Exploreaza sectiunile
Horoscop, zodiac
Reclama
AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Scorpion
Scorpion

Horoscop 2015 - Scorpion

Dragoste si cuplu

Odata cu plecarea lui Saturn din semnul tau, parca te simti eliberat de povara seriozitatii excesive, de nevoia apasatoare de a te refugia dupa barierele secretomaniei si suspiciunii si simti nevoia sa te exprimi plenar, sa te pui in valoare si in relatiile sentimentale.

Iti poate fi greu si tie sa distingi intre fantezie si realitate cand vine vorba despre povesti de iubire de ocazie, ceea ce poate deveni periculos de incitant, mai ales pentru partea "adversa" care se va simti purtata de la agonie la extaz.

Magnetismul tau poate atinge cote maxime, in special de la mijlocul lui ianuarie pana la mijlocul lui februarie. Daca tii sa cuceresti pe cineva anume, acum este momentul sa faci apel la inspiratie, imaginatie si doza letala de sarm pe care o aplici in astfel de cazuri.

E posibil insa, cu cat incerci mai tare sa indragostesti pe cineva de tine, cu atat mai mult sa aluneci tu in bratele iubirii, dar si in patima cheltuielilor exagerate pentru a impresiona si rasfata persoana iubita. Atentie! Dragostea adevarata nu costa!

Din aprilie si in a doua jumatate a lunii iunie, ai tendinta de a fi mai posesiv, de a vrea totul sau nimic, dar cu Mercur retrograd in casa intimitatii, (19 mai - 12 iunie) poate fi mai dificil sa te faci inteles, sa exprimi coerent care iti sunt dorintele, nevoile.

Frustrarile pot atinge cote alarmante in acest rastimp si pot conduce usor, in unele situatii, la conflicte zgomotoase, ciocniri de vanitati, dar si la un sentiment general de insatisfactie pe care il afisezi peste tot. Risti astfel sa strici si relatii profesionale si/sau amicale importante.

Saturn revine in semnul tau in a doua jumatate a lunii iunie si sta acolo pana pe 18 septembrie pentru a te ajuta sa revizuiesti modul in care te prezinti celorlalti, lucru foarte important si pentru parteneriatele tale.

Incepand cu luna octombrie, se poate sa simti presiunea responsabilitatilor sociale care te impiedica sa petreci mai mult timp alaturi de persoana iubita sau sa reusesti sa pui pe picioare o relatie sentimentala stabila, coerenta.

Se poate ca sotul sau sotia sa iti reproseze ca stai prea mult cu prietenii sau cu anumite grupuri cu care ai de incheiat afaceri sau fata de care ai obligatii diverse. Din fericire, finele lunii octombrie aduce si sansa unui restart, ostilitatile se pot dizolva intr-o atmosfera romantica.

Ada Cocos

Horoscop 2015 Scorpion
Horoscop personalizat Horoscop personalizat

Doriti informatii detaliate numai si numai pentru dumeavoastra?
Descoperiti-va potentialul, imbunatatiti relatia cu partenerul sau mersul afacerii pe care o conduceti, aflati ce fel de om ati fost intr-o alta viata sau... ce va rezerva viitorul!
Sunteti la un click distanta de horoscopul dumneavoastra personalizat!

Meniul sectiunii
Cursuri astrologie
Cautare
Cautare cu Google in AstroDex
Reclama
Cursuri si seminarii
Carti
Horoscop saptamanal chinezesc
Recomandari diverse
Recomandari astrologice

Daca Jupiter este in miscare retrograda, conturile cu autoritatile din viata dumneavoastra (mentori, sefi, politie, creditori etc.) s-ar putea regla in urma unor evenimente nu tocmai placute. Cautati sa nu va creati singur probleme! (consultati tabelul planetelor retrograde)

Fidelia

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme