AstroFidelia English En 
Horoscop Leu

Horoscopul lunii Mai pentru zodia Leu

După data de 9, se poate decongestiona fluxul financiar, nefiind exclus ca-n 10 sau 11 mai să primești o mărire salarială. Deși te poți întâlni cu decalaje sau alte obstacole la serviciu din 10 până-n 12, se prefigurează că vei da dovadă de mult randament pe acest plan. Astfel, vei duce la bun sfârșit activitățile acestor zile, deși va fi nevoie să depui mai multe eforturi decât ai crezut.

În interacțiunile avute cu șefii-n zilele de 13 și 14, se recomandă să mizezi mai mult pe șarmul tău decât pe abilitățile tale de comunicare. Dacă nu ți s-a majorat remunerația-n primele zile ale celei de-a doua decade a lunii sau n-ai primit vreun bonus, poți fi tentat/ă să le soliciți cu cândva din 18 până-n 22. Începând cu 22, parcă te exprimi cu mai mult aplomb la locul de muncă.

În cazu-n care n-ai încetat să speri că vei fi recompensat/ă mai mult pentru munca pe care o faci, ai putea fi plăcut surprins/ă-n intervalul 23-27 mai. Popularitatea ta poate crește mult după data de 24, reușind să pătrunzi în anturaje noi și să cunoști persoane care-ți seamănă mult ca viziune și idealuri. Începând cu 27, se poate tensiona atmosfera-n familie, mai ales în cea de origine.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii Mai pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 3 iunie 2016
Recomandari astrologice

Cand Mercur este in miscare retrograda, incercati sa fiti mai atent la modul in care comunicati! Diferentele de opinii pot iesi la iveala intr-un mod suparator. Desi aceste momente sunt de fapt ocazii bune de a clarifica lucrurile, asta se poate intampla numai de veti comunica intr-un mod diplomat si intelept. Altfel, rezultatul va fi doar o cearta inutila... (consultati tabelul planetelor retrograde)

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme