AstroFidelia English En 
Horoscop Berbec

Horoscopul lunii aprilie pentru zodia Berbec

În jurul sau în cursul zilei de 4 și 5, ar fi de dorit să nu intri în conflicte cu superiorii. În preajma sau în cursul zilei de 7 și 11, se prea poate primești un bonus sau o primă pentru rezultatele avute la serviciu în ultima perioadă. Din 15 încolo, îți exprimi parcă mai ușor personalitatea și se vede că nu mai ai accese de nervozitate ca până acum. Acest lucru face bine interacțiunii cu ceilalți.

Financiar, s-ar putea să nu te mai descurci la fel de bine în cursul sau în jurul zilei de 17, dar dacă faci eforturi și încerci să reduce din cheltuieli într-o anumită măsură, lucrurile vor sta ceva mai bine. Tot atunci, s-ar putea să-ți intre unele sume deloc de neglijat în buzunar, dar ar fi de dorit ca acest lucru să nu-ți afecteze planurile de economisire. Pune la ciorap pentru zile negre.

Începând cu data de 24, s-ar putea să devii mai sociabil/ă și comunicativ/ă, fapt pentru care ți-este mai ușor să te înțelegi cu ceilalți. Nu același lucru se poate spune însă despre ziua de 25 când se prea poate să intri în unele conflicte cu șefii sau cu o figură autoritară din familia ta. Ziua de 26 poate veni cu un deznodământ al tensiunilor sau cu o exacerbare a lor. Caută să le aplanezi.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul lunar, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să cititi şi zodia corespunzătoare.

Horoscopul lunii aprilie pentru fiecare zodie

Citiţi şi pentru luna următoare »

Urmăriţi horoscopul lunar video »