Exploreaza sectiunile
Horoscop, zodiac
Reclama
AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Varsator

Horoscopul lunii Iulie pentru zodia Varsator

În intervalul 7-11, atingerea unor obiective în care te-ai implicat afectiv atrage beneficii financiare consistente. Între 11 și 19, cariera ta sau a partenerului, respectiv pozițiile voastre în societate se pot pune de-a curmezișul relației de cuplu. În plus, se nasc bătălii ale orgoliilor cu asociații și conflicte cu șefii. Din 8 încolo, dar mai ales în 14, forma ta fizică este la înălțime.

Din 14 până-n 18, bunăstarea ta fizică, dar și mentală este pusă la grea încercare, la fel și capacitatea de a face față sarcinilor, respectiv competiției neloiale. În jurul datei de 19, ezitarea ta în acțiune la serviciu se poate lăsa cu critici, acuze sau chiar erori. Începând cu data de 19, cântărește-ți contribuția de energie, timp, bani și sentimente în parteneriatele de viață sau afaceri.

În jurul zilei de 23, burlacii/țele acestui semn pot cunoaște pe cineva special, iar cei implicați într-o relație rezonează mental cu partenerii. Sunt favorizate interviurile de angajare, negocierile, întâlnirile de afaceri, audiențele și ședințele de creație. Între 23 și 28, acționează cu curaj înainte ca oportunitățile de afirmare să dispară. Din 25 încolo, e posibil să oferi mai mult decât primești.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii Iulie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

Meniul sectiunii
Cursuri astrologie
Reclama
Carti
Horoscop saptamanal chinezesc
Recomandari diverse
Recomandari astrologice

Cand Luna este in semne fixe (Taur, Leu, Scorpion, Varsator), este oportun sa continuam activitatile gospodaresti deja incepute, sa le consolidam si sa perseveram in a le duce la bun sfarsit.

Fidelia

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme