AstroFidelia English En 
Horoscop Leu

Horoscopul lunii aprilie pentru zodia Leu

În cursul sau în jurul zilelor de 4 și 5, se prea poate să primești unele sarcini de serviciu care vin la pachet cu așteptări nerealiste, termene-limită mult prea scurte sau care depășesc mult prea mult fișa postului tău. În cursul sau în preajma zilelor de 7 și 11, este posibil să te bucuri de mult randament profesional. Acest lucru se poate traduce prin înregistrarea unor progrese la serviciu.

Din 15 încolo, se prea poate să călătorești mai mult la distanțe apreciabile de casă, să ai mai mult de a face cu instituțiile statului, iar relațiile cu apropiații din străinătate sau rudele partenerului să se îmbunătățească vizibil. Iată așadar cum apari schimbări pozitive în viața ta. În jurul sau în cursul zilei de 17, se poate să te împarți cu dificultate între persoana iubită și viața de carieră.

Dacă te axezi mai mult pe carieră în perioada aceea, se prea poate să ai parte de primele beneficii mai repede decât te-ai fi așteptat. Din 24 încolo, viața ta socială se animă considerabil, întâlnind oameni noi. În cursul sau în preajma zilei de 25, reapar provocările profesionale care, dacă nu reușești să le depășești, s-ar putea ca lucrurile să nu o ia în direcția bună la locul de muncă.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul lunar, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să cititi şi zodia corespunzătoare.

Horoscopul lunii aprilie pentru fiecare zodie

Citiţi şi pentru luna următoare »

Urmăriţi horoscopul lunar video »