Exploreaza sectiunile
Horoscop, zodiac
Reclama
AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Scorpion

Horoscopul lunii Octombrie pentru zodia Scorpion

Concentrat fiind pe viața socială, planurile de viitor și proiectele de grup, în intervalul 4-9 nu-ți mai faci timp pentru partener și preocupările tale de moment. Burlacilor/țelor acestui semn le poate cădea cu tronc din 8 încolo un/o amic/ă. Universul tău interior se echilibrează după data de 9. Prietenii, ambițiile pe termen lung și afacerile comune îți ușurează buzunarele între 9 și 12.

Deschiderea de care dai dovadă pe plan social în perioada cuprinsă între 14 și 21 nu-ți permite doar să-ți mărești cercul de cunoștințe, ci te ajută și să legi parteneriate. Ai grijă ce atitudine adopți în raport cu un/o anume prieten/ă din 15 până-n 18 pentru că poți trezi gelozia partenerului. Lasă bârfele și vorbele să treacă pe lângă tine fără a pleca urechea la ele în 22 și 23.

Intervalul 24-27 octombrie se arată propice lansării afacerilor în asociere cu alte persoane, dar și demersurilor făcute în vederea materializării unor visuri. Te poți confrunta cu urgențe și răsturnări de situație în zilele de 25 și 26 din pricina unor jocuri de culise de la muncă. Dacă n-ai profitat din 24 până-n 27 de contextul astral favorabil, încearcă s-o faci între 29 și 31 octombrie.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii Octombrie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

Reclama
Meniul sectiunii
Cursuri astrologie
Reclama
Horoscop saptamanal chinezesc
Recomandari diverse
Recomandari astrologice

Din 7 in 7 ani (un sfert din ciclul lui Saturn), in viata fiecarui om se incheie o etapa importanta si incepe o alta. Daca va aflati la finele sau la inceputul unei astfel de etape, profitati de moment si luati cele mai intelepte decizii pentru viitorul dvs.!

Fidelia

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme