Horoscop, astrologie, zodiac : AstroDex AstroDex Fidelia
Exploreaza sectiunile
 

AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Scorpion

Horoscopul lunii Iulie pentru zodia Scorpion

In ultima vreme ai simtit pe propria piele ce inseamna sa nu tii o evidenta clara a banilor oferiti drept imprumut, a cotoarelor facturilor de intretinere si a chitantelor eliberate dupa achitarea ratelor. In schimb, daca-ti propui sa tii o contabilitate clara a platilor la inceputul lunii, vei observa ca ramai cu bani in plus. Din 13 iulie, sunt favorizate cursurile si plecarile in strainatate.

In cazul tau, efectele intrarii lui Jupiter in Leu se vad pe plan profesional. Cresti vizibil in ochii superiorilor si chiar apar zvonuri cum ca, in viitorul apropiat, este posibil sa fii ridicat in functie. Nu este exclus sa faci parte din putinii angajati care pleaca in strainatate pentru un curs subventionat de firma. Toate aceste perspective te ajuta sa-ti recapeti increderea de sine.

Poate ca te va frustra faptul ca schimbarile pe plan profesional se lasa asteptate, iar daca s-au produs deja, au adus cu ele si mai multe responsabilitati. Incearca sa ai rabdare si sa faci o treaba la fel de buna in continuare. Nu va trebui sa depui eforturi prea mari sa tii piept acestor provocari pentru ca Marte in Scorpion te va inzestra din 26 iulie cu multa determinare si putere de munca.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii Iulie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

Horoscop, zodiac
Meniul sectiunii
Cursuri astrologie
Reclama
Horoscop saptamanal chinezesc
Recomandari diverse
Recomandari astrologice

Cand Saturn este in miscare retrograda, cel mai bine este sa va retrageti, sa asteptati, sa analizati situatia, sa trageti niste concluzii si sa va planificati actiunile viitoare. Dar nu actionati acum! Rabdare! (consultati tabelul planetelor retrograde)

Reclama
AstroDex
» Astrograme personalizate
» Dictionar de termeni astrologici
» Catalog VIP
Horoscop
» Horoscop lunar
» Horoscop saptamanal
» Horoscop zilnic
Diverse
» Horoscop 2014
» Horoscop chinezesc
» Horoscop dragoste
Astrologie
» Ceasul astrologic
» Swiss ephemeris
» Calendar astrologic, evenimente
Copyright ©
Editura Fidelia
Termeni si conditii Harta sitului Despre noi Contact

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme