AstroFidelia English En 
Horoscop Fecioară

Horoscop săptămânal Fecioară

Săptămâna 11-17 decembrie 2017

Fecioara

Sănătate

Chiar dacă zodia nașterii tale este sărită la numărătoarea semnelor greu încercate pe acest plan săptămâna aceasta, ține totuși minte că numeroase planete își lansează configurații astrale tensionate în horoscopul tău general, fapt pentru care starea ta de spirit ar putea fluctua destul de mult. Caută să găsești metode prin care să te menții pe linia de plutire orice s-ar putea întâmpla.

Bani și carieră

Luni și marți, Luna se perindă prin casa finanțelor și a bunurilor câștigate prin munca proprie, indiciu cum că atunci s-ar putea ivi oportunități de suplimentare a veniturilor și de valorificare a economiilor pe care le ai la dispoziție. Oricare ar fi situația, cert este că nu se recomandă să investești în proiecte de grup ări în planuri de viitor lipsite de fezabilitate și orice garanții.

Familie și cuplu

De miercuri până vineri, zilele se cer petrecute în compania rudelor, mai cu seamă a celor apropiate. Mai mult ca sigur, îți vine greu să stai prea mult timp în preajma părinților, mai ales atunci când încep să te cicălească cu tot felul de nimicuri. Cu cât ești mai înțelegător/oare, cu atât vei reuși să vezi dincolo de aceste mici dezavantaje. Caută doar să stai cu ei weekend-ul acesta.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul săptămânal, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să citiţi şi zodia corespunzătoare.

Citiţi şi pentru săptămâna următoare »

Horoscop săptămânal pentru fiecare zodie

Dacă ai pagină Facebook şi vrei să primeşti de fiecare dată înştiinţări de la AstroDex, click pe butonul
şi eşti abonat automat.

Horoscop

Vă oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc săptămânal

Aflati-va semnul chinezesc...

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Actuala serie a cursurilor de astrologie şi numerologie a început în 8 decembrie. Se mai pot face înscrieri până vineri 15 decembrie.
Recomandari astrologice

Cand Mercur este in miscare retrograda, incercati sa fiti mai atent la modul in care comunicati! Diferentele de opinii pot iesi la iveala intr-un mod suparator. Desi aceste momente sunt de fapt ocazii bune de a clarifica lucrurile, asta se poate intampla numai de veti comunica intr-un mod diplomat si intelept. Altfel, rezultatul va fi doar o cearta inutila... (consultati tabelul planetelor retrograde)