Exploreaza sectiunile
Horoscop, zodiac
Reclama
AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Sagetator

Horoscopul lunii Iulie pentru zodia Sagetator

În intervalul 7-11, te poți desprinde de unele atașamente toxice și chiar închide unele răni emoționale din trecut și/sau copilărie. În plus, se clarifică situațiile complicate legate de o moștenire. Din 8 încolo, reevaluează-ți aportul de timp, energie, bani și sentimente adus parteneriatelor de viață sau afaceri și vei vedea primele rezultate chiar în jurul zilei de 14 iulie.

Dacă oferi mai mult decât primești în raport cu asociații sau cel drag, te-ai putea confrunta cu un deficit financiar, de timp liber sau sufletesc din 14 până-n 18. În plus, în jurul datei de 14, gelozia determinată de o problemă de încredere îți dă târcoale. Mai mult, evită să fii posesiv în relație cu copiii. Începând cu data de 19, înregistrezi progrese susținute pe plan social și/sau profesional.

În jurul zilei de 23, se prefigurează evenimente care au un efect eliberator asupra ta, deci n-ar fi de mirare dacă în urma lor simți că ți se ia o piatră de pe inimă. Între 23 și 28, excesul de zel afișat în raport cu partenerul și/sau copiii poate face mai mult rău decât bine, de dorit fiind să nu fii demonstrativ. Din 25 încolo, există riscul de retrogradare pe scara socială și/sau profesională.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii Iulie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

Fidelia

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme