AstroFidelia English En 
Horoscop Scorpion

Horoscopul dragostei pentru zodia Scorpion

Astazi 24.01.2017, ora 23:13 - horoscop in timp real

Cuplu

Toate merg ca unse intre voi doi, iar atmosfera din cuplu este lejera ca o dimineata de duminica pana si in cele mai aglomerate zile din saptamana. Va cunoasteti intr-atat de bine, iar increderea pe care ati cladit-o unul in celalalt va permite sa abandonati cu totul mastile, incredintati fiind ca nu veti abuza niciunul dintre voi de privilegiul de a va fi vazut partenerul in toata splendoarea sufleteasca. Se poate spune ca ati trecut la un cu totul alt nivel!

Singur

Se spune c-ar fi bine sa ai grija ce-ti doresti ca nu stii niciodata cand ti se implineste visul. Chiar si cei mai introvertiti nativi ai acestei zodii se vor bucura de admiratori cu duiumul zilele acestea. Buna ta dispozitie, rasetul cristalin si simtul umorului sunt doar cateva din trasaturile tale de caracter pe care sexul opus le va gasi de-a dreptul irezistibile la tine perioada aceasta. Asadar, sa te tii, caci se anunta averse insemnate de complimente!

Predispozitii afective

Dispozitie afectiva
(generala, indiferent de zodie)
Stare emotionala
Scorpion
Aptitudini relationale
Scorpion
Dispozitie afectiva Stare emotionala Aptitudini relationale

Nota: Deoarece acest horoscop se bazeaza pe relatiile dintre zodiile tranzitate de planetele semnificatoare pentru planul relational si zodia natala, totul fiind ciclic, la un moment dat exista posibilitatea sa intalniti recomandarea de mai sus si cu o alta ocazie sau la alta zodie.

© AstroDex

Horoscopul dragostei pentru fiecare zodie

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 27 ianuarie 2017
Recomandari astrologice

Cand Luna este in semne cardinale (Berbec, Balanta, Rac, Capricorn), este oportun sa intreprindem noi proiecte gospodaresti, sa avem curajul de a ne materializa ideile.

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme