AstroFidelia English En 
Horoscop saptamanal

Horoscop saptamanal

Saptamana 20-26 februarie 2017

Horoscopul saptamanal pentru fiecare zodie:
Sanatate - Bani si cariera - Familie si cuplu.

Ideea astrologica de baza a saptamanii

Evenimentul astral care se distinge săptămâna aceasta este cel de Lună Nouă care se perfectează duminică în semnul Peștilor. Această lunație marchează debutul unei perioade în care meditația și introspecția, compasiunea și iertarea ar trebui să fie principiile după care ne ghidăm orice decizie. De multe beneficii putem avea parte și dacă ne ascultăm mai mult vocea interioară.

Din meniul de mai jos, alegeti zodia dumneavoastra. Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Cititi si pentru saptamana urmatoare »

Horoscop saptamanal pentru fiecare zodie

Horoscop

Va oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc saptamanal

Aflati-va semnul chinezesc...

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 10 martie 2017
Recomandari astrologice

Cand Jupiter este in miscare retrograda, s-ar putea ca placerile lumesti care va bucurau altadata sa-si piarda usor gustul. Este un moment in care lumea exterioara nu va mai da motive de fericire, astfel ca trebuie sa generati singur aceste momente din interior, pentru a trece peste obstacole sau pesimism. (consultati tabelul planetelor retrograde)

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme