Exploreaza sectiunile
Horoscop, zodiac
Reclama
AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Leu

Horoscopul lunii Aprilie pentru zodia Leu

Dacă în 2 și/sau 3 atmosfera dintre tine și partener sau copii se răcește vizibil și dacă în 6 și/sau 7 te simți ca un resort de care se trage din toate capetele, poate fi nevoie să renunți la unele prejudecăți sau principii de viață pentru ca lucrurile să revină la normal. Din 8 încolo, începi să te aduni și redevii tu însuți. Între 5-11, nu fii superficial în gândire, cu sănătatea, dar și munca ta.

Viața ta socială urmează o curbă ascendentă după data de 11, același lucru putându-se spune și despre proiectele tale pe termen lung. Probabil prietenii tăi vor veni cu o idee de proiect care-ți va părea într-atât de tentantă încât nu poți decât să li te alături. Din 15 aprilie, capeți trecere la oamenii de vază și te apropii de șefi, nefiind exclus să urci în ierarhia socială sau profesională.

Funcția pe care o deții la muncă, imaginea pe care o ai în societate sau chiar relația cu superiorii te ajută să primești sarcini de muncă mai ușoare, care-ți fac mai multă plăcere sau din care chiar ai ceva util de învățat din 20 până-n 24 aprilie. Touși, s-ar putea, în intervalul 22-24 al lunii, să nu te simți tocmai confortabil în această nouă ipostază. Încearcă să rămâi stăpân pe situație!

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii Aprilie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

Meniul sectiunii
Cursuri astrologie
Cautare
Cautare cu Google in AstroDex
Reclama
Cursuri si seminarii
Carti
Horoscop saptamanal chinezesc
Recomandari diverse
Recomandari astrologice

Cand Mercur este in miscare retrograda, incercati sa fiti mai atent la modul in care comunicati! Diferentele de opinii pot iesi la iveala intr-un mod suparator. Desi aceste momente sunt de fapt ocazii bune de a clarifica lucrurile, asta se poate intampla numai de veti comunica intr-un mod diplomat si intelept. Altfel, rezultatul va fi doar o cearta inutila... (consultati tabelul planetelor retrograde)

Fidelia

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme