AstroFidelia English En 
Horoscop Taur

Horoscopul dragostei pentru zodia Taur

Astazi 30.03.2017, ora 5:42 - horoscop in timp real

Cuplu

Se pare ca propria persoana monopolizeaza atentia astrelor zilele acestea. Esti pe cale sa incepi un nou proces de transformare interioara care-si propune sa aduca schimbari in perimetrul personalitatii tale, dar si al nevoilor emotionale cu scopul de a crea o simbioza perfecta a celor doua aspecte ale fiintei tale. Poate ca partenerul nu va sesiza faptul ca treci printr-o asemenea faza, dar cat de curand, va observa rezultatele!

Singur

Daca esti singur nu inseamna ca esti scutit de aceasta reprogramare interioara, dar in cazul tau, vine la pachet cu o iluminare si mai ca-ti vine sa strigi "Evrika!" atunci cand descoperi ceea ce-ti lipsea cu adevarat pe plan sufletesc. Nu este exclus sa constientizezi faptul ca este gresit sa-ti cauti "jumatatea" de vreme ce tu esti deja un "intreg". Poate n-ar strica sa vezi lucrurile din aceasta perspectiva pe mai departe!

Predispozitii afective

Dispozitie afectiva
(generala, indiferent de zodie)
Stare emotionala
Taur
Aptitudini relationale
Taur
Dispozitie afectiva Stare emotionala Aptitudini relationale

Nota: Deoarece acest horoscop se bazeaza pe relatiile dintre zodiile tranzitate de planetele semnificatoare pentru planul relational si zodia natala, totul fiind ciclic, la un moment dat exista posibilitatea sa intalniti recomandarea de mai sus si cu o alta ocazie sau la alta zodie.

© AstroDex

Horoscopul dragostei pentru fiecare zodie

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 21 aprilie 2017
Recomandari astrologice

Cand Jupiter este in miscare retrograda, s-ar putea ca placerile lumesti care va bucurau altadata sa-si piarda usor gustul. Este un moment in care lumea exterioara nu va mai da motive de fericire, astfel ca trebuie sa generati singur aceste momente din interior, pentru a trece peste obstacole sau pesimism. (consultati tabelul planetelor retrograde)

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme