AstroFidelia English En 
Horoscop Leu

Horoscopul lunii mai pentru zodia Leu

Începând cu 3 a lunii, ești mai puțin susceptibil/ă să-ți încalci sistemul de valori și principii, dar s-ar dori totuși să te ții din scurt în continuare întrucât este posibil să recidivezi în preajma sau în cursul zilei de 10. În apropierea sau chiar pe data de 11, evită să investești în idei de afaceri care nu au fost finisate sau în proiectele ale prietenilor. Pui în pericol relații și resurse importante.

Tot atunci, se arată zile favorabile celor implicați/te în relații la distanță sau acelora care au programat un concediu peste hotare sau la mare distanță de casă. În cursul sau în apropierea zilei de 12, contextul astral favorizează găsirea de investitori într-o idee de afaceri sau cooptare de membri într-un proiect. Din 16 încolo, comunici parcă mai eficient cu colegii de serviciu.

Pe data de 19 ori în preajma ei, îți poate fi dificil să te împarți cu succes între cel drag și prieteni. În cursul sau în apropierea zilei de 25, ți se pot delega sarcini de serviciu care te depășesc. Dacă nu te simți bine, gândește pozitiv. Cândva în preajma datei de 29, se pot ivi certuri cu partenerul de viață și/sau afaceri. În ultima zi a lunii sau în apropierea ei, te bucuri de spor la muncă.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii mai pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna curenta »

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 2 iunie 2017
Recomandari astrologice

Cand Luna este in semne mutabile (Fecioara, Gemeni, Sagetator, Pesti), este oportun sa ne informam si sa aducem ajustari ingenioase proiectelor gospodaresti incepute, poate chiar sa le transformam in altceva decat am hotarat initial.

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme