AstroFidelia English En 
Horoscop Fecioara

Horoscopul dragostei pentru zodia Fecioara

Horoscop în timp real

Astăzi 24.06.2017, ora 18:33

Cuplu

Toate merg ca unse între voi doi, iar atmosfera din cuplu este lejeră ca o dimineaţă de duminică până şi în cele mai aglomerate zile din săptămână. Vă cunoaşteţi într-atât de bine, iar încrederea pe care aţi clădit-o unul în celălalt vă permite să abandonaţi cu totul măştile, încredinţaţi fiind că nu veţi abuza niciunul dintre voi de privilegiul de a vă fi văzut partenerul în toată splendoarea sufletească. Se poate spune că aţi trecut la un cu totul alt nivel!

Singur

Se spune c-ar fi bine să ai grijă ce-ţi doreşti că nu ştii niciodată când ţi se împlineşte visul. Chiar şi cei mai introvertiţi nativi ai acestei zodii se vor bucura de admiratori cu duiumul zilele acestea. Buna ta dispoziţie, râsetul cristalin şi simţul umorului sunt doar câteva din trăsăturile tale de caracter pe care sexul opus le va găsi de-a dreptul irezistibile la tine perioada aceasta. Aşadar, să te ţii, căci se anunţă averse însemnate de complimente!

Predispoziţii afective

Dispoziţie
afectivă
Dispoziţie afectivă
Stare
emoţională
Stare emoţională
Aptitudini
relaţionale
Aptitudini relaţionale

Notă: Deoarece acest horoscop este în timp REAL, nu neapărat calendaristic, ţine cont de mişcarea planetelor prin zodii şi astfel unele predicţii pot fi valabile de pe o zi pe alta sau să se schimbe chiar în cursul aceleiaşi zile şi pentru că se bazează pe relaţiile dintre zodiile tranzitate de planetele semnificatoare pentru planul relaţional şi zodia natală, totul fiind ciclic, la un moment dat există posibilitatea să întâlniţi recomandarea de mai sus şi cu o altă ocazie sau la altă zodie.

© AstroDex

Horoscopul dragostei pentru fiecare zodie