AstroFidelia English En 
Horoscop Leu

Horoscop săptămânal Leu

Săptămâna 11-17 decembrie 2017

Leu

Sănătate

De miercuri până vineri, Luna se mișcă prin casa universului tău interior. Dacă există tensiuni între tine și părinții tăi sau alți membri ai familiei tale, poate ar fi mai bine să discuți despre ele și să le depășiți într-o formă sau alta. Starea ta de bine la nivel fizic și mental depinde într-o mare măsură de felul în care te înțelegi cu ei. Caută să ajungi la liniște și armonie în raport cu ei.

Bani și carieră

Luni și marți, Luna traversează casa comunicării din horoscopul tău general, fapt pentru care se anunță un început de săptămână în care dai dovadă de capacități de interacțiune cu ceilalți și calități oratorice ieșite din comun. Încearcă să susții acum negocieri, să iei cuvântul în cadrul ședințelor sau să ai întâlniri cu oameni importanți cu care speri să colaborezi cândva în viitor.

Familie și cuplu

De miercuri până vineri, Luna tranzitează casa famileii din horoscopul tău general, riscând să iște unele tensiuni între tine și cei dragi ai casei. Caută să nu cultivi o astfel de stare, astfel încât să ajungă să refuleze într-un mod sau altul. Este în puterea ta să faci acest lucru apelând la rațiune și încercând să nu alimentezi orice flamă existent. Este în puterea ta să eviți astfel de situații.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul săptămânal, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să citiţi şi zodia corespunzătoare.

Citiţi şi pentru săptămâna următoare »

Horoscop săptămânal pentru fiecare zodie

Dacă ai pagină Facebook şi vrei să primeşti de fiecare dată înştiinţări de la AstroDex, click pe butonul
şi eşti abonat automat.

Horoscop

Vă oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc săptămânal

Aflati-va semnul chinezesc...