Exploreaza sectiunile
Horoscop, zodiac
Reclama
AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Fecioara
Fecioara

Horoscop 2014 - Fecioara

Bani si cariera

Se poate vorbi despre un interval 2.03 - 20.05 in care te simti impulsionat sa chetuiesti mai mult decat castigi, sa faci risipa de finante si de resurse in timp ce te dovedesti a fi exagerat de lenes, comod ori hedonist. Totodata e posibil sa te eschivezi de la lucru, sa ai porniri pripite si instincte violente cand e in discutie sa staruiesti mai acatarii asupra unei potentiale surse de venit.

In perioada cuprinsa 23.06 - 18.07 Venus tranziteaza semnul Gemenilor, furnizand influxuri pozitive ce tin de notorietate si glorie profesionala. Imaginea publica poate suferi pe ici pe colo reabilitari si ajustari favorabile, poti fi acoperit de laude si onoruri. In plus, ti-ar putea pica cu tron cineva situat intr-o pozitie de forta si responsabilitate, un superior ori cineva sus pus.

Suplimentar, e de dorit ca la mijocul lui octombrie sa nu pui mare pret pe negocierile de bani sau pe himerele financiare. Planurile concepute acum nu vor aduce probabil avantajele prognozate, pot fi inselatoare si indoielnice, fara sanse reale de concretizare. Mai degraba esti invitat sa regandesti acum afaceri in derulare care au cunoscut blocajul si stagnarea.

Nicoleta Esanu

Horoscop 2014 Fecioara
Horoscop personalizat Horoscop personalizat

Doriti informatii detaliate numai si numai pentru dumeavoastra?
Descoperiti-va potentialul, imbunatatiti relatia cu partenerul sau mersul afacerii pe care o conduceti, aflati ce fel de om ati fost intr-o alta viata sau... ce va rezerva viitorul!
Sunteti la un click distanta de horoscopul dumneavoastra personalizat!

Meniul sectiunii
Cursuri astrologie
Cautare
Cautare cu Google in AstroDex
Reclama
Carti
Horoscop saptamanal chinezesc
Recomandari diverse
Recomandari astrologice

Cand Mercur este in miscare retrograda, cele mai eficiente activitati sunt cele care incep cu "re": reanalizare a ideilor si informatiilor, revizuire a contractelor, revederea unor prieteni vechi, s.a.m.d. (consultati tabelul planetelor retrograde)

Fidelia

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme