AstroFidelia English En 
Horoscop Capricorn

Horoscop dragoste, zodia Capricorn

Horoscop în timp real

Horoscop azi 22.04.2018, ora 0:10

Cuplu

Există posibilitatea ca pe fondul unei uşoare detaşări emoţionale de partener sau din contra, a unei tensiuni care persistă de ceva vreme, să intre în peisaj o a treia persoană. Indiferent dacă te vizează pe tine sau pe cel drag, cert este că (i) s-a creat mediul propice pentru a trece de la un flirt aparent nevinovat la o aventură în toată regula. Înainte că oricare dintre voi să facă o nefăcută, este de dorit să fiţi cinstiţi unul cu celălalt şi să vă mai daţi o şansă!

Singur

Se iscă scântei între tine şi cineva care ţi-a pus inima pe jar. Dar toată această cursă de-a şoarecele şi pisica te poate deruta niţel, în special dacă te-ai amorezat de o persoană indisponibilă emoţional sau care aparţine deja altcuiva. De asemenea, nu este exclus ca între voi doi să existe o chimie mistuitoare, dar în rest, să nu aveţi mai nimic în comun. Aşadar, oare merită să mai investeşti altceva decât energie şi timp în această afacere sentimentală?

Predispoziţii afective

Dispoziţie
afectivă
Dispoziţie afectivă
Stare
emoţională
Stare emoţională
Aptitudini
relaţionale
Aptitudini relaţionale

Notă: Deoarece acest horoscop este în timp REAL, nu neapărat calendaristic, ţine cont de mişcarea planetelor prin zodii şi astfel unele predicţii pot fi valabile de pe o zi pe alta sau să se schimbe chiar în cursul aceleiaşi zile şi pentru că se bazează pe relaţiile dintre zodiile tranzitate de planetele semnificatoare pentru planul relaţional şi zodia natală, totul fiind ciclic, la un moment dat există posibilitatea să întâlniţi recomandarea de mai sus şi cu o altă ocazie sau la altă zodie.

© AstroDex

Horoscopul dragostei pentru fiecare zodie

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Actuala serie a cursurilor de astrologie şi numerologie a început în 20 aprilie. Se mai pot face înscrieri până vineri 27 aprilie.
Recomandari astrologice

Daca doriti sa incepeti o cura de slabire, faceti-o atunci cand Luna este in descrestere, pentru a obtine efecte maxime!