Exploreaza sectiunile
Horoscop, zodiac
Reclama
AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Rac

Horoscopul lunii Octombrie pentru zodia Rac

Deși discursurile rostite de tine între 4 și 9 par argumentate, în final ajung să trădeze lipsa unei viziuni de ansamblu sau a unor cunoștințe temeinice în domeniu. Din 8 încolo, te ai mai bine cu rubedeniile sau vecinii și ai mai multă priză la cei din jur. Începând cu data de 9, se descurcă ițele unei intrigi familiale. Evită semnarea sau (re)negocierea contractelor din 9 până-n 12.

Faptul că gândești de două ori înainte să vorbești îți deschide uși în intervalul 14-21 octombrie, reușind chiar să punctezi legarea unor parteneriate sau o surclasare a competiției. Verifică-ți informațiile din mai multe surse înainte de a emite judecăți în perioada cuprinsă între 15 și 18. Unele chestiuni de ordin familial sau casnic se interpun între tine și partener în zilele de 22 și 23.

Ședințelor, întâlnirilor de afaceri sau interviurilor de angajare care pot avea loc între 24 și 27 nu le lipsesc sorții de izbândă. Îți poți atrage critici sau chiar sancțiuni din partea conducerii dacă nu lași problemele de familie sau gospodărești la pragul casei în zilele de 25 și 26 octombrie. Interacțiunile cu rudele apropiate și vecinii continuă să se îmbunătățească în intervalul 29-31.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii Octombrie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

Fidelia

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme