Exploreaza sectiunile
Horoscop, zodiac
Reclama
AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Leu
Leu

Horoscop 2015 - Leu

Sanatate

Cu Jupiter in semnul tau pana pe 11 august, debordezi de energie, dar optimismul si entuziasmul exagerate, dorinta de a epata te indeamna la actiuni spectaculoase. Acestea insa te pot epuiza rapid. Asadar, modul in care intelegi sa gestionezi energia de care dispui devine un factor important pentru sanatate. Invata sa o conservi. In caz contrar, te vei gasi obosit in momente cheie, vei deveni frustrat. Si, pe langa frictiuni cu cei din jur, iti poate creste aciditatea gastrica.

Lunile mai, septembrie, octombrie pot reprezenta perioade in care sa te simti mai slabit, mai obosit, poate sa fii "suspectat" de anemie. Nu ar fi iesite din comun nici sensibilitatile respiratorii sau alergiile. Capacitatea de aparare si de recuperare a organismului este mai scazuta si de aceea se recomanda sa abordezi un comportament preventiv, de preintampinare a unor posibile imbolnaviri sau raniri.

In luna iulie, se recomanda sa fii atent la ceea ce mananci. Poate ca vei fi tentat sa gusti ceva exotic, daca pleci in vacanta sau ai tendinta de a manca seara tarziu, mult si condimentat. Dar aceste experimente culinare pot avea un efect nefast asupra sanatatii, mai ales pe fondul unor tulburari sau deficiente deja existente.

Poate ca prea multa iubire nu te omoara (vorba cantecului), dar sigur te poate baga in belea. Anul acesta nenumaratele flirturi in care te implici pot conduce la neplaceri legate de aparatul genital si chiar la sarcini nedorite. Asadar, metodele de contraceptie nu trebuie pierdute din vedere. Daca insa iti doresti un copil, este indicat ca si tu si partenerul/partenera sa va faceti controale amanuntite de sanatate.

De asemenea, ar fi recomandat ca femeile din semnul Leului care asteapta deja un copil, sa isi poarte de grija, sa nu sara peste consultatiile periodice pentru monitorizarea sarcinii si peste analizele standard recomandate de medic.

Ada Cocos

Horoscop 2015 Leu
Horoscop personalizat Horoscop personalizat

Doriti informatii detaliate numai si numai pentru dumeavoastra?
Descoperiti-va potentialul, imbunatatiti relatia cu partenerul sau mersul afacerii pe care o conduceti, aflati ce fel de om ati fost intr-o alta viata sau... ce va rezerva viitorul!
Sunteti la un click distanta de horoscopul dumneavoastra personalizat!

Meniul sectiunii
Cursuri astrologie
Cautare
Cautare cu Google in AstroDex
Reclama
Cursuri si seminarii
Carti
Horoscop saptamanal chinezesc
Recomandari diverse
Recomandari astrologice

Daca doriti sa perseverati cu studiul intr-o anumita directie si sa aprofundati un anumit concept, profitati de momentele in care Mercur se afla intr-un semn fix (Taur, Leu, Scorpion, Varsator).

Fidelia

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme