Exploreaza sectiunile
Horoscop, zodiac
Reclama
AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Fecioara

Horoscopul lunii Noiembrie pentru zodia Fecioara

Ca si finele lunii trecute, debutul lui noiembrie se arata darnic financiar, semn ca nu te-ai straduit inutil sa investesti in imaginea ta si sa ajungi intr-o functie profesionala care ti-a sporit veniturile. Pe acest fond, din 9 noiembrie incepand, te apropii de oameni de vaza carora nu le sunt straine realizarile tale si cu care poti vorbi pe aceeasi limba. In acest mod, iti consolidezi pozitia sociala.

Candva in intervalul 9-13 al lunii, poti intalni pe cineva care-si va lasa amprenta asupra ta, chimie careia-i vei rezista cu greu. Ia aminte insa la faptul ca risti sa dai curs unei relatii mult prea complicate. Intre 12-14, citeste cu atentie clauzele oricarui document pe care intentionezi sa-l semnezi. Se anunta vizite din partea socrilor, dar si investitii de ordin casnic dupa data de 16.

S-ar putea ca rudele partenerului sa nu va influenteze in bine cuplul din 20 pana-n 22, iar orice achizitie facuta pentru casa fara a-l consulta pe cel drag in prealabil n-a fost tocmai de bun augur. Intre 25 si 27, iti poti rataci hartii importante ori afli ca un contract te conditioneaza intr-o anumita privinta. Din 28 incepand, cauta-ti un serviciu care-ti permite sa lucrezi de-acasa.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii Noiembrie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

Meniul sectiunii
Cursuri astrologie
Cautare
Cautare cu Google in AstroDex
Reclama
Carti
Horoscop saptamanal chinezesc
Recomandari diverse
Recomandari astrologice

Evitati sa calatoriti la departare cand Jupiter si Mercur sunt in miscare retrograda (consultati tabelul planetelor retrograde).

Fidelia

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme