AstroFidelia English En 
Horoscop Fecioara

Horoscopul lunii Mai pentru zodia Fecioara

Începând cu 9, parcă redevii o persoană expansivă. Cele mai favorabile zile ale acestei luni pentru tine par a fi cele de 10 și 11 mai. Nici ziua următoare nu se lasă mai prejos, dar atmosfera prielnică a acesteia ține mai mult de atitudinea ta pozitivă decât de un context astral de bun augur. Caută să nu-ți schimbi abordarea pe parcursul lunii. Ai multe de câștigat dacă o cultivi.

Dacă ești plecat/ă-ntr-o delegație-n străinătate sau la distanță de casă în 13 și/sau 14 ori trebuie să susții o conferință sau un examen oral atunci, recomandarea ar fi să te bazezi pe carismă și nu neapărat pe abilitățile de comunicare. Ți-ar putea fi dificil să-ți pui ordine-n minte-n intervalul 18-22 mai, mai ales când toți ochii sunt ațintiți asupra ta. După data de 22, îți sistematizezi ideile.

Din 23 până-n 27, chiar ar fi indicat să iei cuvântul întrucât ai capacitatea de a-ți construi logic raționamentele, astfel încât să nu-ți fie greu să-i convingi pe ceilalți să-ți împărtășească opiniile. După data de 24, te bucuri de trecere-n rândul persoanelor influente sau dacă ești șef/ă, te faci mai ușor plăcut/ă-n rândul subalternilor. Din 27 încolo, caută să-ți stăpânești emoțiile și ironia.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii Mai pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 3 iunie 2016
Recomandari astrologice

Daca doriti sa aduceti ajustari unor idei si concepte sau aveti nevoie de timp pentru o mai buna documentare, profitati de momentele in care Mercur se afla intr-un semn mobil (Fecioara, Gemeni, Sagetator, Pesti).

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme