Exploreaza sectiunile
Horoscop, zodiac
Reclama
AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Taur

Horoscopul lunii Decembrie pentru zodia Taur

Soluția unor probleme complicate cu care te-ai confruntat în ultima vreme poate veni într-un mod neașteptat în zilele de 1 sau 2. Gelozia și posesivitatea se pot interpune între tine și partener din 3 până-n 5. Atmosfera tensionată de la muncă prezentă între 4 și 9 riscă să-ți afecteze randamentul și relația cu colegii de serviciu. După data de 5, viața de cuplu se poate revitaliza.

Sănătatea îți poate juca feste din 8 până-n 13 sau ai de-a face cu răsturnări de situație dificil de gestionat la locul de muncă. Se întrevede oportunitatea de a participa la un curs sau schimb de experiență începând cu data de 10. Planurile tale și ale persoanei iubite de viitor pot face progrese vizibile între 10 și 12. Intervalul de zile 19-21 nu se arată prea roz, dar rămâi optimist.

Sărbătorile de iarnă te surprind pe tine și pe partener într-o dispoziție de zile mari. Dacă lucrezi între 27 și 31, e posibil să nu te bucuri de atmosfera festivă și la serviciu unde sarcinile de lucru sunt destul de solicitantele, iar așteptările ceva cam mari. După data de 30, viața ta intimă se animă considerabil, dar crește-n aceeași măsură riscul de a experimenta dragoste cu năbădăi.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii Decembrie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

Meniul sectiunii
Cursuri astrologie
Reclama
Recomandari diverse
Recomandari astrologice

Cand Mercur este in miscare retrograda, cele mai eficiente activitati sunt cele care incep cu "re": reanalizare a ideilor si informatiilor, revizuire a contractelor, revederea unor prieteni vechi, s.a.m.d. (consultati tabelul planetelor retrograde)

Fidelia

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme