AstroFidelia English En 
Horoscop Berbec

Horoscopul lunii mai pentru zodia Berbec

Începând cu data de 3, șarmul și carisma ta revin la cotele obișnuite. Ferește-te totuși ca în cursul sau în preajma zilei de 10 să șochezi prin înfățișare sau atitudine. Fă-o doar dacă ți-o poți asuma. În apropierea sau în ziua de 11, nu da crezare bârfelor și ține-te departe de intrigi. Unele secrete pot ieși la iveală. Tot atunci, te poți bucura de cele mai bune zile de luna aceasta. Profită de ele.

În preajma sau în cursul zilei de 12, abilitățile tale de comunicare și socializare sunt potențate. E indicat să-ți programezi atunci negocierile sau interviurile de angajare. Din 16 încolo, pot apărea mai multe oportunități de a-ți rotunji veniturile și/sau valorifica economiile făcute pân-acum. În apropierea sau chiar pe data de 19, pot începe conflicte în raport cu partenerul de viață/afaceri.

În cursul sau în preajma zilei de 25, evită să dai curs disensiunilor cu superiorii. Aplanează cearta încă din fașă. Diferențele de viziune și mentalitate te predispun la conflicte și-n data de 29 sau în apropierea acestei zile. Ultima zi a lunii mai, pot apărea șanse mari de câștig. Nu-i exclus ca unii nativi ai acestui semn să aibă parte de oportunități de promovare. Caută să-ți impresionezi șefii.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii mai pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Urmariti horoscopul lunar video »

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 2 iunie 2017
Recomandari astrologice

Daca doriti sa perseverati cu studiul intr-o anumita directie si sa aprofundati un anumit concept, profitati de momentele in care Mercur se afla intr-un semn fix (Taur, Leu, Scorpion, Varsator).

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme