AstroFidelia English En 
Horoscop Gemeni

Horoscopul lunii martie pentru zodia Gemeni

Din 3 încolo, se pot răci relațiile cu unii prieteni sau constați că acel/a amic/ă de care îți place nu-ți împărtășește sentimentele. În cursul zilei de 4, poți primi semnale amestecate din partea șefilor care te derutează. Prin data de 5, viața ta socială pare să-și revină. Începând cu data de 9, nivelul tău de stres și tensiune poate crește îngrijorător, dar exercițiile de relaxare te pot ajuta să-ți revii.

În jurul data de 12, cariera ta sau a partenerului se poate interpune între voi. Din 13 încolo, parcă vorbești mai ușor mai limba prietenilor și nu mai apar neînțelegeri atât de des, cel puțin în data de 18. Cu toate acestea, prin data de 23, revii anumite motive de îndoială la adresa unor prieteni. În cursul zilei de 24, te împarți mai dificil între viața socială și cea sentimentală. Fii organizat/ă.

În jurul datei de 26, se pot lega unele prietenii într-un timp foarte scurt, dar ai grijă să nu fie un foc de paie. Prin data de 29, viața ta socială se animă considerabil și se repune pe făgașul normal. Din 31 încolo, parcă persiști în tipare de gândire fixe și coercitive care nu fac decât să te țină din evoluție. Ideal ar fi să renunți la ele dacă îți dorești să îți atingi adevăratul potențial în viitor.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii martie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Urmariti horoscopul lunar video »

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 21 aprilie 2017
Recomandari astrologice

Cand Jupiter este in miscare retrograda, s-ar putea ca placerile lumesti care va bucurau altadata sa-si piarda usor gustul. Este un moment in care lumea exterioara nu va mai da motive de fericire, astfel ca trebuie sa generati singur aceste momente din interior, pentru a trece peste obstacole sau pesimism. (consultati tabelul planetelor retrograde)

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme