AstroFidelia English En 
Horoscop Balanţă

Horoscopul dragostei pentru zodia Balanţă

Horoscop în timp real

Astăzi 17.08.2017, ora 18:42

Cuplu

Nu eşti deloc în apele tale, te enervezi din orice sau din contră, eşti asemenea unui vulcan care poate erupe în orice moment. Poate că nu eşti pe deplin conştient/ă de nevoile şi dorinţele tale ori crezi că dacă te-ai deschide întru-totul în faţa partenerului, oferindu-i sufletul pe tavă, ai rămâne captiv/ă sub propriile tale ziduri. Spre binele tău, renunţă la a te mai ascunde după deget, asumându-ţi curajul de a fi vulnerabil în faţa celui drag şi a propriilor emoţii.

Singur

Se pare că ţi-au cam murit lăudătorii zilele acestea, dar se prea poate ca tu să-i fi gonit din preajma ta. Probabil că ai ajuns (pripit) la concluzia că n-ai nevoie de un bărbat lângă tine pentru a te simţi validată ca femeie ori dacă aparţii celeilalte tabere, crezi că ieşirile cu băieţii la bere pot compensa cu succes serile petrecute în doi. Indiferent dacă te situezi de o parte sau de cealaltă a baricadei, adevărul este că ai nevoie de afecţiune. Trebuie doar să recunoşti acest lucru!

Predispoziţii afective

Dispoziţie
afectivă
Dispoziţie afectivă
Stare
emoţională
Stare emoţională
Aptitudini
relaţionale
Aptitudini relaţionale

Notă: Deoarece acest horoscop este în timp REAL, nu neapărat calendaristic, ţine cont de mişcarea planetelor prin zodii şi astfel unele predicţii pot fi valabile de pe o zi pe alta sau să se schimbe chiar în cursul aceleiaşi zile şi pentru că se bazează pe relaţiile dintre zodiile tranzitate de planetele semnificatoare pentru planul relaţional şi zodia natală, totul fiind ciclic, la un moment dat există posibilitatea să întâlniţi recomandarea de mai sus şi cu o altă ocazie sau la altă zodie.

© AstroDex

Horoscopul dragostei pentru fiecare zodie