Exploreaza sectiunile
Horoscop, zodiac
Reclama
AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Scorpion
Scorpion

Horoscop 2014 - Scorpion

Sanatate

Lunile martie, aprilie si mare parte din mai te pot surprinde cu anumite vulnerabilitati de sanatate. Sunt posibile traumatisme ale membrelor inferioare, accidentari ale gambelor, interventii chirurgicale sau alte tehnici de terapie invaziva survenite in urma unor intamplari bizare, incarcate cu un anume grad de mister.

In perioada 3.05 - 29.05 e de dorit sa incerci sa mentii echilibrul hidric in organism. Fiind posibile infectii de-a lungul intregului tract urinar si crize de colica biliara, inflamatii ale pancreasului, devine important sa ai un regim alimentar corespunzator si sa te hidratezi, sa-ti asiguri zilnic volumul de lichide necesar functionarii optime a organismului.

Cateva alte atentionari, in intervalul cuprins intre 10.10- 26.10, vorbesc despre probabilitatea unei suferinte pulmonare aflata in stadiu de cronicizare. Drept urmare, este binevenita acum o cura consistenta de oxigen, la munte sau la mare, de detoxifiere si recuperare a functiilor fiziologice ale plamanilor, departe de poluarea din mediile industrializate.

Nicoleta Esanu

Horoscop 2014 Scorpion
Horoscop personalizat Horoscop personalizat

Doriti informatii detaliate numai si numai pentru dumeavoastra?
Descoperiti-va potentialul, imbunatatiti relatia cu partenerul sau mersul afacerii pe care o conduceti, aflati ce fel de om ati fost intr-o alta viata sau... ce va rezerva viitorul!
Sunteti la un click distanta de horoscopul dumneavoastra personalizat!

Meniul sectiunii
Cursuri astrologie
Cautare
Cautare cu Google in AstroDex
Reclama
Carti
Horoscop saptamanal chinezesc
Recomandari diverse
Recomandari astrologice

Cand este Luna Noua, incepeti ceva nou in viata dumneavoastra! De asemenea, puteti incerca sa va lasati de fumat sau de alcool, in general de obiceiurile de care vreti sa scapati.

Fidelia

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme