Horoscop, astrologie, zodiac : AstroDex AstroDex Fidelia
Exploreaza sectiunile
 

AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Taur

Horoscopul lunii August pentru zodia Taur

In cazul in care planuiesti sa vinzi un imobil sau un teren ori te bate de ceva timp gandul sa-ti renovezi locuinta, cel mai indicat ar fi sa-l pui pe piata sau sa incepi lucrarile candva in apropierea zilei de 3 august. Daca alti membrii ai familiei sunt co-proprietari ai acestei proprietati, asigura-te ca le-ai cerut parerea si acordul, caci altfel zilele de 8 si 9 pot fi tensionate.

Fie ca te ocupi de chestiuni locative sau nu, cert este ca familia si casa ta sunt un motiv de mandrie pentru tine in a doua decada a lunii. Din 15 august incolo, poti avea parte de succes fulminant daca-ti deschizi o afacere personala, valorificandu-ti un hobby sau un talent. Desi premisele sunt favorabile, ai grija ce decizii cu bataie lunga iei in jurul zilelor de 18-19 august.

Responsabilitatile parintesti te preocupa intens pana in 23 august. Poate ca cei mici isi doresc sa mearga intr-o tabara singuri sau se gandesc sa urmeze studiile in strainatate. Norocul tau este ca ai toate atuu-urile sa faci alegerea potrivita. Pana la sfarsitul lunii, incearca sa-ti clarifici probleme cu partenerul. Poti descoperi ca un asociat sau coleg de munca te sapa pe la spate.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii August pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

Horoscop, zodiac
Meniul sectiunii
Cursuri astrologie
Reclama
Carti de astrologie
Horoscop saptamanal chinezesc
Recomandari diverse
Recomandari astrologice

Cand Venus este in miscare retrograda, e posibil sa izbucneasca conflicte in viata de cuplu. Abordate cu intelepciune, conflictele pot oferi ocazii de a clarifica nemultumirile si de a reanima relatia. Daca va pripiti insa, situatia poate degenera intr-o ruptura.

Reclama
AstroDex
» Astrograme personalizate
» Dictionar de termeni astrologici
» Catalog VIP
Horoscop
» Horoscop lunar
» Horoscop saptamanal
» Horoscop zilnic
Diverse
» Horoscop 2014
» Horoscop chinezesc
» Horoscop dragoste
Astrologie
» Ceasul astrologic
» Swiss ephemeris
» Calendar astrologic, evenimente
Copyright ©
Editura Fidelia
Termeni si conditii Harta sitului Despre noi Contact

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme