AstroFidelia English En 
Horoscop Gemeni

Horoscopul lunii august pentru zodia Gemeni

Începând cu data de 2, relația cu partenerul de viață și/sau afaceri pare să se anime considerabil. După 5 august, se-ndulcește atmosfera din familie. Între 5 și 8, îndatoririle gospodărești te pot aduce pe tine și partener la conflict. Ți-ar putea fi dificil să te-mparți echitabil între serviciu și familie în zilele de 7 și 8 ale lunii. Relația cu cei dragi se poate consolida vizibil între 10 și 12.

După 12 a lunii, interacțiunea cu asociatul/a și/sau persoana iubită implică parcă mai puține provocări, dar nu lăsați părinții să se amestece-n treburile voastre din 12 până-n 14. Între 13 și 15, familia ți-ar putea reproșa că-i neglijezi dacă stai peste program la serviciu. Intervalul 19-26 august se poate dovedi extrem de productiv dacă planifici lucrări de (re)amenajare ale locuinței

Cariera ta sau a partenerului se poate interpune-ntre voi din 22 până-n 29 ale lunii. Cu toate acestea, cel puțin între 26 și 29 ale lunii, lucrurile par să meargă ca pe roate pe frontul domestic. După data de 30, te-ai putea-nțelege mai dificil cu părinții. Pentru a evita neînțelegerile, indicat ar fi să nu fii evaziv/ă întrucât riști să-ți fie răstălmăcite vorbele și s-ajungi la certuri aprinse.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii august pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 9 septembrie 2016
Recomandari astrologice

Cand Marte este in miscare retrograda, este posibil ca randamentul dvs. sa scada si sa deveniti mai irascibil. Nu actionati pripit! Manati fiind de o neliniste interioara, ati putea porni spre o directie gresita. E un moment bun sa meditati si sa va controlati corpul.

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme