AstroFidelia English En 
Horoscop Berbec

Horoscopul lunii iulie pentru zodia Berbec

În jurul zilei de 2, s-ar putea să nu mai reușești să te împarți cu succes între familie și carieră. În preajma datei de 4, este posibil să ai ceva de împărțit cu familia. Din 5 încolo, abilitățile tale de comunicare și socializare se potențează vizibil. Începând cu data de 6, reușești să comunici mai ușor cu persoana iubită și cu copiii. În jurul lui 17, atmosfera de acasă poate deveni apăsătoare.

În preajma datei de 19, se creează un context astral prielnic unei mici vacanțe. În acea perioadă, se anunță zile bune pentru nativii/ele implicați/te în relații la distanță sau cu persoane de altă religie și/sau naționalitate. În jurul zilei de 24, s-ar putea să apară unele conflicte, dar vei trece peste ele fără prea mari probleme pentru că pari să te afli într-o dispoziție cum rar întâlnești.

Din 26 încolo, te bucuri de mai multă productivitte la serviciu. De asemenea, pari să vorbești mai ușor pe limba colegilor de muncă, semn că se răresc neînțelegerile avute cu aceștia. Începând cu data de 31, atmosfera din familie se îndulcește mult, iar armonia pare să domine în propriul cămin. La finele lunii este prilejul cel mai bun să reiei contactul cu rudele de care te-ai distanțat.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul lunar, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să cititi şi zodia corespunzătoare.

Horoscopul lunii iulie pentru fiecare zodie

Citiţi şi pentru luna următoare »

Urmăriţi horoscopul lunar video »

Recomandari astrologice

Din 7 in 7 ani (un sfert din ciclul lui Saturn), in viata fiecarui om se incheie o etapa importanta si incepe o alta. Daca va aflati la finele sau la inceputul unei astfel de etape, profitati de moment si luati cele mai intelepte decizii pentru viitorul dvs.!