Exploreaza sectiunile
Horoscop, zodiac
Reclama
AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Capricorn

Horoscopul lunii Februarie pentru zodia Capricorn

Cine-ar fi zis ca esti de-o sensibilitate rara? In prima decada a lunii, ii iei pe toti prin surprindere cu empatia de care dai dovada, caldura din glas si altruismul faptelor pe care le faci pana in data de 3. Nimeni nu se astepta sa vada aceasta latura a personalitatii tale, motiv pentru care castigi simpatia multor persoane din jurul tau. Poate e un indiciu ca ar trebui sa lasi mai des garda jos.

Redevii proprietarul de drept al finantelor si bunurilor tale din 11 incolo, dar nu pentru ca si le-ar fi insusit altcineva, ci pentru ca Mercur retrograd si-a cam facut de cap prin bugetul tau. Chiar daca nu ti se mai scurg banii printre degete, e recomandat sa mai astepti o vreme pana cand dai frau liber investitiilor. Intai de toate, ar fi indicat sa-ti faci o idee despre dimensiunea pagubelor.

Daca asteptai momentul potrivit pentru a te muta din casa parinteasca ori de a-ti intemeia o familie, afla ca astrele iti pregatesc cateva zile numai bune pentru a lua astfel de decizii. Nu ti-ar strica sa te arunci, cel putin de data aceasta, cu capul inainte. Arareori faci alegeri gresite, iar daca crezi ca asa ar trebui sa procedezi, nu lasa sfarsitul de luna sa te surprinda cu mainile-n san.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii Februarie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

Meniul sectiunii
Cursuri astrologie
Cautare
Cautare cu Google in AstroDex
Reclama
Carti
Horoscop saptamanal chinezesc
Recomandari diverse
Recomandari astrologice

Cand este Luna Noua, incepeti ceva nou in viata dumneavoastra! De asemenea, puteti incerca sa va lasati de fumat sau de alcool, in general de obiceiurile de care vreti sa scapati.

Fidelia

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme