AstroFidelia English En 
Horoscop Vărsător

Horoscopul lunii februarie pentru zodia Vărsător

În cursul sau în jurul zilei de 4, pot apărea unele tensiuni între tine și superiori sau o figură autoritară din familia ta. Din 10 încolo, se observă o ușoară amelioare din punct de vedere financiar. În cursul sau în preajma zilei de 13, de dorit ar fi să încerci să te porți cu mănuși cu șefii. În cursul sau în preajma datei de 17, se prea poate ca unele proiecte să-ți aducă pagube.

Din 18 încolo, îți vin idei despre cum anume ți-ai putea suplimenta veniturile și/sau valorifica acele economii pe care ai reușit să le realizezi perioada aceasta. În cursul sau în preajma zilei de 21, s-ar putea să afli că nu toate dintre ele sunt fezabile. În cursul sau în jurul datei de 25, se prea poate să apară dezamăgiri în legătură cu unii prieteni dacă ajung banii să se interpună între voi.

Tot în același interval, poate ar fi mai bine să te gândești de două ori cu mare atenție înainte de a-ți investii economiile adunate cu greu într-o afacere despre care nu ești prea sigur că-ți va aduce profitul scontat. În cursul sau în preajma zilei de 28, caută să nu faci împrumuturi, să nu investești în planuri de afaceri sau de viitor nesigure și să nu te încrezi prea mult în prietenii tăi.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul lunar, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să cititi şi zodia corespunzătoare.

Horoscopul lunii februarie pentru fiecare zodie

Citiţi şi pentru luna următoare »

Urmăriţi horoscopul lunar video »