Horoscop, astrologie, zodiac : AstroDex AstroDex Fidelia
Exploreaza sectiunile
 

AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Rac

Horoscopul lunii August pentru zodia Rac

Sectorul tau financiar este bine sustinut din astral in primele trei zile ale lunii, aducandu-ti castiguri nesperate din mici comisioane si servicii. In ultimele zile ale primei decade din august, mai exact in 8 si 9 august, se recomanda sa fii prudent insa pentru ca indreprinderile care ti-ar putea aduce profit atrag dupa ele conditii care s-ar putea sa nu te avantajeze pe termen lung.

Oportunitatile de castig apar si in a doua decada a lunii odata cu intrarea lui Venus in Leu. De data aceasta insa, influxul de capital vine dinspre proiectele de grup sau de la sponsori ori chiar din partea familiei, in special in intervalul de zile 16-19 august. Totusi, se recomanda sa eviti semnarea contractelor sau manipularea inscrisurilor oficiale catre sfarsitul acestei decade a lunii.

In 21-23 august sunt favorizate renegocierile de contracte sau discutiile in vederea inceperii unui parteneriat. In aceste zile, identifici mai usor clauzele si conditiile care ti-ar putea fi potrivnice in viitor. Incepand cu data de 22 a lunii, centrul de interes se muta in zona vietii tale amoroase si a relatiei cu copiii. Pot iesi la iveala problemele de incredere care au ars mocnit pana acum.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii August pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

Horoscop, zodiac
Meniul sectiunii
Cursuri astrologie
Reclama
Carti de astrologie
Horoscop saptamanal chinezesc
Recomandari diverse
Recomandari astrologice

Cand Luna este in semne mutabile (Fecioara, Gemeni, Sagetator, Pesti), este oportun sa ne informam si sa aducem ajustari ingenioase proiectelor gospodaresti incepute, poate chiar sa le transformam in altceva decat am hotarat initial.

Reclama
AstroDex
» Astrograme personalizate
» Dictionar de termeni astrologici
» Catalog VIP
Horoscop
» Horoscop lunar
» Horoscop saptamanal
» Horoscop zilnic
Diverse
» Horoscop 2014
» Horoscop chinezesc
» Horoscop dragoste
Astrologie
» Ceasul astrologic
» Swiss ephemeris
» Calendar astrologic, evenimente
Copyright ©
Editura Fidelia
Termeni si conditii Harta sitului Despre noi Contact

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme