Exploreaza sectiunile
Horoscop, zodiac
Reclama
AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Rac

Horoscopul lunii Aprilie pentru zodia Rac

Dacă în 2 și/sau 3 reușești să descurci ițele unei încurcături profesionale și în 6 și/sau 7 aduci într-un fel sau altul un profit deloc de neglijat companiei în cadrul căreia activezi, profită de realizările tale și marșează pentru o promovare. În cazul în care nu-ți iese pasiența, tot te alegi după 8 cu un avans sau o primă. Ai grijă până unde întinzi coarda cu superiorii între 5 și 11.

Din 11 aprilie încolo, s-ar putea să gândești prea mult, mai ales pe tema situației financiare, a aspectului fizic sau relațiilor de cuplu. Pot apărea vești sau zvonuri legate de viața sentimentală a fostului partener, fapt care nu te lasă indiferent/ă. După data de 15, proiectele și/sau planurile tale cu bătaie lungă fac progrese mici, dar constante și stabilitatea se reinstaurează în viața ta socială.

Dacă te vezi în viitor alături de cel drag, profitați de contextul astral al intervalului 20-24 al lunii și conturați în mare proiecte care să vă aducă mai aproape și în care credeți amândoi în aceeași măsură. Cu toate acestea, așteptați-vă, în perioada 22-24 aprilie, să apară anumite piedici financiare. Important este să nu vă cramponați, ci să faceți ajustări din mers acolo unde-i cazul.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii Aprilie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

Meniul sectiunii
Cursuri astrologie
Cautare
Cautare cu Google in AstroDex
Reclama
Cursuri si seminarii
Carti
Horoscop saptamanal chinezesc
Recomandari diverse
Recomandari astrologice

Daca aveti nevoie de idei noi, ingenioase si curajoase, asteptati ca Mercur sa treaca intr-un semn cardinal (Berbec, Balanta, Rac, Capricorn) pentru un plus de inspiratie.

Fidelia

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme