AstroFidelia English En 
Horoscop Rac

Horoscopul lunii octombrie pentru zodia Rac

Din 2 până-n 9, responsabilitățile casnice ori membrii familiei de origine pot interveni între tine și partener. Din 7 încolo, te-nțelegi parcă mai bine cu părinții, rezonând pe aceeași frecvență între 10 și 12 octombrie. Chiar și așa, ei tot se amestecă prea mult în relația ta de cuplu în intervalul 12-16 al lunii ori poate tu și cel drag nu reușiți să vă împărțiți echitabil sarcinile gospodărești.

Tensiunea din cuplu atinge cote alarmante din 17 până-n 21. Începând cu data de 18, ți se pune pata pe un coleg de muncă sau pe cineva aflat pe o treaptă inferioară pe scara profesională și socială. În zilele de 19 și 20, îți poate fi dificil să te-mparți cu succes între carieră și familie. Din 24 a lunii încolo, se pot ivi mai multe ocazii de flirt și comunici probabil mai eficient cu copiii.

Dac-ai început o relație cu un tovarăș de serviciu sau cu cineva mai jos social și/sau profesional decât tine, între 27 și 31 intervin mustrările de conștiință. Intervalul 29-31 octombrie va decide dacă poți trece peste ele ori ba. Zilele de 30 și 31 se întrevăd a fi pline de romantism. Sunt favorizate excursiile în doi care vă permit să reaprindeți flacăra pasiunii. Evadați din cotidian.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii octombrie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Actuala serie a cursurilor de astrologie si numerologie a inceput in 21 octombrie. Inca se mai pot face inscrieri pana vineri 28 octombrie.
Recomandari astrologice

Cand Luna este in semne mutabile (Fecioara, Gemeni, Sagetator, Pesti), este oportun sa ne informam si sa aducem ajustari ingenioase proiectelor gospodaresti incepute, poate chiar sa le transformam in altceva decat am hotarat initial.

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme