AstroFidelia English En 
Horoscop Capricorn

Horoscopul lunii februarie pentru zodia Capricorn

În cursul sau în preajma zilei de 4, de dorit ar fi să încerci să minimizezi cheltuilelile în orice manieră posibilă. Din 10 încolo, șarmul și carisma ta se potențează vizibil și parcă devii mai popular/ă decât de obicei. În cursul sau în preajma zilei de 13, se prea poate să fii iar tentat/ă să bagi prea adânc mâna în buzunar. Caută să te limitezi la ceea ce ai cu adevărat nevoie acum.

În cursul sau în preajma zilei de 17, caută să nu apleci urechea la vorba lumii și să nu crezi orice zvon care circulă perioada aceasta. Din 18 încolo, abilitățile tale de comunicare și socializare se potențează mai mult decât vizibil. În cursul sau în preajma lui 21, s-ar putea să trimiți semnale amestecate. Încearcă să nu dai crezare bârfelor care mișună în cursul sau în jurul zilei de 25.

Tot în același interval, se prea poate ca felul tău eluziv în care te exprimi să producă unele confuzii care în loc să sprijine evitarea unor conflicte, să ducă la izbucnirea lor în plină forță. În cursul sau în preajma zilei de 28, atmosfera de acasă riscă să se tensioneze iar destul de puternic, motiv pentru care poate ar fi cazul să convocați o ședință de familie. Se cade să aveți o discuție.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul lunar, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să cititi şi zodia corespunzătoare.

Horoscopul lunii februarie pentru fiecare zodie

Citiţi şi pentru luna următoare »

Urmăriţi horoscopul lunar video »

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Următoarea serie a cursurilor de astrologie şi numerologie începe în 9 martie 2018
Libraria Fidelia