Exploreaza sectiunile
Horoscop, zodiac
Reclama
AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Gemeni

Horoscopul lunii Februarie pentru zodia Gemeni

Reputatia ta, profesionala ori sociala, poate deveni oarecum ambigua in prima decada a lunii sau cel putin pana in data de 3. In functie de alegerile pe care le-ai facut pana acum, acest lucru iti poate aduce avantaje sau dezavantaje. In cel mai fericit caz, incepi sa ai trecere la oameni sus-pusi sau superiori care realizeaza ca meriti mai multa recunoastere decat ti s-a oferit pana acum.

Daca ai fost nevoit sa intrerupi sau sa amani o calatorie sau inceperea unor cursuri candva la sfarsitul lui ianuarie, este de dorit sa le reiei dupa data de 11. In cazul in care nu mai sperai sa primesti aprobarea pentru care ai facut o gramada de drumuri, e posibil sa te trezesti cu ea la usa. Se anunta o perioada propice depunerii actelor pentru viza, daca te gandesti sa pleci peste hotare.

Indreapta-ti atentia catre planurile tale de viitor si proiectele pe termen lung incepand cu 20 a lunii. Nu-ti neglija nici cercul de prieteni, mai ales pentru ca amicii se pot dovedi cei mai aprigi sustinatori ai tai. Indiferent ce-ti pui in minte sa realizezi zilele acestea, nimic nu pare sa te opreasca. Ai sansa de a face progrese vizibile pana in data de 28 daca te inarmezi cu mult curaj.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii Februarie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

Meniul sectiunii
Cursuri astrologie
Cautare
Cautare cu Google in AstroDex
Reclama
Carti
Horoscop saptamanal chinezesc
Recomandari diverse
Recomandari astrologice

Din 7 in 7 ani (un sfert din ciclul lui Saturn), in viata fiecarui om se incheie o etapa importanta si incepe o alta. Daca va aflati la finele sau la inceputul unei astfel de etape, profitati de moment si luati cele mai intelepte decizii pentru viitorul dvs.!

Fidelia

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme