AstroFidelia English En 
Horoscop Peşti

Horoscopul dragostei pentru zodia Peşti

Horoscop în timp real

Astăzi 17.08.2017, ora 18:39

Cuplu

Dacă-ţi era dor de primele luni de relaţie, dar mai ales de furnicăturile de pe şira spinării pe care le simţeai ori de câte ori cel drag te lua în braţe sau îţi şoptea la ureche vorbe dulci, ai ocazia de a gusta din toate aceste senzaţii din nou în zilele următoare. Nu te aştepta totuşi ca aceste picanterii ale vieţii de cuplu să cadă din cer, ci ar fi de dorit să le dai tu tonul. Începe prin a-i dedica mai mult timp partenerului perioada aceasta!

Singur

Ei bine, se pare că strădaniile tale de a-i atrage atenţia acelui cineva care-ţi face inima să bată într-un ritm alert n-au fost în zadar! Indiferent dacă ai renunţat sau nu la ideea că ar putea fi ceva între voi, cert este că astrele îţi vin în ajutor şi-ţi oferă oportunitatea de a-i administra lovitura "fatală". Cu o ultimă sforţare, ia-l/o prin surprindere şi invită-l/o la o cafea. Mai mult ca sigur, nu-ţi va întâmpina oferta cu un refuz!

Predispoziţii afective

Dispoziţie
afectivă
Dispoziţie afectivă
Stare
emoţională
Stare emoţională
Aptitudini
relaţionale
Aptitudini relaţionale

Notă: Deoarece acest horoscop este în timp REAL, nu neapărat calendaristic, ţine cont de mişcarea planetelor prin zodii şi astfel unele predicţii pot fi valabile de pe o zi pe alta sau să se schimbe chiar în cursul aceleiaşi zile şi pentru că se bazează pe relaţiile dintre zodiile tranzitate de planetele semnificatoare pentru planul relaţional şi zodia natală, totul fiind ciclic, la un moment dat există posibilitatea să întâlniţi recomandarea de mai sus şi cu o altă ocazie sau la altă zodie.

© AstroDex

Horoscopul dragostei pentru fiecare zodie

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 8 septembrie 2017
Recomandari astrologice

Daca doriti sa perseverati cu studiul intr-o anumita directie si sa aprofundati un anumit concept, profitati de momentele in care Mercur se afla intr-un semn fix (Taur, Leu, Scorpion, Varsator).