AstroFidelia English En 
Horoscop Scorpion

Horoscopul lunii ianuarie pentru zodia Scorpion

Se îndulcește atmosfera în cuplu după data de 3 a lunii, iar nativii/ele care sunt în căutarea unui partener potrivit, pot da peste persoana pe care au așteptat-o de mult timp. Financiar, este posibil să nu o duci tocmai bine începând cu 4 ianuarie, dar situația se îmbunătățește treptat din 8 încolo. Neînțelegerile iscate cândva în intervalul 10-12 pot atrage după ele unele probleme la serviciu.

Abilitățile tale de comunicare și socializare își revin totuși după data de 12 a lunii. Dacă ai dat de curând startul unei relații sentimentale, aceasta s-ar putea dovedi la un moment dat între 11 și 14 altceva decât ți-ai dorit de fapt. De dorit ar fi ca din 26 până-n 21 să te limitezi la ceea ce apare pe lista ta de priorități. În acel interval de timp, banii riscă să-ți alunece repede printre degete.

Pierderile financiare se mai reduc totuși între 26 și 29, dar ar fi bine să tratezi lucrurile cu la fel de multă prudență. După data de 28, riscă să se tensioneze simțitor atmosfera la serviciu sau doar crește competiția între tine și colegii de muncă. Cândva din 29 până-n 21 se recomandă să porți negocieri întrucât este posibil să se lege parteneriate de pe urma cărora vei avea mult de câștigat.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii ianuarie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 27 ianuarie 2017
Recomandari astrologice

Daca Jupiter este in miscare retrograda, conturile cu autoritatile din viata dumneavoastra (mentori, sefi, politie, creditori etc.) s-ar putea regla in urma unor evenimente nu tocmai placute. Cautati sa nu va creati singur probleme! (consultati tabelul planetelor retrograde)

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme