AstroFidelia English En 
Horoscop Berbec

Horoscop dragoste, zodia Berbec

Horoscop în timp real

Horoscop azi 14.12.2017, ora 10:25

Cuplu

Nu se poate spune că romantismul te părăseşte în zilele care urmează, dar gradul tău de toleranţă la insistenţele partenerului de a i se oferi atenţie se reduce simţitor. Nu încape îndoială că-ţi face plăcere să petreci timp în compania sa, dar ce-i prea mult strică. În schimb, n-ar strica să vă rezervaţi amândoi o jumătate de zi liberă în agendă, astfel încât să puteţi merge împreună la SPA. Puteţi opta, de exemplu, pentru o sesiune de masaj în tandem!

Singur

Nici că există un remediu mai bun pentru inima albastră, separarea de partener sau indisponibilitatea emoţională a acelui cineva care ţi-a furat inima decât o sesiune de shopping cu prietenele, câteva lecţii de dans, o schimbare de look sau alte mici răsfăţuri pe care altfel timpul nu ţi le permitea. Cu puţin noroc, s-ar putea să dai de o persoană care se ridică la standardele tale exact acolo unde te-ai fi asteptat cel mai puţin să o întâlneşti!

Predispoziţii afective

Dispoziţie
afectivă
Dispoziţie afectivă
Stare
emoţională
Stare emoţională
Aptitudini
relaţionale
Aptitudini relaţionale

Notă: Deoarece acest horoscop este în timp REAL, nu neapărat calendaristic, ţine cont de mişcarea planetelor prin zodii şi astfel unele predicţii pot fi valabile de pe o zi pe alta sau să se schimbe chiar în cursul aceleiaşi zile şi pentru că se bazează pe relaţiile dintre zodiile tranzitate de planetele semnificatoare pentru planul relaţional şi zodia natală, totul fiind ciclic, la un moment dat există posibilitatea să întâlniţi recomandarea de mai sus şi cu o altă ocazie sau la altă zodie.

© AstroDex

Horoscopul dragostei pentru fiecare zodie

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Actuala serie a cursurilor de astrologie şi numerologie a început în 8 decembrie. Se mai pot face înscrieri până vineri 15 decembrie.
Libraria Fidelia