AstroFidelia English En 
Horoscop Balanţă

Horoscopul lunii iunie pentru zodia Balanţă

În jurul sau în cursul lui 1, ai parte de spor la serviciu. În cursul sau în preajma lui 2, abilitățile de comunicare sunt la înălțime. În cursul sau în jurul lui 5, te împarți greu între familie și carieră. În cursul sau în preajma lui 6, ai parte de provocări la serviciu. Din 12 încolo, comunici eficient cu șefii. Ești mai popular/ă după data de 13. În cursul sau jurul lui 14, nu împrumuta cu sume mari.

Te împarți cu dificultate între muncă și casă în cursul sau în jurul lui 15. În cursul sau în preajma lui 19, te bucuri de mult spor la serviciu. În cursul sau în jurul lui 21, împaci mai greu viața cu prietenii și pe cea cu persoana iubită. În cursul sau în preajma lui 23, pot apărea tensiuni în raport cu ceilalți în comunicare. Nu face investiții în planuri de viitor în cursul sau jurul zilei de 25.

Din 26 încolo, se poate ca atmosfera din cuplu să ia foc la un moment dat, dar nu într-un mod bun. După data de 29 iunie, comunici mai eficient cu persoanele sus-puse. În cursul sau în jurul lui 30, nu împrumuta prietenii cu bani și evită să faci influxuri de capital în chestiuni care nu au niciun fel de garanție. În caz contrar, există riscul să te trezești cu pagube la care nu te gândeai.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul lunar, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să cititi şi zodia corespunzătoare.

Horoscopul lunii iunie pentru fiecare zodie

Citiţi şi pentru luna următoare »

Urmăriţi horoscopul lunar video »

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Următoarea serie a cursurilor de astrologie şi numerologie începe în 20 iulie 2018
Orele planetare
AstroDex
Azi: 19.06.2018 - 5:54
Răsărit Soare: 05:29
Apus Soare: 21:04
Guvernatorul zilei:
Guvernatorul zilei
Ora planetară:
Cititi amanunte
Marte: 05:29 - 06:46
Detalii oră planetară