Exploreaza sectiunile
Horoscop, zodiac
Reclama
AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Taur

Horoscopul lunii Octombrie pentru zodia Taur

Concentrarea eforturilor pe plan amoros, în relație cu copiii, dar și faptul că încerci să trăiești prezentul îți distrage atenția de la planurile de viitor, proiectele de grup și prieteni între 4 și 9. După data de 8, viața ta sentimentală capătă culoare, iar din 9 încolo, stai mai bine cu sănătatea și comunici eficient cu colegii de muncă. Din 9 până-n 12, îți dau târcoale gelozia și posesivitatea.

Progresele înregistrate în relația cu persoana iubită și/sau copiii au un efect benefic asupra moralului tău, fapt care se vede cu ochiul liber în intervalul 14-21 octombrie. Poate că nu strică prea multă iubire, dar poate dăuna unor legături de prietenie între 15 și 18. Nu trece cu vederea indicațiile superiorilor și cere părerea unui al doilea specialist dacă e cazul în zilele de 22 și 23.

Perioada cuprinsă între 24 și 27 octombrie se anunță a fi una extrem de reușită în cuplu și în raport cu cei mici. Unele afecțiuni netratate la timp sau vindecate doar parțial pot reveni în peisaj în zilele de 25 și 26 ale lunii. În plus, te poți trezi cu urgențe sau răsturnări de situație la muncă. Intervalul 29-31 înfierbântă și mai mult atmosfera din cuplu și te apropie mai mult de copii.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii Octombrie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

Meniul sectiunii
Cursuri astrologie
Reclama
Horoscop saptamanal chinezesc
Recomandari diverse
Recomandari astrologice

Cand Saturn este in miscare retrograda, cel mai bine este sa va retrageti, sa asteptati, sa analizati situatia, sa trageti niste concluzii si sa va planificati actiunile viitoare. Dar nu actionati acum! Rabdare! (consultati tabelul planetelor retrograde)

Fidelia

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme