Exploreaza sectiunile
Horoscop, zodiac
Reclama
AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Capricorn
Capricorn

Horoscop 2014 - Capricorn

Sanatate

La inceputul acestui an s-ar zice ca e greu sa pompezi in altii un entuziasm pe care tu insuti nu-l detii. De altfel, cum esti lipsit probabil de energie, poate parea ca te zbati in gol atunci cand esti solicitat sa intervii intr-o actiune care cere un efort spontan de proportii. Desi ai probabil o senzatie fizica de sfarseala, de cadere, esti procupat de ambalaj, nu iesi oricum in societate.

Pe de alta parte, se prognozeaza in luna iunie o serie de dificultati mentale, o slaba putere de concentrare si memorare, ori diverse incidente prin care este afectat sistemul de locomotie. Este de dorit sa incerci sa-ti menajezi in aceasta perioada cu precadere bratele, mainile, palmele, ce pot fi supuse unor traumatisme fizice, unor luxatii sau eforturi ultrasolicitante cu urmari nefaste.

Te poti trezi intr-o pasa de oboseala cronica in perioada 16.11 - 10.12. Tocmai pentru ca nu plesnesti acum de sanatate, este nevoie sa initiezi la timp un proces accelerat de recuperare de forte. Pe langa faptul ca te simti de parca iti lipseste suflul, ca esti anemic si lipsit de vitalitate, sunt posibile inflamatii pe tractul urinar, calculi renali sau complicatii la nivelul rinichilor.

Nicoleta Esanu

Horoscop 2014 Capricorn
Horoscop personalizat Horoscop personalizat

Doriti informatii detaliate numai si numai pentru dumeavoastra?
Descoperiti-va potentialul, imbunatatiti relatia cu partenerul sau mersul afacerii pe care o conduceti, aflati ce fel de om ati fost intr-o alta viata sau... ce va rezerva viitorul!
Sunteti la un click distanta de horoscopul dumneavoastra personalizat!

Meniul sectiunii
Cursuri astrologie
Cautare
Cautare cu Google in AstroDex
Reclama
Carti
Horoscop saptamanal chinezesc
Recomandari diverse
Recomandari astrologice

Cand Luna este in semne cardinale (Berbec, Balanta, Rac, Capricorn), este oportun sa intreprindem noi proiecte gospodaresti, sa avem curajul de a ne materializa ideile.

Fidelia

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme