Exploreaza sectiunile
Horoscop, zodiac
Reclama
AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Taur

Horoscopul lunii Decembrie pentru zodia Taur

Daca te afli intr-o pozitie de autoritate pe plan profesional, propune-ti ca, din 5 incolo, sa fii un sef atipic, receptiv la propunerile angajatilor, oricat de nebunesti ti-ar parea la inceput. In cazul in care cauti profesia care ti se potriveste, alege-o pe aceea care sa te scoata din zona de confort. Incepand cu 8 a lunii, poti descoperi ca voia buna de-acasa mascheaza unele probleme reale.

Inca din prima zi a celei de-a doua decade a lunii, trebuie sa iei contactul mai indeaproape cu institutiile statului, fie ca-ti deschizi o firma sau doar ai nevoie de aprobari. Nu este exclus sa-ntreprinzi o delegatie. Dupa data de 17, investeste intr-un curs de recalificare profesionala care te certifica pentru o activitate care te inspira sau intr-unul de perfectionare in domeniu.

De doi ani si jumatate incoace, relatiile cu cei din jur ti-au rezervat multe surprize si, adesea, nu tocmai placute. Poate ca ai avut nenorocul sa treci printr-un divort, un proces ori sa te fi separat de un asociat sau ti-ai pus pirostriile, dar crezi ca n-ai luat o decizie inteleapta. Trecerea lui Saturn in Sagetator poate complica nitel lucrurile, mai ales daca ai investit bani si sentimente.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii Decembrie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

Meniul sectiunii
Cursuri astrologie
Cautare
Cautare cu Google in AstroDex
Reclama
Carti
Horoscop saptamanal chinezesc
Recomandari diverse
Recomandari astrologice

Cand Mercur este in miscare retrograda, incercati sa fiti mai atent la modul in care comunicati! Diferentele de opinii pot iesi la iveala intr-un mod suparator. Desi aceste momente sunt de fapt ocazii bune de a clarifica lucrurile, asta se poate intampla numai de veti comunica intr-un mod diplomat si intelept. Altfel, rezultatul va fi doar o cearta inutila... (consultati tabelul planetelor retrograde)

Fidelia

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme