Exploreaza sectiunile
Horoscop, zodiac
Reclama
AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Varsator

Horoscopul lunii Octombrie pentru zodia Varsator

Odata cu prima decada a lui octombrie, se cade sa reconsideri aspectele pe care le indragesti la actualul serviciu sau functie, dar si cele care-ti displac. In acest mod, iti faci o imagine corecta despre viata ta profesionala. In 6 si 7, cauta sa te dedici mai mult vietii tale sociale, familiale si sentimentale. Daca sefii ti-au propus sa te relochezi, te poate speria ideea mult din 7 pana-n 9.

In cazul in care nu ti-ai asumat luna trecuta lectiile pe care ti le-a predat Universul in urma unui impas financiar, a unei despartiri sau, dimpotriva, prin intermediul unor experiente placute amoroase sau legate de copii, e cazul s-o faci acum. Temerile legate de relocare se accentueaza intre 10 si 12, indiferent daca tin de studii sau de munca. In 17 si 18, iti faci ordine in ganduri.

Daca unul dintre parinti sau socri a lucrat in acelasi domeniu ca si tine sau chiar in cadrul aceleiasi companii, reusesc sa-ti puna o vorba buna sau sa te puna in legatura cu cineva important in a treia decada a lunii. In sfarsit, intelegi sensul ultimelor intamplari semnificative din viata ta. Nu pleca urechea la barfe sau la spusele unor apropiati, pentru ca te vor afecta inutil.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul lunar, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Horoscopul lunii Octombrie pentru fiecare zodie

Cititi si pentru luna urmatoare »

Vizionati horoscopul lunar video »

Meniul sectiunii
Cursuri astrologie
Cautare
Cautare cu Google in AstroDex
Reclama
Carti
Horoscop saptamanal chinezesc
Recomandari diverse
Recomandari astrologice

Daca aveti nevoie de idei noi, ingenioase si curajoase, asteptati ca Mercur sa treaca intr-un semn cardinal (Berbec, Balanta, Rac, Capricorn) pentru un plus de inspiratie.

Fidelia

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme