AstroFidelia English En 
Horoscop Rac

Horoscopul lunii februarie pentru zodia Rac

În cursul sau în jurul zilei de 4, de dorit ar fi să nu faci vreo criză de posesivitate și/sau gelozie. Din 10 încolo, se poate înrifipa o relație la distanță sau cu o persoană de altă religie și/sau naționalitate. În cursul sau în jurul lui 13, nu-ți sufoca partenerul/copiii cu prea multă afecțiune. Din punct de vedere medical/profesional, se pot ivi probleme în cursul sau în preajma lui 17.

Din 18 încolo, se arată o perioadă bună pentru a da examene și/sau pentru a relua/începe cursuri de formare profesională/continua și/sau de reconversie profesională sau calificare. Caută să nu dai dovadă de posesivitate și/sau gelozie la adresa celor dragi în cursul sau în jurul datei de 21. În preajma sau în cursul datei de 25, pot apărea unele probleme de ordin medical și/sau profesional.

Tot în cursul sau în preajma zilei de 25, ideal ar fi să nu întreprinzi călătorii la mare distanță de casă și nici să nu-ți faci treabă pe la instituțiile statului. În cursul sau în preajma zilei de 28, se prea poate să reapară o anumită problemă de sănătate sau de natură profesională. Cert este că oricare dintre acestea pleacă de la incapacitatea ta de a accepta schimbarea și tot ce vine cu ea.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul lunar, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să cititi şi zodia corespunzătoare.

Horoscopul lunii februarie pentru fiecare zodie

Citiţi şi pentru luna următoare »

Urmăriţi horoscopul lunar video »

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Următoarea serie a cursurilor de astrologie şi numerologie începe în 9 martie 2018
Fazele Lunii
Fazele Lunii
Crestere primul cuadrant
-2 ° -49' Berbec
AstroDex