Exploreaza sectiunile
Horoscop, zodiac
Reclama
AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Balanta

Horoscopul lunii Iulie pentru zodia Balanta

În intervalul 7-11, sarcinile în a căror îndeplinire te implici emoțional te ajută să te apropii de șefii și de poziția visată în ierarhia profesională ori socială. Proiectele comune, respectiv planurile de viitor grandomane, dar și prietenii megalomani îți pot afecta stabilitatea materială între 11 și 19. Din 8 încolo, gândești ca un lider, fapt ce nu rămâne fără ecou în jurul zilei de 14.

Concentrarea eforturilor în direcția recunoașterii profesionale și/sau ascensiunii sociale pare să nu-ți permită, din 14 până-n 18, să-ți îndeplinești atribuțiunile familiale/casnice. În jurul datei de 19, se nasc discuții în contradictoriu cu partenerul pe seama carierei sau a responsabilităților tale sociale. Începând cu data de 19, urmezi o cură de detoxifiere a energiilor fostelor relații toxice.

În jurul zilei de 23, statutul social, cel ocupat în ierarhia profesională sau în relație cu șefii are un impact pozitiv asupra situației tale financiare. Între 23 și 28, s-ar putea să duci războaie pentru putere cu partenerul de viață ori afaceri sau supremație cu competitorii. Spălați-vă rufele murdare departe de ochii curioșilor. Din 25 încolo, dorința de a atinge perfecțiunea poate deveni obsesie.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii Iulie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

Fidelia

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme