AstroFidelia English En 
Horoscop Leu

Horoscopul lunii octombrie pentru zodia Leu

Financiar, s-ar părea că stai destul de bine în cursul sau în preajma zilelor de 1, 3 și 5. Ideal ar fi însă ca în jurul datei de 9 să nu cheltuiești prea mult pe lucruri de care nu ai cu adevărat nevoie. Se pot ivi unele discuții în contradictoriu între tine și partener în cursul sau în preajma zilei de 9. Nu este exclus nici să ți se defecteze aparatura de la serviciu și să pătimești de pe urma asta.

Din 10 încolo, relația ta cu membrii familiei, dar mai ales cu părinții, poate deveni mai puternică decât oricând. Nu cheltui prea mult în speranța de a impresiona partenerul sau copiii în jurul sau în preajma zilei de 11. Începând cu 14, abilitățile tale de comunicare și socializare se pot potența vizibil. Diferențele de mentalitate în raport cu interlocutorii pot duce la certuri în jurul lui 15.

Din 17 încolo, comunici parcă mai eficient cu familia, fapt care devine vizibil chiar în cursul sau în preajma zilei de 18. După data de 22, devii ceva mai asertiv/ă în comunicare. Dacă treci prin momente dificile în jurul lui 24, apelează la sprijinul familiei. În cursul sau în preajma zilei de 28, se prea poate să ajungi la certuri cu unii colegi de muncă. Aplenează tensiune din fașă.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul lunar, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să cititi şi zodia corespunzătoare.

Horoscopul lunii octombrie pentru fiecare zodie

Citiţi şi pentru luna următoare »

Urmăriţi horoscopul lunar video »

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Actuala serie a cursurilor de astrologie si numerologie a inceput in 20 octombrie. Se mai pot face inscrieri pana vineri 27 octombrie.
Orele planetare
AstroDex
Azi: 21.10.2017 - 4:09
Răsărit Soare: 07:37
Apus Soare: 18:23
Guvernatorul zilei:
Guvernatorul zilei
Ora planetară:
Cititi amanunte
Soarele: 03:12 - 04:18
Detalii oră planetară