AstroFidelia English En 
Horoscop Scorpion

Horoscopul lunii februarie pentru zodia Scorpion

Dacă întâmpini probleme de sănătate sau de ordin profesional în primele două zile ale lunii, ar fi de dorit să-i întrebi pe cei care dispun de experiență pe aceste planuri ce-ar fi mai bine de făcut. După data de 3, se poate înfiripa o idilă între tine și un coleg de muncă. Din 5 încolo, introspecția și meditația se pot dovedi aliații tăi de nădejde. Momentele de solitudine pot fi sfeștnici buni.

Începând cu 7 februarie, comunici parcă mai eficient cu rudele apropiate, dar mai ales cu părinții. Între 20 și 24, poți experimenta defecțiuni tehnice ale unor aparaturi pe care le folosești zi de zi, fapt pentru care se dorește să-ți salvezi proiectele prin mai multe mijloace. Zilele de 21 și 22 se pot dovedi mai mult decât reușite dacă le petreci în compania celor dragi. Profită de timpul cu ei.

Din 25 până-n 28, te poți confrunta cu obstacole în ceea ce privește sănătatea sau serviciul, fapt pentru care se recomandă să rămâi stăpân/ă pe situație. După 26 a lunii, vorbești parcă mai ușor pe limba persoanei iubite și a copiilor, fapt pentru care relația ta cu ei are numai de câștigat. În plus, dacă te afli în căutarea sufletului-pereche, se înmulțesc vizibil șansele de a-l descoperi.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii februarie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Urmariti horoscopul lunar video »

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 10 martie 2017
Recomandari astrologice

Cand Mercur este in miscare retrograda, cele mai eficiente activitati sunt cele care incep cu "re": reanalizare a ideilor si informatiilor, revizuire a contractelor, revederea unor prieteni vechi, s.a.m.d. (consultati tabelul planetelor retrograde)

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme