AstroFidelia English En 
Horoscop Gemeni

Horoscopul lunii Iulie pentru zodia Gemeni

Mici noroace de bani se pot ivi cândva-ntre 5 și 8 iulie. Ține de câștiguri întrucât se prefigurează cheltuieli neașteptate-n 6 și 7 ale lunii. În aceste zile, dar și-n cea imediat următoare, evită să investești consistent în proiecte de grup și planuri de viitor. Îți mai poți rotunji veniturile și-n 10 și 11 iulie, dar abține-te și atunci să pui un capital mare la bătaie dacă-ți vine o idee de afacere.

Nivelul tău de popularitate ar putea crește mult după data de 12. Din 14 încolo, și abilitățile tale de comunicare urmează o curbă ascendentă. Intervalul 15-18 al lunii se-ntrevede a fi cel mai reușit pe plan social. Zilele de 18 și 19 iulie se anunță propice negocierilor, susținerii de pitch-uri, organizării de brainstorming-uri, interviurilor de angajare și întâlnirilor de afaceri.

Din 19 până-n 21 ale lunii, pari să relaționezi mai bine decât de obicei cu partenerul, dar și cu cei din jur. Poți întâlni oameni speciali între 26 și 28 iulie, legând prietenii mai mult decât valoroase. Zilele de 29 și 30 ale lunii pot veni la pachet cu certuri în raport cu colegii de muncă sau cu defecțiuni tehnice nepreconizate. Începând cu data de 30, parcă comunici mai eficient cu părinții.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii Iulie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 9 septembrie 2016
Recomandari astrologice

Cand Luna este in semne cardinale (Berbec, Balanta, Rac, Capricorn), este oportun sa intreprindem noi proiecte gospodaresti, sa avem curajul de a ne materializa ideile.

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme