AstroFidelia English En 
Horoscop Gemeni

Horoscopul lunii februarie pentru zodia Gemeni

S-ar putea ca, în cursul sau în preajma zilei de 4, să ai o experiențe cu sistemul de sănătate nu prea grozavă sau doar să te confrunți cu sarcini de lucru dificile, care te depășesc nițel ca experiență sau ne se găsesc în fișa postului tău și care poate mai vin la pachet și cu unele termene-limită greu de respectat. Rezistă provocărilor rămânând stăpân/ă pe tine însuți/ăți.

Din 10 încolo, se prea poate să-ți cadă cu tronc un/o șef/ă sau o persoană aflată pe o treaptă mai sus din punct de vedere profesional și/sau social. În cursul sau în preajma zilei de 13, se pot ivi din nou probleme de natură medicală și/sau profesională. În cursul sau în jurul datei de 17, se prea poate ca fie cariera ta, fie cea a partenerului să vă aducă la certuri. Nu-i permite să facă asta.

Din 18 încolo, comunici parcă mai ușor cu superiorii și părerile tale au mai multă greutate. În cursul sau în preajma lui 21, pot apărea probleme din pricina acestei idile cu un superior. În jurul sau în cursul datei de 25, se pot încurca ițele și mai mult. Tot în același interval, revin problemele medicale și/sau profesionale. În cursul sau în preajma lui 28, reapar aceste provocări în viața ta.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul lunar, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să cititi şi zodia corespunzătoare.

Horoscopul lunii februarie pentru fiecare zodie

Citiţi şi pentru luna următoare »

Urmăriţi horoscopul lunar video »