AstroFidelia English En 
Horoscop Rac

Horoscopul lunii august pentru zodia Rac

S-ar părea că, cel puțin în cursul zilei de 12 sau cândva în jurul acestei date, te simți bine cu tine însuți/ăți și gata să faci față oricărei provocări apărute. Din 13 încolo, nu te deda la minciuni, dar nici nu te baza prea mult pe abilitățile tale de comunicare. S-ar putea să te tragă în jos. Începând cu data de 15, pot apărea unele probleme de cuplu, deci caută să te porți frumos cu partenerul.

În cursul zilei de 17 sau cândva pe aproape, se prea poate să ai ceva de împărți și cu părinții. Cel mai bine ar fi să dai dovadă de deschidere în raport cu ei și să nu cultivi starea de conflict. În data de 22 sau în preajma ei, îți mergi destul de bine la muncă și nu-i exclus ca acest lucru să se vadă pe plan financiar. De întremat însă, doar după 26 poți spune că apar progrese semnificative.

Problemele de comunicare se pot intensifica în data de 26 sau în jurul acestei zile, indiciu cum că se dorește să-ți manageriezi stresul cu și mai multă atenție decât până acum. Din 31 încolo, pot interveni unele probleme financiare, dar dacă dai dovadă de cumpătare și păstrezi un bilanț clar pe acest plan, cu siguranță nu vor interveni pierderi prea mari. În fond, depinde numai de tine.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul lunar, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să cititi şi zodia corespunzătoare.

Horoscopul lunii august pentru fiecare zodie

Citiţi şi pentru luna următoare »

Urmăriţi horoscopul lunar video »

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 8 septembrie 2017
Orele planetare
AstroDex
Azi: 17.08.2017 - 18:41
Răsărit Soare: 06:20
Apus Soare: 20:18
Guvernatorul zilei:
Guvernatorul zilei
Ora planetară:
Cititi amanunte
Venus: 17:58 - 19:08
Detalii oră planetară