AstroFidelia English En 
Horoscop Vărsător

Horoscopul lunii octombrie pentru zodia Vărsător

Dacă treci prin momente dificile în cursul sau în preajma zilelor de 1, 3 și 5, fii sigur/ă că nu sunt altceva decât provocări menite să-ți arate cât de puternic/ă ești de fapt. Nu face împrumuturi în jurul datei de 8. În cursul sau în preajma zilei de 9, poți trece prin unele crize de personalitate. Din 10 încolo, poți înregistra progrese mari pe plan profesional. Muncește în această direcție.

Caută să nu rămâi dator/oare nimănui în jurul datei de 11. Dacă ești burlac/iță, s-ar putea să-ți cadă cu tronc cineva de altă naționalitate și/sau religie după 14 a lunii. Nu lăsa diferențele de mentalitate dintre tine și interlocutori să conducă la conflicte în cursul sau în preajma lui 15. Din 17 încolo, comunici parcă mai eficient su superiorii, iar părerile tale par să conteze mai mult.

Așa se face că nu-i exclus să ia o decizie inspirată de tine în jurul zilei de 18. După data de 22, pot interveni delegații în străinătate sau la mare distanță de casă. În cursul sau în preajma zilei de 24, pot apărea oportunități de suplimentare a veniturilor și/sau valorificare a economiilor. Vestea proastă este că în jurul datei de 28 te-ar putea pândi unele crize de personalitate foarte puternice.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul lunar, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să cititi şi zodia corespunzătoare.

Horoscopul lunii octombrie pentru fiecare zodie

Citiţi şi pentru luna următoare »

Urmăriţi horoscopul lunar video »

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Actuala serie a cursurilor de astrologie si numerologie a inceput in 20 octombrie. Se mai pot face inscrieri pana vineri 27 octombrie.
Orele planetare
AstroDex
Azi: 21.10.2017 - 4:14
Răsărit Soare: 07:37
Apus Soare: 18:23
Guvernatorul zilei:
Guvernatorul zilei
Ora planetară:
Cititi amanunte
Soarele: 03:12 - 04:18
Detalii oră planetară