AstroFidelia English En 
Horoscop Fecioară

Horoscopul lunii aprilie pentru zodia Fecioară

În cursul sau în preajma zilelor de 4 și 5, se poate să cedezi tendințelor de gelozie și posesivitate, deci caută să-ți regăsești încrederea în persoana iubită. În cursul sau în jurul zilelor de 7 și 11, lucrurile par să revină la normal pe plan sentimental, mai ales dacă vă aflați într-o relație la distanță. Din 15 încolo, se răresc certurile dintre tine și partener, mai ales cele pe seama banilor.

Financiar, s-ar putea să nu o duci tocmai strălucit în cursul sau în preajma zilei de 17. Tot atunci însă, lucrurile merg bine între tine și partner, indiciu cum că situația financiară nu tocmai bună în care vă aflați perioada aceasta nu-și pune prea mult amprenta asupra relației tale cu cel drag. Din 24 încolo, se îndulcește atmosfera dintre tine și superiori. Nu-i exclus să-ți cadă cu tronc vreunul.

În cursul sau în preajma zilei de 25, se prea poate să revină sentimental de neîncredere la adresa partenerului și să fii din nou pasibil/ă de ieșiri de gelozie și posesivitate. În cursul sau în preajma zilei de 26, acestea s-ar putea să ajungă să corodeze la buna înțelegere dintre tine și cel drag, dar dacă nu lăsați această problemă să treneze, lucrurile se vor redresa în favoarea voastră rapid.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul lunar, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să cititi şi zodia corespunzătoare.

Horoscopul lunii aprilie pentru fiecare zodie

Citiţi şi pentru luna următoare »

Urmăriţi horoscopul lunar video »