Exploreaza sectiunile
Horoscop, zodiac
Reclama
AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Taur

Horoscopul lunii August pentru zodia Taur

Din prima zi a lunii, suporți cu mai multă ușurință responsabilitățile pe care le comportă viața în doi, relațiile cu asociații, clienții și colaboratorii, dar și competiția pe plan social și profesional. În jurul zilei de 3, viața de familie sau părinții tăi se pot pune de-a curmezișul relației de cuplu. Din 7 încolo, îți comunici fără urmă de dificultate sentimentele purtate partenerului și copiilor.

Începând cu ziua de 9, te implici mai activ pe plan familial, demarând proiecte casnice ambițioase sau făcând restructurări în dinamica rolurilor de acasă. Dacă din 16 iulie 2014 familia ta s-a mărit ori ți-ai extins gospodăria sau mutat într-o locuință mai spațioasă, odată cu trecerea lui Jupiter în Fecioară din 11 august, axează-te pe viața ta amoroasă sau dedică-te hobby-urilor.

Din 27 august încolo, vorba bună mult ți-aduce în raport cu colegii de muncă. Interacțiunile de la serviciu care se bazează pe tact și diplomație nu numai că te ajută să eviți divergențele, ci vă permit să conlucrați productiv și eficient. Până și bunăstarea ta fizică depinde de capacitatea ta de a menține o atmosferă liniștită și armonioasă la serviciu. Fă pe împăciuitorul dacă este nevoie!

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii August pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

Fidelia

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme