AstroFidelia English En 
Horoscop Gemeni

Horoscopul dragostei pentru zodia Gemeni

Astazi 26.03.2017, ora 19:59 - horoscop in timp real

Cuplu

Oricine v-ar privi din exterior, ar vedea in voi doi un cuplu reusit, stabil, care pare a fi reusit sa sfideze monotonia care se asterne cu timpul peste mai toate relatiile. Este adevarat ca scanteia dintre voi nu s-a stins, ca inca il gasesti pe cel drag atragator/oare, dar parca acea conexiune emotionala pe care o aveati la inceput a disparut. Aparent, nu este suficient sa oferiti mereu un suflu nou vietii intime, ci se cere sa va acordati pe aceeasi vibratie interioara.

Singur

Lasa lucrurile sa-si urmeze cursul firesc zilele acestea. Nu te implica intr-o relatie doar de dragul de a scapa de singuratate, mai ales daca nu simti ca ai intalnit persoana potrivita ori nu esti pregatit pentru ceea ce implica viata de cuplu. Fie ca vrei sau nu sa recunosti, ti-ar prinde bine sa mai astepti putin inainte de a reintra in randurile celor in cautarea sufletului pereche. Pana atunci, bucura-te de momentele petrecute in compania amicilor si traieste clipa.

Predispozitii afective

Dispozitie afectiva
(generala, indiferent de zodie)
Stare emotionala
Gemeni
Aptitudini relationale
Gemeni
Dispozitie afectiva Stare emotionala Aptitudini relationale

Nota: Deoarece acest horoscop se bazeaza pe relatiile dintre zodiile tranzitate de planetele semnificatoare pentru planul relational si zodia natala, totul fiind ciclic, la un moment dat exista posibilitatea sa intalniti recomandarea de mai sus si cu o alta ocazie sau la alta zodie.

© AstroDex

Horoscopul dragostei pentru fiecare zodie

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 21 aprilie 2017
Recomandari astrologice

Daca doriti sa incepeti o cura de slabire, faceti-o atunci cand Luna este in descrestere, pentru a obtine efecte maxime!

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme