Exploreaza sectiunile
Horoscop, zodiac
Reclama
AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Fecioara

Horoscopul lunii Iulie pentru zodia Fecioara

În intervalul 7-11, se pot închega parteneriate și proiecte bazate pe interese comune. Burlacii/țele acestui semn pot începe o relație cu un amic, iar cei implicați într-o relație își creionează viitorul în doi. Între 11 și 19, neasumarea nevoii de atenție se reflectă în interacțiunile deficitare cu cei din jur. Se conturează noi proiecte și prietenii din 8 încolo, dar mai ales în jurul datei de 14.

Focalizarea exclusivă a eforturilor către planurile de viitor și/sau proiectele de grup sistează, din 14 până-n 18, evoluția preocupărilor de moment, de natură personală. Aportul tău de idei și implicarea emoțională în cadrul schemelor de afaceri comune par să nu coincidă cu cele ale prietenilor/restului echipei în jurul datei de 19. Din 19 încolo, imaginea ta joacă un rol-cheie.

Calitățile oratorice și cunoștințele privind birocrația dobândite în ultimii trei ani își aduc aportul în bunul mers al business-ului comun. Investiția ta de timp, energie și bani intră în antiteză cu cea a amicilor/membrilor echipei cu care ești asociat în cadrul unui proiect între 23 și 28. Începând cu data de 25, s-ar putea să vezi cusururi la înfățișarea ta și acolo unde nu există.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii Iulie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

Fidelia

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme