AstroFidelia English En 
Horoscop Vărsător

Horoscopul lunii aprilie pentru zodia Vărsător

În cursul sau în jurul zilelor de 4 și 5, ar fi de dorit să nu pleci urechea la bârfe întrucât în spatele unor zâmbete s-ar putea ascunde unele intenții malițioase. În cursul sau în preajma zilelor de 7 și 11, dacă treci prin unele tensiuni, de orice natură ar fi ele, bazează-te pe apropiații din familie pentru suport. Din 15 încolo, te înțelegi ceva mai bine cu rudele apropiate și ești mai elocvent/ă.

În cursul sau în preajma zilei de 17, s-ar putea să te împarți cu dificultate între viața de familie și cea de carieră, dar dacă ai parte de dificultăți din acest punct de vedere, adresează-te părinților și te vor ajuta cum vor putea ei mai bine. Din 24 încolo, șarmul și carisma ta s-ar putea să-ți atragă mai mulți/te admiratori/oare, iar relația cu copiii pare să se desfășoare mai bine decât oricând.

În cursul sau în preajma zilei de 25 aprilie, de dorit ar fi să nu asculți de gura târgului și să nu te implicit în intrigi, indiferent de domeniul vieții tale în care se nasc ele. În cursul sau în jurul zilei de 26 a acestei luni, se poate ca obsesiile, frustrările, angoasele și neputințele tale să se multiplice destul de mult sau să prindă puteri mari. Caută să găsești cumva să vezi partea plină a paharului.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul lunar, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să cititi şi zodia corespunzătoare.

Horoscopul lunii aprilie pentru fiecare zodie

Citiţi şi pentru luna următoare »

Urmăriţi horoscopul lunar video »