AstroFidelia English En 
Horoscop Varsator

Horoscopul lunii august pentru zodia Varsator

După data de 2, se pot întâmpla multe-n viața ta socială. Din 5 încolo, parcă te-nțelegi mai bine cu partenerul de viață și/sau afaceri. Între 5 și 7, indicat ar fi să nu faci investiții mari în planuri de viitor ori proiecte de grup. În zilele de 7 și 8, poți avea parte de provocări în plan financiar. Evenimentele care au loc din 10 până-n 12 îți readuc aminte cât de puternic/ă ești cu adevărat.

Începând cu data de 12, se degripează rotițele planurilor tale de viitor, dar și al proiectelor de grup, dar s-ar dori ca, cel puțin între 12 și 14, să nu verși prea mult capital în ele. Financiar, te-ai putea descurca destul de greu din 13 până-n 15. Discută deschis despre bani cu asociatul/a și/sau cu persoana iubită între 19 și 26. Ideile de afaceri te pot usca de bani din 26 până-n 29 ale lunii.

După data de 30, pot apărea neînțelegeri între tine și partenerul de viață și/sau afaceri pe seama banilor. Fie n-ați fost suficient de sinceri unul cu celălalt sau ați comunicat defectuos pe marginea acestui subiect, cert este că ați putea ajunge la certuri aprinse din această privință. De dorit ar fi să remediați acest aspect și să nu vă mai ascundeți nimic, cel puțin pe această temă.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii august pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 9 septembrie 2016
Recomandari astrologice

Cand Jupiter este in miscare retrograda, s-ar putea ca placerile lumesti care va bucurau altadata sa-si piarda usor gustul. Este un moment in care lumea exterioara nu va mai da motive de fericire, astfel ca trebuie sa generati singur aceste momente din interior, pentru a trece peste obstacole sau pesimism. (consultati tabelul planetelor retrograde)

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme