AstroFidelia English En 
Horoscop Taur

Horoscopul lunii iulie pentru zodia Taur

În jurul zilei de 2, se anunță rost de conflict, deci aplanează situațiile tensionate. În preajma datei de 4, de dorit ar fi să nu dai crezare gurii lumii și nici să nu te implici în intrigi sau diseminarea de bârfe. Din 5 încolo, se înmulțesc oportunitățile de a-ți suplimenta veniturile și/sau valorifica economiile realizate până acum. Începând cu data de 6, comunici parcă mai eficient cu familia.

În jurul zilei de 17, este posibil să auzi unele zvonuri complet neadevărate. Poate ar trebui să le acorzi mai puțină importanță. Dacă treci prin momente dificile în preajma datei de 19, bazează-te mai mult pe familie. Din 20 încolo, s-ar putea ca atmosfera din familie să se tensioneze puțin. Ar fi mai bine dacă nu ai întreține flama. Financiar, încearcă să nu te hazardezi în jurul zilei de 24.

În preajma datei de 24, poți trece iar prin situații mai puțin plăcute, dar alinarea o vei găsi tot la cei dragi. Din 26 încolo, comunici parcă mai eficient cu persoana iubită și cu copiii, ceea ce arată că se prefigurează o perioadă bună pentru burlacii/ăcițele acestui semn. Începând cu data de 31, șarmul și carisma ta se potențează vizibil, semn că abilitățile tale de comunicare sunt peste nivel.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul lunar, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să cititi şi zodia corespunzătoare.

Horoscopul lunii iulie pentru fiecare zodie

Citiţi şi pentru luna următoare »

Urmăriţi horoscopul lunar video »

Recomandari astrologice

Cand Mercur este in miscare retrograda, incercati sa fiti mai atent la modul in care comunicati! Diferentele de opinii pot iesi la iveala intr-un mod suparator. Desi aceste momente sunt de fapt ocazii bune de a clarifica lucrurile, asta se poate intampla numai de veti comunica intr-un mod diplomat si intelept. Altfel, rezultatul va fi doar o cearta inutila... (consultati tabelul planetelor retrograde)