Exploreaza sectiunile
Horoscop, zodiac
Reclama
AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Sagetator

Horoscopul lunii Decembrie pentru zodia Sagetator

Se stie ca stai bine la capitolul comunicare, dar, dupa data de 5, iti poate scapa porumbelul in cele mai ciudate momente. Ai grija sa nu te ia gura pe dinainte si sa spui ce nu trebuia, dar nici nu-ti pune lacat la gura daca ai ceva de zis din toata inima. Din 8 incolo, o calatorie programata se poate amana temporar ori nu mai esti atat sigur pe filozofia ta de viata.

Se anunta belsug la mijlocul lunii. In prima faza, profiturile au ca sursa proiectele de grup si/sau sarcinile profesionale care, odata finalizate, iti asigura un comision consistent ca, mai apoi, incepand cu data de 17, sa castigi de pe urma unei promovari ori din parteneriatele pe care le-ai stabilit, in special daca printre asociati se numara persoane influente. In orice caz, e rost de bani!

In ultimii doi ani si jumatate, Saturn in Scorpion te-a pus fata-n fata cu cele mai negre cosmaruri ale tale, fie ele temeri, obsesii sau vicii, demonstrandu-ti ca cel mai mare dusman al tau poti fi chiar tu. De indata ce ajunge-n Sagetator, incepi un veritabil proces de maturizare si devii din ce in ce mai constient ca esti arhitectul propriei tale vieti si ca atragi ceea ce proiectezi in univers.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii Decembrie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

Meniul sectiunii
Cursuri astrologie
Cautare
Cautare cu Google in AstroDex
Reclama
Carti
Horoscop saptamanal chinezesc
Recomandari diverse
Recomandari astrologice

Cand Mercur este in miscare retrograda, cele mai eficiente activitati sunt cele care incep cu "re": reanalizare a ideilor si informatiilor, revizuire a contractelor, revederea unor prieteni vechi, s.a.m.d. (consultati tabelul planetelor retrograde)

Fidelia

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme