Horoscop, astrologie, zodiac : AstroDex AstroDex Fidelia
Exploreaza sectiunile
 

AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Leu

Horoscopul lunii August pentru zodia Leu

Cel putin prima decada a lui august este despre tine. Atentia prietenilor este indreptata exclusiv in directia ta, ocazie cu care nu ti-ar strica sa schimbi ceva la felul in care arati, te imbraci sau te porti in societate. Depinde de tine cum tratezi interesul pe care-l manifesta ceilalti fata de tine, dar ar fi regretabil sa-ti asumi o atitudine superioara in jurul zilelor de 8 si 9 ale lunii in curs.

Daca nu ai profitat de popularitatea pe care ti-a adus-o prima decada a lunii, mai ai o sansa de a te bucura de ea la mijlocul lui august cu precadere din 16 pana in 19 ale lunii cand rudele, vecinii si chiar sefii nu te scapa din ochi nicio clipa. Candva intre 18 si 20 august poti fi victima unei erori bancare sau a faptului ca o factura soseste dupa data scadenta, deci tine-ti o evidenta clara!

In intervalul de zile 21-23 august, aptitudinile tale sunt forjate la maximum la locul de munca. Chiar daca sarcinile care-ti revin nu sunt cele mai usoare, vei vedea ca nici rasplata nu este de colea, deci merita sa dai tot ce ai mai bun. In cea mai mare parte a celei de-a treia decade a lunii, atmosfera de acasa este destul de tensionata, semn ca se anunta schimbari iminente in familie.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii August pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

Reclama
AstroDex
» Astrograme personalizate
» Dictionar de termeni astrologici
» Catalog VIP
Horoscop
» Horoscop lunar
» Horoscop saptamanal
» Horoscop zilnic
Diverse
» Horoscop 2014
» Horoscop chinezesc
» Horoscop dragoste
Astrologie
» Ceasul astrologic
» Swiss ephemeris
» Calendar astrologic, evenimente
Copyright ©
Editura Fidelia
Termeni si conditii Harta sitului Despre noi Contact

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme