Exploreaza sectiunile
Horoscop, zodiac
Reclama
AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Capricorn

Horoscopul lunii Octombrie pentru zodia Capricorn

Deși vezi lucrurile cu claritate în ansamblul lor, nu reușești între 4 și 9 să-ți exprimi viziunea în cadrul discuțiilor cu ceilalți, ședințelor, întâlnirilor de afaceri sau interviurilor de angajare. Din 8 încolo, poți lega o relație la distanță sau cu cineva de altă naționalitate ori religie. Începând cu data de 9, comunici mai ușor cu șefii. Între 9 și 12, te îndoiești de experiența ta de viață ori lucru.

Din 14 până-n 21, îți recapeți încrederea în pregătirea ta academică, dar și-n propriul sistem de valori, principii și credințe. O călătorie de agrement poate fi amânată cândva între 15 și 18 sau te confrunți cu neajunsurile unei relații la distanță ori cu cineva din altă cultură. Discuțiile care nu duc niciunde purtate cu șefii ori persoanele influente în zilele de 22 și 23 te pot scoate din minți.

În intervalul 24-27, se arată șansa de a întreprinde o călătorie de plăcere ori în interes de afaceri sau de a participa la cursuri de reconversie profesională/perfecționare continuă. Dacă te preocupă excesiv cariera ori ascensiunea socială în 25 și 26, familia ți-ar putea sări în cap. Se întrezăresc oportunități de relocare ori schimburi de experiență în perioada cuprinsă între 29 și 31 octombrie.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii Octombrie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

Reclama
Fidelia

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme