Exploreaza sectiunile
Horoscop, zodiac
Reclama
AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Varsator

Horoscopul lunii Octombrie pentru zodia Varsator

Organizează-ți bugetul ca să poți face față obligațiilor financiare din parteneriatul de viață ori afaceri între 4 și 9. Din 8 încolo, dragostea se măsoară în capacitatea de a duce greul în doi, iar după 9, reiei studii întrerupte sau întreprinzi o călătorie amânată. Continuarea relației de cuplu sau afaceri depinde de cum se soluționează o problemă de încredere sau financiară între 9 și 12.

Intervalul 14-21 octombrie se arată a fi propice reglării conturilor cu trecutul, desprinderii de atașamentele toxice, dar și restabilirii echilibrului sufletesc. Între 15 și 18, e nevoie de disponibilitate din partea ta și a partenerului pentru a trece peste o trădare sau lipsurile financiare. În zilele de 22 și 23, poți pendula între credință și tăgadă în sistemul tău de valori și principii.

În perioada cuprinsă între 24 și 27, culegi roadele faptului că ai investit timp, energie, bani și încredere în relația de cuplu și/sau profesională. Deși agresivitatea nu te caracterizează, felul tranșant și direct în care te exprimi dă altceva de înțeles în zilele de 25 și 26. Parteneriatele de afaceri se dovedesc deosebit de lucrative în intervalul 29-31 al lunii. Obții profiturile scontate!

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii Octombrie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

Reclama
Meniul sectiunii
Cursuri astrologie
Reclama
Horoscop saptamanal chinezesc
Recomandari diverse
Recomandari astrologice

Cand Mercur este in miscare retrograda, cele mai eficiente activitati sunt cele care incep cu "re": reanalizare a ideilor si informatiilor, revizuire a contractelor, revederea unor prieteni vechi, s.a.m.d. (consultati tabelul planetelor retrograde)

Fidelia

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme