Horoscop, astrologie, zodiac : AstroDex AstroDex Fidelia
Exploreaza sectiunile
 

AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Gemeni

Horoscopul lunii August pentru zodia Gemeni

In cazul in care te-ai mutat de curand intr-un cartier nou, implica-te in activitatile care se desfasoara in zona in apropierea zilei de 3 august pentru a-ti cunoaste vecinii si a te familiariza cu atmosfera locului. In plus, te asteapta multe vizite de la rude si familie zilele acestea, dar poti descoperi in 8 sau 9 august ca ce-i prea mult strica, mai ales daca se implica prea mult in viata ta.

In a doua decada a lunii, esti din ce in ce mai activ social, dar poti atrage lingusitori sau persoane cu motivatii ascunse. Cu putin noroc, vei face o selectie riguroasa dupa 15 ale lunii, dar mai cu seama in intervalul de zile 16-19 august. Pana la inceputul ultimei parti ale lui august, s-ar putea sa fii prea absorbit de treburile gospodaresti si risti sa-ti iesi din mana profesional vorbind.

Poti economisi sume insemnate de bani daca incerci sa-ti construiesti singur unele lucruri, sa-ti montezi mobila, de exemplu, sa varuiesti peretii si sa gatesti mai des in loc sa comanzi mancare la domiciliu sau sa iesi la restaurant. Chiar si asa, organizeaza-te atent. Daca-ti supraapreciezi capacitatile sau timpul pe care-l ai la dispozitie, te poti extenua complet pana in 28 august.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii August pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

Horoscop, zodiac
Meniul sectiunii
Cursuri astrologie
Reclama
Carti de astrologie
Horoscop saptamanal chinezesc
Recomandari diverse
Recomandari astrologice

Daca Jupiter este in miscare retrograda, conturile cu autoritatile din viata dumneavoastra (mentori, sefi, politie, creditori etc.) s-ar putea regla in urma unor evenimente nu tocmai placute. Cautati sa nu va creati singur probleme! (consultati tabelul planetelor retrograde)

Reclama
AstroDex
» Astrograme personalizate
» Dictionar de termeni astrologici
» Catalog VIP
Horoscop
» Horoscop lunar
» Horoscop saptamanal
» Horoscop zilnic
Diverse
» Horoscop 2014
» Horoscop chinezesc
» Horoscop dragoste
Astrologie
» Ceasul astrologic
» Swiss ephemeris
» Calendar astrologic, evenimente
Copyright ©
Editura Fidelia
Termeni si conditii Harta sitului Despre noi Contact

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme