AstroFidelia English En 
Horoscop Capricorn

Horoscopul lunii decembrie pentru zodia Capricorn

În cursul sau în jurul zilei de 1, diferențele de mentalitate dintre tine și interlocutori pot duce la conflicte. Din 1 încolo, o dragoste din trecut reapare în viața ta sau te răscolește. După data de 3, nu persista în tipare de gândire coercitive. În cursul sau în jurul zilei de 6, poți avea mult de pierdut de pe urma lor. Din 9 încolo, viața ta socială se anima, semn că-ți faci mulți prieteni buni.

În jurul sau în cursul zilei de 10, lasă-te ajutat/ă de familie dacă treci prin momente de cumpănă. În cursul sau în preajma zilei de 10, nu da curs bârfelor și nu pleca urechea la ele. În cursul sau în jurul zilei de 15, nu te lăsa pradă prejudecăților. În cursul sau în preajma zilei de 20, apelează la cei dragi dacă te ai unele probleme. După data de 20, ești mai puțin expansiv/ă decât de obicei.

Din 23 încolo, comunici din nou mai ușor cu prietenii. În cursul sau în preajma zilei de 25, se prea poate să te împaci cu un/o fost/ă partener/ă sau doar să fiți în relații mai bune. După data de 25, ești mai carismatic/ă și șarmant/ă decât de obicei. În cursul sau în preajma zilei de 28, se arată un moment bun să reglezi unele conturi cu unii amici și să o luați de la început cu prietenia.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul lunar, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să cititi şi zodia corespunzătoare.

Horoscopul lunii decembrie pentru fiecare zodie

Citiţi şi pentru luna următoare »

Urmăriţi horoscopul lunar video »