AstroFidelia English En 
Horoscop Gemeni

Horoscopul lunii septembrie pentru zodia Gemeni

Primele patru zile ale lunii promit să asigure o atmosferă liniștită-n familie și spor în gospodărie. Din 9 încolo, împlinirea promite să ți-o aducă viața de cuplu și relația cu copiii, dar ferește-te să dai frâu liber geloziei și posesivității-ntre 10 și 12 septembrie. Îndatoririle casnice sau familiale ori părinții s-ar putea interpune-ntre tine și persoana iubită în zilele de 12 și 13 ale acestei luni.

Din 15 până-n 19, discută cu partenerul care ar fi planurile voastre de viitor. Dacă nu sunteți de prea mult timp împreună, atunci ar fi momentul să-l/o prezinți prietenilor. În intervalul 17-19, ți-ar putea fi dificil să te-mparți echitabil între viața sentimentală și cea socială. Între 17 și 29 ale lunii, se pot soluționa unele litigii legate de un teren, o casă ori alt bun lăsat prin succesiune.

După data de 22 septembrie, vorbești parcă din nou pe aceeași limbă cu părinții. Începând cu 23 a lunii, se-ndulcește atmosfera pe plan profesional, dar se menține riscul de a fi trădat/ă. Din 27 încolo, s-ar putea tensiona relația dintre tine și cel drag ori asociat/ă. Ultima zi din septembrie promite să încununeze un succes înregistrat cândva-n ultima decadă a primei luni de toamnă.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii septembrie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 21 octombrie 2016
Recomandari astrologice

Cand Luna este in semne mutabile (Fecioara, Gemeni, Sagetator, Pesti), este oportun sa ne informam si sa aducem ajustari ingenioase proiectelor gospodaresti incepute, poate chiar sa le transformam in altceva decat am hotarat initial.

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme