AstroFidelia English En 
Horoscop Balanta

Horoscopul lunii Iulie pentru zodia Balanta

Se-ntrevăd oportunități de câștig din 5 până-n 8 ale lunii. Organizează-ți timpul pentru ca-n 6 și 7 iulie să te poți împărți între familie și carieră. Tot atunci, dar și-n ziua următoare, cariera ta sau a partenerului de viață poate interveni-n relația voastră. Este posibil ca-n 10 sau în 11 a lunii persoana iubită să te preseze să nu mai stai după program, deși ți se plătesc orele suplimentare.

Viața ta socială se animă considerabil după data de 12, iar din 14 încolo poți intra-n vorbă cu unele persoane care-ți devin peste noapte prieteni. Pe acest plan, intervalul 15-18 iulie se anunță a fi cel mai reușit. În zilele de 18 și 19 ale lunii, sunt favorizate ieșirile cu amicii, conceperea de proiecte comune, brainstorming-urile, dar și legarea de parteneriate și colaborări.

Dacă nu reușești să te ocupi de astfel de activități în acel moment, o mai poți face-ntre 19 și 20 iulie. Contextul astral este unul la fel de prielnic și atunci. Din 26 până-n 28, s-ar dori să creionezi unele planuri de viitor care să-l includă și pe partener. Începând cu data de 30, parcă nu mai ești la fel de comunicativ/ă, dar compensezi când vine vorba de a fi sincer/ă cu tine însuți/ăți.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii Iulie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Actuala serie a cursurilor de astrologie si numerologie a inceput in 15 iulie. Se mai pot face inscrieri pana vineri 22 iulie.
Recomandari astrologice

Cand Marte este in miscare retrograda, este posibil ca randamentul dvs. sa scada si sa deveniti mai irascibil. Nu actionati pripit! Manati fiind de o neliniste interioara, ati putea porni spre o directie gresita. E un moment bun sa meditati si sa va controlati corpul.

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme