Exploreaza sectiunile
Horoscop, zodiac
Reclama
AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Sagetator

Horoscopul lunii Octombrie pentru zodia Sagetator

Fie că te solicită viața socială/profesională ori cauți tu să crești pe aceste planuri, cert e că ajungi să neglijezi treburile gospodărești ori familia între 4 și 9. După data de 8, șefii încep să te vadă cu alți ochi. Din 9 încolo, se arată rost de împăcare cu unii amici și o iau din loc planurile de viitor ori proiectele de grup sistate. Din 9 până-n 12, resimți mai acut răsuflarea superiorilor în ceafă.

În intervalul 14-21, apar primele beneficii materiale ale eforturilor întreprinse în vederea accederii în societate și/sau la serviciu. Între 15 și 18, nu-ți vine să dai trecerea de care te bucuri în cercurile influente sau printre șefi pe momentele alături de cei dragi. Ambițiile carieristice, prietenii megalomani sau parteneriatele te pot solicită financiar peste puteri în zilele de 22 și 23.

Te întâlnești cu șansa de a obține o promovare sau de a pătrunde într-o pătură socială superioară cândva în perioada cuprinsă între 24 și 27 octombrie. Frecventarea anumitor anturaje, asocierea ta cu unele persoane sau faptul că nu trăiești prezentul l-ar putea deranja pe partener în zilele de 25 și/sau 26. Burlacii/țele acestei zodii pot afla că un/o amic/ă îi simpatizează. Preluați inițiativa!

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii Octombrie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

Fidelia

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme