AstroFidelia English En 
Horoscop Berbec

Horoscopul lunii septembrie pentru zodia Berbec

În jurul datei de 2, pari să te găsești într-o dispoziție bună. Ziua de 3 este una propice să ieși și să-ți dai întâlniri amoroase. Din 5 încolo, comunici parcă mai eficient cu partenerul și/sau copiii. Tot din 5 începând, dai mai mult randament la serviciu, dar riști să te extenuezi. După data de 10, îți merge mintea brici, fapt pentru care te achiți mai repede și mai ușor de sarcinile de serviciu.

În preajma zilei de 12, se creează contextul astral perfect pentru a face o escapadă cu copiii și/sau cel drag. Plănuiește să te ocupi de îndatoririle de serviciu cele mai dificile în jurul datei de 16. În preajma zilei de 18, pari să te simți cel mai bine în pielea ta. Poți întâmpina greutăți pe partea de sănătate sau pe planul muncii prin data de 20. De atunci încolo însă, te înțelegi bine cu colegii.

Profesional, treci printr-o perioadă marcată de productivitate în jurul zilei de 22. În preajma datei de 24, în schimb, pot apărea unele obstacole la locul de muncă. Așteaptă-te ca prin 25 să primești sarcini de serviciu care nu figurează pe fișa postului sau care te depășesc ca experiență. Probele pe acest plan durează până în 29. Din 30, comunici mai ușor cu partenerul de viață și/sau afaceri.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul lunar, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să cititi şi zodia corespunzătoare.

Horoscopul lunii septembrie pentru fiecare zodie

Citiţi şi pentru luna următoare »

Urmăriţi horoscopul lunar video »