AstroFidelia English En 
Horoscop Capricorn

Horoscopul lunii Iulie pentru zodia Capricorn

Din 5 până-n 8, se-ntrevăd zile propice conturării unor planuri de viitor alături de partener. Acest lucru v-ar putea aduce însă la cuțite în 6 și/sau 7 iulie. Dacă atitudinea părinților tăi vis-a-vis de persoana iubită îi produce-n vreun fel suferință acesteia-n acele zile și/sau în cea următoare, poate ar fi cazul să faci ceva-n acest sens. Altfel, ceea ce vreți să clădiți nu va fi de lungă durată.

Viața voastră intimă s-ar putea condimenta începând cu data de 12, iar conexiunea avută-n dormitor se va-mbunătăți și ea din 14 încolo. Așteaptă-te ca serile intervalului 15-18 al lunii să fie cu adevărat incendiare, ceea ce ajunge să sudeze-n 18 sau 19 și mai mult cuplul pe care-l formați. Este important să conștientizezi cât de mult contează să stea lucrurile bine pe acel plan.

Încearcă, din 19 până-n 21, să cultivi înțelegerea dobândită-n acel sector de viață. Până și atmosfera de acasă se va schimba odată ce investești mai mult în viața intimă, fapt care devine vizibil cândva-n intervalul 26-28 iulie. Banii sau lipsa de-ncredere te pot îndepărta de un/o amic/ă în 29 sau 30. După data de 30, se anunță o perioadă numai bună pentru a face studii.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii Iulie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 9 septembrie 2016
Recomandari astrologice

Cand Venus este in miscare retrograda, e posibil sa izbucneasca conflicte in viata de cuplu. Abordate cu intelepciune, conflictele pot oferi ocazii de a clarifica nemultumirile si de a reanima relatia. Daca va pripiti insa, situatia poate degenera intr-o ruptura.

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme