Exploreaza sectiunile
Horoscop, zodiac
Reclama
AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Varsator

Horoscopul lunii Aprilie pentru zodia Varsator

Dacă în 2 și/sau 3 pierzi controlul situației dintre tine și cel drag și dacă în 6 și/sau 7 începi să te distanțezi de prieteni, fie voluntar ori involutar, înseamnă că a venit vremea să nu te mai ascunzi pe după deget și să spui lucrurilor pe nume. Cele mai rapide rezultate se vor vedea după 8 pe plan sentimental. Între 5 și 11, încearcă să nu lași temerile și frustrările să vorbească în locul tău.

Din 11 încolo, revin în atenția ta relațiile cu partenerul și copiii. Se dorește să descoperi acele preocupări care vă plac tuturor și prin care ați reuși să comunicați liber. După data de 15, se sedimentează progresele făcute încă de la începutul celei de-a doua decade a lunii, semn că activitățile de familie pe care le-ați făcut în acest răstimp pot deveni obiceiuri pentru voi toți.

În ultima decadă a lui aprilie, apele revin în matca lor și toate lucrurile par să se așeze în favoarea ta, cel puțin între 20 și 24 aprilie. Deși provocările întâmpinate ca familie n-au făcut, în definitiv, decât să vă aducă mai aproape și să vă solidifice relația, ține cont că, în intervalul 22-24 al lunii, se cade să te concentrezi în aceeași măsură pe rolul tău de partener de cuplu, dar și de familist.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii Aprilie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

Meniul sectiunii
Cursuri astrologie
Cautare
Cautare cu Google in AstroDex
Reclama
Carti
Horoscop saptamanal chinezesc
Recomandari diverse
Recomandari astrologice

Cand Marte este in miscare retrograda, este posibil ca randamentul dvs. sa scada si sa deveniti mai irascibil. Nu actionati pripit! Manati fiind de o neliniste interioara, ati putea porni spre o directie gresita. E un moment bun sa meditati si sa va controlati corpul.

Fidelia

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme