AstroFidelia English En 
Horoscop Taur

Horoscopul lunii aprilie pentru zodia Taur

În cursul sau în jurul zilelor de 4 și 5, ar putea pluti în aer o teamă constantă că lucrurile nu sunt tocmai în ordine și că ceva rău s-ar putea întâmpla. Nu-ți lăsa frustrările, neputințele și obsesiile să pună stăpânire pe tine și caută să te pui pe picioare. În cursul sau în preajma zilelor de 7 și 11, s-ar putea să stai ceva mai bine cu moralul. Caută să cultivi această stare bună cât poți de mult.

Din 15 încolo, te-ai putea afla într-o dispoziție meditative și introspective pe care ar fi de dorit să o folosești cumva în beneficiul tău. Nu-ți lăsa mintea să construiască scenarii rupte de realitate care îți răpesc liniștea, timpul și energia de care ai atâta nevoie. Între tine și partenerul de viață și/sau de afaceri, clienți și colaboratori, se pot stârni unele conflicte în cursul sau în jurul lui 7.

Tot atunci însă, stai suficient de bine cu nervii încât să poți restabili pacea în raport cu cei dragi. Din 24 încolo, se pot arăta mai multe oportunități de a-ți suplimenta veniturile și/sau de a-ți valorifica economiile. Profită de acelea care într-adevăr merită. În cursul sau în jurul lui 25, nu stai prea bine cu moralul, semn că în preajma sau în cursul lui 26 ar trebui să iei atitudine cumva.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul lunar, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să cititi şi zodia corespunzătoare.

Horoscopul lunii aprilie pentru fiecare zodie

Citiţi şi pentru luna următoare »

Urmăriţi horoscopul lunar video »

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Următoarea serie a cursurilor de astrologie şi numerologie începe în 20 aprilie 2018
Fazele Lunii
Fazele Lunii
Crestere primul cuadrant
16 ° 55' Gemeni
AstroDex