AstroFidelia English En 
Horoscop Leu

Horoscopul lunii Februarie pentru zodia Leu

Dacă primești în intervalul 4-7 al lunii o sarcină de lucru care-ți testează experiența de muncă, punându-te în dificultate, evită să ceri sfatul unei colege de muncă întrucât s-ar putea să te inducă în eroare, fie voluntar, fie involuntar. Pune-ți mintea la contribuție între 5 și 7 februarie și-i vei face față cu brio. Cândva din 9 până-n 11 te poți alege cu o primă, un bonus sau mărire salarială.

Din 14 februarie încolo, comunici parcă mai eficient cu partenerul de viață ori afaceri, precum și cu clienții și/sau colaboratorii, ceea ce-nseamnă că ultimele două decade ale lunii sunt favorabile negocierilor. Începând cu 17 a lunii, atmosfera din cuplu se poate-ndulci în cazul nativilor/elor acestui semn implicați/te într-o relație, în timp cei/le single își pot întâlni jumătatea.

Între 27 și finele lunii, fie-ți pare că eviți mai ușor capcanele vieții profesionale sau amoroase-n doi, fie ignori mai mult sau mai puțin deliberat faptul că parteneriatul de viață ori afaceri șchiopătează. În orice caz, bine ai face să-ți tragi vălul de pe ochi înainte de-a o face soarta pentru tine. Privește lucrurile dintr-o perspectivă obiectivă și încearcă să vezi ce-ar fi de făcut.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii Februarie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 4 martie 2016
Recomandari astrologice

Actiunile si proiectele noi au mai mari sanse de reusita, daca sunt incepute atunci cand Luna este in crestere.

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme