AstroFidelia English En 
Horoscop Capricorn

Horoscopul lunii Februarie pentru zodia Capricorn

Atitudinea rece sau așteptările prea mari pe care le-ai putea avea-n raport cu familia din 4 până-n 7 riscă să-și pună amprenta asupra relației voastre, dar dacă-ncerci să-ți dai seama-n intervalul 5-7 februarie de unde vine această tendință, nu numai că s-ar putea să te-nmoi față de ei, cel puțin între 9 și 11 ale lunii, ci ai putea să afli mai multe despre propria persoană. Fii sincer cu tine însuți.

Din 14 încolo, ți-ar putea veni idei despre cum ți-ai putea rotunji veniturile, dar și despre cum ți-ai putea valorifica economiile și posesiunile. Se poate spune deci că a doua și a treia decadă a lunii, dar mai ales după 17 februarie, sunt propice suplimentării câștigurilor. N-ar fi rău deci să te concentrezi pe acest aspect în cazu-n care nu există alte chestiuni presante care necesită atenția ta.

Deși nu se poate spune că abilitățile tale de comunicare și socializare excelează din 27 până la finele acestei luni, tot exerciți o mare putere de atracție în rândul persoanelor din imediata ta apropiere. Chiar ș-așa, relațiile pe care le ai cu rudele apropiate și/sau vecinii ar putea trece printr-o perioadă ciudată zilele acestea. Cere-le lămuriri pentru a înțelege cu ce anume te confrunți.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii Februarie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 4 martie 2016
Recomandari astrologice

Daca Jupiter este in miscare retrograda, conturile cu autoritatile din viata dumneavoastra (mentori, sefi, politie, creditori etc.) s-ar putea regla in urma unor evenimente nu tocmai placute. Cautati sa nu va creati singur probleme! (consultati tabelul planetelor retrograde)

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme