Horoscop, astrologie, zodiac : AstroDex AstroDex Fidelia
Exploreaza sectiunile
 

AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Balanta

Horoscopul lunii Iulie pentru zodia Balanta

Probabil ca nu ai avut inspiratie in ceea ce priveste redactarea lucrarii de licenta, n-ai reusit sa promovezi un examen, a fost nevoie sa intrerupi unele cursuri din pricina unor motive obiective sau sa amani o calatorie pe care ti-ai dorit-o demult. Acum ai sansa sa treci cu brio peste aceste obstacole. Dupa 13 iulie, poti fi promovat in functie sau eforturile tale ajung sa fie recunoscute.

Resimti influenta lui Jupiter in Leu cu precadere pe plan aspirational si social. Nu ti-e teama sa ai asteptari marete, planuri grandioase si sa te inconjori de o multime de oameni in lunile care vor urma. Vestea buna este ca si beneficiile vor fi la fel de insemnate ca si actiunile tale. Iti poate trece prin cap ideea sa intri intr-un partid politic, un sindicat sau intr-o asociatie universitara.

Cu toate ca esti pe val si-ti urmezi cu incredere visurile, se pare ca nu toate persoanele pe care le credeai apropiate se bucura de avantul si de reusita ta. Nu e cazul sa te ingrijorezi pentru ca vor ramane alaturi de tine doar acei oameni care te merita cu adevarat. Efectele lui Marte in Scorpion se vor vedea pe plan financiar unde vei fi dispus sa faci ordine pentru a te redresa si stabiliza.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii Iulie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

Reclama
AstroDex
» Astrograme personalizate
» Dictionar de termeni astrologici
» Catalog VIP
Horoscop
» Horoscop lunar
» Horoscop saptamanal
» Horoscop zilnic
Diverse
» Horoscop 2014
» Horoscop chinezesc
» Horoscop dragoste
Astrologie
» Ceasul astrologic
» Swiss ephemeris
» Calendar astrologic, evenimente
Copyright ©
Editura Fidelia
Termeni si conditii Harta sitului Despre noi Contact

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme