AstroFidelia English En 
Horoscop Fecioară

Horoscop săptămânal Fecioară

Săptămâna 16-22 octombrie 2017

Fecioara

Sănătate

Luni, Luna se mișcă prin zodia nașterii tale, indiciu cum că s-ar putea să te simți bine în pielea ta la începutul acestei săptămâni, dar nivelul energiei tale să fluctueze destul de mult. Străduiește-te să nu-ți irosești forțele pe lucruri care nu au o finalitate. În felul acesta, eviți scenariul în care vineri, sâmbătă sau duminică ești prea extenuat/ă pentru a te bucura de timpul liber din weekend.

Bani și carieră

Luna Nouă de joi se perfectează în casa banilor și a bunurilor câștigate prin munca proprie, indiciu cum că-n următoarele două săptămâni pot apărea oportunități de a-ți suplimenta veniturile și a-ți valorifica economiile făcute pân-acum. Încearcă doar să nu te hazardezi în niciun fel și să abordezi totul într-o manieră metodică. Ai foarte multe de câștigat zilele acestea.

Familie și cuplu

Marți, Mercur poposește în casa comunicării și a rudelor apropiate din horoscopul tău general, alăturându-i-se miercuri lui Jupiter aflat în același domeniu, indiciu cum că la mijlocul acestei săptămâni, membrii familiei tale de origine pot juca un rol important în viața ta. Poate n-ar fi rău dacă ți-ai face timp să-i vizitezi mai des. Vei vedea ce mult contează pentru starea ta de spirit.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul săptămânal, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să citiţi şi zodia corespunzătoare.

Citiţi şi pentru săptămâna următoare »

Horoscop săptămânal pentru fiecare zodie

Horoscop

Vă oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc săptămânal

Aflati-va semnul chinezesc...