Exploreaza sectiunile
Horoscop, zodiac
Reclama
AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Taur

Horoscopul lunii Noiembrie pentru zodia Taur

Investeste in bunastarea ta fizica si mentala in prima decada a lui noiembrie. Daca crezi ca e nevoie, vorbeste cu cineva despre evenimentele prin care ai trecut sau rasfata-te cu sedinte de masaj si aromaterapie. Din 9 incolo, se cere rediscutat aspectul financiar al unui parteneriat sau chiar al cuplului, mai ales daca au intervenit neintelegeri pe aceasta tema in lunile trecute.

E posibil ca un conflict sa ajunga in instanta, nefiind exclus sa apara o citatie intre 9 si 13, iar cei implicati nu se vor da in laturi de la nimic. Poti trece printr-un impas in cuplu din 12 pana-n 14 care-ti poate afecta serios viata de familie. Barbatii nascuti sub acest semn pot incepe o relatie complicata cu o colega de munca. In rest, mediul profesional va trece prin transformari vizibile.

Daca ti-ai pus sperante prea mari in restructurarile de la munca ori in finalitatea eforturilor depuse recent in acest sector, poti descoperi candva intre 20 si 22 ca situatia sta altfel. In cuplu, pot aparea probleme de incredere si indoieli vis-a-vis de partener din 25 pana-n 27, mai ales daca initiativele de redresare din prima decada n-au dat roade. Evita cheltuielile exagerate dupa 28!

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii Noiembrie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

Meniul sectiunii
Cursuri astrologie
Cautare
Cautare cu Google in AstroDex
Reclama
Carti
Horoscop saptamanal chinezesc
Recomandari diverse
Recomandari astrologice

Evitati sa va programati interventiile chirurgicale atunci cand este Luna Plina (plus cate o zi inainte si dupa)! Bineinteles, urgentele nu intra in discutie.

Fidelia

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme