AstroFidelia English En 
Horoscop Scorpion

Horoscopul lunii august pentru zodia Scorpion

După data de 2, riști să cheltuiești mai mult decât o faci de obicei. Din 5 încolo, popularitatea ta crește văzând cu ochii. Între 5 și 7 august, planurile tale de viitor, dar și proiectele de grup te-ar putea ustura destul de mult la buzunare. În zilele de 7 și 8 îți poate fi dificil să te-mparți cu succes între viața socială și cea amoroasă. Din 10 până-n 12, reușești să remediezi acest aspect.

Din 12 încolo, parcă nu te mai simți într-atât de strâmtorat/ă. Cândva-ntre 12 și 14 poți fi nevoit/ă să renunți la unele proiecte din motive financiare. Din 13 până-n 15, îți poți neglija prietenii în favoarea partenerului sau viceversa. Intervalul 19-26 august este propice dezvoltării unei idei de afaceri cu amicii. Nu cheltui mai mult decât este necesar din 22 până-n 29 ale lunii.

Dacă n-ai profitat de contextul astral favorabil al perioadei cuprinse-ntre 19 și 26 august, te bucuri de unul asemănător din 26 până-n 29 ale lunii. Nu lăsa să treacă și această oportunitate lângă tine. După data de 30 august, parcă nu mai vorbești pe limba prietenilor, motiv pentru care amiciția voastră ar putea avea de suferit. Proiectele tale de grup ar putea progresa mai greoi.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii august pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 9 septembrie 2016
Recomandari astrologice

Daca aveti nevoie de idei noi, ingenioase si curajoase, asteptati ca Mercur sa treaca intr-un semn cardinal (Berbec, Balanta, Rac, Capricorn) pentru un plus de inspiratie.

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme