AstroFidelia English En 
Horoscop Leu

Horoscopul lunii iunie pentru zodia Leu

Prima zi a lunii se arată a fi reușită, mai ales pentru cei care sunt implicați/te în relații la distanță. În jurul datei de 3, unora le poate cădea cu tronc o persoană de o altă religie și/sau naționalitate. Din 4 încolo, tinzi să dramatizezi lucrurile prea mult. După data de 6, se așterne armonia între tine și șefi ori îți poate cădea cu tronc unul dintre ei. Popularitatea ta în rândul prietenilor crește începând cu 7 a lunii, ceea ce aduce lucruri bune în peisajul social. Vei ajunge destul de departe.

Dacă banii sau lipsa de încredere se interpun între tine și cei dragi în jurul zilei de 13, încearcă să discuți ceea ce te frământă și poate veți ajunge la un numitor comun. În preajma zilei de 18, ți-ar putea fi dificil să te împarți cu succes între viața sentimentală și cea socială. După data de 21, iei prea personal anumite remarci. Profesional, ai parte de împliniri în cursul zilei de 24 a lunii.

Nu da prea multă crezare bârfelor și zvonurilor în jurul zilei de 25. Dacă le faci față, vei consta în cursul zilei de 26 că te-ai întărit destul de mult. Nu cădea însă în aceeași ispită în preajma zilei de 27. Acest lucru te va ajuta să crești și mai mult, dar rămâne însă hipersensibilitatea care va ieși la suprafață în jurul zilei de 28. Profesional și/sau medical, poți întâmpina provocări în data de 29.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul lunar, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să cititi şi zodia corespunzătoare.

Horoscopul lunii iunie pentru fiecare zodie

Citiţi şi pentru luna următoare »

Urmăriţi horoscopul lunar video »

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 14 iulie 2017
Recomandari astrologice

Cand Luna este in semne mutabile (Fecioara, Gemeni, Sagetator, Pesti), este oportun sa ne informam si sa aducem ajustari ingenioase proiectelor gospodaresti incepute, poate chiar sa le transformam in altceva decat am hotarat initial.