AstroFidelia English En 
Horoscop Leu

Horoscop saptamanal Leu

Saptamana 16-22 ianuarie 2017

Leu

Sănătate

Joi, Soarele părăsește casa sănătății fizice din horoscopul tău general. Dacă nu ai apucat să-ți consolidezi un stil de viață și alimentație ordonat, de dorit ar fi să îngrași porcul în Ajun și să faci ceva în acest sens. Gândește-te ce modificări poți aduce acestora și dacă acestea sunt sustenabile. Doar în felul acesta vei reuși să te asiguri că aduci ajustări de care te poți ține mai multă vreme.

Bani și carieră

posibil să fie nevoie să-ți pui abilitățile sociale și de comunicare în sluja reînnoirii unor contracte sau a legării unor relații profesionale care se pot dovedi profitabile. Indicat ar fi să dai dovadă de selectivitate și să mizezi doar pe acele legături care se pot dovedi lucrative pe termen mai lung.

Familie și cuplu

Marți și miercuri, caută să petreci mai mult timp în compania rudelor apropiate. Poate n-ar strica să le suni sau să le faci o vizită în cazul în care vă permite programul să vă întâlniți. De joi până sâmbătă, stai mai mult prin preajma părinților, mai ales dacă nu trec printr-o perioadă prea bună. Cu siguranță vor aprecia faptul că ți-ai conceput programul în așa fel încât să le fii aproape.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul saptamanal, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Cititi si pentru saptamana urmatoare »

Horoscop saptamanal pentru fiecare zodie

Horoscop

Va oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc saptamanal

Aflati-va semnul chinezesc...

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 27 ianuarie 2017
Recomandari astrologice

Cand Saturn este in miscare retrograda, cel mai bine este sa va retrageti, sa asteptati, sa analizati situatia, sa trageti niste concluzii si sa va planificati actiunile viitoare. Dar nu actionati acum! Rabdare! (consultati tabelul planetelor retrograde)

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme