AstroFidelia English En 
Horoscop Berbec

Horoscopul lunii februarie pentru zodia Berbec

În primele două zile ale lunii, se pot duce lupte pentru putere în parteneriatele de viață și/sau de afaceri în care ești implicat/ă. Din 3 încolo, șarmul și carisma ta se accentuează După data de 5, pot apărea tensiuni în relațiile sentimentale și/sau profesionale. Începând cu 7 februarie, ți se poate mări cercul de prieteni, cel mai probabil grație abilităților tale de comunicare potențate.

Intervalul 20-24 al lunii poate sta sub semnul unor conflicte cu figurile autoritare din familie și/sau cu șefii. În 21 și 22, prietenii te pot ajuta să-ți faci ordine în viața de cuplu. Unii oameni de bine te pot sprijini să-ți repui pe picioare parteneriatul de afaceri, mai ales dacă acesta a întâmpinat greutăți în ultima vreme. Bazează-te pe sfaturile lor și lucrurile se vor îndrepta mult.

Atitudinea ușor agresivă de care ai putea da dovadă între 25 și 28 poate atrage după sine certuri cu persoana iubită și/sau asociatul/a. Din 26 încolo, parcă nu mai ești la fel de comunicativ/ă, fapt pentru care preferi cercurile mai restrânse de persoane sau chiar momentele de solitudine. Finele acestei luni favorizează sesiunile de meditație și introspecție dirijate sau pe cont propriu.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii februarie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Urmariti horoscopul lunar video »

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 10 martie 2017
Recomandari astrologice

Cand Mercur este in miscare retrograda, incercati sa fiti mai atent la modul in care comunicati! Diferentele de opinii pot iesi la iveala intr-un mod suparator. Desi aceste momente sunt de fapt ocazii bune de a clarifica lucrurile, asta se poate intampla numai de veti comunica intr-un mod diplomat si intelept. Altfel, rezultatul va fi doar o cearta inutila... (consultati tabelul planetelor retrograde)

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme