AstroFidelia English En 
Horoscop Scorpion

Horoscopul lunii aprilie pentru zodia Scorpion

Din cauza unor defecțiuni la aparatura de la birou sau din alte motive, se prea poate ca relația ta cu colegii de muncă să aibă de suferit în cursul sau în preajma zilelor de 4 și 5. În cursul sau în preajma zilelor de 7 și 11, comunici parcă mai bine cu partenerul de afaceri și/sau de viață, fapt pentru care puteți ataca subiecte de discuție sensibile. Caută să te pui și în papucii lor uneori.

Din 15 încolo, vorbești parcă mai ușor cu colegii de muncă și vă înțelegeți ceva mai bine. De asemenea, se prea pare că o duci mai bine cu sănătatea, iar la serviciu ai mai mult spor. În cursul sau în preajma zilei de 17, se prea poate să treci prin momente tensionate în raport cu partenerul de viață și/sau de afaceri, clienții sau colaboratorii, dar va fi bine totul dacă comunicați mai mult.

Din 24 încolo, relația ta cu partenerul de viață și/sau afaceri poate deveni mai apropiată decât până acum, ceea ce vă face să funcționați ca o echipă mai sudată decât oricând. Dacă intervin iar probleme între tine și colegii de muncă, caută să aplanezi repede conflictele și să nu arunci și mai mult gaz pe foc. În cursul sau în preajma zilei de 26, aceste conflicte riscă să atingă apogeul.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul lunar, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să cititi şi zodia corespunzătoare.

Horoscopul lunii aprilie pentru fiecare zodie

Citiţi şi pentru luna următoare »

Urmăriţi horoscopul lunar video »

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Actuala serie a cursurilor de astrologie şi numerologie a început în 20 aprilie. Se mai pot face înscrieri până vineri 27 aprilie.
Recomandari astrologice

Cand Venus este in miscare retrograda, e posibil sa izbucneasca conflicte in viata de cuplu. Abordate cu intelepciune, conflictele pot oferi ocazii de a clarifica nemultumirile si de a reanima relatia. Daca va pripiti insa, situatia poate degenera intr-o ruptura.