Exploreaza sectiunile
Horoscop, zodiac
Reclama
AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Balanta

Horoscopul lunii Decembrie pentru zodia Balanta

Iti gasesti placerea in cele mai neobisnuite activitati incepand cu data de 5, iar pasiunile exclusiviste cu cheltuiala se tin. Chiar si partenerul se poate simti atras de ele si va ajunge, mai devreme sau mai tarziu sa ti le impartaseasca. Ai liber zilele acestea s-o dai in mintea copiilor, cum s-ar zice. Proiectele par sa stagneze din 8 incolo si nu mai stii exact ce-ti doresti de la viata.

La mijlocul lunii, te preocupa viata de familie. Este un moment bun sa aduci reparatii sau sa renovezi spatiul de locuit sau sa te pregatesti de sarbatori. Se starnesc discutii in contradictoriu cu cei dragi pe seama modului in care manageriezi resursele comune. Asigura-te ca tratezi cu respect credintele personale si religioase ale apropiatilor incepand cu data de 17 a lunii.

Tranzitul lui Saturn in Scorpion ti-a testat capacitatea de a renaste din cenusa pagubelor mai mari sau mai mici inregistrate in decursul ultimilor doi ani si jumatate. Ingresul acestuia in Sagetator te scapa de gandul ca n-ai calitatile necesare pentru a te implini financiar, dar insista sa schimbi ceva in felul in care interactionezi cu mediul si oamenii. Gluma-i gluma si treaba-i treaba!

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii Decembrie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

Meniul sectiunii
Cursuri astrologie
Cautare
Cautare cu Google in AstroDex
Reclama
Carti
Horoscop saptamanal chinezesc
Recomandari diverse
Recomandari astrologice

Cand Saturn este in miscare retrograda, cel mai bine este sa va retrageti, sa asteptati, sa analizati situatia, sa trageti niste concluzii si sa va planificati actiunile viitoare. Dar nu actionati acum! Rabdare! (consultati tabelul planetelor retrograde)

Fidelia

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme