AstroFidelia English En 
Horoscop Scorpion

Horoscopul lunii februarie pentru zodia Scorpion

Relația ta cu rudele apropiate și cu membrii familiei poate fi destul de încordată în cursul sau în preajma zilei de 4. Din 10 încolo, se prea poate cat u și partenerul să reaprindeți flacăra dintre voi sau poate vei cunoaște pe cineva cu totul interesant dacă momentan nu există nimeni în viața ta. În cursul sau în preajma zilei de 13, reapar fricțiunile între tine și părinți sau alte rude apropiate.

În cursul sau în preajma zilei de 17, ar fi de dorit să te limitezi la articolele de bază de pe lista de cumpărături. Din 18 încolo, comunici parcă mai eficient cu persoana iubită și/sau copiii, ceea ce te ajută să relaționezi mai ușor cu ei. Viața ta sentimentală ar putea înflori în jurul sau în preajma datei de 21, dar există posibilitate să vină la pachet cu unele deziluzii referitoare la cel drag.

În cursul sau în preajma zilei de 25, ar fi de dorit iar să te abții de la extravaganțe în ceea ce privește cheltuielile, Tot în același interval, ar fi bine pentru tine să discuți fără perdea cu copiii și/sau persoana iubită despre lucrurile importante. Altfel, se prea poate să se producă nelămuriri sau să apară confuzii. În cursul sau în preajma lui 28, caută din nous ă nu cheltuiești prea mult.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul lunar, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să cititi şi zodia corespunzătoare.

Horoscopul lunii februarie pentru fiecare zodie

Citiţi şi pentru luna următoare »

Urmăriţi horoscopul lunar video »

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Următoarea serie a cursurilor de astrologie şi numerologie începe în 9 martie 2018
Fazele Lunii
Fazele Lunii
Crestere primul cuadrant
-2 ° -51' Berbec
AstroDex