Exploreaza sectiunile
Horoscop, zodiac
Reclama
AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Leu

Horoscopul lunii Ianuarie pentru zodia Leu

Din 2 încolo, comunici parcă mai ușor și eficient cu partenerul de viață ori afaceri. Atmosfera din familie ar putea deveni tensionată începând cu data de 3. După data de 5 însă tu și asociatul/a ori persoana iubită păreți să nu mai vorbiți aceeași limbă. Începând cu 7 ianuarie, e posibil ca banii să vină greu și să plece ușor. Din 8 încolo, îți scade întrucâtva randamentul și nivelul de energie.

Relația cu persoana iubită și/sau copiii poate trece prin unele probe între 8 și 10 ale lunii, dar dacă le treceți cu brio, intervalul 12-14 ianuarie se anunță a fi unul de neuitat. Un bonus de performanță, o primă sau chiar o mărire de salariu te poate întâmpina cândva între 14 și 16. Din 19 până la finele lunii, ai parte de termene-limită presante, indicații contradictorii și cerințe mari.

Cu toate acestea, sarcinile care-ți sunt oferite după data de 23 ianuarie promit să-ți stârnească interesul și să-ți solicite creativitatea. Nu-i exclus, de asemenea, să ai un tonus mai bun sau să-ți cadă cu tronc un coleg de serviciu. Mai mult, începând cu 25 a lunii, dispar problemele de comunicare dintre tine și tovarășii de lucru, iar riscul de erori în exercițiul muncii scade simțitor.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii Ianuarie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna curenta »

Vizionati horoscopul lunar video »

Meniul sectiunii
Cursuri astrologie
Reclama
Recomandari diverse
Recomandari astrologice

Cand Luna este in semne fixe (Taur, Leu, Scorpion, Varsator), este oportun sa continuam activitatile gospodaresti deja incepute, sa le consolidam si sa perseveram in a le duce la bun sfarsit.

Fidelia

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme