AstroFidelia English En 
Horoscop Leu

Horoscopul lunii decembrie pentru zodia Leu

Diferențele dintre tine și interlocutorii tăi își pot spune cuvântul în jurul sau în preajma lui 1. Din 1 încolo, se arată mai multe ocazii de flirt decât de obicei. După data de 3, comunici mai dificil cu persoana iubită și/sau copiii. Astfel, se poate ajunge la ceartă în jurul sau în cursul lui 6. După data de 9, se anima atmosfera în familie. În cursul sau în jurul lui 10, starea ta de spirit e bună.

În preajma aceleiași date, nu da dovadă de gelozie și posesivitate. În cursul sau în preajma zilei de 15, comunici parcă mai bine cu persoana iubită și/sau copiii. În cursul sau în jurul lui 20, se arată un climat astral bun să evadezi din cotidian cu persoana iubită. Din 20 încolo, se arată o perioadă bună, dar obositoare la muncă. După 23, vorbești bine pe limba celui drag și a copiilor.

În cursul sau în jurul lui 25, mai pot apărea unele probleme între tine și cei mici și/sau cel drag, dar nu foarte grave. După data de 25, se îndulcește atmosfera pe plan profesional, indiciu cum că te înțelegi mai bine cu colegii de muncă. În cursul sau în preajma zilei de 28, poți trece prin unele momente dificile, dar caută să faci în așa fel încât să apelezi la cei dragi pentru sprijin.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul lunar, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să cititi şi zodia corespunzătoare.

Horoscopul lunii decembrie pentru fiecare zodie

Citiţi şi pentru luna următoare »

Urmăriţi horoscopul lunar video »

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Actuala serie a cursurilor de astrologie şi numerologie a început în 8 decembrie. Se mai pot face înscrieri până vineri 15 decembrie.
Recomandari astrologice

Cand Mercur este in miscare retrograda, incercati sa fiti mai atent la modul in care comunicati! Diferentele de opinii pot iesi la iveala intr-un mod suparator. Desi aceste momente sunt de fapt ocazii bune de a clarifica lucrurile, asta se poate intampla numai de veti comunica intr-un mod diplomat si intelept. Altfel, rezultatul va fi doar o cearta inutila... (consultati tabelul planetelor retrograde)