AstroFidelia English En 
Horoscop Berbec

Horoscop săptămânal Berbec

Săptămâna 19-25 iunie 2017

Berbec

Sănătate

Luna Nouă de sâmbătă se perfectează în casa familiei, universul tău interior, indiciu cum că, cel puțin săptămâna aceasta, ai putea fi ceva mai retras/ă și introspectivă. nu-i de mirare așadar că nu te simți bine în compania anturajelor zgomotoase, preferând să petreci mai mult timp cu prietenii apropiați și familia. Caută totuși să nu te izolezi fără a le explica motivul pentru care o faci.

Bani și carieră

Luna Nouă de sâmbătă marchează debutul unei perioade de cel puțin două săptămâni în care ai poți avea parte de succes în ceea ce privește tranzacțiile imobiliare. Așadar, dacă urmărești să vinzi, cumperi sau să închiriezi o casă sau un apartament, acum ar fi momentul să lansezi anunțul sau să contactezi un agent imobiliar. S-ar putea să dai peste o ofertă mai mult decât avantajoasă.

Familie și cuplu

Luna Nouă de sâmbătă poate dinamiza atmosfera pe plan familial, dar având în vedere că un altfel de eveniment astral semnalează o perioadă a noilor începuturi, n-ar strica să schimbi ceva în felul la care te aportezi la membrii familiei, dar mai ales la părinți. Cu siguranță mai încape loc de bine în relația voastră și acum ar fi momentul potrivit să preiei inițiativa în acest sens.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul săptămânal, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să citiţi şi zodia corespunzătoare.

Citiţi şi pentru săptămâna următoare »

Horoscop săptămânal pentru fiecare zodie

Horoscop

Vă oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc săptămânal

Aflati-va semnul chinezesc...