AstroFidelia English En 
Horoscop Gemeni

Horoscopul lunii Mai pentru zodia Gemeni

După data de 9, atmosfera din familie, mai ales a celei de origine, se poate însenina substanțial. Raportează-te sănătos la trecut în 10 și 11 mai și vei înțelege ce-ai avut de-nvățat de pe urma acestei perioade tensionate. Tot în acest interval, dar și-n ziua imediat următoare, poți avea parte de evenimente mai mult sau mai puțin plăcute care-ți consolidează relația cu cei dragi ai tăi.

În 13 sau 14, poate reveni-n viața ta un/o fost/ă partener/ă pentru care nutrești încă sentimente adânci, dar riscul este să nu-ți găsești cuvintele, indiferent dacă ți-ai dori să vă-mpăcați sau să reglați conturile. Între 18 și 22, îți poți aminti eronat anumite episoade din trecut, punându-le-n cârcă părinților greșeli pe care nu le-au comis. Din 22 încolo, ți se face curățenie-n gânduri.

Cândva din 23 până-n 27, ai putea-nțelege că ai fost subiectiv/ă-n raport cu anumite lucruri, făcându-i pe membrii familiei responsabili de faptul că te-au rănit atunci când n-au făcut-o de fapt. Din 24 încolo, ți se potențează vizibil șarmul și carisma. Începând cu 27, se poate tensiona atmosfera de la serviciu sau se reduce nivelul tău de energie, predispunându-te la surmenaj.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii Mai pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 3 iunie 2016
Recomandari astrologice

Cand Saturn este in miscare retrograda, cel mai bine este sa va retrageti, sa asteptati, sa analizati situatia, sa trageti niste concluzii si sa va planificati actiunile viitoare. Dar nu actionati acum! Rabdare! (consultati tabelul planetelor retrograde)

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme