AstroFidelia English En 
Horoscop Leu

Horoscopul lunii august pentru zodia Leu

Din câte se pare, în data de 12 sau în jurul ei, te găsești într-o dispoziție destul de bună, deși ești conștient/ă că ai putea-o duce mai bine decât atât. Din 13 încolo, pot apărea unele probleme cu banii, indiciu cum că s-ar dori să dai dovadă de moderație. La serviciu, ziua de 15 sau în preajma ei poate fi una dificilă, fapt pentru care se recomandă profesionalism. Nu lăsa la urmă detaliile.

De dorit ar fi ca, cel puțin în data de 17 sau în jurul ei, să nu dai crezare bârfelor sau altor vorbe care apar. S-ar putea să te alarmezi degeaba și să faci lucruri pe care ai putea ajunge să le regreți. După data de 26, șarmul și carisma ta se potențează vizibil, iar atenția din partea celorlalți nu-ți lipsește deloc. Străduiește-te însă să nu stârnești gelozia partenerului dacă răspunzi flirturilor.

Pe plan financiar, pot ieși în evidență unele pierderi în data de 26 sau cândva pe aproape. Se prea poate să nu-ți fi gestionat bugetul cu cea mai mare atenție, fapt care se vede în bilanțul bancar. Începând cu data de 31, îți exprimi personalitatea ceva mai dificil, indiciu cum că unor oameni le poți părea într-un fel, iar altora le lași o cu totul altă impresie. Fii atent/ă să nu pari duplicitar/ă.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul lunar, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să cititi şi zodia corespunzătoare.

Horoscopul lunii august pentru fiecare zodie

Citiţi şi pentru luna următoare »

Urmăriţi horoscopul lunar video »