Exploreaza sectiunile
Horoscop, zodiac
Reclama
AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Varsator

Horoscopul lunii Februarie pentru zodia Varsator

In prima decada a lunii, poti descoperi noi metode de a-ti suplimenta veniturile care nu-ti imbogatesc doar buzunarele, ci si sufletul. Fie ca faci ceva care-ti aduce satisfactie interioara si materiala ori se intoarce inzecit ajutorul pe care l-ai acordat cuiva la nevoie, cert este ca pana in data de 3, s-ar putea sa intri in posesia unei sume insemnate de bani care sa-ti pice exact la tanc.

Odata cu intrarea lui Mercur in mers direct din 11 februarie, redevii tu insuti, fapt lesne de observat de apropiatii tai. Asadar, acum ai sansa de a le schimba prima impresie acelora pe care i-ai cunoscut in ultimele saptamani si care nu au vazut adevarata ta fata. Desi se spune ca n-ai cum sa le influentezi parerea formata la inceput, mai mult ca sigur vei reusi sa le castigi simpatia.

Nu ai rival cand vine vorba de a-ti impune punctul de vedere ori de a atrage atentia interlocutorilor in directia ta in a treia decada a lunii. Orice demers birocratic inceput in jurul datei de 20 se va solutiona pana in 24 sau cel tarziu in preajma zilei de 28, deci daca intentionezi sa-ti deschizi o firma sau trebuie sa apelezi la institutiile statului, fa-o in acest interval de zile.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii Februarie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

Meniul sectiunii
Cursuri astrologie
Cautare
Cautare cu Google in AstroDex
Reclama
Carti
Horoscop saptamanal chinezesc
Recomandari diverse
Recomandari astrologice

Daca Jupiter este in miscare retrograda, conturile cu autoritatile din viata dumneavoastra (mentori, sefi, politie, creditori etc.) s-ar putea regla in urma unor evenimente nu tocmai placute. Cautati sa nu va creati singur probleme! (consultati tabelul planetelor retrograde)

Fidelia

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme