AstroFidelia English En 
Horoscop Varsator

Horoscopul lunii aprilie pentru zodia Varsator

Din 3 încolo, se pot rări șansele de suplimentare a veniturilor și/sau valorificare a economiilor. După data de 5, ți se pot tria anturajul, proiectele de grup sau planurile de viitor. Dacă treci prin momente mai puțin plăcute în jurul datei de 5, lasă-i pe membrii familiei să-ți ofere sprijin moral. În preajma zilei de 8, nu este un moment prielnic să investești în proiecte fără prea mari garanții.

Începând cu data de 10, pot interveni unele tensiuni între tine și cei dragi ai tăi. După data de 15, se mai înseninează climatul financiar și apar mai multe oportunități. Abilitățile tale de socializare și comunicare nu se ridică, după data de 20, la standardele obișnuite. Fă în așa fel încât să nu îți programezi ședințe importante în această decadă a lunii. S-ar putea să nu se finalizeze avantajos.

Evită investițiile, mai ales în proiecte de grup și planuri de viitor și în jurul datei de 21. Începând cu 21 a lunii, se îndulcesc relațiile cu persoana iubită și/sau copiii. În jurul datei de 24, se poate pune problema să amâni întânirile cu unii colegi de proiect ori cu unii potențiali finanțatori. Se prea poate ca, la un moment dat în jurul zilei de 28, să ai parte de o întâlnire-surpriză cu cineva.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii aprilie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Urmariti horoscopul lunar video »

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 2 iunie 2017
Recomandari astrologice

Cand Luna este in semne mutabile (Fecioara, Gemeni, Sagetator, Pesti), este oportun sa ne informam si sa aducem ajustari ingenioase proiectelor gospodaresti incepute, poate chiar sa le transformam in altceva decat am hotarat initial.

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme