Exploreaza sectiunile
Horoscop, zodiac
Reclama
AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Gemeni

Horoscopul lunii Septembrie pentru zodia Gemeni

Din 6 încolo, poți găsi socializarea, mai ales cu rudele apropiate și vecinii, mai puțin solicitantă decât până acum. În intervalele 6-10 și 20-25 ale lunii poți avea oportunitatea de a (re)negocia contracte de perspectivă. În perioada cuprinsă între 10 și 24 septembrie, concentrarea exclusivă a forțelor pe plan familial/casnic îți pune sub semnul întrebării evoluția profesională și/sau socială.

Începând cu data de 17, discuțiile cu partenerul și/sau copiii pot decurge anevoios. În intervalele 7-12 și 22-26 septembrie, atitudinea de tipul "pumn de fier în mănușă de catifea" adoptată în raport cu ei îți poate crea și mai multe deservicii. După data de 18, fie se solidifică legătura dintre tine și partenerul de viață ori afaceri, fie are de suferit. Competiția se accentuează și ea vizibil.

Ritmul vieții de familie se accelerează simțitor din 25 începând, fapt care ar putea să planeze greu asupra relației tale cu cel drag între 23 și 28 septembrie. Exceptând perioada amintită anterior, sunt favorizate lucrările de reamenajare a locuinței, precum și cele de construcție. Nu te lăsa intimidat de viteza schimbărilor care au loc în acest domeniu. Caută să te adaptezi din mers!

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii Septembrie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

Fidelia

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme