AstroFidelia English En 
Horoscop Leu

Horoscopul lunii ianuarie pentru zodia Leu

Se prefigurează câștiguri deloc de neglijat după data de 3, provenite mai ales din parteneriate. Se pot ivi discuții în contradictoriu cu copiii și partenerul începând cu 4 a lunii, dar ajungeți totuși la un numitor comun cândva după din 8 încolo. Poate dacă v-ați exprima mai des doleanțele și ceea ce vă nemulțumește, nu s-ar mai ajunge în nicio circumstanță la astfel de situații mai complicate.

Dacă intervalul 10-12 te prinde într-o stare fizică mai puțin bună, fii cu moralul la înălțime. După data de 12, comunici din nou eficient cu colegii de muncă. În intimitate, lucrurile pot decurge bine în 11-14 ianuarie, dar nu vă culcați pe o ureche. Altfel, din 17 până-n 21 ale lunii, gelozia și posesivitatea pot să vă afecteze relația de cuplu. Ideal ar fi să munciți constant la ce aveți acum.

Acest lucru ar putea totuși să îmbunătățească atmosfera dintre voi cândva în intervalul 26-29 al lunii. Din 28 încolo, fii cu băgare atenție dacă întreprinzi călătorii la mare distanță de casă sau peste hotare. Discuțiile purtate cu colegii de muncă între 29 și 31 ianuarie produc schimbări mari în dinamica de la serviciu, fapt pentru care ar trebui să-ți ajustezi și tu atitudinea în consecință.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii ianuarie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna curenta »

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 9 decembrie 2016
Recomandari astrologice

Cand Venus este in miscare retrograda, e posibil sa izbucneasca conflicte in viata de cuplu. Abordate cu intelepciune, conflictele pot oferi ocazii de a clarifica nemultumirile si de a reanima relatia. Daca va pripiti insa, situatia poate degenera intr-o ruptura.

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme