AstroFidelia English En 
Horoscop Leu

Horoscopul lunii februarie pentru zodia Leu

Ideal ar fi ca, în cursul sau în preajma lui 4, să nu implici familia în bucătăria internă a cuplului. Din 10 încolo, revine pasiunea în relația pe care o ai cu partenerul de viață. În cursul sau în jurul zilei de 13, se prea poate să se amestece iar cei dragi între tine și persoana iubită. Nu da dovadă de gelozie și posesivitate în cursul sau în preajma zilei de 17. Nu va duce la nimic bun asta.

Din 18 încolo, orice problemă ai putea întâmpina în cuplu se va rezolva cu ușurință dacă încerci să comunici mai mult cu persoana iubită. Cu toate acestea, lucrurile riscă să se complice nițel în cuplu în jurul sau în cursul datei de 21. În cursul sau în preajma zilei de 25, nu lăsa iar gelozia și posesivitatea să te acapareze. Tot în același interval, caută să comunici mai mult cu cel drag.

În cursul sau în preajma zilei de 28, pot reapărea în peisaj problemele de încredere dintre tine și persoana iubită. Dacă vă reproșați lucruri din pricina acestei breșe de siguranță din relația voastră, înseamnă că a venit momentul să faceți ceva concret din acest punct de vedere. Terapia de cuplu se poate dovedi un aliat de nădejde în astfel de situații, deci apelați la un psiholog.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul lunar, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să cititi şi zodia corespunzătoare.

Horoscopul lunii februarie pentru fiecare zodie

Citiţi şi pentru luna următoare »

Urmăriţi horoscopul lunar video »