Exploreaza sectiunile
Horoscop, zodiac
Reclama
AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Scorpion
Scorpion

Horoscop 2015 - Scorpion

Sanatate

Dornic sa realizezi cat mai multe lucruri, sa-ti gasesti valoarea si sa te afirmi, ai tendinta de a trece cu vederea odihna si, in general, un stil de viata sanatos. Sau s-ar putea sa gandesti ca o pastila buna alunga neplacerile legate de sanatate.

Cu Uranus in casa sanatatii, poti avea parte de tot felul de surprize, de simptome nemaiintalnite sau de (re) izbucniri bruste ale unor afectiuni (cronice). De aceea, este recomandat sa faci tot posibilul pentru a te mentine intr-o forma fizica si psihica buna. Iar acest lucru nu inseamna sa inghiti vitamine din cutie, ci sa te alimentezi sanatos si sa te odihnesti cand trebuie.

In perioada 22 ianuarie - 21 februarie fii atent la ceea ce mananci pentru ca digeri mai greu, te poti trezi cu crampe, balonari si o senzatie proeminenta de disconfort. Toate acestea te pot incetini, te poti simti lipsit de chef si de idei. Apoi, pana in mai, beneficiezi de foarte multa energie din partea astrelor, dar aceasta se poate transforma in surescitare.

Cel mai probabil, pana la finele lui aprilie te poti confrunta cu zile cu foarte multa energie, urmate de zile in care te poti simti complet epuizat. Incearca sa iti pastrezi calmul si sa consumi alimente cu un continut scazut de zahar. Este, de asemenea, indicat sa consumi mai putina cafea si sa eviti sucurile carbogazoase.

Din 15 iunie pana pe 18 septembrie, Saturn se intoarce in semnul tau, ceea ce poate insemna o scadere de imunitate si senzatie de oboseala. Se poate sa resimti mai puternic simptomele unor probleme de sanatate deja existente, sa te confrunti cu infectii diverse sau sa te ingrijoreze starea in care se afla unghiile, parul si/sau pielea.

In perioada 18 septembrie - 10 octombrie, nu neglija rinichii. Este posibil sa elimini o piatra sau sa te confrunti cu o infectie. Nu trata lucrurile cu superficialitate ca sa nu transformi totul intr-o problema pe termen lung.

Ada Cocos

Horoscop 2015 Scorpion
Horoscop personalizat Horoscop personalizat

Doriti informatii detaliate numai si numai pentru dumeavoastra?
Descoperiti-va potentialul, imbunatatiti relatia cu partenerul sau mersul afacerii pe care o conduceti, aflati ce fel de om ati fost intr-o alta viata sau... ce va rezerva viitorul!
Sunteti la un click distanta de horoscopul dumneavoastra personalizat!

Meniul sectiunii
Cursuri astrologie
Cautare
Cautare cu Google in AstroDex
Reclama
Carti
Horoscop saptamanal chinezesc
Recomandari diverse
Recomandari astrologice

Evitati sa va programati interventiile chirurgicale atunci cand este Luna Plina (plus cate o zi inainte si dupa)! Bineinteles, urgentele nu intra in discutie.

Fidelia

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme