AstroFidelia English En 
Horoscop Fecioara

Horoscop saptamanal Fecioara

Saptamana 20-26 februarie 2017

Fecioara

Sănătate

Joi și vineri, Luna se perindă prin casa sănătății fizice din horoscopul tău general, indiciu cum că dacă programul te obligă să stai timp îndelungat în picioare sau la birou, ideal ar fi să iei pauze regulat pentru a-ți mai schimba poziția. În cazul în care acest lucru nu este posibil, încearcă să-ți acorzi un repaus după muncă ori să faci o plimbare. Este important să te mai și destinzi.

Bani și carieră

Luna Nouă de duminică se desăvârșește tocmai în casa asociaților, a clienților și colaboratorilor din horoscopul tău general, indiciu cum că spătămâna aceasta se pot lega noi relații de ordin profesional care se pot dovedi extrem de profitabile în viitor. Intuiția te poate ajuta destul de mult zilele acestea, deci ascultă-ți mai des vocea interioară. Astfel îți vei da seama cum să-i abordezi.

Familie și cuplu

Luna Nouă de duminică își face simțită influența și pe plan amoros, indiciu cum că nativii/ele acestei zodii aflați/te în căutarea persoanei iubite pot întâlni pe cineva care se conformează standardelor lor, iar cei/le implicați/te deja într-o relație se pot reîndrăgosti de cel drag. Acum este momentul ca acele cupluri serioase să facă pasul următor. Atmosfera este de bun augur.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul saptamanal, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Cititi si pentru saptamana urmatoare »

Horoscop saptamanal pentru fiecare zodie

Horoscop

Va oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc saptamanal

Aflati-va semnul chinezesc...

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 10 martie 2017
Recomandari astrologice

Actiunile si proiectele noi au mai mari sanse de reusita, daca sunt incepute atunci cand Luna este in crestere.

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme