AstroFidelia English En 
Horoscop Fecioara

Horoscopul dragostei pentru zodia Fecioara

Astazi 24.01.2017, ora 23:13 - horoscop in timp real

Cuplu

Daca sunteti la inceput de drum in doi, poate ca zilele acestea vi se ia valul de pe ochi si incepeti sa intrezariti capcanele vietii de cuplu. Iar dupa ce se indeparteaza poleiala primelor luni de dragoste, raman facturile care se cer achitate, renovarile necesitate de apartamentul nou inchiriat sau alte astfel de chestiuni. In cazul in care sunteti impreuna de ceva timp, cu vorba buna si diplomatie, poti dezamorsa orice bomba care sta se explodeze!

Singur

Se spune ca orice nas isi are nasul, iar in zilele care urmeaza, sansele sunt mari sa dai nas in nas cu cineva caruia nu-i este teama sa-si masoare fortele cu tine. Cert este ca amandoi aveti personalitati puternice, nu va prea vine sa lasati de la voi, iar daca iei la bani marunti legatura incipienta dintre voi doi, s-ar putea sa realizezi ca nu impartasiti altceva decat o atractie magnetica. Incearca sa te decizi daca merita mai multa implicare emotionala!

Predispozitii afective

Dispozitie afectiva
(generala, indiferent de zodie)
Stare emotionala
Fecioara
Aptitudini relationale
Fecioara
Dispozitie afectiva Stare emotionala Aptitudini relationale

Nota: Deoarece acest horoscop se bazeaza pe relatiile dintre zodiile tranzitate de planetele semnificatoare pentru planul relational si zodia natala, totul fiind ciclic, la un moment dat exista posibilitatea sa intalniti recomandarea de mai sus si cu o alta ocazie sau la alta zodie.

© AstroDex

Horoscopul dragostei pentru fiecare zodie

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 27 ianuarie 2017
Recomandari astrologice

Evitati sa va programati interventiile chirurgicale atunci cand este Luna Plina (plus cate o zi inainte si dupa)! Bineinteles, urgentele nu intra in discutie.

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme