AstroFidelia English En 
Horoscop Scorpion

Horoscopul lunii iunie pentru zodia Scorpion

Profesional și financiar, pare că o duci destul de bine la începutul acestei luni. În cursul datei de 3, poți avea parte de unele provocări pe plan profesional, dar dacă te aștepți la orice, nu te va lua nimic prin surprindere. Din 4 încolo, s-ar putea să fii mai mult plecat/ă decât acasă. După data de 7, se vrea să comunici mai mult cu partenerul de viață și/sau afaceri. Aveți multe să vă spuneți.

Poți întâmpina unele dificultăți în relația cu copiii și/sau partenerul în cursul de 13, dar puteți să le depășiți cu fruntea sus. Financiar, ai putea avea parte de unele obstacole în preajma zilei de 18. După data de 21, indicat ar fi să te înscri la unele cursuri care te pot ajuta pe plan profesional. În cursul zilei de 24, se anunță momente prielnice pentru a discuta cu partenerul de viață ori afaceri.

În preajma datei de 25, pare că nu stai prea bine din punct de vedere moral. Dacă urmărești să petreci momente de calitate cu partenerul și/sau copiii, caută să evadați din cotidian în 26. Nu te lăsa însă pradă apatiei în cursul datei de 27 dacă-ți dorești să vă bucurați de timpul pe care-l aveți împreună. Reușești să te remontezi complet pe 28, dar riști pe 29 să intri în divergențe de opinie.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul lunar, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să cititi şi zodia corespunzătoare.

Horoscopul lunii iunie pentru fiecare zodie

Citiţi şi pentru luna următoare »

Urmăriţi horoscopul lunar video »

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 14 iulie 2017
Recomandari astrologice

Daca doriti sa aduceti ajustari unor idei si concepte sau aveti nevoie de timp pentru o mai buna documentare, profitati de momentele in care Mercur se afla intr-un semn mobil (Fecioara, Gemeni, Sagetator, Pesti).