AstroFidelia English En 
Horoscop Fecioara

Horoscopul lunii aprilie pentru zodia Fecioara

După data de 3, ideal ar fi să-ți evaluezi relația de cuplu și să vedeți dacă vă mișcați în direcția potrivită. Din 5 încolo, atmosfera dintre tine și părinți ar putea deveni ceva mai tensionată decât de obicei. În preajma datei de 5, organizează o ieșire din cotidian cu cel drag și/sau copiii.Responsabilitățile casnice sau părinții se pot interpune între voi cândva în jurul zilei de 8.

Începând cu data de 10, caută să-ți reevaluezi sistemul de valori, principii și credințe. După data de 15, atmosfera dintre tine și partener parcă se mai înseninează. Cu toate acestea, mai sunt încă lucruri de discutat pentru a vă recăpăta conexiunea de la început. Tratați-le din 20 încolo. Nu le permiteți părinților să se amesteze în bucătăria internă a cuplului cândva în jurul zilei de 21.

După data de 21, se animă atmosfera pe plan profesional, cel mai probabil pentru că apar șanse noi de a-ți etala veleitățile la locul de muncă. Nu-i nimic rău în a-i pune la curent pe cei dragi cu ce se-ntâmplă între tine și partener, dar evită să-i amesteci și mai mult în jurul datei de 24. În preajma zilei de 28, se pot ivi tensiuni între tine și cel drag, poate pe seama banilor sau geloziei.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii aprilie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Urmariti horoscopul lunar video »

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 2 iunie 2017
Recomandari astrologice

Daca Jupiter este in miscare retrograda, conturile cu autoritatile din viata dumneavoastra (mentori, sefi, politie, creditori etc.) s-ar putea regla in urma unor evenimente nu tocmai placute. Cautati sa nu va creati singur probleme! (consultati tabelul planetelor retrograde)

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme