AstroFidelia English En 
Horoscop Capricorn

Horoscopul dragostei pentru zodia Capricorn

Astazi 26.03.2017, ora 19:57 - horoscop in timp real

Cuplu

Per ansamblu, inca va mai aflati sub codul rosu al discordiei in cuplu, dar climatul relational da semne de imbunatatire. Chiar daca norii negri nu dau semne ca s-ar risipi prea curand, printr-un exercitiu de vointa, te poti transforma tu insuti in raza de soare care insenineaza atmosfera vietii in doi. Poate ca inca nu esti pregatit sa ingropi securea razboiului, dar poti face primul pas catre reconciliere daca partenerul se incranceneaza s-o tina pe-a lui!

Singur

Intalnirile programate zilele acestea te lasa complet in ceata. Pe de-o parte, ai putea crede ca au decurs bine, desi aveti opinii diferite cu privire la anumite chestiuni, dar pe de alta parte, nu esti suficient de convins/a ca merita sa stabilesti un al doilea "rendezvous". Probabil c-ar fi bine sa lasi la macerat aceste experiente si sa revii asupra posibilitatii unei revederi cand te simti pregatit/a. N-are rost sa sari la concluzii pripite!

Predispozitii afective

Dispozitie afectiva
(generala, indiferent de zodie)
Stare emotionala
Capricorn
Aptitudini relationale
Capricorn
Dispozitie afectiva Stare emotionala Aptitudini relationale

Nota: Deoarece acest horoscop se bazeaza pe relatiile dintre zodiile tranzitate de planetele semnificatoare pentru planul relational si zodia natala, totul fiind ciclic, la un moment dat exista posibilitatea sa intalniti recomandarea de mai sus si cu o alta ocazie sau la alta zodie.

© AstroDex

Horoscopul dragostei pentru fiecare zodie

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 21 aprilie 2017
Recomandari astrologice

Daca doriti sa incepeti o cura de slabire, faceti-o atunci cand Luna este in descrestere, pentru a obtine efecte maxime!

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme