AstroFidelia English En 
Horoscop Balanta

Horoscop săptămânal Balanta

Săptămâna 24-30 iulie 2017

Balanta

Sănătate

Marți și miercuri, Luna se mișcă prin casa subconștientului din horoscopul tău general, ceea ce ar putea face ca standardele tale de perfecțiune să urce mai sus decât de obicei. În felul acesta, ai putea fi destul de nemulțumit/ă cu tine însuți/ți și cu ceilalți, ceea ce ți-ar putea afecta într-o oarecare măsură nivelul de popularitate. Gândește-te cum anume poți rezolva acest inconvenient.

Bani și carieră

Dacă urmărești să participi la un interviu de angajare important, să porți unele negocieri în care ți-ai pus speranțe mari ori să semnezi un contract pe termen lung de mare perspectivă, ideal ar fi pentru tine să nu întreprinzi aceste activități luni. Exstă riscul ca auspiciile să nu fie într-atât de bune pe cât te-ai și așteptat, ceea ce ar putea duce la apariția unor complicații cândva pe viitor.

Familie și cuplu

Dacă urmărești să te apropii de unele rude, poate ar fi mai indicat dacă i-ai vizita ori le-ai propune să treacă pe la tine într-o zi alta decât luni. În caz contrar, există riscul să ajungeți să vă ciondăniți de la toate nimicurile. În definitiv, nu-i nevoie decât să fii într-o dispoziție bună și ei într-o stare la fel de echilibrată pentru ca lucrurile să meargă așa cum vrei. Altfel, va fi un eșec.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul săptămânal, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să citiţi şi zodia corespunzătoare.

Citiţi şi pentru săptămâna următoare »

Horoscop săptămânal pentru fiecare zodie

Horoscop

Vă oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc săptămânal

Aflati-va semnul chinezesc...