AstroFidelia English En 
Horoscop Gemeni

Horoscop dragoste, zodia Gemeni

Horoscop în timp real

Horoscop azi 22.04.2018, ora 0:10

Cuplu

Viaţa voastră de cuplu se derulează după principiul "viaţa mea, viaţa ta, viaţa noastră", ceea ce în definitiv, nu-i deloc un lucru rău. Tu-i oferi spaţiul necesar de manifestare partenerului, cel drag aşijderea, iar spre deosebire de alte dăţi, zilele acestea nu vă împiedicaţi unul de celălalt. Totuşi, persoana de lângă tine pare să fie ceva mai bine dispusă decât în mod normal. Nu e cazul să te alarmezi, nu înseamnă că a întâlnit pe altcineva!

Singur

Dacă eşti singur perioada aceasta, se pare că nu intenţionezi să-ţi schimbi acest statut, cel puţin în zilele care urmează. Probabil că unui/ei prieten/e i s-au aprins călcâiele după cineva şi pare să nu te deranjeze câtuşi de puţin titulatura de confident/ă. Poate că altădată ai fi tânjit după fluturii din stomac ai amicilor, dar cu această ocazie, te rezumi la a da sfaturi şi a-ţi exprima părerile. Lasă însă pe seama lui/ei decizia de a-i face curte sau nu acelui cineva!

Predispoziţii afective

Dispoziţie
afectivă
Dispoziţie afectivă
Stare
emoţională
Stare emoţională
Aptitudini
relaţionale
Aptitudini relaţionale

Notă: Deoarece acest horoscop este în timp REAL, nu neapărat calendaristic, ţine cont de mişcarea planetelor prin zodii şi astfel unele predicţii pot fi valabile de pe o zi pe alta sau să se schimbe chiar în cursul aceleiaşi zile şi pentru că se bazează pe relaţiile dintre zodiile tranzitate de planetele semnificatoare pentru planul relaţional şi zodia natală, totul fiind ciclic, la un moment dat există posibilitatea să întâlniţi recomandarea de mai sus şi cu o altă ocazie sau la altă zodie.

© AstroDex

Horoscopul dragostei pentru fiecare zodie

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Actuala serie a cursurilor de astrologie şi numerologie a început în 20 aprilie. Se mai pot face înscrieri până vineri 27 aprilie.
Recomandari astrologice

Cand Mercur este in miscare retrograda, cele mai eficiente activitati sunt cele care incep cu "re": reanalizare a ideilor si informatiilor, revizuire a contractelor, revederea unor prieteni vechi, s.a.m.d. (consultati tabelul planetelor retrograde)