Exploreaza sectiunile
Horoscop, zodiac
Reclama
AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Fecioara

Horoscopul lunii Noiembrie pentru zodia Fecioara

După data de 2, discursul tău poate deveni mai pertinent, dar totodată și mai incisiv decât de obicei. Totuși, acest lucru poate avea o influență pozitivă asupra relației tale cu rudele apropiate și vecinii. În zilele de 6 și 7, tranșezi cu succes unele chestiuni spinoase ce țin de viața de cuplu. Din 8 încolo, îți valorifici cu mai mult spor economiile, bunurile și proprietățile decât pân-acum.

Începând cu data de 12, încep s-apară primele profituri, deși e posibil să nu se ridice, cel puțin în primă fază, la nivelul celor scontate. Prăpastia dintre generația ta și a părinților tăi poate deveni mai puțin evidentă din 20 încolo, fapt ce-ți permite să comunici mai eficient cu ei. Între 20 și 22, evită speculațiile financiare, dar și achiziționarea lucrurilor care nu sunt o prioritate momentan.

Câștigurile încasate de la finele primei decade ale lunii încoace se pot împuțina vizibil, în intervalul 22-24 noiembrie, ca urmare a împărțirii lor cu celelalte părți, returnării împrumuturilor sau plății întreținerii și altor cheltuieli inerente. În zilele de 24 și 25, viața de familie riscă să-l copleșească pe partener, deci ia-i de pe umeri o parte din responsabilitățile casnice care-i revin.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii Noiembrie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

Meniul sectiunii
Cursuri astrologie
Reclama
Recomandari diverse
Recomandari astrologice

Cand Mercur este in miscare retrograda, incercati sa fiti mai atent la modul in care comunicati! Diferentele de opinii pot iesi la iveala intr-un mod suparator. Desi aceste momente sunt de fapt ocazii bune de a clarifica lucrurile, asta se poate intampla numai de veti comunica intr-un mod diplomat si intelept. Altfel, rezultatul va fi doar o cearta inutila... (consultati tabelul planetelor retrograde)

Fidelia

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme