AstroFidelia English En 
Horoscop Capricorn

Horoscopul lunii august pentru zodia Capricorn

După data de 2, unele lucruri din trecut s-ar putea-ntoarce-n viața ta, fapt care nu-i îmbucurător deloc. Din 5 încolo, ți-ar putea cădea cu tronc cineva-ntr-o călătorie sau de o altă religie și/sau naționalitate decât tine. Între 6 și 8, te-ai putea confrunta cu unele crize existențiale. Diferențele de mentalitate dintre tine și interlocuitori vă pot aduce-n pragul conflictelor în zilele de 7 și 8.

Începând din 12 august, îți vine mai ușor să-ți pui o ordine-n minte și-n suflet, dar cu toate acestea, între 12 și 14, ți-ar putea fi dificil să te simți bine-n pielea ta. Filozofia ta de viață se poate deosebi destul de mult de cea a apropiaților, motiv care v-ar putea aduce la ceartă din 13 până-n 15. Intervalul 19-26 august este propice înscrierii/reluării de cursuri, dar și delegațiilor.

Din 22 până-n 29, nu-ți baza părerile și opiniile pe bârfe. S-ar putea să divagheze mult de la adevăr, motiv pentru care riști să spui lucruri pe care le vei regreta mai târziu. Dacă urmărești să participi la unele ateliere sau să pleci undeva departe pentru câteva zile, mizează pe intervalul 26-29 august. După data de 30, se recomandă să nu dai examene sau să mergi în delegații.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii august pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 9 septembrie 2016
Recomandari astrologice

Evitati sa va programati interventiile chirurgicale atunci cand este Luna Plina (plus cate o zi inainte si dupa)! Bineinteles, urgentele nu intra in discutie.

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme