Exploreaza sectiunile
Horoscop, zodiac
Reclama
AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Rac

Horoscopul lunii Mai pentru zodia Rac

Încă din prima zi a lunii, ți se derulează în minte tot felul de gânduri, idei, purtând conversații ample cu tine însuți și discuții imaginare cu aceia cărora ești prea timid să te adresezi. Dacă aluneci spre latura negativă a acestora, organismul tău se resimte pe 3 și/sau 4. Îți revine pofta de viață și culoarea în obraji din 8 începând. Din 8 până-12, riști să cazi în nostalgie sau melancolie!

Începând cu data de 12, pot reapărea în peisaj foști parteneri sau se duc bătălii pe la spate între tine și superiori ori alte figuri autoritare din viața ta. Între 14 și 17, ferește-te de lovituri sub centură din partea competiției neloiale și nu-ți scăpa din ochi sănătatea. Intervalul 16-18 mai poate fi cel mai reușit din lună. Nu-ți face scenarii iluzorii și menține-te pozitiv după 19 a lunii.

Pe cât de cald și atent ești zilele acestea, pe atât de rece și indiferent par să se poarte cu tine cei din jurul tău sau chiar partenerul între 21 și 23. Până și pe șefi ajunge să-i deranjeze, din 25 până-n 28, faptul că te lezezi prea ușor și iei totul în tragic. Reîntoarcerea unor persoane din trecut în viața ta și frustrările, respectiv regretele care vin odată cu ele te mâhnesc serios între 24 și 29.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii Mai pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

Meniul sectiunii
Cursuri astrologie
Cautare
Cautare cu Google in AstroDex
Reclama
Cursuri si seminarii
Carti
Horoscop saptamanal chinezesc
Recomandari diverse
Recomandari astrologice

Cand Luna este in semne cardinale (Berbec, Balanta, Rac, Capricorn), este oportun sa intreprindem noi proiecte gospodaresti, sa avem curajul de a ne materializa ideile.

Fidelia

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme