Exploreaza sectiunile
Horoscop, zodiac
Reclama
AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Leu

Horoscopul lunii Mai pentru zodia Leu

Încă din prima zi a lunii, activitatea pe plan social se intensifică și anturajul tău se mărește. S-ar putea ca, în zilele de 3 și 4, interesele tale să se ciocnească de cele ale grupului sau preocupările acestuia să nu-ți mai lase timp de ale tale. Din 8 încolo, e posibil să te numeri printre subiectele de bârfă preferate ale șefilor sau vecinilor. Nu împrumuta bani și bunuri prietenilor între 8 și 12.

Începând cu data de 12, cauți să te impui în grupul de prieteni și să-ți faci vocea auzită. Din 14 până-n 17, reies la lumină diferențele dintre tine și prieteni ori nepotrivirile dintre planurile tale de lungă, respectiv scurtă durată. Dedică intervalul 16-18 mai introspecției și meditației. Din 19 încolo, ți se poate tria treptat anturajul și se sistează temporar anumite proiecte avute pe rol.

Lipsa de atenție din partea celor dragi sau din contră, faptul că se așteaptă mereu să fii mai mult decât ești deja își poate pune amprenta pe sănătatea ta între 21 și 23. Fiind o persoană mândră, nu-ți prea place să te știe lumea vulnerabil și poți face exces de zel din 25 până-n 28 pentru a demonstra contrariul. Între 24 și 28, nu demara proiecte cu bani scoși din bancă sau împrumutați!

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii Mai pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

Meniul sectiunii
Cursuri astrologie
Cautare
Cautare cu Google in AstroDex
Reclama
Cursuri si seminarii
Carti
Horoscop saptamanal chinezesc
Recomandari diverse
Recomandari astrologice

Cand Mercur este in miscare retrograda, incercati sa fiti mai atent la modul in care comunicati! Diferentele de opinii pot iesi la iveala intr-un mod suparator. Desi aceste momente sunt de fapt ocazii bune de a clarifica lucrurile, asta se poate intampla numai de veti comunica intr-un mod diplomat si intelept. Altfel, rezultatul va fi doar o cearta inutila... (consultati tabelul planetelor retrograde)

Fidelia

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme