Exploreaza sectiunile
Horoscop, zodiac
Reclama
AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Leu

Horoscopul lunii Octombrie pentru zodia Leu

Degeaba-ți vin banii din mai multe părți dacă în intervalul 4-7 octombrie nu ți-i drămuiești atent. Începând cu data de 8, apar noi oportunități de valorificare a bunurilor și proprietăților aflate-n posesie. Din 9 încolo, se ridică interdicția privind semnarea și (re)negocierea contractelor. Între 9 și 12 ale lunii, expansivitatea ta îi poate obosi pe cei dragi, deci învață să fii mai discret uneori.

Câștigurile înregistrate în perioada cuprinsă între 14 și 21 ale lunii îți pot servi cu prisosință achiziționării de echipamente sau instrumente care să-ți ușureze munca la serviciu ori acasă. Ține totuși cont că din 15 până-n 18 îți administrezi iar deficitar bugetul. În zilele de 22 și 23, riști să nu realizezi mare lucru la locul de muncă dacă te temi mereu c-ai putea leza un coleg sau altul.

În intervalul 24-27 octombrie îți ies în cale oportunitățile financiare cele mai mari ale acestei luni. Delegațiile sau călătoriile din zilele de 25 și/sau 26 ar putea fi întârziate, iar o schimbare de optică asupra subiectelor fierbinți care se vehiculează în ședințele companiei în cadrul căreia activezi are urmări serioase. Profituri nesperate deloc de neglijat se anunță din 29 până-n 31.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii Octombrie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

Fidelia

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme