AstroFidelia English En 
Horoscop Rac

Horoscopul lunii aprilie pentru zodia Rac

În jurul sau în cursul zilelor de 4 și 5, se prea poate ca ori cariera ta sau cea a partenerului să se interpună între voi. Nu lăsați acest aspect să genereze tensiuni între voi doi. În cursul sau în jurul zilelor de 7 și 11, ai putea avea sorți de izbândă dacă discuți cu cel drag despre planuri de viitor sau te întâlnești cu prietenii să puneți bazele unui proiect de grup. Veți ajunge departe astfel.

În cursul sau în preajma zilei de 17, se prea poate să te împarți cu dificultate între viața de cuplu și cea socială, dar dacă-ți organizezi timpul așa cum se cuvine, vei avea parte și de momente să te bucuri de cel drag, dar și de prieteni. În cursul sau în jurul aceleiași zile, se anunță din nou șanse de a pune țara la cale cu persoana iubită ori cu aceia cu care crezi că poți desfășura un proiect.

Din 24 încolo, se prea poate să reapară în viața ta un/o fost/ă partener/ă sau să începi o relație departe de ochii curioșilor. De dorit ar fi să nu permiți trecutului sau secretelor să intre în viața ta. În cursul sau în preajma zilei de 25, nu te certa cu partenerul de viață pe seama serviciului sau a altor chestiuni profesionale. În cursul sau în jurul lui 26, se anunță risc de certuri în cuplu.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul lunar, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să cititi şi zodia corespunzătoare.

Horoscopul lunii aprilie pentru fiecare zodie

Citiţi şi pentru luna următoare »

Urmăriţi horoscopul lunar video »

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Actuala serie a cursurilor de astrologie şi numerologie a început în 20 aprilie. Se mai pot face înscrieri până vineri 27 aprilie.
Recomandari astrologice

Cand Marte este in miscare retrograda, este posibil ca randamentul dvs. sa scada si sa deveniti mai irascibil. Nu actionati pripit! Manati fiind de o neliniste interioara, ati putea porni spre o directie gresita. E un moment bun sa meditati si sa va controlati corpul.