AstroFidelia English En 
Horoscop Berbec

Horoscopul lunii ianuarie pentru zodia Berbec

În cursul sau în jurul datei de 6, se prea poate să te afli în cea mai bună formă mentală și fizică de anul acesta. În preajma sau în cursul zilei de 9, ai grijă să nu intri în conflicte cu șefii ori cu figurele autoritare din viața ta. Din 11 încolo, comunici parcă mai eficient cu superiorii. În jurul sau în cursul lui 13, tăcerea nu este cheia bunei înțelegeri cu șefii. Întreabă dacă ai nelămuriri.

Tot în preajma sau în cursul lui 13, riscă să apară din nou tensiuni între tine și superiori sau figurile autoritare din viața ta. Din 18 încolo, viața ta socială se animă considerabil, semn că devii parcă mai popular/ă decât până acum. Vorbești cu aplomb în cursul sau în preajma lui 24, semn că părerile tale contează mai mult decât de obicei. Caută să impui respect prin ceea ce zici.

Din 26 încolo, ai mai multă energie și nu este exclus să fii mai activ/ă în afara granițelor localității de reședință sau chiar ale țării. În cursul sau în jurul zilei de 28, gândește-te de două ori înainte de a spune ceva ce te-ar putea discredita într-un fel sau altul. Începând cu data de 31, comuncii parcă mai ușor pe limba prietenilor, ceea ce înseamnă că-ți cultivi relațiile cu aceștia.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul lunar, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să cititi şi zodia corespunzătoare.

Horoscopul lunii ianuarie pentru fiecare zodie

Citiţi şi pentru luna următoare »

Urmăriţi horoscopul lunar video »