AstroFidelia English En 
Horoscop Capricorn

Horoscopul dragostei pentru zodia Capricorn

Astazi 30.04.2017, ora 17:46 - horoscop in timp real

Cuplu

Nu te identifici deloc cu nevoile tale emotionale zilele aceastea, iar aceste necesitati sufletesti risca sa intre in contradictie cu tipul tau de personalitate. Rezerva-ti timp pentru tine insuti si dedica-l introspectiei si autoanalizei. Dupa ce vei rumega nitel situatia in care te regasesti, vei realiza ca, de fapt, ea nu ti se datoreaza tie. S-ar putea ca partenerul sa fie cel raspunzator pentru faptul c-ai ajuns sa pendulezi intre credinta si tagada in propria persoana!

Singur

Se creeaza atmosfera propice unei intalniri karmice zilele acestea. E posibil sa nu fie vorba de o regasire placuta, care sa-ti inunde sufletul cu bucurie, ba chiar iti poate crea un sentiment de disconfort pe care nu ti-l poti explica in mod rational. Poate ar fi mai bine sa pastrezi distanta, desi prietenii tai considera ca v-ar sta bine unul cu celalalt. Asculta-ti intuitia pentru ca in cazul de fata, cu siguranta nu greseste. Raspunsul corect este in interiorul tau!

Predispozitii afective

Dispozitie afectiva
(generala, indiferent de zodie)
Stare emotionala
Capricorn
Aptitudini relationale
Capricorn
Dispozitie afectiva Stare emotionala Aptitudini relationale

Nota: Deoarece acest horoscop se bazeaza pe relatiile dintre zodiile tranzitate de planetele semnificatoare pentru planul relational si zodia natala, totul fiind ciclic, la un moment dat exista posibilitatea sa intalniti recomandarea de mai sus si cu o alta ocazie sau la alta zodie.

© AstroDex

Horoscopul dragostei pentru fiecare zodie

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 2 iunie 2017
Recomandari astrologice

Daca Jupiter este in miscare retrograda, conturile cu autoritatile din viata dumneavoastra (mentori, sefi, politie, creditori etc.) s-ar putea regla in urma unor evenimente nu tocmai placute. Cautati sa nu va creati singur probleme! (consultati tabelul planetelor retrograde)

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme