AstroFidelia English En 
Horoscop Rac

Horoscopul lunii martie pentru zodia Rac

Dacă tu și partenerul vă situați pe trepte diferite în ierarhia socială și/sau profesională, pot apărea probleme din 3 încolo. În jurul zilei de 4, se anunță un timp propice atelierelor și cursurilor de dezvoltare persoanlă. Profesional, se poate spune că te așteaptă o zi reușită în data de 5. Începând cu data de 9, viața ta socială se animă considerabil, iar angajamentele socială parcă nu contenesc.

Nu-ți asuma sarcini de serviciu care te depășesc, iar dacă nu o duci prea bine cu sănătatea, caută să gândești pozitiv în cursul zilei de 12. Din 13 încolo, părerile tale pot cântări mai greu în ochii superiorilor decât de obicei, iar șarmul și carisma personale vin să te ajute și mai mult în data de 18. Cu toate acestea, în jurulul date de 23, cariera ta sau a partenerului poate intervi între voi.

Prin data de 24, îți poate fi destul de dificil să te împarți echitabil între viața de familiei și cea de carieră. Ai mare grijă ce spui în conversațiile cu șefii purtate în cursul zilei de 26. Poți zice ceva care-i lasă cu gura căscată sau riști să dai cu bâta-n baltă. Chiar și așa, se pare că cel puțin ziua de 29 va fi una productivă la locul de muncă. Din 31 încolo, firea-ți comunicativă atrage prieteni.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii martie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Urmariti horoscopul lunar video »

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 21 aprilie 2017
Recomandari astrologice

Daca doriti sa incepeti o cura de slabire, faceti-o atunci cand Luna este in descrestere, pentru a obtine efecte maxime!

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme