AstroFidelia English En 
Horoscop Gemeni

Horoscop dragoste, zodia Gemeni

Horoscop în timp real

Horoscop azi 14.12.2017, ora 10:21

Cuplu

Mai mult ca sigur, planul relaţional nu figurează printre priorităţile tale de pe ordinea de zi! Îţi stă mintea la cu totul alte treburi, poate la carieră, sănătate, copii sau altceva, dar în orice caz, partenerul poate face mai mult rău decât bine întrebându-te cum o mai duci sau sâcâindu-te cu tot felul de nimicuri. Totuşi, ai putea să-i raneşti sentimentele dacă te răsteşti mereu, deci explică-i că ai nevoie de timp pentru tine. Nu dai greş niciodată procedând astfel!

Singur

E clar că nu-ţi arde de întâlniri zilele acestea, iar tentativele prietenilor de a-ţi face cunoştinţă cu cineva care, în opinia lor, ţi s-ar potrivi vor fi întâmpinate de către tine, în cel mai fericit caz, cu un refuz categoric. Aşadar, nu ceda presiunilor anturajului de a te vedea cu acel cineva, mulţumeşte-le politicos pentru ofertă şi retrage-te în intimitatea propriului cămin. Poate ai nevoie de timp pentru a-ţi aduna gândurile şi a te lămuri ce anume se-ntâmplă cu tine.

Predispoziţii afective

Dispoziţie
afectivă
Dispoziţie afectivă
Stare
emoţională
Stare emoţională
Aptitudini
relaţionale
Aptitudini relaţionale

Notă: Deoarece acest horoscop este în timp REAL, nu neapărat calendaristic, ţine cont de mişcarea planetelor prin zodii şi astfel unele predicţii pot fi valabile de pe o zi pe alta sau să se schimbe chiar în cursul aceleiaşi zile şi pentru că se bazează pe relaţiile dintre zodiile tranzitate de planetele semnificatoare pentru planul relaţional şi zodia natală, totul fiind ciclic, la un moment dat există posibilitatea să întâlniţi recomandarea de mai sus şi cu o altă ocazie sau la altă zodie.

© AstroDex

Horoscopul dragostei pentru fiecare zodie

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Actuala serie a cursurilor de astrologie şi numerologie a început în 8 decembrie. Se mai pot face înscrieri până vineri 15 decembrie.
Recomandari astrologice

Cand este Luna Noua, incepeti ceva nou in viata dumneavoastra! De asemenea, puteti incerca sa va lasati de fumat sau de alcool, in general de obiceiurile de care vreti sa scapati.