Exploreaza sectiunile
Horoscop, zodiac
Reclama
AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Rac

Horoscopul lunii Decembrie pentru zodia Rac

Incepand cu data de 5, felul in care ti se adreseaza partenerul, cuvintele pe care le foloseste sau, mai bine spus, pe care omite sa le spuna, dar ti-ar fi placut sa le auzi iti influenteaza in mare masura libidoul. Totusi, cauta sa-ti revitalizezi viata intima si sa condimentezi atmosfera din dormitor. Din 8 incolo, situatia ta financiara incepe sa fluctueze, semn ca ceva nu-i in ordine.

Poate ca in a doua decada a lunii te distantezi intr-o anumita proportie de unii membrii ai familiei de origine sau de anumiti prieteni, probabil pentru ca intervin in viata ta sentimentala. Nu te alarma prea tare, pentru ca in fond nu ei sunt cei cu care te-ai casatorit sau ai o relatie. Cu acest prilej, poti aborda in raport cu ei, dupa data de 7, subiecte sensibile de pe picior de egalitate.

In ultimii doi ani si jumatate, ai vorbit o limba diferita de cea a partenerului si/sau a copiilor ori ti-ai abandonat mai toate hobby-urile. Saturn in Sagetator iti propune sa gasesti un stil de munca personalizat si sa respecti viziunile celorlalti colegi de munca. Ingrijeste-te, caci altfel te pricopsesti cu afectiuni la nivelul incheieturilor coapselor sau in zona articulatiei coxo-femurale.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii Decembrie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

Meniul sectiunii
Cursuri astrologie
Cautare
Cautare cu Google in AstroDex
Reclama
Carti
Horoscop saptamanal chinezesc
Recomandari diverse
Recomandari astrologice

Evitati sa calatoriti la departare cand Jupiter si Mercur sunt in miscare retrograda (consultati tabelul planetelor retrograde).

Fidelia

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme