Exploreaza sectiunile
Horoscop, zodiac
Reclama
AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Capricorn

Horoscopul lunii Octombrie pentru zodia Capricorn

Daca ai planuit in septembrie sa lansezi o afacere in prima decada a lunii in curs sau ai demarat-o deja, fie intarzii oficializarea acesteia ori nu ai parte inca de profiturile scontate. Cu toate acestea, iti gasesti forta de a-ti urma visurile in 6 sau in 7. Realizezi candva intre 7 si 9 ca promovarea ta depinde de noroc sau de alte lucruri cu care nu esti de acord, fapt care te mahneste putin.

In cazul in care consideri ca pregatirea si experienta ta n-au fost suficient apreciate luna trecuta, demonstreaza inca o data valoarea ta profesionala, astfel incat sa nu treci neobservat in a doua decada a lunii. Din 10 pana-n 12, nu-ti mai gasesti placerea la serviciu, date fiind rasturnarile de situatie de acasa. In 17, respectiv 18, ti se schimba norocul cand vine vorba de cariera ta.

In a treia decada a lui octombrie, iti este indicat sa te alaturi unui club, unei asociatii de hobby-uri sau chiar unui site de matrimoniale daca esti in cautarea sufletului-pereche. Incepand cu ziua de 25, se inmultesc simtitor sansele sa fii promovat sau sa ti se recunoasca meritele. Din 26 ale lunii incolo, prietenii si familia te sprijina sa te redescoperi pe tine cel puternic si motivat.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii Octombrie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

Meniul sectiunii
Cursuri astrologie
Cautare
Cautare cu Google in AstroDex
Reclama
Carti de astrologie
Horoscop saptamanal chinezesc
Recomandari diverse
Recomandari astrologice

Daca doriti sa aduceti ajustari unor idei si concepte sau aveti nevoie de timp pentru o mai buna documentare, profitati de momentele in care Mercur se afla intr-un semn mobil (Fecioara, Gemeni, Sagetator, Pesti).

Fidelia
Copyright © Editura Fidelia

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme