AstroFidelia English En 
Horoscop Scorpion

Horoscopul lunii decembrie pentru zodia Scorpion

În cursul sau în jurul lui 1, se prea poate să nu fii în cea mai bună formă sau să ai parte de probe la serviciu. După data de 1, pot apărea unele oportunități financiare. Din 3 încolo, ai putea afla că unele sunt piste false. În cursul sau în jurul lui 6, poți avea parte de o pagubă. După 9 a lunii, ai mai multă energie. În cursul sau în preajma lui 10, poți face bani de pe urma unor comisioane.

În jurul aceleiași date, nu cheltui mai mult decât îți permiți. În cursul sau în jurul lui 15, poți afla cum anume să-ți valorifici economiile și/sau să-ți suplimentezi veniturile. În cursul sau în jurul lui 20, apar unele noi șanse de câștig. După data de 20, ești ceva mai tăcut/ă și lași faptele să vorbească pentru tine. După 23, afli ponturi despre cum să-ți rotunjești banii pe luna aceasta.

În cursul sau în jurul zilei de 25, se prea poate ca unele astfel de demersuri financiare să dea greș, deci caută să le selectezi doar pe acelea care au capacitatea de a se materializa în practică. După data de 25, ești mai șarmant/ă și carismatic/ă dețct în mod obișnuit. În cursul sau în preajma zilei de 28, ești într-o dispoziție romantică, semn că nu vei petrece nicicum Revelionul singur/ă.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul lunar, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să cititi şi zodia corespunzătoare.

Horoscopul lunii decembrie pentru fiecare zodie

Citiţi şi pentru luna următoare »

Urmăriţi horoscopul lunar video »

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Actuala serie a cursurilor de astrologie şi numerologie a început în 8 decembrie. Se mai pot face înscrieri până vineri 15 decembrie.
Recomandari astrologice

Daca doriti sa perseverati cu studiul intr-o anumita directie si sa aprofundati un anumit concept, profitati de momentele in care Mercur se afla intr-un semn fix (Taur, Leu, Scorpion, Varsator).