AstroFidelia English En 
Horoscop Scorpion

Horoscopul lunii martie pentru zodia Scorpion

Din 3 încolo, parcă-ți piere încetul cu încetul din cheful de muncă sau dacă ai amestectat munca și plăcerea, poți da de probleme. Pe plan amoros, n-ai însă motive să te plângi, cel puțin pe 4. În cursul zilei de 5, se anunță oportunități de mici câștiguri, deci ai grijă să nu treci pe lângă ele. Din 9 încolo, riscă să se tensioneze mult atmosfera între tine și partenerul de viață și/sau afaceri.

Rezumă-te, cel puțin în data de 12, la articolele de pe lista de cumpărături. Nu-i momentul să dai banii pe lucruri care nu reprezintă o prioritate. Din 13 încolo, comunici mai eficient cu colegii de muncă și-ți faci treaba mai bine și mai ușor decât de obicei. Nu-i exclus astfel ca-n 18 să constați că ți-a revenit cheful de serviciu. Ai grijă însă că-n 23 se pot isca certuri cu tovarășii de muncă.

Ziua de 24 poate veni la pachet cu dezechilibre de ordin medical sau profesional, deci caută să te repui pe linia de plutire. Dacă reușești acest lucru, s-ar putea ca data de 29 să atragă după sine unele mici câștiguri pe lângă veniturile salariale. Începând cu data de 31, pare că vorbești cu mai multă ușurință pe limba partenerului de viață și/sau afaceri, a colaboratorilor și a clienților.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii martie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Urmariti horoscopul lunar video »

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 21 aprilie 2017
Recomandari astrologice

Cand Saturn este in miscare retrograda, cel mai bine este sa va retrageti, sa asteptati, sa analizati situatia, sa trageti niste concluzii si sa va planificati actiunile viitoare. Dar nu actionati acum! Rabdare! (consultati tabelul planetelor retrograde)

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme