AstroFidelia English En 
Horoscop Fecioară

Horoscopul săptămânii viitoare Fecioară

Săptămâna 23-29 aprilie 2018

Fecioara

Sănătate

Dacă zilele de joi, vineri și sâmbătă te surprind sub tratament, iar starea ta de sănătatea pare să se înrăutățească, nu te alarma întrucât așa înțelege organismul tău să-ți transmită că lupta împotriva bolii începe să dea rezultate. E drept c-ai putea fi descurajat în primă fază, fiind tentat să renunți la medicație, dar nu le permite acestor mici obstacole să te abată de la calea ce trebuie urmată.

Bani și carieră

Zilele de joi, vineri și sâmbătă (dacă lucrezi și-n mijlocul weekendului) se-ntrevăd a fi cele mai aglomerate la serviciu. Te-ai putea confrunta cu termene-limită presante, indicații contradictorii, precum și cerințe greu de satisfăcut, dar șansele sunt mari să te ridici la înălțimea așteptărilor dacă-ți faci treaba cu dedicare și profesionalism. În definitiv, totul depinde numai de tine.

Familie și cuplu

Astrele-ți înlesnesc luni, marți sau miercuri ieșirea din monotonia prezentă-n cuplu în ultima vreme. Nu-i exclus, de asemenea, ca nativii/ele acestui semn care sunt singuri/e să întâlnească pe cineva care să-i determine să creadă că-n sfârșit a ieșit soarele și pe strada lor. De momente fericite în doi poți avea parte și duminică, deci petrece momente în intimitate cu cel drag.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul săptămânal, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să citiţi şi zodia corespunzătoare.

Citiţi şi pentru săptămâna în curs »»

Horoscopul săptămânii viitoare pentru fiecare zodie

Horoscop

Vă oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc săptămânal

Aflati-va semnul chinezesc...

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Următoarea serie a cursurilor de astrologie şi numerologie începe în 20 aprilie 2018
Recomandari astrologice

Cand Luna este in semne cardinale (Berbec, Balanta, Rac, Capricorn), este oportun sa intreprindem noi proiecte gospodaresti, sa avem curajul de a ne materializa ideile.