AstroFidelia English En 
Horoscop Taur

Horoscopul lunii octombrie pentru zodia Taur

Din 2 până-n 9, poți primi sarcini de serviciu care-ți testează experiența de muncă dobândită pân-acum. Din 7 încolo, te-nțelegi parcă mai bine cu colegii de muncă, iar între 10 și 12 conlucrați mai bine ca oricând. Cu toate acestea, termenele-limită greu de respectat și așteptările și mai dificil de îndeplinit îți pot da mari bătăi de cap în intervalul 12-15 octombrie. Fii organizat/ă.

Din 17 până-n 21, ferește-te să susții examene și să întreprinzi călătorii sau delegații peste hotare sau la mare distanță de casă. Începând cu data de 18, se animă atmosfera din dormitor. Zilele de 19 și 20 se anunță a fi solicitante la serviciu, ajungând să te resimți de pe urma lor. Din 24 încolo, comunici mai eficient cu partenerul de viață și/sau afaceri, clienții, dar și colaboratorii.

Gelozia și posesivitatea amenință, între 25 și 27, viitorul cuplului pe care-l formezi cu partenerul. Crizele existențiale îți pot da târcoale în intervalul 27-31 al lunii. Din 29 până-n 31, axează-te pe (re)construirea unei conexiuni emoționale puternice între tine și persoana iubită. În zilele de 30 și 31, caută să concepi planuri de lungă durată împreună cu cel drag. Setați-vă obiective de cuplu.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii octombrie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Actuala serie a cursurilor de astrologie si numerologie a inceput in 21 octombrie. Inca se mai pot face inscrieri pana vineri 28 octombrie.
Recomandari astrologice

Daca doriti sa aduceti ajustari unor idei si concepte sau aveti nevoie de timp pentru o mai buna documentare, profitati de momentele in care Mercur se afla intr-un semn mobil (Fecioara, Gemeni, Sagetator, Pesti).

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme