AstroFidelia English En 
Horoscop Leu

Horoscopul lunii martie pentru zodia Leu

Din 3 încolo, relațiile la distanță pot evolua ceva mai anevoios. Același lucru se aplică și-n cazul celor care formează un cuplu cu cineva de altă relgie sau naționalitate. Prin data de 5, pari să te înțelegi fără cuvinte cu partenerul. În jurul datei de 5, te situezi pe aceeași lungime de undă cu cel drag și/sau copiii. Începând cu data de 9, ascensiunea ta profesională poate fi una accelerată.

În jurul datei de 12, caută să nu-ți sufoci copiii și/sau persoana iubită cu prea multă afecțiune. Din 13 încolo, începe o perioadă propice studiilor și călătoriilor. În cazul celor care își caută un partener, acestea se pot dovedi de bun augur prin data de 18. Ai mai multă grijă de sănătatea ta în cursul zilei de 23 și nu-ți lua în spate sarcini care-ți depășesc priceperea. Altfel, se termină rău.

Ziua de 26 nu se arată a fi una propice călătoriilor ori susținerii de examene, deci găsește un mod de a le amâna nițel. Data de 26 poate veni la pachet cu o epifanie, o plecare-fulger la distanță mai mare de casă sau cu înscrierea bruscă la un curs sau atelier. Se prefigurează vești bune pe planul amoros în cursul zilei de 29. Din 31 încolo, opiniile tale atârnă parcă mai greu în ochii șefilor.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii martie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna curenta »

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 10 martie 2017
Recomandari astrologice

Cand Mercur este in miscare retrograda, cele mai eficiente activitati sunt cele care incep cu "re": reanalizare a ideilor si informatiilor, revizuire a contractelor, revederea unor prieteni vechi, s.a.m.d. (consultati tabelul planetelor retrograde)

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme