Exploreaza sectiunile
Horoscop, zodiac
Reclama
AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Scorpion

Horoscopul lunii Noiembrie pentru zodia Scorpion

Începând cu data de 2, e posibil să fii mai puțin preocupat de întreținerea măștilor sociale pe care de altfel le porți pe plan social, dar mai interesat de a fi tu însuți în raport cu ceilalți, fapt care poate atrage admiratori/oare, mai ales în zilele de 6 și 7. Cândva din 8 încolo, poate reveni în peisaj un fost partener sau devine din ce în ce mai evident faptul că actuala relație e una toxică.

E de așteptat ca, din 12 noiembrie începând, să se încerce reînchegarea unei relații de cuplu care a luat sfârșit cândva în trecut sau desprinderea de cea deja consacrată care nu-ți mai face bine. Din 20 încolo, se arată oportunități de a-ți valorifica economiile, bunurile sau proprietățile ori de a-ți suplimenta veniturile. Informează-te și arată-te dispus să primești ponturi în acest sens.

Dacă te-ai împăcat cu fostul/a, situația se poate degrada din 20 până-n 22 a lunii. În cazu-n care n-ai avut curajul să închei o relație de cuplu care nu mai evolua, atmosfera de acasă ar putea avea mai mult de suferit în aceste zile decât ar fi făcut-o dacă i-ai fi pus punct. Între 22 și 24, se prognozează urgențe medicale sau de muncă, iar în zilele de 24 și 25, caută să fii strâns la pungă.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii Noiembrie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

Fidelia

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme