AstroFidelia English En 
Horoscop Rac

Horoscopul lunii iunie pentru zodia Rac

Profesional, prima zi a lunii pare să te surprindă pe o curbă ascendentă. Unii/ele dintre voi pot dezvolta anumite sentimente pentru cineva situat pe o treaptă superioară profesional și/sau social în jurul zilei de 3. Din 4 încolo, pare că ai mai multă energie. După data de 6, popularitatea ta crește și îți poate cădea cu tronc un amic. Începând cu 7, îți faci însă scenarii puțin realiste.

În preajma zilei de 13, pot interveni diferețele de mentalitate dintre tine și cei dragi, dar dacă le veți depăși, relația voastră va avea de câștigat. Profesional sau medical, poți avea însă de tras în jurul zilei de 18. Din 21 încolo, ești ceva mai deschis/ă în raport cu ceilalți. Prietenii pot avea un efect bun asupra ta și a partenerului în preajma zilei de 24. Evită certurile cu familia în 25.

Moral, pare că te ții destul de bine în cursul zilei de 26. Totuși, nu trece riscul de a te ciondăni cu cei dragi în jurul zilei de 27, dar dacă încerci să treci peste diferențele între generații, totul va fi bine. În preajma datei de 28, dai dovadă de multă asertivitate, dar se prea poate ca în cursul zilei de 29, să ai parte de divergențe cu partenerul de viață și/sau afaceri. Caută să nu le dai curs.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul lunar, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să cititi şi zodia corespunzătoare.

Horoscopul lunii iunie pentru fiecare zodie

Citiţi şi pentru luna următoare »

Urmăriţi horoscopul lunar video »