AstroFidelia English En 
Horoscop Leu

Horoscopul lunii februarie pentru zodia Leu

Primele două zile ale lunii pot veni la pachet cu o grămadă de deplasări pe distanțe mai mici sau mai mari în interes profesional sau ca urmare a unei probleme de sănătate. Din 3 încolo, începe o perioadă bună pentru cei/le implicați/te într-o relație la distanță ori cu o persoană dintr-o cultură, de o naționalitate sau religie diferită. Ori poate debutează o poveste de dragoste cu cineva astfel.

După data de 5, este de așteptat ca abilitățile tale de comunicare și socializare să nu se mai ridice la standardele obișnuite. Începând cu data de 7, reușești totuși să te înțelegi ceva mai bine cu cel drag și/sau partenerul de afaceri. Intervalul 20-24 al lunii poate sta sub semnul termenelor-limită greu de respectat sau al sarcinilor care te depășesc ca experiență. Îngrijește-te mai mult de tine.

Zilele de 21 și 22 se disting prin faptul că pot apărea oportunități noi de colaborare ori ajungi să renegociezi unele contracte mai vechi. Din 25 până-n 28, planează riscul certurilor din pricina diferențelor de viziune. Evită deplasările prea numeroase în acele zile. După data de 26, se pune ceața peste situația banilor/bunurilor dobândite/câștigate cu partenerul de viață și/sau de afaceri.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii februarie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Urmariti horoscopul lunar video »

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 10 martie 2017
Recomandari astrologice

Cand Luna este in semne fixe (Taur, Leu, Scorpion, Varsator), este oportun sa continuam activitatile gospodaresti deja incepute, sa le consolidam si sa perseveram in a le duce la bun sfarsit.

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme