AstroFidelia English En 
Horoscop Balanta

Horoscopul lunii decembrie pentru zodia Balanta

Din 2 încolo, comunici parcă mai eficient cu membrii familiei. După data de 7, atmosfera dintre tine și persoana iubită și/sau copii se mai îndulcește nițel, iar dacă te afli în căutarea partenerului potrivit, s-ar putea să-ș găsești în săptămânile care urmează. Din 10 până-n 13, se anunță un timp bun pentru a purta negocieri, a-ți da întâlniri romantice și a face vizite prietenilor și apropiaților.

După data de 19, parcă nu mai vorbești la fel de ușor pe limba celor dragi ai tăi, dar mai ales a părinților. Tot din acea zi încolo, se tensionează într-o oarecare măsură atmosfera la serviciu, cel mai probabil din pricina unor conflicte avute cu colegii de muncă. Discuțiile purtate cu familia în 19 și/sau 20 pot influența pozitiv sau negativ relația cu cei dragi. Ai mare grijă ce spui atunci.

Sărbătorile te găsesc binedispus/ă, cel mai probabil în compania persoanei iubite și a copiilor. După data de 30, parcă se mai liniștesc apele la serviciu, poate din cauza faptului că-ți dai seama că tu și tovarășii de serviciu v-ați certat aiurea. Oricare ar fi situația, cert este că, în cazul tău, anul se va sfârși pozitiv. Caută să faci în așa fel încât să nu te prindă 2017 cu treburi nerezolvate.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii decembrie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 9 decembrie 2016
Recomandari astrologice

Din 7 in 7 ani (un sfert din ciclul lui Saturn), in viata fiecarui om se incheie o etapa importanta si incepe o alta. Daca va aflati la finele sau la inceputul unei astfel de etape, profitati de moment si luati cele mai intelepte decizii pentru viitorul dvs.!

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme