AstroFidelia English En 
Horoscop Varsator

Horoscopul lunii decembrie pentru zodia Varsator

După data de 2, mintea ta este mai activă decât de obicei, născocind tot felul de scenarii care mai de care mai rupte de realitate. Începând cu 7 decembrie, șarmul și carisma ta depășesc cotele obișnuite. Intervalul 10-13 al lunii se prefigurează a fi unul propice să-ți faci prieteni noi, să atrago sponsori sau să cauți membri în cadrul unei echipe care să dezvolte un plan de afaceri.

Din 19 încolo, ar i cazul să-ți schimbi tiparele de gândire. În caz contrar, acestea te țin pe loc sau chiar contribuie la involuția ta. Tot începând din acea zi, se înmulțesc oportunitățile de câștig, dar ține cont de faptul că vin la pachet cu cheltuieli pe măsură. Zilele de 19 și 20 se remarcă prin faptul că riști să acționezi în viziunea unor scenarii nelalocul lor. Nu lăsa fricile să te domine.

Dacă sărbătorile de iarnă te surprind la mare depărtare de casă, în străinătate, rudele apropiate ale partenerului sau cei dragi stabiliți peste hotare sau la o distanță apreciabilă de localitatea de baștină. După data de 30, pot apărea oportunități de câștig care riscă să se dovedească a fi mai mult pagube decât șanse de a-ți rotunji veniturile. Gândește-te de două ori dacă să profiți de ele.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii decembrie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 9 decembrie 2016
Recomandari astrologice

Cand Venus este in miscare retrograda, e posibil sa izbucneasca conflicte in viata de cuplu. Abordate cu intelepciune, conflictele pot oferi ocazii de a clarifica nemultumirile si de a reanima relatia. Daca va pripiti insa, situatia poate degenera intr-o ruptura.

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme