Horoscop, astrologie, zodiac : AstroDex AstroDex Fidelia
Exploreaza sectiunile
 

AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Capricorn

Horoscopul lunii Iulie pentru zodia Capricorn

In ultimele zile te-ai lovit de refuzuri, amanari si intarzieri atat la serviciu, cand si in activitatile de zi cu zi. In primele doua saptamani din iulie, ai sansa sa remediezi erorile savarsite cu cateva zile in urma si sa-ti clarifici unele dubii cu privire la cele declarate de unii colegi de munca. Vesti bune se anunta din 13 iulie in relatia de cuplu. Simti ca vibrezi pe aceeasi frecventa cu cel drag.

Depinde de tine cum vei resimti tranzitul lui Jupiter in Leu care se va intinde pe o perioada destul de lunga. Daca priei fraiele propriului destin, poate aduce schimbari favorabile in viata ta, atat la nivel sentimental, cat si financiar. In caz contrar, datoriile financiare, dar si cele spirituale fata de persoana iubita si cei din jur sa pot inmulti vertiginos. Nu-i exclus sa te trezesti cu o mostenire.

In prima faza, e posibil sa nu-ti manageriezi productiv resursele, fie ca e vorba de cele temporale, energetice sau financiare, dar puterea de a te redresa si de a te adapta cu succes acestor schimbari este in mana ta. Daca in a doua decada a lunii s-au deblocat unele fonduri si chiar proiecte pe care le credeai sortite esecului, Marte in Scorpion iti confera puterea de a le face sa mearga.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii Iulie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

Reclama
AstroDex
» Astrograme personalizate
» Dictionar de termeni astrologici
» Catalog VIP
Horoscop
» Horoscop lunar
» Horoscop saptamanal
» Horoscop zilnic
Diverse
» Horoscop 2014
» Horoscop chinezesc
» Horoscop dragoste
Astrologie
» Ceasul astrologic
» Swiss ephemeris
» Calendar astrologic, evenimente
Copyright ©
Editura Fidelia
Termeni si conditii Harta sitului Despre noi Contact

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme