AstroFidelia English En 
Horoscop Rac

Horoscopul lunii octombrie pentru zodia Rac

În cursul sau în jurul zilei de 1, 3 și 5, se anunță o perioadă bună pentru a negocia colaborări sau a lega parteneriate. În preajma datei de 8, pot interveni unele conflicte cu colegii de muncă sau se defectează aparatura de la birou și apar unele decalaje. Din 10 încolo, viața ta amoroasă urmează o curbă ascendentă. În jurul zilei de 11, se pot ivi din nou disensiuni cu tovarășii de serviciu.

Începând cu data de 14, se îndulcește atmosfera de acasă. În preajma sau în cursul zilei de 15, se prea poate să te împarți cu dificultate între viața de familie și carieră. Din 17 încolo, comunici parcă mai ușor cu persoana iubită și/sau copiii, fapt care poate duce la unele revelații în raport cu ei în jurul datei de 18. Caută să faci în așa fel încât să discuți lucruri importante pentru tine și ei.

După data de 22, se dinamizează nițel lucrurile între tine și apropiați, fapt care poate duce uneori la conflicte. În jurul sau în preajma zilei de 24, lucrurile par să se desfășoare frumos între tine și persoana iubită. Ideal ar fi ca, în jurul datei de 28, să nu lași pe nimeni să intervină între tine și cel drag. Chiar dacă aveți unele probleme, nu ar trebui ca familia să se amestece între voi doi.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul lunar, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să cititi şi zodia corespunzătoare.

Horoscopul lunii octombrie pentru fiecare zodie

Citiţi şi pentru luna următoare »

Urmăriţi horoscopul lunar video »