AstroFidelia English En 
Horoscop Balanta

Horoscopul lunii Mai pentru zodia Balanta

Din 9 încolo, răspunzi mai rar tendinței de a critica aspru, atât pe tine însuți/ăți, cât și pe ceilalți. În zilele de 10 și 11, ai forța de a muta munții din loc, iar orice eveniment cu impact emoțional puternic din intervalul 10-12 mai îți consolidează relația cu membrii familiei, mai ales ai celei de origine. Caută să-ți menții tăria de caracter descoperită-n aceste zile, cultivând-o pe parcurs.

Zilele de 13 și 14 au potențialul de a-ți închega parteneriatul de viață și/sau afaceri. În ciuda micilor divergențe avute cândva din 18 până-n 22, reușești să ajungi la un numitor comun cu asociatul/a și/sau persoana iubită. Începând cu 22, comunici parcă mai eficient cu acela/aceea cu care împarți dormitorul și/sau biroul, deci acum este momentul să pui anumite subiecte pe tapet.

Acest lucru face ca relația de cuplu și/sau profesională să se solidifice, fapt vizibil în special din 23 până-n 27. După data de 24, burlacii/ițele acestui semn pot începe o relație la distanță ori cu o persoană care are o altă cultură, naționalitate sau religie. Din 27 încolo, banii riscă să-ți alunece printre degete, deci asigură-te că ții o evidență clară a bugetului și nu te hazardezi la cumpărături.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii Mai pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 3 iunie 2016
Recomandari astrologice

Cand Jupiter este in miscare retrograda, s-ar putea ca placerile lumesti care va bucurau altadata sa-si piarda usor gustul. Este un moment in care lumea exterioara nu va mai da motive de fericire, astfel ca trebuie sa generati singur aceste momente din interior, pentru a trece peste obstacole sau pesimism. (consultati tabelul planetelor retrograde)

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme