AstroFidelia English En 
Horoscop Fecioară

Horoscopul lunii februarie pentru zodia Fecioară

În cursul sau în preajma zilei de 4, pot interveni discuții în contradictoriu cu colegii de muncă sau doar unele defecțiuni destul de mari la aparatura de la birou care riscă să-ți dea peste cap unele planuri. Din 10 încolo, se arată o perioadă bună pentru relația de cuplu, iar dacă ești singur/ă se prea poate să apară cineva în viața ta. Și parteneriate de afaceri merg mai bine acum.

În cursul sau în preajma zilei de 13, iar riști să ajungi la certuri cu tovarășii de serviciu și/sau să apară probleme la aparatura de la serviciu. În cursul sau în jurul datei de 17, nu lăsa familia să se implice în bucătăria internă a cuplului. Din 18 încolo, comunici parcă mai ușor cu cel drag și/sau cu partenerul de afaceri. În cursul sau în preajma lui 15, e important să nu te cerți cu partenerul.

Tot în același interval, din prea multă afecțiune pentru voi doi, familia poate ajunge să se implice în unele probleme de cuplu, ceea ce riscă să ducă în anumite circumstanțe la exacerbarea acelor provocări cu care vă confruntați pe acel plan. În cursul sau în preajma zilei de 28, această tendință poate reapărea, dar depinde numai de voi să fiți fermi și să nu le permiteți să se implice.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul lunar, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să cititi şi zodia corespunzătoare.

Horoscopul lunii februarie pentru fiecare zodie

Citiţi şi pentru luna următoare »

Urmăriţi horoscopul lunar video »

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Următoarea serie a cursurilor de astrologie şi numerologie începe în 9 martie 2018
Fazele Lunii
Fazele Lunii
Crestere primul cuadrant
-2 ° -51' Berbec
AstroDex