AstroFidelia English En 
Horoscop Balanţă

Horoscopul lunii decembrie pentru zodia Balanţă

În cursul sau în jurul lui 1, pot apărea discuții în contradictoriu între tine și partenerul de viață și/sau afaceri. După data de 1, ești mai șarmant/ă și carismatic/ă decât de obicei. Din 3 încolo, se reduce capacitatea abilităților tale de socializare și comunicare. În cursul sau în jurul zilei de 6, acest lucru poate deveni vizibil. Din 9 încolo, apar oportunități financiare de unde nu te aștepți.

În cursul sau în preajma lui 10, se creează un climat propice discuțiilor cu partenerul de viață și/sau afaceri. Pot apărea neînțelegeri cu colegii de muncă sau defecțiuni la aparatura de la birou în preajma aceleiași date. Nu te baza pe calitățile tale oratorice în jurul sau în cursul lui 15. O zi bună pentru a purta discuții este cea de 20. De atunci încolo, se poate răci atmosfera de acasă.

După data de 23, îți recapeți abilitățile de comunicare și socializare. Ele pot da greș însă în jurul sau în cursul zilei de 25. Începând cu data de 25 a lunii, se îndulcește nițel atmosfera acasă, fapt pentru care te înțelegi mai bine ca oricând cu membrii familiei. În jurul sau în preajma zilei de 28, pot apărea oportunități de valorificare a economiilor și/sau suplimentare a veniturilor tale.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul lunar, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să cititi şi zodia corespunzătoare.

Horoscopul lunii decembrie pentru fiecare zodie

Citiţi şi pentru luna următoare »

Urmăriţi horoscopul lunar video »