AstroFidelia English En 
Horoscop Varsator

Horoscopul dragostei pentru zodia Varsator

Astazi 30.04.2017, ora 17:47 - horoscop in timp real

Cuplu

E clar ca se intampla ceva in relatia de cuplu, dar nu esti prea sigur daca doar tu vezi asa lucrurile sau chiar treceti printr-un impas. Aparent, totul pare sa mearga bine intre voi doi, dar exista totusi o tensiune pe care nu ti-o explici si n-o poti intelege in totalitate. Nu incape discutie ca tii la cel de langa tine, dar parca s-au racit lucrurile intre voi de ceva vreme. Cand te-ai intrebat ultima oara care sunt nevoile tale emotionale? Poate ca aici este sursa problemei.

Singur

Din afara, pari sa fii acelasi de acum cateva zile, dar daca cineva ar vedea cum stau lucrurile din interior, si-ar da seama ca te framanta ceva. In orice caz, esti tentat sa pastrezi aparentele, sa pozezi la fel de jovial ca intotdeauna, dar nu-ti arde sa pornesti in cucerirea marii iubiri. Poate ca inca nu te-ai lamurit ce anume cauti in persoana partenerului perfect. Probabil ca stii ce vrei din punct de vedere fizic, dar se cere sa descoperi ce anume ai nevoie sufleteste vorbind.

Predispozitii afective

Dispozitie afectiva
(generala, indiferent de zodie)
Stare emotionala
Varsator
Aptitudini relationale
Varsator
Dispozitie afectiva Stare emotionala Aptitudini relationale

Nota: Deoarece acest horoscop se bazeaza pe relatiile dintre zodiile tranzitate de planetele semnificatoare pentru planul relational si zodia natala, totul fiind ciclic, la un moment dat exista posibilitatea sa intalniti recomandarea de mai sus si cu o alta ocazie sau la alta zodie.

© AstroDex

Horoscopul dragostei pentru fiecare zodie

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 2 iunie 2017
Recomandari astrologice

Daca doriti sa incepeti o cura de slabire, faceti-o atunci cand Luna este in descrestere, pentru a obtine efecte maxime!

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme