AstroFidelia English En 
Horoscop Leu

Horoscopul lunii noiembrie pentru zodia Leu

În cursul sau în preajma zilei de 4, diferențele de mentalitate dintre tine și interlocutorii tăi se pot transforma în conflicte. După data de 5, vorbești parcă mai ușor pe aceeași limbă cu cel drag și /sau cu copiii. Din 7 încolo, ai mai multă trecere în fața celorlalți, ceea ce ți-ar putea câștiga mai mulți admiratori. În jurul sau în cursul lui 13, dă-ți întâlniri romantice, dar nu fi posesiv/ă.

Dacă treci prin momente dificile în cursul sau în preajma zilei de 16, ideal ar fi să apelezi la cei dragi ai tăi. Cu siguranță se vor dovedi un sprijin de nădejde în momentele de răstriște. Trebuie doar să le ceri ajutorul.. Dacă apar defecțiuni la aparatura de la birou sau tensiuni între tine și colegii de muncă în cursul sau în jurul datei de 19, fă în așa fel încât să nu se ajungă la o ceartă.

Dacă urmărești să pleci într-o minivacanță cu cei dragi sau să ieși la un date cu cineva de altă religie și/sau naționalitate, ideal ar fi să-ți programezi astfel de activități în preajma sau în cursul zilei de 25. În cursul sau în jurul zilei de 28, se prea poate să treci prin momente în care comunici mai greu cu persoana iubită și/sau copiii. Caută să vezi lucrurile din perspectiva lor.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul lunar, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să cititi şi zodia corespunzătoare.

Horoscopul lunii noiembrie pentru fiecare zodie

Citiţi şi pentru luna curentă »

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Actuala serie a cursurilor de astrologie si numerologie a inceput in 20 octombrie. Se mai pot face inscrieri pana vineri 27 octombrie.
Fazele Lunii
Fazele Lunii
Luna noua
13 ° 47' Scorpion
AstroDex