AstroFidelia English En 
Horoscop Capricorn

Horoscopul lunii aprilie pentru zodia Capricorn

S-ar putea să ai ceva de împărțit cu unii membri ai familiei în cursul sau în preajma zilelor de 4 și 5, dar depinde numai de tine ca relația voastră să reinter pe făgașul normal. În cursul sau în jurul zilelor de 7 și 11, șarmul și carisma ta se potențează vizibil, indiciu cum că stai destul de bine pe plan sentimental în acea perioadă. Este în puterea ta să-ți recucerești partenerul în acele zile.

Din 15 încolo, te înțelegi mai ușor parcă cu membrii familiei, mai ales ai celei de origine, mai ales dacă au avut loc unele conflicte între voi în perioada care tocmai a trecut. În cursul sau în preajma zilei de 17, se prea poate să te împarți cu dificultate între viața socială și cea de cuplu, dar dacă te organizezi nițel, vei reuși să împaci și capra, și varza. Ține doar de prioritizare.

Din 24 încolo, se anunță o perioadă bună pe plan profesional în care te înțelegi bine cu colegii de muncă și ai parte de mult spor la serviciu. În cursul sau în jurul zilelor de 25, se prea poate să revină unele tensiuni în peisaj între tine și unii apropiați. În cursul sau în preajma zilei de 26, se prea poate să apară unele tensiuni în interiorul tău care sunt destul de evidente pentru cei din jur.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul lunar, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să cititi şi zodia corespunzătoare.

Horoscopul lunii aprilie pentru fiecare zodie

Citiţi şi pentru luna următoare »

Urmăriţi horoscopul lunar video »

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Actuala serie a cursurilor de astrologie şi numerologie a început în 20 aprilie. Se mai pot face înscrieri până vineri 27 aprilie.
Fazele Lunii
Fazele Lunii
Primul patrar
20 ° 4' Rac
AstroDex