AstroFidelia English En 
Horoscop Leu

Horoscopul lunii mai pentru zodia Leu

Din punct de vedere profesional, s-ar putea să ai parte de unele provocări în cursul sau în jurul zilei de 7, iar tot atunci, ideal ar fi să nu împărtășești secrete sau planuri de viitor cu prietenii. În cursul sau în preajma datei de 12, riscă să reapară situațiile complicate la muncă, iar în cursul ori în jurul celei de 13, riscă să ajungă probleme legale. Din 13 încolo, comunici eficient cu șefii.

Din 15 încolo, se prea poate ca viața ta profesională să oscileze mult, fiind presărată cu tot felul de surprize. După data de 16, viața ta sentimentală urmează o curbă ascendentă și se prea poate ca și parteneriatul de afaceri, dacă ești implicat/ă în vreunul, să meargă în aceeași direcție. Nu te certa cu partenerul de afaceri și/sau de viață pe seama carierei în cursul sau în preajma lui 16.

Profesional, te descurci destul de bine în cursul sau în jurul zilei de 18. Din 19 încolo, se prea poate să începi o relație departe de ochii curioșilor sau să te împaci cu un/o fost/ă partener/ă. Nu te implica în polemici în cursul sau în preajma datei de 23. În cursul sau în jurul zilei de 25, îți merge iar bine pe plan profesional, iar din 30 încolo, ești mai comunicativ/ă în raport cu amicii.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul lunar, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să cititi şi zodia corespunzătoare.

Horoscopul lunii mai pentru fiecare zodie

Citiţi şi pentru luna curentă »