AstroFidelia English En 
Horoscop Fecioara

Horoscopul lunii iunie pentru zodia Fecioara

Prima zi a lunii poate veni cu încercări pe plan personal, dar odată depășite, vei ajunge departe. În jurul zilei de 3, poți experimenta provocări în relația cu partenerul de viață și/sau afaceri. Din 4 încolo, popularitatea ta sporețe și viața ta socială se animă. După data de 6, îți poate cădea cu tronc o persoană de altă naționalitate și/sau religie. Începând cu 7, comunci mai bine cu șefii.

Financiar și profesional, pare că stai destul de bine în jurul zilei de 13, dar cariera ta riscă să se interpună între tine și persoana iubită. În preajma zilei de 18, îți poate fi dificil să te împarți cu succes între viața de familie și carieră. Din 21 încolo, vorbești mai ușor pe limba prietenilor. În preajma zilei de 24, sunt favorizate ieșirile din cotidian în compania celui drag și/sau a copiilor.

Evită totuși să faci investiții prea mari în jurul zilei de 25. O zi cu auspicii bune pentru legarea de parteneriate este cea de 26, dar evită să pui la bătaie un capital prea mare în preajma zilei de 27. Vei vedea că se poate și fără să îți asumi prea multe riscuri financiare. În jurul zilei de 28, pot avea loc evenimente notabile în sectorul social, dar caută să nu-ți neglijezi persoana iubită.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul lunar, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să cititi şi zodia corespunzătoare.

Horoscopul lunii iunie pentru fiecare zodie

Citiţi şi pentru luna următoare »

Urmăriţi horoscopul lunar video »