AstroFidelia English En 
Horoscop Berbec

Horoscopul dragostei pentru zodia Berbec

Astazi 30.03.2017, ora 5:41 - horoscop in timp real

Cuplu

Chiar nu esti in dispozitia necesara de a juca intr-o tragedie greceasca zilele acestea. Parc-ai face orice numai sa nu revii la vesinicele discutii in contradictoriu ori sa nu se ajunga din nou la nesfarsitele lamentari. Tocmai din acest motiv, preferi sa-i inviti pe pretenii vostri comuni la voi ori mergeti in vizita pe la ei, doar-doar eviti alte astfel de episoade. Cel putin perioada aceasta, nu strica sa te folosesti de aceasta strategie pentru a amana inevitabilul.

Singur

Momentan, nu simti nevoia sa incepi o relatie noua, mai ales cand te gandesti ca vine la pachet nu doar cu partea frumoasa, ci si cu acele aspecte de care abia te-ai eliberat cand te-ai despartit de fostul/a. Din cate se pare, toate indiciile par sa convearga in aceeasi directie - o relatie fara complicatii. Iar cum "balta are peste", n-ar trebui sa-ti faci griji ca nu vei gasi pe acel cineva care sa vada lucrurile din aceeasi perspectiva ca si tine.

Predispozitii afective

Dispozitie afectiva
(generala, indiferent de zodie)
Stare emotionala
Berbec
Aptitudini relationale
Berbec
Dispozitie afectiva Stare emotionala Aptitudini relationale

Nota: Deoarece acest horoscop se bazeaza pe relatiile dintre zodiile tranzitate de planetele semnificatoare pentru planul relational si zodia natala, totul fiind ciclic, la un moment dat exista posibilitatea sa intalniti recomandarea de mai sus si cu o alta ocazie sau la alta zodie.

© AstroDex

Horoscopul dragostei pentru fiecare zodie

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 21 aprilie 2017
Recomandari astrologice

Cand Luna este in semne cardinale (Berbec, Balanta, Rac, Capricorn), este oportun sa intreprindem noi proiecte gospodaresti, sa avem curajul de a ne materializa ideile.

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme