Exploreaza sectiunile
Horoscop, zodiac
Reclama
AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Scorpion

Horoscopul lunii Septembrie pentru zodia Scorpion

Din 7 încolo, interacțiunile cu șefii se derulează mai lejer, înlesnindu-ți-se accederea pe plan social și/sau profesional, fapt care te ajută, în intervalele 6-10 și 20-25 ale lunii, să obții sarcini mai puțin solicitatante sau care-ți animă interesul. Între 10 și 24 septembrie, riști să-ți neglijezi partenerul și/sau copiii dacă te centrezi pe viața socială, planurile de viitor și proiectele de grup.

Începând cu data de 17, zvonurile și bârfele la adresa ta îți pun la încercare echilibrul interior, ceea ce-ți taie cheful de socializare sau te determină să te-nchizi în raport cu rudele apropiate, vecinii sau cei din jur în general între 7 și 12, respectiv 22 și 26 ale lunii. Din 18 încolo, riști să te confrunți cu un impas financiar din pricina încercărilor eșuate de suplimentare a veniturilor.

După ziua de 25, sunt favorizate lansările de proiecte de grup, dar și concentrarea eforturilor în direcția planurilor de viitor. În plus, îți faci intrarea în anturaje noi și chiar te impui în cadrul lor. Așteaptă-te totuși ca, în perioada cuprinsă între 23 și 28 septembrie, aceste inițiative să-ți creeze și mai multe găuri în buget. Nu te hazarda cu investițiile și întinde-te atât cât te ține plapuma!

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii Septembrie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

Fidelia

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme