Exploreaza sectiunile
Horoscop, zodiac
Reclama
AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Taur

Horoscopul lunii Mai pentru zodia Taur

Din întâi a lunii, îți vin idei de suplimentare a veniturilor, ori valorificare a resurselor și bunurilor aflate deja în posesie. Dacă-i implică cumva și pe alții, pe 3 și 4 e posibil să nu-ți împărtășească entuziasmul. Din 8 încolo, relațiile cu frații/surorile/verii/verișoarele sau vecinii se îmbunătățesc. Între 8 și 12, evită jocurile piramidale, dar și schemele de afaceri suspect de avantajoase!

Deși nu ești un cheltuitor din fire, începând cu data de 12, tentația de a băga mai adânc decât de obicei mâna în buzunar poate fi greu de ignorat. Ai grijă totuși să nu fie ale altora între 14 și 17, atentând astfel la bugetul tău și al partenerului de viață ori afaceri. Atmosfera din sfera socială se anunță caldă și primitoare din 16 până-n 18. Din 19 încolo, banii ți se pot scurge printre degete!

Între 21 și 23, s-ar putea să-ți cadă mai greu decât de obicei dacă cumnații, cumnatele, socrii, profesorii sau cei dragi din străinătate îți vorbesc de sus. Dacă te abții cu succes să nu le-o-ntorci în aceste zile, toată furia adunată-n acest răstimp riscă să dea pe-afară cândva între 25 și 28. În intervalul 24-29, ferește-te să-ți investești economiile în parteneriate fără niciun fel de garanție.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii Mai pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

Meniul sectiunii
Cursuri astrologie
Cautare
Cautare cu Google in AstroDex
Reclama
Cursuri si seminarii
Carti
Horoscop saptamanal chinezesc
Recomandari diverse
Recomandari astrologice

Din 7 in 7 ani (un sfert din ciclul lui Saturn), in viata fiecarui om se incheie o etapa importanta si incepe o alta. Daca va aflati la finele sau la inceputul unei astfel de etape, profitati de moment si luati cele mai intelepte decizii pentru viitorul dvs.!

Fidelia

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme