AstroFidelia English En 
Horoscop Taur

Horoscopul lunii octombrie pentru zodia Taur

Din 2 până-n 9, poți primi sarcini de serviciu care-ți testează experiența de muncă dobândită pân-acum. Din 7 încolo, te-nțelegi parcă mai bine cu colegii de muncă, iar între 10 și 12 conlucrați mai bine ca oricând. Cu toate acestea, termenele-limită greu de respectat și așteptările și mai dificil de îndeplinit îți pot da mari bătăi de cap în intervalul 12-15 octombrie. Fii organizat/ă.

Din 17 până-n 21, ferește-te să susții examene și să întreprinzi călătorii sau delegații peste hotare sau la mare distanță de casă. Începând cu data de 18, se animă atmosfera din dormitor. Zilele de 19 și 20 se anunță a fi solicitante la serviciu, ajungând să te resimți de pe urma lor. Din 24 încolo, comunici mai eficient cu partenerul de viață și/sau afaceri, clienții, dar și colaboratorii.

Gelozia și posesivitatea amenință, între 25 și 27, viitorul cuplului pe care-l formezi cu partenerul. Crizele existențiale îți pot da târcoale în intervalul 27-31 al lunii. Din 29 până-n 31, axează-te pe (re)construirea unei conexiuni emoționale puternice între tine și persoana iubită. În zilele de 30 și 31, caută să concepi planuri de lungă durată împreună cu cel drag. Setați-vă obiective de cuplu.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii octombrie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 21 octombrie 2016
Recomandari astrologice

Evitati sa va programati interventiile chirurgicale atunci cand este Luna Plina (plus cate o zi inainte si dupa)! Bineinteles, urgentele nu intra in discutie.

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme