Exploreaza sectiunile
Horoscop, zodiac
Reclama
AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Balanta

Horoscopul lunii Octombrie pentru zodia Balanta

Chestiunile de logistică trecute cu vederea deliberat sau nu se întorc împotriva ta între 4 și 9, la fel ca afecțiunile netratate la timp, vindecate parțial sau care figurează în istoricul medical al familiei. Un fost partener poate reveni în peisaj după data de 8, iar din 9 încolo, te deschizi mai mult pe plan social. Nu lăsa veștile sau zvonurile despre un/o ex(ă) să te perturbe între 9 și 12.

Momentele de răstriște cu care te confrunți tu ori cineva drag în intervalul 14-21 te apropie de părinți și familie. Dacă un coleg de muncă e suspect de binevoitor între 15 și 18, ar trebui să te pună pe gânduri. Imaginea greșită despre tine te poate determina tot atunci să adopți o dietă spartană. În 22 și 23, familia necesită atenția ta exclusivă pe care nu ești prea dispus să i-o oferi.

În perioada cuprinsă între 24 și 27, încearcă să te privești în lumina corectă, atât pe interior, cât și la nivel exterior. Agresivitatea pasivă sau frica de confruntare poate pune și mai mult sare pe rană în raport cu partenerul de viață ori afaceri, clienți, colaboratori sau chiar competiție în 25 și/sau 26. Intervalul 29-31 este prielnic investigațiilor medicale amănunțite, dar și introspecției.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii Octombrie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

Meniul sectiunii
Cursuri astrologie
Reclama
Horoscop saptamanal chinezesc
Recomandari diverse
Recomandari astrologice

Cand Saturn este in miscare retrograda, cel mai bine este sa va retrageti, sa asteptati, sa analizati situatia, sa trageti niste concluzii si sa va planificati actiunile viitoare. Dar nu actionati acum! Rabdare! (consultati tabelul planetelor retrograde)

Fidelia

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme