AstroFidelia English En 
Horoscop Sagetator

Horoscopul lunii August pentru zodia Sagetator

Din 2 încolo, ai mai multă energie decât de obicei. După data de 5, poți crește-n ochii șefilor. Din 5 până-n 8, poți intra-n conflict cu figurile autoritare din viața ta. În zilele de 7 și 8 ți-ar putea fi dificil să te-mparți între carieră și familie. Între 10 și 12 august, dă dovadă de profesionalism și simț de răspundere. Astfel te poți alege cu o mărire de salariu sau măcar cu un bonus ori o primă.

După data de 12, ești mai puțin prăpăstios/oasă decât în ultima perioadă. Din 12 până-n 14 ale lunii, riști să intri-n conflict cu superiorii sau tatăl. Între 13 și 15 august, nu sta prea mult peste program pentru că-ți poți auzi reproșuri de la familie. În intervalul 19-26 august te apropii vertiginos de o promovare, dar din 22 până-n 26, e posibil să te-nțelegi mai greu cu familia.

Între 26 și 29, relația cu șefii tăi se poate suda mult, iar dacă-ți dai silința, nu-i exclus să primești un post mai bun în cadrul ierarhiei companiei în cadrul căreia activezi. În felul acesta, șansele sunt mari să câștigi mai mult. Chiar și așa, începând cu data de 30, riști să nu mai vorbești pe limba superiorilor, motiv pentru care trebuie să gândești de două ori înainte să scapi porumbelul.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii August pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 9 septembrie 2016
Recomandari astrologice

Cand Luna este in semne cardinale (Berbec, Balanta, Rac, Capricorn), este oportun sa intreprindem noi proiecte gospodaresti, sa avem curajul de a ne materializa ideile.

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme