Horoscop, astrologie, zodiac : AstroDex AstroDex Fidelia
Exploreaza sectiunile
AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Leu

Horoscopul lunii Septembrie pentru zodia Leu

Daca ai planuit de ceva timp sa-ti schimbi masina sau vrei sa investesti in primul tau autovehicul, esti bine sustinut din astral in prima decada a lunii. In acest mod, iti permiti sa tii pasul cu prietenii si-ti va fi mai usor sa te ocupi de proiectele tale. Nu-ti face griji cu privire la bani pentru ca exista sansa unei prime sau mariri salariale ori castigi suficient de pe urma comisioanelor.

Intre 9 si 11, poate fi nevoie sa faci o declaratie rectificativa a veniturilor tale, mai ales daca au crescut insemnat sau, in cel mai rau caz, patimesti de pe urma cresterii dobanzii ori din cauza unei erori bancare. Din 12 pana in 14, condu atent si nu le permite prietenilor sau gandurilor sa te distraga. Gratie copiilor tai sau preocuparilor comune, te (re)apropii de socrii si parinti.

Desi esti in relatii mai bune cu parintii tai si/sau cu cei ai partenerului, problemele nu au disparut si redevii constient de acest lucru intre 20 si 24 septembrie. Unii dintre ei pot banui ca urmaresti trecerea ta in testamentul lor. Pe de alta parte, sunt favorizate investitiile domestice si exista sansa ca un prieten sa stea o perioada la tine. Legaturile cu superiorii se apropie si mai mult.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii Septembrie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

Horoscop, zodiac
Meniul sectiunii
Cursuri astrologie
Reclama
Carti de astrologie
Horoscop saptamanal chinezesc
Recomandari diverse
Recomandari astrologice

Cand Jupiter este in miscare retrograda, s-ar putea ca placerile lumesti care va bucurau altadata sa-si piarda usor gustul. Este un moment in care lumea exterioara nu va mai da motive de fericire, astfel ca trebuie sa generati singur aceste momente din interior, pentru a trece peste obstacole sau pesimism. (consultati tabelul planetelor retrograde)

Reclama
AstroDex
» Astrograme personalizate
» Dictionar de termeni astrologici
» Catalog VIP
Horoscop
» Horoscop lunar
» Horoscop saptamanal
» Horoscop zilnic
Diverse
» Horoscop 2014
» Horoscop chinezesc
» Horoscop dragoste
Astrologie
» Ceasul astrologic
» Swiss ephemeris
» Calendar astrologic, evenimente
Copyright ©
Editura Fidelia
Termeni si conditii Harta sitului Despre noi Contact

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme