AstroFidelia English En 
Horoscop Fecioara

Horoscopul lunii martie pentru zodia Fecioara

După data de 3, există riscul ca relația ta cu partenerul să devină una toxică. Interveniți chiar în data de 4 când comunicați mai eficient decât de obicei. Ziua de 5 poate veni la pachet cu unele evenimente cu impact emoțional puternic, dar vei trece peste ele cu brio. După data de 9, parcă ți se întărește caracterul, căpătând o mentalitate de învingător. Cultiv-o și vei avea doar de câștigat.

Ideal ar fi ca-n jurul zilei de 12 să nu implici membrii familiei în conflictele cu cel drag. Spălați-vă rufele murdare departe de ochii curioșilor. După data de 13, revine spontaneitatea în cuplu, cel mai probabil grație comunicării bune dintre tine și cel drag. Așa se face că-n 18 vă bucurați de o conexiune intimă fantastică. Nu lăsa însă ca-n jurul zilei de 23 să intervină gelozia între voi.

Financiar vorbind, prin data de 24, n-o duci cam strălucit. Strânge cureaua și nu vor apărea prea mari cheltuieli. Relația cu membrii familiei se sudează într-un fel sau altul grație evenimentelor din jurul datei de 29. Începând cu 31 a lunii, se recomandă să întreprinzi călătorii sau să te apuci de cursuri. Nu numai că afli lucruri noi de la persoane interesante, dar ajungi să te cunoști mult.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii martie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Urmariti horoscopul lunar video »

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 21 aprilie 2017
Recomandari astrologice

Evitati sa calatoriti la departare cand Jupiter si Mercur sunt in miscare retrograda (consultati tabelul planetelor retrograde).

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme