Exploreaza sectiunile
Horoscop, zodiac
Reclama
AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Leu

Horoscopul lunii Martie pentru zodia Leu

Pana in data de 3, poti patimi destule din partea asociatilor, clientilor, competitiei sau chiar a partenerului. Vina nu-ti apartine tie, dar nici lor, ci adevarul este la mijloc. Daca intre 4-6 poti intra in polemici cu colegele mai vechi in breasla sau cu profesoarele de la facultate, din 10 pana-n 14, se poate intoarce roata si se tensioneaza relatiile cu colegii de munca sau cu profesorii.

Din 13 incolo, asculta ce-ti spune intuitia cu privire la parteneriatele cu buget comun, fie ca pui banii la comun cu cel drag sau cu asociatii. Incepand cu 14, se pot complica relatiile cu copii sau se raceste treptat atmosfera intre tine si persoana iubita. In 16 si/sau 17, realizezi ca aceste probleme se datoreaza faptului ca nu mai stii exact ce anume vrei sau astepti de la cei dragi.

Incepand cu 17, se imbunatatesc relatiile cu persoanele sus-puse sau cu superiorii si poti avea ocazia de a urca pe scara sociala. In 18 si/sau 19, pot aparea incurcaturi care privesc resursele financiare comune. Intre 27 si 29, risti sa-ti pierzi trecerea la oamenii importanti daca faci orice pentru a te impune. Din 29 pana-n 31, poti avansa in ierarhia profesionala daca-ti dai interesul.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii Martie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

Meniul sectiunii
Cursuri astrologie
Cautare
Cautare cu Google in AstroDex
Reclama
Carti
Horoscop saptamanal chinezesc
Recomandari diverse
Recomandari astrologice

Daca Jupiter este in miscare retrograda, conturile cu autoritatile din viata dumneavoastra (mentori, sefi, politie, creditori etc.) s-ar putea regla in urma unor evenimente nu tocmai placute. Cautati sa nu va creati singur probleme! (consultati tabelul planetelor retrograde)

Fidelia

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme