AstroFidelia English En 
Horoscop Sagetator

Horoscopul lunii ianuarie pentru zodia Sagetator

După data de 3, te înțelegi parcă mai bine cu membrii familiei de origine, iar peste atmosfera de acasă tronează armonia. Începând cu 4 ianuarie, bine ar fi să nu te bazezi prea mult pe abilitățile tale de orator, dar după 8 a lunii îți reintri în mână din acest punct de vedere. Stai departe de cheltuieli prea mari între 10 și 12. Îi poți răsfăța pe cei dragi și dacă nu pui la bătaie sume mari.

Din 12 încolo, se arată oportunități de a-ți valorifica economiile și/sau de a-ți rotunji veniturile. Ideal ar fi totuși să nu investești în planurile de viitor ori proiectele de grup avute pe rol din 11 până-n 14 întrucât se arată risc crescut de pagube. Perioada cuprinsă între 17 și 21 ianuarie poate veni la pachet cu situații neplăcute în raport cu membrii familiei de origine. Nu le alimenta.

Intensitatea lor se mai reduce nițel în intervalul 26-29 al lunii, dar caută să dai dovadă de multă înțelegere în continuare. Atmosfera dintre tine și partener se poate condimenta ori se tensionează începând din 28 ianuarie. Financiar, se arată mari noroace de bani între 29 și 31. Caută să-ți deschizi larg ochii pentru a le observa de îndată ce-ți vin în cale. Altfel, le poți pierde din vedere.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii ianuarie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 27 ianuarie 2017
Recomandari astrologice

Daca aveti nevoie de idei noi, ingenioase si curajoase, asteptati ca Mercur sa treaca intr-un semn cardinal (Berbec, Balanta, Rac, Capricorn) pentru un plus de inspiratie.

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme