Exploreaza sectiunile
Horoscop, zodiac
Reclama
AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Scorpion

Horoscopul lunii Noiembrie pentru zodia Scorpion

Lucrul cu tine n-ar trebui sa inceteze luna aceasta, preocupare cu care se recomanda sa te indeletnicesti in prima decada a lui noiembrie. Cautand explicatia pentru temeri absurde ca, de exemplu, frica de a te oferi cu totul pe plan intim ori aceea de a-ti propune obiective pe termen lung, pregatesti terenul pentru revenirea in forta care se anunta imediat dupa 9 noiembrie.

Pe nesimtite, ai ajuns cal de posta la munca, delegandu-ti-se sarcinile care le-ar fi revenit altor colegi de munca, dar candva in intervalul 9-13 al lunii, te poate rapune oboseala sau cedezi nervos si-ti verbalizezi nemultumirile. Din acest motiv, cauta sa te ocupi de proiecte individuale intre 12 si 14. Se intrevad castiguri nesperate, poate chiar din parteneriate dupa data de 16.

Sumele de bani care-ti intra in posesie nu sunt de colea, dar nici n-ar trebui sa te lipsesti de ele prea usor, cumparand nimicuri in nestire din 20 pana-n 22. Chiar daca ai reusit sa te remontezi cat de cat la inceputul lunii, perioada cuprinsa intre 25 si 27 iti testeaza optimismul si increderea in tine. Din 28 incolo, proiectele incep sa genereze profit ori se mareste dobanda la economii.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii Noiembrie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

Meniul sectiunii
Cursuri astrologie
Cautare
Cautare cu Google in AstroDex
Reclama
Carti
Horoscop saptamanal chinezesc
Recomandari diverse
Recomandari astrologice

Actiunile si proiectele noi au mai mari sanse de reusita, daca sunt incepute atunci cand Luna este in crestere.

Fidelia

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme