AstroFidelia English En 
Horoscop Berbec

Horoscop săptămânal Berbec

Săptămâna 12-18 februarie 2018

Berbec

Sănătate

Sâmbătă și duminică, Luna poposește în casa subconștientului din horoscopul tău general, fapt pentru care nivelul tău de energie ar putea fi mai scăzut decât de obicei. Somnul este un sfetnic bun, deci n-ar fi rău să te implici în activități care nu te solicită prea mult fizic. Reuniunile cu rudele apropiate și prietenii cei mai buni ți-ar putea face mult bine în ultima zi din săptămână.

Bani și carieră

Joia aceasta se perfectează Luna Nouă în casa proiectelor de grup și a planurilor de viitor, indiciu cum că-n următoarele două săptămâni ar fi de dorit să te concentrezi pe astfel de activități. Nu numai că vei înregistra progrese mari, dar vei și reuși să minimizezi investițiile și să maximizezi profiturile viitoare. Nu-i nevoie decât să investești suficient timp, energie și resurse în ele.

Familie și cuplu

Grație Lunii Noi de joia aceasta, viața ta socială ar putea urma o curbă ascendentă. Fie apar fețe noi în grupul pe care-l frecventezi deja, fie ți se oferă ție accesul într-un anturaj de oameni care-ți împărtășesc aspirațiile și viziunile. Cu toate că aveți atâtea în comun, cu siguranță îți vor oferi o perspectivă nouă asupra vieții și a situațiilor cu care te confrunți perioada aceasta. Deschide-te!

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul săptămânal, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să citiţi şi zodia corespunzătoare.

Citiţi şi pentru săptămâna următoare »

Horoscop săptămânal pentru fiecare zodie

Dacă ai pagină Facebook şi vrei să primeşti de fiecare dată înştiinţări de la AstroDex, click pe butonul
şi eşti abonat automat.

Horoscop

Vă oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc săptămânal

Aflati-va semnul chinezesc...