AstroFidelia English En 
Horoscop Berbec

Horoscopul dragostei pentru zodia Berbec

Astazi 26.05.2017, ora 12:23 - horoscop in timp real

Cuplu

Aceste zile au potentialul de a va oferi momente memorabile. Poate ca v-ar face fericiti si clipele in care ati sta tolaniti pe canapea, unul in bratele celuilalt, vizionand un film cu actorii preferati, dar ce-ar fi sa va urcati in masina si sa faceti o plimbare? Destinatia conteaza prea putin atata timp cat sunteti impreuna si va bucurati de calatorie. In consecinta, depinde numai de voi sa transformati o zi placuta intr-una cu totul deosebita. Aveti toate ingredientele la indemana!

Singur

Din cate se aude, fericirea iti bate la usa perioada aceasta si mai mult decat atat, se pare ca te-a si prins acasa. Asadar, nu mai sta pe ganduri, deschide-i si invit-o in viata ta! Daca acel cineva da semnale cum ca ar nutri aceleasi sentimente ca si tine, nu te mai invarti in jurul cozii si arata-te dispus/a pentru ceva mai mult decat obisnuitele ocheade si atingeri fugare. Poate ca nu-ti va cadea in brate ca in filmele de dragoste, dar cu siguranta, se va infiripa ceva!

Predispozitii afective

Dispozitie afectiva
(generala, indiferent de zodie)
Stare emotionala
Berbec
Aptitudini relationale
Berbec
Dispozitie afectiva Stare emotionala Aptitudini relationale

Nota: Deoarece acest horoscop se bazeaza pe relatiile dintre zodiile tranzitate de planetele semnificatoare pentru planul relational si zodia natala, totul fiind ciclic, la un moment dat exista posibilitatea sa intalniti recomandarea de mai sus si cu o alta ocazie sau la alta zodie.

© AstroDex

Horoscopul dragostei pentru fiecare zodie

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 2 iunie 2017
Recomandari astrologice

Cand Marte este in miscare retrograda, este posibil ca randamentul dvs. sa scada si sa deveniti mai irascibil. Nu actionati pripit! Manati fiind de o neliniste interioara, ati putea porni spre o directie gresita. E un moment bun sa meditati si sa va controlati corpul.

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme