AstroFidelia English En 
Horoscop Varsator

Horoscopul lunii Iulie pentru zodia Varsator

Intervalul 5-8 iulie vine la pachet cu randament crescut pe plan profesional. Cu toate acestea, zilele de 6 și 7 se anunță pline de provocări la locul de muncă. Tot atunci sau în ziua imediat următoare, aparatura de la birou îți poate face probleme sau ai ceva de-mpărțit cu tovarășii de serviciu. Chiar și-n 10 și/sau 11 a(le) lunii te bucuri de spor la treabă, dar și de-ncercări diverse.

După data de 12, se deschide un nou capitol frumos alături de partener. Dacă ești burlac/iță, nu-i exclus să-ți cadă cineva cu tronc. Din 14 încolo, comunici parcă mai eficient cu persoana iubită, dar și cu clienții, colaboratorii ori partenerul de afaceri. Intervalul 15-18 iulie promite cel mai mult pe aceste planuri. Zilele de 18 și 19 ale lunii sunt favorabile negocierilor și asocierilor.

Cuplul pe care-l formezi cu persoana iubită ar putea face progrese mari între 19 și 21 iulie. Discuțiile purtate cu apropiații din 26 până-n 28 nu numai că nu vă-mping la certuri, dar și ajung la un numitor comun. Evită totuși să discuți cu cel drag despre cariera ta sau a lui în zilele de 29 și 30 ale lunii. Începând cu data de 30, clarifică situația finanțelor deținute la comun cu altcineva.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii Iulie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 15 iulie 2016
Recomandari astrologice

Cand Marte este in miscare retrograda, este posibil ca randamentul dvs. sa scada si sa deveniti mai irascibil. Nu actionati pripit! Manati fiind de o neliniste interioara, ati putea porni spre o directie gresita. E un moment bun sa meditati si sa va controlati corpul.

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme