AstroFidelia English En 
Horoscop Rac

Horoscopul lunii august pentru zodia Rac

După 2 august, totul pare a se-ntâmpla pe repede-nainte la serviciu. Începând cu data de 5, te faci plăcut/ă ușor prin felu-n care vorbești. Între 5 și 8, aparatura de la birou se poate defecta sau te-nțelegi mai greu cu colegii de muncă. Diferențele de mentalitate dintre tine și interlocutori pot duce la conflicte-n 7 și 8. Discuțiile cu partenerul din 10 până-n 12 pot ajunge la o concluzie.

Din 12 încolo, se ușurează parcă sarcinile profesionale care-ți sunt delegate. Din 12 până-n 14, pot apărea din nou defecțiuni tehnice sau neînțelegeri cu tovarășii de serviciu. Între 13 și 15, a lunii, discrepanțele dintre filozofia ta de viață și a celor din jur conduc iar la certuri. Intervalul 19-26 august se arată propice negocierilor, semnărilor de contracte și întâlnirilor de afaceri.

Între 22 și 29, te pot presa unele termene-limită greu de respectat sau ți se setează sistematic experiența de muncă prin tot felul de provocări profesionale. Dacă n-ai apucat să profiți de intervalul 19-29 al lunii, se creează un context similar între 26-29 august. Nu rata această oportunitate. După data de 30, abilitățile tale de comunicare pot avea de suferit destul de mult.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii august pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 9 septembrie 2016
Recomandari astrologice

Cand Mercur este in miscare retrograda, cele mai eficiente activitati sunt cele care incep cu "re": reanalizare a ideilor si informatiilor, revizuire a contractelor, revederea unor prieteni vechi, s.a.m.d. (consultati tabelul planetelor retrograde)

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme