AstroFidelia English En 
Horoscop Gemeni

Horoscop saptamanal Gemeni

Saptamana 13-19 februarie 2017

Gemeni

Sănătate

Joi și vineri, Luna tranzitează casa sănătății din horoscopul tău general, fapt pentru care a doua jumătate a săptămânii ar trebui să te surprindă ceva mai preocupat/ă de starea ta fizică și de ordin mental. Evită situațiile care te pot bulversa emoțional sau care te solicită prea mult din punct de vedere fizic. Dacă observi că te implici prea mult sufletește, caută să te detașezi cât mai repede.

Bani și carieră

S-ar părea că și pe plan profesional cele mai pline și aglomerate zile lucrătoare vor fi tot cele de joi și vineri. Multe bătăi de cap te pasc atunci, atât în ceea ce privește modul de desfășurare al lucrurilor la birou, cât și din partea colegilor de muncă. Încearcă pe cât posibil să-ți păstrezi calmul și să acționezi cu profesionalism și simț de răspundere. Doar așa vei putea face față.

Familie și cuplu

În zilele de sâmbătă și duminică, reflectorul astral se ațintește asupra vieții tale amoroase, fapt pentru care ar trebui să-ți dedici acest sfârșit de săptămână celor dragi, cu atât mai mult dacă ai fost mai ocupat/ă decât de obicei peste săptămână. Mai mult, sâmbătă Soarele intră în casa figurilor autoriate din viața ta, semn că ar trebui să comunici mai mult cu ele săptămâna aceasta.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul saptamanal, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Cititi si pentru saptamana urmatoare »

Horoscop saptamanal pentru fiecare zodie

Horoscop

Va oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc saptamanal

Aflati-va semnul chinezesc...

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 10 martie 2017
Recomandari astrologice

Daca este posibil, programati-va extractiile dentare atunci cand Luna este in descrestere.

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme