Exploreaza sectiunile
Horoscop, zodiac
Reclama
AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Leu

Horoscopul lunii Septembrie pentru zodia Leu

După data de 6, porțile ți se deschid grație șarmului și carismei care te caracterizează, fapt care are un efect benefic asupra perspectivei avute asupra vieții și celor din jur între 6 și 10, respectiv 20 și 25 septembrie. Deși financiar stai bine, felul în care-ți gestionezi resursele, dar și relațiile cu buget comun te poate aduce în pragul unui impas în perioada cuprinsă între 10 și 24 a lunii.

(Re)negocierile, respectiv semnarea contractelor nu sunt favorizate începând cu data de 17, iar faptul că ești evaziv și lacunar în ședințe și/sau întâlniri de afaceri poate veni în detrimentul muncii tale în intervalele 6-11 și 22-26 ale lunii. Din 18 încolo, atmosfera din planul amoros riscă să se răcească, la fel ca și cea din relația cu copiii. Tentativele de mărire a familiei pot eșua.

Strategiile de suplimentare a veniturilor, respectiv valorificare a finanțelor și bunurilor avute deja în posesie poate da roade după ziua de 25 septembrie. Încercările de a-ți dubla câștigurile prin intermediul speculațiilor în perioada cuprinsă între 23 și 28 ale lunii se pot solda cu un eșec. Evită achizițiile costisitoare și cheltuielile nechibzuite în acest interval. Fii cât poți de chivernisit!

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii Septembrie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna curenta »

Vizionati horoscopul lunar video »

Fidelia

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme