AstroFidelia English En 
Horoscop Taur

Horoscopul lunii decembrie pentru zodia Taur

După data de 2, se anunță o perioadă bună reluării/începerii de cursuri, delegațiilor peste hotare sau la mare distanță de casă, dar și seminarelor cu somități ale domeniului în care activezi. Din 7 încolo, se îndulcesc nițel lucrurile între tine și superiori și nu-i exclus ca unul dintre ei să-ți cadă cu tronc. Între 10 și 13, echilibrul interior de care te bucuri îți permite să faci față provocărilor.

Începând cu 19 decembrie, nu se recomandă călătoriile în străinătate sau la mare distanță de casă. Nici susținerea de examene nu este favorizată de astre după această zi. Tot din 19 încolo, ritmul vieții tale sociale se accelerează simțitor, fapt pentru care petreci mai mult timp cu prietenii. În 19 și/sau 20, delegațiile sau cursurile întreprinse îți oferă lecții valoroase de viață și profesionale.

Dacă muncești de sărbători, află că intervalul 24-26 decembrie se anunță a fi cel mai bun de luna aceasta din punct de vedere profesional. După data de 30, te poți înșela în privința unor prieteni, cel mai probabil pentru că îi consideri binevoitori când de fapt intențiile lor sunt altele. Oricare ar fi situația, cert este că-ți vor ieși în drum alte persoane care-ți împărtășesc viziunile și idealurile.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii decembrie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 9 decembrie 2016
Recomandari astrologice

Cand Jupiter este in miscare retrograda, s-ar putea ca placerile lumesti care va bucurau altadata sa-si piarda usor gustul. Este un moment in care lumea exterioara nu va mai da motive de fericire, astfel ca trebuie sa generati singur aceste momente din interior, pentru a trece peste obstacole sau pesimism. (consultati tabelul planetelor retrograde)

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme