AstroFidelia English En 
Horoscop Taur

Horoscopul dragostei pentru zodia Taur

Astazi 18.01.2017, ora 1:43 - horoscop in timp real

Cuplu

Desi ar putea aparea situatii incordate din punct de vedere emotional zilele acestea, dispui de capacitatea de a sesiza cand este nevoie sa le abordezi cu tact si diplomatie, astfel incat sa nu scape de sub control. Pe nesimtite, reusesti sa conduci discutia intr-o directie care sa nu atinga coarda sensibila a niciunuia dintre voi. La o prima vedere, ar parea ca aceasta tactica necesita eforturi considerabile, dar presupune doar sa te mobilizezi nitel la momentul potrivit.

Singur

Pare sa nu te deranjeze prea mult faptul ca mai toti prietenii tai sunt implicati intr-o relatie, iar tu ajungi sa fii mai mereu "a cincea roata la caruta". Norocul face ca atat amicii tai, cat si partenerii lor te considera o prezenta agreabila, care nu-i incomodeaza catusi de putin si care pare sa nu fie afectata ca cel putin pentru moment, nu exista cineva special in viata ei. Ba mai mult, ai simtul umorului si nu te dai in laturi sa faci haz de necaz pe aceasta tema.

Predispozitii afective

Dispozitie afectiva
(generala, indiferent de zodie)
Stare emotionala
Taur
Aptitudini relationale
Taur
Dispozitie afectiva Stare emotionala Aptitudini relationale

Nota: Deoarece acest horoscop se bazeaza pe relatiile dintre zodiile tranzitate de planetele semnificatoare pentru planul relational si zodia natala, totul fiind ciclic, la un moment dat exista posibilitatea sa intalniti recomandarea de mai sus si cu o alta ocazie sau la alta zodie.

© AstroDex

Horoscopul dragostei pentru fiecare zodie

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 27 ianuarie 2017
Recomandari astrologice

Daca doriti sa perseverati cu studiul intr-o anumita directie si sa aprofundati un anumit concept, profitati de momentele in care Mercur se afla intr-un semn fix (Taur, Leu, Scorpion, Varsator).

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme