Horoscop, astrologie, zodiac : AstroDex AstroDex Fidelia
Exploreaza sectiunile
 

AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Varsator

Horoscopul lunii Iulie pentru zodia Varsator

Probabil ca n-ai castigat cat ai sperat din speculatii financiare luna trecuta sau o relatie care a inceput ca prin minune s-a incheiat la fel de brusc zilele trecute. Inca de la debutul lui iulie, norocul revine de partea ta prin mici castiguri, apropiere de copii, dar si petitori. Incepand cu 13 iulie, concentreaza-ti fortele la serviciu, dar nu fi sedentar pentru ca risti sa acumulezi kilograme!

In cazul in care nu ai reusit pana acum sa-ti gasesti jumatatea, Jupiter in Leu promite sa te sprijine in acest demers in urmatorul an. Insa Marele Benefic ii va ajuta doar pe cei care se ajuta singuri, deci asigura-te ca iesi, socializezi si cunosti persoane noi. In plus, reusesti sa reintri in gratiile superiorilor sau sa-ti redresezi imaginea publica daca a avut de suferit in ultima vreme.

Probabil ca persoana potrivita nu va aparea in viata ta in ultima decada a lunii iulie, dar nu-ti pierde increderea in Jupiter. Poate trece pe langa tine alesul sau aleasa si nu-l/o vei observa, fiind prea ocupat sa-ti plangi de mila. In cazul in care ai suferit un abuz din partea conducerii, Marte in Scorpion te determina sa-ti aperi drepturile si sa ceri o explicatie candva dupa 26 iulie.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii Iulie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

Reclama
AstroDex
» Astrograme personalizate
» Dictionar de termeni astrologici
» Catalog VIP
Horoscop
» Horoscop lunar
» Horoscop saptamanal
» Horoscop zilnic
Diverse
» Horoscop 2014
» Horoscop chinezesc
» Horoscop dragoste
Astrologie
» Ceasul astrologic
» Swiss ephemeris
» Calendar astrologic, evenimente
Copyright ©
Editura Fidelia
Termeni si conditii Harta sitului Despre noi Contact

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme