AstroFidelia English En 
Horoscop Leu

Horoscop saptamanal Leu

Saptamana 20-26 martie 2017

Leu

Sănătate

De luni până miercuri, Luna se mișcă prin casa sănătății fizice din horoscopul tău general, fapt pentru care ar trebui să te concentrezi mai mult pe acest sector de viață în prima parte a săptămânii. Dacă se ivesc dureri la nivelul articulațiilor, dinților sau spatelui, înseamnă că se dorește s-o lași mai moale cu activitățile intense din punct de vedere fizic. Nu te surmena.

Bani și carieră

S-ar părea că intervalul luni-miercuri va fi unul socilitane și aglomerat și la locul de muncă. Caută să nu fi rigid/ă la locul de muncă întrucât există riscul să fii nevoit/ă să deviezi de la planul făcut în prima fază a proiectului. În preajma sau în cursul zilei de vineri, există riscul ca tu și asociații, clienții, colaboratorii sau colegii de muncă să aveți ceva de împărțit. Nu vă certați.

Familie și cuplu

Joi și vineri, Luna se mișcă prin casa cuplului din horoscopul tău general, fapt pentru care finele săptămânii ar trebui să te găsească preocupat de cele ce se-ntâmplă între tine și persoana iubită. Vineri, există riscul să intri în polemici cu apropriații, ceea ce poate duce la adâncirea prăpastiei dintre tine și anumite rude. Gândește-te dacă ajută la ceva să întreții astfel de discuții tensionate.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul saptamanal, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Cititi si pentru saptamana urmatoare »

Horoscop saptamanal pentru fiecare zodie

Horoscop

Va oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc saptamanal

Aflati-va semnul chinezesc...

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 21 aprilie 2017
Recomandari astrologice

Cand este Luna Noua, incepeti ceva nou in viata dumneavoastra! De asemenea, puteti incerca sa va lasati de fumat sau de alcool, in general de obiceiurile de care vreti sa scapati.

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme