Exploreaza sectiunile
Horoscop, zodiac
Reclama
AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Varsator

Horoscopul lunii Decembrie pentru zodia Varsator

Nimic nu te poate opri incepand cu data de 5 a lunii. Esti plin de energie, determinat, increzator in fortele proprii si gata de actiune, tonus de invidiat care este greu de trecut cu vederea de catre ceilalti. Cu toate acestea insa, s-ar putea sa-i cam roada pizma pe cei din jur cand te vad pus pe fapte mari, iar dupa ziua de 8, sa-ti cam moara laudatorii printre care se numara si petitorii.

Acesta nu e un motiv suficient de bun ca, in a doua decada a lunii, sa capitulezi in fata atacurilor familiei, indreptate, mai mult ca sigur, involuntar in directia ta si sa crezi ca felul in care vezi tu lumea e gresit. Totusi, ajungi, intr-un fel sau altul, din 17 incolo, sa realizezi ca nu-i chiar o gluma legea lui Murphy care zice ca ce-i bun in viata e imoral, iti face rau sau ingrasa.

Poate ca, in tranzitul lui prin Scorpion, Saturn a antrenat schimbari majore in felul in care te percep ceilalti, conducand, dupa caz, fie la consolidarea pozitiei sociale sau a functiei profesionale ori la o nefericita retrogradare. Cand intra-n Sagetator, se cade sa fii selectiv pe plan social si aspirational, alegand proiectele, prieteniile si ambitiile care-ti deschid noi orizonturi.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii Decembrie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

Meniul sectiunii
Cursuri astrologie
Cautare
Cautare cu Google in AstroDex
Reclama
Carti
Horoscop saptamanal chinezesc
Recomandari diverse
Recomandari astrologice

Daca Jupiter este in miscare retrograda, conturile cu autoritatile din viata dumneavoastra (mentori, sefi, politie, creditori etc.) s-ar putea regla in urma unor evenimente nu tocmai placute. Cautati sa nu va creati singur probleme! (consultati tabelul planetelor retrograde)

Fidelia

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme