AstroFidelia English En 
Horoscop Taur

Horoscopul lunii Aprilie pentru zodia Taur

Cândva după data de 5, ar putea reapărea în viața ta un fost partener, iar dacă ești implicat/ă deja într-o relație de lungă durată, ai putea fi tentat/ă să dai curs unei aventuri. Este de așteptat ca, din 6 încolo, abilitățile tale de comunicare și socializare să se potențeze vizibil. Profită de acest aspect și ieși mai mult în lume. Intervalul 14-18 pare să-ți prindă cel mai bine în această lună.

Începând cu data de 17, tu sau partenerul de viață ați putea trece prin crize violente de gelozie și posesivitate. Dacă relația voastră începe să devină una toxică, ia măsuri rapid și reveniți pe calea cea bună. Dacă la-nceputul lunii ai reînnodat legăturile cu un/o fost/ă iubit/ă sau ai început o relație ilicită, lucrurile s-ar putea întoarce împotriva ta cândva în decursul zilelor de 19 și/sau 20.

Nu-i exclus ca situația aceasta complicată de ordin sentimental să aibă parte de o turnură cel puțin surprinzătoare cândva în perioada cuprinsă între 22 și 24 aprilie. S-ar putea ca, după data de 28, să nu mai ai vorbele la tine, deci evită discuțiile care te-ar putea aduce la cuțite cu cei din anturajul tău. Din 30 încolo, șarmul și carisma te pot face de-a dreptul irezistibil/ă pe plan social.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii Aprilie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 3 iunie 2016
Recomandari astrologice

Cand Luna este in semne mutabile (Fecioara, Gemeni, Sagetator, Pesti), este oportun sa ne informam si sa aducem ajustari ingenioase proiectelor gospodaresti incepute, poate chiar sa le transformam in altceva decat am hotarat initial.

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme