Exploreaza sectiunile
Horoscop, zodiac
Reclama
AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Scorpion

Horoscopul lunii Octombrie pentru zodia Scorpion

Luna octombrie vine, in cazul tau, cu tendinta de a-ti face ganduri negre, de a privi pesimist spre viitor, lamentandu-te ca drobul de sare ar putea cadea oricand. Ai noroc insa cu zilele de 6 si 7 care se dovedesc de bun augur la serviciu. In intervalul 7-9 al lunii, un colaborator sau un client nemultumit din trecut iti poate genera incurcaturi birocratice sau iti face o recenzie proasta.

Cand credeai ca nu mai ai niciun dubiu vis-a-vis de actualul anturaj sau de trainicia unor parteneriate financiare ori a relatiei de cuplu, ar fi bine sa te gandesti de doua ori daca merita sa bagi mana-n foc pentru ele. Rauvoitorii din prima decada se intorc cu forte proaspete din 10 pana-n 12, amestecandu-se in bucataria interna de la munca. Poate cadeti la intelegere pe 17-18.

Atat propriile ambitii, cat si partenerul de viata te pot ajuta sa-ti recapeti controlul asupra propriei tale persoane si sa te maturizezi in a treia decada a lunii, dar pot face si mai mult rau daca nu te simti pregatit spiritual pentru evolutie. Incepi treptat sa vezi ca esecurile sentimentale, pagubele financiare si proiectele sistate sunt lectii de viata. Profesional, iti revii catre finele acestei luni.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii Octombrie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

Meniul sectiunii
Cursuri astrologie
Cautare
Cautare cu Google in AstroDex
Reclama
Carti de astrologie
Horoscop saptamanal chinezesc
Recomandari diverse
Recomandari astrologice

Daca Jupiter este in miscare retrograda, conturile cu autoritatile din viata dumneavoastra (mentori, sefi, politie, creditori etc.) s-ar putea regla in urma unor evenimente nu tocmai placute. Cautati sa nu va creati singur probleme! (consultati tabelul planetelor retrograde)

Fidelia
Copyright © Editura Fidelia

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme