AstroFidelia English En 
Horoscop Capricorn

Horoscopul lunii ianuarie pentru zodia Capricorn

După data de 3, reușești să te faci mai ușor plăcută de cei/le din imediata ta apropiere. Începând cu data de 4, te încăpățânezi să lași unele tipare de gândire coercitive să te limiteze, dar îți vine totuși mintea la cap după 8 ianuarie. Între 10 și 12, nu-ți vine tocmai ușor să te împarți între viața de familie și carieră. Începând cu 12 a lunii, abilitățile tale de comunicare redevin ce au fost.

Șarmul și carisma ta vrăjesc pe toți cei din jur în intervalul 11-14 ianuarie. Atunci este momentul ideal să porți negocieri ori să participi la interviuri de angajare întrucât vei face o impresie mai mult decât bună. Nu da ascultare gurii lumii între 17 și 21 întrucât s-ar putea să ai de pierdut cam mult. Nu emite judecăți de valoare pe baza unor zvonuri sau bârfe pentru că ieși în pierdere.

Acestea nu mai sunt la fel de numeroase între 26 și 29, dar nu înseamnă că dacă sunt mai puține, merită să le dai crezare pentru că sunt mai apropiate de adevăr. Din 28 încolo, se tensionează atmosfera între tine și membri familiei de origine. Puterile tale de persuasiune se dublează parcă din 29 până-n 31, prilej destul de bun să abordezi discuțiile în care vrei să te faci remarcat/ă.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii ianuarie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 27 ianuarie 2017
Recomandari astrologice

Cand Marte este in miscare retrograda, este posibil ca randamentul dvs. sa scada si sa deveniti mai irascibil. Nu actionati pripit! Manati fiind de o neliniste interioara, ati putea porni spre o directie gresita. E un moment bun sa meditati si sa va controlati corpul.

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme