AstroFidelia English En 
Horoscop Berbec

Horoscop săptămânal Berbec

Săptămâna 16-22 octombrie 2017

Berbec

Sănătate

Cu excepția zilei de luni, s-ar părea că săptămâna aceasta astrele nu-i pregătesc prea multă activitate pe acest plan. Dacă vreți să-ți meargă bine zilele acestea, asigură-te că încă de luni îți impui un stil de viață și alimentație echilibrat, dar și un program de somn și de muncă care nu o dau în extreme. Depinde numai de tine să nu exagerezi, aducându-te la epuizare și surmenaj.

Bani și carieră

Luna Nouă de joi se perfectează în casa asociaților, clienților și colaboratorilor, semn că în următoarele două săptămâni sunt favorizate astral parteneriatele. În felul acesta, este de așteptat să conlucrezi mai bine cu ceilalți, dar și să faci ori să primești oferte de a colabora cu cineva. Oricare ar fi situația, caută să-ți pui la bătaie întregile resurse de diplomație și tact avute.

Familie și cuplu

Casa care găzduiește Luna Nouă de joi mai face referire și la viața de cuplu, indiciu cum că a venit momentul noilor începuturi pe acest plan, indiferent dacă există cineva-n viața ta acum sau te afli încă în căutarea sufletului-pereche. Nu-i exclus, de asemenea, să apară în viața ta cineva alături de care poți construi o relație sănătoasă și funcțională. Permite-i să intre în peisaj.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul săptămânal, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să citiţi şi zodia corespunzătoare.

Citiţi şi pentru săptămâna următoare »

Horoscop săptămânal pentru fiecare zodie

Horoscop

Vă oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc săptămânal

Aflati-va semnul chinezesc...

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Actuala serie a cursurilor de astrologie si numerologie a inceput in 20 octombrie. Se mai pot face inscrieri pana vineri 27 octombrie.
Libraria Fidelia