AstroFidelia English En 
Horoscop Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn

Săptămâna 18-24 septembrie 2017

Capricorn

Sănătate

Luni și marți, Luna se plimbă prin casa filozofiei de viață din horoscopul tău general, fapt pentru care ar fi bine ca atunci să-ți reevaluezi convingerile referitoare la anumite lucruri sau viziunea despre unele aspecte ale lumii înconjurătoare. Străduiește-te să faci în așa fel încât să incorporezi ultimele lecții de viață în actualul tău sistem de principia, valori și credințe. Nu te teme de nou.

Bani și carieră

Luna Nouă de miercuri se formează tocmai în casa carierei din horoscopul tău general, semn că dacă bați fierul cât este cald în următoarele două săptămâni, se vor întâmpla lucruri bune pe plan profesional. În caz că te-ai impus serios la serviciu, n-ar fi deplasat nici dacă te-ai aștepta la o promovare. Important este să fii conștient/ă de faptul că responsabilitățile tale vor crește mult.

Familie și cuplu

Luna Nouă de miercuri îți poate face intrarea într-un cerc de oameni influenți care-ți pot deschide uși importante dacă le demonstrezi că ai într-adevăr ceva de oferit. Oricare ar fi situația, cert este că ar fi de dorit să mizezi pe tact și diplomație. Ți-e mai ușor decât de obicei să atragi oamenii de partea ta, deci profită de darul că te poți face plăcut/ă ușor și folosește-l la maximum.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul săptămânal, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să citiţi şi zodia corespunzătoare.

Citiţi şi pentru săptămâna următoare »

Horoscop săptămânal pentru fiecare zodie

Horoscop

Vă oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc săptămânal

Aflati-va semnul chinezesc...

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 20 octombrie 2017
Libraria Fidelia