AstroFidelia English En 
Horoscop Berbec

Horoscopul lunii martie pentru zodia Berbec

Din 3 încolo, șarmul și carisma ta nu se află la cotele cu care te-ai obișnuit. În jurul zilei de 4, se anunță un timp propice meditației și introspecției. Prin data de 5, starea ta de spirit pare a fi una bună, dând dovadă de jovialitate și voioșie. Începând cu data de 9, pari mai activ/ă în demersurile tale de a-ți suplimenta veniturile și/sau a-ți valorifica economiile. Bugetul are doar de câștigat.

Crizele existențiale și cele de spiritualitate își pot croi însă drum în viața ta prin data de 12. Din 13 încolo, îți exprimi parcă personalitatea mai ușor. În cursul zilei de 18, îți recapeți parcă ceva din farmecul personal. Cu toate acestea, evită ca prin data de 23 să dai curs conflictelor cu șefii și ca-n jurul zilei de 24 să porți discuții în contradictoriu cu partenerul de viață și/sau afaceri.

Prin data de 26, riscă să-ți scape porumbelul și să șochezi, nu neapărat într-un mod plăcut. Chiar și așa, în jurul zilei de 29, nu prea poți supăra pe nimeni cu remarcile tale întrucât reușești să ți le argumentezi cu succes. Începând cu data de 31, mizezi parcă mai mult pe fapte decât pe vorbe și îți vin tot felul de idei despre cum să-ți înmulțești economiile și să-ți rotunjești banii din salariu.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii martie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Urmariti horoscopul lunar video »

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 21 aprilie 2017
Recomandari astrologice

Cand este Luna Noua, incepeti ceva nou in viata dumneavoastra! De asemenea, puteti incerca sa va lasati de fumat sau de alcool, in general de obiceiurile de care vreti sa scapati.

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme