AstroFidelia English En 
Horoscop Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn

Săptămâna 18-24 iunie 2018

Capricorn

Sănătate

Cuvintele te pot ridica sau cobori, dar ce se întâmplă atunci când cauți să păstrezi aparențele și nu-ți găsești curajul de a spune ceea ce simți? În cazul în care nu reușești să treci peste orgoliu, s-ar putea să afli că repercusiunile sunt mai serioase decât te-ai fi așteptat. În loc să persiști într-o stare de permanentă confuzie, mai bine ceri explicații și te lămurești cu privire la unele aspecte.

Bani și carieră

Mai mult ca oricând la mijlocul acestei săptămâni, ești cu un pas înaintea celorlalți când vine vorba de noi modalități de a-ți suplimenta veniturile și mijloace inedite de a genera profit. Neajunsul major este acela că ai nevoie de persoane care să-ți înțeleagă ideile și care să se ridice la nivelul viziunii tale pentru a te ajuta să o pui în practică. Investește în oameni tineri și creativi!

Familie și cuplu

Probabil că nu ești pregătit să accepti faptul că viața ta de familie a luat-o pe o pantă descendentă în ultima vreme si persiști în faza de negare, dar în timp ce tu privești nepăsător, s-ar putea ca micul tău univers să se dezintegreze cu o viteză amețitoare. Se cere să-ți schimbi atitudinea vis-a-vis de cei dragi și chiar să preiei inițiativa reparării situației de acasă dacă n-o face altcineva.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul săptămânal, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să citiţi şi zodia corespunzătoare.

Citiţi şi pentru săptămâna următoare »

Horoscop săptămânal pentru fiecare zodie

Dacă ai pagină Facebook şi vrei să primeşti de fiecare dată înştiinţări de la AstroDex, click pe butonul
şi eşti abonat automat.

Horoscop

Vă oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc săptămânal

Aflati-va semnul chinezesc...