AstroFidelia English En 
Horoscop Taur

Horoscopul lunii Iulie pentru zodia Taur

S-ar părea că oamenii cu care intri-n contact în intervalul 5-8 iulie te vor întâmpina cu căldură și-nțelegere. În 6 și 7 ale lunii, diferențele de mentalitate pot duce la conflicte. Caută să nu iei lucrurile prea personal atunci, dar și-n ziua imediat următoare. Experiențele mai puțin plăcute avute cândva-n raport cu anumite persoane te pot împiedica-n 10 și 11 să vezi că s-au schimbat.

Atmofera de acasă pare să se-ndulcească după data de 12. Nu-i exclus, de asemenea, ca din 14 încolo, să comunici mai eficient cu părinții. Din 15 până-n 18, petrece mai mult timp în familie, fie-n cea din care provii, fie-n cea întemeiată de tine. Nu vei regreta c-ai luat această decizie. Ai putea constata, cândva-ntre 15 și 18 iulie, că legăturile voastre sunt mai puternice decât credeai.

Căutați ca-n intervalul 19-21 al lunii să cultivați aceste relații. Rezultatele eforturilor se vor vedea curând, mai exact la un moment dat între 26 și 28 iulie. Treburile gospodărești sau proprii tăi părinți pot constitui un subiect de dispută între tine și partener în zilele de 29 și 30 ale lunii. Comunicarea dintre tine și persoana iubită și/sau copii se-mbunătățește începând cu data de 30.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii Iulie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 9 septembrie 2016
Recomandari astrologice

Cand este Luna Noua, incepeti ceva nou in viata dumneavoastra! De asemenea, puteti incerca sa va lasati de fumat sau de alcool, in general de obiceiurile de care vreti sa scapati.

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme