Exploreaza sectiunile
Horoscop, zodiac
Reclama
AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Fecioara

Horoscopul lunii Septembrie pentru zodia Fecioara

Dacă luna trecută sau în prima săptămână a lui septembrie ai reluat relația cu un fost partener, după data de 6 poți realiza că ciorba reîncălzită nu mai are același gust. Totuși, evenimentele din intervalele 6-10, respectiv 20-25 ale lunii îți reactualizează lecțiile primite în plan amoros. Deși știi ce-ți dorești de la viață, între 10 și 24 septembrie, tot atragi oameni care se cer salvați.

Începând cu ziua de 17, ai putea avea parte de lipsuri financiare, deci caută să nu investești în obiecte de lux de care nu ai neapărată nevoie în perioadele cuprinse între 7 și 12, respectiv 22 și 26 septembrie. Interacțiunile cu membrii familiei ar putea decurge deficitar după data de 18, în aceeași măsură ca și treburile domestice sau proiectele casnice ca redecorarea sau construcțiile.

Din 25 încolo, pare că ai mai multă inițiativă și prezență de spirit decât în mod normal, poticnelile întâmpinate pe plan domestic sau în familie punându-ți la încercare răbdarea și înțelegerea între 23 și 28 a lunii. În a treia decadă a lunii se recomandă să-ți înfrunți competiția, fie pe plan social, fie la nivel profesional. Fă corect distincția între agresivitate și asertivitate!

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii Septembrie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

Fidelia

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme