AstroFidelia English En 
Horoscop Rac

Horoscopul lunii Aprilie pentru zodia Rac

După data de 5, îți poate reveni entuziasmul în raport cu domeniul sau compania în care lucrezi. Nu-i exclus ca acest lucru să se datoreze faptului că-ncepe să-ți cadă cu tronc unul dintre șefi. Abilitățile tale de comunicare potențate aduc îmbunătățiri substanțiale vieții tale sociale începând cu data de 6. Cea mai bună perioadă pe acest plan luna aceasta este intervalul 14-18 aprilie.

Din 17 încolo, rezervele tale de energie și productivitate pot intra pe cote de avarie, deci dă-ți silința și drămuiește-le așa cum poți mai bine încât să nu clachezi fizic sau nervos. Cariera sau poziția socială a ta sau a partenerului s-ar putea interpune între voi cândva în decursul zilelor de 19 și 20. Gândește-te bine dacă vrei să amesteci afecerile cu iubirea în intervalul 22-24 aprilie.

Începând cu data de 28, agitația și toată vorbăria din grupul tău de prieteni ar putea ajunge să te obosească. Indicat ar fi să nu lansezi proiecte de grup sau afaceri la finele acestei luni. Ai putea descoperi, din nefericire, că necesitau mai multă muncă de rafinare. După data de 30, viața ta socială ar putea da semne de îmbunătățire, poate prin intermediul unui/ei prieten/e drag/i.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii Aprilie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 3 iunie 2016
Recomandari astrologice

Cand Mercur este in miscare retrograda, cele mai eficiente activitati sunt cele care incep cu "re": reanalizare a ideilor si informatiilor, revizuire a contractelor, revederea unor prieteni vechi, s.a.m.d. (consultati tabelul planetelor retrograde)

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme