AstroFidelia English En 
Horoscop Leu

Horoscop săptămânal Leu

Săptămâna 12-18 februarie 2018

Leu

Sănătate

Lunea aceasta, Luna se plimbă încă prin casa sănătății fizice din horoscopul tău general, sensibilizând segmente de corp ca dinții, pielea și spatele. Dacă există-n istoricul tău medical afecțiuni ale acestora, poate ar fi mai bine să-ți iei unele măsuri de precauție pentru a evita o reîmbolnăvire înainte ca aceasta să survină. Ține minte că prevenția este mama sănătății.

Bani și carieră

Luna Nouă de joia aceasta se perfectează în casa asociaților, clienților și colaboratorilor, indiciu cum că-n următoarele două săptămâni se pot lega noi relații profesionale care au toate șansele de a avea un impact pozitiv asupra bugetului tău. Ține cont totuși că ei mizează mult pe egalitate, deci încearcă să nu-ți asumi toți laurii pentru eventualele succese pe care le-ați putea înregistra.

Familie și cuplu

Casa care găzduiește Luna Nouă de joia aceasta mai simbolizează și viața de cuplu, indiciu cum că dacă te afli în căutarea sufletului-pereche, ai putea avea parte de succes cândva-n următoarele două săptămâni. Dacă ești deja într-o relație de durată, caută să investești mai mult în prietenia cu persoana iubită. Poate nu excelați pe acest plan și orice măsură în acest sens va face diferența.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul săptămânal, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să citiţi şi zodia corespunzătoare.

Citiţi şi pentru săptămâna următoare »

Horoscop săptămânal pentru fiecare zodie

Dacă ai pagină Facebook şi vrei să primeşti de fiecare dată înştiinţări de la AstroDex, click pe butonul
şi eşti abonat automat.

Horoscop

Vă oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc săptămânal

Aflati-va semnul chinezesc...

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Următoarea serie a cursurilor de astrologie şi numerologie începe în 9 martie 2018
Recomandari astrologice

Cand este Luna Noua, incepeti ceva nou in viata dumneavoastra! De asemenea, puteti incerca sa va lasati de fumat sau de alcool, in general de obiceiurile de care vreti sa scapati.