AstroFidelia English En 
Horoscop Peşti

Horoscop dragoste, zodia Peşti

Horoscop în timp real

Horoscop azi 14.12.2017, ora 10:20

Cuplu

Uşor-uşor, întrezăreşti luminiţa de la capătul tunelului. Cu siguranţă, mai există întrebări ale căror răspunsuri n-au venit din partea partenerului, căpătând alura unor interogaţii retorice, chiar dacă ar fi lămurit situaţia incertă a cuplului pe care-l formaţi, dar cel puţin tu eşti dispus să dai o a doua şansă relaţiei voastre. Vă leagă multe lucruri care nu ţin de sfera materială, ci de cea sufletească şi ar fi păcat să renunţaţi la ele dintr-o toană!

Singur

Rănile pricinuite de ultima relaţie, dar mai bine spus de separarea de fostul/a partener/ă încă dor, dar zilele acestea dau semne vizibile de cicatrizare. Eşti încă destul de vulnerabil pe plan emoţional, deci nu este indicat să iei în calcul perspectiva refacerii vieţii cu un/o altul/a. Totuşi, în aceeaşi măsură, nu-ţi este recomandat să te izolezi şi să-ţi lingi rănile de vreme ce au început deja să se închidă de la sine. Precauţia este cheia perioada aceasta!

Predispoziţii afective

Dispoziţie
afectivă
Dispoziţie afectivă
Stare
emoţională
Stare emoţională
Aptitudini
relaţionale
Aptitudini relaţionale

Notă: Deoarece acest horoscop este în timp REAL, nu neapărat calendaristic, ţine cont de mişcarea planetelor prin zodii şi astfel unele predicţii pot fi valabile de pe o zi pe alta sau să se schimbe chiar în cursul aceleiaşi zile şi pentru că se bazează pe relaţiile dintre zodiile tranzitate de planetele semnificatoare pentru planul relaţional şi zodia natală, totul fiind ciclic, la un moment dat există posibilitatea să întâlniţi recomandarea de mai sus şi cu o altă ocazie sau la altă zodie.

© AstroDex

Horoscopul dragostei pentru fiecare zodie

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Actuala serie a cursurilor de astrologie şi numerologie a început în 8 decembrie. Se mai pot face înscrieri până vineri 15 decembrie.
Recomandari astrologice

Cand Venus este in miscare retrograda, e posibil sa izbucneasca conflicte in viata de cuplu. Abordate cu intelepciune, conflictele pot oferi ocazii de a clarifica nemultumirile si de a reanima relatia. Daca va pripiti insa, situatia poate degenera intr-o ruptura.