AstroFidelia English En 
Horoscop Capricorn

Horoscopul lunii Mai pentru zodia Capricorn

După data de 9, poți avea impresia că lucrurile se așează mai lesne-n favoarea ta. Zilele de 10 și 11 se anunță favorabile pe plan sentimental și-n raport cu copiii, fapt care-ți creează o stare de bine-n acest interval și-n ziua următoare. Este drept că relația cu persoana iubită și cei mici contribuie semnificativ la bunăstarea ta mentală, dar dispoziția bună trebuie să vină din interior.

Dacă ai parte de fricțiuni în raport cu cel drag și/sau copiii-n zilele de 13 și 14, contează pe carisma ta și nu pe abilitățile de comunicare. Ai multe de-nvățat de la ei, mai ales între 18 și 22 mai. Începând cu 22, vorbești parcă din nou pe aceeași limbă cu partenerul de viață și/sau cei mici. Dacă ești burlac/iță, caută să-l/o abordezi acum pe acela/ea care ți-a pus inima pe jar.

Din 23 până-n 27, se-ntrevăd zile reușite-n sectorul amoros și-n relație cu cei mici. După data de 24, îți poate cădea cu tronc un/o coleg/ă de muncă sau doar te-nțelegi mai bine cu tovarășii de serviciu. Începând cu 27, pot interveni animozități între tine și unii prieteni. Nu-i exclus, mai mult, ca proiectele de grup și planurile de viitor să evolueze mai lent în perioada care urmează.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii Mai pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 3 iunie 2016
Recomandari astrologice

Daca doriti sa aduceti ajustari unor idei si concepte sau aveti nevoie de timp pentru o mai buna documentare, profitati de momentele in care Mercur se afla intr-un semn mobil (Fecioara, Gemeni, Sagetator, Pesti).

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme