AstroFidelia English En 
Horoscop Gemeni

Horoscopul lunii octombrie pentru zodia Gemeni

În cursul sau în preajma zilelor de 1, 3 și 5, pot apărea evenimente importante în cadrul familiei care pot avea un impact emoțional puternic asupra ta. Nu-i lăsa pe cei dragi ai tăi să se amestece în viața ta de cuplu în jurul zilei de 9. Din 10 încolo, te bucuri de mult randament la serviciu, dar ai grijă să nu te extenuezi. Nu lăsa pe nimeni în bucătăria relației amoroase în preajma lui 11.

Începând cu data de 14, se îndulcește atmosfera în relația de cuplu și în raport cu copiii. În jurul datei de 15, caută să te împarți echitabil între viața sentimentală și cea socială. Din 17 încolo, se prea poate să comunici mai ușor cu colegii de muncă, fapt care poate duce, în cursul sau în jurul zilei de 18, la unele realizări importante. După data de 22, se animă nițel viața ta amoroasă.

Profesional vorbind, în cursul sau în preajma zilei de 24, se întrevede o perioadă bună pentru tine în care te bucuri de spor și randament. În jurul datei de 28, este posibil ca gelozia și posesivitatea să te acapareze, purtându-te într-un mod neadecvat cu persoana iubită și/sau copiii. Încearcă să le oferi mai multă încredere și să nu îi sufoci cu afecțiunea ta. Altfel, lucrurile ar putea degenera.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul lunar, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să cititi şi zodia corespunzătoare.

Horoscopul lunii octombrie pentru fiecare zodie

Citiţi şi pentru luna următoare »

Urmăriţi horoscopul lunar video »

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Actuala serie a cursurilor de astrologie si numerologie a inceput in 20 octombrie. Se mai pot face inscrieri pana vineri 27 octombrie.
Fazele Lunii
Fazele Lunii
Luna noua
13 ° 49' Scorpion
AstroDex