Exploreaza sectiunile
Horoscop, zodiac
Reclama
AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Balanta

Horoscopul lunii Februarie pentru zodia Balanta

Astrele te inzestreaza cu creativitate debordanta in prima decada a lunii, dar tine numai de tine daca te pierzi in reverii sau faci ceva cu adevarat inventiv pana in data de 3. Poti intui cu usurinta cum ai putea iesi dintr-un impas profesional, iar daca sanatatea lasa de dorit, nu-i nevoie decat sa te arati receptiv la mesajele corpului tau pentru a-ti da seama cum sa te pui mai bine pe picioare.

Incepand cu data de 11, se insenineaza atmosfera dintre tine si persoana iubita ori copii. Poate ca n-ai gasit cele mai bune metode de a-ti arata afectiunea pe care le-o porti in saptamanile anterioare, dar reusesti sa-ti amintesti limbajul iubirii in a doua decada a lunii. Usor-usor iti regasesti placerea in vechile tale preocupari de timp liber si chiar reusesti sa-ti faci noi hobby-uri.

A treia decada continua trend-ul precedentei, aducand schimbari in sfera relationala. Fie ca iti cauti sufletul-pereche ori vrei sa reaprinzi scanteia dintre tine si cel drag, demareaza campania de (re)castigare a partenerului dupa 20 a lunii. Daca nu inregistrezi un succes rasunator pana-n data de 24, nu inseamna ca ai pierdut batalia, ci ca vei castiga razboiul catre finele lunii.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii Februarie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

Meniul sectiunii
Cursuri astrologie
Cautare
Cautare cu Google in AstroDex
Reclama
Carti
Horoscop saptamanal chinezesc
Recomandari diverse
Recomandari astrologice

Cand Venus este in miscare retrograda, e posibil sa izbucneasca conflicte in viata de cuplu. Abordate cu intelepciune, conflictele pot oferi ocazii de a clarifica nemultumirile si de a reanima relatia. Daca va pripiti insa, situatia poate degenera intr-o ruptura.

Fidelia

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme