AstroFidelia English En 
Horoscop Scorpion

Horoscopul lunii septembrie pentru zodia Scorpion

Primele patru zile ale lunii pot face minuni în ceea ce privește viața ta socială. Din 9 încolo, n-ar fi rău să acorzi mai mult timp meditației și introspecției. Te poți apropia mai mult decât ai sperat de adevăratul tău potențial. Nu lăsa regretele și frustrările să vorbească-n locul tău din 10 până-n 12. Proiectele de grup și/sau planurile de viitor îți pot afecta mult bugetul în zilele de 12 și 13.

Cândva-ntre 15 și 19 septembrie, performanțele de la serviciu îți pot fi recompensat cu o primă ori un bonus sau poate câștigi ceva dintr-o activitate extraprofesională. Din 17 până-n 19, s-ar putea ca lucrurile să nu meargă conform planului la locul de muncă. În plus, ai mai multă grijă de sănătatea ta. Dacă urmărești să obții sponsorizări, abordează oamenii de bine-ntre 17 și 26.

După data de 22 a lunii, comunici parcă mai eficient cu prietenii. Începând cu 23 septembrie, realizezi cum te poți folosi cel mai bine de șarmul și carisma ta. Din 27 a lunii încolo, ești mai asertiv/ă-n conversațiile purtate cu ceilalți. Ultima zi a lui septembrie te surprinde cu chef de flirt, prilej numai bun să ieși și să socializezi dacă te afli în căutarea unui partener. Fii natural/ă.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii septembrie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 21 octombrie 2016
Recomandari astrologice

Din 7 in 7 ani (un sfert din ciclul lui Saturn), in viata fiecarui om se incheie o etapa importanta si incepe o alta. Daca va aflati la finele sau la inceputul unei astfel de etape, profitati de moment si luati cele mai intelepte decizii pentru viitorul dvs.!

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme