Exploreaza sectiunile
Horoscop, zodiac
Reclama
AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Taur

Horoscopul lunii Iulie pentru zodia Taur

În intervalul 7-11 iulie, se pot arăta oportunități de a dezvolta proiecte sau prietenii cu persoane care-ți împărtășesc idealurile. Păstrarea aparențelor cu privire la atmosfera din familie sau chestiunile locative se poate solda cu conflicte în cuplu între 11 și 19 ale lunii. Din 8 încolo, se consolidează aceste amiciții, dar și parteneriate, progresele devenind vizibile în jurul zilei de 14.

Din 14 până-n 18, persoanele care-ți servesc drept modele sau călăuze în momente de răstriște ar putea emite judecăți de valoare cu privire influența acestor noi legături asupra ta. În jurul zilei de 19, poți ajunge să le dai dreptate, poate pentru că noile cunoștințe își bagă nasul unde nu le fierbe oala. Din 19 încolo, ai putea cauta să repari neajunsurile relației de cuplu și/sau cu copiii.

În jurul datei de 23, ai putea purta o discuție revelatoare cu partenerul care-ți permite să vezi în sufletul lui așa cum nu s-a mai întâmplat demult. Între 23 și 28, s-ar putea să vezi roșu în fața ochilor ori de câte ori cineva încearcă să intre cu bocancii în inima ta. Începând cu data de 25, e posibil să vezi defecte în relația cu partenerul și/sau cei mici chiar ș-acolo unde nu există de fapt.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii Iulie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

Meniul sectiunii
Cursuri astrologie
Reclama
Carti
Horoscop saptamanal chinezesc
Recomandari diverse
Recomandari astrologice

Daca Jupiter este in miscare retrograda, conturile cu autoritatile din viata dumneavoastra (mentori, sefi, politie, creditori etc.) s-ar putea regla in urma unor evenimente nu tocmai placute. Cautati sa nu va creati singur probleme! (consultati tabelul planetelor retrograde)

Fidelia

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme