AstroFidelia English En 
Horoscop Berbec

Horoscop saptamanal Berbec

Saptamana 24-30 aprilie 2017

Berbec

Sănătate

De vineri începând, nivelul tău de energie ar putea crește simțitor. S-ar părea că intrarea lui Venus în zodia nașterii tale îți va aduce un plus de vitalitate, dar se dorește să uzezi de ea în mod înțelept. În caz contrar, există posibilitatea să te extenuezi prea mult, supraapreciindu-ți capacitatea de a face față la efort. În definitiv, ține doar de tine să-ți restabilești echilibrul.

Bani și carieră

Luna Nouă de miercuri se perfectează în casa banilor și a bunurilor câștigate prin munca proprie, indiciu cum că-n următoarele două săptămâni te-ai putea întâlni cu mai multe oportunități decât de obicei de a-ți suplimenta veniturile și/sau valorifica ori spori economiile. Oricare ar fi situația, cert este că vei sta destul de bine la acest capitol dacă știi cum să profiți de șansele ieșite în cale.

Familie și cuplu

Cu șarmul și carisma stai bine săptămâna aceasta, fapt pentru care ai putea constata că oamenii roiesc pur și simplu în jurul tău. Este cât se poate de clar că te faci plăcut/ă cu ușurință, iar firea ta sociabilă este la mare căutare atât în ceea ce-i privește pe cei dragi ai casei, cât și pe plan social. Ai oportunitatea de a face ca unele relații importante pentru tine să evolueze frumos.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul saptamanal, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Cititi si pentru saptamana urmatoare »

Horoscop saptamanal pentru fiecare zodie

Horoscop

Va oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc saptamanal

Aflati-va semnul chinezesc...

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 2 iunie 2017
Recomandari astrologice

Cand Mercur este in miscare retrograda, incercati sa fiti mai atent la modul in care comunicati! Diferentele de opinii pot iesi la iveala intr-un mod suparator. Desi aceste momente sunt de fapt ocazii bune de a clarifica lucrurile, asta se poate intampla numai de veti comunica intr-un mod diplomat si intelept. Altfel, rezultatul va fi doar o cearta inutila... (consultati tabelul planetelor retrograde)

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme