AstroFidelia English En 
Horoscop Fecioară

Horoscop săptămânal Fecioară

Săptămâna 14-20 august 2017

Fecioara

Sănătate

Sâmbătă și duminică, Luna se mișcă în casa subconștientului din horoscopul tău general, motiv pentru care ai putea reacționa destul de ciudat dacă nu ți se oferă suficient de multă atenție ori ești propulsat/ă fără să vrei în lumina reflectoarelor. Oricare ar fi situația, încearcă să ții cont de faptul că ești singura persoană din partea căreia ai nevoie de confirmare și validare cu adevărat.

Bani și carieră

Lunea aceasta ar fi bine să-ți programezi drumurile la ghișeele instituțiilor publice. S-ar putea ca procesul de obținere a unei aprobări sau de eliberare a unor acte să dureze mai puțin decât te-ai aștepta. Marți și miercuri, ți se pot oferi multe șanse de a străluci pe plan profesional. Joi și vineri, investește mai mult din timpul și energia ta planurilor de viitor și proiectelor tale de grup.

Familie și cuplu

Lunea aceasta ai putea primi un telefon-surpriză sau o vizită neașteptată de la cineva drag din străinătate sau stabilit la mare distanță de localiattea de baștină. Joi și/sau vineri, se arată șanse de a ieși în oraș și de a te distra alături de prieteni. Dacă ții la amiciția ta cu anumite persoane, nu lăsa banii să intre între voi în a doua parte a săptămânii. Împrumuturile vă pot aduce la cuțite.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul săptămânal, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să citiţi şi zodia corespunzătoare.

Citiţi şi pentru săptămâna următoare »

Horoscop săptămânal pentru fiecare zodie

Horoscop

Vă oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc săptămânal

Aflati-va semnul chinezesc...