AstroFidelia English En 
Horoscop Peşti

Horoscop dragoste, zodia Peşti

Horoscop în timp real

Horoscop azi 22.04.2018, ora 0:17

Cuplu

Comunici din priviri cu cel drag, dându-ţi seama instinctiv unde i-a fugit mintea şi nu rare sunt ocaziile în care vă veţi completa propoziţiile zilele acestea. Cu toate că gândiţi la unison şi vă completaţi reciproc, parcă lipseşte ceva. Acordă mai multă importanţă sectorului intim, iar având în vedere că sunteţi conectaţi pe o frecvenţă subtilă, foloseşte-te de acest avantaj pentru a intui cum anume ai putea condimenta atmosfera din dormitor!

Singur

Pretendenţii la inima ta observă că ai început să te simţi cu adevărat bine în pielea ta, că emani încredere în propria persoană şi că nu te reţine nimic să te porţi aşa cum îţi dictează inima. Chiar şi aşa, nu înseamnă că ai abandonat misiunea descoperirii sufletului pereche, dar este posibil să proiectezi în exterior imaginea unei persoane care nu caută să dea curs unei relaţii prea curând. Învaţă să primeşti complimentele, deşi îţi cunoşti şi tu potenţialul!

Predispoziţii afective

Dispoziţie
afectivă
Dispoziţie afectivă
Stare
emoţională
Stare emoţională
Aptitudini
relaţionale
Aptitudini relaţionale

Notă: Deoarece acest horoscop este în timp REAL, nu neapărat calendaristic, ţine cont de mişcarea planetelor prin zodii şi astfel unele predicţii pot fi valabile de pe o zi pe alta sau să se schimbe chiar în cursul aceleiaşi zile şi pentru că se bazează pe relaţiile dintre zodiile tranzitate de planetele semnificatoare pentru planul relaţional şi zodia natală, totul fiind ciclic, la un moment dat există posibilitatea să întâlniţi recomandarea de mai sus şi cu o altă ocazie sau la altă zodie.

© AstroDex

Horoscopul dragostei pentru fiecare zodie