AstroFidelia English En 
Horoscop Sagetator

Horoscopul lunii Iulie pentru zodia Sagetator

De dorit ar fi să dedici intervalul 5-8 iulie meditației și introspecției. Zilele de 6 și 7 ale lunii pot veni la pachet cu cheltuieli nepreconizate. Evită să dai curs pornirilor posesive tot atunci, dar și-n ziua imediat următoare. Tendințele de a-l sufoca pe partener și de a răpi din independența copiilor îți pot da târcoale și-n zilele de 10 și 11 ale lunii. Depinde de tine să nu le cedai.

Dacă ești single, după data de 12, ți-ar putea cădea cu tronc cineva care locuiește la o distanță considerabilă de tine ori care este de o altă religie și/sau naționalitate. N-ar fi rău ca, din 14 încolo, să te-nscrii și să urmezi un curs de autocunoaștere. Poți avea unele revelații-n ceea ce te privește cândva-ntre 15 și 18 care te determină să-ți schimbi filozofia de viață-n 18 sau 19.

Aceste ajustări contribuie, cel puțin între 26 și 28 iulie, la cultivarea siguranței de sine și a-ncrederii în forțele proprii. Ieșirile din cotidian alături de persoana iubită sunt recomandate din 26 până-n 28. Cu toate acestea, există riscul ca-n 29 și/sau 30 a(le) lunii să te confrunți c-o criză existențială. Din 30 încolo, șefii ar putea să acorde mai multă importanță feedback-ului tău.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii Iulie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Actuala serie a cursurilor de astrologie si numerologie a inceput in 15 iulie. Se mai pot face inscrieri pana vineri 22 iulie.
Recomandari astrologice

Cand Luna este in semne fixe (Taur, Leu, Scorpion, Varsator), este oportun sa continuam activitatile gospodaresti deja incepute, sa le consolidam si sa perseveram in a le duce la bun sfarsit.

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme