AstroFidelia English En 
Horoscop Balanta

Horoscop saptamanal Balanta

Saptamana 23-29 ianuarie 2017

Balanta

Sănătate

Duminică, Luna ajunge în casa sănătății fizice din horoscopul tău general, fapt pentru care te-ai putea simți nițel moleșit/ă și lipsit/ă de energie. Este bine să știi acest lucru din timp întrucât nu-i recomandat să-ți iei prea multe angajamente sociale atunci sau să te dedai activităților de timp liber care te solicită prea mult din puncte de vedere fizic. Relaxarea este cea mai bună opțiune.

Bani și carieră

Dacă ai o pasiune în care investești destul de mult timp de ceva vreme încoace și nu prea mai ești mulțumit/ă de compania sau domeniul în care lucrezi, n-ar fi rău să faci primii pași în direcția deschiderii unei afaceri personale în următoarele două săptămâni pe fondul Lunii Noi de sâmbăta aceasta. Vei ajunge departe dacă faci ceea ce-ți place și lupți pentru succesul investiției tale.

Familie și cuplu

Luna Nouă de sâmbătă poate avea o influență mai mult decât benefică și asupra relației tale cu copiii, respectiv persoana iubită. Permite-ți să-ți ieși din caracter și să faci lucruri nebunești. Nu numai că-i vei lua prin surprindere, dar vor reuși să vadă că există și alte fațete ale personalității tale. Menține noutatea în raport cu ei și vei vedea că relația voastră va avea numai de câștigat.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul saptamanal, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Cititi si pentru saptamana urmatoare »

Horoscop saptamanal pentru fiecare zodie

Horoscop

Va oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc saptamanal

Aflati-va semnul chinezesc...

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 27 ianuarie 2017
Recomandari astrologice

Cand Venus este in miscare retrograda, e posibil sa izbucneasca conflicte in viata de cuplu. Abordate cu intelepciune, conflictele pot oferi ocazii de a clarifica nemultumirile si de a reanima relatia. Daca va pripiti insa, situatia poate degenera intr-o ruptura.

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme