Horoscop, astrologie, zodiac : AstroDex AstroDex Fidelia
Exploreaza sectiunile
 

AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Sagetator

Horoscopul lunii August pentru zodia Sagetator

S-ar putea ca primele zile ale acestei luni sa te surprinda in strainatate sau, in orice caz, la mare distanta de casa. Daca crezi ca ajuta, inscrie-te pana in data de 3 a lunii la un curs de calificare in alta tara sau la o companie straina. Cert este ca-ti vei face conexiuni pretioase prin intermediul acestuia, poate chiar si de alta natura decat cea profesionala. Nu devia insa de la scopurile tale!

In intervalul 16-19 august, deschiderea de afaceri, oficializarea parteneriatelor, dar si demararea proiectelor sunt extrem de bine sustinute din astral. Din 15 august incolo, centrul de interes se muta in sfera profesionala. Poate ca un prieten bun este promovat si te sustine si pe tine sa ajungi la un nivel superior. Situatia de acasa te poate deruta si devia de pe calea insusita recent.

Din 21 pana in 23 august, veniturile tale se rotunjesc vizibil si incepi sa simti ca bugetul tau personal creste de la o zi la alta. Incearca sa profiti de oportunitatile financiare care se ivesc in aceasta perioada. Moralul tau poate avea de suferit in ultima decada a lui august, mai ales daca te frustreaza faptul ca trebuie sa ascunzi o relatie sentimentala sau a revenit un/o fost/a in viata ta.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii August pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

Horoscop, zodiac
Meniul sectiunii
Cursuri astrologie
Reclama
Carti de astrologie
Horoscop saptamanal chinezesc
Recomandari diverse
Recomandari astrologice

Cand Marte este in miscare retrograda, este posibil ca randamentul dvs. sa scada si sa deveniti mai irascibil. Nu actionati pripit! Manati fiind de o neliniste interioara, ati putea porni spre o directie gresita. E un moment bun sa meditati si sa va controlati corpul.

Reclama
AstroDex
» Astrograme personalizate
» Dictionar de termeni astrologici
» Catalog VIP
Horoscop
» Horoscop lunar
» Horoscop saptamanal
» Horoscop zilnic
Diverse
» Horoscop 2014
» Horoscop chinezesc
» Horoscop dragoste
Astrologie
» Ceasul astrologic
» Swiss ephemeris
» Calendar astrologic, evenimente
Copyright ©
Editura Fidelia
Termeni si conditii Harta sitului Despre noi Contact

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme