AstroFidelia English En 
Horoscop Balanta

Horoscopul lunii ianuarie pentru zodia Balanta

Începând cu 3, se îndulcește nițel atmosfera între tine și colegii de muncă ori poate chiar ajunge să-ți cadă cu tronc un/o coleg/ă de muncă. Nu te baza prea mult pe abilitățile tale de comunicare după data de 4. Le vei recăpăta din 8 încolo, dar până atunci ai mare grijă ce și cui anume îi spui. Fii, de asemenea, atent/ă în ce fel te adresezi fraților, surorilor, verilor și verișoarelor în ianuarie.

Responsabilitățile casnice sau membrii familiei tale de origine se pot interpune între tine și cel drag din 10 până-n 12 ianuarie. Diin 12 , comunici mai eficient cu părinții. Între 11 și 14, te poți pomeni cu o stare de disconfort fizic a cărui sursă nu reușești să o găsești. Vorbești mai greu pe limba colegilor de muncă între 17 și 21 sau îți foacă feste aparatura de la birou în acele zile.

Toate aceste nemulțumiri se manifestă însă mai puțin intens între 26 și 29 ianuarie. După data de 28, se animă atmosfera pe plan sentimental, dar nu lăsa acest aspect să degenereze într-o luptă pentru autoritate. Discuțiile purtate cu un membru al familiei în intervalul 29-31 te poate lumina într-o privință, fapt pentru care multe lucruri încep să se lege așa cum trebuie.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii ianuarie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 27 ianuarie 2017
Recomandari astrologice

Daca aveti nevoie de idei noi, ingenioase si curajoase, asteptati ca Mercur sa treaca intr-un semn cardinal (Berbec, Balanta, Rac, Capricorn) pentru un plus de inspiratie.

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme