Exploreaza sectiunile
Horoscop, zodiac
Reclama
AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Leu

Horoscopul lunii Ianuarie pentru zodia Leu

Cel putin pana-n 3 a lunii, orgoliul tau supradimensionat se poate pune de-a curmezisul relatiei de cuplu, cu asociatii sau clientii. In intervalul 7-16 ianuarie, cauta sa repari pagubele de la inceputul acestei decade, oferindu-le spatiu celor din jur si regasindu-ti spiritul de echipa. Din 12 incolo, investeste timp si energie in relatiile cu ceilalti, dar pastreaza in minte ideea de echilibru.

In perioada cuprinsa intre 13 si 21 ale lunii, se asterne ceata peste relatia de cuplu. Poate ca initial iti place sa te lasi dus de val, dar aceasta lipsa de perspectiva si traiectorie va poate afecta mai tarziu, poate chiar in jurul zilelor de 19 si 20, cand nevoia ta de atentie se loveste de dorinta partenerului de a se bucura de libertate personala. Se cer trasate si respectate granitele dintre voi.

Incepand cu 21 a lunii, parca nu mai vorbesti pe aceeasi limba cu partenerul, asociatii sau clientii, iar efectele acestui decuplaj ajung sa se vada cu ochiul liber. Pe plan sentimental, din 27 incolo, tinzi sa te lasi din nou in voia curentilor, iar in intervalul 29-31 al lunii te trezesti plutind in deriva, tragandu-l si pe cel drag dupa tine. Se cere sa consolidati numaidecat fundatia cuplului.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii Ianuarie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

Meniul sectiunii
Cursuri astrologie
Cautare
Cautare cu Google in AstroDex
Reclama
Carti
Horoscop saptamanal chinezesc
Recomandari diverse
Recomandari astrologice

Cand Marte este in miscare retrograda, este posibil ca randamentul dvs. sa scada si sa deveniti mai irascibil. Nu actionati pripit! Manati fiind de o neliniste interioara, ati putea porni spre o directie gresita. E un moment bun sa meditati si sa va controlati corpul.

Fidelia

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme