AstroFidelia English En 
Horoscop Gemeni

Horoscopul lunii aprilie pentru zodia Gemeni

În cursul sau în jurul zilelor de 4 și 5, se prea poate să ai parte de unele probleme financiare generate de prieteni sau de unele proiecte de grup. Din această cauză, nu este un moment bun să investești în planuri de viitor insuficient gândite. În cursul sau în preajma zilelor de 7 și 11, este posibil să ai parte de tot felul de încercări, dar stai bine cu moralul și le vei face față cu brio.

Din 15 încolo, își recapătă momentum-ul unele proiecte de grup sau planuri de viitor, iar cu unii amii pari că te înțelegi mai bine. În cursul sau în jurul zilei de 17, s-ar putea să ai parte de unele neplăceri pe plan medical sau pare că nu vorbești pe limba colegilor de muncă. Tot atunci însă, stai bine cu moralul și depășești orice fel de provocare cu brio. Dă dovadă de stăpânire de sine.

Din 24 încolo, șarmul și carisma ta se potențează vizibil. În jurul sau în cursul zilei de 25, ar fi de dorit să nu faci investiții prea mari în proiecte de grup, planuri de viitor și/sau prietenii care nu-ți oferă nicio garanție. Altfel, se prea poate ca lucrurile să nu meargă deloc bine și să multe de pătimit de pe urma încrederii acordate unor lucruri sau oameni care nu meritau acest lucru.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul lunar, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să cititi şi zodia corespunzătoare.

Horoscopul lunii aprilie pentru fiecare zodie

Citiţi şi pentru luna următoare »

Urmăriţi horoscopul lunar video »

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Actuala serie a cursurilor de astrologie şi numerologie a început în 20 aprilie. Se mai pot face înscrieri până vineri 27 aprilie.
Recomandari astrologice

Din 7 in 7 ani (un sfert din ciclul lui Saturn), in viata fiecarui om se incheie o etapa importanta si incepe o alta. Daca va aflati la finele sau la inceputul unei astfel de etape, profitati de moment si luati cele mai intelepte decizii pentru viitorul dvs.!