AstroFidelia English En 
Horoscop Vărsător

Horoscopul dragostei pentru zodia Vărsător

Horoscop în timp real

Astăzi 17.08.2017, ora 18:43

Cuplu

În zilele următoare, rolul de actor principal nu-ţi revine ţie, ci partenerului tău. Pentru a-i împlini dorinţele afective şi a-i satisface nevoile emoţionale, trebuie să laşi de la tine şi să faci lucruri care, în mod normal, nu ţi-ar sta în fire. De asemenea, nu este exclus să ajungi să faci mici compromisuri de dragul celuilalt. Atâta timp cât nu-ţi vinzi şi sufletul pentru a-l/o face pe el/ea fericit/ă, parcă niciun sacrificiu nu este prea mare!

Singur

Cel puţin zilele acestea, pare-se că eşti imun la virusul dragostei. Prietenii tăi sunt mereu bot în bot cu partenerii lor, dar spre deosebire de alte ocazii, de data aceasta, nici că-ţi pasă! Chiar dacă nu l-ai găsit încă pe Făt-Frumos sau pe Ileana Cosânzeana, cel puţin momentan, nu te mai faci luntre şi punte pentru a-ţi da seama în care dintre admiratorii tăi zace partenerul perfect. Poate ar fi mai bine să laşi iubirea în seama altora perioada aceasta.

Predispoziţii afective

Dispoziţie
afectivă
Dispoziţie afectivă
Stare
emoţională
Stare emoţională
Aptitudini
relaţionale
Aptitudini relaţionale

Notă: Deoarece acest horoscop este în timp REAL, nu neapărat calendaristic, ţine cont de mişcarea planetelor prin zodii şi astfel unele predicţii pot fi valabile de pe o zi pe alta sau să se schimbe chiar în cursul aceleiaşi zile şi pentru că se bazează pe relaţiile dintre zodiile tranzitate de planetele semnificatoare pentru planul relaţional şi zodia natală, totul fiind ciclic, la un moment dat există posibilitatea să întâlniţi recomandarea de mai sus şi cu o altă ocazie sau la altă zodie.

© AstroDex

Horoscopul dragostei pentru fiecare zodie

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 8 septembrie 2017
Recomandari astrologice

Daca Jupiter este in miscare retrograda, conturile cu autoritatile din viata dumneavoastra (mentori, sefi, politie, creditori etc.) s-ar putea regla in urma unor evenimente nu tocmai placute. Cautati sa nu va creati singur probleme! (consultati tabelul planetelor retrograde)