AstroFidelia English En 
Horoscop Rac

Horoscopul lunii iunie pentru zodia Rac

Dispui de o mare tărie de caracter în cursul sau în jurul zilei de 1. Tot atunci, se prea poate să ai parte de momente frumoase cu cel drag și cu copiii. În cursul sau în preajma zilei de 2, stai bine cu moralul. În cursul sau în jurul lui 5, se pot ivi unele tensiuni între tine și partenerul de viață și/ ori afaceri. În cursul sau în preajma lui 6, apar motive de neliniște. După 12, ești mai expresiv/ă.

Din 13 încolo, apar unele oportunități pentru a-ți rotunji veniturile și/sau valorifica economiile. nu da bani cu împrumut și evită investițiile prea mari în jurul sau în cursul zilei de 14. Riscă să apară unele probleme între tine și partener în cursul sau în preajma lui 15. Rezervele tale de bună dispoziție sunt mari în cursul sau jurul lui 19. În cursul sau preajma lui 21, apar cheltuieli.

În cursul sau în jurul lui 23, apar unele tensiuni în jurul sau în preajma zilei de 23. În preajma sau în cursul lui 25, caută să faci ceva mai multe economii. Din 26 încolo, pot apărea unele certuri cu privire la unele finanțe deținute în asociere cu prtenerul de viață și/sau de afaceri. După data de 29, apar unele șanse de câștig. Din 30 încolo, nu investi sume prea mari în afaceri fărăr garanții.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul lunar, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să cititi şi zodia corespunzătoare.

Horoscopul lunii iunie pentru fiecare zodie

Citiţi şi pentru luna următoare »

Urmăriţi horoscopul lunar video »

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Următoarea serie a cursurilor de astrologie şi numerologie începe în 20 iulie 2018
Libraria Fidelia