Exploreaza sectiunile
Horoscop, zodiac
Reclama
AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Capricorn

Horoscopul lunii Noiembrie pentru zodia Capricorn

Asa cum iti sade bine, ocupa-te cu predilectie de viata ta profesionala si consolideaza-ti imaginea de persoana integra, capabila si competenta. Incepand cu data de 9 a lunii, iti sunt favorizate proiectele care, desi au stagnat o perioada de vreo doua luni, nu raman fara ecou zilele acestea, atragandu-ti sprijinul material si moral al unor binefacatori care cred sincer in potentialul lor.

Cedezi maniei controlui, iar familia iti catalogheaza atitudinea drept tiranica si egoista, ajungand sa se revolte impotriva sa candva intre 9 si 13 ale lunii. Din 12 pana-n 14, poti sesiza faptul ca ai supraapreciat capacitatea unui proiect de a-ti satisface asteptarile financiare. Dupa data de 16, fii discret cu viata ta personala si lasa realizarile si initiativele sa te recomande pe plan profesional.

Faptul ca ai ales sa fii rezervat in declaratii si ai disparut oarecum din peisaj ii determina pe ceilalti sa traga concluzii pripite, candva in intervalul 20-22 al lunii, crezand ca ai ceva de ascuns. Negocierile cu sponsorii ori derularea proiectelor pe rol poate fi sistata intre 25 si 27. Aceste sincope se pot datora unor blocaje recurente pe care ar trebui sa le elimini din 28 incolo.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii Noiembrie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

Meniul sectiunii
Cursuri astrologie
Cautare
Cautare cu Google in AstroDex
Reclama
Carti
Horoscop saptamanal chinezesc
Recomandari diverse
Recomandari astrologice

Cand Jupiter este in miscare retrograda, s-ar putea ca placerile lumesti care va bucurau altadata sa-si piarda usor gustul. Este un moment in care lumea exterioara nu va mai da motive de fericire, astfel ca trebuie sa generati singur aceste momente din interior, pentru a trece peste obstacole sau pesimism. (consultati tabelul planetelor retrograde)

Fidelia

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme