AstroFidelia English En 
Horoscop Gemeni

Horoscopul lunii februarie pentru zodia Gemeni

Felul în care se prezintă viața ta sentimentală și/sau cea socială în primele două zile ale lunii îți poate crea tot felul de temeri. Din 3 încolo, ți se potențează șarmul și carisma, fapt pentru care nu vei duce lipsă de prieteni. După data de 5, lucrurile pot evolua mai anevoios în relația cu cel drag sau copiii, mai ales dacă aceștia sunt mici sau cuplul este la început de drum. Fii răbdător/oare.

Începând cu 7 a lunii, ai multe de câștigat dacă întreprinzi călătorii în afara granițelor sau la mare depărtare, mai ales dacă acestea implică unele destinații noi. La fel de favorizate sunt și cursurile de ordin profesional sau care țin de dezvoltarea personală. Între 20 și 24, stai departe de investiții în planuri de viitor sau proiecte de grup și nu împrumuta bani prietenilor. Pot apărea pagube.

Zilele de 21 și 22 vin la pachet cu armonie în relația de cuplu și-n cea pe care o ai cu copiii. Dar așteaptă-te totuși ca-n intervalul 25-28 să te împarți cu dificultate între viața sentimentală și cea socială, fapt care ți-ar putea atrage unele acuze din partea anumitor tabere. Îi poți înțelege mai bine pe șefi dacă, din 26 încolo, îți asculți mai mult vocea interioară și le cercetezi gesturile.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii februarie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Urmariti horoscopul lunar video »

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 10 martie 2017
Recomandari astrologice

Cand Mercur este in miscare retrograda, cele mai eficiente activitati sunt cele care incep cu "re": reanalizare a ideilor si informatiilor, revizuire a contractelor, revederea unor prieteni vechi, s.a.m.d. (consultati tabelul planetelor retrograde)

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme