AstroFidelia English En 
Horoscop Leu

Horoscopul lunii octombrie pentru zodia Leu

Din 2 până-n 9, se pot naște conflicte-ntre tine și colegii de muncă ori aparatura de la birou îți dă bătăi de cap. După data de 7, abilitățile tale de comunicare și socializare se potențează vizibil, iar intervalul 10-12 al lunii se arată a fi cel în care te exprimi cel mai bine. Certurile cu tovarășii de muncă continuă și între 12 și 16. Ia-ți măsuri de precauție dacă-ți cedează telefonul ori laptop-ul.

La serviciu, dai dovadă de randament sporit din 17 până-n 21, dar ai grijă să nu te epuizezi. Din 18 încolo, se reaprinde scânteia între tine și partener, iar dacă ești în căutarea persoanei potrivite, poți avea parte de mai mult noroc. Diferențele de mentalitate dintre tine și interlocutori pot duce la conflicte în zilele de 19 și 20. După data de 24, reușești parcă să vorbești pe limba părinților.

Gelozia și posesivitatea îți dau târcoale-ntre 25 și 27 octombrie, iar în intervalul 27-31 al lunii, te pasc din nou neînțelegeri cu colegii de muncă. Du-ți telefonul, laptop-ul sau mașina de serviciu la o revizie tehnică. Flirturile pot duce la întemeierea unei relații cândva din 29 până-n 31. În zilele de 30 și 31, relația cu membrii familiei se poate suda vizibil. Unde-s mulți, puterea crește.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii octombrie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Actuala serie a cursurilor de astrologie si numerologie a inceput in 21 octombrie. Inca se mai pot face inscrieri pana vineri 28 octombrie.
Recomandari astrologice

Cand Marte este in miscare retrograda, este posibil ca randamentul dvs. sa scada si sa deveniti mai irascibil. Nu actionati pripit! Manati fiind de o neliniste interioara, ati putea porni spre o directie gresita. E un moment bun sa meditati si sa va controlati corpul.

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme