AstroFidelia English En 
Horoscop Scorpion

Horoscopul lunii Februarie pentru zodia Scorpion

Dacă participi la interviuri de angajare, susții pitch-uri, porți negocieri ori ai întâlniri de afaceri importante între 4 și 7 ale lunii, pregătește-te temeinic. Gândește-te serios care-ar fi finalitatea lor în intervalul 5-7 februarie întrucât este posibil să vezi deja efectele lor din 9 până-n 11. În orice caz, fă-ți bine temele deoarece deznodământul lor își va pune amprenta pe cariera ta.

Din 14 încolo, discuțiile purtate cu părinții se derulează parcă fără riscul de a degenera în conflicte și nu-i exclus să-ți vină idei de reamenajare a spațiului de locuit. Dacă-i implici și pe cei dragi într-un asemenea proiect începând cu data de 17, s-ar putea să vă apropie mai mult decât ai fi crezut. Cert este că-ți priește faptul că atmosfera din familie este armonioasă și confortabilă.

Între 27 și sfârșitul acestei luni, te-ai putea bucura de momente speciale-n compania partenerului și/sau a copiilor. Sau asta simți tu în timp ce ei se străduiesc să-ți ascundă faptul că-i nemulțumește ceva la tine de câtva timp încoace. Dacă simți că nu-s în apele lor, interesează-te ce-i întristează. Burlacii/țele acestei zodii și-ar putea face speranțe deșarte în privința cuiva.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii Februarie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 4 martie 2016
Recomandari astrologice

Daca doriti sa incepeti o cura de slabire, faceti-o atunci cand Luna este in descrestere, pentru a obtine efecte maxime!

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme