AstroFidelia English En 
Horoscop Fecioara

Horoscopul lunii decembrie pentru zodia Fecioara

După data de 5, vorbești parcă mai fluent pe limba persoanei iubite și/sau a copiilor. Dacă te afli în căutarea partenerului potrivit, află că începând cu această zi îți vine mai ușor decât de obicei să flirtezi. Din 7 încolo, se îndulcește atmosfera pe plan profesional, reducându-se schimburile de replici acide cu colegii de muncă. Din 10 până-n 13, se anunță zile bune în viața de familie.

Începând cu 19 decembrie, te înțelegi mai greu cu partenerul și/sau copiii. Tot din acea zi încolo, riscă să se tensioneze nițel atmosfera între tine și cel drag, asociați, colaboratori ori clienți. Zilele de 19 și 20 nu trec neobservate, mai ales dacă porți o discuție intensă cu persoana iubită, copiii ori abordezi persoana pe care o simpatizezi de ceva vreme încoace. Alege-ți înțelept cuvintele.

Dacă alegi să mergi la muncă de sărbători sau nevoia o cere, cert este că măcar financiar o să ai de câștigat de pe urma acestui lucru. După data de 30, se pot naște conflicte între tine și partener, de afaceri și/sau de viață, clienți ori colaboratori pe seama unor lucruri neimportante. Ideal ar fi să realizați acest lucru la timp pentru ca armonia dintre voi să nu aibă de suferit în mod inutil.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii decembrie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 9 decembrie 2016
Recomandari astrologice

Cand Luna este in semne fixe (Taur, Leu, Scorpion, Varsator), este oportun sa continuam activitatile gospodaresti deja incepute, sa le consolidam si sa perseveram in a le duce la bun sfarsit.

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme