Exploreaza sectiunile
Horoscop, zodiac
Reclama
AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Scorpion

Horoscopul lunii Ianuarie pentru zodia Scorpion

Cel putin pana in 3 a lunii, nu reusesti sa impaci familia si cariera, poate pentru ca la serviciu te bucuri de popularitate, in timp ce acasa esti nevoit sa tragi cot la cot cu cei dragi fara a ti se recunoaste eforturile. In consecinta, in intervalul 7-16 al lunii, se intrevad schimbari in dinamica familiei, reconfigurandu-se rolul pe care-l joci acasa, dar si directia ta de evolutie pe acest plan.

Din 12 incolo, ispitele de tot soiul te pandesc la toate colturile. Poate ca nu-ti strica sa dai curs unora dintre ele, dar tine cont de faptul ca, in perioada cuprinsa intre 13-21 ale lunii, poti pierde increderea partenerului sau sume considerabile de bani pentru ca n-ai apelat la simtul masurii. Din 19 pana-n 20, nu-ti lua pe umeri mai mult decat poti duce in sfera muncii si a familiei.

Incepand cu 21, parca nu mai rezonezi pe aceeasi frecventa cu rudele apropiate, rastalmacindu-ti-se vorbele si trimitand, la randul tau, mesaje confuze. Odata cu data de 27, revin in peisaj tentatiile zilelor trecute, probabil sub o noua infatisare. Cel putin intre 29 si 31 ale lunii, acestea te pot prinde cu garda jos, desi nu demult ai simtit pe propria piele ce inseamna lipsa moderatiei.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii Ianuarie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

Meniul sectiunii
Cursuri astrologie
Cautare
Cautare cu Google in AstroDex
Reclama
Carti
Horoscop saptamanal chinezesc
Recomandari diverse
Recomandari astrologice

Cand Luna este in semne mutabile (Fecioara, Gemeni, Sagetator, Pesti), este oportun sa ne informam si sa aducem ajustari ingenioase proiectelor gospodaresti incepute, poate chiar sa le transformam in altceva decat am hotarat initial.

Fidelia

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme