Horoscop, astrologie, zodiac : AstroDex AstroDex Fidelia
Exploreaza sectiunile
 

AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Taur

Horoscopul lunii Aprilie pentru zodia Taur

Expresia Prietenul la nevoie se cunoaste te caracterizeaza odata cu primele zile ale lunii. Simti mai puternic ca niciodata nevoia de a apartine unui grup in care sa te simti acceptat si sustinut sa evoluezi. Tocmai din acest motiv, este posibil sa te afiliezi unui anturaj care nu va face altceva decat sa profite de pe urma bunatatii tale. In plus, nu-ti seta obiective greu de atins!

La mijlocul acestei luni esti asemeni unei vulcan care mocneste, gata mereu sa erupa. Iti poti asuma riscuri mai usor decat de obicei, indeosebi de ordin financiar, initiative care nu sunt tocmai favorizate in urmatoarele saisprezece zile. Vrei sa te eliberezi de frustrari si angoase, dar e posibil sa nu alegi cea mai buna cale. Cauta o metoda care nu te va face sa regreti pe viitor!

Daca esti implicat intr-o relatie, cea de-a treia decada a lunii va provoaca, pe tine si pe partener, sa adoptati o atitudine flexibila in cuplu si sa invatati ce inseamna compromisul. In prima faza, e probabil sa nu-ti gasesti cuvintele sau sa nu realizezi ca problemele de cuplu semnalate de partener chiar exista si persista de ceva timp. In cazul in care esti singur, da dovada de initiativa!

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii Aprilie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

Horoscop, zodiac
Meniul sectiunii
Cursuri astrologie
Reclama
Horoscop saptamanal chinezesc
Recomandari diverse
Recomandari astrologice

Cand Mercur este in miscare retrograda, incercati sa fiti mai atent la modul in care comunicati! Diferentele de opinii pot iesi la iveala intr-un mod suparator. Desi aceste momente sunt de fapt ocazii bune de a clarifica lucrurile, asta se poate intampla numai de veti comunica intr-un mod diplomat si intelept. Altfel, rezultatul va fi doar o cearta inutila... (consultati tabelul planetelor retrograde)

Reclama
AstroDex
» Astrograme personalizate
» Dictionar de termeni astrologici
» Catalog VIP
Horoscop
» Horoscop lunar
» Horoscop saptamanal
» Horoscop zilnic
Diverse
» Horoscop 2014
» Horoscop chinezesc
» Horoscop dragoste
Astrologie
» Ceasul astrologic
» Swiss ephemeris
» Calendar astrologic, evenimente
Copyright ©
Editura Fidelia
Termeni si conditii Harta sitului Despre noi Contact

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme