AstroFidelia English En 
Horoscop Capricorn

Horoscopul dragostei pentru zodia Capricorn

Horoscop în timp real

Astăzi 17.08.2017, ora 18:42

Cuplu

Ştii senzaţia aceea când partenerul te enervează într-atât de tare încât ajunge să-ţi aprindă simţurile? Ei bine, s-ar putea să te aducă în această stare destul de des zilele acestea. Deşi s-ar putea lăsa cu trântit de uşi sau chiar cu vaze sparte, în funcţie de caracterele fiecăruia dintre voi, nu veţi apuca să adormiţi în paturi diferite. Fără să vreţi, intraţi în pielea personajelor principale din pelicula "Domnul şi doamna Smith".

Singur

În zilele care urmează, nu te dai în laturi să-ţi satisfaci plăcerea meschină de a le testa răbdarea apropiaţilor, aducându-i în pragul disperării. Poate că n-o faci deliberat, dar ajungi să-ţi plângi de milă pentru te-miri-ce motiv, punându-ţi prietenii şi chiar pe acel cineva pe care încerci să-l cucereşti într-o poziţie delicată. Dacă o ţii tot aşa, s-ar putea să-i alungi cu totul, iar perspectiva de a rămâne singur şi "ambetat" nu sună tocmai bine!

Predispoziţii afective

Dispoziţie
afectivă
Dispoziţie afectivă
Stare
emoţională
Stare emoţională
Aptitudini
relaţionale
Aptitudini relaţionale

Notă: Deoarece acest horoscop este în timp REAL, nu neapărat calendaristic, ţine cont de mişcarea planetelor prin zodii şi astfel unele predicţii pot fi valabile de pe o zi pe alta sau să se schimbe chiar în cursul aceleiaşi zile şi pentru că se bazează pe relaţiile dintre zodiile tranzitate de planetele semnificatoare pentru planul relaţional şi zodia natală, totul fiind ciclic, la un moment dat există posibilitatea să întâlniţi recomandarea de mai sus şi cu o altă ocazie sau la altă zodie.

© AstroDex

Horoscopul dragostei pentru fiecare zodie