AstroFidelia English En 
Horoscop Gemeni

Horoscopul lunii decembrie pentru zodia Gemeni

Începând cu 2, indicat ar fi să discuți cu partenerul de viață și/sau afaceri cum împărțiți banii pe care i-ați câștigat împreună. După data de 7, ți-ar putea cădea cu tronc o persoană de altă religie sau naționalitate, din străinătate sau stabilită la mare distanță de casă. Relațiile la distanță decurg mai bine ca niciodată începând cu această zi și n-ar fi rău să aranjezi o întâlnire cu cel drag.

Din 10 până-n 13, se anunță o perioadă propice legării de parteneriate, atragerii de sponsori sau membrii ai unei echipe cu care să concepi și/sau să dezvolți un proiect. Începând cu 19, riscă să se iște conflicte destul de aprinse cu partenerul de viață și/sau afaceri, cel mai probabil pe seama banilor. Tot din 19 încolo, poți simți că lucrurile parcă evoluează mai repede pe plan profesional.

Felul în care rezolvi în 19 și/sau 20 decembrie neînțelegerile financiare cu asociatul sau persoana iubită își va pune amprenta pe felul în care veți colabora pe mai departe. Sărbătorile te prind într-o dispoziție bună, înconjurat de prieteni și cel drag. Oportunitățile profesionale ivite cândva după data de 30 a lunii pot fi niște iluzii. Gândește-te de două ori înainte să renunți la ceva pentru ele.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii decembrie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 9 decembrie 2016
Recomandari astrologice

Cand Venus este in miscare retrograda, e posibil sa izbucneasca conflicte in viata de cuplu. Abordate cu intelepciune, conflictele pot oferi ocazii de a clarifica nemultumirile si de a reanima relatia. Daca va pripiti insa, situatia poate degenera intr-o ruptura.

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme