Exploreaza sectiunile
Horoscop, zodiac
Reclama
AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Capricorn

Horoscopul lunii Septembrie pentru zodia Capricorn

Începând cu data de 6, se reaprinde flacăra pasiunii în dormitor, iar tendința de a micromanageria relațiile afective și profesionale care au la bază finanțe comune scade simțitor. Între 6 și 10, respectiv 20 și 25 ale lunii se soluționează eventualele probleme de succesiune ori moșteniri. În intervalul 10-24 septembrie, informează-te și pregătește-te temeinic înainte de a depune un dosar.

Din 17 încolo, s-ar putea să nu te alegi cu mai nimic de pe urma audiențelor la șefi, iar ascensiunea ta pe plan social și/sau profesional se lasă așteptată, fapt care-ți produce neliniști sau chiar te irită în perioadele cuprinse între 7 și 12, respectiv 22 și 26 septembrie. Evenimentele prefigurate începând cu ziua de 18 caută să te facă să conștientizezi că uneori gândești prea mult.

După data de 25, îți vin în cale oportunități de a întreprinde călătorii și/sau delegații în străinătate ori la mare distanță de casă. Nu-i exclus să ți se ofere șansa de a participa la cursuri de perfecționare continuă sau reconversie profesională, dar evită intervalul 23-28 septembrie. În aceste zile, te poți lovi de multiple obstacole care nu țin de tine și pe care nu le poți evita la timp.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii Septembrie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

Fidelia

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme