Horoscop, astrologie, zodiac : AstroDex AstroDex Fidelia
Exploreaza sectiunile
 

AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Taur

Horoscopul lunii Iulie pentru zodia Taur

Daca in ultimele saptamani ai intampinat probleme serioase legate de bugetul personal sau unele remuneratii intarziau sa apara, incepe sa se deblocheze acest sector de viata. Pe langa aceasta, pot aparea noi sanse de a-ti suplimenta veniturile. Incepand cu 13 iulie, sunt favorizate reuniunile cu familia extinsa, vizitele la rude, dar si micile comisioane si servicii care ti-ar aduce profituri.

Intrarea lui Jupiter in Leu va readuce buna dispozitie in familia ta, atmosfera care va persista in urmatoarele luni. Poti primi o mostenire din partea unui membru al familiei, iar daca intentionezi sa vinzi un imobil sau un teren, acum e sansa ta. Nu e exclus sa te muti intr-o casa mai spatioasa. In plus, relatia cu superiorii, conducerea sau chiar cu partenerul incepe sa se detensioneze.

In a treia decada a lunii, s-ar putea sa te simti usor depasit de transformarile de acasa care nu par a fi in ton cu cele care au loc in interiorul tau. Cu toate acestea, ingresul lui Marte in Scorpion din 26 iulie te ambitioneaza sa iei taurul de coarne si sa rezolvi o data pentru totdeauna problemele din cuplu sau sa-ti elimini competitia. Nu va fi usor, dar merita sa-ti asumi orice risc!

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii Iulie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

Horoscop, zodiac
Meniul sectiunii
Cursuri astrologie
Reclama
Horoscop saptamanal chinezesc
Recomandari diverse
Recomandari astrologice

Daca doriti sa aduceti ajustari unor idei si concepte sau aveti nevoie de timp pentru o mai buna documentare, profitati de momentele in care Mercur se afla intr-un semn mobil (Fecioara, Gemeni, Sagetator, Pesti).

Reclama
AstroDex
» Astrograme personalizate
» Dictionar de termeni astrologici
» Catalog VIP
Horoscop
» Horoscop lunar
» Horoscop saptamanal
» Horoscop zilnic
Diverse
» Horoscop 2014
» Horoscop chinezesc
» Horoscop dragoste
Astrologie
» Ceasul astrologic
» Swiss ephemeris
» Calendar astrologic, evenimente
Copyright ©
Editura Fidelia
Termeni si conditii Harta sitului Despre noi Contact

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme