AstroFidelia English En 
Horoscop Gemeni

Horoscopul lunii Iunie pentru zodia Gemeni

Din 2 până-n 5, în mai toate sectoarele vieții tale, atmosfera se schimbă, adaptabilitatea ta fiindu-ți un atuu. Zilele de 9 și/sau 10 se prevăd a fi pline la serviciu și/sau sănătatea-ți cam joacă feste. Începând cu data de 13, ești parcă mai vorbăreț/eață și volubil/ă. Din 17 încolo, ai putea-o duce ceva mai bine cu banii, poate pentru că simți cum te poți folosi de lipsurile de pe piață.

Dacă ești implicat/ă într-un parteneriat profesional, pot apărea lupte pentru putere din 20 până-n 22. Chiar și-n cuplu s-ar putea duce astfel de bătălii atunci. Nu lăsa cariera ta sau a partenerului să intervină-ntre voi. Contextul astral al zilelor de 22 și 23 ar putea tulbura nițel apele-n care te scalzi cu membrii familiei. Cândva în intervalul 26-28 poți fi surprins/ă cu o primă sau un bonus.

Te menții pe curba financiară ascendentă și din 30 încolo când îți vin idei despre cum să reușești să mai faci câte ceva pe lângă salariu. Nu te descuraja dacă mai apar și cheltuieli nepremeditate pe alocuri. Tot începând cu ultima zi a lunii stai mai bine cu sănătatea, poate pentru că se reduc factorii de stres de la serviciu. Intri-ntr-un ritm mai lejer și-ți permiți să te mai și odihnești.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii Iunie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 15 iulie 2016
Recomandari astrologice

Daca este posibil, programati-va extractiile dentare atunci cand Luna este in descrestere.

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme