AstroFidelia English En 
Horoscop Sagetator

Horoscopul lunii mai pentru zodia Sagetator

După data de 3, se mai detensionează atmosfera pe plan sentimental și în relație cu copiii, dar se prea poate ca-n cursul zilei de 10 sau cândva prin apropierea acestei date, să mai apară o zvâcnire între voi. Pe data de 11 sau în preajma ei, nu le permite părinților să se implice în cuplu. Vă vor binele, dar pot face mai mult tău. Tot atunci, revin lucrurile la normal în raport cu partenerul.

În cursul zilei de 12 sau prin apropierea acesteia, sunt favorizate parteneriatele, descoperirea de sponsori pentru o idee de afaceri, precum și cooptarea de membri în cadrul unui proiect de grup. Din 16 încolo, parcă te înțelegi mai bine cu colegii de muncă. Pe data de 19 sau în preajma ei, se prea poate să te împarți cu dificultate între viața socială și cea amoroasă. Organizează-ți timpul.

În cursul zilei de 25 sau prin apropierea acestei date, evită să faci cadouri costisitoare și caută să te limitezi la lucrurile de care ai cu adevărat nevoie atunci când mergi la cumpărături. Pe data de 29 sau cândva prin preajma acesteia, pot apărea certuri în raport cu partenerul de afaceri și/sau viață. În ultima zi a lunii sau în apropierea ei, apar mici oportunități de rotunjire a veniturilor.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii mai pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Urmariti horoscopul lunar video »

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 2 iunie 2017
Recomandari astrologice

Daca aveti nevoie de idei noi, ingenioase si curajoase, asteptati ca Mercur sa treaca intr-un semn cardinal (Berbec, Balanta, Rac, Capricorn) pentru un plus de inspiratie.

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme