AstroFidelia English En 
Horoscop Capricorn

Horoscopul lunii august pentru zodia Capricorn

Dacă urmărești să demarezi un parteneriat sau să legi o colaborare, recomandabil fi să acționezi în aceste direcții în data de 12 sau în jurul ei. Din 13 încolo, nu se arată o perioadă prea bună pentru a susține examene sau a întreprinde călătorii la mare distanță de casă ori peste hotare. În cuplu, se prea poate să ai parte de tensiune pe data de 15 sau în preajma ei. Nu da curs certurilor.

Dacă ești implicat/ă într-un parteneriat profesional, se prea poate ca raportul de forțe dintre tine și asociat/ă să aibă de suferit în data de 17 sau în jurul acesteia. Dacă treci prin provocări în 22 sau în preajma acestei zile, de orice natură ar fi acestea, gândește-te că nu sunt altceva decât un fel de mijloace pentru a-ți demonstra cât ești de puternic/ă. Nu ceda atât de ușor acestor piedici.

Din 26 încolo, atmosfera din cuplu se îndulcește nițel, dar este nevoie de multă transparență dacă vrei ca totul să meargă bine. Astrele te avertizează că ziua de 26 nu este favorabilă deplasărilor în interes de afaceri. Caută să le amâni pe altă dată. Din 31 încolo, pot interveni discuții aprinse cu partenerul de viață și/sau afaceri pe seama banilor, a lipsei de încredere sau a unor reproșuri.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul lunar, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să cititi şi zodia corespunzătoare.

Horoscopul lunii august pentru fiecare zodie

Citiţi şi pentru luna următoare »

Urmăriţi horoscopul lunar video »

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 8 septembrie 2017
Fazele Lunii
Fazele Lunii
Scadere al patrulea cuadrant
1 ° 28' Rac
AstroDex