AstroFidelia English En 
Horoscop Fecioară

Horoscopul lunii decembrie pentru zodia Fecioară

În cursul sau în preajma lui 1, pot apărea unele dificultăți de ordin financiar. Din 1 încolo, se îndulcește atmosfera în familie. După data de 3, comunici parcă mai dificil cu membrii familiei. În cursul sau în preajma lui 6, este ceva mai complicat să vă înțelegeți. Din 9 încolo, ești mai asertiv/ă în discuții. În cursul sau în jurul lui 10, apelează la familie în caz de unele probleme.

În preajma aceleiași date, nu lăsa familia să se amestece în bucătăria internă a cuplului. În cursul sau în jurul zilei de 15, comunici ceva mai ușor cu familia. Dacă treci prin provocări, cere ajutorul membrilor familiei în cursul sau în preajma lui 20. Din 20 încolo, viața ta sentimentală se liniștește și se stabilizează. După data de 23, comunici parcă din nou mai bine cu familia.

În cursul sau în jurul zilei de 25, se întrevede o atmosferă mai liniștită, dar totuși puțin formală în familie. După data de 25, se arată ocazii noi de flirt, dar caută să profiți doar de cele care merită cu adevărat. În cursul sau în jurul zilei de 28, se arată un moment bun să porți discuții cu cel drag, negocieri cu potențiali clienți ori să semnezi contracte pe marginea cărora ai vorbit curând.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul lunar, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să cititi şi zodia corespunzătoare.

Horoscopul lunii decembrie pentru fiecare zodie

Citiţi şi pentru luna următoare »

Urmăriţi horoscopul lunar video »

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Actuala serie a cursurilor de astrologie şi numerologie a început în 8 decembrie. Se mai pot face înscrieri până vineri 15 decembrie.
Libraria Fidelia