Exploreaza sectiunile
Horoscop, zodiac
Reclama
AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Taur

Horoscopul lunii Septembrie pentru zodia Taur

Din 6 încolo, se înseninează atmosfera acasă. Dacă se arată încurcături în raport cu cei dragi sau probleme casnice ori locative, poți scăpa de ele ca prin minune în intervalele 6-10 și 20-25 ale lunii. Deși prezentul sună bine cât privește relația cu partenerul și/sau copiii, evenimentele din perioada cuprinsă între 10 și 24 septembrie te pot face să te îndoiești că și în viitor va fi la fel.

Începând cu data de 17, lacunele sau erorile în comunicarea scrisă și orală se pot pune de-a curmezișul tău și al colegilor de muncă, putând chiar să-ți atragă sancțiuni sau avertismente în intervalele 7-12 și 22-26 ale lunii. Din 18 încolo, asigură-te că la baza relațiilor afective și profesionale există înscrisuri oficiale care reglementează uzul finanțelor deținute la comun.

Viața ta sentimentală se dinamizează după data de 25 septembrie și nu-i exclus să înregistrezi progrese remarcabile și în relația cu copiii dacă te implici mai mult în creșterea și educația lor. Cu toate acestea, în perioada cuprinsă între 23 și 28 ale lunii, gelozia, posesivitatea, lipsa încrederii sau îngrădirea libertății personale pot complica lucrurile între tine și partener ori copii.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii Septembrie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

Fidelia

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme