AstroFidelia English En 
Horoscop Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni

Săptămâna 13-19 noiembrie 2017

Gemeni

Sănătate

Luna Nouă de sâmbătă se formează tocmai în casa sănătății fizice din horoscopul tău general, fapt pentru care ar trebui să acorzi mai multă atenție acestui sector de viață. Acum ar fi momentul să faci schimbări de substanță în stilul tău de viață și alimentație, dar de care să te poți ține un timp îndelungat. Beneficiile vor apărea cât de curând atâta timp cât te ții de ajustări.

Bani și carieră

Casa care găzduiește Luna Nouă de sâmbătă mai face referire și la sectorul profesional, indiciu cum că te așteaptă o săptămână lucrătoare aglomerată și solicitantă și nu-i exclus să fii adus/ă la pragul ultimelor puteri. Așadar, ceea ce trebuie să dovedești zilele acestea este faptul că dispui de determinarea și stăpânirea de sine necesare pentru a face față oricăror greutăți care se ivesc.

Familie și cuplu

Marți și miercuri, Luna se mișcă prin casa iubirii și a copiilor din horoscopul tău general, indiciu cum că puținul timp liber de care dispui către mijlocul acestei săptămâni ar trebui să-l dedici celor mici ai tăi și/sau persoanei iubite. Doar în acest fel reușiți să recuperați acele momente pe care le-ați fi putut petrece împreună dacă n-ar fi trebuit să stai peste program la locul de muncă.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul săptămânal, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să citiţi şi zodia corespunzătoare.

Citiţi şi pentru săptămâna următoare »

Horoscop săptămânal pentru fiecare zodie

Horoscop

Vă oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc săptămânal

Aflati-va semnul chinezesc...