Exploreaza sectiunile
Horoscop, zodiac
Reclama
AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Fecioara
Fecioara

Horoscop 2015 - Fecioara

Bani si cariera

Vei avea nevoie de rabdare si perseverenta in ceea ce priveste munca si banii. Guvernatorul tau, Mercur, va retrograda in casa muncii (22 ianuarie - 12 februarie), in casa carierei, a statutului social si reputatiei (19 mai - 12 iunie) si in casa banilor (18 septembrie - 10 octombrie).

In aceste perioade te poti astepta la obstacole, intarzieri, negocieri ratate, promisiuni fara acoperire si discutii pe aceleasi si aceleasi subiecte care par sa nu duca nicaieri. Ar putea fi mai dificil decat de obicei sa convingi ca esti calificat, ca meriti mai multi bani sau ca meriti sa fii promovat.

In mai si iunie iti poate fi contestat statutul, se gaseste cineva sa te barfeasca pe la colturi. Acest lucru se intampla doar pentru ca persoana respectiva se simte in mod real amenintata de realizarile tale. Asa ca, nu te opri din drum!

De asemenea, se poate sa fii contactat de un fost angajator sau de un fost coleg care doreste sa reinnoade colaborarea cu tine. Sau daca ai dificultati in a-ti gasi un job incearca sa tatonezi un fost loc de munca.

Cu toate aceste neajunsuri, in primul trimestru al anului, perechea de viata poate compensa instabilitatea veniturilor tale sau beneficiezi de o neasteptata returnare de fonduri, anularea unor amenzi si/sau taxe, etc.

Eclipsa totala de Luna din 4 aprilie iti activeaza casa banilor obtinuti prin munca si poti gasi resursele necesare pentru a-ti reorganiza cheltuielile, conturile, pentru a incheia o situatie care iti cauzeaza pierderi. Evita sa faci credite, mai degraba incearca sa reesalonezi datoriile deja existente.

Pastreaza-ti realismul si nu te lasa prada ingrijorarilor si pesimismului. Jupiter intra in semnul tau in luna august si te ajuta sa vezi si jumatatea plina a paharului. Paseste cu incredere in tine spre oportunitatile care apar, dar fii atent la calcule in luna septembrie!

Indiferent ce investitii doresti sa faci, pastreaza-ti un fond de rezerva, socoteste banii de mai multe ori sau intreaba un contabil. Atentie la cheltuieli neprezavute!

Ada Cocos

Horoscop 2015 Fecioara
Horoscop personalizat Horoscop personalizat

Doriti informatii detaliate numai si numai pentru dumeavoastra?
Descoperiti-va potentialul, imbunatatiti relatia cu partenerul sau mersul afacerii pe care o conduceti, aflati ce fel de om ati fost intr-o alta viata sau... ce va rezerva viitorul!
Sunteti la un click distanta de horoscopul dumneavoastra personalizat!

Meniul sectiunii
Cursuri astrologie
Cautare
Cautare cu Google in AstroDex
Reclama
Cursuri si seminarii
Carti
Horoscop saptamanal chinezesc
Recomandari diverse
Recomandari astrologice

Actiunile si proiectele noi au mai mari sanse de reusita, daca sunt incepute atunci cand Luna este in crestere.

Fidelia

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme