AstroFidelia English En 
Horoscop Fecioară

Horoscop săptămânal Fecioară

Săptămâna 16-22 aprilie 2018

Fecioara

Sănătate

Luna Nouă de luni se formează-n casa transformărilor din horoscopul tău general, generând schimbări de substanță-n viața ta săptămâna aceasta care pe lângă că deschid un nou capitol în viața ta, mai au și un impact emoțional destul de puternic. Orice s-ar întâmpla, ține minte că această lunație încearcă să te facă să-nțelegi că schimbarea n-ar trebui să te sperie prea mult.

Bani și carieră

Luna Nouă de luni îți indică faptul c-ar trebui ca aspectul financiar al parteneriatului de cuplu și/sau de afaceri să fie rediscutat, mai ales dacă dețineți bani, bunuri sau proprietăți la comun. Altfel, ați putea avea parte de certuri destul de aprinse, motiv pentru care s-ar dori să pui la punct această chestiune, impunându-se de comun acord reguli peste care să nu treceți nicicum.

Familie și cuplu

Luna Nouă de luni ar putea condimenta lucrurile pe plan intim. Dacă se presară însă prea mult sare și piper, s-ar putea ca lucrurile să scape de sub control și să ajungeți la ceartă. Atâta timp cât nu faceți altceva decât să ațâțați flacăra pasiunii care s-a mai domolit cu timpul, veți reuși să redescoperiți scânteia de la-nceput. Încercați lucruri noi în doi și veți alunga plictiseala.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul săptămânal, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să citiţi şi zodia corespunzătoare.

Citiţi şi pentru săptămâna următoare »

Horoscop săptămânal pentru fiecare zodie

Dacă ai pagină Facebook şi vrei să primeşti de fiecare dată înştiinţări de la AstroDex, click pe butonul
şi eşti abonat automat.

Horoscop

Vă oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc săptămânal

Aflati-va semnul chinezesc...

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Actuala serie a cursurilor de astrologie şi numerologie a început în 20 aprilie. Se mai pot face înscrieri până vineri 27 aprilie.
Libraria Fidelia