AstroFidelia English En 
Horoscop Taur

Horoscopul lunii august pentru zodia Taur

După data de 2, se pot naște bătălii ale orgoliilor între tine și partenerul de viață și/sau afaceri. Din 5 încolo, viața ta amoroasă poate urma o curbă ascendentă, dar nu da dovadă de gelozie-ntre 5 și 8 ale lunii. Din 7 până-n 8, poate fi dificil să te-mparți între prieteni și partener. Intervalul 10-12 august poate veni la pachet cu evenimente-mbucurătoare care-ți redau zâmbetul pe buze.

Începând cu 12 a lunii, se-nseninează parcă atmosfera-n parteneriatul de viață și/sau afaceri, dar riști să fii posesiv/ă-ntre 12 și 14 august. Împarte-ți timpul echitabil între viața sentimentală și cea socială din 13 până-n 15. Relația cu partenerul și/sau copii se-mbunătățește vizibil între 19 și 26 ale luni, atâta timp cât lucrezi la ea și-ți dai interesul în acest sens. Depune mai mult efort.

Din 22 până-n 29, poți fi nevoit/ă să renunți la unele proiecte sau planuri de viitor din motive financiare. Vestea bună este totuși că, între 26 și 29, viața ta sentimentală va-nregistra și mai multe progrese. După data de 30, ar putea apărea neînțelegeri cu cei mici și/sau partener. De dorit ar fi ca-n perioada următoare să fii concis/ă-n exprimare pentru a descuraja orice confuzie.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii august pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 9 septembrie 2016
Recomandari astrologice

Din 7 in 7 ani (un sfert din ciclul lui Saturn), in viata fiecarui om se incheie o etapa importanta si incepe o alta. Daca va aflati la finele sau la inceputul unei astfel de etape, profitati de moment si luati cele mai intelepte decizii pentru viitorul dvs.!

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme