Horoscop, astrologie, zodiac : AstroDex AstroDex Fidelia
Exploreaza sectiunile
 

AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Leu

Horoscopul lunii Iulie pentru zodia Leu

Saptamanile trecute au fost destul de complicate pentru tine poate pentru ca nu mai erai la fel de increzator in planurile de viitor sau pentru ca te-ai distantat intr-o anumita masura de prieteni. Ei bine, incepi sa vezi luminita de la capatul tunelului si-ti recapeti forta de a-ti urma visurile. Poate ca din 13 iulie vei simti nevoia sa iei o pauza, sa te ocupi de tine insuti si sa-ti reincarci bateriile.

Incepand cu 16 iulie, esti in lumina reflectoarelor, popularitate de care te vei bucura intr-un fel sau altul in lunile urmatoare. Chiar daca nu faci eforturi pentru a iesi in evidenta, toti ochii sunt atintiti asupra ta. Nu fi delasator cu imaginea ta pentru ca te poti trezi cu un surplus de kilograme. Tensiunile de acasa sau problemele locative incep sa-si gaseasca treptat rezolvarea.

Probabil ca atentia pe care ti-o acorda cei din jur poate fi coplesitoare pentru tine in ultima decada a lunii sau nu profiti de ea asa cum ar trebui, recurgand la gesturi exagerate. Intrarea lui Marte in Scorpion din 26 iulie te indeamna sa preiei initiativa acasa. A venit momentul sa pui cartile pe masa, sa discuti unele subiecte sensibile sau sa te apuci de reparatii capitale la casa.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii Iulie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

Reclama
AstroDex
» Astrograme personalizate
» Dictionar de termeni astrologici
» Catalog VIP
Horoscop
» Horoscop lunar
» Horoscop saptamanal
» Horoscop zilnic
Diverse
» Horoscop 2014
» Horoscop chinezesc
» Horoscop dragoste
Astrologie
» Ceasul astrologic
» Swiss ephemeris
» Calendar astrologic, evenimente
Copyright ©
Editura Fidelia
Termeni si conditii Harta sitului Despre noi Contact

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme