AstroFidelia English En 
Horoscop Rac

Horoscopul lunii Iulie pentru zodia Rac

Șarmul și carisma ta par să se potențeze vizibil din 5 până-n 8 iulie. Conflictele cu ceilalți, mai ales cu partenerul de viață și/sau afaceri, își pot pune amprenta pe zilele de 6 și 7 ale lunii. Tot atunci, dar și-n ziua imediat următoare, riști să intri-n contradicție cu șefii, situație care se repetă și-n 10 și 11 iulie, dar s-ar părea că farmecul personal te va ajuta să ieși basma curată din certuri.

Financiar vorbind, din 12 încolo, se-ntrevede o perioadă destul de-mbelșugată. Începând cu data de 14, ți-ar putea veni idei despre cum să-ți suplimentezi veniturile și/sau să-ți valorifici economiile și posesiunile. Șanse de câștig mai mari se arată-ntre 15 și 18 ale lunii. În zilele de 18 și 19, te-ai putea bucura de o productivitate mai mare decât cea obișnuită la locul de muncă.

Nu-i exclus ca, la un moment dat din 19 până-n 21, să te alegi cu o primă sau un bonus. Dacă nu se-ntâmplă-n acest interval, te mai poți întâlni cu această șansă cândva-ntre 26 și 28 iulie. Evită să achiziționezi lucruri care nu figurează pe lista ta de priorități în 29 și 30 ale lunii. După data de 30, te-ar putea surprinde până și pe tine ceea ce poți realiza cu abilitățile tale de comunicare.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii Iulie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 9 septembrie 2016
Recomandari astrologice

Daca aveti nevoie de idei noi, ingenioase si curajoase, asteptati ca Mercur sa treaca intr-un semn cardinal (Berbec, Balanta, Rac, Capricorn) pentru un plus de inspiratie.

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme