AstroFidelia English En 
Horoscop Balanta

Horoscopul dragostei pentru zodia Balanta

Astazi 26.03.2017, ora 19:54 - horoscop in timp real

Cuplu

Mai mult ca sigur, planul relational nu figureaza printre prioritatile tale de pe ordinea de zi! Iti sta mintea la cu totul alte treburi, poate la cariera, sanatate, copii sau altceva, dar in orice caz, partenerul poate face mai mult rau decat bine intrebandu-te cum o duci sau sacaindu-te cu tot felul de nimicuri. Totusi, ai putea sa-i ranesti sentimentele daca te rastesti mereu, deci explica-i ca ai nevoie de timp pentru tine. Nu dai gres niciodata procedand astfel!

Singur

E clar ca nu-ti arde de intalniri zilele acestea, iar tentativele prietenilor de a-ti face cunostinta cu cineva care, in opinia lor, ti s-ar potrivi vor fi intampinate de catre tine, in cel mai fericit caz, cu un refuz categoric. Asadar, nu ceda presiunilor anturajului de a te vedea cu acel cineva, multumeste-le politicos pentru oferta si retrage-te in intimitatea propriului camin. Poate ai nevoie de timp pentru a-ti aduna ganduri si a te lamuri ce anume se-ntampla cu tine.

Predispozitii afective

Dispozitie afectiva
(generala, indiferent de zodie)
Stare emotionala
Balanta
Aptitudini relationale
Balanta
Dispozitie afectiva Stare emotionala Aptitudini relationale

Nota: Deoarece acest horoscop se bazeaza pe relatiile dintre zodiile tranzitate de planetele semnificatoare pentru planul relational si zodia natala, totul fiind ciclic, la un moment dat exista posibilitatea sa intalniti recomandarea de mai sus si cu o alta ocazie sau la alta zodie.

© AstroDex

Horoscopul dragostei pentru fiecare zodie

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 21 aprilie 2017
Recomandari astrologice

Cand Mercur este in miscare retrograda, cele mai eficiente activitati sunt cele care incep cu "re": reanalizare a ideilor si informatiilor, revizuire a contractelor, revederea unor prieteni vechi, s.a.m.d. (consultati tabelul planetelor retrograde)

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme