AstroFidelia English En 
Horoscop Capricorn

Horoscopul dragostei pentru zodia Capricorn

Astazi 24.01.2017, ora 23:19 - horoscop in timp real

Cuplu

Contextul astral actual imbie la schimbare, semn ca a venit momentul unui nou inceput. Poate ca nici nu trebuie s-o luati de la zero, dar alege sa rescrii acel capitol al vietii in doi care nu se potriveste cu povestea voastra de dragoste de pana acum. In loc sa te raportezi mereu la trecut, la ceea ce s-a intamplat sau iti imaginezi tu ca a avut loc atunci, mai bine ar fi sa vezi ce e de facut in prezent pentru ca viitorul sa sune bine pentru tine si partenerul tau.

Singur

Zilele acestea, te simti un cu totul alt om. Cei care te cunosc iti confirma acest lucru si este evident pana si pentru aceia care nu te cunosc de foarte mult timp ca s-a schimbat ceva in privirea ta, in felul in care vorbesti si cum te porti. Se prea poate sa fi ajuns la capatul procesului de recuperare de dupa o despartire care si-a pus amprenta asupra ta. Nu trebuie decat sa te arati disponibil din punct de vedere afectiv pentru ca ceilalti sa inceapa sa te vada cu alti ochi.

Predispozitii afective

Dispozitie afectiva
(generala, indiferent de zodie)
Stare emotionala
Capricorn
Aptitudini relationale
Capricorn
Dispozitie afectiva Stare emotionala Aptitudini relationale

Nota: Deoarece acest horoscop se bazeaza pe relatiile dintre zodiile tranzitate de planetele semnificatoare pentru planul relational si zodia natala, totul fiind ciclic, la un moment dat exista posibilitatea sa intalniti recomandarea de mai sus si cu o alta ocazie sau la alta zodie.

© AstroDex

Horoscopul dragostei pentru fiecare zodie

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 27 ianuarie 2017
Recomandari astrologice

Cand Luna este in semne fixe (Taur, Leu, Scorpion, Varsator), este oportun sa continuam activitatile gospodaresti deja incepute, sa le consolidam si sa perseveram in a le duce la bun sfarsit.

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme