AstroFidelia English En 
Horoscop Săgetător

Horoscopul dragostei pentru zodia Săgetător

Horoscop în timp real

Astăzi 22.09.2017, ora 20:11

Cuplu

E posibil să vă viziteze un front de aer rece zilele acestea. Poate că scânteia de la început se va domoli într-o anumită măsură, probabil pe fondul unor chestiuni care nu ţin de viaţa de cuplu. Aşadar, nu este exclus ca şi apetitul sexual să-ţi fie afectat, dar nu pentru că partenerul nu te-ar mai atrage, dar mintea îţi fuge la alte lucruri atunci când ar trebui să te dăruieşti trup şi suflet celui drag. Cât de curând, situaţia se va îmbunătăţi!

Singur

Altădată te anima gândul unei primei întâlniri sau perspectiva cunoaşterii unei persoane noi, dar de data aceasta, parcă nu mai afişezi acelaşi interes. Probabil că zilele acestea afli că fostul/a a pus ochii pe cineva şi chiar dacă pare să nu te deranjeze atât de mult pe cât te-ai fi aşteptat, vestea îţi lasă un gust amar. Poate ar fi bine să-ţi inviti prietenul/a cel/a mai bun/ă la o cafea. Cu siguranţă, ţi-ar prinde bine o părere obiectivă!

Predispoziţii afective

Dispoziţie
afectivă
Dispoziţie afectivă
Stare
emoţională
Stare emoţională
Aptitudini
relaţionale
Aptitudini relaţionale

Notă: Deoarece acest horoscop este în timp REAL, nu neapărat calendaristic, ţine cont de mişcarea planetelor prin zodii şi astfel unele predicţii pot fi valabile de pe o zi pe alta sau să se schimbe chiar în cursul aceleiaşi zile şi pentru că se bazează pe relaţiile dintre zodiile tranzitate de planetele semnificatoare pentru planul relaţional şi zodia natală, totul fiind ciclic, la un moment dat există posibilitatea să întâlniţi recomandarea de mai sus şi cu o altă ocazie sau la altă zodie.

© AstroDex

Horoscopul dragostei pentru fiecare zodie