AstroFidelia English En 
Horoscop Varsator

Horoscopul lunii Aprilie pentru zodia Varsator

Abilitățile tale sociale și de comunicare se potențează considerabil după data de 5, deci n-ar trebui să te mire dacă te faci plăcut/ă cu ușurință indiferent de mediul pe care-l frecventezi. Din 6 încolo, ți-e mai ușor să te înțelegi cu părinții, dar și cu partenerul în ceea ce privește chestiunile casnice și familiale. Intervalul 14-18 este favorabil momentelor de reflecție și retrospectivelor.

Începând cu data de 17, s-ar putea să fii ceva mai puțin activ pe plan social, preferând să te limitezi la anturajul consacrat. Unele proiecte sau afaceri puse pe picioare luna trecută ar putea evolua ceva mai lent, dar nu te impacienta. Profită de acest prilej și finisează-le din mers. Cândva în zilele de 19 și 20, te-ar putea prinde din urmă unele greșeli din trecut sau vorbe spuse la mânie.

În intervalul 22-24 aprilie, evită să stai prea mult în preajma rudelor apropiate sau a vecinilor, chiar dacă de regulă vă aveți bine. Ține minte că mai răruț este mai drăguț. După data de 28, ai putea comunica mai puțin eficient cu părinții. Din 30 încolo, se mai liniștesc apele, dar nu-i decât o perioadă de acalmie. Dacă nu vorbiți aceeași limbă, problemele vor reveni destul de curând.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii Aprilie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 3 iunie 2016
Recomandari astrologice

Daca Jupiter este in miscare retrograda, conturile cu autoritatile din viata dumneavoastra (mentori, sefi, politie, creditori etc.) s-ar putea regla in urma unor evenimente nu tocmai placute. Cautati sa nu va creati singur probleme! (consultati tabelul planetelor retrograde)

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme