AstroFidelia English En 
Horoscop Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni

Săptămâna 18-24 septembrie 2017

Gemeni

Sănătate

În intervalul cuprins între zilele de vineri și duminică, Luna se plimbă prin casa sănătății din horoscopul tău general, indiciu cum că dacă ai parte de o vreo senzație de disconfort la sfârșitul acestei săptămâni, aceasta poate avea o component emoțională destul de puternică. Fă în așa fel încât să-ți recapeți echilibrul interior și vei vedea cum lucrurile se vor rezolva treptat de la sine.

Bani și carieră

Luna Nouă de miercuri îți poate potența destul de mult șansele de câștig la noroc, loterie sau dintr-o afacere dezvoltată pe marginea unei pasiuni. Așadar, se întrevede o perioadă destul de bună pentru cei care știu să-și ia riscuri calculate și să mizeze câteodată pe baftă. Oricare ar fi situația, cert este că vei da mult randament la serviciu dacă primești sarcini care-ți fac plăcere.

Familie și cuplu

Luna Nouă de miercuri se formează-n casa iubirii și a copiilor din horoscopul tău general, moment bun să-ncepi să te bucuri de viața de burlac/iță dacă te-ai despărțit recent de cineva, să (re)cucerești persoana de lângă tine sau pe cea care ți-a pus capac ori chiar să-ți extinzi familia. Oricare ar fi situația, cert este că urmează să ți se întâmple unele lucruri bune pe acest plan.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul săptămânal, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să citiţi şi zodia corespunzătoare.

Citiţi şi pentru săptămâna următoare »

Horoscop săptămânal pentru fiecare zodie

Horoscop

Vă oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc săptămânal

Aflati-va semnul chinezesc...