AstroFidelia English En 
Horoscop Scorpion

Horoscop dragoste, zodia Scorpion

Horoscop în timp real

Horoscop azi 19.06.2018, ora 6:8

Cuplu

Per ansamblu, încă vă mai aflaţi sub codul roşu al discordiei în cuplu, dar climatul relaţional dă semne de îmbunătăţire. Chiar dacă norii negri nu dau semne că s-ar risipi prea curând, printr-un exerciţiu de vointă te poţi transforma tu însuţi în raza de soare care înseninează atmosfera vieţii în doi. Poate că încă nu eşti pregătit să îngropi securea războiului, dar poţi face primul pas către reconciliere dacă partenerul se încrâncenează s-o ţină pe-a lui!

Singur

Întâlnirile programate zilele acestea te lasă complet în ceaţă. Pe de-o parte, ai putea crede că au decurs bine, deşi aveţi opinii diferite cu privire la anumite chestiuni, dar pe de altă parte, nu eşti suficient de convins/ă că merită să stabileşti un al doilea "rendezvous". Probabil c-ar fi bine să laşi la macerat aceste experienţe şi să revii asupra posibilităţii unei revederi când te simţi pregatit/ă. N-are rost să sari la concluzii pripite!

Predispoziţii afective

Dispoziţie
afectivă
Dispoziţie afectivă
Stare
emoţională
Stare emoţională
Aptitudini
relaţionale
Aptitudini relaţionale

Notă: Deoarece acest horoscop este în timp REAL, nu neapărat calendaristic, ţine cont de mişcarea planetelor prin zodii şi astfel unele predicţii pot fi valabile de pe o zi pe alta sau să se schimbe chiar în cursul aceleiaşi zile şi pentru că se bazează pe relaţiile dintre zodiile tranzitate de planetele semnificatoare pentru planul relaţional şi zodia natală, totul fiind ciclic, la un moment dat există posibilitatea să întâlniţi recomandarea de mai sus şi cu o altă ocazie sau la altă zodie.

© AstroDex

Horoscopul dragostei pentru fiecare zodie

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Următoarea serie a cursurilor de astrologie şi numerologie începe în 20 iulie 2018
Recomandari astrologice

Cand Venus este in miscare retrograda, e posibil sa izbucneasca conflicte in viata de cuplu. Abordate cu intelepciune, conflictele pot oferi ocazii de a clarifica nemultumirile si de a reanima relatia. Daca va pripiti insa, situatia poate degenera intr-o ruptura.