Exploreaza sectiunile
Horoscop, zodiac
Reclama
AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Sagetator

Horoscopul lunii August pentru zodia Sagetator

Începând cu prima zi din lună, te simți mai puțin hăituit de greșelile trecutului, angoase sau obsesii, fie ele reale sau imaginare. Cu toate acestea, în jurul datei de 3, acest lucru nu înseamnă că nu-și pun amprenta pe filozofia ta de viață de altfel optimistă și jovială. Din 7 încolo, numele tău se regăsește mai des pe buzele oamenilor influenți, semn că ești pe val social și profesional.

După data de 9 august, poți avea inițiativa unei plecări sau delegații în străinătate ori chiar a înscrierii la un curs de perfecționare continuă sau reconversie profesională. Dacă din 16 iulie 2014 încoace te-ai desăvârșit educativ sau ai găsit împlinirea pe alte meleaguri, odată cu intrarea lui Jupiter în Fecioară din 11 august, caută să-ți faci un nume în societate ori pe plan profesional.

Din 27 încolo, viața ta socială se animă considerabil, motiv numai bun să descoperi oamenii alături de care poți pune la cale proiecte care-ți reflectă viziunile și crezul. Nu în ultimul rând, pe lista ta de priorități ar trebui să se găsească planurile de viitor care merită investiții sporite de timp, energie și bani. Nu-ți strică, de asemenea, să faci muncă de voluntariat sau acte umanitare!

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii August pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

Fidelia

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme