AstroFidelia English En 
Horoscop Varsator

Horoscopul lunii Februarie pentru zodia Varsator

Unele frustrări, nemulțumiri, temeri sau evenimente mai puțin plăcute din trecut te pot împinge să vorbești și să te porți într-un fel care nu-ți face cinste între 4 și 7 februarie. Dar dacă acorzi timp meditației și introspecției din 5 până-n 7, rezultatele pozitive se vor vedea chiar în intervalul 9-11 al lunii. Este vital așadar să-ți pui ordine-n gânduri și să-nveți să-ți controlezi impulsurile.

Din 14 încolo, s-ar putea să fii mai comunicativ decât de obicei, reușind, cu puțin efort, să vorbești pe limba oricui, fapt care te face mai popular decât în mod obișnuit. Începând cu data de 17, șarmul și carisma-ți caracteristice sunt potențate de astre, ceea ce-nseamnă c-ai putea exercita o mare putere de atracție în a doua și a treia decadă a lui februarie. Revitalizează-ți viața socială.

Cândva între 27 și finele lunii este imperios necesar să-ți ții o evidență cât se poate de clară a bugetului tău întrucât ți-ar putea aluneca banii printre degete fără să-ți dai seama, constatând abia atunci când este prea târziu. De asemenea, indicat ar fi să te gândești de două ori înainte de a-ți investi economiile sau a-ți pune posesiunile la bătaie pentru o idee de afacere fără nicio garanție.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii Februarie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 4 martie 2016
Recomandari astrologice

Daca doriti sa perseverati cu studiul intr-o anumita directie si sa aprofundati un anumit concept, profitati de momentele in care Mercur se afla intr-un semn fix (Taur, Leu, Scorpion, Varsator).

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme