AstroFidelia English En 
Horoscop Scorpion

Horoscopul dragostei pentru zodia Scorpion

Astazi 26.05.2017, ora 12:23 - horoscop in timp real

Cuplu

Viata voastra de cuplu se deruleaza dupa principiul "viata mea, viata ta, viata noastra", ceea ce in definitiv, nu-i deloc un lucru rau. Tu-i oferi spatiul necesar de manifestare partenerului, cel drag asijderea, iar spre deosebire de alte dati, zilele acestea nu va impiedicati unul de celalalt. Totusi, persoana de langa tine pare sa fie ceva mai bine dispusa decat in mod normal. Nu e cazul sa te alarmezi, nu inseamna ca a intalnit pe altcineva!

Singur

Daca esti singur perioada aceasta, se pare ca nu intentionezi sa-ti schimbi acest statut, cel putin in zilele care urmeaza. Probabil ca unui/ei prieten/e i s-au aprins calcaiele dupa cineva si pare sa nu te deranjeze catusi de putin titulatura de confident/a. Poate ca altadata ai fi tanjit dupa fluturii din stomac ai amicilor, dar cu aceasta ocazie, te rezumi la a da sfaturi si a-ti exprima parerile. Lasa insa pe seama lui/ei decizia de a-i face curte sau nu acelui cineva!

Predispozitii afective

Dispozitie afectiva
(generala, indiferent de zodie)
Stare emotionala
Scorpion
Aptitudini relationale
Scorpion
Dispozitie afectiva Stare emotionala Aptitudini relationale

Nota: Deoarece acest horoscop se bazeaza pe relatiile dintre zodiile tranzitate de planetele semnificatoare pentru planul relational si zodia natala, totul fiind ciclic, la un moment dat exista posibilitatea sa intalniti recomandarea de mai sus si cu o alta ocazie sau la alta zodie.

© AstroDex

Horoscopul dragostei pentru fiecare zodie

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 2 iunie 2017
Recomandari astrologice

Din 7 in 7 ani (un sfert din ciclul lui Saturn), in viata fiecarui om se incheie o etapa importanta si incepe o alta. Daca va aflati la finele sau la inceputul unei astfel de etape, profitati de moment si luati cele mai intelepte decizii pentru viitorul dvs.!

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme