AstroFidelia English En 
Horoscop Scorpion

Horoscopul lunii aprilie pentru zodia Scorpion

Începând cu data de 3, atmosfera dintre tine și partener și/sau copiii s-ar putea tensiona nițel. Pe plan financiar, lucrurile ar putea stagna începând cu data de 5. Fă-ți provizii din timp. Orice se poate rezolva în cuplu dacă comunicați, mai ales în preajma zilei de 5. Financiar, limitează-te la articolele de pe lista de cumpărături în jurul datei de 8. Altfel, ți se poate stabiliza serios bugetul.

După data de 10, pot interveni probleme de comunicare între tine și partener. Vestea bună este că din 15 încolo se mai înseninează atmosfera între tine și persoana iubită și/sau copii. Profesional, ai putea da înapoi începând cu data de 20 sau poate doar nu vei fi în cea mai bună formă. Ține-te departe de cheltuieli prea mari în jurul datei de 21. În caz contrar, ți scurg banii printre degete.

După data de 21, relația ta cu partenerul de viață și/sau afaceri se poate tensiona vizibil, poate din cauza banilor sau a geloziei. Financiar, pot apărea oportunități de a-ți suplimenta veniturile și/sau valorifica economiile demne de luat în seamă în preajma zilei de 24. În jurul datei de 28, poate avea loc o schimbare de macaz neașteptată din punct de vedere profesional sau de ordin medical.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii aprilie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Urmariti horoscopul lunar video »

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 2 iunie 2017
Recomandari astrologice

Cand Luna este in semne cardinale (Berbec, Balanta, Rac, Capricorn), este oportun sa intreprindem noi proiecte gospodaresti, sa avem curajul de a ne materializa ideile.

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme