Exploreaza sectiunile
Horoscop, zodiac
Reclama
AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Berbec
Berbec

Horoscop 2014 - Berbec

Casa si familie

Se pare ca in intervalul 21.05 - 21.06 se intensifica relatiile cu anturajul imediat apropiat, in special cu fratii si surorile. Nu te sfiesti sa arunci in dreapta si-n stang cu intrebari indiscrete, sa ai curiozitati legitime, sa dai replici brutal de sincere, indiferent de reactii. Ai probabil o atentie perspicace la detalii minore, te informezi cu sarg si te tii bine la curent cu actualitatea.

Oricum, in prima jumatate din 2014, Jupiter in Rac reprezinta o invitatie la a dezvolta un mediu personal, un loc al tau in acord perfect cu natura ta intima. Poti interveni cu succes acum sa cladesti sau sa achizitionezi o casa, sa-ti pui pe roate gaoacea obisnuintelor tale, un cuib confortabil. De asemenea, relatiile cu parintii pot intra pe o traiectorie fireasca, naturala.

In mare, in cea de-a doua jumate a anului te pot traversa unele dispozitii nervoase si destul de incendiare, care se cer revizuite si supravegheate indeaproape. Momentele de capriciu si rabufnire pot alterna cu clipe de perplexitate si exasperare, cu momente limita, cand te afli pe pragul de a exploda si compromite legaturile cu cei apropiati.

Nicoleta Esanu

Horoscop 2014 Berbec
Horoscop personalizat Horoscop personalizat

Doriti informatii detaliate numai si numai pentru dumeavoastra?
Descoperiti-va potentialul, imbunatatiti relatia cu partenerul sau mersul afacerii pe care o conduceti, aflati ce fel de om ati fost intr-o alta viata sau... ce va rezerva viitorul!
Sunteti la un click distanta de horoscopul dumneavoastra personalizat!

Meniul sectiunii
Cursuri astrologie
Cautare
Cautare cu Google in AstroDex
Reclama
Carti
Horoscop saptamanal chinezesc
Recomandari diverse
Recomandari astrologice

Daca este posibil, programati-va extractiile dentare atunci cand Luna este in descrestere.

Fidelia

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme