Exploreaza sectiunile
Horoscop, zodiac
Reclama
AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Sagetator

Horoscopul lunii Aprilie pentru zodia Sagetator

Dacă în 2 și/sau 3 realizezi că ai lăsat orgoliul să te ghideze în ultima vreme și dacă în 6 și/sau 7 te simți oarecum îngrădit, lipsindu-ți expansivitatea care odată te caracteriza, nu trebuie decât să-ți asculți vocea inimii pentru a scăpa din acest cerc vicios. Astfel, după 8, nu mai ai impresia că vezi lumea dintr-o perspectivă nefamiliară. Între 5 și 11, nu-ți asuma riscuri pe plan financiar.

Relația cu partenerul de viață, dar și cel de afaceri sau celelalte persoane din imediata ta apropiere se consolidează după data de 11, semn că redescoperiți acele lucruri care v-au adus aproape în primă fază. Pe plan profesional, gândește-te de două ori înainte să tai din 15 aprilie și rezumă-te la tehnicile de lucru pe care le stăpânești deja. Vor da randamentul pe care-l așteptai!

Precauția și profesionalismul de care dai dovadă la serviciu nu vor trece neobservate între 20 și 24 aprilie când s-ar putea să te alegi cu un comision consistent, o primă, un avans sau o altfel de recompensă pentru eforturile depuse. Chiar și așa, în intervalul 22-14 al lunii s-ar putea să duci dorul experimentării, motiv pentru care realizările zilelor din urmă s-ar putea să nu te încânte.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii Aprilie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

Meniul sectiunii
Cursuri astrologie
Cautare
Cautare cu Google in AstroDex
Reclama
Cursuri si seminarii
Carti
Horoscop saptamanal chinezesc
Recomandari diverse
Recomandari astrologice

Daca aveti nevoie de idei noi, ingenioase si curajoase, asteptati ca Mercur sa treaca intr-un semn cardinal (Berbec, Balanta, Rac, Capricorn) pentru un plus de inspiratie.

Fidelia

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme