AstroFidelia English En 
Horoscop Leu

Horoscopul lunii noiembrie pentru zodia Leu

Intervalul 4-6 al lunii poate aduce o revigorare a vieții sentimental, dar și îmbunătățiri în relația cu cei mici. După data de 9, lucrurile par să evolueze cu repeziciune între tine și persoana iubită. Începând cu 12, comunici parcă mai eficient cu partenerul, dar și cu copiii. Mai mult, pare să-ți vină mai ușor decât în mod obișnuit să flirtezi, semn că ți se-nmulțesc admiratorii considerabil.

Tot din acea dată încolo, îți poate cădea cu tronc un tovarăș de serviciu sau poate simți cum se detensionează atmosfera de la locul de muncă. În zilele de 18 și 19, gelocia și posesivitatea riscă să pună stăpânire asupra ta. Dacă ai cunoscut pe cineva special și ai vrea să-l/o inviți la o cafea, evită intervalul 24-26 al acestei luni. Există riscul să nu se lege ceea ce-ți dorești între voi.

La serviciu, poți avea parte de neînțelegeri cu colegii de muncă sau poate-ți dă de furcă aparatura de la birou. Rămâi stăpân/ă pe tine însuți/ăți și vei trece cu bine peste astfel de obstacole. Din 28 încolo, așteaptă-te la sarcini de serviciu cu termene-limită și cerințe greu de respectat. Dacă vrei să porți unele negocieri, indicat ar fi s-o faci din 29 încolo. Așa vei ajunge acolo unde-ți propui.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii noiembrie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna curenta »

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Actuala serie a cursurilor de astrologie si numerologie a inceput in 21 octombrie. Inca se mai pot face inscrieri pana vineri 28 octombrie.
Recomandari astrologice

Cand Luna este in semne fixe (Taur, Leu, Scorpion, Varsator), este oportun sa continuam activitatile gospodaresti deja incepute, sa le consolidam si sa perseveram in a le duce la bun sfarsit.

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme