AstroFidelia English En 
Horoscop Rac

Horoscopul lunii februarie pentru zodia Rac

Problemele pe care le-ai putea întâmpina în primele două zile ale lunii în raport cu partenerul de afaceri se pot răsfrânge asupra capacității tale de a performa eficient la serviciu și-n gospodărie. Dacă după data de 3 se ivește ocazia să începi o relație cu un șef ori cu o persoană situată mai sus pe scara socială și/sau profesională, gândește-te de două ori înainte să-i dai curs. Riști să regreți.

Începând cu 5 a lunii, te înțelegi parcă mai deficitar cu părinții, iar dacă îți ridici o locuință ori îți redecorezi casa, există posibilitatea ca aceste proiecte să sufere amânări în următoarea perioadă. Din 7 încolo, mizează pe comunicare dacă amenință să izbucnească certuri pe marginea banilor și/sau a bunurilor deținute și/ori câștigate cu ajutorul partenerul de viață și/sau afaceri. Vorbește.

Între 20 și 24, riscă să se ducă lupte pentru putere între tine și cel drag ori asociat/ă. Așteaptă-te ca în 21 și/sau 22 să-ți dai seama că ai subestimat sentimentele rudelor apropiate pentru tine. Din 25 până-n 28, îți poate fi dificil să te împarți cum se cuvine între carieră și familie. O discuție pe care o ai cândva după data de 26 cu un preot, mentor sau cineva de departe îți produce revelații.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii februarie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Urmariti horoscopul lunar video »

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 10 martie 2017
Recomandari astrologice

Cand Saturn este in miscare retrograda, cel mai bine este sa va retrageti, sa asteptati, sa analizati situatia, sa trageti niste concluzii si sa va planificati actiunile viitoare. Dar nu actionati acum! Rabdare! (consultati tabelul planetelor retrograde)

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme