AstroFidelia English En 
Horoscop Gemeni

Horoscopul dragostei pentru zodia Gemeni

Astazi 24.01.2017, ora 23:18 - horoscop in timp real

Cuplu

E posibil sa va viziteze un front de aer rece zilele acestea. Poate ca scanteia de la inceput se va domoli intr-o anumita masura, probabil pe fondul unor chestiuni care nu tin de viata de cuplu. Asadar, nu este exclus ca si apetitul sexual sa-ti fie afectat, dar nu pentru ca partenerul nu te-ar mai atrage, dar mintea iti fuge la alte lucruri atunci cand ar trebui sa te daruiesti trup si suflet celui drag. Cat de curand, situatia se va imbunatati!

Singur

Altadata te anima gandul unei primei intalniri sau perspectiva cunoasterii unei persoane noi, dar de data aceasta, parca nu mai afisezi acelasi interes. Probabil ca zilele acestea afli ca fostul/a a pus ochii pe cineva si chiar daca pare sa nu te deranjeze atat de mult pe cat te-ai fi asteptat, vestea iti lasa un gust amar. Poate ar fi bine sa-ti inviti prietenul/a cel/a mai bun/a la o cafea. Cu siguranta, ti-ar prinde bine o parere obiectiva!

Predispozitii afective

Dispozitie afectiva
(generala, indiferent de zodie)
Stare emotionala
Gemeni
Aptitudini relationale
Gemeni
Dispozitie afectiva Stare emotionala Aptitudini relationale

Nota: Deoarece acest horoscop se bazeaza pe relatiile dintre zodiile tranzitate de planetele semnificatoare pentru planul relational si zodia natala, totul fiind ciclic, la un moment dat exista posibilitatea sa intalniti recomandarea de mai sus si cu o alta ocazie sau la alta zodie.

© AstroDex

Horoscopul dragostei pentru fiecare zodie

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 27 ianuarie 2017
Recomandari astrologice

Din 7 in 7 ani (un sfert din ciclul lui Saturn), in viata fiecarui om se incheie o etapa importanta si incepe o alta. Daca va aflati la finele sau la inceputul unei astfel de etape, profitati de moment si luati cele mai intelepte decizii pentru viitorul dvs.!

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme