AstroFidelia English En 
Horoscop Capricorn

Horoscopul lunii martie pentru zodia Capricorn

Din 3 încolo, atmosfera de acasă se poate răci destul de mult. În jurul zilei de 4, se pot ivi unele neînțelegeri pentru că ești evasiv/ă sau neclar/ă în exprimare. În cursul datei de 5, pot avea loc unele evenimente menite să-ți testeze limitele. Începând cu 9, se animă atmosfera mult pe plan amoros. Nu împrumuta amicilor bani în data de 12 și să nu investești în proiecte fără garanții.

Începând cu data de 13, comunici parcă mai eficient cu membrii familiei. Acest lucru aduce, cel puțin în 18 a lunii, o stare de acalmie între tine și cei dragi. Ai grijă însă căci pot reapărea certuri în data de 23. Ziua de 24 poate atrage după sine imposibilitatea de a te împărți cu succes între carieră și viața de familie. Dacă-ți organizezi însă timpul înțelept, vei face față acestei încercări.

În cursul zilei de 26, poți avea impresia că stai ca pe un butoi cu pulbere în raport cu cei dragi. Fă în așa fel încât să dezamorsezi bomba la timp. Ziua de 29 poate veni la pachet cu evenimente bulversante care te aduc însă mai aproape de membrii familiei. După data de 31, îți vine pofta de flirt, reușind să comunici mai ușor pe limba persoanei iubite. Poate veni vorba să faceți un copil.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii martie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Urmariti horoscopul lunar video »

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 21 aprilie 2017
Recomandari astrologice

Cand Saturn este in miscare retrograda, cel mai bine este sa va retrageti, sa asteptati, sa analizati situatia, sa trageti niste concluzii si sa va planificati actiunile viitoare. Dar nu actionati acum! Rabdare! (consultati tabelul planetelor retrograde)

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme