AstroFidelia English En 
Horoscop Taur

Horoscopul lunii martie pentru zodia Taur

Dacă ai ținut relația de cuplu departe de ochii curioșilor, din 3 încolo pot apărea încurcături. În jurul zilei de 4, simți că nu te poți baza pe unii prieteni sau dimpotrivă, empatizează nesperat cu tine. Totuși, nu se recomandă să te implici în proiecte de grup sau să demarezi afaceri atunci. În cursul datei de 5, pot avea loc evenimente bulversante emoțional, dar vei vedea cât de tare ești.

Începând cu data de 9, nivelul tău de energie crește simțitor. Prin data de 12, evită să acorzi sau să iei împrumuturi întrucât se pot ivi complicații mai târziu. După data de 13, răbdarea ta poate fi limitată, deci gândește-te de două ori înainte să spui ori să faci ceva. În cursul zilei de 18, pot ieși la iveală chestiuni de cuplu pe care le voiai secrete. Starea ta de spirit pare să nu exceleze în 23.

La serviciu sau pe plan medical, te poți confrunta cu unele greutăți în jurul datei de 24. Fii cât se poate de optimist/ă și totul va fi bine. Prin data de 26, îți poate sări țandăra într-un fel care te ia pe tine și cei din jurul tău prin surprindere. Starea ta de spirit se schimbă în bine însă dup-aceea, fiind una chiar bună în 29. Din 31 încolo, abilitățile tale de comunicare se potențează vizibil.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii martie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Urmariti horoscopul lunar video »

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 21 aprilie 2017
Recomandari astrologice

Din 7 in 7 ani (un sfert din ciclul lui Saturn), in viata fiecarui om se incheie o etapa importanta si incepe o alta. Daca va aflati la finele sau la inceputul unei astfel de etape, profitati de moment si luati cele mai intelepte decizii pentru viitorul dvs.!

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme