Exploreaza sectiunile
Horoscop, zodiac
Reclama
AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Gemeni

Horoscopul lunii Iulie pentru zodia Gemeni

Dacă te implici emoțional în sarcinile primite în intervalul 7-11 iulie, beneficiile materiale nu vor întârzia să apară. Între 11 și 19 ale lunii, evită să-ți asumi laurii care nu ți-ar fi revenit (doar) ție și nu te lăuda cu rezultate care nu pot fi probate practic. Ferește-te să promiți progrese pe care nu le poți realiza. Din 8 încolo, dar în special în jurul zilei de 14, îți poți suplimenta veniturile.

În ciuda evoluției înregistrate pe plan financiar, din 14 până-n 18 e nevoie să împarți câștigurile cu asociații sau colaboratorii, să restitui unele împrumuturi sau să achiți unele datorii. În jurul datei de 19, un proiect poate necesita o infuzie urgentă de capital ori e posibil să-ți aducă prejudicii. Din 19 încolo, e recomandat să remediezi relațiile cu membrii familiei de sex feminin.

În jurul zilei de 23, e de dorit ca o parte din profiturile realizate zilele trecute să fie investite în tratament medical performant, dacă e cazul, aparatură sau echipamente care să-ți permită să-ți faci treaba mai bine și repede. Între 23 și 28, se văd urmările financiare ale unor decizii cu bătaie lungă luate-n pripă. Începând cu data de 25, afișezi o atitudine hipercritică în raport cu părinții.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii Iulie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

Fidelia

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme