AstroFidelia English En 
Horoscop Taur

Horoscopul lunii septembrie pentru zodia Taur

Dacă treci prin greutăți în jurul datei de 2, apelează la ajutorul familiei. Lucrurile se dinamizează pe plan domestic în preajma datei de 3, dar ai grijă să nu se ajungă la ceartă. Din 5 a lunii încolo, vorbești mai ușor pe limba celor dragi. Tot începând din 5, ești mai activ/ă pe scena de dating. După data de 10, comunici parcă mai eficient cu copiii, dar și cu persoana iubită.

Poți trece prin momente dificile în jurul datei de 12, dar familia se poate dovedi de un real ajutor. Burlacii/țele acestui semn pot cunoaște pe cineva special în preajma zilei de 16. Se prefigurează evenimente mai puțin plăcute în jurul datei de 18, dar cei dragi ai casei îți sunt alături. În preajma datei de 20, te împarți greu între prieteni și partener. După data de 20, dragostea plutește în aer.

Dacă vrei să evadezi din coditian câteva zile cu copiii și/sau partenerul, ar fi cel mai bine în jurul zilei de 22. În preajma datei de 24, poate fi dificil să te împarți echitabil între prieteni și persoana iubită. Nu da dovadă de gelozie și posesivitate în jurul zilei de 25. În preajma datei de 29, trebuie să alegi între amici și iubit/ă. După 30, ai mai mult randament și te informezi în privința sănătății.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul lunar, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să cititi şi zodia corespunzătoare.

Horoscopul lunii septembrie pentru fiecare zodie

Citiţi şi pentru luna următoare »

Urmăriţi horoscopul lunar video »