Exploreaza sectiunile
Horoscop, zodiac
Reclama
AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Balanta

Horoscopul lunii Mai pentru zodia Balanta

Se recomandă să te înscrii la un curs de specializare, perfecționare continuă sau reconversie profesională încă de la începutul lunii. S-ar putea ca pe data de 3 și 4 să te copleșească nițel materia sau stilul de predare, dar nu renunța. Din 8 încolo, apar mici progrese în plan social și profesional. Nu tot ceea ce înveți la curs între 8 și 12 are aplicabilitate practică. Fii înțelept!

Din 12 încolo, te remarci la curs sau te ia în vizor un profesor ori ți se poate oferi o ofertă de lucru în străinătate. E posibil să afli cândva între 14 și 17 că-ți lipsește ceva, probabil un act sau o diplomă pentru a evolua în continuare. Empatia și atenția la nevoile celorlalți îți aduc beneficii la muncă între 16 și 18. După data de 19, încep să se strice lucrurile la cursuri sau în străinătate.

Din 21 până-n 23, familia se bate cap-n cap cu carieră, fie pentru că ești mai dedicat la muncă decât acasă ori că șefii te apreciază mai mult decât cei dragi. Între 25 și 28, nu rezolvi nimic la serviciu dacă adopți o atitudine serviabilă în raport cu clienții sau colaboratorii. Din 24 până-n 29, pe plan profesional, se discută intens rezolvarea problemelor, dar nu se aplică nicio soluție!

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii Mai pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

Meniul sectiunii
Cursuri astrologie
Cautare
Cautare cu Google in AstroDex
Reclama
Cursuri si seminarii
Carti
Horoscop saptamanal chinezesc
Recomandari diverse
Recomandari astrologice

Daca doriti sa perseverati cu studiul intr-o anumita directie si sa aprofundati un anumit concept, profitati de momentele in care Mercur se afla intr-un semn fix (Taur, Leu, Scorpion, Varsator).

Fidelia

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme