AstroFidelia English En 
Horoscop Gemeni

Horoscopul lunii iunie pentru zodia Gemeni

Prima zi a lunii te poate găsi în compania prietenilor și a persoanei iubite. Dacă ești burlac/iță, poți primi semnale favorabile din partea unui prieten în cursul zilei de 3. După data de 4, poți fi tentat/ă să cheltuiești mai mult decât ar fi cazul. Din 6 încolo, unii/ele dintre voi pot dezvolta o relație departe de ochii curioșilor. Începând cu data de 7, reușești să îți exprimi sinele mai ușor.

Ziua de 13 pare a fi una favorabilă pe plan personal, dar nu prea fastă în sectorul profesional. În cursul zilei de 18, pot apărea disensiuni între tine și partenerul de viață și/sau afaceri. Din 21 încolo, ești parcă mai inspirat/ă în suplimentarea veniturilor și/sau valorificarea economiilor. În jurul datei de 24, relațiile care nu sunt oficiale pot trece prin greutăți care par să le întărească.

În preajma datei de 25, caută să nu epatezi cu cheltuieli prea mari în favoarea copiilor și/sau a celui drag. Financiar vorbind, pare că o duci destul de bine în cursul zilei de 26, dar nu-ți strica banii aiurea în cursul zilei următoare, chiar dacă știi că-ți vor intra alții în cont. În data de 28, te poți redresa pe acest plan destul de bine, dar există riscul să cazi la fel de ușor în preajma lui 29.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul lunar, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să cititi şi zodia corespunzătoare.

Horoscopul lunii iunie pentru fiecare zodie

Citiţi şi pentru luna următoare »

Urmăriţi horoscopul lunar video »

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 14 iulie 2017
Recomandari astrologice

Cand Marte este in miscare retrograda, este posibil ca randamentul dvs. sa scada si sa deveniti mai irascibil. Nu actionati pripit! Manati fiind de o neliniste interioara, ati putea porni spre o directie gresita. E un moment bun sa meditati si sa va controlati corpul.