Exploreaza sectiunile
Horoscop, zodiac
Reclama
AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Sagetator

Horoscopul lunii Martie pentru zodia Sagetator

Pana in 3 a lunii, parca nu mai cauti cu acelasi entuziasm raspunsul intrebarilor tale existentiale, preferand sa savurezi prezentul si sa te bucuri de oamenii de langa tine. Cu toate acestea, nu abandona misiunea. Nativilor acestui semn li se clatina increderea in copii sau partener intre 4 si 6, urmand ca din 10 pana-n 14, nativele acestei zodii sa le puna sub semnul intrebarii motivatiile.

Dupa data de 13, realizezi ca sangele apa nu se face, reusind sa consolidezi relatia cu membrii familiei. Din 14 incolo, nu mai iei chiar atat de usor lucrurile asa cum sunt, semn ca incepi un veritabil proces de maturizare. In 16 si/sau 17, realizezi intr-un fel sau altul ca trebuie sa-ti schimbi atitudinea in raport cu familia. Dupa data de 17, exista riscul sa pui cateva kilograme.

In 18 si/sau 19, atmosfera din familie nu face altceva decat sa te bulverseze si mai mult. Din 27 pana-n 29, iti poti atrage mustrari din partea conducerii daca te-ai lasat pe tanjeala la munca, dar din cate se pare, actualul serviciu nici nu-ti mai incita curiozitatea sau spiritul competitiei. Intre 29 si 31, poate ca urmare a atingerii unui obiectiv profesional notabil, te trezesti cu bani in plus.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii Martie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

Meniul sectiunii
Cursuri astrologie
Cautare
Cautare cu Google in AstroDex
Reclama
Carti
Horoscop saptamanal chinezesc
Recomandari diverse
Recomandari astrologice

Cand Luna este in semne fixe (Taur, Leu, Scorpion, Varsator), este oportun sa continuam activitatile gospodaresti deja incepute, sa le consolidam si sa perseveram in a le duce la bun sfarsit.

Fidelia

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme