AstroFidelia English En 
Horoscop Rac

Horoscopul lunii aprilie pentru zodia Rac

După data de 3, ți se recomandă o reevaluare a sistemului de valori, principii și credințe. Adu-i ajustările care se impun după ultimele evenimente notabile din viața ta. Începând cu 5 a lunii, de dorit ar fi să investești mai mult timp și efort în starea ta de bine. În jurul datei de 5, pot apărea oportunități de colaborare sau de finanțare a unei idei de-ale tale de afaceri. Dă tot ce ai mai bun.

În jurul datei de 8, poți întâmpina anumite probleme de sănătate sau ți se delegă sarcini de muncă care riscă să-ți depășească nivelul de experiență. După data de 10, se dorește să te gândești serios dacă anturajul frecnentat este bun pentru tine. Din 20 încolo, poți stagna profesional.În preajma zilei de 21, ți se pot testa din nou capacitățile la serviciu sau ești încercat/ă pe plan medical.

Începând cu data de 21, ești tentat/ă să-ți construiești scenarii care mai de care mai îndepărtate de realitate. Faptul că iei lucrurile metodic perioada aceasta îți poate veni într-ajutor în jurul zilei de 24. Profesional, poate apărea o surpriză în preajma datei de 28. Dacă este vorba de una plăcută ori mai puțin plăcută depinde și de felul în care ai abordat tu lucrurile pe acest plan de curând.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii aprilie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Urmariti horoscopul lunar video »

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 2 iunie 2017
Recomandari astrologice

Daca Jupiter este in miscare retrograda, conturile cu autoritatile din viata dumneavoastra (mentori, sefi, politie, creditori etc.) s-ar putea regla in urma unor evenimente nu tocmai placute. Cautati sa nu va creati singur probleme! (consultati tabelul planetelor retrograde)

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme