AstroFidelia English En 
Horoscop Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn

Săptămâna 16-22 aprilie 2018

Capricorn

Sănătate

Luna Nouă de luni se formează-n casa familiei, fundația universului tău interior, ceea ce-ar putea indica faptul c-a venit momentul să te eliberezi de ultima fărâmă de agresivitate pe care ai înmagazinat-o în urma unor evenimente mai puțin plăcute din copilărie sau din relația cu părinții. Impune anumite bariere sănătoase și înțelege că nu rezolvi nimic dacă păstrezi resentimente.

Bani și carieră

Contextul astral al zilelor de miercuri și joi îți potențează abilitățile de comunicare și cheful de muncă, motiv pentru care s-ar dori ca-n aceste zile să-ți programezi întâlnirile de afaceri. Ai putea fi tentat/ă să fii evaziv/ă, dar încearcă să fii concis/ă, iar dacă nu ești sigur/ă c-ai înțeles ceea ce interlocutorii tăi au vrut să spună, roagă-i să reformuleze și să aducă lămuriri.

Familie și cuplu

Așa cum am spus, Luna Nouă de luni îți propune să abordezi altfel relația cu părinții, mai ales dacă sunteți personalități puternice și niciunul nu vrea să lase de la el pentru a fi bine. Săptămâna aceasta este favorabilă mutării din căminul părintesc ori închirierii/achiziționării unei noi locuințe. Nu strică să te folosești de această ocazie dacă vrei să schimbi atmosfera din interiorul familiei proprii.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul săptămânal, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să citiţi şi zodia corespunzătoare.

Citiţi şi pentru săptămâna următoare »

Horoscop săptămânal pentru fiecare zodie

Dacă ai pagină Facebook şi vrei să primeşti de fiecare dată înştiinţări de la AstroDex, click pe butonul
şi eşti abonat automat.

Horoscop

Vă oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc săptămânal

Aflati-va semnul chinezesc...

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Actuala serie a cursurilor de astrologie şi numerologie a început în 20 aprilie. Se mai pot face înscrieri până vineri 27 aprilie.
Recomandari astrologice

Evitati sa va programati interventiile chirurgicale atunci cand este Luna Plina (plus cate o zi inainte si dupa)! Bineinteles, urgentele nu intra in discutie.