Horoscop, astrologie, zodiac : AstroDex AstroDex Fidelia
Exploreaza sectiunile
AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Fecioara

Horoscopul lunii Septembrie pentru zodia Fecioara

Financiar nu-ti merge rau deloc, cel putin in prima decada a lunii. Incepe sa nu-ti para rau ca ai investit in imaginea si in reputatia ta, dat fiind faptul ca datorita acestor atuu-uri balanta va inclina mult in favoarea ta in marea parte a lui septembrie. Totusi, nu te culca pe lauri deoarece este necesar sa-ti intretii forma fizica si prestanta cu care i-ai obisnuit de acum pe toti din jur.

In intervalul 9-11, creezi aparenta unei persoane inabordabile, deci nu te mira daca petitorii, clientii sau colaboratorii se simt intimidati. Nu e exclus ca tu sa fii cel care socheaza printr-o relatie cu un om total opus tie. Din 12-14, echilibrul financiar se poate clatina daca nu ti-ai tinut bugetul sub control. Banii si rudele pot avea efectul unei sabii cu doua taisuri in mariajul tau.

Intre 20 si 24, vei descoperi ca daca pui banii pe primul loc sau pleci urechea la barfe, lansate probabil chiar de rude, vecini sau asa-zisi prieteni, incepi sa te indoiesti de partener. Gandeste-te daca merita sa ajungi in aceasta situatie. Spre finalul lunii, cauta samanta de adevar din aceste carcoteli. In plus, te asteapta multe drumuri in interes de serviciu, dar si bani din strainatate!

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii Septembrie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

Horoscop, zodiac
Meniul sectiunii
Cursuri astrologie
Reclama
Carti de astrologie
Horoscop saptamanal chinezesc
Recomandari diverse
Recomandari astrologice

Daca Jupiter este in miscare retrograda, conturile cu autoritatile din viata dumneavoastra (mentori, sefi, politie, creditori etc.) s-ar putea regla in urma unor evenimente nu tocmai placute. Cautati sa nu va creati singur probleme! (consultati tabelul planetelor retrograde)

Reclama
AstroDex
» Astrograme personalizate
» Dictionar de termeni astrologici
» Catalog VIP
Horoscop
» Horoscop lunar
» Horoscop saptamanal
» Horoscop zilnic
Diverse
» Horoscop 2014
» Horoscop chinezesc
» Horoscop dragoste
Astrologie
» Ceasul astrologic
» Swiss ephemeris
» Calendar astrologic, evenimente
Copyright ©
Editura Fidelia
Termeni si conditii Harta sitului Despre noi Contact

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme