AstroFidelia English En 
Horoscop Berbec

Horoscopul lunii ianuarie pentru zodia Berbec

După data de 3, poți fi tentat/ă să începi o idilă sau co relație pe care îți dorești să o ții, cel puțin pentru moment, departe de ochii curioșilor. Începând cu 4, nu se recomandă înscrierea la cursuri și deplasările întrucât pot apărea restanțele, amânările sau întârzierile. Din 8 încolo, se ridică această stare de alarmă și te poți ocupa de examene, delegații, cursuri căci nu intervin obstacole.

Între 10 și 12, cariera ta sau a celui drag intervine între voi. Din 12 începând, comunici din nou eficient cu șefii. Dacă ai dat curs unei aventuri sau nu ți-ai asumat încă relația debutată la începutul lunii, lucrurile ar putea lua o turnură complicată cândva din 11 până-n 14. Așteaptă-te ca la un momentat dat între 17 și 21 să apară mustrări de conștință, dacă se adeverește scenariul.

Cândva din 26 până-n 29, devii parcă ceva mai îngăduitor/oare cu tine însuți/ăți. Începând cu 29 a lunii, nivelul tău de energie crește considerabil. Păstrează deci pentru finalul lui ianuarie acele activități care te solicită fizic și mental. Între 29 și 31, capeți într-un fel sau altul mai multă autoritate la serviciu sau în societate. Gândește-te cum anume faci să iei cele mai bune decizii.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii ianuarie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 27 ianuarie 2017
Recomandari astrologice

Daca doriti sa incepeti o cura de slabire, faceti-o atunci cand Luna este in descrestere, pentru a obtine efecte maxime!

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme