AstroFidelia English En 
Horoscop Fecioara

Horoscopul lunii august pentru zodia Fecioara

După data de 2, se accelerează ritmul de desfășurare al evenimentelor pe plan familial. Începând cu 5 august, șarmul și carisma ta se potențează vizibil. Din 5 până-n 8, pot apărea disensiuni între tine și cei dragi. Zilele de 7 și 8 pot aduce certuri în raport cu partenerul de viață și/sau afaceri. Între 10 și 12, se-ntrevăd momente plăcute-n cuplu. Dacă n-ai pe cineva, ieși și socializează.

Din 12 încolo, atmosfera-ncărcată de acasă se destinde considerabil, dar cu toate acestea, între 12 și 14 august, pot apărea tensiuni între tine și apropiați, urmând ca din 13 până-n 15 să ai ceva de-mpărțit cu persoana iubită. În intervalul 19-26 al lunii, te poți dezvolta mult pe plan personal, devenind o prezență dezirabilă și reușind să te pui în valoare mai bine decât în mod obișnuit.

Responsabilitățile casnice și/sau părinții pot afecta relația cu partenerul din 22 până-n 29 august. Între 26 și 29 ale lunii, se dorește să lucrezi și mai mult la tine însuți/ăți, consolidând progresele-nregistrate între 19 și 26. După data de 30, te-ai putea exprima cu dificultate, creând celorlalți o impresie greșită despre tine. Nu lăsa loc de interpretări și nu vei fi-nțeles/ă într-un mod eronat.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii august pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 9 septembrie 2016
Recomandari astrologice

Cand Luna este in semne cardinale (Berbec, Balanta, Rac, Capricorn), este oportun sa intreprindem noi proiecte gospodaresti, sa avem curajul de a ne materializa ideile.

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme