AstroFidelia English En 
Horoscop Leu

Horoscopul lunii Iunie pentru zodia Leu

Între 2 și 5, ești provocat/ă să lași lucrurile să decurgă de la sine pe plan social și amoros. În zilele de 9 și/sau 10, viața ta profesională ar putea intra-n contradicție cu cea de familie. Cândva după data de 13, îți răsare-n minte ideea unui proiect de grup sau a unui plan de viitor. La un moment dat din 17 încolo, poate reveni-n viața ta un/o fost/ă partener/ă sau începi o aventură.

Între 20 și 22, poți fi tentat/ă să le dai mai multă crezare prietenilor în detrimentul partenerului sau invers, ceea ce ar putea duce la tensiuni între cele două tabere. În zilele de 22 și 23, evită să dai bani cu-mprumut sau să faci investiții-n proiecte care nu prezintă garanții. În intervalul 26-28 iunie se pot remedia unele aspecte ale relației cu părinții, dând dovadă de acceptare și toleranță.

Din 30 încolo, pui mai ușor la suflet vorbe spuse la mânie sau care n-aveau intenția să rănească. Tot atunci supărarea îți pricinuiește și neplăceri de ordin fizic ori ai parte de greutăți la serviciu. Atmosfera de acasă-ncepe să se detensioneze treptat, semn că relația cu membrii familiei devine mai armonioasă. Nu-i exclus să-ți fie mai ușor să faci față responsabilităților de ordin casnic.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii Iunie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 15 iulie 2016
Recomandari astrologice

Cand este Luna Noua, incepeti ceva nou in viata dumneavoastra! De asemenea, puteti incerca sa va lasati de fumat sau de alcool, in general de obiceiurile de care vreti sa scapati.

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme