AstroFidelia English En 
Horoscop Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn

Săptămâna 11-17 decembrie 2017

Capricorn

Sănătate

Luna-ți vizitează casa subconștientului din horoscopul general sâmbăta și duminica aceasta, semn că se prea poate să nu te afli într-o dispoziție prea socială în cea mai mare parte a sfârșitului de săptămână. Probabil că starea ta este accentuată sau chiar generată de unele probleme de ordin relațional, deci dacă-ți dorești să revii-n apele tale, n-ai decât să faci ceva în privința lor.

Bani și carieră

Luni și marți, Luna se mișcă prin casa carierei, aducându-ți oportunități de a te remarca profesional. Miercuri, joi și vineri, se mișcă prin casa proiectelor de grup și a planurilor de viitor din horoscopul tău general. Acum ar fi momentul să cauți sponsori pentru o idee de afacere sau să începi un business cu amicii. De asemenea, caut să îți propui obiective pe termen lung.

Familie și cuplu

De miercuri până vineri, Luna se mișcă prin casa prietenilor din horoscopul tău general, indiciu cum că nivelul tău de popularitate pe acest plan ar putea crește destul de mult. Dedică-ți momentele libere oamenilor de lângă tine și vei vedea că astfel lucrurile dintre voi vor evolua în direcția potrivită. Caută să le oferi încredere și să te porți așa cum o face un prieten bun.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul săptămânal, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să citiţi şi zodia corespunzătoare.

Citiţi şi pentru săptămâna următoare »

Horoscop săptămânal pentru fiecare zodie

Dacă ai pagină Facebook şi vrei să primeşti de fiecare dată înştiinţări de la AstroDex, click pe butonul
şi eşti abonat automat.

Horoscop

Vă oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc săptămânal

Aflati-va semnul chinezesc...