AstroFidelia English En 
Horoscop Berbec

Horoscop saptamanal Berbec

Saptamana 20-26 martie 2017

Berbec

Sănătate

Începând de luni, Soarele traversează zodia nașterii tale, ceea ce înseamnă că nivelul tău de energie va fi unul mai ridicat decât de obicei în următoarele săptămâni. Ai grijă însă să nu te forjezi prea tare întrucât există riscul să nu-ți revii chiar atât de repede. Forțele tale sunt mai scăzute sâmbătă și duminică, deci nu-ți propune activități prea solicitante weekendul acesta.

Bani și carieră

De luni până miercuri, Luna se mișcă prin casa carierei din horoscopul tău general, indiciu cum că-n primele trei zile ale săptămânii ar trebui să te concentrezi mai mult pe sectorul profesional. Asigură-te că strălucești la locul de muncă și te distingi de restul angajaților prin profesionalism și simț de răspundere. În felul acesta, vei fi luat în vizor la modul pozitiv de către superiori.

Familie și cuplu

S-ar părea că joi și vineri viața ta socială se află pe o curbă ascendentă, cel mai probabil pentru că aloci mai mult timp cultivării relațiilor cu membrii anturajului tău. Vineri însă există riscul să intri în polemici cu figurile autoritare din viața ta și cu partenerul. Poate dacă ai vedea lucrurile din perspectiva lor, lucrurile s-ar desfășura altfel pe plan domestic. Caută să fii mai înțelegător.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul saptamanal, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Cititi si pentru saptamana urmatoare »

Horoscop saptamanal pentru fiecare zodie

Horoscop

Va oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc saptamanal

Aflati-va semnul chinezesc...

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 21 aprilie 2017
Recomandari astrologice

Daca doriti sa aduceti ajustari unor idei si concepte sau aveti nevoie de timp pentru o mai buna documentare, profitati de momentele in care Mercur se afla intr-un semn mobil (Fecioara, Gemeni, Sagetator, Pesti).

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme