AstroFidelia English En 
Horoscop Balanţă

Horoscop săptămânal Balanţă

Săptămâna 18-24 iunie 2018

Balanta

Sănătate

Poate că uneori ți-ai autoadministrat medicația după ureche și a funcționat ori ai luat pastilele care i-au făcut bine unui apropiat aflat într-o situatie similară, dar regula s-ar putea să nu se aplice și weekendul acesta. În consecință, înainte de a te supune unor riscuri inutile, gândește-te dacă merită să mergi la noroc când vine vorba de sănătatea ta. Dă dovadă de înțelepciune!

Bani și carieră

Nesfârșitele ședințe și brainstorming-uri care au loc către sfârșitul săptămânii lucrătoare s-ar putea să fie doar praf înochi și să nu se clarifice unele aspecte de care depinde bunul mers al activităților tale profesionale. Dacă ți se pare că ceilalți colegi de muncă se învârt în jurul cozii, ia taurul de coarne și spune lucrurilor pe nume. Poate așa te lămurești ce așteaptă de la tine!

Familie și cuplu

Ce atitudini relaționale pe care le-ai perceput în cuplul părinților tăi ți-ai promis că nu le vei adopta în raport cu partenerul de viață? Ar fi bine să-ți pui această întrebare încă de luni, astfel încât să nu ți se reproșeze de către persoana iubită că repeți unele comportamente nocive din familia ta de origine în propriul vostru cămin. Caută mereu să devii un/o soț/ie mai bun/ă.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul săptămânal, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să citiţi şi zodia corespunzătoare.

Citiţi şi pentru săptămâna următoare »

Horoscop săptămânal pentru fiecare zodie

Dacă ai pagină Facebook şi vrei să primeşti de fiecare dată înştiinţări de la AstroDex, click pe butonul
şi eşti abonat automat.

Horoscop

Vă oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc săptămânal

Aflati-va semnul chinezesc...

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Următoarea serie a cursurilor de astrologie şi numerologie începe în 20 iulie 2018
Recomandari astrologice

Cand Jupiter este in miscare retrograda, s-ar putea ca placerile lumesti care va bucurau altadata sa-si piarda usor gustul. Este un moment in care lumea exterioara nu va mai da motive de fericire, astfel ca trebuie sa generati singur aceste momente din interior, pentru a trece peste obstacole sau pesimism. (consultati tabelul planetelor retrograde)