Exploreaza sectiunile
Horoscop, zodiac
Reclama
AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Balanta

Horoscopul lunii Martie pentru zodia Balanta

Pe fondul progreselor greoaie ale planurilor tale pe termen lung, poti fi tentat sa te concentrezi exclusiv pe hobby-urile sau preocuparile de moment. Totusi, nu le da cu piciorul. Provocarile intampinate in relatiile de cuplu ale nativilor acestui semn pot duce la probleme domestice sau familiale intre 4 si 6, iar din 10 pana in 14 martie, sunt vizate in acelasi fel nativele acestei zodii.

Dupa data de 13, poti evita la mustata o afectiune destul de serioasa daca asculti mesajele subtile pe care ti le transmite organismul. Incepand cu 14, socializarea presupune mai multe eforturi decat pana acum. In plus, relatiile cu vecinii, fratii, surorile, verii si verisoarele poate avea de suferit. In 16 si/sau 17, cauta sa nu iei decizii sau angajamente importante si nu semna contracte.

Din 17 incolo, se anunta castiguri de pe urma asocierilor cu alte persoane. Daca n-ai ascultat ce-ti spunea organismul, te poti pricopsi cu o afectiune in 18 sau 19. In plus, se arata cod rosu de incurcaturi de proportii la munca. Intre 27 si 29, unele proiecte sau chiar prietenii te pot stoarce de bani. Din 29 pana-n 31, poti primi un imprumut din partea familiei sau probabil o mostenire.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii Martie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

Meniul sectiunii
Cursuri astrologie
Cautare
Cautare cu Google in AstroDex
Reclama
Carti
Horoscop saptamanal chinezesc
Recomandari diverse
Recomandari astrologice

Evitati sa va programati interventiile chirurgicale atunci cand este Luna Plina (plus cate o zi inainte si dupa)! Bineinteles, urgentele nu intra in discutie.

Fidelia

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme