Exploreaza sectiunile
Horoscop, zodiac
Reclama
AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Balanta

Horoscopul lunii Noiembrie pentru zodia Balanta

Ar fi bine ca debutul lui noiembrie sa te surprinda in proces de dezvoltare personala. Desi esti tentat sa crezi ca autocriticandu-te constant te provoci sa te perfectionezi continuu, abia atunci cand devii constient de realizarile tale te motivezi sa dai mai mult pe viitor. Astfel, din 9 noiembrie incolo, intelegi cum te poti folosi de atuurile personale pentru a te implini financiar.

Linistea de dinaintea furtunii in familie inceteaza candva intre 9 si 13. In sinea ta, simteai ca urgia nu putea fi amanata la nesfarsit, dar implicatiile pot fi mai serioase decat credeai. Daca astepti sa-ti intre in cont o suma de bani intre 12 si 14, s-ar putea ca viramentul sa intarzie o perioada. Impartaseste cu cei dragi ceea ce simti din 16 incolo, daca crezi ca va face diferenta.

Daca in intervalul de zile 20-22 ti se propune o sarcina extraprofesionala, se recomanda sa existe o intelegere scrisa intre tine si cealalta parte care sa mentioneze natura acesteia si valoarea onorariului tau. Altfel, riscati sa aveti discutii aprinse legate de bani din 25 pana-n 27. Incepand cu data de 28, este de preferat sa reevaluezi situatia celorlalte intelegeri fara fundament juridic.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii Noiembrie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

Meniul sectiunii
Cursuri astrologie
Cautare
Cautare cu Google in AstroDex
Reclama
Carti
Horoscop saptamanal chinezesc
Recomandari diverse
Recomandari astrologice

Cand Mercur este in miscare retrograda, incercati sa fiti mai atent la modul in care comunicati! Diferentele de opinii pot iesi la iveala intr-un mod suparator. Desi aceste momente sunt de fapt ocazii bune de a clarifica lucrurile, asta se poate intampla numai de veti comunica intr-un mod diplomat si intelept. Altfel, rezultatul va fi doar o cearta inutila... (consultati tabelul planetelor retrograde)

Fidelia

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme