AstroFidelia English En 
Horoscop Sagetator

Horoscopul lunii Februarie pentru zodia Sagetator

Jocurile de noroc, pretențiile costisitoare ale partenerului și/sau copiilor ori hobby-urile tale extravagante riscă să-ți dea gaură-n buget între 4 și 7 februarie. Deși mai reduci din cheltuieli, îți poți da seama cândva din 5 până-n 7 c-ar fi cazul să ceri o promovare, să cauți un alt serviciu sau să te angajezi într-un al doilea loc de muncă. Într-un fel sau altul, situația se rezolvă între 9 și 11.

Abilitățile tale de comunicare și socializare se potențează din astral din 14 februarie încolo, fiindu-ți parcă mai ușor să abordezi orice subiect cu persoanele din jurul tău, dar mai ales cu rudele apropiate și vecinii. Acest lucru-ți sporește popularitatea începând cu data de 17, ajungând astfel să fii la mare căutare pe plan social. Ține-ți deci mereu telefonul și laptop-ul pe aproape.

Atmosfera de acasă, dar și relația cu părinții ar putea părea armonioase din 27 până la sfârșitul lunii, dar s-ar putea să nu fie așa decât în imaginația ta. Ascultă-le mai atent vorbele și urmărește-le obiectiv gesturile întrucât te-ar putea ajuta să-ți dai seama dacă sunt supărați dintr-un motiv sau altul. O imagine idealizată despre familia de origine poate face mai mult rău decât bine.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii Februarie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 4 martie 2016
Recomandari astrologice

Cand Venus este in miscare retrograda, e posibil sa izbucneasca conflicte in viata de cuplu. Abordate cu intelepciune, conflictele pot oferi ocazii de a clarifica nemultumirile si de a reanima relatia. Daca va pripiti insa, situatia poate degenera intr-o ruptura.

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme