AstroFidelia English En 
Horoscop Varsator

Horoscopul lunii iunie pentru zodia Varsator

Social, prima zi a lunii pare să te surprindă într-o perioadă bună. Există însă posibilitatea să fii cam agresiv/ă în comunicare în jurul zilei de 3. După data de 4, mersul lucrurilor la serviciu dă semne de accelerare, dar ai grijă să nu te surmenezi. În familie, pare să se aștearnă liniștea din 6 încolo. Începând cu data de 7, comunici parcă mai eficient cu persoana iubită și/sau copiii.

Dacă-ți dorești să evadezi din cotidian cu persoana iubită și/sau copiii, de dorit ar fi să o faceți în cursul zilei de 13, dar caută să nu cheltuiești prea mult. În jurul datei de 18, îți poate fi dificil să te împarți cu succes între viața socială și cea sentimentală. După data de 21, vorbești parcă mai ușor pe limba colegilor de muncă. În preajma zilei de 24, poți avea parte de provocări în familie.

Profesional și/sau medical, poți trece prin încercări în data de 25, dar financiar pari să te descurci bine, cel puțin în data de 26. Situația însă riscă să se repete în cursul zilei de 27. La serviciu, poți avea parte de provocări în data de 28, dar dacă le vei face față, vei ajunge departe. La nivel medical, este posibil totuși să te confrunți cu probleme în cursul zilei de 29. Ai grijă de tine.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul lunar, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să cititi şi zodia corespunzătoare.

Horoscopul lunii iunie pentru fiecare zodie

Citiţi şi pentru luna următoare »

Urmăriţi horoscopul lunar video »