AstroFidelia English En 
Horoscop Scorpion

Horoscopul dragostei pentru zodia Scorpion

Astazi 30.03.2017, ora 5:45 - horoscop in timp real

Cuplu

Pe plan personal, treci printr-un moment de cumpana, poate chiar o perioada a extremelor. Principiile "animus", respectiv "anima" ale fiintei tale risca sa se dezechilibreze zilele acestea, ajungand sa pendulezi intre cele doua, in detrimentul uneia si in favoarea celeilalte. Probabil ca partenerul nu va observa ceea ce se intampla inlauntrul tau, dar oricum este o lupta interioara pe care trebuie sa-o duci singur!

Singur

Nu scapi de conflictul dintre propria ratiune si simtire nici daca esti singur, situatie care-ti poate rapi cheful de distractie in zilele care urmeaza. Daca tii neaparat sa-ti respecti aranjamentele sociale, s-ar putea sa le gasesti de-a dreptul coplesitoare. Asadar, nu te mira daca o simpla iesire cu prietenii in oras iti cauzeaza surmenaj fizic si psihic. Ai nevoie de liniste pentru a-ti auzi gandurile, iar sursa acesteia o gasesti negresit in propriul camin.

Predispozitii afective

Dispozitie afectiva
(generala, indiferent de zodie)
Stare emotionala
Scorpion
Aptitudini relationale
Scorpion
Dispozitie afectiva Stare emotionala Aptitudini relationale

Nota: Deoarece acest horoscop se bazeaza pe relatiile dintre zodiile tranzitate de planetele semnificatoare pentru planul relational si zodia natala, totul fiind ciclic, la un moment dat exista posibilitatea sa intalniti recomandarea de mai sus si cu o alta ocazie sau la alta zodie.

© AstroDex

Horoscopul dragostei pentru fiecare zodie

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 21 aprilie 2017
Recomandari astrologice

Daca doriti sa perseverati cu studiul intr-o anumita directie si sa aprofundati un anumit concept, profitati de momentele in care Mercur se afla intr-un semn fix (Taur, Leu, Scorpion, Varsator).

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme