AstroFidelia English En 
Horoscop Fecioara

Horoscop saptamanal Fecioara

Saptamana 23-29 ianuarie 2017

Fecioara

Sănătate

Luna Nouă de sâmbătă se perfectează tocmai în casa sănătății din hroscopul tău general, fapt pentru care-n următoarele două săptămâni ar fi de dorit să te îngrijești mai mult de acest sector al vieții tale. Ferește-te să stai prea mult în picioare ori viceversa întrucât te-ai putea alege cu unele dureri supărătoare de picioare care nu-ți vor permite să-ți duci sarcinile la bun sfârșit ușor.

Bani și carieră

Casa care găzduiește Luna Nouă de sâmbătă mai face referire și la muncă, indiciu cum că următoarele două săptămâni se prefigurează a fi unele destul de aglomerate și solicitante pentru tine. Pregătește-te să fie nevoie să pui în practică tehnici de lucru care nu-ți sunt familiare sau care sunt noi și necesită priceperea ta. Dă dovadă că poți fi progresist atunci când situația o cere.

Familie și cuplu

Duminică, Luna poposește în casa cuplului din horoscopul tău general, creând un climat prielnic momentelor romantice în doi. Poate n-ar fi rău să-i fci o surpriză partenerului, eliberându-l de unele sarcini care i-ar fi revenit ca mai apoi să stați ceva mai mult timp împreună. Arată-i sentimentele pe care i le porți și cu siguranță-l va mișca gestul tău. Uneori trebuie să faci asta.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul saptamanal, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Cititi si pentru saptamana urmatoare »

Horoscop saptamanal pentru fiecare zodie

Horoscop

Va oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc saptamanal

Aflati-va semnul chinezesc...

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 27 ianuarie 2017
Recomandari astrologice

Evitati sa va programati interventiile chirurgicale atunci cand este Luna Plina (plus cate o zi inainte si dupa)! Bineinteles, urgentele nu intra in discutie.

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme