AstroFidelia English En 
Horoscop Leu

Horoscopul lunii august pentru zodia Leu

După data de 2, viața ta amoroasă se animă considerabil. Din 5 încolo, găsești noi metode de a-ți rotunji veniturile și a-ți valorifica economiile. Evită ca, între 5 și 8, să cumperi lucruri de care nu ai cu adevărată nevoie. Zilele de 7 și 8 îți pot aduce probleme de ordin financiar. Activitățile extraprofesionale te pot ajuta să-ți suplimentezi salariul cândva din 10 până-n 12 august.

Începând cu 12 a lunii, relaționezi parcă mai ușor cu partenerul și/sau copiii. Caută să ai mai multă-ncredere-n ei, mai ales între 12 și 14 august. Din 13 până-n 15, poți cheltui mai mult decât ți-ai propus. Vestea bună este totuși că reușești să-ți revii pe acest plan în intervalul 19-26 al lunii. Chiar și așa, ar fi de dorit să pui câte ceva la ciorap în cazu-n care treci prin zile negre.

Gelozia și posesivitatea pot pune stăpânire asupra ta din 22 până-n 29 august. Financiar vorbind, poți înregistra progrese și-n intervalul 26-29 al lunii. După data de 30 august, ți-ar putea fi mai dificil să-ți ții bugetul sub control. Dacă-ți centralizezi cheltuielile, vei reuși să ții un bilanț mai eficient și să minimizezi riscul ca banii să-ți alunece printre degete. Totul ține numai de tine.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii august pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 9 septembrie 2016
Recomandari astrologice

Cand Luna este in semne fixe (Taur, Leu, Scorpion, Varsator), este oportun sa continuam activitatile gospodaresti deja incepute, sa le consolidam si sa perseveram in a le duce la bun sfarsit.

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme