AstroFidelia English En 
Horoscop Rac

Horoscopul lunii Mai pentru zodia Rac

Din 9 încolo, comunici și socializezi parcă mai cu spor, ridicându-se restricția de a participa la interviuri de angajare, a programa întâlniri de afaceri, a susține pitch-uri și a semna contracte, perioada cea mai favorabilă fiind intervalul 10-12 mai. Dacă vrei să cooptezi membrii-n cadrul unui proiect de grup sau urmărești să găsești sponsori, abordează-i cândva între 10 și 11.

Zilele de 13 și 14 îți pot aduce izbânda-n acest demers, reușind să selectezi unii coechipieri pe măsura ta sau să descoperi finanțatori pentru o idee de afacere. Din 18 până-n 22, poți fi tentat/ă să lansezi un proiect, dar se recomandă să mai lucrezi la rafinarea sa. Începând cu 22, nivelul tău de popularitate revine la cotele obișnuite, reintrând în grațiile prietenilor cu care te-ai ciondănit.

Viața ta socială se animă considerabil între 23 și 27 mai, integrându-te cu mai multă ușurință în cercuri noi de persoane. După data de 24, poate reapărea-n viața ta un/o fost/ă partener/ă cu care poate lucrurile s-au terminat în coadă de pește. Începând cu 27, se prefigurează dragoste cu năbădăi la orizont, nefiind, de asemenea, exclus să se tensioneze atmosfera-ntre tine și copiii tăi.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii Mai pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 3 iunie 2016
Recomandari astrologice

Cand Saturn este in miscare retrograda, cel mai bine este sa va retrageti, sa asteptati, sa analizati situatia, sa trageti niste concluzii si sa va planificati actiunile viitoare. Dar nu actionati acum! Rabdare! (consultati tabelul planetelor retrograde)

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme