Exploreaza sectiunile
Horoscop, zodiac
Reclama
AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Fecioara

Horoscopul lunii Aprilie pentru zodia Fecioara

Dacă în 2 și/sau 3 te lovești de ziduri în comunicarea cu familia și dacă în 6 și/sau 7 te simți apreciat insuficient pentru toate câte le-ai făcut celorlalți, s-ar putea ca aceste situații să nu se îndrepte decât dacă iei măsuri radicale și tai răul din rădăcină. Astfel, din 8 încolo, eforturile tale încep să fie recunoscute. Totuși, între 5 și 11, nu lăsa gelozia și posesivitatea să preia controlul.

S-ar putea ca șefii să înceapă să te vadă cu alți ochi începând din data de 11, iar cu puțin noroc, s-ar putea să le faci o impresie într-atât de bună încât să-ți ofere un post mai bun sau măcar să-ți îmbunătățească vizibil condițiile de muncă. Din 15 aprilie, se prefigurează evenimente care vor contribui la dezvoltarea ta ca persoană, dar și om al muncii. Nu te îndoi după cum bate vântul!

Cel puțin în perioada dintre 20 și 24, legea lui Murphy care zice că "ceea ce-i bun, fie e imoral, ilegal ori îngrașă" nu se aplică. Ceea ce-ți dorești să faci acum nu contravine deloc principiilor tale de viață, ba chiar îți rezervă experiențe de neuitat. În intervalul 22-24 al lunii, intervin în ecuația zilelor fericite din urmă anumite nesiguranțe care pot înnegura atmosfera.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii Aprilie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

Meniul sectiunii
Cursuri astrologie
Cautare
Cautare cu Google in AstroDex
Reclama
Cursuri si seminarii
Carti
Horoscop saptamanal chinezesc
Recomandari diverse
Recomandari astrologice

Daca aveti nevoie de idei noi, ingenioase si curajoase, asteptati ca Mercur sa treaca intr-un semn cardinal (Berbec, Balanta, Rac, Capricorn) pentru un plus de inspiratie.

Fidelia

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme