AstroFidelia English En 
Horoscop Varsator

Horoscopul lunii ianuarie pentru zodia Varsator

După data de 3, se întrevăd oportunități de a-ți suplimenta veniturile și/sau valorifica economiile. Începând cu 4 a lunii, comunici mai puțin eficient cu prietenii, membrii grupului care ai pe rol un proiect și cu finanțatorii, dar lucrurile intră pe făgașul normal din 8 încolo. Scenariile care mai de care mai îndepărtate de realitate pe care ți le faci între 10 și 12 riscă să se întoarcă împotriva ta.

După data de 12, meditația și introspecția sunt cele mai de nădejde aliate ale tale. Organizează-ți finanțele cu cel mai mare simț de răspundere din 11 până-n 14. Altfel, se poate ivi o gaură în buget pe care nu reușești să ți-o explici nicicum. Din 17 până-n 21 cel puțin, stai departe de investițiile în proiectele de grup care nu prezintă garanții ori de planurile de viitor nefezabile.

Între 26 și 29, interdicția nu mai este la fel de puternică, dar tot ar fi bine să fii prudent/ă în acest sens. După data de 28, ai putea fi mai agresiv decât de obicei în comunicare, motiv pentru care nu este indicat să abordezi subiecte de discuție prea delicate. Intervalul 29-31 ianuarie poate veni la pachet cu unele revelații care par să te miște suficient încât să-ți schimbi într-un fel optica.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii ianuarie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 27 ianuarie 2017
Recomandari astrologice

Daca doriti sa aduceti ajustari unor idei si concepte sau aveti nevoie de timp pentru o mai buna documentare, profitati de momentele in care Mercur se afla intr-un semn mobil (Fecioara, Gemeni, Sagetator, Pesti).

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme