Exploreaza sectiunile
Horoscop, zodiac
Reclama
AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Taur

Horoscopul lunii Octombrie pentru zodia Taur

Daca apar tensiuni in cuplu din pricina monotoniei asternute in dormitor sau a lipsei increderii ori a banilor, discutiile sincere te pot ajuta sa solutionezi conflictul. Zilele de 6 si 7 pot fi marcate de o acuta tensiune interioara, dar, in cele din urma, depinde de tine cum o administrezi. Intre 7 si 9, sanatatea ta poate fi ceva mai fragila sau se nasc divergente de opinie cu colegii de munca.

In cazul in care ti-ai pus renumele in joc pentru un tovaras de serviciu, ai pus bani de la tine pentru a finaliza o sarcina sau ti-a cazut cu tronc un coleg de munca, reconsidera aceste chestiuni. Intre 10 si 12, se pot agrava problemele de sanatate de care banuiai ca suferi in prima decada sau situatia de la serviciu se inrautateste. In 17 si 16, dau semne ca se-ndreapta.

Incepand cu 23, concentreaza-te pe relatia conjugala si pe cele profesionale. Poti reintra in gratiile unui colaborator sau client si-l recastigi cu usurinta pe cel drag. Poate acum e momentul potrivit sa vezi daca se poate lega ceva intre tine si colegul de munca. Seful iti poate restitui investitia personala, dar incearca sa inveti ceva de pe urma experientelor din aceasta luna.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii Octombrie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

Meniul sectiunii
Cursuri astrologie
Cautare
Cautare cu Google in AstroDex
Reclama
Carti de astrologie
Horoscop saptamanal chinezesc
Recomandari diverse
Recomandari astrologice

Evitati sa calatoriti la departare cand Jupiter si Mercur sunt in miscare retrograda (consultati tabelul planetelor retrograde).

Fidelia

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme