AstroFidelia English En 
Horoscop Săgetător

Horoscopul lunii ianuarie pentru zodia Săgetător

În cursul sau în jurul zilei de 6, se prea poate să te bucuri de o perioadă bună din toate punctele de vedere. În cursul sau în preajma datei de 9, stai destul de bine din punct de vedere financiar, dar caută să economisești câte ceva. Din 11 încolo, îți parvin tot felul de ponturi despre cum ți-ai putea valorifica mai bine economiile și/sau suplimenta veniturile. Folosește-le pe cele care trebuie.

În jurul sau în cursul datei de 13, se prea poate să ai parte însă de unele lipsuri bănești. În cursul sau în preajma zilei de 13, caută să te limitezi la cheltuielile care sunt absolut necesare. Din 18 încolo, abilitățile tale de comunicare și socializare devin parcă mai potențate decât în mod normal. În cursul sau în jurul date de 24, pot interveni unele cheltuieli. Încearcă să le reduci.

Din 26 încolo, nivelul tău de energie crește considerabil, dar încearcă să nu o disipezi fără a realiza nimic notabil. În cursul sau în jurul zilei de 28, apar din nou cheltuieli, dar le poți Evita dacă te limitezi la strictul necesar. Din 31 încolo, abilitățile tale de socializare și comunicare se potențează vizibil. Încearcă să faci în așa fel încât să profiți la maximum de ele. Exprimă-te.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul lunar, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să cititi şi zodia corespunzătoare.

Horoscopul lunii ianuarie pentru fiecare zodie

Citiţi şi pentru luna următoare »

Urmăriţi horoscopul lunar video »