AstroFidelia English En 
Horoscop Fecioara

Horoscopul dragostei pentru zodia Fecioara

Astazi 30.04.2017, ora 17:43 - horoscop in timp real

Cuplu

In zilele care urmeaza, poate parea ca tu si partenerul duceti vieti separate, dar cel putin in cazul de fata, nu va strica deloc aceasta situatie. De ce spun acest lucru? Ei bine, pentru ca treceti prin experiente diferite pe plan personal, iar starile voastre de spirit nu se potrivesc. In timp ce tu te bucuri de o oarecare picoteala emotionala, cel drag este implicat intr-un conflict cu un apropiat. Tocmai din acest motiv, ar fi bine sa nu incurcati borcanele.

Singur

Ceva din peisajul social al acestor zile pare sa-ti aduca zambetul pe buze. Poate ca un/o prieten/a bun/a sau chiar tu esti implicat intr-un joc de tipul "du-te-ncolo, vino-ncoace, lasa-ma si nu-mi da pace" cu un/o admirator/oare care nici nu-ti displace, dar nici nu te incanta la nebunie. In orice caz, parca aveai nevoie de o gura de aer proaspat, iar aceasta situatie tragicomica reuseste sa te inveseleasca nespus!

Predispozitii afective

Dispozitie afectiva
(generala, indiferent de zodie)
Stare emotionala
Fecioara
Aptitudini relationale
Fecioara
Dispozitie afectiva Stare emotionala Aptitudini relationale

Nota: Deoarece acest horoscop se bazeaza pe relatiile dintre zodiile tranzitate de planetele semnificatoare pentru planul relational si zodia natala, totul fiind ciclic, la un moment dat exista posibilitatea sa intalniti recomandarea de mai sus si cu o alta ocazie sau la alta zodie.

© AstroDex

Horoscopul dragostei pentru fiecare zodie

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 2 iunie 2017
Recomandari astrologice

Evitati sa va programati interventiile chirurgicale atunci cand este Luna Plina (plus cate o zi inainte si dupa)! Bineinteles, urgentele nu intra in discutie.

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme