AstroFidelia English En 
Horoscop Berbec

Horoscop saptamanal Berbec

Saptamana 23-29 ianuarie 2017

Berbec

Sănătate

Duminică, Luna poposește în casa subconștientului din horoscopul tău general, fapt pentru care nivelul tău de energie ar putea fi ceva mai scăzut decât de obicei. Somnul este un sfetnic bun, fapt pentru care n-ar fi rău să te implici în activități care nu te solicită prea mult fizic. Reuniunile cu rudele apropiate și prietenii cei mai buni ți-ar putea face mult bine în ultima zi din săptămână.

Bani și carieră

Sâmbătă se perfectează Luna Nouă în casa proiectelor de grup și a planurilor de viitor, indiciu cum că-n următoarele două săptămâni ar fi de dorit să te concentrezi pe astfel de activități. Nu numai că vei înregistra progrese mari, dar vei și reuși să minimizezi investițiile și să maximizezi profiturile viitoare. Nu-i nevoie decât să investești suficient timp, energie și resurse în ele.

Familie și cuplu

Grație Lunii Noi de sâmbătă, viața ta socială ar putea urma o curbă ascendentă. Fie apar fețe noi în grupul pe care-l frecventezi deja, fie ți se oferă ție accesul într-un anturaj de oameni care-ți împărtășesc aspirațiile și viziunile. Cu toate că aveți atâtea în comun, cu siguranță îți vor oferi o perspectivă nouă asupra vieții și a situațiilor cu care te confrunți perioada aceasta. Deschide-te!

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul saptamanal, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Cititi si pentru saptamana urmatoare »

Horoscop saptamanal pentru fiecare zodie

Horoscop

Va oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc saptamanal

Aflati-va semnul chinezesc...

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 27 ianuarie 2017
Recomandari astrologice

Daca doriti sa incepeti o cura de slabire, faceti-o atunci cand Luna este in descrestere, pentru a obtine efecte maxime!

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme