AstroFidelia English En 
Horoscop Fecioară

Horoscop dragoste, zodia Fecioară

Horoscop în timp real

Horoscop azi 23.05.2018, ora 19:45

Cuplu

Contextul astral actual îmbie la schimbare, semn că a venit momentul unui nou început. Poate că nici nu trebuie s-o luaţi de la zero, dar alege să rescrii acel capitol al vieţii în doi care nu se potriveşte cu povestea voastră de dragoste de până acum. În loc să te raportezi mereu la trecut, la ceea ce s-a întâmplat sau îţi imaginezi tu că a avut loc atunci, mai bine ar fi să vezi ce e de făcut în prezent pentru ca viitorul să sune bine pentru tine şi partenerul tău.

Singur

Zilele acestea te simţi un cu totul alt om. Cei care te cunosc îţi confirmă acest lucru şi este evident până şi pentru aceia care nu te cunosc de foarte mult timp că s-a schimbat ceva în privirea ta, în felul în care vorbeşti şi cum te porţi. Se prea poate să fi ajuns la capătul procesului de recuperare de după o despărţire care şi-a pus amprenta asupra ta. Nu trebuie decât să te arăţi disponibil din punct de vedere afectiv pentru ca ceilalţi să înceapă să te vadă cu alţi ochi.

Predispoziţii afective

Dispoziţie
afectivă
Dispoziţie afectivă
Stare
emoţională
Stare emoţională
Aptitudini
relaţionale
Aptitudini relaţionale

Notă: Deoarece acest horoscop este în timp REAL, nu neapărat calendaristic, ţine cont de mişcarea planetelor prin zodii şi astfel unele predicţii pot fi valabile de pe o zi pe alta sau să se schimbe chiar în cursul aceleiaşi zile şi pentru că se bazează pe relaţiile dintre zodiile tranzitate de planetele semnificatoare pentru planul relaţional şi zodia natală, totul fiind ciclic, la un moment dat există posibilitatea să întâlniţi recomandarea de mai sus şi cu o altă ocazie sau la altă zodie.

© AstroDex

Horoscopul dragostei pentru fiecare zodie

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Următoarea serie a cursurilor de astrologie şi numerologie începe în 8 iunie 2018
Recomandari astrologice

Cand Luna este in semne fixe (Taur, Leu, Scorpion, Varsator), este oportun sa continuam activitatile gospodaresti deja incepute, sa le consolidam si sa perseveram in a le duce la bun sfarsit.