Exploreaza sectiunile
Horoscop, zodiac
Reclama
AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Rac

Horoscopul lunii Noiembrie pentru zodia Rac

Din 2 noiembrie începând, e de așteptat ca discuțiile purtate cu partenerul și/sau copiii să aibă mai multă substanță, fapt care vă permite să (re)descoperiți, în zilele de 6 și 7, cât de mult vi se aseamănă filozofiile de viață. Climatul familial se încarcă de liniște și armonie după data de 8, favorizate fiind lucrările de reamenajare și/sau decorare ale casei. Dă-ți frâu liber imaginației!

Dacă te-ai decis să dai curs proiectelor casnice, nu-i exclus ca începând cu data de 12 să lucrezi cu mai mult drag și spor decât până acum. Din 20 încolo, te-nțelegi (aproape) din priviri cu colegii de serviciu, fapt care are un impact pozitiv asupra productivității tale și a firmei. Unele chestiuni care țin de bucătăria internă a familiei te pot aduce la cuțite cu cel drag între 20 și 22.

Serviciul te poate solicita mai mult decât în mod normal, poate chiar peste program, între 22 și 24, deci n-ar fi de mirare dacă atmosfera de acasă are de suferit de pe urma acestei situații. E posibil ca directivele și indicațiile superiorilor din zilele de 24 și 25 să nu țină cont de realitățile de la birou, ceea ce te poate pune într-o situație dificilă. Semnalează-le acest fapt, dacă e cazul.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii Noiembrie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

Meniul sectiunii
Cursuri astrologie
Reclama
Horoscop saptamanal chinezesc
Recomandari diverse
Recomandari astrologice

Daca doriti sa perseverati cu studiul intr-o anumita directie si sa aprofundati un anumit concept, profitati de momentele in care Mercur se afla intr-un semn fix (Taur, Leu, Scorpion, Varsator).

Fidelia

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme