AstroFidelia English En 
Horoscop Berbec

Horoscopul lunii noiembrie pentru zodia Berbec

În preajma sau în cursul zilei de 4, se prea poate să apară unele conflicte între tine și partenerul de viață și/sau de afaceri. Din 5 încolo, se anunță o perioadă prielnică pentru călătorii în interes de afaceri sau de agreement la o distanță apreciabilă de casă, dar și pentru studii. După data de 7, s-ar putea ca situația dintre tine și asociați sau persoana iubită să se complice destul de mult.

În cursul sau în jurul zilei de 13, se arată un moment propice să întreprinzi afaceri, dar bine ar fi să nu aibă nicio legătură cu străinătatea sau cu persoane de altă naționalitate. Dacă se întâmplă să treci prin momente dificile în cursul sau în preajma zilei de 16, vei realiza cât de puternic/ă ești de fapt. Între tine și asociați sau persoana iubită, raportul de forțe se destabilizează în jurul lui 19.

Pentru tine persoanl, se prea poate ca cele mai bune zile ale acestei săptămâni să fie cele din jurul sau din cursul zilei de 25. Caută să faci în așa fel încât să profiți într-un fel sau altul de contextul astral al acestui interval de zile. În cursul sau în jurul zilei de 28, se prea poate să fie nevoie să-ți întrerupi studiile pentru o scurtă perioadă de timp sau să-ți amâni o călătorie în interes de afaceri.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul lunar, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să cititi şi zodia corespunzătoare.

Horoscopul lunii noiembrie pentru fiecare zodie

Citiţi şi pentru luna următoare »

Urmăriţi horoscopul lunar video »

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Următoarea serie a cursurilor de astrologie şi numerologie începe în 8 decembrie 2017
Recomandari astrologice

Daca este posibil, programati-va extractiile dentare atunci cand Luna este in descrestere.