Horoscop, astrologie, zodiac : AstroDex AstroDex Fidelia
Exploreaza sectiunile
 

AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Scorpion

Horoscopul lunii August pentru zodia Scorpion

Cel putin pana in data de 3 a lunii, cuvantul tau atarna greu la serviciu gratie portofoliului tau insemnat de clienti sau obiectivelor profesionale pe care le-ai atins pana acum. Poti avea tendinta de a abuza de acest privilegiu la finele primei decade a lui august, mai cu seama in 8 si 9 august, dar exista riscul sa-ti afecteze progresele pe care le-ai inregistrat pana acum. Actioneaza intelept!

Perioada cuprinsa intre 16 si 19 august te ajuta sa-ti consolidezi pozitia sociala si functia ocupata pe plan profesional. Iti poti elimina adversarii cunoscuti si necunoscuti intr-un mod cinstit si corect, fapt care-ti aduce aprecierea si admiratia celor din jur. Proiectele cu buget comun demarate in jurul zilei de 15 ale lunii iti pot da ceva mai mult de furca la finele acestei decade.

Daca nu ti se deschid porti din 21 pana in 23 august, cu siguranta se deschid ferestre in aceste zile. Dai de oportunitati de a-ti atinge telurile la tot pasul si astrele te sustin in demersurile pe care le intreprinzi in acest interval de timp. S-ar putea, totusi, sa te suprasoliciti si sa-ti asumi mai multe responsabilitati decat poti duce in aceasta decada, fapt care ti-ar putea afecta sanatatea.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii August pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

Reclama
AstroDex
» Astrograme personalizate
» Dictionar de termeni astrologici
» Catalog VIP
Horoscop
» Horoscop lunar
» Horoscop saptamanal
» Horoscop zilnic
Diverse
» Horoscop 2014
» Horoscop chinezesc
» Horoscop dragoste
Astrologie
» Ceasul astrologic
» Swiss ephemeris
» Calendar astrologic, evenimente
Copyright ©
Editura Fidelia
Termeni si conditii Harta sitului Despre noi Contact

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme