AstroFidelia English En 
Horoscop Taur

Horoscopul dragostei pentru zodia Taur

Astazi 19.02.2017, ora 20:39 - horoscop in timp real

Cuplu

Contextul astrologic actual ii permite partenerului tau sa se simta din nou bine in pielea sa. Cu toate acestea, s-ar putea ca schimbarea starii sale de dispozitie sa nu ti se datoreze tie, ci altor circumstante care nu tin de viata de cuplu. In orice caz, beneficiezi si tu de pe urma binedispunerii sale, in sensul ca nu mai este nevoie, cel putin pentru moment, sa te dai peste cap pentru a-l/o face sa zambeasca. Profita de "concediul" oferit de astre!

Singur

Un/O prieten/a bun/a pare sa-si fi gasit de curand fericirea in bratele cuiva care intr-adevar merita sa faca parte din viata lui/ei, fapt care te bucura, dar care nu te imbie sa-ti dai intalniri si sa incerci si tu marea cu degetul. Aparent, te preocupa alte lucruri care nu vizeaza aria sentimentala si in consecinta, preferi sa abandonezi temporar misiunea descoperirii partenerului potrivit. Totusi, acest lucru nu inseamna ca te-ai predat cu totul singuratatii!

Predispozitii afective

Dispozitie afectiva
(generala, indiferent de zodie)
Stare emotionala
Taur
Aptitudini relationale
Taur
Dispozitie afectiva Stare emotionala Aptitudini relationale

Nota: Deoarece acest horoscop se bazeaza pe relatiile dintre zodiile tranzitate de planetele semnificatoare pentru planul relational si zodia natala, totul fiind ciclic, la un moment dat exista posibilitatea sa intalniti recomandarea de mai sus si cu o alta ocazie sau la alta zodie.

© AstroDex

Horoscopul dragostei pentru fiecare zodie

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 10 martie 2017
Recomandari astrologice

Daca aveti nevoie de idei noi, ingenioase si curajoase, asteptati ca Mercur sa treaca intr-un semn cardinal (Berbec, Balanta, Rac, Capricorn) pentru un plus de inspiratie.

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme