Exploreaza sectiunile
Horoscop, zodiac
Reclama
AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Taur

Horoscopul lunii Februarie pentru zodia Taur

Acum ca ti s-au deschis ochii in anumite privinte si ai realizat ce anume este fezabil si ce nu, cauta sa pui in practica ideile care-ti reflecta personalitatea si de care te simti legat sufleteste. Daca alegi sa demarezi un proiect pana in data de 3 a lunii, ai sanse mari de a-l vedea crescand intr-un ritm nesperat de alert. E posibil ca si cercul tau de prieteni sa se mareasca zilele acestea!

Candva la sfarsitul lunii ianuarie este posibil sa ti se fi oprit in gat cererea unei mariri salariale sau te gandeai ca promovarea va ramane la statutul de propunere. Ei bine, incepand cu data de 11, poti relua tratativele cu superiorii fara teama c-ai putea sa nimeresti intr-un moment nepotrivit. Daca-i abordezi original, cu siguranta vor ramane placut surprinsi de initiativa ta!

Calmul care te caracterizeaza ar putea deveni doar o aparenta din 20 februarie incolo. Poti avea impresia ca stai pe un butoi cu pulbere, iar pentru a evita crizele de isterie, preferi sa internalizezi acesta energie reziduala. In loc sa-i permiti sa se manifeste prin migrene si insomnii, incearca sa o elimini mergand la sala sau facand exercitii de management al stresului intre 24-28 ale lunii.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii Februarie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

Meniul sectiunii
Cursuri astrologie
Cautare
Cautare cu Google in AstroDex
Reclama
Carti
Horoscop saptamanal chinezesc
Recomandari diverse
Recomandari astrologice

Cand Mercur este in miscare retrograda, incercati sa fiti mai atent la modul in care comunicati! Diferentele de opinii pot iesi la iveala intr-un mod suparator. Desi aceste momente sunt de fapt ocazii bune de a clarifica lucrurile, asta se poate intampla numai de veti comunica intr-un mod diplomat si intelept. Altfel, rezultatul va fi doar o cearta inutila... (consultati tabelul planetelor retrograde)

Fidelia

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme