AstroFidelia English En 
Horoscop Scorpion

Horoscopul lunii Iulie pentru zodia Scorpion

Intervalul 5-8 iulie este propice participării la ateliere de dezvoltare personală. Felul în care vezi lumea poate intra-n contradicție cu cel în care o-nțeleg cei din jur în 6 sau 7 a lunii. Tot atunci sau în ziua următoare, ți se testează priceperea în domeniul de lucru sau trebuie să ceri părerea înc-unui medic în privința sănătății. Acestea te fac să revii cu picioarele pe pământ în 10 sau 11.

Cândva din 12 încolo, ai putea primi sarcini profesionale care să te entuziasmeze sau intri pe nesimțite-n grațiile șefilor. Așa se face că, începând cu data de 14, părerile tale cântăresc mai greu în fața lor, iar intervalul 15-18 iulie se anunță a fi cel mai productiv la serviciu. Beneficiile financiare nu vor întârzia să apară, afișându-se destul de timid fie-n data de 18, fie-n cea de 19.

Dacă nu apar atunci, înseamnă că este nevoie să mai aștepți puțin și anume până la un moment dat între 19 și 21 al lunii. Zile cu spor la locul de muncă se mai prefigurează și-n intervalul 26-28 iulie. Chiar ș-așa, riști s-ajungi într-un fel sau altul la cuțite cu superiorii pe 29 sau 30. Vestea bună este că după data de 30 devii mai popular/ă, iar planurile-ți de viitor evoluează mai repede.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii Iulie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 9 septembrie 2016
Recomandari astrologice

Cand Saturn este in miscare retrograda, cel mai bine este sa va retrageti, sa asteptati, sa analizati situatia, sa trageti niste concluzii si sa va planificati actiunile viitoare. Dar nu actionati acum! Rabdare! (consultati tabelul planetelor retrograde)

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme