AstroFidelia English En 
Horoscop Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn

Săptămâna 24-30 iulie 2017

Capricorn

Sănătate

Din câte se pare, astrele nu te-au trecut pe lista lor neagră din acest punct de vedere zilele acestea. Ține cont însă de faptul că Saturn nu dă semne c-ar vrea să părăsească rea curând casa subconștientului tău, ceea ce înseamnă că nivelul tău de bună dispoziție ar putea fluctua destul de mult în continuare. Gândește-te cum anume te poți înveseli când corăbiile par să ți se înece.

Bani și carieră

Ziua de luni îți solicită atenția în direcția parteneriatelor de afaceri, a colaborărilor sau a relației cu unii clienți importanți. Iată așadar o situația în care trebuie să dai dovadă de transparență, mai ales dacă realizezi câștiguri importante de pe urma acestor legături profesionale. Este posibil ca un scenariu asemănător, dar cu mult mai multă greutate, să aibă loc cândva ân cursul zilei de joi.

Familie și cuplu

Aparent, totul pare să meargă bine din punct de vedere sentimental. Zile cu importanță pe acest plan par a fi cea de luni, dar mai ales cea de joi. Atunci ar fi cazul să dai tot ceea ce ai mai bun în raport cu partenerul întrucât se prea poate ca prezența ta să fie la mare căutare la acest nivel. Dacă nu ai petrecut prea mult timp cu cel drag în ultima vreme, ar fi momentul să o faci acum.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul săptămânal, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să citiţi şi zodia corespunzătoare.

Citiţi şi pentru săptămâna următoare »

Horoscop săptămânal pentru fiecare zodie

Horoscop

Vă oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc săptămânal

Aflati-va semnul chinezesc...