AstroFidelia English En 
Horoscop Leu

Horoscopul dragostei pentru zodia Leu

Astazi 19.02.2017, ora 20:38 - horoscop in timp real

Cuplu

Atata timp cat nu va culcati pe lauri si nu vi se uraste cu binele, aveti toate sansele sa materializati o multime din visurile voastre de cuplu in doar cateva zile. Nu, astrele nu va ofera superputeri perioada aceasta, dar v-ajuta sa va uniti fortele si sa va acordati pe aceeasi lungime de unda. Fie ca decideti sa va faceti publica relatia, sa o oficializati sau chiar sa va extindeti familia, orice intreprindeti in acest interval de timp va fi incununat de succes!

Singur

Contextul astral actual poate indica fie ca te vei bucura din plin perioada aceasta de statutul de burlac/ita, fie ca va intra cineva anume in viata ta cat de curand. Pana la urma, misiunea lor este aceea de a-ti aduce pace in suflet, dar si buna dispozitie si veselie in jurul tau. Important este sa te gandesti ce anume ti-ai dori sa se intample zilele acestea, sa meditezi la implinirea dorintelor tale si apoi sa lasi natura sa-si urmeze cursul.

Predispozitii afective

Dispozitie afectiva
(generala, indiferent de zodie)
Stare emotionala
Leu
Aptitudini relationale
Leu
Dispozitie afectiva Stare emotionala Aptitudini relationale

Nota: Deoarece acest horoscop se bazeaza pe relatiile dintre zodiile tranzitate de planetele semnificatoare pentru planul relational si zodia natala, totul fiind ciclic, la un moment dat exista posibilitatea sa intalniti recomandarea de mai sus si cu o alta ocazie sau la alta zodie.

© AstroDex

Horoscopul dragostei pentru fiecare zodie

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 10 martie 2017
Recomandari astrologice

Evitati sa va programati interventiile chirurgicale atunci cand este Luna Plina (plus cate o zi inainte si dupa)! Bineinteles, urgentele nu intra in discutie.

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme