AstroFidelia English En 
Horoscop Balanta

Horoscopul lunii Februarie pentru zodia Balanta

Din 4 până-n 7, unele chestiuni care țin de bucătăria internă a cuplului sau chiar părinții tăi s-ar putea amesteca între tine și partener. Dacă nu le ignorați între 5 și 7, nu numai că treceți peste aceste impedimente, dar puteți reuși să vă consolidați relația, fapt care devine vizibil în intervalul 9-11 februarie. Important este să vă rezolvați problemele fără a vă spăla rufele murdare-n public.

Din 14 a lunii încolo, parcă discuți mai eficient cu persoana iubită și/sau copiii, iar nativii/ele acestei zodii care sunt single ar putea avea mai mult chef, precum și ocazii de flirt. Începând cu data de 17, atmosfera din cuplu devine mai caldă, reușind chiar să te apropii mai mult de copii. Cei/le care-și caută încă jumătatea ar putea cunoaște pe cineva cu totul special.

Acordă mai multă atenție sarcinilor tale profesionale între data de 27 și sfârșitul lui februarie întrucât ești pasibil de erori. Confuziile s-ar putea strecura și-ntre tine și colegii de muncă. Nu-i exclus, de asemenea, să-ți dea târcoale stări de disconfort a căror cauză-ți scapă. Dacă sunt persistente, poate ar fi cazul să consulți un specialist. Bine ar fi să nu-ți neglijezi sănătatea.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii Februarie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 4 martie 2016
Recomandari astrologice

Cand Jupiter este in miscare retrograda, s-ar putea ca placerile lumesti care va bucurau altadata sa-si piarda usor gustul. Este un moment in care lumea exterioara nu va mai da motive de fericire, astfel ca trebuie sa generati singur aceste momente din interior, pentru a trece peste obstacole sau pesimism. (consultati tabelul planetelor retrograde)

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme