AstroFidelia English En 
Horoscop Gemeni

Horoscopul lunii decembrie pentru zodia Gemeni

În cursul sau în jurul lui 1, poate fi dificil să te împarți echitabil între amici și cel drag. Din 1 încolo, se anunță o perioadă bună pe plan amoros. După data de 3, vorbești mai greu pe limba persoanei iubite. În jurul sau în cursul lui 6, se ajunge la ceartă. Începând din 9, se arată o perioadă animată pe planul muncii. În cursul sau în jurul lui 10, du negocieri legate de proiecte.

În preajma aceleiași date, se duc lupte pentru putere între tine și partenerul de viață și/sau afaceri. În cursul sau în preajma lui 15, discuțiile cu partenerul ajung la concluzii clare. În cursul sau în jurul lui 20, apare oportunitatea de a lega un parteneriat de perspectivă. După 20, conexiunea dintre tine și partener poate avea de suferit sau se poate ancora și mai mult. Depinde doar de voi.

Din 23 încolo, comunici din nou mai eficient cu partenerul de viață și/sau afaceri. În cursul sau în jurul lui 25, relațiile dintre voi s-ar putea răci nițel. Din 25 încolo, lucrează mai mult la stabilitatea relației de cuplu și/sau a celei profesionale. Profesional, pare să-ți meargă mai bine decât ai fi anticipat în cursul sau în preajma lui 28. Dar nu uita să te mai și odihnești câteodată.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul lunar, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să cititi şi zodia corespunzătoare.

Horoscopul lunii decembrie pentru fiecare zodie

Citiţi şi pentru luna următoare »

Urmăriţi horoscopul lunar video »

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Actuala serie a cursurilor de astrologie şi numerologie a început în 8 decembrie. Se mai pot face înscrieri până vineri 15 decembrie.
Fazele Lunii
Fazele Lunii
Scadere al patrulea cuadrant
10 ° 26' Scorpion
AstroDex