Exploreaza sectiunile
Horoscop, zodiac
Reclama
AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Capricorn

Horoscopul lunii Noiembrie pentru zodia Capricorn

După data de 2, sunt favorizate discuțiile care privesc proiectele de grup și planurile de viitor, mai ales în zilele de 6 și 7 când se găsesc prieteni care să te susțină moral sau financiar în aceste demersuri. Din 8 încolo, poți căpăta mai multă trecere la superiori, iar dac-ai trudit la serviciu până-acum, poți puncta o promovare. Nu-i exclusă, de asemenea, o schimbare de statut social.

Începând cu data de 12, poți căpăta imboldul necesar să-ți vezi visul carieristic cu ochii, semn că trebuie să dai din coate pentru a căpăta ce ți se cuvine. Gândul îți zboară la cele mai ambițioase proiecte după 20 noiembrie, dar riști să te împiedici de neputințe false sau de gura lumii. Responsabilitățile sociale sau profesionale pot plana greu peste umerii tăi între 20 și 22 ale lunii.

E posibil ca eventualele lucrările de (re)amenajare ale spațiului de locuit sau unele urgențe de familie să nu-ți permită să te concentrezi pe carieră în intervalul 22-24 noiembrie. Dacă te simți descurajat sau nu ești în formă în zilele de 24 și 25, amână participarea la interviuri de angajare, întâlniri cu clienți importanți sau ședințe din cadrul companiei în care activezi. Remontează-te!

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii Noiembrie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

Fidelia

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme