AstroFidelia English En 
Horoscop Capricorn

Horoscop saptamanal Capricorn

Saptamana 22-28 mai 2017

Capricorn

Sănătate

Luna Nouă de joi se manifestă plenar tocmai în casa sănătății fizice din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că, în următoarele două săptămâni, ar trebui să ai mai multă grijă de membrele superioare, plămâni și echilibrul tău mental. Dacă te-ai lăsat de fumat, de exemplu, nu te reapuca pe bază de stres și evită, de asemenea, activitățile cu risc crescut de accidentare. Liniștește-te.

Bani și carieră

Casa care găzduiește Luna Nouă de joi mai vorbește și despre sectorul profesional, indiciu cum că se anunță doură săptămâni lucrătoare destul de pline și solicitante. Ideal ar fi să-ți programezi treaba cu multă atenție căci altfel există riscul să nu poși face lucrurile la standardele tale obișnuite. Contează mult ca acum să dai dovadă de mult profesionalism și dăruire la serviciu.

Familie și cuplu

Sâmbătă și duminică, Luna tranzitează casa cuplului din horoscopul tău general, ceea ce indică faptul că se anunță un sfârșit de săptămână cel puțin aglomerat pe plan sentimental. Acest tranzit s-ar putea să-i avantajeze cel mai mult pe aceia care se află în căutarea unei persoane potrivite la acest nivel, deci ideal pentru ei ar fi să iasă și să se arate deschiși să cunoască oameni noi.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul saptamanal, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Cititi si pentru saptamana urmatoare »

Horoscop saptamanal pentru fiecare zodie

Horoscop

Va oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc saptamanal

Aflati-va semnul chinezesc...

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 2 iunie 2017
Recomandari astrologice

Cand Luna este in semne mutabile (Fecioara, Gemeni, Sagetator, Pesti), este oportun sa ne informam si sa aducem ajustari ingenioase proiectelor gospodaresti incepute, poate chiar sa le transformam in altceva decat am hotarat initial.

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme