Horoscop, astrologie, zodiac : AstroDex AstroDex Fidelia
Exploreaza sectiunile
 

AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Varsator

Horoscopul lunii August pentru zodia Varsator

Relatiile sentimentale, parteneriatele, colaborarile sau alte tipuri de conexiuni pe care le stabilesti cu oamenii din jurul tau, asadar intreg planul tau relational este stimulat intens luna aceasta. Pana in 3 august, sunt favorizate asocierile de natura profesionala si legaturile create cu persoanele care au preocupari similare. Nu uita insa ca personalitatile asemanatoare se aprind usor!

Din 15 august incolo, se arata beneficiile acestor relatii. Poate ca se leaga ceva la nivel sentimental sau se fructifica asocierile pe care le-ai facut. Perioada cuprinsa intre 16-19 august este cea mai prolifica a lui august, moment in care e indicat sa le pui bazele legale si sa le faci cunoscute public. Discuta temeinic aspectele financiare si delega atributiuni pana in 20 ale lunii.

In intervalul de zile 21-23 august sunt favorizate activitatile ferite de ochii lumii sau care inca nu simti ca ar trebui facute publice. Desi contextul astral este armonios, se pastreaza secrete unele chestiuni care te vizeaza sau informatii de care ai avea nevoie sau chiar tu le ascunzi celorlalti. Gandeste-te daca nu cumva ar putea iesi la iveala la finele lunii, afectandu-ti reputatia.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii August pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

Horoscop, zodiac
Meniul sectiunii
Cursuri astrologie
Reclama
Carti de astrologie
Horoscop saptamanal chinezesc
Recomandari diverse
Recomandari astrologice

Cand Venus este in miscare retrograda, e posibil sa izbucneasca conflicte in viata de cuplu. Abordate cu intelepciune, conflictele pot oferi ocazii de a clarifica nemultumirile si de a reanima relatia. Daca va pripiti insa, situatia poate degenera intr-o ruptura.

Reclama
AstroDex
» Astrograme personalizate
» Dictionar de termeni astrologici
» Catalog VIP
Horoscop
» Horoscop lunar
» Horoscop saptamanal
» Horoscop zilnic
Diverse
» Horoscop 2014
» Horoscop chinezesc
» Horoscop dragoste
Astrologie
» Ceasul astrologic
» Swiss ephemeris
» Calendar astrologic, evenimente
Copyright ©
Editura Fidelia
Termeni si conditii Harta sitului Despre noi Contact

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme