Exploreaza sectiunile
Horoscop, zodiac
Reclama
AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Scorpion

Horoscopul lunii Decembrie pentru zodia Scorpion

Din 5 a lunii incolo, simti nevoia spatiului personal acasa, cu atat mai mult daca provii dintr-o familie numeroasa ori stai la camin si n-ai o camera doar a ta sau, pur si simplu, eviti sa-ti asculti gandurile, inconjurandu-te de o gramada de oameni. Sunt favorizate investitiile in aparate de uz casnic performante. Incepand cu data de 6, intampini obstacole in ascensiunea ta profesionala.

In a doua decada a lui noiembrie, cunosti mai indeaproape oameni care lucreaza in acelasi domeniu de activitate ca si tine. Fereste-te sa impartasesti cu oricine din experienta ta pentru ca exista riscul sa-si asume altii laurii pentru ideile tale. Dupa data de 17, apar oportunitati de colaborare sau proiecte de grup noi, care necesita multa creativitate si comunicare deschisa.

Cu siguranta, i-ai simtit cel mai puternic influenta lui Saturn in Scorpion. In ultimii ani, te-ai maturizat mult si nu e nevoie ca cineva sa te cunoasca-n detaliu ca sa-si dea seama ca ai trecut prin destule. Cand progreseaza-n Sagetator, e nevoie sa depui ceva mai multa munca pentru aceiasi bani, iar daca n-ai avut pana acum o sursa stabila de venituri, trage tare si caut-o neobosit.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii Decembrie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

Meniul sectiunii
Cursuri astrologie
Cautare
Cautare cu Google in AstroDex
Reclama
Carti
Horoscop saptamanal chinezesc
Recomandari diverse
Recomandari astrologice

Cand Luna este in semne fixe (Taur, Leu, Scorpion, Varsator), este oportun sa continuam activitatile gospodaresti deja incepute, sa le consolidam si sa perseveram in a le duce la bun sfarsit.

Fidelia

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme