Exploreaza sectiunile
Horoscop, zodiac
Reclama
AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Fecioara

Horoscopul lunii Octombrie pentru zodia Fecioara

În intervalul 4-9, lipsa de realism a partenerului de viață ori afaceri, a clienților și/sau colaboratorilor riscă să-ți taie elanul. Din 8 încolo, ești mai conștient parcă de farmecul personal, căpătând mai multă trecere pe plan social, iar fluxul financiar se mărește începând cu data de 9. Posibilele probleme familiale ori locative sau responsabilități casnice te încovoiază între 9 și 12.

Climatul amoros se încălzește între 14 și 21, poate pentru că-ți permiți să dedici mai mult timp partenerului și preocupărilor tale personale care-ți conferă un suflu nou ce atrage mai mulți admiratori/oare. În intervalul 15-18, te-ar putea deranja ceva mai mult lipsa de simț practic a celui drag. O chestiune financiară sau o problemă de încredere intervine între voi în 22 și/sau 23.

Șarmul dublat de deschiderea mai mare pe plan social nu trec neobservate în perioada cuprinsă între 24 și 27 octombrie. Nevoia de a restitui urgent un împrumut, cheltuielile neașteptate, ratele sau impozitele atentează la stabilitatea bugetului personal în zilele de 25 și 26 ale lunii. Carisma și determinarea te fac irezistibil în intervalul 29-31, făcând din concurență o victimă sigură.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii Octombrie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

Reclama
Fidelia

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme