AstroFidelia English En 
Horoscop Sagetator

Horoscopul lunii iulie pentru zodia Sagetator

Financiar, s-ar putea să ai de pătimit în jurul datei de 2, dar cu puțină chibzuință, vei trece bine peste această provocare. În preajma zilei de 4, nu lăsa gelozia și posesivitatea să te acapareze. Din 5 încolo, te bucuri de o perioadă mai mult decât bună pe plan relațional, mai ales în raport cu partenerul de viață și/sau afaceri. După data de 6, concentrează-te pe studii, dar și pe călătorii.

În jurul datei de 17, ideal ar fi să nu-ți sufoci partenerul și/sau copiii cu prea multă afecțiune. În preajma zilei de 19, ești cu moralul la înălțime, pregătit/ă să faci față oricărei provocări care se ivește. Din 20 încolo, s-ar putea să stai mai puțin decât acum pe acasă, semn că se arată delegații și cursuri la mare distanță de localitatea de reședință. Vei avea mult de învățat de pe urma lor.

În jurul datei de 24, ai putea întreprinde cu succes o excursie cu partenerul și/sau copiii pentru a mai evada din cotidian. În preajma aceleași zile, riscă totuși să apară ciondăneli între tine și cel drag. Din 26 încolo, se întrevede apariția unor progrese semnificative pe plan profesional. După data de 31, pot apărea oportunități financiare mari dacă lucrezi în colaborare cu alte persoane.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul lunar, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să cititi şi zodia corespunzătoare.

Horoscopul lunii iulie pentru fiecare zodie

Citiţi şi pentru luna următoare »

Urmăriţi horoscopul lunar video »

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 8 septembrie 2017
Orele planetare
AstroDex
Azi: 27.07.2017 - 19:34
Răsărit Soare: 05:56
Apus Soare: 20:47
Guvernatorul zilei:
Guvernatorul zilei
Ora planetară:
Cititi amanunte
Mercur: 19:32 - 20:47
Detalii oră planetară