AstroFidelia English En 
Horoscop Balanta

Horoscopul lunii Aprilie pentru zodia Balanta

Din 5 încolo, viața ta amoroasă poate cunoaște o îmbunătățire substanțială, mai ales dacă ești single și în căutarea jumătății tale. Te-ai putea trezi cu mai mulți/te admiratori/oare decât de obicei. Dacă după data de 6 nu te ferești să porți discuții serioase cu partenerul de viață sau afaceri în cazul în care aveți probleme de încredere sau neînțelegeri de ordin financiar, totul va fi bine.

În intervalul 22-24 aprilie, acordă-ți mai mult timp ție însuți/ăți și vei ajunge să-ți cunoști mai bine universul interior, fapt care te poate ajuta să evoluezi. Responsabilitățile casnice, de familie sau faptul că părinții tăi se amestecă prea mult în viața ta de cuplu l-ar putea deranja destul de tare pe partener în zilele de 19 și 20. În intervalul 22-24 al lunii, poți înâlni pe cineva cu totul special.

Conversațiile importante dintre tine și partenerul de viață terminate în coadă de pește sau înăbușite chiar înainte de a-ncepe ar putea face ca lucrurile să degenereze între voi după data de 28. Atmosfera din dormitor s-ar putea condimenta destul de mult începând cu data de 30, dar evită să vă rezolvați problemele acolo. Funcționează pe termen scurt, dar vă dăunează și mai mult.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii Aprilie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 3 iunie 2016
Recomandari astrologice

Daca doriti sa aduceti ajustari unor idei si concepte sau aveti nevoie de timp pentru o mai buna documentare, profitati de momentele in care Mercur se afla intr-un semn mobil (Fecioara, Gemeni, Sagetator, Pesti).

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme