AstroFidelia English En 
Horoscop Gemeni

Horoscopul lunii Februarie pentru zodia Gemeni

Între 4 și 7 februarie, pot ieși la iveală informații care să-ți afecteze suficient de puternic încrederea-n partenerul de viață ori afaceri încât să te gândești dacă va mai face parte din peisaj în viitorul apropiat. Motivul l-ar putea constitui banii sau lipsa de loialitate. Dacă discutați deschis din 5 până-n 7, puteți reveni la sentimente mai bune cândva în intervalul 9-11 al lunii.

Din 14 a lunii, sunt susținute din astral reluarea, dar și începerea unor cursuri de perfecționare continuă/reconversie profesională. La fel de bine le va merge și celor care participă la schimburi de experiență ori pleacă-n delegații în străinătate sau la mare distanță de casă. După 17 februarie, este posibil să-ncepi o relație la distanță ori cu cineva de altă naționalitate și/sau religie.

S-ar putea ca-ntre data de 27 și finele acestei luni s-aștepți în zadar o promovare promisă pentru care cel mai probabil ai muncit pe brânci. Sau poate o primești, dar nu se schimbă mare lucru-n ceea ce privește autoritatea sau situația financiară cu care vine la pachet o funcție superioară. Dacă te preocupă avansarea-n carieră în a treia decadă a lui februarie, fii cât se poate de realist.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii Februarie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 4 martie 2016
Recomandari astrologice

Cand Saturn este in miscare retrograda, cel mai bine este sa va retrageti, sa asteptati, sa analizati situatia, sa trageti niste concluzii si sa va planificati actiunile viitoare. Dar nu actionati acum! Rabdare! (consultati tabelul planetelor retrograde)

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme