AstroFidelia English En 
Horoscop Capricorn

Horoscop saptamanal Capricorn

Saptamana 16-22 ianuarie 2017

Capricorn

Sănătate

În ultima zi din săptămână, Luna se perindă prin casa subconștientului din horoscopul tău general, fapt pentru care s-ar putea să nu te găsești într-o formă mentală și/sau emoțională tocmai bună. Poate dacă ai fi puțin mai blând/ă cu tine însuți/ăți, mai ales atunci când nu reușești să te ridici la înălțimea principiilor și valorilor tale, lucrurile ar sta cu totul altfel. Nu te autoflagela.

Bani și carieră

Dedică prima zi din săptămână rezolvării problemelor de natură birocratică ori care implică să te deplasezi la distanțe destul de mari de casă. Marți și miercuri, te-ai putea bucura de un randament de invidiat, deci nu pierde ocazia de la demonstra superiorilor încă o dată care este valoarea ta ca profesionist. Joi și vineri, concentrează-te pe planurile de viitor, respectiv pe proiectele de grup.

Familie și cuplu

Lunea aceasta evită să dai curs eventualelor discuții în contradictoriu cu rudele apropiate ale partenerului sau cei dragi ai tăi stabiliți într-o altă localitate decât cea în care locuiești tu sau plecați în străinătate. În cursul zilei de joi, nu da crezare bârfelor și zvonurilor, cu atât mai mult dacă îi au drept protagoniști pe cei dragi. Ajungi să te îndoiești de ei chiar dacă nu este cazul.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul saptamanal, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Cititi si pentru saptamana urmatoare »

Horoscop saptamanal pentru fiecare zodie

Horoscop

Va oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc saptamanal

Aflati-va semnul chinezesc...

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 27 ianuarie 2017
Recomandari astrologice

Cand Marte este in miscare retrograda, este posibil ca randamentul dvs. sa scada si sa deveniti mai irascibil. Nu actionati pripit! Manati fiind de o neliniste interioara, ati putea porni spre o directie gresita. E un moment bun sa meditati si sa va controlati corpul.

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme