AstroFidelia English En 
Horoscop Leu

Horoscopul lunii Martie pentru zodia Leu

După 5, este indicat ca tu și partenerul de viață ori afaceri să puneți pe tapet subiecte sensibile care de regulă vă aduc la cuțite. Din 6 a lunii încolo, se-ncinge atmosfera pe plan amoros și nu-i exclus ca nativii/ele acestui semn care sunt single să cunoască pe cineva special. Viața ta intimă sau finanțele pot interveni între tine și persoana iubită ori asociat în zilele de 11 și 12.

Din 12 martie încolo, s-ar putea reaprinde flacăra pasiunii dintre tine și partener. În zilele de 15 și 16, lipsa de comunicare sau deficiențele la acest nivel dintre tine și partenerul de viață ori afaceri vă pot produce pagube financiare. Dacă nu întrețineți scânteia dintre voi, este posibil ca la un moment dat între 20 și 22 să se stingă, pavând din nou calea pentru plictiseala și monotonie.

După data de 22, se poate ivi oportunitatea de a merge în vacanță peste hotare, de a începe un curs ori de a lega o relație cu cineva din străinătate, de altă religie ori naționalitate. Din 24 încolo, poți pune la îndoială durabilitatea relației tale cu persoana iubită ori copiii. În zilele de 25 și 26, obiceiurile tale de consum ori ale partenerului de viață sau afaceri pot crea lipsuri bănești.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii Martie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna curenta »

Vizionati horoscopul lunar video »

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 4 martie 2016
Recomandari astrologice

Cand Luna este in semne cardinale (Berbec, Balanta, Rac, Capricorn), este oportun sa intreprindem noi proiecte gospodaresti, sa avem curajul de a ne materializa ideile.

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme