AstroFidelia English En 
Horoscop Fecioara

Horoscop saptamanal Fecioara

Saptamana 24-30 aprilie 2017

Fecioara

Sănătate

Luna Nouă de miercuri se formează tocmai în casa filozofiei tale de viață, indiciu cum că săptămânile care vor urma pot aduce în viața ta evenimente care te provoacă să aduci unele ajustări mult așteptate sistemului tău de valori, principii și credințe. Oricare ar fi acestea, ține cont că vei avea mult de câștigat dacă știi când trebuie să fii consecvent/ă și când flexibil/ă.

Bani și carieră

Acest eveniment astral poate aduce o serie de deplasări în cazul unor nativi/e ai/ale acestui semn. Acestea pot fi la mare distanță de casă ori chiar în străinătate. Ceilalți/te sunt invitați/te să se înscrie la cursuri de perfecționare continuă, calificare sau recoversie profesională, cu atât mai mult dacă simt că nu au agonisit experință profesională în ultima vreme. Vor avea de câștigat.

Familie și cuplu

Luna Nouă de miercuri îi poate aduce în prim plan și pe cei dragi ai tăi stabiliți peste hotare sau la mare distanță de casă. Așa se face că ai putea relua contactul cu cei de care te-ai distanțat, de exemplu. Ori poate reușești să te apropii de rudele partenerului, ceea ce ar fi de dorit dacă ați trecut printr-o perioadă mai dificilă împreună. Ține de tine să faci ordine în aceste relații.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul saptamanal, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Cititi si pentru saptamana urmatoare »

Horoscop saptamanal pentru fiecare zodie

Horoscop

Va oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc saptamanal

Aflati-va semnul chinezesc...

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 2 iunie 2017
Recomandari astrologice

Cand Jupiter este in miscare retrograda, s-ar putea ca placerile lumesti care va bucurau altadata sa-si piarda usor gustul. Este un moment in care lumea exterioara nu va mai da motive de fericire, astfel ca trebuie sa generati singur aceste momente din interior, pentru a trece peste obstacole sau pesimism. (consultati tabelul planetelor retrograde)

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme