AstroFidelia English En 
Horoscop Capricorn

Horoscop saptamanal Capricorn

Saptamana 13-19 februarie 2017

Capricorn

Sănătate

Sâmbătă și duminică, Luna se perindă prin casa subconștientului din horoscopul tău general, fapt pentru care dacă simți că ceva te ține pe loc sau chiar te trage înapoi, ar putea fi vorba de faptul că nu reușești să renunți la unele preconcepții. Cu cât îți dai seama mai repede de acest lucru, cu atât vei reuși să iei măsuri mai eficiente care să te propulseze acolo unde ar trebui să fii de fapt.

Bani și carieră

De luni până miercuri, Luna tranzitează casa carierei din horoscopul tău general, indiciu cum că ideile și părerile tale pot cântări mai greu decât de obicei în ochii superiorilor. Dacă-n ultima vreme te-ai axat pe ascensiunea profesional, nu este exclus să primești semnale că te îndrepți în direcția potrivită. Joi și vineri, concentrează-te însă pe planurile de viitor și proiectele de grup.

Familie și cuplu

Joi și vineri, Luna se mișcă prin casa vieții tale sociale, indiciu cum că aceasta se va număra printre sectoarele de viață care figurează pe poziții fruntașe în lista ta de prorități. Poate reușești, cu această ocazie, să restabilești contactul cu unii prieteni de care te-ai distanțat, să-l menții pe cel avut cu alți membri ai anturajului tău sau să cunoști alte persoane cu care ai lucruri în comun.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul saptamanal, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Cititi si pentru saptamana urmatoare »

Horoscop saptamanal pentru fiecare zodie

Horoscop

Va oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc saptamanal

Aflati-va semnul chinezesc...

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 10 martie 2017
Recomandari astrologice

Evitati sa calatoriti la departare cand Jupiter si Mercur sunt in miscare retrograda (consultati tabelul planetelor retrograde).

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme