AstroFidelia English En 
Horoscop Rac

Horoscopul lunii Iunie pentru zodia Rac

Între 2 și 5, te-ar putea frământa tot felul de-ntrebări fără răspuns, ceea ce-ți poate afecta echilibrul interior. Într-un fel sau altul, în 9 și/sau 10 iunie, viața ta socială ar putea ajunge să se bată cap în cap cu cea amoroasă. După data de 13, poți fi tentat/ă să-ți construiești tot felul de scenarii neadevărate. Din 17 încolo, bazează-te mai mult pe șarmul tău. Vei avea de câștigat.

Din 20 până-n 22, te poți confrunta cu o problemă de sănătate sau o sarcină de serviciu căreia nu reușești să-i dai nicicum de cap. În zilele de 22 și/sau 23, evită să lași frustrările să vorbească-n locul tău. În intervalul 26-28 iunie, poți avea parte de unele revelații care te ajută să-ți pui ordine-n minte și-n viață. Nu le pierde din vedere nici pe viitor. Integrează-le-n crezul tău personal.

Începând cu data de 30, reușești să te exprimi cu mai mare ușurință și mai mult succes decât de obicei. Cu toate acestea, riscă să se nască unele divergențe-ntre tine și partenerul de viață și/sau afaceri. Vestea bună este că relația cu copiii dă semne de-mbunătățire și/sau nu mai ești tentat/ă să grăbești lucrurile-ntre tine și persoana iubită. Lucrurile-ncep să intre pe făgașul lor normal.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii Iunie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 15 iulie 2016
Recomandari astrologice

Evitati sa calatoriti la departare cand Jupiter si Mercur sunt in miscare retrograda (consultati tabelul planetelor retrograde).

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme