Exploreaza sectiunile
Horoscop, zodiac
Reclama
AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Rac

Horoscopul lunii Ianuarie pentru zodia Rac

Pana in data de 3, pot interveni dezechilibre financiare, semn ca n-ar trebui sa socotesti banii drept o masura a valorii personale sau a celorlalti. Din 7 pana in 16 ale lunii, descoperi ca ceea ce (nu) primesti in relatiile cu cei de langa tine, mai ales in cele cu prietenii si familia, este o reflexie a ceea ce (nu) esti tu dispus sa oferi. Tine cont de acest lucru si fa ajustarile necesare!

Incepand cu 12 a lunii, responsabilitatile sociale, profesionale, dar relatia cu copiii sau partenerul iti deschid ochii intr-o anumita privinta si te pozitioneaza pe culoarul tau de destin. In intervalul de zile 13-21, nu devia de la calea ta, intorcandu-te la vechile tipare de conduita care te opreau din evolutie. In 19 si 20, tine-te departe de posesivitate, atat in raport cu cei dragi, cat si cu banii!

Din 21, tine o evidenta clara a platilor, pastrand cotoarele facturilor si chitantele pentru ca risti sa-ti achiti darile de doua ori. In plus, evita sa semnezi contracte si sa faci imputerniciri. Incepand cu 27, familia si prietenii isi pun amprenta pe filozofia ta de viata, reiterand lectiile primite in a doua decada a lunii, dar din 29 pana-n 31, fereste-te sa revii la vechile obiceiuri.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii Ianuarie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

Meniul sectiunii
Cursuri astrologie
Cautare
Cautare cu Google in AstroDex
Reclama
Carti
Horoscop saptamanal chinezesc
Recomandari diverse
Recomandari astrologice

Cand Marte este in miscare retrograda, este posibil ca randamentul dvs. sa scada si sa deveniti mai irascibil. Nu actionati pripit! Manati fiind de o neliniste interioara, ati putea porni spre o directie gresita. E un moment bun sa meditati si sa va controlati corpul.

Fidelia

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme