Exploreaza sectiunile
Horoscop, zodiac
Reclama
AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Leu

Horoscopul lunii Decembrie pentru zodia Leu

Primele două zile ale lunii pot veni la pachet cu surprize plăcute pe plan sentimental și/sau în relația cu copiii. De dorit ar fi ca-ntre 3 și 5 să nu achiziționezi altceva decât strictul necesar. Riscul de a intra în dispute cu colegii de muncă crește vertiginos din 4 până-n 9. După data de 5, timpul petrecut acasă, înconjurat de cei dragi, îți poate aduce mai multe satisfacții decât ai crede.

Dacă te vizitează rudele tale și/sau ale partenerului între 8 și 13 sau intenționezi să porți discuții importante atunci, nu lăsa diferențele de viziune și mentalitate să conducă la conflicte. Din 10 încolo, începi parcă să vorbești aceeași limbă cu tovarășii de serviciu. Unele probleme de familie se pot soluționa ca prin minune cândva din 10 până-n 12, dacă dai dovadă de multă înțelegere.

Apropierea unor termene-limită sau așteptările prea ridicate ale șefilor îți pot afecta productivitatea între 19 și 21. Chiar ș-așa, nu ți se reduc șansele să te alegi cu un bonus sau o primă în zilele de 25 sau 26. Intervalul de zile 27-31 se prefigurează a fi unul tensionat și confuz la serviciu, dar începând cu data de 30, încep să se miște înspre bine lucrurile pe plan amoros.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii Decembrie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

Fidelia

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme