AstroFidelia English En 
Horoscop Scorpion

Horoscopul lunii octombrie pentru zodia Scorpion

Dacă urmărești să atragi sponsori sau să cooptezi persoane în cadrul unui proiect, preia inițiativa în cursul sau în jurul zilelor de 1, 3 sau 5. Nu face însă investiții în planuri de viitor și/sau idei de afaceri în preajma datei de 8. Nu pleca urechea la bârfe în cursul sau în jurul zilei de 9. Se prea poate ca personalitatea ta să devină mai deschisă după data de 10. Ești cu totul exuberant/ă.

Nu face infuzii de capital în proiecte de grup și planuri de viitor în preajma datei de 11. După 14 a lunii, poate reapărea în viața ta un/o fost/ă partener/ă sau începi o relație amoroasă departe de ochii curioșilor. În cursul sau în jurul zilei de 15, este posibil să nu stai tocmai bine cu sănătatea ori să treci prin momente dificile la serviciu. Din 17 încolo, ești mai vorbăreț/ață decât de obicei.

Abilitățile tale de comunicare potențate ies în evidență în preajma datei de 18. Din 22 încolo, se prea poate să revină în actualitate unele frustrări, vicii sau obsesii. În plus, ai grijă ce se ascunde în spatele zâmbetelor aparent binevoitoare. În cursul sau în jurul zilei de 24, se prea poate să te bucuri de zile reușite. Nu te implica în intrigi și nu disemina zvonuri în preajma datei de 28.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul lunar, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să cititi şi zodia corespunzătoare.

Horoscopul lunii octombrie pentru fiecare zodie

Citiţi şi pentru luna următoare »

Urmăriţi horoscopul lunar video »

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Actuala serie a cursurilor de astrologie si numerologie a inceput in 20 octombrie. Se mai pot face inscrieri pana vineri 27 octombrie.
Recomandari astrologice

Daca doriti sa incepeti o cura de slabire, faceti-o atunci cand Luna este in descrestere, pentru a obtine efecte maxime!