AstroFidelia English En 
Horoscop Balanta

Horoscopul lunii octombrie pentru zodia Balanta

Din 2 până-n 9, riscă să apară tensiuni între tine și familia de origine. Din 7 încolo, îți exprimi personalitatea cu mai multă ușurință decât de obicei. Așa se face că toate reflectoarele se ațintesc asupra ta între 10 și 12. Cu toate acestea, în intervalul 12-16 octombrie, pot reveni neînțelegerile între tine și părinți. Poate dacă n-ai mai alimenta conflictele și ați căuta soluții, ar fi mai bine.

În caz contrar, situația poate degenera cândva din 17 până-n 21 ale lunii. Din 18 încolo, șarmul și carisma te ajută să te faci cu ușurință plăcut/ă de cei din jurul tău. Zilele de 19 și 20 pot veni la pachet cu conflicte-ntre tine și partenerul de viață și/sau afaceri, clienți sau colaboratori. După data de 24, îți vin idei despre cum să-ți suplimentezi câștigurile și/sau să-ți valorifici economiile.

Din 25 până-n 27, se-ntrevăd fricțiuni între tine și colegii de muncă. De asemenea, îți joacă feste aparatura de la serviciu. Între 27 și 31, responsabilitățile casnice ori membrii familiei de origine se pot interpune între tine și partener. Relația cu frații, surorile, verii, verișoarele se-mbunătățește vizibil în intervalul 29-31 octombrie. Mici noroace de bani se prefigurează în zilele de 30 și 31.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii octombrie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Actuala serie a cursurilor de astrologie si numerologie a inceput in 21 octombrie. Inca se mai pot face inscrieri pana vineri 28 octombrie.
Recomandari astrologice

Cand Marte este in miscare retrograda, este posibil ca randamentul dvs. sa scada si sa deveniti mai irascibil. Nu actionati pripit! Manati fiind de o neliniste interioara, ati putea porni spre o directie gresita. E un moment bun sa meditati si sa va controlati corpul.

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme