Exploreaza sectiunile
Horoscop, zodiac
Reclama
AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Varsator

Horoscopul lunii Mai pentru zodia Varsator

De la debutul lunii chiar, îți găsești hobby-uri noi, mai faci ocheade unuia sau alteia, te joci cu cei mici ai tăi sau reaprinzi flacăra dintre tine și cel drag. Dar, în 3 și 4 mai, aceste preocupări pot intra în contradicție cu planurile avute cu prietenii. Din 8 încolo, accentul cade pe muncă și sănătate, dar caută să nu fii dramatic. Din 8 până-n 12, controlează-ți obiceiurile de consum.

Dac-ai pus ochii pe cineva, dar nu te-ai încumetat să-l/o abordezi, încearcă-ți norocul după 12 mai. Asigură-te că nu ți-a căzut cu tronc o persoană pe care a luat-o în vizor și un/o alt/ă prieten/ă a ta. Altfel, iese cu scântei între 14 și 17. Randamentul tău atinge cote de vârf în intervalul 16-18 mai, deci profită de el. Riști să exagerezi și să-ți permiți ție însuți cam multe după 19 a lunii.

Dozează-ți cu chibzuință timpul pentru că te poți cufunda într-atât de adânc în muncă între 21 și 23 mai, încât organismul tău s-ar putea să cedeze în fața responsabilităților și presiunii. Nu manipula înscrisuri oficiale pe grabă, nu semna fără să verifici și nu vorbi telegrafic cu colegii de muncă între 25 și 28. Din 24 până-n 29, distracțiile și hobby-urile atentează la buzunarele tale.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii Mai pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

Meniul sectiunii
Cursuri astrologie
Cautare
Cautare cu Google in AstroDex
Reclama
Cursuri si seminarii
Carti
Horoscop saptamanal chinezesc
Recomandari diverse
Recomandari astrologice

Cand Luna este in semne mutabile (Fecioara, Gemeni, Sagetator, Pesti), este oportun sa ne informam si sa aducem ajustari ingenioase proiectelor gospodaresti incepute, poate chiar sa le transformam in altceva decat am hotarat initial.

Fidelia

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme