Exploreaza sectiunile
Horoscop, zodiac
Reclama
AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Sagetator

Horoscopul lunii Noiembrie pentru zodia Sagetator

Astrele te mai pasuiesc cateva zile, mai exact pana in 9 noiembrie, inainte sa te puna efectiv la treaba. In acest rastimp, cauta sa te bucuri de timpul petrecut cu prietenii si cu partenerul. Poti descoperi ca unul dintre sefii tai se numara printre membrii anturajului tau si indraznesti sa-i ceri sa te ajute intr-o privinta. Gandeste-te daca aceasta rugaminte nu-ti creeaza obligatii din 9 incolo.

Daca acum ceva timp nu simteai prea puternic povara ratelor, din 9 pana-n 13 nu mai stii pe unde sa scoti camasa. Profesional vorbind, parca nu mai esti sigur pe stabilitatea locului tau de munca sau cat de indispensabil esti superiorilor tai, dar cauta sa nu te dai de ceasul mortii intre 12 si 14, mai ales pentru ca data de 16 a lunii te surprinde cu forte noi si increzator in ziua de maine.

Desi ti-ai recapatat elanul la mijlocul lunii, realizezi candva in intervalul 20-22 al lunii ca atunci cand te ocupi exclusiv de tine, situatia de acasa deraiaza si invers. Esti tentat sa crezi intre 25 si 27 ca pana si partenerul sau actualul serviciu te tin in loc, dar adevarul e trebuie sa-ti reamintesti ce-ti doresti cu adevarat de la viata. Abia din 28 incolo, incepe sa se faca ordine-n gandurile tale.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii Noiembrie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

Meniul sectiunii
Cursuri astrologie
Cautare
Cautare cu Google in AstroDex
Reclama
Carti
Horoscop saptamanal chinezesc
Recomandari diverse
Recomandari astrologice

Daca doriti sa incepeti o cura de slabire, faceti-o atunci cand Luna este in descrestere, pentru a obtine efecte maxime!

Fidelia

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme