Exploreaza sectiunile
Horoscop, zodiac
Reclama
AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Leu

Horoscopul lunii Iulie pentru zodia Leu

În intervalul 7-11, e indicat să te implici voluntar în activități ca meditația și introspecția care îți recalibrează energiile. Între 11 și 19, evenimentele de mare impact emoțional din planul familial sau locativ îți pun la încercare capacitatea de a le disimula în raport cu ceilalți. Din 8 încolo, crește nevoia de a fi admirat, dar în jurul zilei de 14, poți realiza că ți-o poți satisface și singur.

Dacă nu forezi în adâncul ființei tale în prima parte a lunii, s-ar putea ca, din 14 până-n 18, să fii pus față în față cu consecințele psihosomatice ale negării propriilor nevoi și dorințe, ca de exemplu o afecțiune. În jurul datei de 19, aprecierea insuficientă te poate determina să vezi viața și oamenii în alb și negru. Din 19 încolo, poți economisi mult dacă-ți administrezi atent finanțele.

În jurul zilei de 23, raportarea constructivă la ultimii trei ani te poate ajuta să abordezi altfel evenimentele familiale care trezesc în tine emoții și trăiri intense. Insistențele de a-ți fi remarcată valoarea rămase fără răspuns între 23 și 28 te pot determina să-ți schimbi radical felul de a vedea viața și oamenii. Începând cu data de 25, chiverniseala se poate transforma treptat în zgârcenie.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii Iulie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

Fidelia

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme