Exploreaza sectiunile
Horoscop, zodiac
Reclama
AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Gemeni

Horoscopul lunii Aprilie pentru zodia Gemeni

Dacă în 2 și/sau 3 treci printr-un impas în cuplu și în 6 și/sau 7 situația dintre tine și rudele apropiate sau vecini avansează într-un mod nedorit, se cere să-ți formezi o imagine de ansamblu în timp record și chiar să ceri sfatul unui prieten. Vei vedea că din 8 a lunii se așază lucrurile în raport cu apropiații tăi. Între 5 și 11 aprilie, nu face alegeri pe care le-ai putea regreta în viitor.

După data de 11, felul tău comunicativ și sociabil de a fi te pune în lumina reflectoarelor și-ți poate aduce în cale oameni și oportunități cărora ar fi bine să nu le dai cu piciorul. Poate că din 15 încolo vei fi ceva mai rezervat la vorbă sau îți vei cerne gândurile ceva mai mult prin filtrul rațiunii, ceea ce nu este neapărat un lucru rău atunci când nu te oprește să te porți natural.

Indiferent ce-ți pune pe tavă intervalul 20-24, nimic nu pare să te doboare. Probabil că te-ai mai confruntat cu astfel de situații și le cunoști deja mersul, motiv pentru care nu te sperie chiar atât de ușor. Chiar și așa, mai există încă temeri, frustrări, neputințe, fie ele închipuite sau reale în virtutea cărora ai putea gândi, spune sau face lucruri care nu-ți stau în caracter între 22 și 24.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii Aprilie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

Meniul sectiunii
Cursuri astrologie
Cautare
Cautare cu Google in AstroDex
Reclama
Cursuri si seminarii
Carti
Horoscop saptamanal chinezesc
Recomandari diverse
Recomandari astrologice

Daca doriti sa perseverati cu studiul intr-o anumita directie si sa aprofundati un anumit concept, profitati de momentele in care Mercur se afla intr-un semn fix (Taur, Leu, Scorpion, Varsator).

Fidelia

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme