AstroFidelia English En 
Horoscop Sagetator

Horoscopul dragostei pentru zodia Sagetator

Astazi 18.01.2017, ora 1:44 - horoscop in timp real

Cuplu

Per ansamblu, inca va mai aflati sub codul rosu al discordiei in cuplu, dar climatul relational da semne de imbunatatire. Chiar daca norii negri nu dau semne ca s-ar risipi prea curand, printr-un exercitiu de vointa, te poti transforma tu insuti in raza de soare care insenineaza atmosfera vietii in doi. Poate ca inca nu esti pregatit sa ingropi securea razboiului, dar poti face primul pas catre reconciliere daca partenerul se incranceneaza s-o tina pe-a lui!

Singur

Intalnirile programate zilele acestea te lasa complet in ceata. Pe de-o parte, ai putea crede ca au decurs bine, desi aveti opinii diferite cu privire la anumite chestiuni, dar pe de alta parte, nu esti suficient de convins/a ca merita sa stabilesti un al doilea "rendezvous". Probabil c-ar fi bine sa lasi la macerat aceste experiente si sa revii asupra posibilitatii unei revederi cand te simti pregatit/a. N-are rost sa sari la concluzii pripite!

Predispozitii afective

Dispozitie afectiva
(generala, indiferent de zodie)
Stare emotionala
Sagetator
Aptitudini relationale
Sagetator
Dispozitie afectiva Stare emotionala Aptitudini relationale

Nota: Deoarece acest horoscop se bazeaza pe relatiile dintre zodiile tranzitate de planetele semnificatoare pentru planul relational si zodia natala, totul fiind ciclic, la un moment dat exista posibilitatea sa intalniti recomandarea de mai sus si cu o alta ocazie sau la alta zodie.

© AstroDex

Horoscopul dragostei pentru fiecare zodie

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 27 ianuarie 2017
Recomandari astrologice

Cand Mercur este in miscare retrograda, incercati sa fiti mai atent la modul in care comunicati! Diferentele de opinii pot iesi la iveala intr-un mod suparator. Desi aceste momente sunt de fapt ocazii bune de a clarifica lucrurile, asta se poate intampla numai de veti comunica intr-un mod diplomat si intelept. Altfel, rezultatul va fi doar o cearta inutila... (consultati tabelul planetelor retrograde)

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme