AstroFidelia English En 
Horoscop Sagetator

Horoscopul lunii Aprilie pentru zodia Sagetator

Dragostea începe să plutească în aer din 5 încolo, indiferent dacă ești implicat/ă deja într-o relație sau te afli încă în căutarea sufletului pereche. Mintea-ți stă mai mult la muncă decât de obicei după data de 6, iar comunicarea cu colegii de muncă are numai de câștigat de pe urma acestui lucru. În intervalul 14-18 aprilie culegi roadele acestei schimbări de abordare pe plan profesional.

Începând cu data de 17, nivelul tău de energie ar putea scădea simțitor sau riști să-ți irosești forțele enervându-te din cele mai mici motive. Orice s-ar întâmpla în zilele de 19 și 20, nu folosi shopping-ul pe post de terapie și nu încerca să impresionezi un potențial partener cu daruri exagerat de costisitoare. În intervalul 22-24, îți poate cădea cu tronc cineva cu totul special.

Din 28 încolo, s-ar putea să comunici mai puțin eficient cu colegii de muncă ori să nu reușești să te concentrezi pe ceea ce ai de făcut la serviciu. Sesizează-ți deficitul de atenție la timp și nu-ți va face prea multe probleme. După data de 30, îți revine interesul în raport cu sarcinile de muncă, fapt care se reflectă în randamentul de care dai dovadă și în atitudinea de pe acest plan.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii Aprilie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 3 iunie 2016
Recomandari astrologice

Cand Luna este in semne fixe (Taur, Leu, Scorpion, Varsator), este oportun sa continuam activitatile gospodaresti deja incepute, sa le consolidam si sa perseveram in a le duce la bun sfarsit.

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme