AstroFidelia English En 
Horoscop Pesti

Horoscopul dragostei pentru zodia Pesti

Astazi 30.04.2017, ora 17:38 - horoscop in timp real

Cuplu

Spre deosebire de partener, tu nu te prea iei in serios zilele acestea. E clar ca ai ochelarii roz pe nas si vezi totul in jurul tau dintr-o perspectiva optimista. Nu acelasi lucru se poate spune despre cel drag care pare sa se dea de ceasul mortii incercand sa-nteleaga cum iti poti pastra atitudinea pozitiva, date fiind circumstantele in care va regasiti voi doi sau el/ea personal. Ai grija sa nu intri intr-o polemica pe aceasta tema!

Singur

Cu voie sau fara voie, poti ajunge protagonistul unui "reality show" cu iz de comedie romantica zilele acestea. Indiferent daca primesti rolul de actor principal sau ii revine unui/ei prieten/e bun/e, cert este ca te vei distra copios de pe urma situatiilor de-a rasu'-plansu' in care vei intra perioada aceasta, fie voluntar ori involuntar. Cert este ca vei ajunge la concluzia ca cel putin uneori, "viata chiar bate filmul"!

Predispozitii afective

Dispozitie afectiva
(generala, indiferent de zodie)
Stare emotionala
Pesti
Aptitudini relationale
Pesti
Dispozitie afectiva Stare emotionala Aptitudini relationale

Nota: Deoarece acest horoscop se bazeaza pe relatiile dintre zodiile tranzitate de planetele semnificatoare pentru planul relational si zodia natala, totul fiind ciclic, la un moment dat exista posibilitatea sa intalniti recomandarea de mai sus si cu o alta ocazie sau la alta zodie.

© AstroDex

Horoscopul dragostei pentru fiecare zodie

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 2 iunie 2017
Recomandari astrologice

Daca este posibil, programati-va extractiile dentare atunci cand Luna este in descrestere.

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme