AstroFidelia English En 
Horoscop Sagetator

Horoscopul lunii octombrie pentru zodia Sagetator

Cândva din 2 până-n 9, proiectele de grup ori planurile tale de viitor ar necesita o infuzie rapidă și considerabilă de capital pe care este posibil să n-o poți face. Din 7 încolo, te-nțelegi mai bine cu prietenii, reușind chiar să ți-i faci asociați dacă vrei să pui pe picioare o afacere. Ține cont totuși că investițiile n-ar trebui făcute nici în intervalul 12-16 octombrie. Lasă-le pe altădată.

Câștigurile tale pot crește între 17 și 21 ale lunii, dar și cheltuielile vor fi direct proporționale. După data de 18, ești mai conștient/ă parcă de șarmul și carisma ta. În zilele de 19 și 20, îți poate fi dificil să te-mparți echitabil între viața amoroasă și cea socială. Din 24 încolo, riști să devii ținta unor bârfe sau actor fără voie într-o intrigă. Caută să ieși cu fața curată din această situație.

Intervalul 25-27 octombrie vine la pachet cu tensiuni între tine și părinți. Nu te-ntinde mai mult decât te ține plapuma, cumpărând lucruri care nu se găsesc pe lista de cumpărături între 27 și 31 ale lunii. Cândva din 29 până-n 31, realizezi mai mult ca niciodată că dispui de un magnetism aparte. În zilele de 30 și 31, ar fi bine să eviți aglomerația, petrecând mai mult timp cu cei dragi.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii octombrie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 21 octombrie 2016
Recomandari astrologice

Daca doriti sa perseverati cu studiul intr-o anumita directie si sa aprofundati un anumit concept, profitati de momentele in care Mercur se afla intr-un semn fix (Taur, Leu, Scorpion, Varsator).

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme