Horoscop, astrologie, zodiac : AstroDex AstroDex Fidelia
Exploreaza sectiunile
AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Rac

Horoscopul lunii Septembrie pentru zodia Rac

Sansele sunt mari sa reinnozi legaturile cu frati sau surori sori alte rude de care te-ai distantat, sa inchegi relatiile cu vecinii sau reapar in viata ta prieteni vechi, dar ai grija cine-ti intra in casa pentru ca unii pot fi lupi in piele de oaie. Chiar si asa, prima decada va fi presarata cu vizite, reuniuni de familie, intalniri cu grupul de prieteni, motive in plus sa mai socializezi putin.

Din 9 pana in 11, daca ti-ai ales liceul, facultatea sau alta institutie pentru a fi aproape de familie si prieteni, vezi ca n-a fost o decizie inspirata. Mai mult, intervin diferentele de mentalitate intre voi. Intre 12-14, iti poti schimba domiciliul din cauza muncii sau cei dragi te sfatuiesc sa nu accepti oferta unui post mai bun, desi cochetezi cu ideea. In definitiv, vei lua decizia potrivita.

In intervalul 20-24, refuza politicos sarcinile care nu fac parte din fisa postului tau, presupun tehnici de lucru pe care nu le stapanesti ori ar putea sa implice activitati ilegale. In urmatoarele zile, se muta centrul de interes pe viata ta sentimentala, dar s-ar putea sa-ti cada cu tronc cineva nepotrivit sau cu intentii rauvoitoare. Cu toate acestea, ai familia si prietenii alaturi, orice-ar fi!

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii Septembrie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

Horoscop, zodiac
Meniul sectiunii
Cursuri astrologie
Reclama
Carti de astrologie
Horoscop saptamanal chinezesc
Recomandari diverse
Recomandari astrologice

Cand Mercur este in miscare retrograda, incercati sa fiti mai atent la modul in care comunicati! Diferentele de opinii pot iesi la iveala intr-un mod suparator. Desi aceste momente sunt de fapt ocazii bune de a clarifica lucrurile, asta se poate intampla numai de veti comunica intr-un mod diplomat si intelept. Altfel, rezultatul va fi doar o cearta inutila... (consultati tabelul planetelor retrograde)

Reclama
AstroDex
» Astrograme personalizate
» Dictionar de termeni astrologici
» Catalog VIP
Horoscop
» Horoscop lunar
» Horoscop saptamanal
» Horoscop zilnic
Diverse
» Horoscop 2014
» Horoscop chinezesc
» Horoscop dragoste
Astrologie
» Ceasul astrologic
» Swiss ephemeris
» Calendar astrologic, evenimente
Copyright ©
Editura Fidelia
Termeni si conditii Harta sitului Despre noi Contact

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme