AstroFidelia English En 
Horoscop Fecioara

Horoscopul dragostei pentru zodia Fecioara

Astazi 26.03.2017, ora 19:52 - horoscop in timp real

Cuplu

Pe plan personal, treci printr-un moment de cumpana, poate chiar o perioada a extremelor. Principiile "animus", respectiv "anima" ale fiintei tale risca sa se dezechilibreze zilele acestea, ajungand sa pendulezi intre cele doua, in detrimentul uneia si in favoarea celeilalte. Probabil ca partenerul nu va observa ceea ce se intampla inlauntrul tau, dar oricum este o lupta interioara pe care trebuie sa-o duci singur!

Singur

Nu scapi de conflictul dintre propria ratiune si simtire nici daca esti singur, situatie care-ti poate rapi cheful de distractie in zilele care urmeaza. Daca tii neaparat sa-ti respecti aranjamentele sociale, s-ar putea sa le gasesti de-a dreptul coplesitoare. Asadar, nu te mira daca o simpla iesire cu prietenii in oras iti cauzeaza surmenaj fizic si psihic. Ai nevoie de liniste pentru a-ti auzi gandurile, iar sursa acesteia o gasesti negresit in propriul camin.

Predispozitii afective

Dispozitie afectiva
(generala, indiferent de zodie)
Stare emotionala
Fecioara
Aptitudini relationale
Fecioara
Dispozitie afectiva Stare emotionala Aptitudini relationale

Nota: Deoarece acest horoscop se bazeaza pe relatiile dintre zodiile tranzitate de planetele semnificatoare pentru planul relational si zodia natala, totul fiind ciclic, la un moment dat exista posibilitatea sa intalniti recomandarea de mai sus si cu o alta ocazie sau la alta zodie.

© AstroDex

Horoscopul dragostei pentru fiecare zodie

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 21 aprilie 2017
Recomandari astrologice

Evitati sa va programati interventiile chirurgicale atunci cand este Luna Plina (plus cate o zi inainte si dupa)! Bineinteles, urgentele nu intra in discutie.

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme