Exploreaza sectiunile
Horoscop, zodiac
Reclama
AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Capricorn
Capricorn

Horoscop 2015 - Capricorn

Sanatate

Sanatatea iti poate juca feste de-a lungul intregului an si probabil ca nu ar strica o privire mai atenta la dizarmoniile interioare si la programele subconstiente pentru a te putea echilibra. Este foarte posibil sa te sperie o multime de lucruri, sa simti ca "bagajul" interior de indoieli, emotii si frustari a devenit un fel de povara care te demoralizeaza si iti submineaza eforturile spre progres.

Indicat ar fi sa iti faci timp pentru tine, pentru putina meditatie, pentru relaxare si odihna. Acestea nu reprezinta o pierdere de timp, ci mai degraba un timp necesar recuperarii tale fizice si psihice. Jupiter sprijina, din Leu, eforturile tale de echilibrare pana in luna iunie. Dar, ar fi foarte bine, sa nu te limitezi la a trata simptome, ci sa cauti radacina problemelor de sanatate cu care te confrunti.

Se poate ca, in decursul acestui an, sa te necajeasca mai mult decat de obicei sciatica, articulatiile soldurilor, dar este posibil sa te confrunti si cu un moral cam scazut, de unde senzatia de sufocare in fata responsabilitatilor. Exercitiile de respiratie pot face minuni, mai ales daca te vor bantui anxietatile.

Teama de schimbare isi poate face simtiti coltii, mai ales in decursul lunilor martie si aprilie, iar acest lucru poate duce la cresteri ale tensiunii arteriale, ale pulsului. Este important sa nu treci cu vederea aceste stari si sa cauti solutii de linistire si de gestionare constructiva a stresului.

A doua jumatate a lunii mai si prima jumatate a lunii iunie pot aduce erori de diagnostic. De aceea, este indicat sa ceri o opinie medicala in plus, sub nicio forma sa nu iti pui singur diagnostice si sa nu te tratezi de unul singur. S-ar putea sa fie necesare investigatii legate de glanda tiroida ca sa poti ajunge la cauza altor tulburari din organism. Mediteaza la modul in care comunici, in care iti organizezi gandurile si la conceptiile de viata de care esti cel mai atasat.

In perioada 18 septembrie - 10 octombrie se pot produce confuzii daca te prezinti la medic. Daca nu reprezinti o urgenta medicala si mai poti amana, este recomandabil sa ceri sfatul medicului si/sau sa-ti faci analize mai spre finele lui octombrie. Ultimele doua luni ale anului pot fi dificile daca suferi de afectiuni cronice (mai ales de afectiuni reumatice). Ia-ti un concediu medical, mergi la bai, la un centru de tratament.

Ada Cocos

Horoscop 2015 Capricorn
Horoscop personalizat Horoscop personalizat

Doriti informatii detaliate numai si numai pentru dumeavoastra?
Descoperiti-va potentialul, imbunatatiti relatia cu partenerul sau mersul afacerii pe care o conduceti, aflati ce fel de om ati fost intr-o alta viata sau... ce va rezerva viitorul!
Sunteti la un click distanta de horoscopul dumneavoastra personalizat!

Meniul sectiunii
Cursuri astrologie
Cautare
Cautare cu Google in AstroDex
Reclama
Cursuri si seminarii
Carti
Horoscop saptamanal chinezesc
Recomandari diverse
Recomandari astrologice

Daca Jupiter este in miscare retrograda, conturile cu autoritatile din viata dumneavoastra (mentori, sefi, politie, creditori etc.) s-ar putea regla in urma unor evenimente nu tocmai placute. Cautati sa nu va creati singur probleme! (consultati tabelul planetelor retrograde)

Fidelia

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme