AstroFidelia English En 
Horoscop Balanta

Horoscopul dragostei pentru zodia Balanta

Astazi 22.02.2017, ora 6:3 - horoscop in timp real

Cuplu

Faceti ce faceti si tot ajungeti sa rascoliti trecutul zilele acestea. In consecinta, rezuma-te la discutiile care fac obiectul agendei zilnice, caci altfel risti sa-i rastalmacesti vorbele partenerului, iar el/ea sa inteleaga ce-i spui tu taman pe dos. Asumati-va ce s-a intamplat pana acum si nu puneti pe tapet la nesfarsit lucruri care nu mai pot fi schimbate. Ceea ce depinde de voi este sa nu repetati greselile comise deja. E in masura voastra sa va schimbati norocul!

Singur

In zilele care urmeaza, oscilezi intre o atitudine defensiva si agresivitate pasiva. Se pare ca dupa despartirea de fostul partener sau in decursul lungii perioade pe care ti-ai petrecut-o fara sa-ti imparti existenta cu cineva, ai pus caramida peste caramida, ridicandu-ti un adevarat zid de aparare impotriva deceptiilor amoroase. Adu-ti aminte ca oricine ar veni in viata ta cu intentii bune merita sa i se acorde prezumtia de nevinovatie!

Predispozitii afective

Dispozitie afectiva
(generala, indiferent de zodie)
Stare emotionala
Balanta
Aptitudini relationale
Balanta
Dispozitie afectiva Stare emotionala Aptitudini relationale

Nota: Deoarece acest horoscop se bazeaza pe relatiile dintre zodiile tranzitate de planetele semnificatoare pentru planul relational si zodia natala, totul fiind ciclic, la un moment dat exista posibilitatea sa intalniti recomandarea de mai sus si cu o alta ocazie sau la alta zodie.

© AstroDex

Horoscopul dragostei pentru fiecare zodie

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 10 martie 2017
Recomandari astrologice

Daca aveti nevoie de idei noi, ingenioase si curajoase, asteptati ca Mercur sa treaca intr-un semn cardinal (Berbec, Balanta, Rac, Capricorn) pentru un plus de inspiratie.

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme