AstroFidelia English En 
Horoscop Săgetător

Horoscopul lunii noiembrie pentru zodia Săgetător

În cursul sau în jurul zilei de 4, poate fi destul de dificil pentru tine să te împarți cu succes între viața de familie și cea de carieră. Începând cu data de 4, abilitățile tale de comunicare devin mai potențate ca niciodată. După 7 a lunii, poate reapărea în peisaj un/o fost/ă partener/ă sau poate începi o relație departe de ochii curioșilor. Acest lucru poate veni însă cu deservicii mai încolo.

În cursul sau în preajma zilei de 13, te împaci cu fostul/a sau lucrurile par să meargă bine între tine și acela/ea pe care o ascunzi de ceilalți. Dacă treci prin momente dificile în cursul sau în jurul zilei de 16, apelează la ajutorul celor dragi și ei ți-l vor oferi negreșit. În cursul sau în preajma zilei de 19, ideal ar fi să-ți faci datorii la prieteni și să nu investești în proiecte de grup.

În cursul sau în jurul zilei de 25, s-ar putea să te bucuri de cea mai bună perioadă pentru tine de luna aceasta. Profită de ea așa cum poți tu mai bine. Nu-ți pune prea mult bazele în abilitățile tale de comunicare și socializare în cursul sau în jurul zilei de 28. S-ar putea să te dezamăgească destul de mult. Lasă faptele să vorbească pentru tine la finele ultimei luni a acestei toamne.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul lunar, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să cititi şi zodia corespunzătoare.

Horoscopul lunii noiembrie pentru fiecare zodie

Citiţi şi pentru luna următoare »

Urmăriţi horoscopul lunar video »