AstroFidelia English En 
Horoscop Berbec

Horoscop săptămânal Berbec

Săptămâna 11-17 decembrie 2017

Berbec

Sănătate

De miercuri până vineri, Luna se mișcă prin casa transformărilor din horoscopul tău general, aducând evenimente cu impact emoțional destul de puternic în viața ta. Bine ar fi ca lecțiile pe care acestea ți le oferă să le integrezi în sistemul tău de principii, valori și credințe în zilele următoare. Vei avea de câștigat de pe urma acestor întâmplări pe viitor. Învață de pe urma lor.

Bani și carieră

Casa care găzduiește Luna în intervalul de zile miercuri-vineri mai patronează și banii câștigați ori deținuți în asociere cu terțe personae, indiciu cum că aceștia ar putea ajunge în centrul atenției către finele acestei săptămâni. Pot apărea oportunități în această direcție, dar ar fi de dorit să profiți doar de acelea care nu implică riscuri și compromisuri. Nu te arunca cu capul înainte.

Familie și cuplu

Luni și marți, Luna se mișcă prin casa cuplului, indiciu cum că ar fi de dorit să petreci mai mult timp de calitate cu persoana iubită. Programele voastre de muncă au fost cam pline perioada aceasta și cu siguranță aveți nevoie de timp pentru voi. Altfel, se prea poate ca restul de săptămână să fie unul tensionat. Căutați să vă reconectați pe aceeași frecvență și va fi bine.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul săptămânal, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să citiţi şi zodia corespunzătoare.

Citiţi şi pentru săptămâna următoare »

Horoscop săptămânal pentru fiecare zodie

Dacă ai pagină Facebook şi vrei să primeşti de fiecare dată înştiinţări de la AstroDex, click pe butonul
şi eşti abonat automat.

Horoscop

Vă oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc săptămânal

Aflati-va semnul chinezesc...