Horoscop, astrologie, zodiac : AstroDex AstroDex Fidelia
Exploreaza sectiunile
 

AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Capricorn

Horoscopul lunii Aprilie pentru zodia Capricorn

S-ar putea sa-ti prinzi urechile daca iti propui sa te ocupi exclusiv de chestiuni tehnice, munca de birou sau treburi birocratice in aprilie, dar indeosebi in prima parte a lunii. Nu reusesti sa te conectezi la sarcinile de serviciu sterile, cu care rezonezi greu. In schimb, vizualizezi activitatile cu usurinta. Involuntar, te poti face gresit inteles, deci ofera explicatii suplimentare daca e cazul.

Intrarea lui Mercur in Berbec poate duce la o ruptura intre tine si parinti sau alte rude apropiate. Pur si simplu nu mai poti urma directiile de viata trasate de catre ceilalti. Nu este exclus ca, dintr-un motiv sau altul, sa trebuiasca sa-ti impui autoritatea in familie pentru ca nimeni altcineva nu da dovada de initiativa. Ar fi bine totusi ca acest proces de desprindere sa fie progresiv, nu brusc!

La sfarsitul lui aprilie, iti incolteste in minte ideea ca persoanele din anturajul tau nu poseda calitatea umana pe care le-ai atribuit-o tu. Ai constiinta impacata ca ai fost corect si c-ai dat tot ceea ce aveai mai bun pentru a lega relatii de prietenie sincere si durabile. A venit momentul sa te intrebi daca aceste legaturi te fac fericit sau daca sunt reciproce. Daca nu, mergi mai departe!

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii Aprilie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

Horoscop, zodiac
Meniul sectiunii
Cursuri astrologie
Reclama
Horoscop saptamanal chinezesc
Recomandari diverse
Recomandari astrologice

Cand Mercur este in miscare retrograda, incercati sa fiti mai atent la modul in care comunicati! Diferentele de opinii pot iesi la iveala intr-un mod suparator. Desi aceste momente sunt de fapt ocazii bune de a clarifica lucrurile, asta se poate intampla numai de veti comunica intr-un mod diplomat si intelept. Altfel, rezultatul va fi doar o cearta inutila... (consultati tabelul planetelor retrograde)

Reclama
AstroDex
» Astrograme personalizate
» Dictionar de termeni astrologici
» Catalog VIP
Horoscop
» Horoscop lunar
» Horoscop saptamanal
» Horoscop zilnic
Diverse
» Horoscop 2014
» Horoscop chinezesc
» Horoscop dragoste
Astrologie
» Ceasul astrologic
» Swiss ephemeris
» Calendar astrologic, evenimente
Copyright ©
Editura Fidelia
Termeni si conditii Harta sitului Despre noi Contact

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme