Exploreaza sectiunile
Horoscop, zodiac
Reclama
AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Capricorn

Horoscopul lunii Martie pentru zodia Capricorn

Poate ca in primele zile ale lui martie iti intra o suma frumusica in cont, dar nu te entuziasma prea tare, mai ales daca au mai ramas facturi de platit, rate de achitat sau imprumuturi de restituit. Intre 4 si 6, poti avea ceva de impartit cu mama, bunica sau o alta membra a familiei cu autoritate in casa, iar din 10 pana-n 14, poti ajunge in aceeasi situatie cu barbatii din viata ta.

Incepand cu 13, concentreaza-te mai mult pe mesajele pe care le trimiti celorlalti prin gestica, mimica si modulatiile vocii. Din 14 incolo, poti experimenta senzatia acuta de singuratate chiar si atunci cand esti intr-o incapere plina de oameni sau ca esti singura persoana cu capul pe umeri in mijlocul unei cete de copii. In 16 si/sau 17, risti sa te izolezi daca te axezi pe aceste ganduri.

Dupa data de 17, se revitalizeaza atmosfera in cuplu, iar relatia cu copiii are de castigat de pe urma acestei schimbari. In 18 si/sau 19, limbajul tau nonverbal pare sa nu se potriveasca deloc cu ceea ce vrei sa transmiti, deci ai grija sa nu creezi confuzii. Din 27 pana-n 29, pot aparea accese de gelozie si posesivitate, dar situatia reintra pe un fagas normal candva intre 29 si 31 ale lunii.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii Martie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

Meniul sectiunii
Cursuri astrologie
Cautare
Cautare cu Google in AstroDex
Reclama
Carti
Horoscop saptamanal chinezesc
Recomandari diverse
Recomandari astrologice

Evitati sa va programati interventiile chirurgicale atunci cand este Luna Plina (plus cate o zi inainte si dupa)! Bineinteles, urgentele nu intra in discutie.

Fidelia

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme