AstroFidelia English En 
Horoscop Balanţă

Horoscopul lunii august pentru zodia Balanţă

Profesional, treci printr-o perioadă bună în data de 12 sau în preajma acestei zile. Profită de acest

context astral și fă progrese în carieră. Din 13 încolo, cultivi niște tipare de gândire coercitive care te împiedică să vezi realitatea așa cum este. Străduiește-te să-ți conduci energia în altă parte. În jurul datei de 15 sau în preajma ei, se prea poate să te împarți mai dificil între casă și carieră.

În preajma datei de 17 sau chiar în acea zi, se poate să ai parte de unele fricțiuni cu șefii. În cazul în care vrei să te dezvolți în compania în care lucrezi acum, ideal ar fi să nu dai curs conflictelor. Momentul ideal pentru a lega parteneriate, a căuta sponsorizări sau a te alătura unor echipe pe plan profesional este în data de 22 sau cândva pe aproape. Atunci vei impune condițiile potrivite.

Din 26 încolo, viața ta socială se animă considerabil, indiciu cum că în perioada următoare ești mai popular/ă decât de obicei. S-ar putea totuși ca pe data de 26 sau în jurul acestei zile să iasă la iveală unele frustrări și nemulțumiri. Nu stărui prea mult asupra lor. Din 31 încolo, pot interveni unele certuri cu prietenii, dar ideal ar fi să nu le dai curs. Relația voastră ar putea avea de suferit.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul lunar, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să cititi şi zodia corespunzătoare.

Horoscopul lunii august pentru fiecare zodie

Citiţi şi pentru luna următoare »

Urmăriţi horoscopul lunar video »