Exploreaza sectiunile
Horoscop, zodiac
Reclama
AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Taur

Horoscopul lunii Martie pentru zodia Taur

In primele trei zile ale lunii, viata ta profesionala risca sa se bata cap in cap cu cea de familie, poate pe fondul ultimelor intamplari de la munca. Incearca sa impaci si capra si varza. Intre 4 si 6, experientele sentimentale nefericite, reprimate in timp pot iesi la iveala in cazul nativilor acestei zodii. De acelasi avertisment au parte si nativele acestui semn in perioada 10-14 a lunii.

Din 13 incolo, indrazneste sa-ti faci sperante cu privire la viitor si sa lasi oamenii calzi si empatici sa intre in viata ta. Incepand cu 14, pot intarzia platile comisioanelor sau dividendelor sau poti intampina dificultati in plata creditelor si a ratelor. In 16 si/sau 17 poti realiza ca ai crezut orbeste in proiecte si oameni fara referinte. Iti recapeti sarmul si carisma dupa data de 17.

In 18 si/sau 19, tine minte ca nu tot ce zboara se mananca, mai ales cand vine vorba de micile afaceri cu prietenii. In consecinta, ar fi bine sa ai grija in ce fel de cercuri te invarti zilele acestea. Din 27 pana-n 29, priza ta la oameni pare sa nu-i incante pe membrii familiei doritori de atentie. Intre 29 si 31 martie, redevii stapan pe tine insuti si capabil sa intorci totul in favoarea ta.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii Martie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

Meniul sectiunii
Cursuri astrologie
Cautare
Cautare cu Google in AstroDex
Reclama
Carti
Horoscop saptamanal chinezesc
Recomandari diverse
Recomandari astrologice

Cand Venus este in miscare retrograda, e posibil sa izbucneasca conflicte in viata de cuplu. Abordate cu intelepciune, conflictele pot oferi ocazii de a clarifica nemultumirile si de a reanima relatia. Daca va pripiti insa, situatia poate degenera intr-o ruptura.

Fidelia

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme