Exploreaza sectiunile
Horoscop, zodiac
Reclama
AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Gemeni

Horoscopul lunii Mai pentru zodia Gemeni

Începi luna cu bateriile încărcate și un tonus de invidiat, semn că intrarea lui Mercur în domiciliul semnului nașterii tale îți face bine. Totuși, e posibil ca pe 3 și 4 să dai de oameni care poartă ochelari de cal și nu-i exclus ca și partenerul tău să se numere printre ei. Din 8 încolo, se observă o schimbare în bine pe plan financiar. Ceea ce spui între 8 și 12 îți poate afecta reputația!

Începând cu data de 12, s-ar putea să te alegi cu un plus de vigoare, dar și cu tendința de a-ți disipa energia în toate direcțiile, fapt care i-ar putea obosi, ba chiar enerva pe cei din jur, dar mai ales pe partener din 14 până-n 17. Se arată beneficii financiare, de imagine profesională sau de poziție socială în intervalul 16-18 mai. Din 19 începând, rezervele tale de vitalitate scad treptat.

Câștigurile încasate între 21 și 23 se reduc simțitor dacă trebuie să le împarți cu partenerul de afaceri sau de viață sau ai încă plăți restante sau alte obligații financiare. Se exercită presiuni asupra bugetului tău și din 25 până-n 28, poate ca urmare a faptului că împrumuți un prieten sau întârzie cu restituirea banilor. Între 24 și 29, forțezi limita dintre a fi vorbăreț și a fi băgăcios.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii Mai pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

Meniul sectiunii
Cursuri astrologie
Cautare
Cautare cu Google in AstroDex
Reclama
Cursuri si seminarii
Carti
Horoscop saptamanal chinezesc
Recomandari diverse
Recomandari astrologice

Cand Venus este in miscare retrograda, e posibil sa izbucneasca conflicte in viata de cuplu. Abordate cu intelepciune, conflictele pot oferi ocazii de a clarifica nemultumirile si de a reanima relatia. Daca va pripiti insa, situatia poate degenera intr-o ruptura.

Fidelia

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme