Exploreaza sectiunile
Horoscop, zodiac
Reclama
AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Varsator

Horoscopul lunii Martie pentru zodia Varsator

Daca lucrurile par sa bata pasul pe loc in plan sentimental, relatia cu tine insuti pare sa mearga din ce in ce mai bine, cel putin pana in data de 3. Desi te simti bine in pielea ta, nu neglija relatia de cuplu. Vecinele, surorile, verisoarele sau prietenele te poate scoate cu totul din pepeni intre 4 si 6, iar din 10 pana-n 14, vecinii, fratii, verii si prietenii de-o viata iti pun rabdarea la incercare.

Din 13 incolo, daca esti in dubii cand vine vorba de intreprinderile de ordin financiar, mergi pe mana intuitiei. Dupa data de 14, planurile tale de viitor par sa stagneze, ba chiar se sisteaza temporar, iar pe plan social, lucrurile incep sa scartaie. In 16 si/sau 17, evita sa faci o infuzie de capital consistenta in speranta ca dai un imbold unui proiect si nu imprumuta sume mari de bani.

Incepand cu 17, se stabilizeaza atmosfera in familie, iar compania celor dragi iti aduce confort sufletesc. In 18 si/sau 19, fii strans la punga caci altfel poate aparea o gaura in buget. Din 27 pana-n 29, nu-ti neglija viata de cuplu in favoarea familiei de origine. Intre 29 si 31, realizezi ca nu trebuie sa stai cu ochii pe familie ca pe butelie pentru ca totul este in parametrii normali.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii Martie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

Meniul sectiunii
Cursuri astrologie
Cautare
Cautare cu Google in AstroDex
Reclama
Carti
Horoscop saptamanal chinezesc
Recomandari diverse
Recomandari astrologice

Evitati sa calatoriti la departare cand Jupiter si Mercur sunt in miscare retrograda (consultati tabelul planetelor retrograde).

Fidelia

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme