Exploreaza sectiunile
Horoscop, zodiac
Reclama
AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Scorpion

Horoscopul lunii Martie pentru zodia Scorpion

Pe plan profesional pare sa nu se intample mai nimic, chiar si in eventualitatea in care muncesti serios pentru o promovare. Pe de alta parte, schimbarile sunt la ordinea zilei in mediul familial, cel putin pana-n 3. Totusi, nu neglija cariera. Nu-i usor sa ajungi la un compromis cu colegele de munca din 4 pana-n 6, iar intre 10 si 14, nici cu tovarasii de serviciu nu reusesti sa te intelegi.

Din 13 incolo, se reaprinde scanteia in cuplu si iti dai mai usor seama ce se petrece in mintea celor mici daca te straduiesti sa citesti printre randuri. Incepand cu 14, cauta sa fii mai atent cum iti cheltuiesti banii pentru ca necesita mai multe eforturi castigarea lor decat pana acum. In 16 si/sau 17, limiteaza-te la atentii marunte pentru copii si partener si las-o mai moale cu tabieturile.

Dupa data de 17, burlacii/tele pot pune ochii pe cineva special, diferit insa ca fire, dar care pare sa fie ceea ce au nevoie ei/ele acum. Cei implicati intr-o relatie pot incepe un capitol de cuplu nou. In 18 si/sau 19, nu lasa sentimentele sa-ti intunece judecata. Din 27 pana-n 29, cel drag poate cauta sa-si impuna autoritatea, dar ii dispar pretentiile de lider candva intre 29 si 31 martie.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii Martie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

Meniul sectiunii
Cursuri astrologie
Cautare
Cautare cu Google in AstroDex
Reclama
Carti
Horoscop saptamanal chinezesc
Recomandari diverse
Recomandari astrologice

Cand este Luna Noua, incepeti ceva nou in viata dumneavoastra! De asemenea, puteti incerca sa va lasati de fumat sau de alcool, in general de obiceiurile de care vreti sa scapati.

Fidelia

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme