AstroFidelia English En 
Horoscop Varsator

Horoscopul lunii februarie pentru zodia Varsator

Primele două zile ale lunii riscă să nu te găsească într-o stare de spirit prea bună, cel mai probabil pentru că te simți ocolit/ă de noroc și nu înțelegi unde și cum anume ai greșit. Începând cu data de 3, șarmul și carisma ta se accentuează considerabil. Dacă urmezi cursuri sau ți-ai programat deplasări peste hotare sau la mare distanță de casă din 5 încolo, pot apărea întârzieri sau amânări.

După data de 7, abilitățile tale de comunicare și socializare se potențează vizibil. Între 20 și 24 a lunii, nu te implica în intrigi și gândește de două ori înainte să emiți judecăți de valoare pe baza zvonurilor sau a bârfelor. S-ar părea că zilele de 21 și 22 vor fi cele mai reușite de luna aceasta în ceea ce te privește. Profită de ele la maximum petrecând timp cu persoana iubită și/sau cu copiii.

Intervalul 25-28 februarie poate veni la pachet cu divergențe pe seama diferențelor de mentalitate dintre tine și interlocutorii tăi. După data de 26 a lunii, ți se pot înmulți ideile despre cum anume îți poți valorifica economiile și/sau suplimenta veniturile. Bine ar fi totuși să realizezi la timp că nu toate dintre ele sunt fezabile. Investește timp și energie doar în cele ce pot fi puse în practică.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii februarie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Urmariti horoscopul lunar video »

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 10 martie 2017
Recomandari astrologice

Cand Luna este in semne mutabile (Fecioara, Gemeni, Sagetator, Pesti), este oportun sa ne informam si sa aducem ajustari ingenioase proiectelor gospodaresti incepute, poate chiar sa le transformam in altceva decat am hotarat initial.

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme