AstroFidelia English En 
Horoscop Taur

Horoscopul lunii februarie pentru zodia Taur

După data de 3, se poate ivi ocazia de a începe o relație departe de ochii curioșilor ori chiar de a da curs unei aventuri. Începând cu 5 a lunii, poți constata o ușoară deteriorare a stării tale de sănătate, motiv pentru care ar trebui să ai mai multă grijă de corpul tău.

Din 7 încolo, părerile tale pot cântări mai mult în luare deciziilor la serviciu. Intervalul 20-24 din februarie poate veni la pachet cu crize existențiale ori cu pendulări între credință și tăgadă. Zilele de 21 și 22 se anunță a fi cele mai reușite din această lună pe plan profesional. Profită așa cum se cuvine de ele, nu trece pe lângă oportunitățile care se ivesc și achită-te de sarcinile avute pe rol.

Bunăstarea ta fizică ori cea mentală pot fi greu încercate și-n intervalul 25-28 al lui februarie. Ori poate experimentezi o perioadă mai dificilă la locul de muncă. Oricare ar fi situația, nu-ți pierde cumpătul și caută să fii stăpân/ă pe tine însuți/ăți. Din 28 încolo, viața ta socială urmează o curbă ascendentă, cel mai probabil grație capacității tale de a te înțelege instinctual cu prietenii tăi.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii februarie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Urmariti horoscopul lunar video »

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 10 martie 2017
Recomandari astrologice

Actiunile si proiectele noi au mai mari sanse de reusita, daca sunt incepute atunci cand Luna este in crestere.

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme