AstroFidelia English En 
Horoscop Berbec

Horoscop săptămânal Berbec

Săptămâna 16-22 aprilie 2018

Berbec

Sănătate

Luna Nouă de luni se desăvârșește tocmai în zodia nașterii tale, ceea ce-nseamnă că fie ești plin/ă de energie săptămâna aceasta sau cel puțin la mijlocul ei, fie te simți epuizat/ă și indecis/ă încotro să-ți direcționezi resursele. Ia lucrurile pas cu pas, relaxează-te și nu te suprasolicita. Încearcă să nu faci abuz de nimic, dar mai ales de tine însuți, deci caută să fii moderat/ă.

Bani și carieră

Luna Nouă de luni din casa personalității tale îți poate conferi multă trecere pe plan profesional, motiv pentru care ar fi indicat ca săptămâna aceasta să-ți programezi interviuri de angajare sau întâlniri de afaceri. Faptul că nu ți-e teamă de provocări și nici să-ți asumi riscuri te face atractiv/ă pe piața muncii, deci încearcă să profiți de acest lucru așa cum poți mai bine.

Familie și cuplu

Luna Nouă de luni nu te face popular/ă doar pe plan profesional, ci și printre admiratori/oare. Nu-i de mirare așadar că întoarce mai multe capete decât de obicei săptămâna aceasta. Profită de acest lucru și nu da cu piciorul ocaziilor de flirt. Tot zilele acestea ai și posibilitatea de a-ți recuceri persoana iubită și de a condimenta viața de cuplu dac-a căzut pradă monotoniei sau plictiselii.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul săptămânal, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să citiţi şi zodia corespunzătoare.

Citiţi şi pentru săptămâna următoare »

Horoscop săptămânal pentru fiecare zodie

Dacă ai pagină Facebook şi vrei să primeşti de fiecare dată înştiinţări de la AstroDex, click pe butonul
şi eşti abonat automat.

Horoscop

Vă oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc săptămânal

Aflati-va semnul chinezesc...