AstroFidelia English En 
Horoscop Vărsător

Horoscopul lunii decembrie pentru zodia Vărsător

În cursul sau în jurul zilei de 1, poți întâmpina unele greutăți financiare. După data de 1, viața ta socială devine mai animată decât până acum. Din 3 încolo, comunici însă mai deficitar cu unii amici. În jurul sau în cursul zilei de 6, se prea poate să se ajungă la o ceartă de proporții. Din 9 încolo, ești ceva mai determinat/ă să te remarci pe plan profesional. Șanse vei avea cu duiumul.

Dacă urmărești să negociezi un contract sau să semnezi o înțelegere, bine ar fi s-o faci în cursul sau în preajma zilei de 10. Tot în jurul acelei date, nu investi în proiecte de viitor sau planuri care nu au fost suficient puse la punct. În cursul sau în jurul zilei de 15, viața ta socială reintră pe făgașul normal. În cursul sau în jurul lui 20, găsești oameni dispuși să investească în ideile tale.

Din 20 încolo, ești mai introvertit/ă decât de obicei. După 23, comunici din nou ușor cu amicii. În cursul sau în preajma lui 25, pot intervene iar probe în prietenia voastră. Din 25 încolo, poți fi tentat/ă să începi o relație departe de ochii curioșilor. În cursul sau în preajma zilei de 28, ar fi de dorit să nu faci infuzii de capital prea mari în planuri de viitor sau în proiecte de viitor nesigure.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul lunar, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să cititi şi zodia corespunzătoare.

Horoscopul lunii decembrie pentru fiecare zodie

Citiţi şi pentru luna următoare »

Urmăriţi horoscopul lunar video »