AstroFidelia English En 
Horoscop Balanţă

Horoscopul lunii aprilie pentru zodia Balanţă

Viața domestică poate duce la unele conflicte între tine și persoana iubită în cursul sau în jurul zilelor de 4 și 5. În cursul sau în preajma zilelor de 7 și 11, tot frumusețea acestui domeniu al vieții voastre vă va aduce mai aproape și vă va ajuta să vă sudați și mai puternic. Din 15 încolo, comunici parcă mai eficient cu partenerul de viață și/sau afaceri, clienții și/sau colaboratorii.

Se întrevăd unele probleme de ordin financiar în cursul sau în preajma zilei de 17, dar tot atunci, părinții pot veni în ajutorul tău dacă nu reușești să te repui pe picioare singur/ă. Din 24 încolo, se prea poate să călătorești mai mult la distanțe apreciabile de casă, să interacționezi mai mult cu instituțiile statului sau să te înțelegi mai bine cu rudele celui drag sau ai tăi de peste hotare.

În cursul sau în preajma datei de 25, se prea poate ca părinții să se bage mai mult decât ar trebui între tine și persoana iubită ori ca cel drag să se implice prea mult între tine și familia ta de origine. În cursul sau în preajma zilei de 26, se prea poate ca atmosfera dintre tine și cel drag să nu fie una tocmai armonioasă și liniștită, dar nu va fi nevoie de prea multă muncă să o refaceți.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul lunar, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să cititi şi zodia corespunzătoare.

Horoscopul lunii aprilie pentru fiecare zodie

Citiţi şi pentru luna următoare »

Urmăriţi horoscopul lunar video »