AstroFidelia English En 
Horoscop Varsator

Horoscopul lunii martie pentru zodia Varsator

Din 3 încolo, nu te baza prea mult pe abilitățile tale de comunicare și socializare. Financiar, pot apărea oportunități prea bune ca să fie adevărate în jurul datei de 4. Pe plan social, o duci destul de bine în cursul zilei de 5. Începând cu 9, atmosfera de acasă se poate tensiona destul de mult. Nu acorda împrumuti prietenilor și nu investii în proiecte de grup fără garanții în data de 12.

După data de 13, te exprimi ceva mai bine, semn că vorbești parcă mai ușor pe limba celorlalți. Farmecul personal nu face decât să-ți potențeze actul de comunicare, cel puțin în data de 18. Nu pleca urechea la bârfe și nu te implica în intri în data de 23 întrucât ai putea avea mult de pierdut. În cursul zilei de 24, nu se recomandă să întreprinzi călătorii ori să susții examene importante.

Cândva în jurul datei de 26, ar fi de dorit să te gândești de două ori înainte să spui ceva care riscă să genereze reacții pe care nu le poți stăpâni. Pe plan social, se anunță o atmosfera antrenantă în data de 29, indiciu cum că nu duci lipsa angajamentelor sociale de tot felul. După data de 31, se parecă că reușești să comunici mai ușor cu membrii familiei. În sfârșit apare numitorul comun.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii martie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Urmariti horoscopul lunar video »

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 21 aprilie 2017
Recomandari astrologice

Cand Luna este in semne cardinale (Berbec, Balanta, Rac, Capricorn), este oportun sa intreprindem noi proiecte gospodaresti, sa avem curajul de a ne materializa ideile.

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme