AstroFidelia English En 
Horoscop Leu

Horoscopul lunii septembrie pentru zodia Leu

Primele patru zile ale lunii pot veni la pachet cu mici noroace de bani. Din 9 încolo, abilitățile tale de comunicare și socializare încep să evolueze simțitor. Aparatura de la birou îți poate juca farse ori se nasc neînțelegeri între tine și colegii de muncă-ntre 10 și 12 septembrie. În zilele de 12 și 13, poți fi tentat/ă să cheltuiești mai mult decât îți permiți pentru a impresiona pe cineva.

Intervalul 15-19 al lunii se-ntrevede a fi unul favorabil celor care sunt într-o relație la distanță și/sau cu o persoană de altă religie ori naționalitate. Dacă ți-ai programat atunci o vacanță departe de casă, află că va fi una reușită. Diferențele de mentalitate pot duce la conflicte din 17 până-n 19. Cândva-ntre 17 și 26, rezultatele de la serviciu îți pot fi recompensate cu un bonus sau primă.

După data de 22, banii parcă nu mai vin cu țârâita. Începând cu 23 septembrie, te-nțelegi parcă mai bine cu părinții. Din 27 încolo, se animă atmosfera pe plan profesional și dai dovadă de un randament sporit. Ultima zi a lunii te surprinde ușor nostalgic/ă, prilej numai bun să petreci mai mult timp cu familia și să depănați amintiri. În felul acesta, te apropii mai mult de cei dragi.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii septembrie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 21 octombrie 2016
Recomandari astrologice

Daca doriti sa incepeti o cura de slabire, faceti-o atunci cand Luna este in descrestere, pentru a obtine efecte maxime!

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme