AstroFidelia English En 
Horoscop Balanta

Horoscopul lunii martie pentru zodia Balanta

Din 3 încolo, poți experimenta încercări în relația cu partenerul de viață și/sau afaceri, clienții ori colaboratorii. Gândirea pozitivă te poate ajuta-n data de 4 nu numai pe nivel medical, ci și-n plan profesional. Mizează pe intuiție. Atmosfera dintre tine și cel drag și/sau asociat/ă poate deveni tensionată după data de 9. Neînțelegerile pot pune presiune pe tine și colegii de muncă în 12.

Abilitățile tale de comunicare te ajuta ca din 13 încolo să te înțelegi mai bine cu partenerul, fie el de viață sau afaceri. Familia riscă să se amestece prea mult între tine și partener în cursul zilei de 23. Așa se face că prin 24 riști să ajungi din nou la cuțite cu cel drag. Poate dacă ați încerca să vă rezolvați problemele în doi, lucrurile ar sta cu totul altfel. Nu aveți nevoie de intermediari acum.

Discuțiile purtate cu partenerul în cursul zilei de 26 riscă să degenereze brusc într-o ceartă. Ori poate ajungeți amândoi în același timp la aceeași concluzie satisfăcătoare. Ținând cont de ce se petrece în astral pe data de 29, s-ar putea ca al doilea scenariu să fie cel real. Începând cu data de 31, vă conectați mai ușor și pe un plan mai profund, iar atmosfera din dormitor are de câștigat.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii martie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Urmariti horoscopul lunar video »

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 21 aprilie 2017
Recomandari astrologice

Cand Venus este in miscare retrograda, e posibil sa izbucneasca conflicte in viata de cuplu. Abordate cu intelepciune, conflictele pot oferi ocazii de a clarifica nemultumirile si de a reanima relatia. Daca va pripiti insa, situatia poate degenera intr-o ruptura.

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme