AstroFidelia English En 
Horoscop Balanta

Horoscopul dragostei pentru zodia Balanta

Astazi 24.01.2017, ora 23:14 - horoscop in timp real

Cuplu

Poti experimenta o oarecare incordare emotionala zilele acestea care poate avea sau nu o legatura cu partenerul de viata. Cert este ca cel drag intelege c-ar face mai mult rau decat bine daca ar interveni, preferand in schimb sa-ti ofere spatiul necesar pentru a te reculege si a trece peste pasa proasta. Fie ca vrei sau nu sa recunosti, te ajuta faptul ca-ti zambeste discret atunci cand dati nas in nas prin casa si ca-ti respecta libertatea personala.

Singur

Framantarile sufletesti nu-i ocolosc nici pe nativii acestui semn care nu si-au intalnit pana acum sortitul/a. Cu toate acestea, daca nu anturajul, macar prietenul/a cel/a mai bun/a pare sa solidarizeze cu tine si nu fac presiuni asupra ta sa iei parte la activitatile pe care le au ei/ele in program. Pentru ei, este suficient sa te stie in preajma lor, chiar daca nu dai semne c-ai vrea sa te implici activ in preocuparile lor. Te cunosc mai bine decat ai crede!

Predispozitii afective

Dispozitie afectiva
(generala, indiferent de zodie)
Stare emotionala
Balanta
Aptitudini relationale
Balanta
Dispozitie afectiva Stare emotionala Aptitudini relationale

Nota: Deoarece acest horoscop se bazeaza pe relatiile dintre zodiile tranzitate de planetele semnificatoare pentru planul relational si zodia natala, totul fiind ciclic, la un moment dat exista posibilitatea sa intalniti recomandarea de mai sus si cu o alta ocazie sau la alta zodie.

© AstroDex

Horoscopul dragostei pentru fiecare zodie

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 27 ianuarie 2017
Recomandari astrologice

Cand Luna este in semne mutabile (Fecioara, Gemeni, Sagetator, Pesti), este oportun sa ne informam si sa aducem ajustari ingenioase proiectelor gospodaresti incepute, poate chiar sa le transformam in altceva decat am hotarat initial.

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme