Exploreaza sectiunile
Horoscop, zodiac
Reclama
AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Capricorn

Horoscopul lunii Decembrie pentru zodia Capricorn

Dupa data de 5, te pomenesti cu bani din cele mai neasteptate surse. Fie-si aminteste un prieten ca trebuie sa-ti restituie o datorie ori un proiect incepe sa genereze profit mai repede decat te-ai fi asteptat sau o ruda mai indepartata se ofere sa te sprijine financiar, cert e ca nu-ti merge rau. Vestea buna e ca, incepand cu data de 8, par sa mai scada si cheltuielile, cel putin temporar.

In a doua decada a lunii, ajungi vrand-nevrand in lumina reflectoarelor, semn ca sefii si sexul opus au mari asteptari de la tine. Nu-ti strica sa fii vedeta pentru cateva zile, dar nu te culca pe-o ureche si continua sa te autoperfectionezi, mai ales din 17 incolo, cand ti se pun mijloacele necesare la dispozitie pentru a le arata tuturor ca nu si-au facut o parere gresita despre tine.

Saturn in Scorpion si-a propus sa-ti demonstreze ca unele relatii de prietenie nu erau suficient de solide, ca anumite proiecte ar fi necesitat o organizare mai buna, ca nu trebuie sa te bazezi mereu pe binefacatori sau ca aspiratiile tale se pot schimba la 180 de grade. Odata poposit in Sagetator, descoperi ca cea mai mare putere si, totodata, slabiciune a ta este je men fiche-ismul.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii Decembrie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

Meniul sectiunii
Cursuri astrologie
Cautare
Cautare cu Google in AstroDex
Reclama
Carti
Horoscop saptamanal chinezesc
Recomandari diverse
Recomandari astrologice

Daca doriti sa incepeti o cura de slabire, faceti-o atunci cand Luna este in descrestere, pentru a obtine efecte maxime!

Fidelia

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme