Exploreaza sectiunile
Horoscop, zodiac
Reclama
AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Scorpion

Horoscopul lunii Mai pentru zodia Scorpion

Chiar din prima zi a lunii, e posibil să porți unele negocieri, să fii implicat în brainstorming-uri, să-ți depui economiile la altă bancă, de exemplu. Pe 3 sau 4 mai, e posibil să descoperi mirat că ai rămas fără lichidități și nu poți retrage nimic momentan. Din 8 încolo, se recomandă cursurile și plecările în străinătate. Ține-te departe de jocurile de noroc sau la bursă din 8 până-n 12.

După 12 mai, poți fi tentat să faci exhibiții financiare cu unele sume de bani care nu-ți aparțin în totalitate. Unele pot să-ți iasă, dar altele nu. E posibil ca, între 14 și 17, să nu-ți iasă pasiența cu aceste manevre și să ai de tras de pe urma lor. Din 16 până-n 18, calmul de lângă și dinlăuntrul tău te liniștește pentru ca din 19 încolo să revină probele care implică bani și interese comune.

Între 21 și 23, afișezi o atitudine rece și impersonală care nu reflectă nici pe departe grija purtată semenilor tăi. În plus, concentrează-te la maxim în trafic, dar și în ședințe. Poate fi nevoie ca, din 25 până-n 28, să acționezi rapid fără a mai respecta dorințele și nevoile celorlalți, ceea ce nu rămâne nesancționat. Între 24 și 29, las-o mai moale cu tabieturile și cumpărăturile costisitoare!

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii Mai pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

Meniul sectiunii
Cursuri astrologie
Cautare
Cautare cu Google in AstroDex
Reclama
Cursuri si seminarii
Carti
Horoscop saptamanal chinezesc
Recomandari diverse
Recomandari astrologice

Din 7 in 7 ani (un sfert din ciclul lui Saturn), in viata fiecarui om se incheie o etapa importanta si incepe o alta. Daca va aflati la finele sau la inceputul unei astfel de etape, profitati de moment si luati cele mai intelepte decizii pentru viitorul dvs.!

Fidelia

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme