AstroFidelia English En 
Horoscop Sagetator

Horoscopul lunii martie pentru zodia Sagetator

Din 3 încolo, viața ta sentimentală se poate răci sau simți că se îndepărtează copiii de tine într-o anumită proporție. Dacă întâmpini dificultăți de orice gen, discută cu membrii familiei în data de 4. Vor empatiza cu tine negreșit. Financiar, pare să te descurci destul de bine, cel puțin în data de 5. Începând cu 9, evită surmenarea și nu lăsa tensiunile să-ți afecteze relația cu colegii de muncă.

Ziua de 12 riscă să vină la pachet cu discuții în contradictoriu cu membrii familiei. Începând cu data de 13, comunici parcă mai eficient cu persoana iubită și/sau copiii. În jurul zilei de 18, se îndulcește parcă relația cu tovarășii de serviciu și o duci ceva mai bine cu sănătatea. Evită ca prin 23 să cheltuiești mai mult decât ți-ai propus. Nu-i indicat să te întinzi mai mult decât e plapuma.

În jurul datei de 24, îți poate fi dificil să te împarți cu succes între planurile de viitor, respectiv proiectele de grup și preocupările de moment sau de natură personală. Pe nativii/ele acestei zodii în căutare de partener îi poate lovi norocul cândva în jurul datei de 26. Șarmul și carisma ta te pot ajuta mult în data de 29. Din 31 încolo, comunici parcă mai bine ca oricând cu colegii de muncă.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii martie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Urmariti horoscopul lunar video »

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 21 aprilie 2017
Recomandari astrologice

Evitati sa va programati interventiile chirurgicale atunci cand este Luna Plina (plus cate o zi inainte si dupa)! Bineinteles, urgentele nu intra in discutie.

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme