Exploreaza sectiunile
Horoscop, zodiac
Reclama
AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Fecioara

Horoscopul lunii Februarie pentru zodia Fecioara

Daca nu ti-ai intalnit alesul/a ori ti se pare ca partenerul a devenit cam previzibil, afla ca cel putin pana in data de 3, sufla un vant al schimbarii pe plan relational. Poate te indragostesti pana peste cap de cineva care nu-ti seamana deloc ca fire, dar care iti trezeste stari pe care nu le-ai mai simtit pana acum ori descoperi o noua fateta a personalitatii celui drag. Dragostea pluteste in aer!

Din 11 incolo, incep sa se miste lucrurile in sfera muncii, mai ales daca ai avut parte de piedici, erori, intarzieri sau amanari in ultimele saptamani. In sfarsit, reusesti sa predai acel proiect cu care te-ai luptat (prea) multa vreme si reinchegi relatiile cu colegii de munca. Daca ai experimentat o senzatie de disconfort in regiunea gleznelor, e posibil sa dispara ca prin minune.

Fereste-te sa iei decizii pripite sau sa sari la concluzii inainte de a intoarce situatiile cu care te intalnesti in a treia decada a lunii pe toate partile. Tot ceea ce-ti propui sa faci pana in data de 28, va necesita o doza dubla, daca nu tripla de timp, eforturi si bani, dar si rezultate se anunta a fi pe masura. In schimb, evita sa faci investitii majore dintr-un foc sau sa-ti asumi riscuri prea mari.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii Februarie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

Meniul sectiunii
Cursuri astrologie
Cautare
Cautare cu Google in AstroDex
Reclama
Carti
Horoscop saptamanal chinezesc
Recomandari diverse
Recomandari astrologice

Cand Luna este in semne cardinale (Berbec, Balanta, Rac, Capricorn), este oportun sa intreprindem noi proiecte gospodaresti, sa avem curajul de a ne materializa ideile.

Fidelia

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme