Exploreaza sectiunile
Horoscop, zodiac
Reclama
AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Rac

Horoscopul lunii Octombrie pentru zodia Rac

In prima decada a lunii, poate reaparea un fost partener in peisaj, regreti unele sacrificii din dragoste sau ca ai lasat fricile sa-ti afecteze viata sentimentala. Cu toate aceste, in 6 si 7, la serviciu iti merge cum nu se poate mai bine. Din 7 pana in 9, asteptarile nerealizabile proiectate asupra familiei sau sederea extinsa a unui prieten la tine acasa il nemultumeste pe cel drag.

Devii constient, in a doua decada a lui octombrie, ca oricat ai incerca sa-i tii aproape pe frati, surori, vecini sau prieteni din copilarie, inca mai exista secrete, invidie si intentii mincinoase care va despart. Pentru ca esti distras, intre 10 si 12, de situatia de acasa, iti atragi mustrarile sefilor. Chiar si asa, in zilele de 17 si 18, intrigile devin mai putin complicate decat pana acum.

Incepand cu 23 ale lunii, familia te impinge de la spate sa mai vezi si de tine, sa-ti iei concediu sau chiar sa te asezi la casa ta. Daca nu ti-ai gasit jumatatea, s-ar putea sa dezvolti alt fel de sentimente pentru un prieten. Atmofera de acasa da semne ca se va linisti si va redeveni aceea cu care te-ai obisnuit, iar din 26 relatiile cu sefii si persoana iubita se imbunatatesc vizibil.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii Octombrie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

Meniul sectiunii
Cursuri astrologie
Cautare
Cautare cu Google in AstroDex
Reclama
Carti de astrologie
Horoscop saptamanal chinezesc
Recomandari diverse
Recomandari astrologice

Daca Jupiter este in miscare retrograda, conturile cu autoritatile din viata dumneavoastra (mentori, sefi, politie, creditori etc.) s-ar putea regla in urma unor evenimente nu tocmai placute. Cautati sa nu va creati singur probleme! (consultati tabelul planetelor retrograde)

Fidelia
Copyright © Editura Fidelia

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme