Exploreaza sectiunile
Horoscop, zodiac
Reclama
AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Capricorn

Horoscopul lunii Aprilie pentru zodia Capricorn

Dacă zilele de 2 și/sau 3 te surprind într-un conflict de interese cu partenerul de viață sau afaceri și dacă în 6 și/sau 7 rămâi prins între dărâmăturile propriilor ziduri, înseamnă că se cer închise răni care dor de demult sau chiar din copilărie. Din 8 încolo, scade nivelul de toxicitate din relațiile profesionale sau de cuplu. Între 5 și 11, nu lăsa trecutul să-ți dicteze părerea ta despre tine.

După data de 11, mintea-ți merge brici și nicio problemă profesională pare să nu te pună în încurcătură. De asemenea, pari să te înțelegi mai bine ca niciodată cu colegii de muncă, atât pe parte profesională, cât și socială. Din 15 aprilie, relația cu copiii și partenerul se îndreaptă încet, dar sigur și din câte se pare, viața ta intimă redevine treptat ce a fost în primele luni de relație.

Progresele înregistrate pe la sfârșitul celei de-a doua decade a lunii îți redau tonusul și vigoarea și nu e de mirare dacă între 20 și 24 te simți un cu totul alt om. Poate că în intervalul 22 și 24 al lunii se vor ivi ocazii în care va trebui să reziști tentației de a te impune agresiv și de a intra în bătălii ale orgoliilor, dar dacă reușești să comanzi respect fără să le dai curs, ai numai de câștigat.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii Aprilie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

Meniul sectiunii
Cursuri astrologie
Cautare
Cautare cu Google in AstroDex
Reclama
Cursuri si seminarii
Carti
Horoscop saptamanal chinezesc
Recomandari diverse
Recomandari astrologice

Cand Saturn este in miscare retrograda, cel mai bine este sa va retrageti, sa asteptati, sa analizati situatia, sa trageti niste concluzii si sa va planificati actiunile viitoare. Dar nu actionati acum! Rabdare! (consultati tabelul planetelor retrograde)

Fidelia

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme