AstroFidelia English En 
Horoscop Scorpion

Horoscopul lunii august pentru zodia Scorpion

Indicat ar fi ca ziua de 12 sau cele din jurul ei să te surprindă în compania celui drag sau copiilor, poate într-o excursie sau măcar într-o ieșire în afara localității. Din 13 încolo, pot interveni unele neînțelegeri între tine și prieteni care riscă să producă unele fisuri în amiciția voastră. Nu este o idee prea bună să întreprinzi călătorii ori să susții examene în data de 15 sau cândva pe aproape.

S-ar putea ca data de 17 sau o zi din preajma ei să nu te surprindă într-o stare prea bună. Ideal ar fi totuși să dai dovadă de optimism și să nu te lași atât de ușor doborât/ă. Financiar, pare că stai destul de bine, cel puțin pe data de 22 sau în preajma ei, semn că n-ai motiv să-ți faci griji prea mari cât privește acest sector de viață. Cu toate acestea, de dorit ar fi să pui câte ceva deoparte.

Ziua de 26 sau o alta pe aproape poate veni la pachet cu o ruptură între tine și un prieten, cauzată cel mai probabil de lipsa de comunicare sau de neînțelegeri. Străduiește-te să mai repari ce a mai rămas de reparat. Din 31 încolo, pot interveni probleme de relaționare cu superiorii. Nu-ți expune punctul de vedere decât dacă știi că nu poate fi atacat în niciun fel. Altfel, poți fi discreditat/ă.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul lunar, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să cititi şi zodia corespunzătoare.

Horoscopul lunii august pentru fiecare zodie

Citiţi şi pentru luna următoare »

Urmăriţi horoscopul lunar video »