AstroFidelia English En 
Horoscop Taur

Horoscopul lunii ianuarie pentru zodia Taur

După data de 3, viața ta socială urmează o curbă ascendentă sau poate găsești partenerul potrivit în persoana unui/ei amic/e. Din 4 încolo, caută să discuți mai mult cu cel drag pe seama banilor și a chestiunilor intime. Veți ajunge la o serie de concluzii neprețuite care vor contribui la trăinicia relației voastre. N-ar fi rău, de asemenea, să vorbiți și despre planurile voastre de viitor.

Între 10 și 12, primești sarcini de serviciu care te depășesc ca experiență. Din 12 încolo, se reia contactul cu cei dragi departe. Unii amici pot să te ducă cu zăhărelul la un moment dat în intervalul 11-14 al lunii. Între 17 și 21, riști să fii cu banii dați și cu prieteniile pierdute. Dacă este vorba de invidie sau gelozie, ar fi mai bine să te gândești dacă nu cumva exagerezi nițel.

Aceeași situație riscă să se amplifice din 26 până-n 29, dar este în puterea ta să faci ceva în acest sens. Din 28 încolo, nivelul tău de nervozitate crește peste cotele obișnuite, deci caută metode să-ți gestionezi nervii. Cândva între 29 și 31, poți avea o discuție sau participi la un atelier care îți schimbă nițel sistemul de referință. Începi probabil să privește viața dintr-o altă perspectivă.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii ianuarie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 27 ianuarie 2017
Recomandari astrologice

Cand Mercur este in miscare retrograda, incercati sa fiti mai atent la modul in care comunicati! Diferentele de opinii pot iesi la iveala intr-un mod suparator. Desi aceste momente sunt de fapt ocazii bune de a clarifica lucrurile, asta se poate intampla numai de veti comunica intr-un mod diplomat si intelept. Altfel, rezultatul va fi doar o cearta inutila... (consultati tabelul planetelor retrograde)

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme