AstroFidelia English En 
Horoscop Balanta

Horoscop saptamanal Balanta

Saptamana 20-26 februarie 2017

Balanta

Sănătate

Luna Nouă de duminică se perfectează tocmai în casa sănătății din horoscopul tău general, indiciu cum că sistemul tău imunitar poate da rateuri săptămâna aceasta. Evită așadar expunerea la medii sau persoane care suferă de vreo afecțiune transmisibilă. Mai devreme decât crezi, există riscul să o contractezi și tu. Medicina naturistă poate face minuni dacă apelezi la ea acum.

Bani și carieră

Casa care găzduiește Luna Nouă de duminică mai simbolizează și munca, indiciu cum că te așteaptă o săptămâna destul de plină și solicitantă. Poți avea pornirea de a trece ca lebăda prin apă, făcând o treabă care lasă de dorit. Ideal ar fi să nu cazi în această capcană deoarece există riscul ca, mai devreme sau mai târziu, eventualele erori să fie descoperite. Mai bine nu risca.

Familie și cuplu

Ziua de marți se arată a fi una în care șarmul și carisma ta se ridică peste cotele obișnuite, fapt pentru care n-ai motive să-ți faci probleme că nu va exista o a doua întânire dacă te vezi atunci cu cineva care-ți place. Dacă te afli deja într-o relație, părinții pot fi tenteați să se interpună între tine și partener miercuri. Ori poate multitudinea de responsabilități casnice vă aduce la conflict.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul saptamanal, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Cititi si pentru saptamana urmatoare »

Horoscop saptamanal pentru fiecare zodie

Horoscop

Va oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc saptamanal

Aflati-va semnul chinezesc...

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 10 martie 2017
Recomandari astrologice

Cand Luna este in semne cardinale (Berbec, Balanta, Rac, Capricorn), este oportun sa intreprindem noi proiecte gospodaresti, sa avem curajul de a ne materializa ideile.

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme