AstroFidelia English En 
Horoscop Balanţă

Horoscop săptămânal Balanţă

Săptămâna 15-21 ianuarie 2018

Balanta

Sănătate

Luna Nouă de miercuri se perfectează în casa familiei, fundația universului tău interior, semn că dacă vrei să pășești cu dreptul în 2018, este necesar să faci în așa fel încât să treci peste eventualele resentimente avute în raport cu cei dragi. Poate că nu-ți va fi ușor să treci peste unele evenimente neplăcute din copilărie sau pricinuite de ei, dar te vei simți mai bine dacă o faci.

Bani și carieră

Luna Nouă de miercuri indică faptul că-n 2018 sunt favorizate astral investițiile imobiliare. Dacă te gândeai de ceva vreme să închiriezi, cumperi sau să vinzi un spațiu comercial sau de locuit, ar i momentul s-o faci chiar în decursul următoarelor souă săptămâni. Prețul asupra căruia se va cădea de acord va fi unul avantajos pentru tine, deci nu ezita să faci o astfel de manevră.

Familie și cuplu

Familia pare să joace un rol important, poate mai vizibil decât de obicei, în viața ta în anul nou. Acesta este mesajul Lunii Noi de miercuri pentru tine. Indicat ar fi să dai curs unui nou început în raport cu părinții, mai ales dacă încă le porți pică pentru unele lucruri din trecut sau chiar din copilărie. Caută să te pui în locul lor și vei vedea că nu-i mai poți judeca tot atât de aspru.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul săptămânal, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să citiţi şi zodia corespunzătoare.

Citiţi şi pentru săptămâna următoare »

Horoscop săptămânal pentru fiecare zodie

Dacă ai pagină Facebook şi vrei să primeşti de fiecare dată înştiinţări de la AstroDex, click pe butonul
şi eşti abonat automat.

Horoscop

Vă oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc săptămânal

Aflati-va semnul chinezesc...