AstroFidelia English En 
Horoscop Sagetator

Horoscopul lunii septembrie pentru zodia Sagetator

Primele patru zile ale lunii vin la pachet cu realizări importante-n plan profesional. Din 9 încolo, anturajul tău se-mbogățește pe zi ce trece. Este posibil ca-ntre 10 și 12 septembrie să-ncasezi pagube de pe urma proiectelor de grup și/sau a planurilor de viitor. Șefii pot ajunge să te calce pe nervi în zilele de 12 și 13. Ieși cu partenerul și/sau copiii cândva-n intervalul 15-19 al lunii.

Din 17 până-n 19, ți-ar putea fi dificil să te-mparți cu succes între viața socială și cea amoroasă. Cândva-ntre 17 și 29, te poți pomeni cu o mărire de salariu sau cel puțin o primă ori un bonus pentru rezultatele-nregistrate de curând la serviciu. Din 22 încolo, comunici parcă mai eficient cu superiorii, iar părerile tale par să cântărească mai greu decât de obicei în fața lor. Nu dezamăgi.

După data de 23, nu-i exclus să apară-n peisaj un/o fost/ă partener/ă sau poate ai parte de o dezamăgire-n dragoste. Începând cu 27 septembrie, lucrurile se-ntâmplă pe repede-nainte pe plan financiar. Mișcă-te repede și poți câștiga mai mult decât ți-ai imaginat. Ultima zi a acestei luni te poate surprinde fără chef de agitație și mulțimi mari de oameni. Petrece-o alături de cei dragi.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii septembrie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 21 octombrie 2016
Recomandari astrologice

Cand Saturn este in miscare retrograda, cel mai bine este sa va retrageti, sa asteptati, sa analizati situatia, sa trageti niste concluzii si sa va planificati actiunile viitoare. Dar nu actionati acum! Rabdare! (consultati tabelul planetelor retrograde)

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme