AstroFidelia English En 
Horoscop Leu

Horoscopul lunii iulie pentru zodia Leu

În jurul datei de 2, se prea poate să ai parte de unele dificultăți pe plan profesional sau pe partea de sănătate. Dacă te încearcă întrebările existențiale în preajma zilei de 4, caută să nu le prea dai atenție. După data de 5, viața ta socială urmează o curbă ascendentă. Din 6 încolo, ești parcă mai comunicativ/ă decât de obicei, exprimându-te cu o mai mare ușurință decât în mod obișnuit.

În jurul zilei de 17, se prea poate să te pască o criză de personalitate, meditația și introspecția fiindu-ți aliați de nădejde în aceste momente. În preajma datei de 19, se arată o perioadă bună pentru a petrece timp cu persoana iubită și copiii. Dacă te afli în căutarea persoanei care să se potrivească standardelor tale, dă-i bice atunci. După data de 20, ești mai asertivă decât de obicei.

În jurul zilei de 24, s-ar putea să-ți vină greu să te împarți echitabil între viața socială și cea de cuplu. În preajma aceleiași date, te afli într-o dispoziție de zile mari și n-ar fi rău să te folosești cumva de acest lucru. Din 26 încolo, se înmulțesc oportunitățile de rotunjire a veniturilor și/sau valorificare a economiilor. După data de 31, este posibil să se reîntoarcă un/o fost/ă în viața ta.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul lunar, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să cititi şi zodia corespunzătoare.

Horoscopul lunii iulie pentru fiecare zodie

Citiţi şi pentru luna curentă »