Horoscop, astrologie, zodiac : AstroDex AstroDex Fidelia
Exploreaza sectiunile
 

AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Gemeni

Horoscopul lunii Aprilie pentru zodia Gemeni

Pentru a profita la maximum de tranzitul lui Venus in Pesti, este important sa crezi in viziunea si talentele tale, asumandu-ti realizarile. Desi ai unele planuri de cariera neobisnuite, este vital sa ai incredere in ele, chiar daca ceilalti nu te vor sustine la inceput. Daca te simti in deriva pe plan profesional, fa-ti ordine in ganduri si decide-te ce profesie ti-ar aduce satisfactie personala.

Odata cu ingresul lui Mercur in Berbec, ajungi, pe nesimtite, liderul sau aparatorul grupului tau de prieteni. Iti faci usor amici, dar aceste relatii se consuma rapid si intens, la fel ca aspiratiile tale care se schimba constant. Nu este exclus sa nu poti face in totalitate diferenta intre prietenie si flirt. Nu se recomanda sa investesti in planuri de viitor fara garantii sau insuficient planificate!

La sfarsitul acestei luni, mai exact in ultima decada, activitatile care, in mod normal, ar fi constituit o rutina iti par acum o corvoada. Iti intri greu in ritm si poti comite erori din neatentie sau pentru ca nu ai incredere in cunostintele tale. Poti depasi aceste impedimente daca-ti structurezi temeinic programul zilnic. Protejeaza-te impotriva afectiunilor gatului si ale organelor sexuale!

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii Aprilie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

Reclama
AstroDex
» Astrograme personalizate
» Dictionar de termeni astrologici
» Catalog VIP
Horoscop
» Horoscop lunar
» Horoscop saptamanal
» Horoscop zilnic
Diverse
» Horoscop 2014
» Horoscop chinezesc
» Horoscop dragoste
Astrologie
» Ceasul astrologic
» Swiss ephemeris
» Calendar astrologic, evenimente
Copyright ©
Editura Fidelia
Termeni si conditii Harta sitului Despre noi Contact

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme