Exploreaza sectiunile
Horoscop, zodiac
Reclama
AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Balanta

Horoscopul lunii Aprilie pentru zodia Balanta

Dacă în 2 și/sau 3 te încurcă rudele apropiate ori vecinii sau nu reușești să-ți verbalizezi gândurile ori stările și dacă în 6 și/sau 7 proiectele sau relația cu prietenii sunt ca un balon gata să plesnească, lasă-i pe ei să facă primul pas. Cel puțin chestiunile care țin de anturaj și planuri de viitor se rezolvă după 8. Între 5 și 11, certurile cu cel drag pot bulversa atmosfera de acasă.

În cazul în care ți se oferă ocazia să urmezi un curs sau să participi la un training în străinătate după data de 11, nu mai sta pe gânduri și profită de oportunitate. Șansele sunt mari să te alegi cu informații, oameni și experiențe de neuitat. În parteneriatele cu buget comun, fie ele de iubire sau afaceri, e important să se clarifice aspectele legate de bani din 15 aprilie încolo.

Atâta timp cât scapi de orice dilemă, dubiu sau nesiguranță care privește sfera materială, încep să se rezolve de la sine, între 20 și 24 aprilie, anumite situații problematice de familie, care vizează o moștenire, un apartament, o casă ori un teren. Nu înseamnă că dacă lucrurile încep să meargă, nu vă veți mai confrunta cu astfel de situații pe viitor, poate chiar curând, între 22 și 24 ale lunii.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii Aprilie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

Meniul sectiunii
Cursuri astrologie
Cautare
Cautare cu Google in AstroDex
Reclama
Cursuri si seminarii
Carti
Horoscop saptamanal chinezesc
Recomandari diverse
Recomandari astrologice

Daca este posibil, programati-va extractiile dentare atunci cand Luna este in descrestere.

Fidelia

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme