Exploreaza sectiunile
Horoscop, zodiac
Reclama
AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Fecioara

Horoscopul lunii Mai pentru zodia Fecioara

Chiar din prima zi a lunii, relația ta cu superiorii poate face progrese remarcabile. Social, începi să te faci remarcat și să cunoști persoane cu influență. În acest fel, în zilele de 3 și 4, ajungi inevitabil să nu-ți mai surâdă ce se întâmplă acasă în comparație cu aceste cercuri înalte. Din 8 încolo, îți faci și mai mulți prieteni, dar între 8 și 12, apropiații și partenerul îți critică elitismul.

Începând cu data de 12, cauți să te impui la serviciu, în societate, dar mai ales printre oamenii cu greutate din jurul tău. Totuși, din 14 până-n 17, această goană după recunoaștere te răpește prea mult din compania celor dragi. Intervalul de zile 16-18 este ideal schițării viitorului de cuplu. Din 19 încolo, riști să retrogradezi la o poziție inferioară în ierarhia socială sau profesională.

Între 21 și 23, relația cu prietenii poate să se șubrezească, probabil ca urmare a diferențelor de viziune și interese. Se pare totuși că această răceală are și o componentă financiară, ca de exemplu împrumuturile nerestituite, fapt care iese la iveală cândva între 25 și 28. Din 24 până-n 29, se anunță încurcături, confuzii sau neînțelegeri cu șefii care te vizează direct sau indirect.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii Mai pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

Meniul sectiunii
Cursuri astrologie
Cautare
Cautare cu Google in AstroDex
Reclama
Cursuri si seminarii
Carti
Horoscop saptamanal chinezesc
Recomandari diverse
Recomandari astrologice

Evitati sa va programati interventiile chirurgicale atunci cand este Luna Plina (plus cate o zi inainte si dupa)! Bineinteles, urgentele nu intra in discutie.

Fidelia

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme