Exploreaza sectiunile
Horoscop, zodiac
Reclama
AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Varsator

Horoscopul lunii Noiembrie pentru zodia Varsator

Stradaniile de a-ti construi o viziune corecta asupra vietii si a lucrurilor care te inconjoara se prelungesc pana in prima decada a lui noiembrie, deci n-ar trebui sa te mire faptul ca viziunile tale se schimba ca urmare a evenimentelor care se prefigureaza pana pe 9 noiembrie. Este de asteptat ca, dupa aceasta data, sa-ti doresti mai mult de la viata si, implicit, pe plan profesional.

Se-ntampla ceva in interiorul tau din 9 pana-n 13, devenind repezit la vorba, dar esti prea mandru sa admiti acest lucru sau crezi c-ar fi o dovada de slabiciune. Desi ti-ar fi comod, nu-i soma pe parinti ori socrii sa gireze pentru tine ori sa-ti inlesneasca intrarea intr-un cerc influent candva intre 12 si 14, dar urmeaza-le exemplul profesional sau social dupa data de 16 a lunii noiembrie.

In cazul in care ai reusit sa obtii o functie superioara la serviciu sau lumea a inceput sa te vada cu alti ochi, nu te astepta ca, intre 20 si 22, sa ploua cu bani. Mai intai, mai exact intre 25 si 27, demonstreaza ca faci fata presiunilor noii pozitii si ca o meriti cu adevarat. Un prim pas ar fi acela ca, incepand cu 28 a lunii, sa vii cu proiectul unei initiative pe care s-o sustii cu argumente.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii Noiembrie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

Meniul sectiunii
Cursuri astrologie
Cautare
Cautare cu Google in AstroDex
Reclama
Carti
Horoscop saptamanal chinezesc
Recomandari diverse
Recomandari astrologice

Daca doriti sa aduceti ajustari unor idei si concepte sau aveti nevoie de timp pentru o mai buna documentare, profitati de momentele in care Mercur se afla intr-un semn mobil (Fecioara, Gemeni, Sagetator, Pesti).

Fidelia

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme