AstroFidelia English En 
Horoscop Săgetător

Horoscopul lunii aprilie pentru zodia Săgetător

În cursul sau în preajma zilelor de 4 și 5, de dorit ar fi să nu cheltuiești mai mult decât te duce punga și să nu investești în lucruri de care nu ai cu adevărat nevoie. În cursul sau în jurul zilelor de 7 și 11, s-ar putea să stai ceva mai bine cu banii, dar încearcă să nu faci excese. Din 15 încolo, îți merge ceva mai bine pe plan sentimental și în relație cu copiii. Nu mai apar așa multe certuri.

Profesional, s-ar putea să ai destul de furcă în jurul sau în cursul zilei de 17 sau poate nu stai tocmai bine cu sănătatea atunci. În cursul sau în preajma aceleiași zile, o duci însă destul de bine pe plan financiar. Din 24 încolo, te înțelegi parcă mai bine cu partenerul de viață și/sau afaceri, clienții și/sau colaboratorii. Dacă ești singur/ă, poți întâlni pe cineva cu totul și cu totul special.

Din nou, în cursul sau în preajma zilei de 25, s-ar dori să aduci unele schimbări în felul în care îți cheltuiești bani. Rezumă-te la lucrurile de care ai cu adevărat nevoie. Altfel, în cursul sau în jurul zilei de 26, se prea poate să te confrunți cu unele dificultăți financiare destul de mari. Caută să te pui pe picioare din acest punct de vedere înainte de a-ți permite luxul unor răsfățuri scumpe.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul lunar, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să cititi şi zodia corespunzătoare.

Horoscopul lunii aprilie pentru fiecare zodie

Citiţi şi pentru luna următoare »

Urmăriţi horoscopul lunar video »

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Următoarea serie a cursurilor de astrologie şi numerologie începe în 20 aprilie 2018
Recomandari astrologice

Din 7 in 7 ani (un sfert din ciclul lui Saturn), in viata fiecarui om se incheie o etapa importanta si incepe o alta. Daca va aflati la finele sau la inceputul unei astfel de etape, profitati de moment si luati cele mai intelepte decizii pentru viitorul dvs.!