AstroFidelia English En 
Horoscop Taur

Horoscopul lunii Iunie pentru zodia Taur

Din 2 până-n 5, ceea ce simți vis-a-vis de copii, partener, prietenii, prezent, viitor poate fluctua mult, stare cu care nu ești obișnuit/ă. În zilele de 9 și/sau 10, se-ntrevăd tensiuni între tine și partenerul de viață și/sau afaceri. Din 13 încolo, primești poate ponturi despre cum să-ți valorifici unele bunuri sau îți vin idei despre cum să-ți suplimentezi veniturile. Caută să le pui în aplicare.

După data de 17, știi instinctiv cum să te faci plăcut/ă, motiv pentru care popularitatea ta ar putea crește. Indicar ar fi ca, cel puțin între 20 și 22, să nu faci investiții într-un proiect de grup sau un plan de viitor dacă nu prezintă garanții. În 22 și 23, nu se recomandă să cumperi lucruri de care n-ai cu adevărat nevoie. Viața ta socială ar putea s-o ducă de minune-n intervalul 26-28 iunie.

Începând cu data de 30, abilitățile tale de comunicare se potențează vizibil, deci profită de acest lucru la maximum. Din 30 până la-nceputul lunii viitoare, diferențele de mentalitate și viziune ar putea degenera-n conflicte. Vestea bună este că tot din 30 încolo se așterne pacea-n parteneriatul tău de viață și/sau afaceri. Căutați să redeveniți echipa de odinioară și să vă completați reciproc.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii Iunie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 15 iulie 2016
Recomandari astrologice

Cand Mercur este in miscare retrograda, incercati sa fiti mai atent la modul in care comunicati! Diferentele de opinii pot iesi la iveala intr-un mod suparator. Desi aceste momente sunt de fapt ocazii bune de a clarifica lucrurile, asta se poate intampla numai de veti comunica intr-un mod diplomat si intelept. Altfel, rezultatul va fi doar o cearta inutila... (consultati tabelul planetelor retrograde)

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme