AstroFidelia English En 
Horoscop Balanţă

Horoscopul lunii octombrie pentru zodia Balanţă

În cursul sau în preajma zilelor de 1, 3 și 5, se prea poate să treci prin evenimente cu impact mare emoțional, dar dacă simți că nu mai duci, apelează la sprijinul moral al celor dragi. Caută să nu pleci urechea la bârfe în jurul datei de 8. Pot interveni unele tensiuni între tine și cei dragi în jurul zilei de 9. După 10, apar oportunități de valorificare a economiilor și/sau rotunjire a veniturilor.

Nu te implica în intrigi și nu disemina zvonuri în cursul sau în preajma datei de 11. Din 14 a lunii încolo, te simți parcă mai bine în pielea ta. În jurul datei de 15, se poate să te împarți mai dificil între viața de familie și carieră. Din 17 încolo, îți fuge mintea mai repede decât de obicei, fapt ce te poate ajuta să-ți sporești veniturile mai ușor, poate chiar în cursul sau în preajma zilei de 18.

Începând cu 22 a lunii, ești ceva mai asertiv/ă în atitudine decât de obicei. În cursul sau în jurul zilei de 24, se prea poate să ai parte de unele mici noroace de bani. În raport cu familia, se prea poate să ai parte de tensiune în preajma datei de 28. Străduiește-te să faci în așa fel încât să nu se ajungă la un conflict. S-ar putea să regreți dacă vorbești înainte să gândești ceea ce vrei să zici.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul lunar, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să cititi şi zodia corespunzătoare.

Horoscopul lunii octombrie pentru fiecare zodie

Citiţi şi pentru luna următoare »

Urmăriţi horoscopul lunar video »