Horoscop, astrologie, zodiac : AstroDex AstroDex Fidelia
Exploreaza sectiunile
AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Sagetator

Horoscopul lunii Septembrie pentru zodia Sagetator

Fie ca incepi un plan de afaceri pe cont propriu sau lucrezi la un proiect sub egida institutiei in cadrul careia lucrezi, superiorii, colaboratorii, clientii sau chiar partenerul te pot ajuta mult. In consecinta, te apropii si mai mult de ei, obtinand recunoasterea eforturilor profesionale pe care o asteptai demult. Nu e exclus sa dea norocul peste tine si sa te trezesti propus pentru promovare.

Intre 9 si 11, te incearca sentimentul ca nu mai esti la curent cu ce se intampla acasa de cand cu toate evenimentele din sfera carierei. Din 12 pana in 14, s-ar putea sa ratezi din cauza serviciului unele concerte sau piese de teatru care ti-ar fi placut, iar persoana iubita si copiii par sa-si piarda rabdarea. Nu vei drege situatia daca apelezi la excese si nici daca negi ceea ce se intampla!

Daca nu ti-ai dat seama si singur ca nu prin autoculpabilizare si refuzul de a accepta faptul ca nu te-ai implicat suficient in viata ta personala reusesti sa-ti salvezi casnicia, te va sili Universul sa o faci in intervalul 20-24 septembrie. Chiar si asa, persista riscul rupturii relatiei sau al demisionarii de la serviciu. Cu toate acestea, viitorul, mai cu seama cel profesional, suna bine!

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii Septembrie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

Horoscop, zodiac
Meniul sectiunii
Cursuri astrologie
Reclama
Carti de astrologie
Horoscop saptamanal chinezesc
Recomandari diverse
Recomandari astrologice

Cand Jupiter este in miscare retrograda, s-ar putea ca placerile lumesti care va bucurau altadata sa-si piarda usor gustul. Este un moment in care lumea exterioara nu va mai da motive de fericire, astfel ca trebuie sa generati singur aceste momente din interior, pentru a trece peste obstacole sau pesimism. (consultati tabelul planetelor retrograde)

Reclama
AstroDex
» Astrograme personalizate
» Dictionar de termeni astrologici
» Catalog VIP
Horoscop
» Horoscop lunar
» Horoscop saptamanal
» Horoscop zilnic
Diverse
» Horoscop 2014
» Horoscop chinezesc
» Horoscop dragoste
Astrologie
» Ceasul astrologic
» Swiss ephemeris
» Calendar astrologic, evenimente
Copyright ©
Editura Fidelia
Termeni si conditii Harta sitului Despre noi Contact

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme