AstroFidelia English En 
Horoscop Pesti

Horoscopul dragostei pentru zodia Pesti

Astazi 24.01.2017, ora 23:19 - horoscop in timp real

Cuplu

Aceste zile au potentialul de a va oferi momente memorabile. Poate ca v-ar face fericiti si clipele in care ati sta tolaniti pe canapea, unul in bratele celuilalt, vizionand un film cu actorii preferati, dar ce-ar fi sa va urcati in masina si sa faceti o plimbare? Destinatia conteaza prea putin atata timp cat sunteti impreuna si va bucurati de calatorie. In consecinta, depinde numai de voi sa transformati o zi placuta intr-una cu totul deosebita. Aveti toate ingredientele la indemana!

Singur

Din cate se aude, fericirea iti bate la usa perioada aceasta si mai mult decat atat, se pare ca te-a si prins acasa. Asadar, nu mai sta pe ganduri, deschide-i si invit-o in viata ta! Daca acel cineva da semnale cum ca ar nutri aceleasi sentimente ca si tine, nu te mai invarti in jurul cozii si arata-te dispus/a pentru ceva mai mult decat obisnuitele ocheade si atingeri fugare. Poate ca nu-ti va cadea in brate ca in filmele de dragoste, dar cu siguranta, se va infiripa ceva!

Predispozitii afective

Dispozitie afectiva
(generala, indiferent de zodie)
Stare emotionala
Pesti
Aptitudini relationale
Pesti
Dispozitie afectiva Stare emotionala Aptitudini relationale

Nota: Deoarece acest horoscop se bazeaza pe relatiile dintre zodiile tranzitate de planetele semnificatoare pentru planul relational si zodia natala, totul fiind ciclic, la un moment dat exista posibilitatea sa intalniti recomandarea de mai sus si cu o alta ocazie sau la alta zodie.

© AstroDex

Horoscopul dragostei pentru fiecare zodie

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 27 ianuarie 2017
Recomandari astrologice

Actiunile si proiectele noi au mai mari sanse de reusita, daca sunt incepute atunci cand Luna este in crestere.

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme