AstroFidelia English En 
Horoscop Berbec

Horoscopul dragostei pentru zodia Berbec

Astazi 19.02.2017, ora 20:42 - horoscop in timp real

Cuplu

Cel putin zilele acestea, traiesti intr-o lume de basm alaturi de cel drag. Tocmai pentru ca nu va lipseste nimic pe plan afectiv, exista riscul sa cataloghezi aceasta stare de a fi drept una care ti se cuvine, ajungand in stadiul de a crede ca orice s-ar intampla acum n-ar schimba cu nimic aceasta atmosfera de poveste. Bine ar fi sa nu te culci pe-o ureche, ci sa realizezi ca din cand in cand, focul pasiunii se cere intretinut. Asadar, bate fierul cat e cald!

Singur

L-ai avut dintotdeauna pe vino-ncoa, dar de data aceasta, esti si tu constient/a de acest atuu si mai mult decat atat, stii sa te folosesti de el exact atunci cand ai nevoie. Una dintre ocaziile cu pricina poate fi chiar perioada aceasta cand iti iese in cale cineva care-ti atrage atentia aproape instantaneu. Scoate la inaintare armele seductiei si cucereste-l/o pe acela/ea care ti-a pus capac. Poate ca si el/ea a pus ochii pe tine, dar n-are curajul sa faca primul pas!

Predispozitii afective

Dispozitie afectiva
(generala, indiferent de zodie)
Stare emotionala
Berbec
Aptitudini relationale
Berbec
Dispozitie afectiva Stare emotionala Aptitudini relationale

Nota: Deoarece acest horoscop se bazeaza pe relatiile dintre zodiile tranzitate de planetele semnificatoare pentru planul relational si zodia natala, totul fiind ciclic, la un moment dat exista posibilitatea sa intalniti recomandarea de mai sus si cu o alta ocazie sau la alta zodie.

© AstroDex

Horoscopul dragostei pentru fiecare zodie

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 10 martie 2017
Recomandari astrologice

Daca Jupiter este in miscare retrograda, conturile cu autoritatile din viata dumneavoastra (mentori, sefi, politie, creditori etc.) s-ar putea regla in urma unor evenimente nu tocmai placute. Cautati sa nu va creati singur probleme! (consultati tabelul planetelor retrograde)

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme