Horoscop, astrologie, zodiac : AstroDex AstroDex Fidelia
Exploreaza sectiunile
 

AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Capricorn

Horoscopul lunii August pentru zodia Capricorn

Veniturile tale sunt strans legate, inca de la inceputul lunii, de relatiile personale si legaturile profesionale pe care le detii cu partenerul de viata, parintii, fratii sau surorile ori cu prietenii foarte apropiati. Munca intelectuala si fizica depusa in prima decada a lunii nu va ramane nerecompensata, dar in 8 si 9 august poti suferi de pe urma proceselor sau erorilor bancare.

Training-urile, cursurile de recalificare profesionala si de educatie continua revin in actualitate dupa 15 august. Pot presupune o deplasare in alta tara sau intr-o localitate departe de domiciliu. Simti ca aportul tau financiar si profesional face diferenta din 16 pana in 19 august. Inainte de a le accepta, cerceteaza bine ofertele de munca in strainatate la finele acestei decade!

Experienta dobandita la mijlocul lui august, fie ca se refera la lectii de viata sau informatii care ti-ar putea ajuta profesional, te maturizeaza la inceputul celei de-a treia decade ale lunii. Sufleteste te simti pregatit sa-ti triezi anturajul, sa-ti stabilesti alte prioritati sau asteptari de la viitor si de la oameni ori te gandesti sa incepi proiecte cu totul diferite. Iti schimbi traiectoria!

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii August pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

Horoscop, zodiac
Meniul sectiunii
Cursuri astrologie
Reclama
Carti de astrologie
Horoscop saptamanal chinezesc
Recomandari diverse
Recomandari astrologice

Cand Jupiter este in miscare retrograda, s-ar putea ca placerile lumesti care va bucurau altadata sa-si piarda usor gustul. Este un moment in care lumea exterioara nu va mai da motive de fericire, astfel ca trebuie sa generati singur aceste momente din interior, pentru a trece peste obstacole sau pesimism. (consultati tabelul planetelor retrograde)

Reclama
AstroDex
» Astrograme personalizate
» Dictionar de termeni astrologici
» Catalog VIP
Horoscop
» Horoscop lunar
» Horoscop saptamanal
» Horoscop zilnic
Diverse
» Horoscop 2014
» Horoscop chinezesc
» Horoscop dragoste
Astrologie
» Ceasul astrologic
» Swiss ephemeris
» Calendar astrologic, evenimente
Copyright ©
Editura Fidelia
Termeni si conditii Harta sitului Despre noi Contact

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme