AstroFidelia English En 
Horoscop Fecioara

Horoscopul lunii Februarie pentru zodia Fecioara

Între 4 și 7, poți pierde controlul dragostei cu năbădăi care există-ntre tine și partener, făcând accese de gelozie și posesivitate. Nu-i exclus, de asemenea, să fii supraprotector/oare cu copiii în același interval, fapt care vă afectează relația. Caută să-ți înțelegi această pornire cândva din 5 până-n 7 și nu vei ajunge ca-ntre 9 și 11 să-ți face procese de conștiință pe seama acestui lucru.

Din 14 încolo, experimentezi parcă mai puține impedimente pe partea de comunicare cu colegii de muncă decât de obicei, reușind în același timp să pricepi mai ușor ce-ai de făcut la serviciu și cum ți-ai putea îndeplini sarcinile cât mai bine cu putință. Începând cu data de 17, ți se pot aprinde călcâiele după un/o coleg/ă de muncă, dar gândește-te dac-ar fi bine sau nu să începeți ceva.

Indicat ar fi ca din data de 27 până la finele lunii să nu porți negocieri cu potențiali noi clienți sau colaboratori întrucât s-ar putea să nu te alegi cu nimic sau să ieși în pierdere. În cuplu, fie ai parte de momente de vis alături de partener, fie se-ntâmplă totul doar în mintea ta pentru că ignori problemele. Nativii/le single ale acestui semn și-ar putea face iluzii în privința cuiva.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii Februarie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 4 martie 2016
Recomandari astrologice

Daca doriti sa perseverati cu studiul intr-o anumita directie si sa aprofundati un anumit concept, profitati de momentele in care Mercur se afla intr-un semn fix (Taur, Leu, Scorpion, Varsator).

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme