Exploreaza sectiunile
Horoscop, zodiac
Reclama
AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Taur

Horoscopul lunii Aprilie pentru zodia Taur

Deși nu-ți prea stă în fire să acționezi sub impulsul momentului, sforțează-te nițel și fă așa cum îți dictează inima dacă în 2 și/sau 3 se redeschid unele răni emoționale ori dacă în 6 și/sau 7 te depășesc evenimentele din sfera familială. Orice s-ar întâmpla în intervalul 5-11, nu te pierde cu firea și nu te învinovăți fără motiv. Din 8 aprilie, preiei frâiele situației dintre tine și cei dragi.

Începând cu data de 11, accentul cade pe sectorul financiar. Poate că tendința ta generală va fi aceea de a-ți achiziționa tot felul de nimicuri, dar dacă reușești să te abții și te informezi de unde ai putea să le cumperi mai ieftin, nu ți s-ar crea o gaură în buget. Faptul că ești cumpătat la vorbă și nu sari la concluzii pripite te poate face remarcat în sensul bun al cuvântului după 15 a lunii.

În cazul tău, intervalul forte al lunii pare să fie 20-24 aprilie care te-ar putea surprinde extrem de încrezător în forțele proprii și asumat în tot ceea ce faci. În acest interval, poți învăța lucruri prețioase despre viață sau domeniul în care lucrezi. În perioada cuprinsă între 22 și 24, evenimentele din planul familial îți pot forța mâna, tentându-te să te abați de la principiile tale.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii Aprilie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

Meniul sectiunii
Cursuri astrologie
Cautare
Cautare cu Google in AstroDex
Reclama
Cursuri si seminarii
Carti
Horoscop saptamanal chinezesc
Recomandari diverse
Recomandari astrologice

Cand Mercur este in miscare retrograda, incercati sa fiti mai atent la modul in care comunicati! Diferentele de opinii pot iesi la iveala intr-un mod suparator. Desi aceste momente sunt de fapt ocazii bune de a clarifica lucrurile, asta se poate intampla numai de veti comunica intr-un mod diplomat si intelept. Altfel, rezultatul va fi doar o cearta inutila... (consultati tabelul planetelor retrograde)

Fidelia

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme