Exploreaza sectiunile
Horoscop, zodiac
Reclama
AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Scorpion
Scorpion

Horoscop 2014 - Scorpion

Dragoste si cuplu

E posibil sa ai unele temeiuri de bucurie si exaltare amoroasa in perioada 5.04 - 03.05, cand Venus tranziteaza Pestii. Reusesti probabil sa stabilesti usor un echilibru de forte cu persoana iubita, oferi si primesti, la randul tau, afectiunea sperata. E posibila sa intervina acum in viata ta o noua dragoste acum sau ca suferintele mai vechi din iubire sa se atenueze simtitor.

Primele trei saptamani din iunie sunt ideale pentru oficialiarea unei povesti de iubire. Daca esti implicat deja intr-o casnicie, este de asteptat ca acum sa fii dispus sa te arati partenerului de viata dragalas si admirativ. Iti recunosti cu sinceritate propriile sentimente si le recunosti cu usurinta si pe ale celuilalt, folosesti probabil din plin puterea emotiilor.

La capitolul afectiv exista un avertisment valabil in jumatatea a doua a anului, cand capacitatea de iluzionare, fantasmare ti-ar putea crea neplaceri in amor. Chestiunile de inima si sufletel devin importante, motiv pentru care iti pui in functiune tot arsenalul de seductie. Desi esti ochi alunecosi si inima zburdalnica, e posibil sa te inseli asupra obiectului adoratiei tale.

Nicoleta Esanu

Horoscop 2014 Scorpion
Horoscop personalizat Horoscop personalizat

Doriti informatii detaliate numai si numai pentru dumeavoastra?
Descoperiti-va potentialul, imbunatatiti relatia cu partenerul sau mersul afacerii pe care o conduceti, aflati ce fel de om ati fost intr-o alta viata sau... ce va rezerva viitorul!
Sunteti la un click distanta de horoscopul dumneavoastra personalizat!

Meniul sectiunii
Cursuri astrologie
Cautare
Cautare cu Google in AstroDex
Reclama
Carti
Horoscop saptamanal chinezesc
Recomandari diverse
Recomandari astrologice

Cand Venus este in miscare retrograda, e posibil sa izbucneasca conflicte in viata de cuplu. Abordate cu intelepciune, conflictele pot oferi ocazii de a clarifica nemultumirile si de a reanima relatia. Daca va pripiti insa, situatia poate degenera intr-o ruptura.

Fidelia

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme