AstroFidelia English En 
Horoscop Leu

Horoscop săptămânal Leu

Săptămâna 19-25 iunie 2017

Leu

Sănătate

Luna Nouă de marți se perfectează în casa subconștientului din horoscopul tău general, fapt pentru care s-ar putea ca zilele acestea să fie destul de solicitante pe plan emoțional pentru tine. Caută așadar să faci în așa fel încât să-ți menții echilibru la nivel interioare. Cel mai probabil, nu va fi o sarcină ușoară, dar altfel, s-ar putea să spui sau să faci lucruri pe care le vei regreta.

Bani și carieră

Marți și miercuri, Luna tranzitează casa carierei din horoscopul tău general, fapt pentru care atunci ar fi de dorit să investești mai mult timp, energie și resurse în oportunitățile de ascensiune profesională care se ivesc perioada aceasta. Joi și vineri, Luna se mișcă prin casa proiectelor de grup și a planurilor de viitor, deci n-ar fi rău să te concentrezi asupra lor la finele săptămânii.

Familie și cuplu

Joi și vineri, Luna se mișcă prin casa prietenilor din horoscopul tău general, fapt pentru care se întrevăd câteva zile dinamice pe plan social. Așadar, dacă dispui de timp liber la sfârșitul acestei săptămâni, n-ar fi rău să te întâlnești în oraș cu amicii, să-i inviți pe la tine sau chiar să le faci tu o vizită. Îți va face foarte bine să-i vezi și să petreceți mai mult timp decât de obicei împreună.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul săptămânal, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să citiţi şi zodia corespunzătoare.

Citiţi şi pentru săptămâna următoare »

Horoscop săptămânal pentru fiecare zodie

Horoscop

Vă oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc săptămânal

Aflati-va semnul chinezesc...

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 14 iulie 2017
Recomandari astrologice

Daca aveti nevoie de idei noi, ingenioase si curajoase, asteptati ca Mercur sa treaca intr-un semn cardinal (Berbec, Balanta, Rac, Capricorn) pentru un plus de inspiratie.