Exploreaza sectiunile
Horoscop, zodiac
Reclama
AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Leu

Horoscopul lunii Iunie pentru zodia Leu

Începând cu data de 5, revii în centrul atenției, acolo unde-ți și șade bine să fii. Toate reflectoarele se ațintesc asupra ta, multe persoane ajung să roiască în jurul tău, ba chiar să flirteze cu tine, în special între 5 și 7 iunie. Burlacii/țele acestei zodii pot întâlni pe cineva special. Din 12 încolo, proiectele tale încep s-o ia din loc și dispare mărul discordiei dintre tine și prieteni.

Odată cu revenirea lui Saturn în Scorpion din 15 iunie, riscă să se dezgroape securea războiului dintre tine și unii membrii ai familiei, cel mai probabil părinții. Ca să-ți faci o idee despre ce presupune, gândește-te ce v-a învrăjbit din octombrie 2012 până-n decembrie anul trecut. Până în septembrie anul curent, e indicat să ajungeți la o concluzie mulțumitoare pentru ambele tabere.

E posibil să afli cândva între 22 și 25 iunie că planurile tale de viitor ori proiectele abia demarate presupun mai mult timp, bani și energie decât ai preconizat ori că prietenii te-au atras într-o afacere fără să te fi făcut conștient de toate riscurile. Din 24 încolo, poți fi ceva mai nostalgic sau să te lezezi mai ușor decât de obicei, dar cel puțin între 27 și 30 ale lunii, simți că lumea-i a ta.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii Iunie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna curenta »

Vizionati horoscopul lunar video »

Meniul sectiunii
Cursuri astrologie
Cautare
Cautare cu Google in AstroDex
Reclama
Cursuri si seminarii
Carti
Horoscop saptamanal chinezesc
Recomandari diverse
Recomandari astrologice

Daca doriti sa incepeti o cura de slabire, faceti-o atunci cand Luna este in descrestere, pentru a obtine efecte maxime!

Fidelia

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme