AstroFidelia English En 
Horoscop Scorpion

Horoscopul lunii octombrie pentru zodia Scorpion

Din 2 până-n 9, gândește-te de două ori înainte de a zice sau a face ceva care-i poate leza pe apropiați. Din 7 încolo, se pot țese intrigi în jurul tău care riscă să ia proporții între 10 și 12 ale lunii. Nu te deda bârfelor și nu pleca urechea la ele în intervalul 12-15 octombrie. În caz contrar, situația se poate complica mult în zilele de 15 și 16 ale lunii. Stai departe de astfel de lucruri.

Între 17 și 21, poți da dovadă de agresivitate în comunicare. Dacă circuli mult cu mașina, ține cont că poți avea parte de tamponări. După data de 18, apar oportunități de rotunjire a veniturilor și/sau de valorificare a economiilor. Profesional, așteaptă-te ca zilele de 19 și 20 să fie solicitante și aglomerate. Din 24 încolo, îți exprimi personalitatea mult mai ușor decât în mod obișnuit.

Din 25 până-n 27, ține-te departe de cheltuielile inutile. Nu-i momentul să te dedai răsfățurilor. În intervalul 27-31 octombrie, nu te baza prea mult pe aparatura de la serviciu și evită conflictele cu colegii de muncă. Cândva între 29 și 31 octombrie ți se stabilizează planul financiar. Zilele de 30 și 31 se arată a fi de bun augur pentru viața de cuplu sau poți cunoaște pe cineva special.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii octombrie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Actuala serie a cursurilor de astrologie si numerologie a inceput in 21 octombrie. Inca se mai pot face inscrieri pana vineri 28 octombrie.
Recomandari astrologice

Daca doriti sa incepeti o cura de slabire, faceti-o atunci cand Luna este in descrestere, pentru a obtine efecte maxime!

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme