AstroFidelia English En 
Horoscop Leu

Horoscopul lunii decembrie pentru zodia Leu

După data de 2, comunici parcă mai eficient cu colegii de muncă. Începând cu 7 decembrie, vine o perioadă bună pentru viața ta de cuplu, dar și pentru relațiile tale profesionale. Dacă te afli încă în căutarea persoanei potrivite, nu-i exclus s-o găsești în săptămânile care urmează. În intervalul 10-13, sunt recomandate excursiile cu persoana iubită și/sau copiii la mare distanță de casă.

Începând cu 19 decembrie, s-ar părea că nu te mai înțelegi la fel de bine cu tovarășii de serviciu. Tot din acea zi încolo, pot apărea tensiuni între tine și partenerul de viață și/sau afaceri pe seama banilor. Discuțiile purtate cu colegii de muncă pe un ton mai mult sau mai puțin ridicat din 19 și/sau 20 vor decide cum anume vor evolua lucrurile în viitor. Cântărește-ți bine vorbele atunci.

Sărbătorile de iarnă te surprind într-o dispoziție festivă, alături de rudele apropiate și partener. Din 30 încolo, te-ai putea ciondăni cu cel drag sau cu partenerul de afaceri pe seama unor lucruri de care nu se face cu adevărat vinovat. Poate că sunteți amândoi vinovați și refuzi ori chiar nu vezi acest lucru. Indicat ar fi să privești lucrurile din altă perspectivă. Îți se va schimba viziunea.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii decembrie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 9 decembrie 2016
Recomandari astrologice

Cand Marte este in miscare retrograda, este posibil ca randamentul dvs. sa scada si sa deveniti mai irascibil. Nu actionati pripit! Manati fiind de o neliniste interioara, ati putea porni spre o directie gresita. E un moment bun sa meditati si sa va controlati corpul.

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme