AstroFidelia English En 
Horoscop Sagetator

Horoscopul lunii februarie pentru zodia Sagetator

S-ar dori ca în primele două zile din lună să te limitezi la produsele aflate pe lista de cumpărături. În caz contrar, poți ajunge să pui presiuni inutile și nedorite pe bugetul tău. După data de 3, se animă atmosfera pe plan sentimental și se îndulcește relația cu copiii. Începând cu 5 februarie, viața ta socială poate fi mai puțin animată decât de obicei, prilej numai bun să mizezi pe calitate.

Din 7 încolo, comunici mai ușor parcă pe limba rudelor apropiate, dar mai ales a părinților, lipsindu-vă astfel neînțelegerile. Din 20 până-n 24 a lunii, stai departe de magazinele tale favorite dacă ești tentat/ă să achiziționezi altceva decât articolele care se regăsesc pe lista de cumpărături. Zilele de 21 și 22 se arată a fi mai mult decât plăcute dacă le petreci în compania prietenilor tăi.

Intervalul 25-28 februarie poate sta sub semnul incapacității tale de a te împărți echitabil între viața socială și cea sentimentală, dar dacă ești organizat/ă, vei reuși să împaci și capra și varza. Din 26 a lunii încolo, comunici mai ușor pe limba rudelor apropiate, dar mai ales a părinților, fapt pentru care poți aduce pe tapet subiecte de discuție care altădată vi s-ar fi părut incomode.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii februarie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Urmariti horoscopul lunar video »

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 10 martie 2017
Recomandari astrologice

Daca Jupiter este in miscare retrograda, conturile cu autoritatile din viata dumneavoastra (mentori, sefi, politie, creditori etc.) s-ar putea regla in urma unor evenimente nu tocmai placute. Cautati sa nu va creati singur probleme! (consultati tabelul planetelor retrograde)

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme