AstroFidelia English En 
Horoscop Balanţă

Horoscopul lunii februarie pentru zodia Balanţă

În cursul sau în preajma zilei de 4, indicat ar fi să nu cumperi decât ceea ce se găsește pe lista de cumpărături. După data de 10, se prea poate să-ți cadă cu tronc un coleg de serviciu. În cursul sau în preajma zilei de 13, ideal ar fi din nous ă te abții de la achiziționat lucruri de care nu ai cu adevărat nevoie. Riscă să apară, în cursul sau în preajma lui 17, certuri cu unii colegi de muncă.

Din 18 încolo, comunici parcă mau ușor cu colegii de muncă, ceea ce are un impact pozitiv în ceea ce privește randamentul tău. În cursul sau în preajma zilei de 21, se prea poate ca o eventuală relație amoroasă cu un/o tovarăș/ă de serviciu că complice nițel lucrurile la serviciu. În cursul sau în preajma datei de 25, să reapară acele scântei dintre tine și unii colegi de serviciu.

În cursul sau în jurul zilei de 28, se poate defecta ceva la aparatura de la birou, iar responsabilitatea costurilor să cadă pe umerii tăi ori chiar să ajungi la cuțite cu acei tovarăși de serviciu care depindeau și ei de funcționarea sa. Oricare ar fi situația, cert este că se anunță tensiuni la serviciu și că e cazul să faci ceva în această privință. O atmosferă așa nu-ți face bine.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul lunar, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să cititi şi zodia corespunzătoare.

Horoscopul lunii februarie pentru fiecare zodie

Citiţi şi pentru luna următoare »

Urmăriţi horoscopul lunar video »

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Următoarea serie a cursurilor de astrologie şi numerologie începe în 9 martie 2018
Recomandari astrologice

Daca este posibil, programati-va extractiile dentare atunci cand Luna este in descrestere.