AstroFidelia English En 
Horoscop Fecioara

Horoscopul lunii februarie pentru zodia Fecioara

În primele două zile, stai departe de cheltuieli, mai ales dacă ele nu reprezintă o prioritate. După data de 3, pot apărea oportunități de valorificare a economiilor făcute cu ajutorul partenerului de viață și/sau afaceri.Nu-i exclus, de asemenea, să revină spontaneitatea în cuplu. Din 5 încolo, se pot rări sursele de suplimentare a veniturilor. Caută să-ți fixezi un buget pe care să-l nu depășești.

Începând cu 7 a lunii, comunici parcă mai eficient cu colegii de muncă, fapt care-ți influențează în bine randamentul. Nu lăsa gelozia și posesivitatea să preia controlul asupra comportamentului tău între 20 și 24 februarie. În zilele de 21 și/sau 22 ale lunii se pot arăta mici noroace de câștig, suficiente încât să-ți permită să-ți amelioezi nițel situația financiară. Nu te deda totuși exceselor.

În caz contrar, poți fi nevoit/ă să faci multe sacrificii din 25 până-n 28 doar pentru a putea să faci față cheltuielilor până la următorul salariu. După data de 26, vorbești parcă mai ușor pe limba celui drag, a asociaților, clienților și/sau colaboratorilor, fapt pentru care poți aborda subiecte de discuție care altfel v-ar fi fost greu să le puneți pe tapet. Profitați de ocazia aceasta și faceți-o.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii februarie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Urmariti horoscopul lunar video »

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 10 martie 2017
Recomandari astrologice

Daca doriti sa aduceti ajustari unor idei si concepte sau aveti nevoie de timp pentru o mai buna documentare, profitati de momentele in care Mercur se afla intr-un semn mobil (Fecioara, Gemeni, Sagetator, Pesti).

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme