Exploreaza sectiunile
Horoscop, zodiac
Reclama
AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Fecioara

Horoscopul lunii Ianuarie pentru zodia Fecioara

Daca sanatatea iti joaca feste pana in data de 3, se prea poate ca acest dezechilibru sa aiba ca sursa psihosomatica lupta care se duce in interiorul tau intre conformism si individualism. Intre 7 si 16 ale lunii, te asteapta o perioada aglomerata la serviciu, dar daca simti ca te ajunge oboseala, incetineste ritmul. Nu-ti face griji, colegii tai de munca nu te vor desconsidera din acest motiv.

Din 12 incolo, accentul cade pe planul relational, dar din 13 pana-n 21 ianuarie, tinzi sa adopti o atitudine pasiv-agresiva, impunandu-te cand ar trebui sa lasi de la tine sau asteptand cu mainile-n san sa se schimbe ceva cand s-ar cuveni sa preiei initiativa. Daca nu te-ai pozitionat corect in raport cu colegii de munca, risca sa apara frustrari si chiar probleme de sanatate in 19 si 20.

Incepand cu 21, pot aparea erori de comunicare pe plan profesional care duc la incurcaturi, decalaje si chiar la sistari temporare. Din data de 27 incolo, revine in actualitate sfera relatiilor, cu precadere a celei sentimentale, prefigurandu-se cateva zile de poveste pana in 29 cand, pana la sfarsitul lunii, indatoririle de parinte sau familia de origine te readuc cu picioarele pe pamant.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii Ianuarie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

Meniul sectiunii
Cursuri astrologie
Cautare
Cautare cu Google in AstroDex
Reclama
Carti
Horoscop saptamanal chinezesc
Recomandari diverse
Recomandari astrologice

Din 7 in 7 ani (un sfert din ciclul lui Saturn), in viata fiecarui om se incheie o etapa importanta si incepe o alta. Daca va aflati la finele sau la inceputul unei astfel de etape, profitati de moment si luati cele mai intelepte decizii pentru viitorul dvs.!

Fidelia

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme