Horoscop, astrologie, zodiac : AstroDex AstroDex Fidelia
Exploreaza sectiunile
AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Leu
Leu

Horoscop 2014 - Leu

Sanatate

Inceputul anului poate fi marcat de afectiuni ale sistemului digestiv ori respiratoriu. Probabil ca luna ianuarie nu constituie un interval propice unor cure alimentare de slabire sau detoxifiere, organismul putand fi deja vulnerabil, de vreme ce este supus unor dezechilibre nutritive care necesita atentie suplimentara. Incearca sa respecti o alimentatie cat mai riguros naturala!

In intervalul cuprins intre 07.06 - 17.06 pot interveni unele episoade de suferinta musculara. Nu sunt indicate acum suprasolicitari fizice, mai ales dintre acelea care vizeaza grupele de muschi nelucrate de regula. Intinderile musculare, crampele, carceii pot aparea cu frecventa ridicata. Sunt de asemenea posibile diverse suferinte ale sistemului nervos, central sau periferic.

Sfarsitul lunii iulie si mare parte din august se prognozeaza promitatoare in ce priveste starea de sanatate fizica si mentala. Te bucuri probabil de un tonus bun, de forta fizica si energie peste medie, numai bine ca sa-ti pui in practica multe din tintele fixate. Poti fi in masura sa raspunzi cu promptitudine unor solicitari ambitioase si exigente, poti actiona neobosit si imbatabil.

Nicoleta Esanu

Horoscop 2014 Leu
Horoscop personalizat Horoscop personalizat

Doriti informatii detaliate numai si numai pentru dumeavoastra?
Descoperiti-va potentialul, imbunatatiti relatia cu partenerul sau mersul afacerii pe care o conduceti, aflati ce fel de om ati fost intr-o alta viata sau... ce va rezerva viitorul!
Sunteti la un click distanta de horoscopul dumneavoastra personalizat!

Reclama
AstroDex
» Astrograme personalizate
» Dictionar de termeni astrologici
» Catalog VIP
Horoscop
» Horoscop lunar
» Horoscop saptamanal
» Horoscop zilnic
Diverse
» Horoscop 2014
» Horoscop chinezesc
» Horoscop dragoste
Astrologie
» Ceasul astrologic
» Swiss ephemeris
» Calendar astrologic, evenimente
Copyright ©
Editura Fidelia
Termeni si conditii Harta sitului Despre noi Contact

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme