AstroFidelia English En 
Horoscop Balanta

Horoscopul lunii februarie pentru zodia Balanta

Primele două zile ale lunii pot veni la pachet cu probleme casnice sau de familie care pot ajunge să pună presiuni pe relația de cuplu. Din 3 încolo, începe o perioadă favorabilă pentru nativii/le implicați/te într-o relație sau care își caută sufletul-pereche. După data de 5, parcă nu mai ești la fel de exuberant/ă. Începând cu 7 februarie, comunici mai eficient cu cel drag, dar și cu copiii.

Responsabilitățile gospodărești sau problemele de familie pot atârna greu pe umerii partenerului de viață în intervalul 20-24 al lunii. Cu toate acestea, cele mai reușite zile din februare se anunță a fi cele de 21 și 22. Impulsivitatea și atitudinea agresivă de care poate da dovadă persoana iubită între 25 și 28 riscă să-și pună amprenta pe liniștea și armonia care tronează peste cuplul vostru.

Din 26 februarie încolo, vorbești parcă mai ușor pe limba colegilor de muncă. Tot de atunci poți căuta metode prin care să-ți îmbunătățești stilul de viață și alimentație într-o manieră sustenabilă. S-ar părea, de asemenea, că cheia unor sarcini de serviciu care te recomandă drept profesionist/ă este tocmai capacitatea ta de a le înțelege. Cere clarificări suplimentare când dai peste nelămuriri.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii februarie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Urmariti horoscopul lunar video »

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 10 martie 2017
Recomandari astrologice

Din 7 in 7 ani (un sfert din ciclul lui Saturn), in viata fiecarui om se incheie o etapa importanta si incepe o alta. Daca va aflati la finele sau la inceputul unei astfel de etape, profitati de moment si luati cele mai intelepte decizii pentru viitorul dvs.!

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme