AstroFidelia English En 
Horoscop Taur

Horoscopul lunii Mai pentru zodia Taur

Începând cu 9, poți vede-mbunătățiri semnificative-n pe plan sentimental și-n relație cu copiii. Zilele de 10 și 11 se anunță prielnice burlacilor/ăcițelor acestui semn care-și caută sufletul-pereche sau vor să-și găsească curajul de a aborda pe acel cineva special. Obstacolele cu care te-ntâlnești între 10 și 12 par să nu te descurajeze, ci te fac mai determinat/ă să reușești.

În zilele de 13 și 14, șarmul și carisma pot compensa faptul că te exprimi cu mai multă dificultate decât de obicei. Deși abilitățile tale de comunicare nu sunt la cotele cele mai ridicate, persoana iubită și copiii tot par să te-nțeleagă-n intervalul 18-22 mai. După data de 22, parcă ți-este mai ușor să faci conversație și să le formezi celorlalți o imagine clară despre cine ești cu adevărat.

Din 23 până-n 27, mizează pe autenticitate și naturalețe-n raport cu cel drag și copiii. Începând cu 24, îți poți suplimenta veniturile și/sau valorifica economiile cu mai mult spor decât în mod normal. După data de 27, atmosfera din parteneriatul de viață și/sau afaceri se poate tensiona substanțial. Dezamorsați eventualele situații conflictuale înainte să conducă la ceva mai rău.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii Mai pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 3 iunie 2016
Recomandari astrologice

Cand Jupiter este in miscare retrograda, s-ar putea ca placerile lumesti care va bucurau altadata sa-si piarda usor gustul. Este un moment in care lumea exterioara nu va mai da motive de fericire, astfel ca trebuie sa generati singur aceste momente din interior, pentru a trece peste obstacole sau pesimism. (consultati tabelul planetelor retrograde)

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme