AstroFidelia English En 
Horoscop Sagetator

Horoscopul lunii decembrie pentru zodia Sagetator

Începând cu data de 2, îți vin mai multe idei decât de obicei cu privire la cum anume îți poți rotunji veniturile și/sau valorifica economiile. După 7 decembrie, reușești să te faci plăcut/ă cu mai multă ușurință. Intervalul 10-13 al lunii se arată a fi unul propice pentru nativii/ele acestui semn care caută să-ș găsească sufletul-pereche. Nu le lipsesc absolut deloc oportunitățile de flirt.

Nu toate ideile de a-ți suplimenta câștigurile care-ți vin după data de 19 merită puse în practică. Tot începând din acea zi, există riscul să se tensioneze atmosfera de acasă. Asigură-te că micile afaceri pe care le derulezi în zilele de 19 și/sau 20 nu au potențialul de a te discredita sau a degenera în ceva și mai rău. Există această posibilitate și bine ar fi să nu se ia această întorsătură.

Sărbătorile te găsesc binedispus/ă, cu atât mai mult dacă ți le petreci alături de rudele apropiate și de prieteni. După data de 30, riscă să se nască certuri între tine și membrii familiei, mai ales părinți din cauza unor motive care nu sunt întemeiate. Propune-ți să intrați în noul an în termeni buni și să-l finalizezi pe cel care tocmai se încheie într-o notă pozitivă. Fii mai indulgent/ă.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii decembrie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 9 decembrie 2016
Recomandari astrologice

Daca Jupiter este in miscare retrograda, conturile cu autoritatile din viata dumneavoastra (mentori, sefi, politie, creditori etc.) s-ar putea regla in urma unor evenimente nu tocmai placute. Cautati sa nu va creati singur probleme! (consultati tabelul planetelor retrograde)

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme