AstroFidelia English En 
Horoscop Capricorn

Horoscopul lunii aprilie pentru zodia Capricorn

Nu te baza prea mult pe abilitățile tale de comunicare și socializare după data de 3. Din 5 încolo, poți avea tendința de a persista în tipare de gândire negativiste și înguste. În jurul zilei de 5, șarmul și carisma ta sunt mult potențate. În preajma datei de 8, nu te implica în intrigi și evită să pleci urechea la bârfe. Atmosfera dintre tine și partener riscă să se tensioneze din 8 încolo a lunii.

Abilitățile tale de comunicare și socializare încep treptat să-și revină după data de 15. Cu toate acestea, mai poți întâmpina dificultăți în relaționarea cu membrii familiei din 20 încolo. Poți fi tentat/ă, în jurul datei de 21, să dai crezare gurii lumii, ceea ce n-ar fi recomandat. S-ar putea să ajungi să spui ori să faci lucruri pe care ai ajunge mai devreme sau mai târziu să le regreți.

Începând cu data de 21, ai parcă mai mult spor la serviciu, dar eventualele șicane dintre tine și anumiți colegi de muncă ar putea escalada rapid într-un conflict de proporții. Dacă treci prin momente mai puțin plăcute în jurul datei de 24, apelează la părinți pentru suportul emoțional de care ai nevoie. Pot avea loc, în preajma datei de 28, evenimente neașteptate în planul familial.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii aprilie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Urmariti horoscopul lunar video »

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 2 iunie 2017
Recomandari astrologice

Cand Luna este in semne fixe (Taur, Leu, Scorpion, Varsator), este oportun sa continuam activitatile gospodaresti deja incepute, sa le consolidam si sa perseveram in a le duce la bun sfarsit.

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme