AstroFidelia English En 
Horoscop Berbec

Horoscop săptămânal Berbec

Săptămâna 14-20 august 2017

Berbec

Sănătate

Din câte se pare, săptămâna aceasta nu te numeri printre zodiile care au parte de încercări pe acest pla. Cu toate acestea, nu ar fi rău totuși să acorzi un minim de atenție acestui aspect al vieții tale. Mesele luate la o oră fixă, un program de somn de cel puțin șapte ore și puțină mișcare te vor ajuta să-ți menții nivelul de energie la înălțime. Atfel, nu te confrunți cu epuizare fizică.

Bani și carieră

Din punct de vedere financiar, pare să-ți meargă destul de bine luni întrucât apar oportunități de a-ți rotunji veniturile. Marți și miercuri, abilitățile tale de comunicare și socializare sunt la înălțime, deci profită de ele pentru a lua cuvântul în cadrul ședințelor. N-ar fi indicat însă ca marți să stai prea mult peste program întrucât îți poți atrage critici din partea celor dragi ai casei.

Familie și cuplu

De marți până vineri, atenția îți este atrasă în direcția relației cu membrii familiei și rudele apropiate. Dacă nu le-ai oferit suficient din timpul tău în ultima vreme, ai putea încerca să te revanșezi cândva în acest interval. Sfârșitul de săptămână însă ar trebui să-l dedici partenerului și/sau copiilor. Ați putea petrece momente frumoase împreună dacă vă propuneți acest lucru.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul săptămânal, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să citiţi şi zodia corespunzătoare.

Citiţi şi pentru săptămâna următoare »

Horoscop săptămânal pentru fiecare zodie

Horoscop

Vă oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc săptămânal

Aflati-va semnul chinezesc...