Exploreaza sectiunile
Horoscop, zodiac
Reclama
AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Balanta

Horoscopul lunii Decembrie pentru zodia Balanta

Primele două zile ale lui decembrie se anunță a fi propice negocierilor, dar și discuțiilor cu partenerul ce se doresc lămuritoare, dar lipsite de acuze și reproșuri. Din 3 până-n 5, poți fi tentat să readuci în actualitate subiecte spinoase din trecut. Între 4 și 9, se prea poate ca vorba bună să nu facă minuni în privința unor chestiuni domestice și/sau familiale problematice. Fii înțelegător!

Din 5 încolo, se arată oportunități de suplimentare a veniturilor, respectiv valorificare a economiilor și posesiunilor. Fii răbdător cu irascibilitatea de care poate da dovadă partenerul din 8 până-n 13, căci altfel se iscă sântei. După data de 10, vorbești aceeași limbă cu membrii familiei. Între 10 și 12, se întrevăd șanse crescute de câștig dacă ești dispus să pui osul la treabă.

Exigențele familiei tale de origine sau responsabilitățile casnice pot ajunge să-l copleșească pe partener între 19 și 21. Sărbătorile de iarnă și rememorarea momentelor speciale de peste an îndulcesc atmosfera de acasă. Chiar ș-așa, există riscul ca din 27 până-n 31 să vă aruncați replici acide. Începând cu 30 a lunii, se pot îmbunătăți vizibil relațiile cu frații/surorile/verii/verișoarele.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii Decembrie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

Fidelia

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme