AstroFidelia English En 
Horoscop Capricorn

Horoscopul lunii februarie pentru zodia Capricorn

În primele două zile ale lunii ți-ar putea fi dificil să te împarți cu succes între viața de familie și cea profesională, dar dacă îți folosești timpul înțelept, îți vei mulțumi și șefii, dar și pe cei dragi. Din 3 începând, se îndulcește mult atmosfera de acasă. După data de 5, ascensiunea ta socială și profesională poate fi ceva mai greoaie decât până acum, dar caută să nu te descurajezi prea mult.

Din 7 încolo, îți pot veni mai ușor idei despre cum anume ai putea să-ți valorifici economiile și să-ți rotunjești veniturile. Ține cont totuși că doar unele dintre ele merită să fie puse în practică. Intervalul 20-24 februarie riscă să stea sub semnul disensiunilor dintre tine și părinți. În zilele de 21 și 22 se pot arăta mici noroace de câștig care-ți permit să-ți stabilizezi bugetul întrucâtva.

Între 25 și 28 ale lunii, încearcă să vezi cum poți readuce echilibrul între viața ta ca profesionist și cea de familist deoarece se prea pare că cele două sectoare de viață au ajuns în contradicție una cu cealaltă. Începând cu data de 26, abilitățile tale de comunicare și socializare pot ajunge să se potențeze vizibil, deci programează pe finele lunii eventualele negocieri salariale sau de contract.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii februarie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Urmariti horoscopul lunar video »

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 10 martie 2017
Recomandari astrologice

Daca doriti sa incepeti o cura de slabire, faceti-o atunci cand Luna este in descrestere, pentru a obtine efecte maxime!

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme