AstroFidelia English En 
Horoscop Gemeni

Horoscop saptamanal Gemeni

Saptamana 22-28 mai 2017

Gemeni

Sănătate

Luna Nouă de joi se desăvârșește tocmai în casa vitalității din horoscopul tău general, fapt pentru care se prea poate să urmeze cel puțin două săptămâni în care nivelul tău de energie este mai ridicat decât de obicei. Cu toate acestea, încearcă să nu exagerezi prea mult, programându-ți activități care implică un consum de energie prea mare. Este important să te mai și odihnești.

Bani și carieră

Luna Nouă de joi îți conferă un plus de șarm și carismă, ceea ce îți poate aduce tot felul de beneficii pe plan profesional dacă reușești să faci în așa fel încât să profiți de aceste atuu-uri. Ochiii sunt ațintiți asupra ta zilele acestea, motiv pentru care trebuie să te asiguri că lași impresia unui/ei profesionist/e desăvârșit/e. În caz contrar, s-ar putea să pierzi unele potențiale colaborări.

Familie și cuplu

De același farmec covârșitor te poți folosi și pe plan sentimental sau social. Indiferent dacă vrei să atragi atenția admiratorilor sau să devii mai popular/ă, cert este că aura pe care ți-o conferă acest eveniment astral te poate ajuta să atragi atenția de care ai nevoie. Caută doar să investești în acele relații care crezi că pot evolua. Dacă nu, s-ar putea să-ți pierzi vremea în anumite cazuri.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul saptamanal, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Cititi si pentru saptamana urmatoare »

Horoscop saptamanal pentru fiecare zodie

Horoscop

Va oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc saptamanal

Aflati-va semnul chinezesc...

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 2 iunie 2017
Recomandari astrologice

Evitati sa calatoriti la departare cand Jupiter si Mercur sunt in miscare retrograda (consultati tabelul planetelor retrograde).

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme