AstroFidelia English En 
Horoscop Leu

Horoscopul lunii ianuarie pentru zodia Leu

În cursul sau în jurul lui 6, te bucuri de o perioadă mai mult decât bună pe plan profesional. În preajma sau în cursul lui 9, ești solicitat/ă și/sau aglomerat/ă la acel nivel, dar toate par să meargă în favoarea ta. Începând cu data de 11, comuncii parcă mai ușori cu colegii de muncă. În cursul sau în jurul zilei de 13, se prea poate totuși să ajungeți la unele tensiuni din pricina nelămuririlor.

În jurul sau în cursul lui 13, s-ar putea să te alegi cu sarcini de lucru care te depășesc ca experiență sau care vin cu termene-limită și așteptări greu de îndeplinit. Din 18 încolo, ai parte de o perioadă bună pe plan sentimental. Dacă ești burlac/iță, poate apărea cineva în viața ta. În cursul sau în jurul zilei de 24, se poate să apară unele tensiuni la locul de muncă. Vezi ce faci.

Din 26 încolo, viața ta sentimentală se anima considerabil, dar ai, de asemenea, parte de mai mult dinamism și în relație cu copiii. În cursul sau în jurul zilei de 28, se prea poate să apară din nou probe la serviciu. Din 31 încolo, vorbești parcă mai ușor pe limba partenerului de viață și/sau de afaceri, a clienților și colaboratorilor. Încearcă să spui imediat ceea ce te deranjează dacă e cazul.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul lunar, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să cititi şi zodia corespunzătoare.

Horoscopul lunii ianuarie pentru fiecare zodie

Citiţi şi pentru luna curentă »

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Actuala serie a cursurilor de astrologie şi numerologie a început în 8 decembrie. Se mai pot face înscrieri până vineri 15 decembrie.
Libraria Fidelia