AstroFidelia English En 
Horoscop Scorpion

Horoscopul lunii decembrie pentru zodia Scorpion

Din 2 încolo, abilitățile tale de comunicare și socializare se îmbunătățesc. Începând cu data de 7, se îndulcește atmosfera în cadrul familiei. Financiar vorbind, intervalul 10-13 decembrie se anunță a fi unul în care câștigurile tale vor fi mai mari decât de obicei. Profită de oportunitățile financiare care se ivesc în acele zile și nu vei avea probleme cu bugetul în preajma sărbătorilor.

După data de 19, nu te baza așa mult pe faptul că-ți vei găsi cuvintele în orice situație în care te vei afla. Tot începând cu acea zi, se animă viața ta sentimentală, iar dacă ești burlac/iță, așteaptă-te să apară mai multe oportunități de flirt. În zilele de 19 și/sau 20, cuvintele tale te ridică ori te coboară. Depinde numai de tine să le alegi cu grijă ân funcție de context și de interlocutorul tău.

Atâta timp cât îți petreci sărbătorile în preajma familiei și mai ales părinților, vei avea parte de un Crăciun cu adevărat fericit. După data de 30, amintește-ți că nu tot ce zboară se mănâncă, fapt pentru care nu toate întâlnirile romantice de care ai parte atunci vor fi onorate și cu o a doua. În consecință, indicat ar fi să lași deschisă poarta pentru alte persoane. Sufletul-pereche e aproape.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii decembrie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 9 decembrie 2016
Recomandari astrologice

Daca aveti nevoie de idei noi, ingenioase si curajoase, asteptati ca Mercur sa treaca intr-un semn cardinal (Berbec, Balanta, Rac, Capricorn) pentru un plus de inspiratie.

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme