Exploreaza sectiunile
Horoscop, zodiac
Reclama
AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Balanta

Horoscopul lunii Septembrie pentru zodia Balanta

Începând cu data de 6, viața ta socială se urnește din loc, urmând ca între 6 și 10, respectiv 20 și 25 ale lunii să restabilești contactul cu amicii de care te-ai distanțat. În plus, dispar obstacolele întâmpinate în calea materializării planurilor de viitor și desfășurarea proiectelor de grup. În intervalul 10-24 septembrie, pot reveni în peisaj afecțiuni mai vechi sau boli tratate superficial.

Din 17 încolo, rezervele tale de tact și diplomație se diminuează simțitor, fapt vizibil în perioadele cuprinse între 7 și 12, respectiv 22 și 26 ale lunii când riscă să se adâncească prăpastia între generații în familie. Începând cu data de 19, dintr-un motiv sau altul, rărești vizitele și interacțiunile cu unele rude apropiate sau vecini. Se dorește să sporești atenția când ești la volan.

După ziua de 25, simți mai puternic în ceafă respirația competiției neloiale, deci protejează-te de eventualele lovituri sub centură, mai ales în intervalul cuprins între 23 și 28 septembrie, chiar dacă iau doar forma unor zvonuri sau bârfe la adresa ta. De dorit ar fi, de asemenea, să nu te implici în intrigi și nici în răspândirea de vorbe care ar putea să se întoarcă împotriva ta în viitor.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii Septembrie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

Fidelia

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme