Exploreaza sectiunile
Horoscop, zodiac
Reclama
AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Leu

Horoscopul lunii Februarie pentru zodia Leu

Daca ti se face o oferta prea buna pentru a fi reala pana in data de 3, nu o cataloga prematur drept o tentativa de escrocherie. Probabil compania de telefonie mobila, cablu si internet chiar isi propune sa te fidelizeze cumva pentru longevitatea contractului ori banca la care ti-ai deschis contul chiar are sa-ti ofere un pachet de economii avantajos. Fa-ti temele si profita daca merita!

Dupa 11 a lunii, se descalcesc limbile in cuplu. Parca incepi din nou sa vorbesti in acelasi dialect cu partenerul, chiar daca in ultimele saptamani n-ai prea reusit sa te faci inteles de cel drag. Vestea buna e ca-ti recapeti abilitatile de comunicare si in raport cu clientii sau partenerii de afaceri, indiciu ca se deschide sezonul la vanat contracte noi si la recucerit colaboratori vechi.

In cazul in care te gandesti sa te relochezi in strainatate, primesti o oferta de munca in alta tara sau e nevoie sa pleci intr-o delegatie in care-ti pui mari sperante, cauta sa le dai curs din 20 incolo. Pana si cursurile incepute in aceasta decada, ori derulate in perioada cuprinsa intre 24 si 28 stau sub auspiciile astrelor, deci nu pierde ocazia de a profita de acest context favorabil.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii Februarie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna curenta »

Vizionati horoscopul lunar video »

Meniul sectiunii
Cursuri astrologie
Cautare
Cautare cu Google in AstroDex
Reclama
Carti
Horoscop saptamanal chinezesc
Recomandari diverse
Recomandari astrologice

Cand Mercur este in miscare retrograda, cele mai eficiente activitati sunt cele care incep cu "re": reanalizare a ideilor si informatiilor, revizuire a contractelor, revederea unor prieteni vechi, s.a.m.d. (consultati tabelul planetelor retrograde)

Fidelia

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme