Exploreaza sectiunile
Horoscop, zodiac
Reclama
AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Gemeni

Horoscopul lunii Noiembrie pentru zodia Gemeni

In primele zile ale lunii, continui sa te apropii de copii si atmosfera din familie redevine cordiala. Asadar, nu-ti strica sa organizezi activitati care te aduc mai aproape de cei dragi. Odata cu ziua de 9, cauta sa intelegi ca starea ta de bine depinde de abilitatea ta de a-ti vindeca ranile emotionale produse la un moment dat de cei dragi. Iertarea este cel mai bun remediu!

In intervalul 9-13, se starnesc scantei intre tine si fratele ori sora mai mare sau un prieten apropiat, revenind in actualitate datoriile nerestituite si promisiunile nerespectate. Din 12 pana-n 14, competitia dintre tine si colegii de munca va afecteaza colaborarea. Incepand cu data de 16, se reinventeaza viata de cuplu, fie prin revitalizarea actualei relatii ori prin aparitia cuiva special.

Intre 20 si 22, amanunte legate de viata ta sentimentala ajung in atentia tuturor, poate din pricina neglijentei partenerului si a faptului ca este mai putin discret decat tine. In orice caz, nu permite acestei situatii sa te afecteze emotional sau fizic ori sa-ti taie din elan la munca. Incepand cu data de 28, discutiile cu partenerul, dar si cu membrii familiei vor ajunge la un numitor comun.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii Noiembrie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

Meniul sectiunii
Cursuri astrologie
Cautare
Cautare cu Google in AstroDex
Reclama
Carti
Horoscop saptamanal chinezesc
Recomandari diverse
Recomandari astrologice

Cand Luna este in semne cardinale (Berbec, Balanta, Rac, Capricorn), este oportun sa intreprindem noi proiecte gospodaresti, sa avem curajul de a ne materializa ideile.

Fidelia

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme