Exploreaza sectiunile
Horoscop, zodiac
Reclama
AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Varsator

Horoscopul lunii Decembrie pentru zodia Varsator

Primele două zile din decembrie se anunță extrem de favorabile cooptării de membrii în cadrul unui proiect de grup, obținerii de sponsorizări, dar și conceperii unor planuri de viitor. Fii selectiv totuși întrucât, între 3 și 5, unii coechipieri pot trage focul la oala lor. Intervalul de zile 4-9 se anunță a fi presărat cu ghinioane, dar nu le lăsa să te abată de la calea pe care ți-ai ales-o.

Din 5 încolo, reputația ta, ca om și/sau profesionist, îți poate deschide unele uși pân-atunci inaccesibile. Din 8 până-n 13, caută să nu-ți programezi negocieri, semnări de contracte, interviuri de angajare sau pitch-uri întrucât se pot stârni conflicte pe seama diferențelor de viziune și mentalitate. După data de 10, nu pleca urechea la bârfe și evită să răspândești zvonuri.

Cândva între 10 și 12, te poți alege cu un bonus, o primă sau chiar mărire de salariu. Dac-ai înmagazinat furie, încearcă să n-o proiectezi, din 19 până-n 21, în direcția cuiva sub formă de reproșuri. Sărbătorile de iarnă îți oferă prilejul să cazi la pace cu trecutul, dar nu ceda ispitei de a-l răscoli din nou între 27 și 31. Începând cu data de 30, popularitatea ta crește văzând cu ochii.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii Decembrie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

Meniul sectiunii
Cursuri astrologie
Reclama
Recomandari diverse
Recomandari astrologice

Cand Venus este in miscare retrograda, e posibil sa izbucneasca conflicte in viata de cuplu. Abordate cu intelepciune, conflictele pot oferi ocazii de a clarifica nemultumirile si de a reanima relatia. Daca va pripiti insa, situatia poate degenera intr-o ruptura.

Fidelia

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme