Exploreaza sectiunile
Horoscop, zodiac
Reclama
AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Balanta

Horoscopul lunii Octombrie pentru zodia Balanta

Daca spre sfarsitul lui septembrie nu ai rezistat tentatiei de a face bani prin mijloace neortodoxe, desi ai castigat suficient de pe urma celor legale, exista riscul sa primesti o vizita de la fisc. In caz ca mai poti repara ceva, fa-o urgent. Zilele de 6 si 7 rezerva-le prietenilor, partenerului si rudelor. Din 7 pana-n 9, s-ar putea sa nu mai poti evita un conflict de proportii in familie.

In cazul in care luna trecuta ai fost prea critic cu tine insuti sau te-ai invinuit pentru toate cate s-au intamplat in trecut, acum a venit momentul sa incepi un proces de iertare cu sinele. Intre 10-12, eforturile de a mentine pacea-n cuplu se pot solda cu un esec, mai ales daca ai ales sa negi problemele existente. Pe 16-17, ai revelatia cum ca n-ar trebui sa te faci raspunzator pentru toate.

Cand credeai ca astrele nu ti-au pregatit nimic legat de bani, ei bine, ultima decada a lunii vine cu vesti bune pentru tine. Poate vinzi niste actiuni, ti se restituie un imprumut cu dobanda sau banca-ti da banii pe care-i meritai inapoi. Incepand cu 25, rasare soarele si pe strada ta in cele din urma. Prezinta-ti partenerul parintilor la sfarsitul lunii sau propune-ti sa investesti in acasa.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii Octombrie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

Meniul sectiunii
Cursuri astrologie
Cautare
Cautare cu Google in AstroDex
Reclama
Carti de astrologie
Horoscop saptamanal chinezesc
Recomandari diverse
Recomandari astrologice

Cand Luna este in semne mutabile (Fecioara, Gemeni, Sagetator, Pesti), este oportun sa ne informam si sa aducem ajustari ingenioase proiectelor gospodaresti incepute, poate chiar sa le transformam in altceva decat am hotarat initial.

Fidelia
Copyright © Editura Fidelia

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme