AstroFidelia English En 
Horoscop Balanta

Horoscopul lunii aprilie pentru zodia Balanta

După data de 3, gândește-te serios să schimbi ceva la stilul tău de viață și/sau alimentație. Din 5 încolo, nu te baza prea mult pe abilitățile tale de comunicare și socializare. S-ar putea să te lase la greu. Dacă treci prin momente grele în jurul datei de 5, vorbește cu părinții despre ceea ce ți se întâmplă. În preajma zilei de 8, fie îți dă de furcă aparatura de la birou, fie te cerți cu colegii.

Pot apărea tensiuni între tine și partenerul de viață și/sau apaceri după data de 10 din cauză că nu sunt suficienți banii sau vă îndoiți de loialitatea pe care o aveți unii față de ceilalți. Din 15 încolo, se schimbă în bine starea ta de sănătate, iar lucrurile merg mai bine parcă pe plan profesional. Începând cu data de 20, riscă să apară neînțelegeri între tine și partenerul de viață și/sau afaceri.

În jurul zilei de 21, riscă să reapară defecțiunile la aparatura de la birou sau poate ajungi să ai ceva de împărțit cu tovarășii de serviciu. Începând cu data de 21, s-ar putea înmulți deplasările în străinătate ori poate ești nevoit/ă să agonisești experință într-un domeniu rapid. În jurul datei de 24, relaționarea cu ceilalți merge bine. Vin surprize în parteneriatul de viață în jurul zilei de 28.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii aprilie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Urmariti horoscopul lunar video »

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 2 iunie 2017
Recomandari astrologice

Cand Luna este in semne fixe (Taur, Leu, Scorpion, Varsator), este oportun sa continuam activitatile gospodaresti deja incepute, sa le consolidam si sa perseveram in a le duce la bun sfarsit.

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme