Exploreaza sectiunile
Horoscop, zodiac
Reclama
AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Capricorn

Horoscopul lunii Mai pentru zodia Capricorn

De la începutul lunii, vorbești pe aceeași limbă cu colegii de muncă. Mintea-ți merge brici și rezolvi orice problemă. În 3 și 4 mai, astrele-ți ochesc sănătatea și randamentul. Din 8 încolo, se înmulțesc clienții, te-nțelegi din priviri cu partenerul de viață sau afaceri, atragi colaboratori și chiar ș-admiratori/oare. Nu semna acte importante și nu sări etape la muncă între 8 și 12 ale lunii.

Din 12 încolo, te-ai putea alege cu atenție și îndemânare distributivă, dar dacă nu dispui de resursele energetice necesare, nu faci altceva decât să te surmenezi, urmând ca din 14 până-n 17 să nu mai dai randament sau chiar să te îmbolnăvești. Intervalul 16-18 mai se anunță prielnic vieții sociale și de cuplu. Începând din 19, verfică-ți sarcinile de două ori înainte de a le preda!

Cu scopul de a te sensibiliza, atât competiția, cât și asociații, clienții și partenerul apelează, între 21 și 23, la diverse tertipuri care te enervează la culme. În intervalul 25-28 mai, tensiunile ating și domeniul familial, casnic sau locativ. Sunt de așteptat deficiențe pe partea de comunicare, neatenție în efectuarea operațiunilor și rateuri ale telefonului sau laptop-ului între 24 și 29.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii Mai pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

Meniul sectiunii
Cursuri astrologie
Cautare
Cautare cu Google in AstroDex
Reclama
Cursuri si seminarii
Carti
Horoscop saptamanal chinezesc
Recomandari diverse
Recomandari astrologice

Daca aveti nevoie de idei noi, ingenioase si curajoase, asteptati ca Mercur sa treaca intr-un semn cardinal (Berbec, Balanta, Rac, Capricorn) pentru un plus de inspiratie.

Fidelia

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme