Exploreaza sectiunile
Horoscop, zodiac
Reclama
AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Leu

Horoscopul lunii Decembrie pentru zodia Leu

Din 5 a lunii incolo, se intensifica activitatea pe plan social. Ai mare priza la grupurile de oameni cu care impartasesti aceeasi filozofie de viata, printre care se numara si membrii familiei cu care rezonezi intelectual. Burlacii/itele nascute sub acest semn se pot simti atrasi de persoane excentrice, probabil chiar dintr-o alta cultura. Totusi, incepand din 8, tonusul tau este in scadere.

In a doua decada a lui decembrie, se mareste volumul de munca la serviciu, deci se prefigureaza cateva zile in care vei alerga dintr-o parte in alta pentru a rezolva treburi cat mai multe. Dupa data de 17, investeste in gadget-uri care iti eficientizeaza munca, te scapa de unele batai de cap si nu ezita sa-i ceri ajutorul unui prieten daca simti ca te depaseste complet o anumita sarcina.

De doi ani si jumatate incoace, Saturn in Scorpion ti-a pus la incercare zona de confort, adancind prapastia dintre tine si rude, rasucind cutitul in ranile emotionale dobandite acasa. Cand trece-n Sagetator, cauta sa te-nvete care-i diferenta intre cantitate si calitate si ca exista mai mereu ceva nou de descoperit in persoana partenerului si ca n-ai motive sa-ti abandonezi vechile pasiuni.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii Decembrie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

Meniul sectiunii
Cursuri astrologie
Cautare
Cautare cu Google in AstroDex
Reclama
Carti
Horoscop saptamanal chinezesc
Recomandari diverse
Recomandari astrologice

Cand Mercur este in miscare retrograda, incercati sa fiti mai atent la modul in care comunicati! Diferentele de opinii pot iesi la iveala intr-un mod suparator. Desi aceste momente sunt de fapt ocazii bune de a clarifica lucrurile, asta se poate intampla numai de veti comunica intr-un mod diplomat si intelept. Altfel, rezultatul va fi doar o cearta inutila... (consultati tabelul planetelor retrograde)

Fidelia

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme