AstroFidelia English En 
Horoscop Leu

Horoscop săptămânal Leu

Săptămâna 16-22 octombrie 2017

Leu

Sănătate

Luna Nouă de joi se perfectează-n casa comunicării din horoscopul tău general, indiciu cum că evoluția ta depinde-n următoarele două săptămâni de feedback-ul pe care ți-l oferă apropiații. Ideal ar fi așadar să-i intrebi ce părere au de progresul pe care la-i înregistrat în ultima perioadă și să iei aminte la ceea ce-ți spun. Te poate ajuta mai mult decât te-ai aștepta să te dezvolți frumos.

Bani și carieră

Luna Nouă de joi îți mai semnalează faptul că abilitățile tale de comunicare și socializare trebuie folosite din plin în următoarele două săptămâni. Ai multe de câștigat de pe urma faptului că dai dovadă de tact și diplomație în raport cu oricine-ți iese-n cale la serviciu în intervalul acela de timp. Ai cuvintele la tine și trebuie să profiți de faptul că pari să știi ceea ce ar trebui zis.

Familie și cuplu

Luna Nouă de joi poate indica, de asemenea, un nou început în raport cu rudele apropiate. În acest fel, dacă nu v-ați avut prea bine în ultima vreme, puteți să ștergeți ultima perioadă cu buretele și să faci loc unul alt capitol din relația voastră. Atâta timp cât nu porți ranchiună și-ți stăpânești impulsivitatea, fii sigur/ă că nu vei mai ajunge să treci printr-o astfel de situație.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul săptămânal, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să citiţi şi zodia corespunzătoare.

Citiţi şi pentru săptămâna următoare »

Horoscop săptămânal pentru fiecare zodie

Horoscop

Vă oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc săptămânal

Aflati-va semnul chinezesc...