AstroFidelia English En 
Horoscop Leu

Horoscopul lunii aprilie pentru zodia Leu

După data de 3, se cade să evaluezi dacă parteneriatul de viață și/sau afaceri se situează pe baze solide. Începând cu data de 5, poți întâmpina dificultăți în relaționarea cu persoana iubită și/sau copiii. În preajma datei de 5, poți înregistra progrese însemnate pe plan profesional. În jurul zilei de 8, nu lăsa gelozia și posesivitatea să se infiltreze în relația de cuplu. Ai încredere în cel drag.

După data de 10, poți simți însă că stagnezi din punct de vedere profesional. Din 15 încolo, se înseninează atmosfera dintre tine și persoana iubită. Începând cu 20 aprilie, caută să-ți reevaluezi sistemul de referință, mai ales dac-ai trecut prin evenimente notabile în ultima vreme. Axează-te, cel puțin în jurul datei de 21, pe cultivarea unei mai mari încrederi în raport cu persoana iubită.

Începând cu data de 21, viața ta socială se animă considerabil, cel mai probabil pentru că apar mai mult fețe noi în anturajul pe care-l frecventezi. În jurul datei de 24, programează-ți o ieșire din cotidian cu persoana iubită și/sau copiii. În preajma zilei de 28, se arată o plecare neașteptată în străinătate sau la distanță ceva mai mare de casă. Aceasta poate avea o importanță aparte.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii aprilie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Urmariti horoscopul lunar video »

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 2 iunie 2017
Recomandari astrologice

Cand Mercur este in miscare retrograda, cele mai eficiente activitati sunt cele care incep cu "re": reanalizare a ideilor si informatiilor, revizuire a contractelor, revederea unor prieteni vechi, s.a.m.d. (consultati tabelul planetelor retrograde)

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme