Exploreaza sectiunile
Horoscop, zodiac
Reclama
AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Sagetator

Horoscopul lunii Octombrie pentru zodia Sagetator

Inclini sa-ti plangi de mila dupa o despartire, o demisie sau o disponibilizare, mai ales daca ex-partener-ul reapare ocazional in peisaj, fostul angajator te curteaza nonstop sau un apropiat a reusit sa-si pastreze slujba. In 6 si 7, gasesti motive sa te ridici de la pamant. Daca ti-ai planificat proiecte prea ambitioase, poti experimenta lipsuri sau pierderi financiare intre 7 si 9 ale lunii.

Intr-un fel sau altul, poti pierde sprijinul unor colaboratori, clienti, sefi sau chiar al partenerului vis-a-vis de proiectele tale sau nu te pot ajuta pentru moment. Dat fiind faptul ca nu mai dispui de lichiditati si imprumuturile s-au sistat, se cade sa reduci din distractii din 10 pana-n 12, fapt care te poate afecta moral. Incep sa ti se urneasca planurile de viitor in jurul datei de 17-18.

Capitolul sanatatii se poate dovedi destul de deficitar in a treia decada a lui octombrie. Starea fizica precara-ti poate afecta moralul sau chiar te va impiedica sa mai lucrezi pentru cateva zile. Insarcineaza pe cineva apropiat cu supravegherea proiectelor tale care abia au inceput sa se miste. Din 26 octombrie incolo, se anunta castiguri din speculatii financiare si afaceri personale.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii Octombrie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

Meniul sectiunii
Cursuri astrologie
Cautare
Cautare cu Google in AstroDex
Reclama
Carti de astrologie
Horoscop saptamanal chinezesc
Recomandari diverse
Recomandari astrologice

Daca doriti sa perseverati cu studiul intr-o anumita directie si sa aprofundati un anumit concept, profitati de momentele in care Mercur se afla intr-un semn fix (Taur, Leu, Scorpion, Varsator).

Fidelia
Copyright © Editura Fidelia

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme