AstroFidelia English En 
Horoscop Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni

Săptămâna 24-30 iulie 2017

Gemeni

Sănătate

Cu excepția ultimei zile din săptămână, astrele n-au gânduri negre în ceea ce privește acest aspect al vieții tale. Ține cont însă că duminică s-ar putea să te tulbure nițel, poate la nivel emoțional mai mult decât fizic. Dar cum în cazul tău cele două planuri sunt interconectate, așteaptă-te să apară stări de disconfort dacă nu te simți în apele tale. Evită acest scenariu.

Bani și carieră

Luni, dar mai ales joi, abilitățile tale de comunicare și socializare pot fi potențate de astre, ceea ce te-ar putea ajuta ca-n prima zi a săptămânii să depășești eventualele tensiuni care pot apărea între tine și partenerul/ii de afaceri, clienți sau colaboratori. Nu te baza însă pe faptul că te vei bucura de acest privilegiu și-n următoarele zile, deci nu te baza să te scoată din conflict pe viitor.

Familie și cuplu

Tranzitul Lunii în casa iubirii care are loc în intervalul joi-sâmbătă, alimentat de conjuncția Soarelui cu Marte din casa comunicării care are loc joi te pot face mai popular/ă și carismatic/ă decât de obicei. Dacă te afli încă în căutarea unei persoane care să se potrivească standardelor tale, acum ar fi momentul să-ți dai întâlniri. Cu greu poate rezista cineva farmecelor tale.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul săptămânal, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să citiţi şi zodia corespunzătoare.

Citiţi şi pentru săptămâna următoare »

Horoscop săptămânal pentru fiecare zodie

Horoscop

Vă oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc săptămânal

Aflati-va semnul chinezesc...

Recomandari astrologice

Cand Venus este in miscare retrograda, e posibil sa izbucneasca conflicte in viata de cuplu. Abordate cu intelepciune, conflictele pot oferi ocazii de a clarifica nemultumirile si de a reanima relatia. Daca va pripiti insa, situatia poate degenera intr-o ruptura.