AstroFidelia English En 
Horoscop Leu

Horoscopul lunii martie pentru zodia Leu

În cursul sau în jurul zilelor de 1 sau de 2, se prea poate să te găsești într-o stare de fragilitate emoțională, deci caută să te menajezi. Lucrurile între tine și partenerul de viață/afaceri sunt cam confuse în cursul sau în preajma zilei de 4. Tot atunci, este posibil însă să le și clarificați cumva. Din 6 încolo, stai destul de bine cu mentalitatea, semn că treptat revii într-o stare de spirit bună.

Din 8 încolo, riște să se tensioneze nițel atmosfera în familie. În cursul sau în preajma zilei de 11, poți avea parte de unele provocări la serviciu, dar te ajută mult starea de spirit. Acestea riscă să reapară în cursul sau în preajma zilei de 13. Din 17 încolo, încearcă să nu te suprasoliciți pentru că poți avea această tendință. O bună perioadă să călătorești este cea din cursul sau jurul lui 20.

În cursul sau în preajma zilei de 23, se prea poate să se ivească din nou sarcini dificile la muncă. Din 23 încolo, caută să nu susții examene, delegații sau călătorii la mare distanță de casă și nu intra în conflicte cu rudele partenerului sau cu cei dragi ai tăi de peste hotare. Relațiile la distanță pot suferi în cursul sau în preajma lui 28. Din 31 încolo, se întrevede o perioadă bună în carieră.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul lunar, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să cititi şi zodia corespunzătoare.

Horoscopul lunii martie pentru fiecare zodie

Citiţi şi pentru luna curentă »