AstroFidelia English En 
Horoscop Scorpion

Horoscopul lunii Mai pentru zodia Scorpion

După data de 9, ritmul vieții tale sociale parcă revine la cadența lui obișnuită, reușind chiar să restabilești contactul cu prietenii de care te-ai distanțat între timp pe 10 sau 11 mai. Chiar și-n raport cu partenerul lucrurile dau semne de-ntoarcere pe făgașul normal în intervalul 10-12 al lunii. Încetul cu încetul, pare să reintre-n normalitate ceea ce-n ultima vreme a părut un haos.

Zilele de 13 și 14 se caracterizează prin acalmie-n parteneriatul de viață și/sau afaceri. Tot mai apar ciondăneli, cel puțin între 18 și 22, dar situația se-mbunătățește pe zi ce trece, urmând ca din 22 încolo, să vorbiți din nou aceeași limbă, fapt care n-are un impact pozitiv doar asupra felului în care relaționezi cu asociatul/a sau cel drag, ci și asupra modului în care interacționezi cu clienții.

Se prea pare că din 23 până-n 27 vă-nțelegeți atât de bine încât puteți ataca orice subiecte care altfel v-ar fi adus la cuțite. Începând cu 24, se anunță o perioadă bună atât pentru cei/le care au deja pe cineva, cât și pentru burlacii/ăcițele care se află-n căutarea jumătății. Nu ți-ar strica totuși, după data de 27, niște exerciții de management al furiei când ești pe cale să izbucnești.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii Mai pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 3 iunie 2016
Recomandari astrologice

Daca doriti sa incepeti o cura de slabire, faceti-o atunci cand Luna este in descrestere, pentru a obtine efecte maxime!

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme