AstroFidelia English En 
Horoscop Săgetător

Horoscopul lunii septembrie pentru zodia Săgetător

Ziua de 2 te poate găsi împlinit/ă pe plan social și amoros. Dacă vrei să pleci în delegații, să te înscrii la unele cursuri sau să te ocupi de unele chestiuni birocratice, întreprinde aceste activități în jurul zilei de 3. Din 5 încolo, comunici mai ușor cu cei dragi stabiliți peste hotare, departe de casă ori cu persoanele de altă religie și/sau naționalitate. Tot după 5, te miști rapid în carieră.

Începând cu data de 10, comunici mai ușor cu șefii. Ziua de 12 te surprinde cu moralul sus. Cea mai bună zi pe plan profesional pare a fi cea de 16. Dacă vrei ca prietenia cu cineva din anturajul tău să evolueze în altceva, invită-l/o la o întâlnire în jurul datei de 18. Ai grijă cum îți faci timp pentru carieră și familie în preajma zilei de 20. Din 20, se îndulcește atmosfera în raport cu șefii.

Financiar, pari să stai destul de bine în jurul zilei de 22. În preajma datei de 24, te împarți dificil între familie și carieră. Se pot naște tensiuni între tine și șefi în jurul zilei de 25. În preajma datei de 29, petrece suficient timp acasă, dar și la serviciu. După data de 30 septembrie, viața ta socială urmează o curbă ascendentă, semn că întâlnești oameni care au idealuri și viziuni asemănătoare.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul lunar, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să cititi şi zodia corespunzătoare.

Horoscopul lunii septembrie pentru fiecare zodie

Citiţi şi pentru luna următoare »

Urmăriţi horoscopul lunar video »