AstroFidelia English En 
Horoscop Leu

Horoscopul dragostei pentru zodia Leu

Astazi 18.01.2017, ora 1:42 - horoscop in timp real

Cuplu

Termometrul astrologic te anunta ca zilele care urmeaza nu-s nici reci, dar nici calde in ceea ce priveste climatul relational. In orice caz, te bucuri de confort termic in acest sector de viata, semn ca lucrurile raman in parametrii lor normali perioada aceasta. Usor-usor, se mai linistesc apele dupa ce ti s-au scufundat corabiile acum ceva timp. Pentru ca esti inca in perioada de convalescenta, nu pune presiune suplimentara pe sufletul tau!

Singur

Fie ca te-ai despartit recent de fostul/a partener/a ori burlacia a devenit o a doua ta natura, cert este ca abia acum simti ca ai apucat-o pe o panta ascendenta, reintegrandu-te treptat in peisajul social. Chiar daca nu inregistrezi progrese remarcabile, nu-ti pierde speranta pentru ca pasesti marunt, dar constant in directia reinventarii tale ca om. Nu va trece mult timp pana cand isi vor da toti apropiatii tai seama ca ai evoluat pozitiv!

Predispozitii afective

Dispozitie afectiva
(generala, indiferent de zodie)
Stare emotionala
Leu
Aptitudini relationale
Leu
Dispozitie afectiva Stare emotionala Aptitudini relationale

Nota: Deoarece acest horoscop se bazeaza pe relatiile dintre zodiile tranzitate de planetele semnificatoare pentru planul relational si zodia natala, totul fiind ciclic, la un moment dat exista posibilitatea sa intalniti recomandarea de mai sus si cu o alta ocazie sau la alta zodie.

© AstroDex

Horoscopul dragostei pentru fiecare zodie

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 27 ianuarie 2017
Recomandari astrologice

Daca este posibil, programati-va extractiile dentare atunci cand Luna este in descrestere.

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme