AstroFidelia English En 
Horoscop Balanta

Horoscopul lunii august pentru zodia Balanta

Din 2 încolo, poți fi mai agresiv/ă-n exprimare decât de obicei. După data de 5, poate reveni-n peisaj un/o fost/ă iubit/ă. Nu lăsa rănile din trecut și/sau cele provocate de bârfe să vorbească-n locul tău din 5 până-n 8 august. În zilele de 7 și 8 poți întâmpina greutăți la serviciu sau în ceea ce privește sănătatea. Începând cu data de 12, abilitățile tale de comunicare își revin treptat.

Nu emite judecăți pe baza unor zvonuri sau bârfe de care nu ești sigur/ă. Intervalul 13-15 august se arată a fi unul dificil pe plan profesional, putând să-ți afecteze și bunăstarea fizică. Din 19 până-n 29, indicat ar fi să te dedici meditației și introspecției. Neînțelegerile cu colegii de muncă și defecțiunile aparaturii de la birou pot face obiectul perioadei cuprinse-ntre 22 și 29 ale lunii.

Între 26 și 29 august, unele lucruri din trecut ar putea reveni în actualitate. Dac-ai comis unele nedreptăți atunci sau ai făcut unele erori profesionale, există riscul ca-n acel interval să iasă la suprafață. După data de 30, evită să te implici în intrigi. Altfel, vorbele scornite se pot întoarce-mpotriva ta. Profită de această perioadă pentru a fi sincer/ă cu tine însuți/ăți în anumite privințe.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii august pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 9 septembrie 2016
Recomandari astrologice

Cand Mercur este in miscare retrograda, incercati sa fiti mai atent la modul in care comunicati! Diferentele de opinii pot iesi la iveala intr-un mod suparator. Desi aceste momente sunt de fapt ocazii bune de a clarifica lucrurile, asta se poate intampla numai de veti comunica intr-un mod diplomat si intelept. Altfel, rezultatul va fi doar o cearta inutila... (consultati tabelul planetelor retrograde)

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme