AstroFidelia English En 
Horoscop Vărsător

Horoscopul lunii iunie pentru zodia Vărsător

În cursul sau în jurul lui 1, stai desul de bine cu banii,iar din punctual de vedere al comunicării, vorbești pe limba tuturor. În cursul sau în preajma lui 2, te înțelegi în continuare perfect cu toată lumea. În cursul sau în jurul lui 5, pot apărea unele provocări la locul de muncă. În cursul sau în preajma lui 6, se prea poate să se ivească cheltuieli mari. Din 12 încolo, comunici bine la muncă.

În cursul sau în preajma lui 13, interacțiunile cu partenerul de viață și/sau afaceri sunt cât de cât mai armonioase. În cursul sau jurul lui 14, nu lăsa familia să se implice în probleme de cuplu. În cursul sau preajma lui 15, apar provocări la serviciu sau pe partea de sănătate. În cursul sau jurul lui 19, stai mai bine cu banii. În cursul sau preajma lui 21, apar tensiuni în relația cu cel drag.

În cursul sau jurul lui 23, riscă să recidiveze unele stări de discomfort sau poate iar ai parte de dificultăți la serviciu. În cursul sau preajma lui 25, s-ar putea să te ciondănești cu partenerul de viață și/sau de afaceri. După data de 26, s-ar putea să ai o atitudine mai exploziv/ă. Din 29 iunie încolo, comunici mai bine cu cel drag. În cursul sau jurul lui 30, apar tensiuni pe teme domestice.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul lunar, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să cititi şi zodia corespunzătoare.

Horoscopul lunii iunie pentru fiecare zodie

Citiţi şi pentru luna următoare »

Urmăriţi horoscopul lunar video »