Exploreaza sectiunile
Horoscop, zodiac
Reclama
AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Gemeni

Horoscopul lunii Octombrie pentru zodia Gemeni

Descoperi, in prima decada a lui octombrie, ca desi problemele din familie si-au pus amprenta asupra sanatatii tale, tot cei dragi ai casei sunt cei care te pot ajuta sa le depasesti. Planuieste cum ai putea sa-ti potentezi afacerea de familie. In jurul datelor de 6 si 7, viata ta sociala, dar si sentimentala sunt pe primul loc. Intre 7 si 9, nu-ti va fi usor sa tii o relatie ilicita ascunsa!

Daca te-ai razgandit cumva si ai decis sa mai astepti cand vine vorba de marirea familiei, poti ajunge sa reconsideri ideea in a doua decada a lunii. In cazul in care ai avut o aventura si cineva te-a deconspirat, s-ar putea ca-n intervalul 10-12 octombrie partenerul sa ia o decizie definitiva legata de viitorul vostru. In 17 si 18, se mai indulcesc putin lucrurile intre tine si cel drag.

Excesele si privatiunile isi pot spune cuvantul in a treia decada a lui octombrie, deci fii echilibrat. Desi-ti place munca pe care o faci, te poti lovi de tot felul de piedici atunci cand te astepti mai putin. Vezi daca unele nu ti se datoreaza. Din 25 incolo, incercarile voastre pot da roade si sa asteptati un copil. Spre finele lunii, investeste in proiecte, sanatatea ta si pregatirea profesionala.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii Octombrie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

Meniul sectiunii
Cursuri astrologie
Cautare
Cautare cu Google in AstroDex
Reclama
Carti de astrologie
Horoscop saptamanal chinezesc
Recomandari diverse
Recomandari astrologice

Cand este Luna Noua, incepeti ceva nou in viata dumneavoastra! De asemenea, puteti incerca sa va lasati de fumat sau de alcool, in general de obiceiurile de care vreti sa scapati.

Fidelia
Copyright © Editura Fidelia

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme