AstroFidelia English En 
Horoscop Taur

Horoscopul dragostei pentru zodia Taur

Astazi 26.05.2017, ora 12:19 - horoscop in timp real

Cuplu

Viata voastra de cuplu se deruleaza dupa principiul "viata mea, viata ta, viata noastra", ceea ce in definitiv, nu-i deloc un lucru rau. Tu-i oferi spatiul necesar de manifestare partenerului, cel drag asijderea, iar spre deosebire de alte dati, zilele acestea nu va impiedicati unul de celalalt. Totusi, persoana de langa tine pare sa fie ceva mai bine dispusa decat in mod normal. Nu e cazul sa te alarmezi, nu inseamna ca a intalnit pe altcineva!

Singur

Daca esti singur perioada aceasta, se pare ca nu intentionezi sa-ti schimbi acest statut, cel putin in zilele care urmeaza. Probabil ca unui/ei prieten/e i s-au aprins calcaiele dupa cineva si pare sa nu te deranjeze catusi de putin titulatura de confident/a. Poate ca altadata ai fi tanjit dupa fluturii din stomac ai amicilor, dar cu aceasta ocazie, te rezumi la a da sfaturi si a-ti exprima parerile. Lasa insa pe seama lui/ei decizia de a-i face curte sau nu acelui cineva!

Predispozitii afective

Dispozitie afectiva
(generala, indiferent de zodie)
Stare emotionala
Taur
Aptitudini relationale
Taur
Dispozitie afectiva Stare emotionala Aptitudini relationale

Nota: Deoarece acest horoscop se bazeaza pe relatiile dintre zodiile tranzitate de planetele semnificatoare pentru planul relational si zodia natala, totul fiind ciclic, la un moment dat exista posibilitatea sa intalniti recomandarea de mai sus si cu o alta ocazie sau la alta zodie.

© AstroDex

Horoscopul dragostei pentru fiecare zodie

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 2 iunie 2017
Recomandari astrologice

Cand Mercur este in miscare retrograda, incercati sa fiti mai atent la modul in care comunicati! Diferentele de opinii pot iesi la iveala intr-un mod suparator. Desi aceste momente sunt de fapt ocazii bune de a clarifica lucrurile, asta se poate intampla numai de veti comunica intr-un mod diplomat si intelept. Altfel, rezultatul va fi doar o cearta inutila... (consultati tabelul planetelor retrograde)

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme