AstroFidelia English En 
Horoscop Gemeni

Horoscopul lunii aprilie pentru zodia Gemeni

Profesional, poți simți că stagnezi sau chiar involuezi după data de 3. Din 5 încolo, riscă să apară probleme de relaționare în raport cu partenerul de viață și/sau afaceri. În jurul datei de 5, ar fi de dorit să nu te implici în intrigi și să nu pleci urechea prea ușor la bârfe. În preajma datei de 8, se poate dezechilibra raportul de forțe dintre tine și partenerul de viață și/sau afaceri. Refaceți-l.

După data de 10, poți avea tendința de a persista în tipare de gândire înguste și coercitive. Scapă de ele cât mai repede. Începând cu 15 a lunii, lucrurile încep să se mai dezmorțească la locul de muncă. Indicat ar fi însă ca, din 20 încolo, să-ți reevaluezi relațiile de prietenie și/sau proiectele de grup ori planurile de viitor. În jurul datei de 21, cariera ta sau a celui drag intervine între voi.

Începând cu data de 21, atitudinea ta pare a fi una mai asertivă decât de obicei. Dac-ai început de curând un proiect cu unii prieteni sau te gândești serios la această posibilitate, de dorit ar fi ca-n preajma zilei de 24 să cântărești bine avantajele și dezavantajele unei astfel de inițiative. În caz contrar, în jurul datei de 28, pot interveni schimbări neașteptate de macaz pe aceste planuri.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii aprilie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Urmariti horoscopul lunar video »

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 2 iunie 2017
Recomandari astrologice

Actiunile si proiectele noi au mai mari sanse de reusita, daca sunt incepute atunci cand Luna este in crestere.

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme