Exploreaza sectiunile
Horoscop, zodiac
Reclama
AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Rac

Horoscopul lunii Iulie pentru zodia Rac

S-ar părea că, în intervalul 7-11 iulie, nu mai aștepți să-ți ajungă cuțitul la os pentru a-ți schimba optica și strategia. Între 11 și 19 ale lunii, sunt contraindicate speculațiile financiare. În plus, se creionează o problemă de încredere în raport cu partenerul și/sau copiii. Din 8 încolo, atragi oamenii și situațiile pe care le vizualizezi, primele rezultate apărând chiar în jurul zilei de 14.

Din 14 până-n 18, faptul că-ți oferi sufletul pe tavă în parteneriatele de viață și de afaceri poate fi folosit împotriva ta. Nu-i exclus ca și competiția amoroasă sau din planul profesional să profite de pe urma acestui lucru. În jurul datei de 19, reputația sau relația ta cu șefii poate suferi și ea din aceeași cauză. Din 19 încolo, cauți să stabilești relații funcționale cu surorile, vecinele, amicele.

În jurul zilei de 23, redescoperirea unui vechi hobby sau revitalizarea vieții intime îți conferă un suflu nou pe plan personal. Între 23 și 28, evită să te folosești de șantajul emoțional sau de victimizare pentru a atrage simpatia șefului sau a societății pentru că riști să obții exact opusul. Începând cu data de 25, abține-te de la bârfe, cârcoteli și lansat zvonuri. Stai departe de intrigi!

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii Iulie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

Fidelia

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme