AstroFidelia English En 
Horoscop Gemeni

Horoscopul lunii ianuarie pentru zodia Gemeni

După data de 3, îți poate cădea cu tronc un/o șef/ă ori se îndulcește relația cu ei. Discuțiile în contradictoriu pot ajunge să fie la ordinea zilei în parteneriatul de viață și/sau afaceri începând cu 4 ianuarie. Veste bună este însă că reușiți să vorbiți din nou unul pe limba celuilalt din 8 încolo, fapt pentru care puteți să trageți concluzii referitoare la ceea ce s-a tot dezbătut în ultima vreme.

În intervalul 10-12 al lunii, banii nu aduc fericirea, dar nici fără ei nu poți fi complet mulțumit. Se face lumină în chestiunile financiare comune cu partenerul de viață și sau afaceri după data de 12. Nu lega o relație de cuplu cu cineva superior ierarhic ție căci se va ajunge la situații neplăcute între 11 și 14. Cariera ta sau a celui drag pune presiuni pe cuplu din 17 până-n 21.

Cândva între 26 și 29, treceți peste problemele pricinuite de acest sector de viață dând dovadă de înțelegere unul față de celălalt. Începând cu 28 ianuarie, eși parcă mai activ/ă pe plan social, ceea ce înseamnă că poate îți vei face mulți prieteni la finele lunii. Așteaptă-te totuși ca la un moment dat între 29 și 31 să reapară discuții iscate dintr-un sentiment de gelozie sau din lipsă de bani.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii ianuarie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 27 ianuarie 2017
Recomandari astrologice

Daca doriti sa perseverati cu studiul intr-o anumita directie si sa aprofundati un anumit concept, profitati de momentele in care Mercur se afla intr-un semn fix (Taur, Leu, Scorpion, Varsator).

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme