Exploreaza sectiunile
Horoscop, zodiac
Reclama
AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Gemeni

Horoscopul lunii Decembrie pentru zodia Gemeni

Din 5 decembrie incolo, participarea ta la concursuri si competitii este bine sustinuta din astral, in special daca-ti aduci contributia in domeniul in care profesezi sau pe care-l studiezi, indraznind sa vii cu teorii revolutionare. Daca intentionezi sa le faci publice dupa data de 8, structureaza-ti atent discursul, bazandu-te pe studii de caz, statistici si argumente solide.

Se accentueaza, in a doua decada, teama de intimitate si senzatia ca nu te poti oferi cu totul partenerului pe plan intim. Pentru a depasi acest blocaj, incearca, mai intai, sa-i descoperi sursa. In plus, risca sa se complice parteneriatele cu buget comun daca intervin secrete sau minciuni. Te poti trezi cu o mostenire dupa data de 8 sau cu responsabilitatea administrarii finantelor familiei.

Cat Saturn s-a perindat prin Scorpion, ai fost cal de bataie la serviciu, delegandu-ti-se sarcini cu duiumul, incurcand limbile la birou si tesandu-se intrigi in jurul tau, de cele mai multe ori fara sa fi fost vinovat de ceva. De asemenea, se poate sa fi patimit destul si la capitolul sanatate. Cand ajunge-n Sagetator, sunt vizate legaturile interumane si deci cat, cum si cu cine relationezi.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii Decembrie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

Meniul sectiunii
Cursuri astrologie
Cautare
Cautare cu Google in AstroDex
Reclama
Carti
Horoscop saptamanal chinezesc
Recomandari diverse
Recomandari astrologice

Cand este Luna Noua, incepeti ceva nou in viata dumneavoastra! De asemenea, puteti incerca sa va lasati de fumat sau de alcool, in general de obiceiurile de care vreti sa scapati.

Fidelia

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme