AstroFidelia English En 
Horoscop Leu

Horoscopul lunii iunie pentru zodia Leu

În prima zi a lunii, tăria ta de caracter primează și deții abilitățile sociale pentru a te descurca în orice situație. În cursul sau în preajma lui 2, rămâi stăpân/ă pe tine însuți/ăți. În cursul sau jurul lui 5, se pot ivi unele probleme de sănătate și/sau profesionale. În cursul sau preajma lui 6, nu face investiții cu bani care nu-ți aparțin sau nu-i ai. După 12, nu persista în gânduri negative.

Din 13 încolo, șarmul și carisma ta se potențează vizibil. În cursul sau jurul lui 14, nu te certa cu șefii. În preajma sau cursul lui 15, pot apărea unele probleme de sănătate. În jurul sau cursul lui 19, ai tăria de caracter să treci peste orice. În preajma sau cursul lui 21, pot apărea tensiuni în cuplu. În jurul sau cursul lui 23, se iscă fricțiuni la serviciu. În preajma lui 25, acasă apar scântei.

După data de 26, se prea poate să ai senzația că nu te mai înțelegi nicicum cu partenerul de viață și/sau de afaceri. Începând cu data de 29 iunie, ești mai expresiv/ă și expansiv/ă decât de obicei. În cursul sau preajma lui 30, pot apărea unele discuții în contradictoriu în raport cu figurile cu autoritate din viața ta. Încearcă să le aplanezi din fașă pentru ca lucrurile să evolueze bine.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul lunar, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să cititi şi zodia corespunzătoare.

Horoscopul lunii iunie pentru fiecare zodie

Citiţi şi pentru luna următoare »

Urmăriţi horoscopul lunar video »