AstroFidelia English En 
Horoscop Sagetator

Horoscopul lunii Iunie pentru zodia Sagetator

Între 2 și 5, pot interveni schimbări destul de importante-n plan personal, amoros, familial și/sau profesional. Așteaptă-te ca zilele de 9 și 10 să-ți aducă provocări pe plan fizic sau la serviciu. Comunicarea dintre tine și partenerul de viață și/sau afaceri se poate-mbunătăți vizibil după data de 13, iar din 17 încolo, legătura voastră intimă și/sau emoțională devine mult mai puternică.

Responsabilitățile casnice pot deveni un subiect de dispută între tine și persoana iubită din 20 până-n 22, riscând ca și cariera, a ta sau a persoanei de lângă tine, să vă dea motiv de harță-n 22 sau 23 iunie. Cândva-ntre 26 și 28 te-ai putea alege cu o moștenire sau reușești să renunți la un atașament toxic, fapt care-ți iau o greutate de pe suflet și-ți influențează-n bine starea de spirit.

După data de 30, te-nțelegi parcă din priviri cu partenerul de viață și/sau afaceri, mai ales în ceea ce privește chestiunile financiare. Chiar și-așa, unele cheltuieli nepreconizate nu pot fi evitate-n totalitate. Tot de atunci încolo simți mai puțin apăsarea unor frustrări sau temeri de care pare c-ai scăpat de ceva timp încoace, dar care ți-au făcut totuși viața amară acum câțiva ani de zile.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii Iunie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 3 iunie 2016
Recomandari astrologice

Actiunile si proiectele noi au mai mari sanse de reusita, daca sunt incepute atunci cand Luna este in crestere.

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme