Exploreaza sectiunile
Horoscop, zodiac
Reclama
AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Gemeni

Horoscopul lunii Octombrie pentru zodia Gemeni

Evenimentele ce se derulează cu o viteză amețitoare în plan familial sau casnic nu-ți permit să activezi la înălțime la nivel social sau profesional între 4 și 9. După data de 8, relația cu părinții se îmbunătățește considerabil, iar din 9 încolo, cea cu copii, dar și viața sentimentală merg înspre mai bine. Din 9 până-n 12, chestiunile locative sau domestice intervin între tine și partener.

În intervalul 14-21, eventualele dispute pe seama unei moșteniri se soluționează amiabil sau se clarifică posibile neînțelegeri legate de o succesiune. E posibil să lipsești de la unele evenimente sociale importante sau să nu mai dai randament la serviciu din pricina sarcinilor ce-ți revin acasă între 15 și 18. În zilele de 22 și 23, gelozia și posesivitatea riscă să pună stăpânire asupra ta.

În perioada cuprinsă între 24 și 27, lucrurile merg și mai bine între tine și părinți, favorizate fiind și lucrările de reamenajare/redecorare în aceste zile. Invidia unor prieteni sau schimbarea bruscă a unor planuri de viitor planează greu asupra relației de cuplu în 25 și 26. Luna octombrie se sfârșește într-o notă pozitivă, bucurându-te de înțelegere deplină din partea rudelor între 29 și 31.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii Octombrie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

Reclama
Fidelia

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme