AstroFidelia English En 
Horoscop Taur

Horoscopul lunii mai pentru zodia Taur

Din 3 încolo, nivelul tău de irascibilitate se reduce considerabil, dar se menține totuși codul roșu. Evită să dai curs unei crize în preajma sau în cursul zilei de 10. În apropierea sau pe data de 11, de dorit ar fi să nu investești în proiecte insuficient planificate sau în idei de afaceri ale amicilor. Nu este momentul potrivit. Tot atunci, îți pot fi testate unele limite. Nu te pierde cu firea ușor.

În cursul sau în preajma zilei de 12, se pot ivi mici noroace de bani dacă stai peste program ori te concentrezi pe activități extraprofesionale care-ți pot aduce profituri. Începând cu 16 a lunii, ți se potențează considerabil șarmul și carisma. Pe plan profesional, te poți confrunta cu provocări în apropierea sau pe data de 19. Este posibil ca nici cu sănătatea să nu stai prea bine în această zi.

În cursul sau în preajma zilei de 25, te-ai putea confrunta cu o criză existențială sau spirituală. Se prea poate totuși să nu fie vorba de ceva serios. La nivel financiar, se arată obstacole pe data de 29 sau în apropierea acestei zile. Ultima zi a lunii sau cea precedentă se pot dovedi a fi cele mai reușite ale acestei luni în ceea ce te privește, mai ales dacă alegi să le petreci cu persoana iubită.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii mai pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Urmariti horoscopul lunar video »

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 2 iunie 2017
Recomandari astrologice

Cand Luna este in semne fixe (Taur, Leu, Scorpion, Varsator), este oportun sa continuam activitatile gospodaresti deja incepute, sa le consolidam si sa perseveram in a le duce la bun sfarsit.

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme