AstroFidelia English En 
Horoscop Capricorn

Horoscopul lunii decembrie pentru zodia Capricorn

După data de 2, abilitățile tale de comunicare și socializare se potențează vizibil. Începând cu 7 decembrie, se înmulțesc oportunitățile de rotunjire a veniturilor și/sau valorificare a economiilor făcute până acum. Intervalul 10-13 al lunii se arată a fi unul propice să-l petreci cu cei dragi, dar mai ales cu părinții, cu atât mai mult dacă nu ați avut timp în ultima vreme din diferite motive.

Din 19 încolo, s-ar putea să fii mai des interpretat greșit decât în ultima vreme. Tot după data de 19, ai putea fi mai agresiv/ă în comunicare decât în mod normal. În zilele de 19 și/sau 20, impresia pe care o faci în raport cu unele persoane abia cunoscute nu se va achimba prea ușor, deci caută să le formezi o opinie conformă cu realitatea despre tine. Altfel, vei avea de suferit.

Aceia dintre voi care lucrează de sărbători se pot mulțumi cu faptul că veniturile lor vor fi mai mari luna aceasta grație acestui lucru. Cândva din 30 încolo, vorbele tale riscă să fie mai aspre decât ar fi cazul. Dacă urmărești să-ți impui punctul de vedere, caută să faci mai bine distincția între a fi agresiv/ă și a fi asertiv/ă. Nu întotdeauna un ton ridicat te ajută să-ți faci vocea auzită.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii decembrie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 9 decembrie 2016
Recomandari astrologice

Evitati sa va programati interventiile chirurgicale atunci cand este Luna Plina (plus cate o zi inainte si dupa)! Bineinteles, urgentele nu intra in discutie.

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme