AstroFidelia English En 
Horoscop Capricorn

Horoscop saptamanal Capricorn

Saptamana 27 martie - 2 aprilie 2017

Capricorn

Sănătate

Deși Luna Nouă de marți se desăvârșește în casa familiei din horoscopul tău general, aceasta poate avea o influență mai mare decât crezi asupra stării tale de spirit. Așa se face că pot reveni în actualitate răni care ți-au fost pricinuite în copilărie sau involuntar de către părinți, ceea ce îți poate afecta armonia universului interior. Iată un prilej bun să închizi acele capitole din viața ta.

Bani și carieră

Vineri și sâmbătă s-ar putea să ai parte de cele mai pline și solicitante momente la serviciu, deci caută să nu-ți epuizezi bateriile în prima parte a săptămânii lucrătoare. Există riscul să apară schimbări neașteptate care să presupună să dai dovadă de viteză de reacție, iar dacă tu ți-ai folosit toată puterea de muncă, s-ar putea să nu te ridici la înălțimea așteptărilor. Fii echilibrat/ă.

Familie și cuplu

După cum spuneam, Luna Nouă de marți se perfectează în casa familiei din horoscopul tău general, fapt pentru care ar trebui să acorzi o bună parte din atenția ta acestui sector al vieții tale. Caută să eviți amplificarea momentelor tensionate care pot apărea între tine și cei dragi săptămâna aceasta, deci caută să faci în așa fel încât să cultivi pacea și armonia în raport cu ei.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul saptamanal, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Cititi si pentru saptamana urmatoare »

Horoscop saptamanal pentru fiecare zodie

Horoscop

Va oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc saptamanal

Aflati-va semnul chinezesc...

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 21 aprilie 2017
Recomandari astrologice

Cand Jupiter este in miscare retrograda, s-ar putea ca placerile lumesti care va bucurau altadata sa-si piarda usor gustul. Este un moment in care lumea exterioara nu va mai da motive de fericire, astfel ca trebuie sa generati singur aceste momente din interior, pentru a trece peste obstacole sau pesimism. (consultati tabelul planetelor retrograde)

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme