AstroFidelia English En 
Horoscop Leu

Horoscopul lunii septembrie pentru zodia Leu

În jurul zilei de 2, pari să te afli într-o dispoziție de milioane. În preajma datei de 3, radiezi prin toți porii șarm și carismă. Din 5 încolo, reușești să te exprimi mai ușor. Tot după data de 5, apar oportunități de suplimentare a veniturilor și/sau valorificare a economiilor. Începând din 10, se pot înmulți și mai mult. În jurul zilei de 12, te bucuri de o perioadă extrem de bună pentru tine.

În preajma datei de 16, se ivesc și cheltuieli, dar și câștiguri pe măsură. În jurul zilei de 18, ești cu moralul la înălțime. Financiar, nu te deda la excese în preajma datei de 20. După 20 a lunii, apar mici noroace de câștig. Dacă întreprinzi activități extraprofesionale, acestea îți pot băga bani în buzunar în preajma datei de 22. Ai grijă însă că, în jurul zilei de 24, se pot ivi cheltuieli mari.

În preajma datei de 25, ferește-te să dai banii pe lucruri de care nu ai cu adevărat nevoie. Stai deci departe de magazinele tale preferate și limitează-te la ceea ce ai pe lista de cumpărături. Risc de cheltuili mari se arată și în jurul zilei de 29. Începând cu 30 septembrie, abilitățile tale de comunicare și socializare se potențează vizibil. Profită din plin de ele luând cuvântul peste tot.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul lunar, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să cititi şi zodia corespunzătoare.

Horoscopul lunii septembrie pentru fiecare zodie

Citiţi şi pentru luna curentă »

Recomandari astrologice

Cand Marte este in miscare retrograda, este posibil ca randamentul dvs. sa scada si sa deveniti mai irascibil. Nu actionati pripit! Manati fiind de o neliniste interioara, ati putea porni spre o directie gresita. E un moment bun sa meditati si sa va controlati corpul.