AstroFidelia English En 
Horoscop Peşti

Horoscop dragoste, zodia Peşti

Horoscop în timp real

Horoscop azi 19.06.2018, ora 5:53

Cuplu

Pe plan personal, treci printr-un moment de cumpănă, poate chiar o perioadă a extremelor. Principiile "animus", respectiv "anima" ale fiinţei tale riscă să se dezechilibreze zilele acestea, ajungând să pendulezi între cele două, în detrimentul uneia şi în favoarea celeilalte. Probabil că partenerul nu va observa ceea ce se întamplă înlăuntrul tău, dar oricum este o luptă interioară pe care trebuie să-o duci singur!

Singur

Nu scapi de conflictul dintre propria raţiune şi simţire nici dacă eşti singur, situaţie care-ţi poate răpi cheful de distracţie în zilele care urmează. Dacă ţii neapărat să-ţi respecţi aranjamentele sociale, s-ar putea să le gaseşti de-a dreptul copleşitoare. Aşadar, nu te mira dacă o simplă ieşire cu prietenii în oraş îţi cauzează surmenaj fizic şi psihic. Ai nevoie de linişte pentru a-ţi auzi gândurile, iar sursa acesteia o găseşti negreşit în propriul cămin.

Predispoziţii afective

Dispoziţie
afectivă
Dispoziţie afectivă
Stare
emoţională
Stare emoţională
Aptitudini
relaţionale
Aptitudini relaţionale

Notă: Deoarece acest horoscop este în timp REAL, nu neapărat calendaristic, ţine cont de mişcarea planetelor prin zodii şi astfel unele predicţii pot fi valabile de pe o zi pe alta sau să se schimbe chiar în cursul aceleiaşi zile şi pentru că se bazează pe relaţiile dintre zodiile tranzitate de planetele semnificatoare pentru planul relaţional şi zodia natală, totul fiind ciclic, la un moment dat există posibilitatea să întâlniţi recomandarea de mai sus şi cu o altă ocazie sau la altă zodie.

© AstroDex

Horoscopul dragostei pentru fiecare zodie

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Următoarea serie a cursurilor de astrologie şi numerologie începe în 20 iulie 2018
Recomandari astrologice

Cand Marte este in miscare retrograda, este posibil ca randamentul dvs. sa scada si sa deveniti mai irascibil. Nu actionati pripit! Manati fiind de o neliniste interioara, ati putea porni spre o directie gresita. E un moment bun sa meditati si sa va controlati corpul.