AstroFidelia English En 
Horoscop Gemeni

Horoscopul lunii iunie pentru zodia Gemeni

În cursul sau în jurul zilei de 1, stai bine cu moralul, iar pe lângă aceasta, se prea poate să apară și unele câștiguri. Financiar, nu te descurci deloc rău nici în preajma sau în cursul zilei imediat următoare. Pot apărea totuși unele cheltuieli neprevăzute în cursul sau în jurul lui 5. În cursul sau în preajma zilei imediat următoare, nu te certa cu șefii. După 12, pot apărea oportunități bănești.

Din 13 începând, abilitățile tale de comunicare sunt la superlativ. Afli în cursul sau în jurul lui 14 că cineva a păstrat un secret față de tine. În preajma sau în cursul lui 15, financiar, ar trebui să fii mai cumpătat/ă. Se poate însă să-ți revii în cursul sau în jurul lui 19. În cursul sau în jurul lui 21, nu te implica în certuri. În cursul sau jurul lui 23, caută să mai economisești ceva pe ici, pe colo.

În cursul sau preajma lui 25, apar probleme medicale sau la muncă. Din 26 încolo, s-ar putea amâna unele delegații, chestiuni birocratice sau cursuri la care te-ai înscris. După data de 29, se prefigurează că abilitțile tale de comunicare și socializare vor excela. În jurul sau în preajma zilei de 30, nu te implica în intrigi și nu pleca urechea la bârfe. Se prea poate să ți se ascundă lucruri.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul lunar, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să cititi şi zodia corespunzătoare.

Horoscopul lunii iunie pentru fiecare zodie

Citiţi şi pentru luna următoare »

Urmăriţi horoscopul lunar video »

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Următoarea serie a cursurilor de astrologie şi numerologie începe în 20 iulie 2018
Orele planetare
AstroDex
Azi: 19.06.2018 - 5:55
Răsărit Soare: 05:29
Apus Soare: 21:04
Guvernatorul zilei:
Guvernatorul zilei
Ora planetară:
Cititi amanunte
Marte: 05:29 - 06:46
Detalii oră planetară