AstroFidelia English En 
Horoscop Varsator

Horoscopul lunii Mai pentru zodia Varsator

Începând cu 9, ițele situațiilor pân-acum complicate din parteneriatul de viață și/sau afaceri încep treptat să se descurce, reușind ca-mpreună cu cel drag și/sau asociatul/a să pui în ordine bucătăria internă a relației de cuplu și/sau profesionale-n 10 sau 11 mai prin raportarea corectă la trecut în același interval sau în ziua imediat următoare. Astfel, legătura voastră se consolidează vizibil.

Dacă se tensionează atmosfera dintre tine și membrii familiei, mai ales a celei de origine, ar fi bine ca-n zilele de 13 și 14 să mizezi pe faptul că știi să te faci plăcut/ă și nu pe abilitățile tale de comunicare. Din 18 până-n 22, poți înregistra progrese semnificative-n raport cu ei. După data de 22, (re)începi parcă să vorbești pe limba părinților, deci spune-le ce altfel n-ai fi putut să le zici.

Între 23 și 27, se continuă procesul de-nchegare a relației cu cei dragi, evoluție este lesne de observat. Din 24 încolo, se-ntrevede o perioadă de bun augur pe plan amoros, atât pentru cei/le care au deja pe cineva, cât și pentru nativii/ele care-și caută încă partenerul potrivit. După data de 27, se tulbură ușor apele-ntre tine și șefi, îngreunându-se astfel ascensiunea ta profesională.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii Mai pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 3 iunie 2016
Recomandari astrologice

Daca doriti sa incepeti o cura de slabire, faceti-o atunci cand Luna este in descrestere, pentru a obtine efecte maxime!

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme