Exploreaza sectiunile
Horoscop, zodiac
Reclama
AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Varsator

Horoscopul lunii August pentru zodia Varsator

Dacă până acum ți se părea apăsătoare poziția ta în ierarhia socială sau profesională, încă din prima zi a lunii suporți mai lesne așteptările care vin odată cu ea. Chiar și așa, în jurul datei de 3, apar în peisaj persoane care atentează la statutul tău în aceste domenii de viață. Din 7 încolo, o vizită la notar te poate feri de încurcături cu persoanele de care te leagă anumite sume de bani.

După data de 9, viața ta de cuplu se urnește din loc, fie pentru că întâlnești pe cineva special, fie că se deschide un nou capitol alături de partener. Dacă din 16 iulie 2014 încoace competiția pe plan social a fost mai acerbă sau te-ai împlinit pe plan sentimental, odată cu intrarea lui Jupiter în Fecioară din 11 august, susții progresul prin investiții considerabile de energie, timp și bani.

Din 27 încolo, se dorește să-ți direcționezi forțele către continuarea studiilor, dar și să iei în calcul întreprinderea unei călătorii pe alte meleaguri, indiferent dacă urmărește dezvoltarea personală, vizitarea cuiva drag, perfecționarea continuă în domeniul în care lucrezi sau doar recreerea. În orice caz, își pune amprenta negreșit pe evoluția ta imediată ca om și profesionist.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii August pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

Fidelia

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme