AstroFidelia English En 
Horoscop Varsator

Horoscopul lunii octombrie pentru zodia Varsator

Din 2 până-n 9, te pasc crizele existențiale. Din 7 încolo, intri în contact cu persoane de la care ai mult de învățat, mai ales în intervalul 10-12 octombrie. Cu toate acestea, depinde doar de tine să-ți dai seama că întrebările pe care ți le pui sunt retorice. Cu cât realizezi mai repede acest lucru, cu atât ai parte de mai puține momente în care te simți pierdut/ă și neajutorat/ă. Fii realist/ă.

Dacă nu conștientizezi acest lucru, regretele și temerile riscă să năvălească peste tine în intervalul 17-21. După data de 18, te bucuri de mai multă popularitate. Diferențele de mentalitate dintre tine și interlocutori pot duce la conflicte în zilele de 19 și 20. Din 24 încolo, te-nțelegi mai bine cu șefii sau îți cade cu tronc cineva situat pe o treaptă socială sau profesională superioară.

Proiectele de grup ori planurile tale de viitor pt necesita, între 25 și 27, investiții mai mari decât ești tu capabil/ă momentan. Nu apela urechea la bârfe și nu răspândi zvonuri, mai ales în intervalul 27-31 octombrie. Viața ta socială pare să se apropie de ceea ce-ți dorești tu să fie cândva din 29 până-n 31. Se anunță mari noroace de câștig în zilele de 30 și 31. Profită de ele.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii octombrie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 21 octombrie 2016
Recomandari astrologice

Evitati sa va programati interventiile chirurgicale atunci cand este Luna Plina (plus cate o zi inainte si dupa)! Bineinteles, urgentele nu intra in discutie.

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme