AstroFidelia English En 
Horoscop Fecioară

Horoscopul lunii octombrie pentru zodia Fecioară

În cursul sau în preajma zilelor de 1, 3 și 5, te afli într-o dispoziție numai bună de iubit, dar ți se și arată ocaziile de a flirta și a te lăsa admirat/ă. În jurul datei de 8, ai grijă să nu intri în conflict cu cei dragi. Nu cheltui mult pe lucruri inutile în cursul sau în preajma zilei de 9. Din 10 încolo, ești ceva mai profund/ă în comunicare și te interesează mai mult lucrurile care sunt de substanță.

Pot interveni iar disensiuni între tine și apropiați în jurul datei de 11. Începând cu 14 a lunii, se pot înmulți oportunitățile de valorificare a economiilor și/sau suplimentare a veniturilor, dar se arată și cheltuieli în cursul sau în preajma zilei de 15. După data de 17, abilitățile de comunicare și socializare ți se potențează, fapt care devine cu adevărat vizibil în jurul datei de 18 a lunii.

Din 22 încolo, s-ar putea să faci bani mai ușor și mai rapid decât până acum. Dacă urmărești să negociezi un parteneriat sau doar să porți unele discuții importante cu partenerul, preia inițiativa în cursul sau în preajma zilei de 24. În jurul datei de 28, caută să nu epatezi prin cadouri scumpe făcute partenerului sau copiiilor. Poți să-i impresionezi și dacă nu te aduci la sapă de lemn.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul lunar, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să cititi şi zodia corespunzătoare.

Horoscopul lunii octombrie pentru fiecare zodie

Citiţi şi pentru luna următoare »

Urmăriţi horoscopul lunar video »

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Actuala serie a cursurilor de astrologie si numerologie a inceput in 20 octombrie. Se mai pot face inscrieri pana vineri 27 octombrie.
Libraria Fidelia