AstroFidelia English En 
Horoscop Gemeni

Horoscop saptamanal Gemeni

Saptamana 16-22 ianuarie 2017

Gemeni

Sănătate

De joi până sâmbătă, Luna se perindă prin casa sănătății fizice din horoscopul tău general, fapt pentru care se recomandă să te ții departe de eventualele evimente care te pot bulversa mental și/sau emoțional întrucât acest lucru te poate afecta și fizic. Caută să te menajezi nițel către finele săptămânii, chiar dacă nu ești genul care fuge din fața provocărilor. Optează pentru liniște.

Bani și carieră

Aparent, ultimele două zile lucrătoare din săptămână se anunță a fi și cele mai aglomerate și obositoare. Așadar, caută să-ți conservi energia, astfel încât să poți investi concentrarea și efortul necesare pentru a duce la bun sfârșit sarcinile care ți se delegă atunci. Evită divergențele cu colegii de muncă și nu te implica în intrigile de la birou. În caz contrar, vei încărca atmosfera.

Familie și cuplu

În cursul zilei de joi, cariera ta sau a partenerului poate interveni între voi, cu atât mai mult dacă unul dintre voi se află pe o treaptă mai ridicată în ierarhia profesională. Indicat ar fi să nu lăsați acest domeniul al vieții voastre să vă influențeze prea mult atmosfera din cuplu. În caz contrar, s-ar putea ca la finele săptămânii, când în sfârșit aveți timp unul pentru celălalt, să fiți certați.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul saptamanal, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Cititi si pentru saptamana urmatoare »

Horoscop saptamanal pentru fiecare zodie

Horoscop

Va oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc saptamanal

Aflati-va semnul chinezesc...

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 27 ianuarie 2017
Recomandari astrologice

Cand Marte este in miscare retrograda, este posibil ca randamentul dvs. sa scada si sa deveniti mai irascibil. Nu actionati pripit! Manati fiind de o neliniste interioara, ati putea porni spre o directie gresita. E un moment bun sa meditati si sa va controlati corpul.

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme