AstroFidelia English En 
Horoscop Berbec

Horoscop dragoste, zodia Berbec

Horoscop în timp real

Horoscop azi 18.02.2018, ora 6:37

Cuplu

Se pare că propria persoană monopolizează atenţia astrelor zilele acestea. Eşti pe cale să începi un nou proces de transformare interioară care-şi propune să aducă schimbări în perimetrul personalităţii tale, dar şi al nevoilor emoţionale cu scopul de a crea o simbioză perfectă a celor două aspecte ale fiinţei tale. Poate că partenerul nu va sesiza faptul că treci printr-o asemenea fază, dar cât de curând, va observa rezultatele!

Singur

Dacă eşti singur nu înseamnă că eşti scutit de această reprogramare interioară, dar în cazul tău, vine la pachet cu o iluminare şi mai că-ţi vine să strigi "Evrika!" atunci când descoperi ceea ce-ţi lipsea cu adevărat pe plan sufletesc. Nu este exclus să conştientizezi faptul că este greşit să-ţi cauţi "jumătatea" de vreme ce tu eşti deja un "întreg". Poate n-ar strica să vezi lucrurile din această perspectivă pe mai departe!

Predispoziţii afective

Dispoziţie
afectivă
Dispoziţie afectivă
Stare
emoţională
Stare emoţională
Aptitudini
relaţionale
Aptitudini relaţionale

Notă: Deoarece acest horoscop este în timp REAL, nu neapărat calendaristic, ţine cont de mişcarea planetelor prin zodii şi astfel unele predicţii pot fi valabile de pe o zi pe alta sau să se schimbe chiar în cursul aceleiaşi zile şi pentru că se bazează pe relaţiile dintre zodiile tranzitate de planetele semnificatoare pentru planul relaţional şi zodia natală, totul fiind ciclic, la un moment dat există posibilitatea să întâlniţi recomandarea de mai sus şi cu o altă ocazie sau la altă zodie.

© AstroDex

Horoscopul dragostei pentru fiecare zodie