Exploreaza sectiunile
Horoscop, zodiac
Reclama
AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Sagetator

Horoscopul lunii Decembrie pentru zodia Sagetator

De dorit ar fi ca timpul liber pe care-l ai la dispoziție în primele două zile ale lui decembrie să-l petreci în cuplu întrucât te așteaptă clipe de neuitat. Între 3 și 5, poți intra în polemici cu șefii sau alte figuri autoritare din viața ta. Din 4 până-n 9, ar fi înțelept să refuzi prietenii care-ți solicită sprijin material și să nu investești sume mari în proiecte de grup și/sau planuri de lungă durată.

După data de 5, poate reveni în peisaj un fost partener sau se înfiripă o idilă. Angajamentele sociale pe care ți le iei în intervalul de zile 8-13 riscă să te țină departe de persoana iubită și/sau copii. Din 10 încolo, îți pot ieși în cale oportunități de a-ți suplimenta veniturile și/sau valorifica economiile și bunurile. Între 10 și 12, pari mai dispus să ierți greșelile comise de cei dragi.

Din 19 până-n 21, se dorește să te limitezi la articolele de pe lista de cumpărături. Dacă sărbătorile de iarnă te surprind la muncă, consolează-te cu faptul că ești remunerat pe măsură. S-ar cădea să fii strâns la pungă între 27 și 31 dacă urmărești să nu faci rabat de la nimic cu ocazia trecerii dintre ani. Șarmul și carisma îți conferă mai multă trecere pe plan social după data de 30.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii Decembrie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

Fidelia

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme