AstroFidelia English En 
Horoscop Leu

Horoscop saptamanal Leu

Saptamana 24-30 aprilie 2017

Leu

Sănătate

Ultima zi a săptămânii se distinge prin intrarea Lunii în casa subconștientului din horoscopul tău general, fapt pentru care s-ar putea să nu termini weekend-ul într-o notă prea pozitivă. Cel mai probabil, duminica te surprinde mai sensibil/ă decât de obicei, predispus/ă să iei lucrurile prea personal sau să dramatizezi ceea ce ți se întâmplă. Caută să privești lumea din alt unghi.

Bani și carieră

Luna Nouă de miercuri se desăvârșește în casa carierei din horoscopul tău general, indiciu cum că debutează o perioadă de două săptămâni în care ascensiunea ta profesională poate face progrese mai mult decât remarcabile. Nu trebuie decât să acaparezi atenția șefilor prin capacitatea ta de a rămâne consecvent/ă chiar și atunci când astrele par să nu fie de partea ta.

Familie și cuplu

Dacă nu ți-ai făcut încă planuri pentru weekend-ul acesta, află că cele mai plăcute momente le-ai petrece, potrivit astrelor, în compania prietenilor. S-ar putea să afli că unii apropiați de-ai tăi din străinătate sau care s-au relocat acolo acum ceva timp s-au întors în țară și s-ar bucura tare mult să se vadă. Nu pierde această oportunitate de a-i întâlni. Revederea poate fi o sursă de inspirație.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul saptamanal, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Cititi si pentru saptamana urmatoare »

Horoscop saptamanal pentru fiecare zodie

Horoscop

Va oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc saptamanal

Aflati-va semnul chinezesc...

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 2 iunie 2017
Recomandari astrologice

Cand Venus este in miscare retrograda, e posibil sa izbucneasca conflicte in viata de cuplu. Abordate cu intelepciune, conflictele pot oferi ocazii de a clarifica nemultumirile si de a reanima relatia. Daca va pripiti insa, situatia poate degenera intr-o ruptura.

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme