AstroFidelia English En 
Horoscop Rac

Horoscopul lunii decembrie pentru zodia Rac

După data de 2, discuți mai eficient cu partenerul de viață și/sau afaceri, clienții ori colaboratorii. Din 7 încolo, tu și partenerul vă bucurați din nou de spontaneitate pe plan intim. Nu-i exclus, de asemenea, să ți se majoreze câștigurile. Din punct de vedere profesional, intervalul 10-13 al lunii se arată a fi unul mai mult decât productiv. Profită de el și finalizează toate sarcinile delegate.

Începând cu data de 19, vorbești parcă mai greu pe limba asociaților, persoanei iubite, clienților și colaboratorilor. Tot din acea zi încolo, se poate mări numărul de delegații ori călătorii la mare distanță de casă. Discuțiile purtate în 19 și/sau 20 decembrie cu partenerul de viață și/sau afaceri vor avea un impact puternic asupra relației voastre, deci nu subestima efectul pe care îl vor avea.

Cu toate că pregătirea sărbătorilor îți va întinde, ție și celor dragi, nervii până la refuz, cert este totuși că veți avea parte de armonie și bucurie în familie de Crăciun. După data de 30, ți-ai putea da seama că vacanța pe care ai plătit-o nu este și cea pe care o primești. Pentru a evita o astfel de situație, caută recenzii cu privința hotelului în care plănuiești să stai. Informează-te temeinic.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii decembrie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 9 decembrie 2016
Recomandari astrologice

Cand Jupiter este in miscare retrograda, s-ar putea ca placerile lumesti care va bucurau altadata sa-si piarda usor gustul. Este un moment in care lumea exterioara nu va mai da motive de fericire, astfel ca trebuie sa generati singur aceste momente din interior, pentru a trece peste obstacole sau pesimism. (consultati tabelul planetelor retrograde)

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme