AstroFidelia English En 
Horoscop Capricorn

Horoscopul lunii iunie pentru zodia Capricorn

Prima zi a lunii poate veni la pachet cu unele provocări pe plan familial, iar tensiunea riscă să crească mult în jurul datei de 3. După data de 4, acestea riscă să se mute în relația cu partenerul de viață și/sau afaceri. Din 6 încolo, se anunță o perioadă favorabilă pe plan sentimental, dar și-n relație cu copiii. Începând cu 7 a lunii, pune-ți abilitățile de comunicare în practică la muncă.

Profesional, pari că o duci destul de bine în data de 13, dar doar dacă te ții departe de conflictele cu colegii de muncă. Nu același lucru se poate spune însă despre ziua de 18 când se prea poate să te mai și supere ceva la nivel fizic. După data de 21, comunici parcă mai eficient cu partenerul de viață și/sau afaceri. În cursul zilei de 24, ești într-o dispoziție bună care-ți atrage admiratori/oare.

Cariera ta sau a partenerului se poate interpune între voi în jurul zilei de 25, dar comunicarea cu partenerul de afaceri are numai de câștigat în preajma datei de 26. Situația poate să se repete însă în cursul zilei de 27. Relația cu partenerul de viață și/sau afaceri trece însă prin momente bune în data de 28. Nu același lucru se poate spune despre ea în cursul zilei de 29. Nu ceda certurilor.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul lunar, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să cititi şi zodia corespunzătoare.

Horoscopul lunii iunie pentru fiecare zodie

Citiţi şi pentru luna următoare »

Urmăriţi horoscopul lunar video »

Recomandari astrologice

Cand Jupiter este in miscare retrograda, s-ar putea ca placerile lumesti care va bucurau altadata sa-si piarda usor gustul. Este un moment in care lumea exterioara nu va mai da motive de fericire, astfel ca trebuie sa generati singur aceste momente din interior, pentru a trece peste obstacole sau pesimism. (consultati tabelul planetelor retrograde)