Exploreaza sectiunile
Horoscop, zodiac
Reclama
AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Leu

Horoscopul lunii Octombrie pentru zodia Leu

Analizeaza atent cum ti-au servit ultimele imbunatatiri aduse acasa, felul in care ti-ai investit resursele la domiciliu si gandeste-te care ar fi cea mai buna directie de urmat pe viitor pentru familia ta. In jurul zilelor de 6 si 7, te simti in pielea ta si capabil de orice. Totusi, intre 10-12, unii colegi de munca pot cataloga relatia ta apropiata cu superiorii ca o sursa de favoritisme.

Daca ai abandonat ideea achizionarii unei masini, ar merita s-o iei in calcul inca o data in a doua decada a lunii. In relatia cu prietenii, se pot isca divergente, iar proiectele tale pot inregistra sistari sau intarzieri. Se-nmultesc tensiunile intre tine si colegii de serviciu din 10 pana-n 12 si nu mai reusiti sa va puneti de acord cu nimic. Daca esti diplomat, poti indrepta situatia in 17 sau 18.

Din 23 incolo, reinnodarea legaturilor cu fratii, surorile, vecinii sau prietenii vor cataliza transformari diverse acasa, iar situatia ta profesionala se va rasfrange intr-o anumita masura si-n familie. Spre finalul lunii, reusesti sa-ti cumperi autovehiculul dorit si proiectele ti se deblocheaza. Socrii si parintii fie se ingrijesc de sanatatea ta, fie contribuie la agravarea ei.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii Octombrie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

Meniul sectiunii
Cursuri astrologie
Cautare
Cautare cu Google in AstroDex
Reclama
Carti
Horoscop saptamanal chinezesc
Recomandari diverse
Recomandari astrologice

Cand Mercur este in miscare retrograda, cele mai eficiente activitati sunt cele care incep cu "re": reanalizare a ideilor si informatiilor, revizuire a contractelor, revederea unor prieteni vechi, s.a.m.d. (consultati tabelul planetelor retrograde)

Fidelia

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme