Exploreaza sectiunile
Horoscop, zodiac
Reclama
AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Scorpion

Horoscopul lunii Iulie pentru zodia Scorpion

Dacă crezi că Universul va contempla la împlinirea doleanțelor tale, multe dintre ele pot deveni realitate în intervalul 7-11 iulie. Presiunile la care ești supus pe plan social și/sau profesional între 11 și 19 își pot pune serios amprenta asupra ta. Din 8 încolo, dar mai ales în jurul zilei de 14, poți începe un curs, pleca într-o delegație sau cunoaște oameni de la care poți învăța ceva.

Din 14 până-n 18, așternerea viziunilor tale în cuvinte poate fi deficitară. Evită ieșirile în străinătate, susținerea examenelor și programarea întrevederilor importante, dar și depunerea unui dosar pentru o aprobare. În jurul datei de 19, respectă indicațiile șefilor și politica firmei. Din 19 încolo, legi prietenii, ești cooptat în proiecte comune și te focusezi pe planurile de viitor.

În jurul zilei de 23, curajul de a fi vulnerabil te poate ajuta să realizezi multe în plan personal. Între 23 și 28, călătoriile de afaceri pot avea de suferit, la fel și sarcinile de serviciu cărora le lipsește viziunea de ansamblu. Din 25 încolo, proiectele derulate în asociere cu prietenii/o echipă, precum și planurile pe termen lung ar putea fi sistate temporar sau chiar involua treptat.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii Iulie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

Meniul sectiunii
Cursuri astrologie
Reclama
Cursuri si seminarii
Carti
Horoscop saptamanal chinezesc
Recomandari diverse
Recomandari astrologice

Cand Venus este in miscare retrograda, e posibil sa izbucneasca conflicte in viata de cuplu. Abordate cu intelepciune, conflictele pot oferi ocazii de a clarifica nemultumirile si de a reanima relatia. Daca va pripiti insa, situatia poate degenera intr-o ruptura.

Fidelia

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme