Exploreaza sectiunile
Horoscop, zodiac
Reclama
AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Gemeni

Horoscopul lunii Decembrie pentru zodia Gemeni

Primele două zile ale lunii se arată prielnice vieții sociale și amoroase. Între 3 și 5, partenerul își poate exprima nemulțumirile legate de lucruri ce țin de bucătăria internă a familiei. Din 4 până-n 9, se anunță rost de dragoste cu năbădăi. După data de 5, poți primi sarcini de lucru care te incită, dar te și pun în dificultate. Între 8 și 13, riști să-l neglijezi pe cel drag din pricina prietenilor.

Din 10 încolo, n-ar strica să se pună la punct reguli cu privire la uzul finanțelor și bunurilor deținute la comun cu partenerul de viață ori afaceri. Din 10 până-n 12, parcă muncești cu mai mult drag și spor. Aportul tău de energie, timp și resurse la proiectele cuplului și/sau ale asocierii profesionale în care ești implicat poate să nu echivaleze cu cel al restului părților între 19 și 21.

În zilele de 25 sau 26, își pot găsi rezolvarea unele probleme de familie, cel mai probabil de natură financiară. Din 27 până-n 31, asigură-te că respecți libertatea personală a persoanei iubite, respectiv a copiilor. Începând cu data de 30, viața de cuplu se îmbunătățește, iar burlacii/țele acestui semn pot avea ocazia de a întâlni pe cineva special, semn că dragostea plutește în aer.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii Decembrie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

Meniul sectiunii
Cursuri astrologie
Reclama
Recomandari diverse
Recomandari astrologice

Evitati sa va programati interventiile chirurgicale atunci cand este Luna Plina (plus cate o zi inainte si dupa)! Bineinteles, urgentele nu intra in discutie.

Fidelia

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme