AstroFidelia English En 
Horoscop Rac

Horoscopul lunii Februarie pentru zodia Rac

Între 4 și 7 februarie, cariera sau statutul social, a/l tău/a ori a partenerului de viață sau afaceri, poate interveni între voi, dar dacă discutați serios pe această temă din 5 până-n 7 a lunii, intervalul 9-11 februarie vă va găsi negreșit mai sudați ca niciodată. Indiferent dacă invidia sau neglijența stau la baza conflict, e-n puterea voastră să treceți peste acest hop din relația voastră.

Din 14 a lunii încolo, s-ar preta să-i comunici asociatului sau persoanei iubite cum înțelegi tu să se cheltuiască finanțele deținute-n comun și care ar fi limitele libertății personale, astfel încât s-ajungeți la un numitor comun. Lucrați intens la acest capitol până-n 17 februarie, iar după această dată, relația voastră, chiar și sectorul intim în cazul celei de cuplu, va avea de câștigat.

Din 27 până la finele acestei luni, fie ai parte de zile magice-n compania partenerului de viață, fie ignori mai mult sau mai puțin deliberat că mai există încă probleme care sapă la fundația relației voastre. Tot în acest interval, în spatele zâmbetului unui coleg de muncă aparent binevoitor s-ar putea ascunde intenții rele-n ceea ce te privește. Ai mare grijă-n cine-ți pui încrederea la serviciu.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii Februarie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 4 martie 2016
Recomandari astrologice

Daca doriti sa perseverati cu studiul intr-o anumita directie si sa aprofundati un anumit concept, profitati de momentele in care Mercur se afla intr-un semn fix (Taur, Leu, Scorpion, Varsator).

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme