Exploreaza sectiunile
Horoscop, zodiac
Reclama
AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Sagetator

Horoscopul lunii Mai pentru zodia Sagetator

Din întâi a lunii, portofoliul tău de clienți se mărește, legi noi colaborări, te înțelegi mai bine cu asociații sau partenerul și descoperi chiar că ai admiratori/oare. Chiar ș-așa, în datele de 3 și 4, sporovăiala din jurul tău te poate scoate din minți. Din 8 încolo, e posibil să dai mai mult decât primești ca timp, energie și bani. Între 8 și 12, pot apărea probleme între partener și familia ta!

Limbuția partenerului de viață sau afaceri se mai potolește după 12 mai, dar modul în care-și fac treaba este destul de împrăștiat, fapt care, din 14 până-n 17, îți pune capac și te aduce la cuțite cu împricinații. Între 16 și 18, se calmează lucrurile pe frontul domestic, clarificându-se chestiunile confuze legate de o moștenire. Din 19 încolo, parcă nu te mai poți înțelege cu cei de lângă tine.

Intervalul 21-23 mai vine cu găuri la buget, poate ca urmare a felului în care ți-ai cheltuit banii la începutul lunii. Nu pune paie pe foc între 25 și 28 și refă-ți lista de cumpărături și programul de weekend pentru a se potrivi noilor realități bănești. Din 24 până-n 29, se reiterează certurile dintre partener și părinții tăi sau vă ciondăniți pe marginea unui subiect imobiliar sau casnic.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii Mai pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

Meniul sectiunii
Cursuri astrologie
Cautare
Cautare cu Google in AstroDex
Reclama
Cursuri si seminarii
Carti
Horoscop saptamanal chinezesc
Recomandari diverse
Recomandari astrologice

Actiunile si proiectele noi au mai mari sanse de reusita, daca sunt incepute atunci cand Luna este in crestere.

Fidelia

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme