AstroFidelia English En 
Horoscop Vărsător

Horoscopul lunii august pentru zodia Vărsător

Financiar, n-ai motiv să te plângi, cel puțin în data de 12 sau în jurul ei. Din 13 încolo, se pot ivi neînțelegeri între tine și partenerul de viață și/sau afaceri pe seama banilor sau a încrederii. Lasă faptele să vorbească pentru tine o vreme. Din punct de vedere profesional, se întrevăd anumite provocări în jurul zilei de 15 sau chiar pe acea dată, dar nu le lăsa să-ți afecteze bunăstarea fizică.

În preajma datei de 17 sau chiar în acea zi, se prea poate să primești sarcini de serviciu care nu se află pe fișa postului tău sau care te depășesc ca experiență. Nu lua acest lucru drept impediment și dă tot ceea ce ai mai bun. Dacă urmărești să legi un parteneriat sau să reînnoiești o colaborare, fă acest lucru pe data de 22 sau în preajma ei, iar condițiile în care vor debuta vor fi avantajoase.

Din 26 încolo, se îndulcește atmosfera dintre tine și partener, iar dacă ești în căutarea unui om care să se potrivească standardelor tale, s-ar putea să apară cineva pe măsura lor în perioada care urmează. Pot ieși însă la iveală unele pierderi financiare în 26 sau în jurul acestei date. Începând cu data de 31, riscă să apară unele conflicte între partenerul de viață și/sau afaceri. Nu le da curs.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul lunar, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să cititi şi zodia corespunzătoare.

Horoscopul lunii august pentru fiecare zodie

Citiţi şi pentru luna următoare »

Urmăriţi horoscopul lunar video »

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 8 septembrie 2017
Orele planetare
AstroDex
Azi: 17.08.2017 - 18:39
Răsărit Soare: 06:20
Apus Soare: 20:18
Guvernatorul zilei:
Guvernatorul zilei
Ora planetară:
Cititi amanunte
Venus: 17:58 - 19:08
Detalii oră planetară