AstroFidelia English En 
Horoscop Fecioara

Horoscopul lunii ianuarie pentru zodia Fecioara

Se anunță o reîmprospătare a vieții de cuplu după data de 3, lucru mult așteptat pentru aceia care se află într-o relație de durată. Din 4 încolo, se poate mări numărul de discuții în contradictoriu cu părinții, dar parcă reușiți să vă înțelegeți din nou unii cu ceilalți începând cu 8 ianuarie. Ți se pregătesc unele provocări în aceste zile, dar dispui de atuu-urile necesare să le faci cu bine față.

Între 10 și 12, fii selectiv/ă în ceea ce privește destinația finanțelor tale. După data de 12, vorbești parcă din nou pe limba partenerului și a copiilor. Lucrurile pot deveni confuze între tine și partener din 11 până-n 14, cu atât mai mult dacă nu sunteți de mult timp împreună. Nu lăsa familia să se amestece în chestiunile de cuplu. Pot face mai mult rău decât bine între 17 și 21.

Ai putea totuși să le ceri cândva din 26 până-n 29 sfatul, mai ales dacă te simți complet depășit/ă de situație. În parteneriatul de viață și afaceri, riscă să se ducă aprige bătălii pentru putere după data de 28 ianuarie. Între 29 și 31, comunici cu partenerul într-o manieră într-atât de profundă încât lucrurile se schimbă radical pentru voi. La fel se simte și când discuții cu copii lucruri utile.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii ianuarie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 27 ianuarie 2017
Recomandari astrologice

Din 7 in 7 ani (un sfert din ciclul lui Saturn), in viata fiecarui om se incheie o etapa importanta si incepe o alta. Daca va aflati la finele sau la inceputul unei astfel de etape, profitati de moment si luati cele mai intelepte decizii pentru viitorul dvs.!

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme