AstroFidelia English En 
Horoscop Capricorn

Horoscopul lunii octombrie pentru zodia Capricorn

Din 2 până-n 9, poți avea ceva de-mpărțit cu figurile autoritare din viața ta, fie că-i vorba de tată ori șef. Vestea bună este că începând cu data de 7, vorbești parcă pe limba lor, ajung chiar la un numitor comun cândva-ntre 10 și 12. Dacă nu lăsați unul de la celălalt, riscați ca în intervalul 12-16 să vă ciondăniți din nou. Ar fi cazul să cercetați rădăcina problemei pentru a o putea rezolva.

Nivelul tău de energie depășește cotele obișnuite din 17 până-n 21, dar poți deveni agresiv/ă dacă n-o cheltuiești în scopuri practice. Începând cu data de 18, poți fi tentat/ă să începi o idilă sau o relație departe de ochii curioșilor. În zilele de 19 și 20, îți poate fi dificil să te-mparți cu succes între familie și carieră. Din 24 încolo, comunici parcă mai eficient cu cei din cercul de prieteni.

Nu pleca urechea la azvonuri și nu răspândi bârfe, mai ales în intervalul 25-27 octombrie. Între 27 și 31, pot interveni iar conflictele între tine și unul dintre superiori sau tată. Dac-ai început o aventură sau relație care-ți dorești să rămână secretă, faptul de a vă ascunde devine obositor în intervalul 29-31 al lunii. Norocul face ca-n zilele de 30 și 31 să ai parte de sprijinul prietenilor.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii octombrie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Actuala serie a cursurilor de astrologie si numerologie a inceput in 21 octombrie. Inca se mai pot face inscrieri pana vineri 28 octombrie.
Recomandari astrologice

Cand este Luna Noua, incepeti ceva nou in viata dumneavoastra! De asemenea, puteti incerca sa va lasati de fumat sau de alcool, in general de obiceiurile de care vreti sa scapati.

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme