AstroFidelia English En 
Horoscop Sagetator

Horoscopul dragostei pentru zodia Sagetator

Astazi 30.03.2017, ora 5:38 - horoscop in timp real

Cuplu

Nu se poate spune ca romantismul te paraseste in zilele care urmeaza, dar gradul tau de toleranta la insistentele partenerului de a i se oferi atentie se reduce simtitor. Nu incape indoiala ca-ti face placere sa petreci timp in compania sa, dar ce-i prea mult strica. In schimb, n-ar strica sa va rezervati amandoi o jumatate de zi libera in agenda, astfel incat sa puteti merge impreuna la SPA. Puteti opta, de exemplu, pentru o sesiune de masaj in tandem!

Singur

Nici ca exista un remediu mai bun pentru inima albastra, separarea de partener sau indisponibilitatea emotionala a acelui cineva care ti-a furat inima decat o sesiune de shopping cu prietenele, cateva lectii de dans, o schimbare de look sau alte mici rasfaturi pe care altfel timpul nu ti le permitea. Cu putin noroc, s-ar putea sa dai de o persoana care se ridica la standardele tale exact acolo unde te-ai fi asteptat cel mai putin sa o intalnesti!

Predispozitii afective

Dispozitie afectiva
(generala, indiferent de zodie)
Stare emotionala
Sagetator
Aptitudini relationale
Sagetator
Dispozitie afectiva Stare emotionala Aptitudini relationale

Nota: Deoarece acest horoscop se bazeaza pe relatiile dintre zodiile tranzitate de planetele semnificatoare pentru planul relational si zodia natala, totul fiind ciclic, la un moment dat exista posibilitatea sa intalniti recomandarea de mai sus si cu o alta ocazie sau la alta zodie.

© AstroDex

Horoscopul dragostei pentru fiecare zodie

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 21 aprilie 2017
Recomandari astrologice

Evitati sa calatoriti la departare cand Jupiter si Mercur sunt in miscare retrograda (consultati tabelul planetelor retrograde).

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme