AstroFidelia English En 
Horoscop Taur

Horoscopul lunii Februarie pentru zodia Taur

Intervalul 4-7 februarie ar putea plana greu asupra nativilor/elor acestui semn care sunt implicați/te într-o relație la distanță ori care s-au distanțat, dintr-un motiv sau altul, de partener, dar dacă realizați cândva din 5 până-n 7 a lunii că mai răruț e mai drăguț, discuțiile voastre ar căpăta mai mult sens, mai ales între 9 și 11, ajutându-vă să găsiți soluția problemelor voastre.

Din 14 a lunii încolo, comunici parcă mai eficient cu șefii sau alte persoane influente, părerile tale în ceea ce privește chestiunile de pe ordinea de zi de la serviciu trădând profesionalismul și experiența agonisită. După 17 februarie, îți poate cădea cu tronc un superior sau o persoană situată pe o treaptă mai ridicată a ierarhiei sociale. Gândește-te dacă merită să faci primul pas.

Între data de 27 și sfârșitul lunii, poți cunoaște persoane noi care au potențialul de-a ajunge cu repeziciune la statutul de prieteni, dar e posibil ca, cel puțin în cazul unora, să te-nșeli amarnic. Cântărește deci de două ori ideea de a te alătura unei afaceri pe care o derulează. Nu este exclus, de asemenea, să-ți faci planuri cu bătaie lungă nefezabile, deci rămâi cu picioarele pe pământ.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii Februarie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 4 martie 2016
Recomandari astrologice

Evitati sa calatoriti la departare cand Jupiter si Mercur sunt in miscare retrograda (consultati tabelul planetelor retrograde).

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme