AstroFidelia English En 
Horoscop Rac

Horoscopul lunii decembrie pentru zodia Rac

În cursul sau în jurul lui 1, te împarți mai dificil între casă și carieră decât de obicei. După data de 1, te înțelegi parcă mai bine cu colegii de muncă. Din 3 încolo, relațiile voastre ar putea avea de suferit din nou. Un conflict poate apărea în cursul sau în jurul lui 6. Începând din 9, se animă viața ta amoroasă. În cursul sau în jurul zilei lui 10, te poți confrunta cu unele probe la muncă.

În preajma aceleiași date, acestea pot duce la unele certuri cu tovarășii de la serviciu. În cursul sau în jurul lui 15, acestea se pot acentua. În cursul sau în preajma lui 20, se prea poate să apară unele oportunități financiare. Din 20 încolo, se stabilizează relația cu partenerul sau întâlnești pe cineva cu care poți face casă. După data de 23, comunici parcă mai bine cu colegii de muncă.

În cursul sau în jurul lui 25, atmosfera dintre voi se detensionează, fapt vizibil din interacțiunile pe care le aveți. Din 25 încolo, se anunță un suflu de aer proaspăt în viața de cuplu care înlătură din norii negri care s-au așternut deasupra ei. După data de 28, n-ar fi rău ca doar tu, persoana iubită și copiii să plecați undeva împreună. Vă face bine să petreceți timp de calitate împreună.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul lunar, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să cititi şi zodia corespunzătoare.

Horoscopul lunii decembrie pentru fiecare zodie

Citiţi şi pentru luna următoare »

Urmăriţi horoscopul lunar video »

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Actuala serie a cursurilor de astrologie şi numerologie a început în 8 decembrie. Se mai pot face înscrieri până vineri 15 decembrie.
Libraria Fidelia