Exploreaza sectiunile
Horoscop, zodiac
Reclama
AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Leu

Horoscopul lunii Noiembrie pentru zodia Leu

Cauta sa ramai la fel de activ pe plan social si in primele zece zile ale lui noiembrie, intretinand legaturile stabilite la sfarsitul lunii trecute si formandu-ti altele noi pentru ca se anunta rost de comisioane cu onorarii consistente. Daca ti-ai propus sa faci reparatii domestice sau alte planuri legate de camin si nu le-ai pus in practica ori le-ai amanat, apuca-te de ele dupa data de 9.

Din 9 pana-n 13, poti avea senzatia ca rutina te copleseste, ca te-ai legat la cap cu activitati care nu-ti aduc satisfactii ori ca ti-ai ales o profesie dictata de parinti sau fiindca ai absolvit o scoala intr-un domeniu care nu te mai defineste. Nici macar acasa, intre 12 si 14, situatia nu sta mai bine. Dupa 16, poti inchega o relatie cu o persoana influenta care atrage dupa sine provocari!

Descoperi in intervalul 20-22 al lunii ca n-ar fi trebuit sa dai curs relatiei manat de motivatii materialiste. De aceeasi revelatie au parte si cei care credeau ca vor da lovitura in scurt timp in afaceri. Intre 25-27, se pot sista, din varii motive, lucrarile domestice. Poate ar fi cazul ca, din 28 incepand, sa mai vezi si de tine, intalnindu-te cu prietenii si satisfacandu-ti unele mici dorinte.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii Noiembrie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

Meniul sectiunii
Cursuri astrologie
Cautare
Cautare cu Google in AstroDex
Reclama
Carti
Horoscop saptamanal chinezesc
Recomandari diverse
Recomandari astrologice

Cand Luna este in semne cardinale (Berbec, Balanta, Rac, Capricorn), este oportun sa intreprindem noi proiecte gospodaresti, sa avem curajul de a ne materializa ideile.

Fidelia

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme