AstroFidelia English En 
Horoscop Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioara

Săptămâna 19-25 iunie 2017

Fecioara

Sănătate

Din câte se pare, pentru tine nu se arată o săptămână cu provocări pe acest plan. Se întrevăd așa câteva zile în care te poți concentra pe alte chestiuni. Cu toate acestea, nu înseamnă că ar trebui să neglijezi acest aspect. Dacă încerci să te ții de un regim de viață, masă și odihne echilibrate, nu vei avea probleme la acest nivel nici mai încolo. Nu-ți rămâne decât să fii organizat/ă.

Bani și carieră

Luna Nouă de sâmbătă se perfectează în casa planurilor de viitor și a proiectelor de grup din horoscopul tău general, fapt pentru care se întrevăd două săptămâni în care poți face progrese mai mari decât în ultima vreme pe acest plan. Acum ar fi un moment bun să cauți memembri pentru a dezvolta o idee de afaceri sau sponsori cate te pot sprijini material în acest sens.

Familie și cuplu

Casa care găzduiește Luna Nouă de sâmbătă mai simbolizează și viața ta socială, indiciu cum că se întrevede o perioadă de săptămâni în care acest sector poate trece prin schimbări mai mult decât binevenite. Așa se face că poți cunoaște oameni care-ți împărtășeșesc idealurile și viziunile într-o proporție mai mare decât ai crezut sau te reapropii de unii amici de care te-ai îndepărtat.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul săptămânal, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să citiţi şi zodia corespunzătoare.

Citiţi şi pentru săptămâna următoare »

Horoscop săptămânal pentru fiecare zodie

Horoscop

Vă oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc săptămânal

Aflati-va semnul chinezesc...

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 14 iulie 2017
Recomandari astrologice

Cand Mercur este in miscare retrograda, incercati sa fiti mai atent la modul in care comunicati! Diferentele de opinii pot iesi la iveala intr-un mod suparator. Desi aceste momente sunt de fapt ocazii bune de a clarifica lucrurile, asta se poate intampla numai de veti comunica intr-un mod diplomat si intelept. Altfel, rezultatul va fi doar o cearta inutila... (consultati tabelul planetelor retrograde)