AstroFidelia English En 
Horoscop Taur

Horoscopul lunii noiembrie pentru zodia Taur

Profesional sau din punct de vedere medical, se prea poate ca, în cursul sau în preajma zilei de 4, să nu te simți tocmai în apele tale. Din 5 încolo, străduiește-te astfel încât să nu apară discuții în contradictoriu legate de bani sau încredere cu asociații și/sau persoana iubită. După data de 7, se anunță o perioadă bună pentru perioada de cuplu sau pentru parteneriatul în care ești implicat/ă.

În cursul sau în preajma zilei de 13, se întrevede o perioadă bună să legi parteneriate, dar bine ar fi să te ferești să faci împrumuturi. În jurul sau în cursul zilei de 16, este benefică orice activitate care implică conturarea de planuri de viitor în asociere cu persoana iubită și/sau asociații. În jurul sau în cursul zilei de 19, se prea poate să treci prin momente dificile la serviciu sau cu sănătatea.

Dacă treci prin evenimente mai puțin plăcute în preajma sau în jurul datei de 25, ține cont că ele sunt menite să te facă să vezi că ești mai puternic/ă decât te-ai fi așteptat. S-ar putea ca, în jurul sau în preajma zilei de 28, să ai parte de discuții în contradictoriu cu partenerul de viață și/sau afaceri pe seama banilor sau a lipsei de încredere. Poate n-ar strica să credeți mai mult în voi.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul lunar, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să cititi şi zodia corespunzătoare.

Horoscopul lunii noiembrie pentru fiecare zodie

Citiţi şi pentru luna următoare »

Urmăriţi horoscopul lunar video »