AstroFidelia English En 
Horoscop Gemeni

Horoscopul lunii august pentru zodia Gemeni

În cursul zilei de 12 sau în preajma ei, s-ar putea să primești un bonus, o primă sau chiar o mărire de salariu, dacă ai făcut eforturi suficient de mari în această direcție în ultima vreme. Începând cu data de 13, s-ar dori să nu intri în polemici cu părinții. În cursul zilei de 15 sau în jurul ei, se prea poate să nu reușești să te împarți echitabil între prieteni și persoana iubită. Organizează-te bine.

Dacă-ți dorești să-i impresionezi pe cel mic, un potențial partener sau pe cel drag cu care te afli într-o relație, nu-ți da toți banii pe cadouri scumpe în data de 17 sau în preajma ei. Nu-i cazul să apelezi la așa ceva. În cazul în care urmărești să închei parteneriate sau colaborări, caută să bați palma pe data de 22 sau cândva pe aproape. Astrele sunt de partea ta, iar premisele vor fi bune.

Din 26 încolo, abilitățile tale de comunicare și socializare se potențează vizibil, indiciu cum că acum ar fi momentul să te bazezi pe ele. Cu toate acestea, dacă le-ai ascuns ceva părinților sau nu ai vrut să0i îngrijorezi cu niște lucruri, acestea se pot afla pe data de 26 sau în jurul ei. Ai grijă să nu se extindă această atmosferă tensionată și-n relația cu rudele, vecinii sau prietenii. Fii calm/ă.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul lunar, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să cititi şi zodia corespunzătoare.

Horoscopul lunii august pentru fiecare zodie

Citiţi şi pentru luna următoare »

Urmăriţi horoscopul lunar video »

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 8 septembrie 2017
Recomandari astrologice

Cand Luna este in semne fixe (Taur, Leu, Scorpion, Varsator), este oportun sa continuam activitatile gospodaresti deja incepute, sa le consolidam si sa perseveram in a le duce la bun sfarsit.