AstroFidelia English En 
Horoscop Taur

Horoscopul lunii ianuarie pentru zodia Taur

În jurul sau în cursul zilei de 6, se prea poate să te confrunți cu unele crize existențiale sau de natură spirituală. Dacă ești implicat/ă într-o relație la distanță, se prea poate ca în preajma sau în cursul zilei de 9 să întâmpinați probleme. Din 11 încolo, comunici însă mai ușor cu cei dragi care sunt plecați peste hotare sau cu rudele partenerului, dar evită subiectele sensibile în jurul lui 13.

S-ar putea ca acest lucru să te aducă în preajma aceleiași date pe marginea prăpastiei din punct de vedere emotional. Din 18 încolo, reușești să te faci mai ușor plăcut/ă în cercurile înalte și chiar în ochii superiorilor. Profită la maximum de cest lucru. În cursul sau în jurul zilei de 24, ar fi de dorit să nu susții examene importante sau să nu întreprinzi călătorii prea lungi în afara țării.

Din 26 încolo, atmosfera dintre tine și partenerul de viață și/sau afaceri, clienți și colaboratori ar putea devein mai încărcată, dar dacă manageriezi această tensiune bine, se prea poate să reglați cu această ocazie raportul de forte dintre voi. În cursul sau în jurul lui 28, te pot pândi frustrările la adresa propriei personae. Din 31 încolo, vorbești parcă mai ușor pe limba superiorilor tăi.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul lunar, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să cititi şi zodia corespunzătoare.

Horoscopul lunii ianuarie pentru fiecare zodie

Citiţi şi pentru luna următoare »

Urmăriţi horoscopul lunar video »