Exploreaza sectiunile
Horoscop, zodiac
Reclama
AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Gemeni

Horoscopul lunii Martie pentru zodia Gemeni

Pana in 3, se pune problema daca esti dispus sa devii portavocea convingerilor mai multor persoane sau daca te multumesti cu statutul de vedeta locala. Din 4 pana-n 6, te poti trezi ca prietenele sau doamnele ori domnisoarele de la care asteptai sprijin financiar sau moral ezita sa ti-l acorde. Risti sa ai parte de acelasi tratament din partea amicilor si a sponsorilor intre 10 si 14.

Statutul tau profesional si social ramane relativ incert si luna aceasta, dar mai ales din 13 incolo. Asadar, demonstreaza-le superiorilor ca poti mai mult decat si-au imaginat. Incepand cu 14, se incurca itele pe plan conjugal, vizate fiind, mai ales, relatiile de lunga durata. In 16 si/sau 17, cariera, imaginea in societate sau figurile autoritare poate complica si mai mult situatia.

Dupa data de 17, incepi sa simti fiorii unei iubiri neimpartasite, departe de ochii curiosilor sau ai partenerului. Aceste trairi reprimate pot duce la aparitia unei tulburari de alimentatie. In 18 si/sau 19, ti se poate prejudicia reputatia profesionala sau sociala. Desi e tentant, nu-ti destainui emotiile din 27 pana-n 29. Intre 29 si 31, descoperi cat de matur emotional esti cu adevarat.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii Martie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

Meniul sectiunii
Cursuri astrologie
Cautare
Cautare cu Google in AstroDex
Reclama
Carti
Horoscop saptamanal chinezesc
Recomandari diverse
Recomandari astrologice

Daca aveti nevoie de idei noi, ingenioase si curajoase, asteptati ca Mercur sa treaca intr-un semn cardinal (Berbec, Balanta, Rac, Capricorn) pentru un plus de inspiratie.

Fidelia

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme