AstroFidelia English En 
Horoscop Balanta

Horoscop saptamanal Balanta

Saptamana 22-28 mai 2017

Balanta

Sănătate

Luna Nouă de joi se formează tocmai în casa filozofiei de viață, indiciu cum că debutează o perioadă de circa două săptămâni în care ți se recomandă să faci în așa fel încât să schimbi câte ceva la felul în care privești lucrurile. În caz contrar, s-ar putea să nu dureze prea mult până vei comite aceleași greșeli pe care le-ai făcut nu cu mult timp în urmă. Depinde doar de tine.

Bani și carieră

Luna Nouă de joi mai poate indica și faptul că se anunță cel puțin două săptămâni în care vei avea parte de delegații în străinătate sau la mare distanță de casă ori de cursuri de reconversie profesională, calificare sau perfecționare continuă. Se prea pare că încă mai ai lucruri de învățat și de văzut pe plan profesional pentru a ajunge la funcția pe care ți-o dorești atât de mult.

Familie și cuplu

Casa care găzduiește Luna Nouă de joi simbolizează și rudele apropiate ale partenerului ori pe cele stabilite peste hotare sau la mare distanță de casă, indiciu cum că a venit vremea să faci ceva clar pentru a restabili sau a menține contactul cu ei. Există riscul ca lucrurile să nu evolueze tocmai bine dacă le lași să se miște de la sine. Uneori trebuie să intervii pentru a le redresa.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul saptamanal, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Cititi si pentru saptamana urmatoare »

Horoscop saptamanal pentru fiecare zodie

Horoscop

Va oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc saptamanal

Aflati-va semnul chinezesc...

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 2 iunie 2017
Recomandari astrologice

Cand Saturn este in miscare retrograda, cel mai bine este sa va retrageti, sa asteptati, sa analizati situatia, sa trageti niste concluzii si sa va planificati actiunile viitoare. Dar nu actionati acum! Rabdare! (consultati tabelul planetelor retrograde)

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme