Exploreaza sectiunile
Horoscop, zodiac
Reclama
AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Capricorn

Horoscopul lunii August pentru zodia Capricorn

Încă din prima zi a lunii, se dezgheață planurile de viitor și proiectele de grup sistate acum ceva timp. Mai mult, poți recupera regresul pe care acestea l-au suferit în ultimii ani. În jurul zilei de 3, se cer clarificate unele încurcături financiare care le privesc. Din 7 încolo, sunt favorizate delegațiile în străinătate, studiile înalte și schimburile de experiență cu colegii cu ștate vechi.

Începând cu data de 9, se dorește să preiei frâiele propriei vieți intime și să reinstitui ordinea în relația sentimentală sau profesională, în special dacă presupun finanțe deținute în comun. Dacă din 16 iulie 2014 încoace ți s-a predat faptul că unde-s doi puterea crește, odată cu trecerea lui Jupiter în Fecioară din 11 august, e important să conștientizezi că omul cât trăiește învață.

Din 27 încolo, cariera și statutul tău social intră în colimatorul astrelor. Poți intra în contact cu persoane din cercuri influente cărora n-ar strica să le demonstrezi valoarea ta ca om și profesionist în domeniul în care activezi. În acest fel, ți se înlesnește accederea în societate sau în ierarhia de la locul de muncă, reușind să punctezi o promovare în una sau chiar ambele sfere.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii August pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

Fidelia

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme