Exploreaza sectiunile
Horoscop, zodiac
Reclama
AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Rac

Horoscopul lunii Septembrie pentru zodia Rac

Din 6 încolo, banii nu-ți mai alunecă atât de ușor printre degete, izbutind chiar să stopezi unele scurgeri de fonduri care ar fi putut afecta compania în cadrul căreia activezi în intervalele 6-10 și 20-25 ale lunii. În perioada cuprinsă între 10 și 24 septembrie, oricât de temeinic ți-ai întocmi dosarul pentru o aprobare, s-ar putea să nu poți evita a cădea în capcana birocrației de la ghișee.

Începând cu data de 17, ești pasibil de neînțelegeri cu membrii familiei, divergențe care se răsfrâng și asupra relației cu partenerul între 7 și 12, respectiv 22 și 26 septembrie. Evită semnarea contractelor de vânzare/cumpărare a imobilelor și terenurilor în aceste intervale. Din 18 încolo, poți întâmpina provocări sau impedimente la serviciu, dar și dereglări la nivel hepatic.

După ziua de 25, ești ceva mai asertiv în comunicare decât de obicei, dar în perioada cuprinsă între 23 și 28 a lunii s-ar putea să frizezi agresivitatea verbală, mai ales în raport cu colegii de muncă. Nu te grăbi să negociezi contracte și evită să te implici în polemici în cadrul ședințelor și întrevederilor de afaceri. Interviurile de angajare din acest interval riscă să nu dea niciun rezultat.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii Septembrie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

Meniul sectiunii
Cursuri astrologie
Reclama
Cursuri si seminarii
Carti
Horoscop saptamanal chinezesc
Recomandari diverse
Recomandari astrologice

Cand Mercur este in miscare retrograda, incercati sa fiti mai atent la modul in care comunicati! Diferentele de opinii pot iesi la iveala intr-un mod suparator. Desi aceste momente sunt de fapt ocazii bune de a clarifica lucrurile, asta se poate intampla numai de veti comunica intr-un mod diplomat si intelept. Altfel, rezultatul va fi doar o cearta inutila... (consultati tabelul planetelor retrograde)

Fidelia

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme