Exploreaza sectiunile
Horoscop, zodiac
Reclama
AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Capricorn

Horoscopul lunii Iulie pentru zodia Capricorn

În intervalul 7-11, se poate negocia cooptarea ta sau a altcuiva într-un parteneriat, susții interviuri sau ai parte de întâlniri de afaceri. Discuțiile cu cel drag în care pui suflet se soluționează favorabil. Între 11 și 19, interesele financiare ale partenerului de viață sau afaceri primează în fața celor comune. Din 8 încolo, dar mai ales în jurul datei de 14, ți se-nmulțesc admiratorii/ele.

Din 14 până-n 18, partenerul de viață ori afaceri, precum și competiția poate recurge la manipulare emoțională, atitudine pe care n-o lași netaxată. În jurul datei de 19, o conversație cu cel drag poate zgudui din temelii atmosfera din familie. Începând cu data de 19, îți cade cu tronc cineva cu o mentalitate diferită, te înscrii la un curs sau întreprinzi o călătorie de agrement.

În jurul zilei de 23, se liniștesc apele în cuplu, prilej numai bun să vă concentrați pe planurile de viitor de cuplu. Burlacii/țele acestui semn pot începe o relație cu un prieten care le-a fost aproape în ultimii trei ani. Între 23 și 28, climatul tensionat dintre tine și partener se răsfrânge și în familie. Din 25 încolo, nu se recomandă plecările în străinătate și nici susținerea examenelor.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii Iulie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

Fidelia

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme