AstroFidelia English En 
Horoscop Berbec

Horoscop saptamanal Berbec

Saptamana 20-26 februarie 2017

Berbec

Sănătate

Luna Nouă de duminică se perfectează tocmai în casa subconștientului tău din horoscopul tău general, indiciu cum că se anunță o săptămână propice meditației și introspecției, cu atât mai mult dacă lucrezi la propria persoană și te preocupă dezvoltarea personală. Nu-i exclus, de asemenea, să ai vise premonitoare sau senzații intense de deja-vu. Gândește-te ce pot însemna.

Bani și carieră

Ziua de marți se arată a fi una prielnică negocierilor și legărilor de parteneriate. Așadar, dacă-ți dorești ca o înțelegere să se încheie în favoarea ta, caută să porți eventualele discuții în acest sens atunci. Ține cont totuși că miercuri poți avea ceva de împărțit cu superiorii. Ideea ar fi să nu spui ori să faci lucruri pe care poți ajunge să le regreți mai devreme sau mai târziu. Fii diplomat/ă.

Familie și cuplu

A doua zi din săptămână se prefigurează a fi una mai mult decât reușită și pe plan personal. Este posibil ca, prin intermediul partenerului, să cunoști oameni care-ți împărtășesc viziunile și idealurile sau viceversa. Joi și vineri, viața ta socială revine în lumina reflectoarelor. Așadar, n-ar fi rău să pătreci atunci cât mai mult timp în compania prietenilor. Îți va face bine compania lor.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul saptamanal, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Cititi si pentru saptamana urmatoare »

Horoscop saptamanal pentru fiecare zodie

Horoscop

Va oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc saptamanal

Aflati-va semnul chinezesc...

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 10 martie 2017
Recomandari astrologice

Cand este Luna Noua, incepeti ceva nou in viata dumneavoastra! De asemenea, puteti incerca sa va lasati de fumat sau de alcool, in general de obiceiurile de care vreti sa scapati.

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme