Horoscop, astrologie, zodiac : AstroDex AstroDex Fidelia
Exploreaza sectiunile
AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Fecioara

Horoscopul lunii Octombrie pentru zodia Fecioara

Daca ai posibilitatea, amana-ti sedintele importante, interviurile de angajare sau delegatiile din prima decada a lui octombrie pe sfarsitul lunii. In 6 si 7, poti fi mai predispus sa-ti asumi riscuri sau sa dai curs impulsurilor spontane pe care le simti. Daca te-ai pomenit cu bani din strainatate, nu se recomanda sa-i cheltuiesti pe rasfaturi de moment sau la jocuri de noroc intre 7 si 9.

A doua decada a lunii ar trebui sa fie una de stand-by a investitiilor. Altfel, s-ar putea sa nu fie prea inspirate sau sa-ti fi folosit lichiditatile cu pricina in alt scop. Vei realiza care este acela in jurul zilelor de 10-12 cand apar cheltuieli urgente pe care-ti va fi greu sa le achiti daca le-ai stricat aiurea in prima decada. Pe 17, respectiv 18, se mai stabilizeaza situatia ta financiara.

In a treia decada a lui octombrie se arata discutii legate de bani, renegocieri de contracte, iar daca esti norocos, poti primi bani frumosi numai pentru ca te-ai iscalit pe-un document. Incepi sa vezi ca pregatirea ta academica face intr-adevar diferenta. Din 25 incolo, nu e exclus sa primesti un salariu restant, iar catre sfarsitul lunii, se condimenteaza atmosfera din dormitor. Da-ti intalniri!

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii Octombrie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

Horoscop, zodiac
Meniul sectiunii
Cursuri astrologie
Reclama
Workshop-uri de astrologie
Congresul AAR
Horoscop saptamanal chinezesc
Recomandari diverse
Recomandari astrologice

Cand Mercur este in miscare retrograda, incercati sa fiti mai atent la modul in care comunicati! Diferentele de opinii pot iesi la iveala intr-un mod suparator. Desi aceste momente sunt de fapt ocazii bune de a clarifica lucrurile, asta se poate intampla numai de veti comunica intr-un mod diplomat si intelept. Altfel, rezultatul va fi doar o cearta inutila... (consultati tabelul planetelor retrograde)

Reclama
AstroDex
» Astrograme personalizate
» Dictionar de termeni astrologici
» Catalog VIP
Horoscop
» Horoscop lunar
» Horoscop saptamanal
» Horoscop zilnic
Diverse
» Horoscop 2014
» Horoscop chinezesc
» Horoscop dragoste
Astrologie
» Ceasul astrologic
» Swiss ephemeris
» Calendar astrologic, evenimente
Copyright ©
Editura Fidelia
Termeni si conditii Harta sitului Despre noi Contact

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme