Exploreaza sectiunile
Horoscop, zodiac
Reclama
AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Rac

Horoscopul lunii Martie pentru zodia Rac

In primele trei zile ale lui martie, nu-i exclus sa spargi pusculita. Chieltuielile pot parea sa nu mai conteneasca, dar incearca sa le tii sub control. Nativelor acestui semn care au o pozitie sociala sau profesionala ridicata le este recomandat sa nu-si trateze partenerii ca pe subalterni sau ceilalti colegi de munca intre 4 si 6. De acelasi sfat au parte si nativii acestei zodii din 10 pana-n 14.

Din 13 incolo, vei vedea ca lucrurile bune vin in calea ta atunci cand ai cu adevarat nevoie de ele. Incepand cu 14, organismul tau pare sa-si revina mai greu, mai ales daca te pricopsesti cu vreo afectiune luna aceasta sau doar incerci sa-ti revii dupa o saptamana grea. Daca viata ta pare sa ia o turnura nefasta in 16 si/sau 17, probabil ai uitat sa gandesti pozitiv ori ai devenit delasator.

Dupa data de 17, popularitatea ta creste vizibil si intri in cercuri care pot inlesni materializarea planurilor tale de viitor. In 18 si/sau 19, nu astepta sa pice para malaiata in gura lui natafleata. Din 27 pana-n 29, noul anturaj sau proiectele derulate de curand pot presupune sa faci eforturi financiare deloc de neglijat. Intre 29 si 31, se stabilizeaza situatia pe plan social si sentimental.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii Martie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

Meniul sectiunii
Cursuri astrologie
Cautare
Cautare cu Google in AstroDex
Reclama
Carti
Horoscop saptamanal chinezesc
Recomandari diverse
Recomandari astrologice

Daca Jupiter este in miscare retrograda, conturile cu autoritatile din viata dumneavoastra (mentori, sefi, politie, creditori etc.) s-ar putea regla in urma unor evenimente nu tocmai placute. Cautati sa nu va creati singur probleme! (consultati tabelul planetelor retrograde)

Fidelia

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme