AstroFidelia English En 
Horoscop Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni

Săptămâna 18-24 iunie 2018

Gemeni

Sănătate

Bărbaților născuți sub acest semn, dar mai ales acelora trecuți de prima tinerețe, le e recomandat să consulte urologul dacă apar semne că sistemul excretor sau sănătatea organelor reproducătoare lasă de dorit. Doamnele sunt sfătuite să nu lase afecțiunile urinare netratate, iar AstroDex recomandă să se ia în calcul și eventualele remedii naturiste dacă situația nu este una gravă.

Bani și carieră

În jurul zilelor de marți și miercuri, probabil că viitorul unor proiecte va atârna de abilitatea ta de a-ți da seama când e mai bine să lași lucrurile să-și urmeze cursul și momentul în care e cazul să intervii. De exemplu, dacă ai făcut investiții, poate ar fi bine să ai răbdare că ele să se fructifice, dar dacă crezi că banii nu au fost administrați cum se cuvine, s-ar cere să nu rămâi indiferent.

Familie și cuplu

Într-un fel sau altul, ceea ce transpare în exterior despre relația pe care o ai cu partenerul sau legat de viața ta sentimentală la modul general nu e conform cu realitatea, fapt care te preocupă weekendul acesta. Simți că trebuie să te lupți cu preconcepțiile celorlalți în raport cu un domeniu de viață care n-ar trebui să-i intereseze deloc. Cauta să nu alimentezi zvonurile și mai mult!

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul săptămânal, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să citiţi şi zodia corespunzătoare.

Citiţi şi pentru săptămâna următoare »

Horoscop săptămânal pentru fiecare zodie

Dacă ai pagină Facebook şi vrei să primeşti de fiecare dată înştiinţări de la AstroDex, click pe butonul
şi eşti abonat automat.

Horoscop

Vă oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc săptămânal

Aflati-va semnul chinezesc...