AstroFidelia English En 
Horoscop Rac

Horoscopul dragostei pentru zodia Rac

Astazi 18.01.2017, ora 1:43 - horoscop in timp real

Cuplu

Poate ca paharul cu nemultumiri, reprosuri si neimpliniri in viata de cuplu s-a umplut, iar zilele acestea risca sa dea peste el. Daca se iveste oportunitatea de a gasi consolare in bratele altcuiva, indicat ar fi sa nu dai curs acestei tentatii. Poate ca pe moment ti-ar surade ideea, dar lasa ratiunea sa decida pentru tine. Pentru a depasi provocarile intampinate pe parcursul unei relatii serioase sau al unui mariaj, este nevoie de doi, nu de trei!

Singur

Probabil ca ai inceput sa simpatizezi pe cineva, dar inca nu esti pregatit/a sa-ti asumi acest lucru si cu atat mai putin sa treci la atac. Tocmai pentru ca te incearca primii fiori ai unei iubiri neimpartasite, s-ar putea ca mina ta ingandurata, absenta, poate chiar ursuza sa-l/o goneasca inainte de a-ti da seama daca te vede cu aceiasi ochi. Fa un exercitiu de vointa si nu depune armele seductiei inainte de a le fi folosit la potentialul lor maxim!

Predispozitii afective

Dispozitie afectiva
(generala, indiferent de zodie)
Stare emotionala
Rac
Aptitudini relationale
Rac
Dispozitie afectiva Stare emotionala Aptitudini relationale

Nota: Deoarece acest horoscop se bazeaza pe relatiile dintre zodiile tranzitate de planetele semnificatoare pentru planul relational si zodia natala, totul fiind ciclic, la un moment dat exista posibilitatea sa intalniti recomandarea de mai sus si cu o alta ocazie sau la alta zodie.

© AstroDex

Horoscopul dragostei pentru fiecare zodie

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 27 ianuarie 2017
Recomandari astrologice

Cand Mercur este in miscare retrograda, incercati sa fiti mai atent la modul in care comunicati! Diferentele de opinii pot iesi la iveala intr-un mod suparator. Desi aceste momente sunt de fapt ocazii bune de a clarifica lucrurile, asta se poate intampla numai de veti comunica intr-un mod diplomat si intelept. Altfel, rezultatul va fi doar o cearta inutila... (consultati tabelul planetelor retrograde)

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme