AstroFidelia English En 
Horoscop Rac

Horoscopul lunii ianuarie pentru zodia Rac

După data de 3, sunt favorizate relațiile la distanță. Dacă te afli în căutarea partenerului potrivit, îl poți găsi în persoana cuiva de altă naționalite sau religie ori stabilit la mare distanță de tine, ba chiar în străinătate. Ai putea întâmpina probleme de comunicare la serviciu începând cu 4 a lunii, dar reîncepeți să vorbiți pe aceeași limbă după data de 8 când lucrurile o iau pe făgașul normal.

În caz că experimentezi probleme în cuplu din 10 până-n 12, nu le lăsa să-ți influențeze prestația la serviciu ori în raport cu cei dragi ai casei. După 12 a lunii, mai dispar din ele. Între 11 și 14, se poate așterne ceața pe cuplurile cu parteneri din culturi diferite. În intervalul 17-21, diferențele de perspectivă și discrepanțele de experiență dintre tine și colegi vă aduce la dezbateri aprinse.

Acestea se mai diminuează în intensitate din 26 până-n 29, dar se mențin totuși la foc mocnit. După data de 28, se tensionează atmosfera între tine și șefi ori poate se întrevede o ascensiune fulminantă pe scara socială ori profesională. Discuțiile purtate cu partenerul între 29 și 31 pot ajunge la stadiul de conflicte propriu-zise. Poate dacă nu ai pune gaz pe foc, lucrurile ar sta altfel.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii ianuarie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 27 ianuarie 2017
Recomandari astrologice

Cand Mercur este in miscare retrograda, cele mai eficiente activitati sunt cele care incep cu "re": reanalizare a ideilor si informatiilor, revizuire a contractelor, revederea unor prieteni vechi, s.a.m.d. (consultati tabelul planetelor retrograde)

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme