Exploreaza sectiunile
Horoscop, zodiac
Reclama
AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Rac

Horoscopul lunii August pentru zodia Rac

Începând cu data de 1, se înseninează climatul sentimental, semn că se descâlcesc ițele dramelor sentimentale trăite în ultima vreme. Până și relația cu copiii intră pe un făgaș normal. În jurul datei de 3, poți încasa pagube de pe urma cheltuielilor realizate fără cap sau a speculațiilor financiare. După 7 august, sunt favorizate semnarea, respectiv (re)negocierea de contracte.

Din 9 încolo, se prefigurează apariția oportunităților de suplimentare a veniturilor și nu e exclus să-ți intre în buzunar sume deloc neglijabile. Dacă din 16 iulie 2014 încoace situația ta materială s-a îmbunătățit vizibil, când Jupiter poposește în Fecioară, mai exact din 11 august încolo, propune-ți să lucrezi la felul în care comunici cu ceilalți. Concizia este rețeta succesului tău.

Începând cu ziua de 27 august, se reinstalează armonia și liniștea în perimetrul propriului cămin. Tactul și diplomația te ajută să faci față cu brio discuțiilor tensionate de acasă, ba chiar să le înăbuși înainte ca spiritele să se încingă. Acesta este un prilej bun pentru a pune la punct planuri alături de cei dragi deoarece fiecărei păreri care se vehiculează i se acordă respectul cuvenit.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii August pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

Meniul sectiunii
Cursuri astrologie
Reclama
Cursuri si seminarii
Carti
Horoscop saptamanal chinezesc
Recomandari diverse
Recomandari astrologice

Cand Mercur este in miscare retrograda, incercati sa fiti mai atent la modul in care comunicati! Diferentele de opinii pot iesi la iveala intr-un mod suparator. Desi aceste momente sunt de fapt ocazii bune de a clarifica lucrurile, asta se poate intampla numai de veti comunica intr-un mod diplomat si intelept. Altfel, rezultatul va fi doar o cearta inutila... (consultati tabelul planetelor retrograde)

Fidelia

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme