AstroFidelia English En 
Horoscop Fecioara

Horoscopul lunii octombrie pentru zodia Fecioara

Din 2 până-n 9, nu cumpăra decât ceea ce se găsește pe lista ta de cumpărături. Începând cu data de 2, îți vin idei despre cum să-ți rotunjești veniturile și/sau să-ți valorifici economiile. Pune-le în practică între 10 și 12, iar câștigurile nu vor întârzia s-apară. În intervalul 12-16, poți fi din nou tentat/ă să achiziționezi lucruri de care n-ai reală nevoie. Nu acționa pe baza acestui impuls.

Toate se-ntâmplă pe repede-nainte în cuplu din 17 până-n 21. Dacă tu ai grăbit ritmul, poate ar fi mai bine să încetinești nițel pasul. Din 18 încolo, se îndulcește atmosfera pe plan familial. La nivel financiar, nu stai prea bine în zilele de 19 și 20 octombrie. După data de 24, ți se potențează abilitățile de comunicare și socializare, semn că nu-ți va veni greu să dai cele mai bune replici.

Unele chestiuni care țin de bucătăria internă a familiei sau părinții pot ajunge să se interpună între tine și partener în intervalul 25-27 al lunii. Între 27 și 31, te lupți iarăși cu tentația de a băga mâna prea adânc în buzunar. Vestea bună este însă că, cel puțin din 29 până-n 31, ai parte de armonie în familie. Zilele de 30 și 31 sunt presărate cu discuții de la suflet la suflet cu partenerul.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii octombrie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Actuala serie a cursurilor de astrologie si numerologie a inceput in 21 octombrie. Inca se mai pot face inscrieri pana vineri 28 octombrie.
Recomandari astrologice

Daca este posibil, programati-va extractiile dentare atunci cand Luna este in descrestere.

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme