AstroFidelia English En 
Horoscop Balanta

Horoscopul lunii septembrie pentru zodia Balanta

Primele patru zile ale lunii te pot surprinde într-o dispoziție meditativă ori chiar nemulțumit/ă peste poate de propria persoană și/sau de cea a celor din jur. Din 9 încolo, toate reflectoarele sunt ațintite asupra ta, dar nu-i exclus, de asemenea, să pui câteva kilograme. Între 10 și 12, poți avea ceva de-mpărțit cu părinții. În zilele de 12 și 13, nu te raporta la evenimentele din trecut.

Intervalul 15-19 septembrie se arată a fi unul propice pentru a negocia legarea sau reînnoirea unui parteneriat sau a unei colaborări. Climatul astral resimțit din 17 până-n 19 poate produce tensiuni între tine și partener. Dedică perioada cuprinsă-ntre 17 și 26 meditației și introspecției și te poți elibera de unele răni provocate-n copilărie și/sau de părinți. Vei avea multe de câștigat.

După data de 22, nu mai exagerezi cu critica la adresa propriei persoane și a celor din jur. Din 23 încolo, stai ceva mai bine cu finanțele, dar caută să nu devii zgârcit/ă. Începând cu data de 27, se animă atmosfera-n plan casnic și-n relația cu părinții. Ultima zi a acestei luni poate veni la pachet cu o primă, un bonus sau niște câștiguri substanțiale de pe urma unor activități extraprofesionale.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii septembrie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 21 octombrie 2016
Recomandari astrologice

Din 7 in 7 ani (un sfert din ciclul lui Saturn), in viata fiecarui om se incheie o etapa importanta si incepe o alta. Daca va aflati la finele sau la inceputul unei astfel de etape, profitati de moment si luati cele mai intelepte decizii pentru viitorul dvs.!

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme