AstroFidelia English En 
Horoscop Balanta

Horoscop saptamanal Balanta

Saptamana 27 martie - 2 aprilie 2017

Balanta

Sănătate

Miercuri și joi, Luna se mișcă prin casa transformărilor din horoscopul tău general, generând o întreagă suită de emoții, trăiri și sentimente. Din păcate, s-ar putea ca acestea să fie contradictorii, afectându-ți cel puțin într-o anumită măsură echilibrul interior. Pune-ți ordine în ele înainte ca acestea să-și pună amprenta pe starea ta de bine. Ține doar de tine să intervii.

Bani și carieră

Luna Nouă de marți se perfectează în casa asociaților, clienților și colaboratorilor, indiciu cum că acești ar putea fi tentați să tragă focul la oala lor în săptămânile care urmează ori să țină cu dinții de ideile lor. Pentru a putea funcționa ca o echipă, este nevoie să dai dovadă de și mai mult tact și diplomație decât până acum. Caută să faci în așa fel încât să le deschizi ochii în timp util.

Familie și cuplu

Luna Nouă de marți ar putea crește gradul de individualism și pe plan sentimental. Așa se face că-n săptămânile care urmează partenerul ar putea fi mai interesat să-și vadă punctul de vedere respectat decât să tragă la aceeași căruță cu tine. Caută să faci în așa fel încât să-i readuci aminte că niciunul dintre voi nu are de câștigat dacă acționează în detrimentul binelui vostru comun.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul saptamanal, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Cititi si pentru saptamana urmatoare »

Horoscop saptamanal pentru fiecare zodie

Horoscop

Va oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc saptamanal

Aflati-va semnul chinezesc...

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 21 aprilie 2017
Recomandari astrologice

Din 7 in 7 ani (un sfert din ciclul lui Saturn), in viata fiecarui om se incheie o etapa importanta si incepe o alta. Daca va aflati la finele sau la inceputul unei astfel de etape, profitati de moment si luati cele mai intelepte decizii pentru viitorul dvs.!

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme