Exploreaza sectiunile
Horoscop, zodiac
Reclama
AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Varsator

Horoscopul lunii Septembrie pentru zodia Varsator

Din 6 încolo, viața ta sentimentală se îmbunătățește vizibil și capeți mai multă trecere în fața asociaților, clienților și colaboratorilor, putând chiar să legi noi parteneriate între 6 și 10, respectiv 20 și 25 ale lunii. Șarmul și carisma te ajută să faci față mult mai ușor competiției. Dacă nu-ți gestionezi atent resursele în intervalul 10-24 septembrie, încasezi pagube însemnate.

Începând cu data de 17, dar mai ales în intervalele 7-12, respectiv 22-26 septembrie, riști să-ți întrerupi studiile, amâni o delegație ori călătorie ori să pierzi contactul cu unii apropiați aflați în/din străinătate din motive independente de tine. Din 18 a lunii încolo, progresele întârzie să apară în cazul proiectelor de grup sau planurilor de viitor. În plus, te poți distanța de unii amici.

După data de 25, poți încasa câștiguri nesperate în cazul în care-l convingi pe partenerul de viață sau afaceri să faceți unele investiții în scheme de afaceri cu perspectivă. Ferește-te însă de a face o infuzie de capital în jocuri de tip piramidal în perioada cuprinsă între 23 și 28 septembrie. Stai departe de manevrele ilicite care promit profituri rapide și ușoare ce frizează însă legalitatea.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii Septembrie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

Meniul sectiunii
Cursuri astrologie
Reclama
Cursuri si seminarii
Carti
Horoscop saptamanal chinezesc
Recomandari diverse
Recomandari astrologice

Cand Jupiter este in miscare retrograda, s-ar putea ca placerile lumesti care va bucurau altadata sa-si piarda usor gustul. Este un moment in care lumea exterioara nu va mai da motive de fericire, astfel ca trebuie sa generati singur aceste momente din interior, pentru a trece peste obstacole sau pesimism. (consultati tabelul planetelor retrograde)

Fidelia

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme