Exploreaza sectiunile
Horoscop, zodiac
Reclama
AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Leu

Horoscopul lunii August pentru zodia Leu

Atmosfera destul de apăsătoare de acasă are toate șansele să se aerisească începând cu data de 1. Evenimentele prefigurate în jurul zilei de 3 august pot să-ți lase altă impresie, dar nu te descuraja pentru că lucrurile merg încet, dar sigur înspre mai bine. După ziua de 7, se întrezăresc oportunități de a-ți suplimenta veniturile, fie și doar sub forma unor ponturi sau sugestii-cheie.

Din 9 încolo, e posibil să ai ceva mai multă inițiativă decât de obicei, probabil pentru că încrederea ta în forțele proprii este vizibil mai mare. Dacă din 16 iulie 2014 încoace prezența ta a ajuns să umple fiecare încăpere în care te-ai afișat, odată cu poposirea lui Jupiter în Fecioară din 11 august, focusează-te pe ridicarea nivelului tău de trai. Nu-ți face griji, vin și oportunități!

Începând cu data de 27, ești parcă mai abil ca niciodată când se pune problema să vorbești pe limba tuturor. Politețea și capacitatea de a-i face pe ceilalți să se simtă bine în preajma ta te pot ajuta să-ți mărești simțitor cercul de cunoștințe. Spre sfârșitul lunii, sunt favorizate negocierile de contracte, întâlnirile de afaceri importante, dar și ședințele de creație și brainstorming-urile.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii August pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

Fidelia

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme