Exploreaza sectiunile
Horoscop, zodiac
Reclama
AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Fecioara

Horoscopul lunii Decembrie pentru zodia Fecioara

Preia initiativa la serviciu, incepand cu ziua de 5 a lunii, si vino cu o rezolvare inedita pentru o situatie profesionala aparent fara iesire, atragandu-i si pe ceilalti colegi de munca intr-un brainstorming care sa dea nastere celor mai nastrusnice idei. Ai grija, totusi, sa nu te suprasoliciti nervos. Din 8 incolo, concentreaza-te pe dezvoltarea personala si atingerea potentialului tau.

A doua decada a lunii vine cu fluturasi in stomac, dar si cu dorinta de a invata cum sa fii fericit. Nu pierde oportunitatea de a investi in preocuparile tale extraprofesionale, in cadouri celor mici si persoanei iubite sau in rasfaturi pentru tine. Este posibil sa ti se aprinda calcaiele dupa cineva special din strainatate. Dupa data de 17, pozitia sociala iti poate aduce nesperate satisfactii.

Saturn in Scorpion a cautat sa te convinga de faptul ca vorbele aruncate ad-hoc pot rani mult si ca exista riscul ca ceilalti sa te infranga folosindu-se de arma ta, cuvantul. Odata ce poposeste in Sagetator, dispare si senzatia ca orice-ai face, dai in gropi si peste piedici de tot soiul, dar vei invata ca acasa e locul in care sunt cei dragi a caror libertate personala se cere respectata.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii Decembrie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

Meniul sectiunii
Cursuri astrologie
Cautare
Cautare cu Google in AstroDex
Reclama
Carti
Horoscop saptamanal chinezesc
Recomandari diverse
Recomandari astrologice

Daca doriti sa perseverati cu studiul intr-o anumita directie si sa aprofundati un anumit concept, profitati de momentele in care Mercur se afla intr-un semn fix (Taur, Leu, Scorpion, Varsator).

Fidelia

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme