Exploreaza sectiunile
Horoscop, zodiac
Reclama
AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Sagetator

Horoscopul lunii Ianuarie pentru zodia Sagetator

Ori te poarta cum ti-e vorba, ori vorbeste cum ti-e portul par sa-ti transmita astrele in primele trei zile ale lui ianuarie. Altfel, ii poti deruta pe cei din jur, dar si pe tine, in aceeasi masura. In perioada cuprinsa intre 7 si 16 ale lunii, abilitatile tale de comunicare vor cantari greu in sfera carierei, atragand sustinatori de partea ta, recunoastere sociala, dar si proiecte pe masura.

Pari la fel de pus pe fapte mari si in sectorul familial, mai ales incepand cu data de 12, dar daca nu esti suficient de motivat sa descurci itele acestui domeniu de viata, taie nodul gordian candva intre 13 si 21 ianuarie si propune-le celor dragi s-o luati de la capat, oricat de complicat ar parea. Important este sa ramai fidel acestui angajament, desi poti fi tentat, in 19 si 20, sa te dai batut.

Mizeaza pe fapte si nu pe vorbe din 21 incolo, caci altfel risti sa spui lucruri care ti-ar putea taia craca de sub picioare. In plus, evita semnarea contractelor ori manipularea inscrisurilor oficiale pentru ca risti sa treci cu vederea clauzele ascunse sau sa ratacesti documente. In familie, se arata o perioada de acalmie dupa 27, dar realizezi candva intre 29 si 31 ca mai aveti inca de lucrat.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii Ianuarie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

Meniul sectiunii
Cursuri astrologie
Cautare
Cautare cu Google in AstroDex
Reclama
Carti
Horoscop saptamanal chinezesc
Recomandari diverse
Recomandari astrologice

Cand Mercur este in miscare retrograda, cele mai eficiente activitati sunt cele care incep cu "re": reanalizare a ideilor si informatiilor, revizuire a contractelor, revederea unor prieteni vechi, s.a.m.d. (consultati tabelul planetelor retrograde)

Fidelia

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme