Exploreaza sectiunile
Horoscop, zodiac
Reclama
AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Rac

Horoscopul lunii Noiembrie pentru zodia Rac

Cel putin in prima decada a lui noiembrie, revederile cu rudele apropiate si prietenii din copilarie raman la loc de cinste, permitandu-ti sa te pui la curent cu ce se mai intampla in viata membrilor familiei tale extinse. Pentru a le intra in gratii, risti ca, din 9 ale lunii incepand, sa-ti schimbi felul in care-ti cresti copiii ori parerea despre partenerul de viata, o decizie care nu e tocmai inteleapta.

Intre 9 si 13 ale lunii, se poate degrada considerabil relatia cu conducerea de la serviciu, probabil ca urmare a faptului ca ti-ai depasit atributiunile. Cel mai indicat ar fi sa nu alimentezi disputa. Din 12 pana-n 14, se accentueaza problemele in cuplu sau cu copiii, in special daca intervin parintii si prietenii. Din 16 incolo, se intrevad proiecte noi, favorizate fiind afacerile de familie.

Te poti trezi candva in intervalul 20-22 al lunii ca planurile tale s-au impotmolit din pricina unor restrictii de ordin juridic ori pentru ca nu n-ai mai avut astfel de proiecte. Intre 25-27, pariurile si jocurile de noroc iti pot pricinui pagube financiare, dar sunt recomandate confesiunile in cuplu. Din 28 incepand, esti in verva la munca, dar incearca sa nu te amesteci in intrigile de la birou!

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii Noiembrie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

Meniul sectiunii
Cursuri astrologie
Cautare
Cautare cu Google in AstroDex
Reclama
Carti
Horoscop saptamanal chinezesc
Recomandari diverse
Recomandari astrologice

Cand Luna este in semne fixe (Taur, Leu, Scorpion, Varsator), este oportun sa continuam activitatile gospodaresti deja incepute, sa le consolidam si sa perseveram in a le duce la bun sfarsit.

Fidelia

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme