AstroFidelia English En 
Horoscop Rac

Horoscopul dragostei pentru zodia Rac

Astazi 19.02.2017, ora 20:40 - horoscop in timp real

Cuplu

Pare-se ca viata de cuplu trece printr-o perioada de tranzitie sau mai bine spus, partenerul este cel care se afla in plin proces de maturizare emotionala pe fondul unor evenimente recente care nu au o legatura cu tine personal, dar care au un impact semnificativ asupra relatiei voastre. Poate ca libidoul celui drag va avea de suferit perioada aceasta, fapt care nu-ti este deloc indiferent, dar ai incredere ca lucrurile vor reveni la normal cat de curand!

Singur

Exista riscul ca un/o membru/a al anturajului tau sa ti-o ia inainte, suflandu-ti admiratorul sau pe acel cineva cu care ai iesit in ultima vreme, dar cu care nu ai facut progrese semnificative pana acum. Nu se pune problema ca ai fi gelos/a, doar ca gestul prietenului/ei nu ti s-a parut tocmai corect. Poate n-ar trebui sa-i porti pica prietenului/ei tale, ci sa cataloghezi aceasta rasturnare de situatie drept o binecuvantare deghizata!

Predispozitii afective

Dispozitie afectiva
(generala, indiferent de zodie)
Stare emotionala
Rac
Aptitudini relationale
Rac
Dispozitie afectiva Stare emotionala Aptitudini relationale

Nota: Deoarece acest horoscop se bazeaza pe relatiile dintre zodiile tranzitate de planetele semnificatoare pentru planul relational si zodia natala, totul fiind ciclic, la un moment dat exista posibilitatea sa intalniti recomandarea de mai sus si cu o alta ocazie sau la alta zodie.

© AstroDex

Horoscopul dragostei pentru fiecare zodie

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 10 martie 2017
Recomandari astrologice

Daca doriti sa incepeti o cura de slabire, faceti-o atunci cand Luna este in descrestere, pentru a obtine efecte maxime!

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme