AstroFidelia English En 
Horoscop Leu

Horoscopul lunii Iulie pentru zodia Leu

Din 5 până-n 8, ai putea simți nevoia să petreci mai mult timp în intimitate. În 6 și 7 iulie, așteaptă-te ca lucrurile să nu meargă conform planului la serviciu, Tot în acele zile, dar și-n cea imediat următoare, te-ar putea paște o criză existențială. Nu ceda tentației autoizolării-n 10 și 11 ale lunii. Poate n-ar strica dacă i-ai spune unui apropiat care-ți sunt gândurile și trăirile de acum.

Șarmul și carisma ta își reînnoiesc forțele după data de 12. Același lucru se poate spune, din 14 încolo, despre abilitățile tale de comunicare. Pe plan personal, cele mai bune zile par a fi cele din intervalul 15-18 iulie. În 18 și 19 ale lunii, pari să te găsești pe aceeași lungime de undă cu partenerul și/sau copiii. Dacă ești single, dar curtat/ă, caută să-ți dai întâlniri atunci.

Nu-i exclus să ai parte de o a doua chiar la un moment dat în intervalul 19-21 iulie. Caută ca-ntre 26 și 28 ale lunii să participi la un atelier de dezvoltare personală sau un curs care să-ți cultive o preocupare intelectuală. Se-ntrevăd fricțiuni între tine și părinți pe 29 și/sau 30 a(le) lunii. Începând cu data de 30, îți pică fisa referitor la cum ți-ai putea rotunji mai eficient veniturile.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii Iulie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 9 septembrie 2016
Recomandari astrologice

Daca doriti sa aduceti ajustari unor idei si concepte sau aveti nevoie de timp pentru o mai buna documentare, profitati de momentele in care Mercur se afla intr-un semn mobil (Fecioara, Gemeni, Sagetator, Pesti).

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme