AstroFidelia English En 
Horoscop Fecioara

Horoscop saptamanal Fecioara

Saptamana 20-26 martie 2017

Fecioara

Sănătate

Joi și vineri, Luna se mișcă prin casa sănătății fizice din horoscopul tău general, fapt pentru care spre sfârșitul săptămânii s-ar dori să te concentrezi mai mult pe acest sector de viață. Caută, de exemplu, să alternezi momentele în care stai la birou cu cele în care faci puțină mișcare. În caz contrar, te poți alege cu o durere de picioare destulde puternică încât să dăinuie câteva zile.

Bani și carieră

S-ar părea că zilele de joi și vineri vor fi cele mai pline și obositoare la serviciu, deci asigură-te că-ți organizezi nivelul de energie în așa măsură încât să reușești să duci săptămâna lucrătoare la bun sfârșit. Poate n-ar strica să ieși din zona ta de confort în materie de stil și tehnici de lucru. Ai putea sesiza că dacă faci acest lucru, vei avea mai mult timp pentru tine însuți/ăți. Ieși din tipare.

Familie și cuplu

Sâmbătă și duminică, Luna tranzitează casa cuplului din horoscopul tău general, fapt pentru care indicat ar fi să te axezi pe viața ta sentimentală, cu atât mai mult dacă treceți printr-o perioadă mai dificilă. În acest fel, ai putea descoperi că flacăra dintre tine și persoana iubită nu s-a stins, ci doar așteaptă să fie reaprinsă. Caută metode de a alunga plictisul și monotonia dintre voi doi.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul saptamanal, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Cititi si pentru saptamana urmatoare »

Horoscop saptamanal pentru fiecare zodie

Horoscop

Va oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc saptamanal

Aflati-va semnul chinezesc...

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 21 aprilie 2017
Recomandari astrologice

Evitati sa va programati interventiile chirurgicale atunci cand este Luna Plina (plus cate o zi inainte si dupa)! Bineinteles, urgentele nu intra in discutie.

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme