AstroFidelia English En 
Horoscop Sagetator

Horoscopul dragostei pentru zodia Sagetator

Astazi 26.05.2017, ora 12:22 - horoscop in timp real

Cuplu

Exista posibilitatea ca pe fondul unei usoare detasari emotionale de partener sau din contra, a unei tensiuni care persista de ceva vreme, sa intre in peisaj o a treia persoana. Indiferent daca te vizeaza pe tine sau pe cel drag, cert este ca (i) s-a creat mediul propice pentru a trece de la un flirt aparent nevinovat la o aventura in toata regula. Inainte ca oricare dintre voi sa faca o nefacuta, este de dorit sa fiti cinstiti unul cu celalalt si sa va mai dati o sansa!

Singur

Se isca scantei intre tine si cineva care ti-a pus inima pe jar. Dar toata aceasta cursa de-a soarecele si pisica te poate deruta nitel, in special daca te-ai amorezat de o persoana indisponibila emotional sau care apartine deja altcuiva. De asemenea, nu este exclus ca intre voi doi sa existe o chimie mistuitoare, dar in rest, sa nu aveti mai nimic in comun. Asadar, oare merita sa mai investesti altceva decat energie si timp in aceasta afacere sentimentala?

Predispozitii afective

Dispozitie afectiva
(generala, indiferent de zodie)
Stare emotionala
Sagetator
Aptitudini relationale
Sagetator
Dispozitie afectiva Stare emotionala Aptitudini relationale

Nota: Deoarece acest horoscop se bazeaza pe relatiile dintre zodiile tranzitate de planetele semnificatoare pentru planul relational si zodia natala, totul fiind ciclic, la un moment dat exista posibilitatea sa intalniti recomandarea de mai sus si cu o alta ocazie sau la alta zodie.

© AstroDex

Horoscopul dragostei pentru fiecare zodie

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 2 iunie 2017
Recomandari astrologice

Cand Luna este in semne fixe (Taur, Leu, Scorpion, Varsator), este oportun sa continuam activitatile gospodaresti deja incepute, sa le consolidam si sa perseveram in a le duce la bun sfarsit.

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme