AstroFidelia English En 
Horoscop Fecioară

Horoscopul lunii august pentru zodia Fecioară

Dacă urmărești să stabilești un parteneriat, să întocmești o echipă pentru a activa în cadrul unui proiect sau să găsești finanțare pentru o idee de afacere, s-ar putea ca destinul să-ți surâdă pe data de 12 sau cândva în apropierea acelei zile. Din 13 încolo, te afli într-o perioadă introspectivă, semn că nu ești doritor/are de prea mulți oameni în preajma ta. Meditația îți poate fi un aliat bun.

În data de 15 sau în preajma ei, ți-ar putea fi dificil să te împarți cu succes între viața de cuplu și relația cu prietenii, dar dacă-ți drămuiești timpul responsabil, vei reuși să-i mulțumești pe toți. În ziua de 17 sau în jurul ei, ideal ar fi să nu faci investiții prea mari în planuri de viitor. S-ar putea să mai necesite niște muncă de finisare înainte de un astfel de pas. Axează-te pe acest lucru.

În jurul zilei de 22 sau chiar atunci, s-ar putea să treci prin provocări, dar dacă ai familia aproape, totul va fi bine pentru tine. Începând cu data de 26, s-ar putea să reapară un/o fost/ă în viața ta sau să începi o relație departe de ochii curioșilor. În aceeași zi sau în preajma ei, poți ajunge să îți afișezi unele slăbiciuni. În chiar finele lunii sau pe aproape, cultivi unele gânduri cam prea negre.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul lunar, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să cititi şi zodia corespunzătoare.

Horoscopul lunii august pentru fiecare zodie

Citiţi şi pentru luna următoare »

Urmăriţi horoscopul lunar video »

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 8 septembrie 2017
Orele planetare
AstroDex
Azi: 17.08.2017 - 18:40
Răsărit Soare: 06:20
Apus Soare: 20:18
Guvernatorul zilei:
Guvernatorul zilei
Ora planetară:
Cititi amanunte
Venus: 17:58 - 19:08
Detalii oră planetară