Exploreaza sectiunile
Horoscop, zodiac
Reclama
AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Berbec
Berbec

Horoscop 2015 - Berbec

Casa si familie

Esti in plin proces de schimbare, in plina revolutie personala, dar energia, originalitatea si dinamismul tau pot fi contestate de eterna institutie a parintilor. Ei sunt mereu gata sa-ti reproseze ca esti prea rapid, ca nu te conformezi sistemului si, in general, ca nu gandesti deloc inainte de a produce haos in universul personal si/sau familial.

Indiferent ce varsta ai, cel putin pana in luna mai a acestui an, parintii tai vor incerca sa se amestece in deciziile tale cu sfaturi bune, daca ai trai in alta era.

In martie, cand vei simti ca dai in floare, ca esti in culmea fortelor si gata sa darami lumea (sau s-o cuceresti), vei resimti cel mai puternic amestecul familiei in planurile tale. Dar, acesta este si momentul in care conflictul se poate stinge, desi sunt putine sanse ca toata lumea sa iasa multumita din confruntare.

Retrogradarea lui Mercur prin casa rubedeniilor, din 19 mai pana pe 12 iunie, poate incurca serios itele unor chestiuni care pareau sa fi intrat pe un fagas firesc. Pentru ca si Marte, planeta actiunii, dar si guvernatoarea semnului tau, trece prin acelasi sector din 12 mai pana pe 26 iunie, se poate sa ai senzatia ca ai intrat intr-un cuib de viespi. Pot sa apara certuri cu fratii, cu verii, dar si cu vecinii.

Indiferent ce-ti aud urechile, incearca sa-ti domolesti "discursul" pentru ca vei regreta repede cele spuse la manie. Iertarea insa nu va veni la fel de repede. Dupa 12 iunie sunt insa sanse foarte bune sa se restabileasca intelegerea, daca nu veti mai vorbi toti deodata si va veti face chef si timp sa va ascultati reciproc pana la capat.

Pana in august, Jupiter ramane in Leu (pentru tine casa copiilor) si de acolo iti ofera energia necesara pentru a relationa armonios cu copiii, indiferent ce varsta au acestia. Se pot (re) construi cai de comunicare, de relationare si poate chiar de impacare.

Redescoperirea copilului tau interior te ajuta sa interactionezi cu cei mici. Dorinta de a (mai) avea urmasi ar trebui poate supusa unei analize atente in a doua jumatate a lunii iulie - prima jumatate a lunii august.

Lunile de vara pot aduce cheltuieli suplimentare cu copiii sau acestia comit ceva care te costa. Recomandam mai multa atentie la anturajul si obiceiurile lor financiare. E o perioada buna insa pentru renovari si investitii imobiliare.

Eclipsa toatala de Luna din 28 septembrie are loc in semnul tau si va deschide un ciclu de reevaluare personala, de reevaluare a dorintelor si nevoilor tale in raport cu ale apropiatilor tai. Acesta poate fi momentul incheierii unui proiect personal sau poate aduce nevoia schimbarii imaginii.

Ada Cocos

Horoscop 2015 Berbec
Horoscop personalizat Horoscop personalizat

Doriti informatii detaliate numai si numai pentru dumeavoastra?
Descoperiti-va potentialul, imbunatatiti relatia cu partenerul sau mersul afacerii pe care o conduceti, aflati ce fel de om ati fost intr-o alta viata sau... ce va rezerva viitorul!
Sunteti la un click distanta de horoscopul dumneavoastra personalizat!

Meniul sectiunii
Cursuri astrologie
Cautare
Cautare cu Google in AstroDex
Reclama
Cursuri si seminarii
Carti
Horoscop saptamanal chinezesc
Recomandari diverse
Recomandari astrologice

Cand Venus este in miscare retrograda, e posibil sa izbucneasca conflicte in viata de cuplu. Abordate cu intelepciune, conflictele pot oferi ocazii de a clarifica nemultumirile si de a reanima relatia. Daca va pripiti insa, situatia poate degenera intr-o ruptura.

Fidelia

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme