AstroFidelia English En 
Horoscop Gemeni

Horoscopul lunii octombrie pentru zodia Gemeni

Din 2 până-9, tu și partenerul sunteți pasibili de dragoste cu năbădăi. Din 7 încolo, se arată multe ocazii de flirt, dar comunici parcă mai eficient și cu copiii, ajungă cel mai ușor la un numitor comun între 10 și 12. Gelozia și posesivitatea îți mai dau târcoale și-n intervalul 12-15 al lunii, riscând ca situația să degenereze în 15 sau 16 octombrie. Stăpânește-ți cumva aceste impulsuri.

Tensiunea dintre tine și partenerul de viață și/sau afaceri crește într-atât de mult din 17 până-n 21 încât se poate ajunge chiar la agresiuni. După data de 18, se mai îndulcește însă atmosfera din relația voastră. În zilele de 19 și 20, îți poate fi dificil să te împarți cu succes între viața amoroasă și cea socială. Din 24 încolo, te-nțelegi mai ușor cu colegii de muncă, colaborând cu drag și spor.

Cariera ta sau a partenerului aduce discordie între voi în intervalul 25-27 octombrie. Între 27 și 31, l-ai putea bănui din nou pe cel drag că te înșală sau viceversa, dar dacă lupți cu aceste gânduri, relația voastră se poate suda vizibil în intervalul 29-31 al lunii. Zilele de 30 și 31 se arată a fi mai mult decât reușite pe planul muncii unde dai dovadă de un randament mult sporit.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii octombrie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Actuala serie a cursurilor de astrologie si numerologie a inceput in 21 octombrie. Inca se mai pot face inscrieri pana vineri 28 octombrie.
Recomandari astrologice

Daca Jupiter este in miscare retrograda, conturile cu autoritatile din viata dumneavoastra (mentori, sefi, politie, creditori etc.) s-ar putea regla in urma unor evenimente nu tocmai placute. Cautati sa nu va creati singur probleme! (consultati tabelul planetelor retrograde)

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme