AstroFidelia English En 
Horoscop Fecioara

Horoscopul lunii Iulie pentru zodia Fecioara

Intervalul 5-8 iulie se arată a fi unul reușit, mai ales dacă derulezi unele proiecte cu anumiți/te prieteni/e. În 6 și 7 ale lunii, ți-ar putea fi dificil să te împarți echitabil între viața socială și cea amoroasă. Tot atunci sau în ziua imediat următoare, poți fi nevoit/ă să renunți la un plan de viitor din cauza lipsei banilor. În 10 și/sau 11 iulie, finanțele te pot aduce la cuțite cu un/o amic/ă.

Cândva din 12 încolo, poate reveni în peisaj un/o fost/ă partener/ă, începi o relație pe care vrei s-o menții ascunsă cel puțin momentan sau dai curs unei aventuri. Nu-i de mirare că, începând cu data de 14, ești mai secretos/oasă. Se petrec lucruri frumoase-n viața ta din 15 până-n 18, dar nu prea vrei să-mpărtășești bucuria cu nimeni. Zilele de 18 și 19 aduc momente plăcute-n familie.

Același lucru se poate spune și despre intervalul 19-21 al acestei luni. Evenimentele care au loc între 26 și 28 iulie te pot apropia și mai mult de partener, indiferent dacă testează sau nu echilibrul din viața ta. Ține-te departe de bârfă și ai grijă cui te confesezi și ce-i spui în zilele de 29 și 30 ale lunii. Abilitățile tale de comunicare se potențează vizibil după data de 30 iulie.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii Iulie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 9 septembrie 2016
Recomandari astrologice

Cand Marte este in miscare retrograda, este posibil ca randamentul dvs. sa scada si sa deveniti mai irascibil. Nu actionati pripit! Manati fiind de o neliniste interioara, ati putea porni spre o directie gresita. E un moment bun sa meditati si sa va controlati corpul.

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme