AstroFidelia English En 
Horoscop Gemeni

Horoscop saptamanal Gemeni

Saptamana 27 martie - 2 aprilie 2017

Gemeni

Sănătate

Miercuri și joi, Luna tranzitează casa subconștientului din horoscopul tău general, reducându-ți din flexibilitatea care te caracterizează. Pe fondul acestei treceri ale sale prin Taur, poți fi tentat/ă să persiști în tipare de gândire înguste și coercitive care fie te opresc din evoluție, fie contribuie la involuția ta. În orice caz, cert este că se dorește să conștientizezi la timp că nu ajungi niciunde.

Bani și carieră

Luna Nouă de marți se perfectează tomai în casa planurilor de viitor și a proiectelor de grup, indiciu cum că dacă intenționezi să spargi gura târgului cu o afacere, acum ar fi momentul să-ți transpui ideea în practică. Poți găsi mai ușor decât de obicei persoane care cred la fel de mult ca tine în ea, fiind dispuse fie să colaboreze cu tine, fie să-ți finanțeze proiectul. Fii persuasiv/ă.

Familie și cuplu

Grație Lunii Noi de marți, viața ta socială urmează o curbă ascendentă. Așa se face că pot apărea fețe noi în anturajul pe care-l frecventezi deja sau pătrunzi tu în cercuri care nu ți-au fost accesibile până acum. Oricare ar fi situația, cert este că vei cunoaște oameni noi care-ți împărtășesc valorile, principiile și credințele. Aceștia îți pot lărgi mult orizonturile în viitor.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul saptamanal, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Cititi si pentru saptamana urmatoare »

Horoscop saptamanal pentru fiecare zodie

Horoscop

Va oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc saptamanal

Aflati-va semnul chinezesc...

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 21 aprilie 2017
Recomandari astrologice

Din 7 in 7 ani (un sfert din ciclul lui Saturn), in viata fiecarui om se incheie o etapa importanta si incepe o alta. Daca va aflati la finele sau la inceputul unei astfel de etape, profitati de moment si luati cele mai intelepte decizii pentru viitorul dvs.!

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme