AstroFidelia English En 
Horoscop Balanta

Horoscopul lunii iunie pentru zodia Balanta

Prima zi a lunii te poate surprinde în toiul unor negocieri de legare a unui parteneriat. Nu-i exclus ca, în preajma zilei de 3, să se anime prea mult spiritele între tine și partenerul de viață ori cel de afaceri. Din 4 încolo, mersul lucrurilor se accelerează la serviciu. După data de 6, pot apărea șanse de a-ți spori profiturile din asocieri cu terți. Cursurile și delegații sunt favorizate din 7.

Moral, pari să te ții destul de bine în cursul zilei de 13, chiar dacă profesional sau medical nu ești tocmai la înălțime. Divergențelede opinie pot face apanajul datei de 18. După data de 21, parcă vorbești mai ușor pe limba superiorilor. Pot apărea provocări pe plan familial în cursul datei de 24, dar le veți depăși cu succes. Evită să dai curs conflictelor cu șefii în cursul datei de 25 a lunii.

Profesional, ziua de 26 se anunță a fi una favorabilă, dar riști să ai parte de disensiuni cu șefii în cea imediat următoare. De productivitate nu duci însă lipsă atunci. La serviciu, poți avea parte de evenimente notabile care îți pot aduce unele avantaje în cele din urmă. Cu toate acestea, caută să mai dai și pe acasă pentru că există riscul să ți se impute că nu te implici prea mult pe acel plan.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul lunar, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să cititi şi zodia corespunzătoare.

Horoscopul lunii iunie pentru fiecare zodie

Citiţi şi pentru luna următoare »

Urmăriţi horoscopul lunar video »