AstroFidelia English En 
Horoscop Sagetator

Horoscopul dragostei pentru zodia Sagetator

Astazi 19.02.2017, ora 20:45 - horoscop in timp real

Cuplu

Zilele care urmeaza sunt propice vietii de cuplu, semn ca daca ati trecut printr-o perioada mohorata, a venit vremea sa rasara soarele si pe strada voastra. In acest interval de timp, da-ti frau liber imaginatiei, surprinde-l pe partener in feluri originale si nu va sfiiti sa incercati experiente noi impreuna. Cu siguranta, nici cel drag nu se va lasa mai prejos, profitand de fiecare ocazie pentru a-ti reaminti cat de mult te iubeste si cat pretuieste momentele in doi!

Singur

Emani senzualitate prin toti porii, stii sa te faci remarcat/a, iar toate aceste calitati, dublate de o doza sanatoasa de stima de sine, te fac absolut irezistibil/a! Nu-i nevoie sa adopti un stil de imbracaminte care nu te reprezinta sau sa faci gesturi care nu-ti stau in caracter pentru ca esti capabil/a sa-i faci pe toti/ate sa cada la picioarele tale. O simpla privire aruncata in directia aceluia/eia care ti-a trezit interesul este suficienta pentru a-i da fiori pe sira spinarii!

Predispozitii afective

Dispozitie afectiva
(generala, indiferent de zodie)
Stare emotionala
Sagetator
Aptitudini relationale
Sagetator
Dispozitie afectiva Stare emotionala Aptitudini relationale

Nota: Deoarece acest horoscop se bazeaza pe relatiile dintre zodiile tranzitate de planetele semnificatoare pentru planul relational si zodia natala, totul fiind ciclic, la un moment dat exista posibilitatea sa intalniti recomandarea de mai sus si cu o alta ocazie sau la alta zodie.

© AstroDex

Horoscopul dragostei pentru fiecare zodie

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 10 martie 2017
Recomandari astrologice

Cand Mercur este in miscare retrograda, cele mai eficiente activitati sunt cele care incep cu "re": reanalizare a ideilor si informatiilor, revizuire a contractelor, revederea unor prieteni vechi, s.a.m.d. (consultati tabelul planetelor retrograde)

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme