Exploreaza sectiunile
Horoscop, zodiac
Reclama
AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Gemeni

Horoscopul lunii Ianuarie pentru zodia Gemeni

De cateva luni incoace, ai devenit un fel de vedeta locala, esti cunoscut si apreciat in comunitatea in care traiesti, dar in ultima vreme, ai devenit destul de elitist, chiar daca tu ai impresia ca nu-i abordezi pe ceilalti cu un aer de superioritate, fapt care-ti poate veni de hac in 1 si 3 ianuarie. Biletul de intrare in cercurile selecte il obtii candva intre 7-16 daca iti amintesti de unde ai plecat.

Ai grija ce-ti doresti incepand cu data de 12 pentru ca s-ar putea sa se intample, in special daca urmaresti ascensiunea sociala sau profesionala. Iar concurenta se va indarji direct proportional cu dimensiunea statutului pe care-l detii sau il ravnesti, cel putin in intervalul 13-21. Tine cont ca, intre 19 si 20, se va profita de orice lacuna sau scapare de care dai dovada in cadrul sedintelor.

Daca s-a intors roata in 19 sau 20 si cineva a tinut sa-ti demonstreze ca nu le stii pe toate, poate e cazul ca, din 21 incolo, sa te pui serios cu burta pe carte/pe treaba. Poate n-ar strica sa te inscrii la un training sau sa studiezi individual. Fii fara grija, vei elimina acest dezavantaj dupa 27. Se anunta o proba finala din partea competitiei candva intre 29 si 31. Cauta sa vii cu lectia invatata!

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii Ianuarie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

Meniul sectiunii
Cursuri astrologie
Cautare
Cautare cu Google in AstroDex
Reclama
Carti
Horoscop saptamanal chinezesc
Recomandari diverse
Recomandari astrologice

Cand Venus este in miscare retrograda, e posibil sa izbucneasca conflicte in viata de cuplu. Abordate cu intelepciune, conflictele pot oferi ocazii de a clarifica nemultumirile si de a reanima relatia. Daca va pripiti insa, situatia poate degenera intr-o ruptura.

Fidelia

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme