AstroFidelia English En 
Horoscop Capricorn

Horoscopul lunii octombrie pentru zodia Capricorn

În cursul sau în preajma zilelor de 1, 3 și 5, s-ar putea să te afli cu moralul la înălțime. În jurul datei de 8, se prea poate să te confrunți cu o criză de personalitate. Ai grijă să nu intri în polemici cu șefii în preajma sau în cursul zilei de 9. După data de 10, viața ta socială poate urma o curbă ascendentă. În jurul datei de 11, pot reveni dubiile și îndoielile în privința propriei tale persoane.

Din 14 încolo, se prea poate să evoluezi mai mult decât te-ai așteptat pe plan profesional. Totuși, acest lucru te poate face să petreci mai puțin timp acasă decât de obicei în cursul sau în preajma zilei de 15. În jurul datei de 17, comunici parcă mai eficient cu prietenii, finanțatorii și colegii din cadrul unui proiect în care ești implicat/ă, fapt care devine evident în preajma zilei de 18.

Progresele înregistrate în carieră sunt mai rapide decât te-ai fi așteptat după data de 22. Comunici parcă mai ușor cu copiii și partenerul în cursul sau în preajma zilei de 24. Se prea poate ca, în jurul datei de 28, să pătimești de pe urma tensiunilor dintre tine și superiori. Cu siguranță nu-ți va face deloc bine la carieră dacă vei cultiva acest gen de atmosferă între voi. Nu exagera deloc.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul lunar, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să cititi şi zodia corespunzătoare.

Horoscopul lunii octombrie pentru fiecare zodie

Citiţi şi pentru luna următoare »

Urmăriţi horoscopul lunar video »