AstroFidelia English En 
Horoscop Capricorn

Horoscopul dragostei pentru zodia Capricorn

Astazi 23.02.2017, ora 4:27 - horoscop in timp real

Cuplu

Pe plan personal, te afli in ajunul unei transformari de proportii, iar asa cum se intampla de fiecare data cand Universul te provoaca sa urci pe o treapta superioara a ierarhiei tale evolutive, esti destul de vulnerabil, susceptibil la tensiunile din jur si poate chiar confuz. Prin felurite mijloace, partenerul risca sa-ti ingreuneze cresterea spirituala, fie constient ori inconstient. Cauta sa nu te opintesti de cel drag in drumul catre atingerea adevaratului tau potential!

Singur

Zilele care urmeaza nu se anunta a fi favorabile inceperii unei relatii. Daca te situezi in plin proces de cucerire a unui viitor partener, dar n-ai obtinut nicio mica victorie de o buna bucata de vreme, poate ar fi cazul sa mergi mai departe. N-are rost sa te incapatanezi sa domesticesti un cal care tine neaparat sa ramana naravas. De cele mai multe ori, dar mai cu seama de data aceasta, cand o usa se inchide, alta se deschide, trebuie doar sa intri!

Predispozitii afective

Dispozitie afectiva
(generala, indiferent de zodie)
Stare emotionala
Capricorn
Aptitudini relationale
Capricorn
Dispozitie afectiva Stare emotionala Aptitudini relationale

Nota: Deoarece acest horoscop se bazeaza pe relatiile dintre zodiile tranzitate de planetele semnificatoare pentru planul relational si zodia natala, totul fiind ciclic, la un moment dat exista posibilitatea sa intalniti recomandarea de mai sus si cu o alta ocazie sau la alta zodie.

© AstroDex

Horoscopul dragostei pentru fiecare zodie

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 10 martie 2017
Recomandari astrologice

Cand Luna este in semne fixe (Taur, Leu, Scorpion, Varsator), este oportun sa continuam activitatile gospodaresti deja incepute, sa le consolidam si sa perseveram in a le duce la bun sfarsit.

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme