AstroFidelia English En 
Horoscop Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni

Săptămâna 16-22 aprilie 2018

Gemeni

Sănătate

Luna traversează de marți și miercuri casa subconștientului tău, ceea ce te-ar putea face mai îndărătnic/ă decât de obicei, atitudine care ar putea lucra, cel puțin în anumite cazuri, în detrimentul tău. Folosește-te de acest prilej pentru a repera acele tipare de gândire și manifestare proprie care nu se-ncadrează în viziunea majorității și a ta personală că ești un om flexibil.

Bani și carieră

Luna Nouă de luni se perfectează-n casa proiectelor de grup și a planurilor de viitor, motiv pentru care s-ar dori să te concentrezi pe aceste aspecte săptămâna aceasta. Dacă-ți dorești să atragi investitori pentru o idee de afacere ori să cooptezi membri în cadrul unui proiect nou, acum este momentul să-ți vinzi planul așa cum știi mai bine. Îndrăznește să speri că totul va fi bine.

Familie și cuplu

Grație Lunii Noi de luni, viața ta socială va urma o traiectorie ascendentă, deci nu te mira dacă te vei bucura de mai multă popularitate, cel puțin săptămâna aceasta. Indiferent dacă te integrezi tu într-un nou cerc de prieteni sau apar alți membri pe care nu-i cunoști în anturajul în care te-nvârți deja, cert este că nu-ți lipsește compania. N-ar fi rău să profiți de oportunitățile de a socializa.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul săptămânal, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să citiţi şi zodia corespunzătoare.

Citiţi şi pentru săptămâna următoare »

Horoscop săptămânal pentru fiecare zodie

Dacă ai pagină Facebook şi vrei să primeşti de fiecare dată înştiinţări de la AstroDex, click pe butonul
şi eşti abonat automat.

Horoscop

Vă oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc săptămânal

Aflati-va semnul chinezesc...