AstroFidelia English En 
Horoscop Leu

Horoscop saptamanal Leu

Saptamana 20-26 februarie 2017

Leu

Sănătate

Luna Nouă de duminică se perfectează în casa transformărilor din horoscopul tău general, indiciu cum că săptămâna aceasta pot avea loc evenimente cu impact emoțional suficient de puternic încât să agite nițel apele în care te scalzi. Oricare ar fi natura acestora, gândește-te că acestea sunt menite să-ți testeze limitele. Vei aduce departe dacă treci testul la care te supun acestea.

Bani și carieră

Casa care găzduiește Luna Nouă de duminică mai simbolizează și banii, respectiv bunurile deținute și/sau câștigate prin colaborarea cu partenerul de viață și/sau de afaceri, indiciu cum că pot apărea astfel de noi active săptămâna aceasta. Ideal ar fi totuși să schimbați ceva la felul în care uzați de ele. Există riscul să se ajungă la certuri dacă nu există echitate la acest nivel.

Familie și cuplu

Luna Nouă de duminică poate marca debutul unei perioade extrem de fericite pe plan amoros. Cu puțin efort, flacăra pasiunii dintre tine și partener se poate reaprinde, dar depinde doar de voi să n-o lăsați să mocnească din nou. Încercați ceva mai mult decât până acum să nu se ajungă la plictis și monotonie în cuplu. Ai grijă totuși să nu ajungi să dezvolți sentimente de gelozie.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul saptamanal, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Cititi si pentru saptamana urmatoare »

Horoscop saptamanal pentru fiecare zodie

Horoscop

Va oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc saptamanal

Aflati-va semnul chinezesc...

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 10 martie 2017
Recomandari astrologice

Cand Luna este in semne fixe (Taur, Leu, Scorpion, Varsator), este oportun sa continuam activitatile gospodaresti deja incepute, sa le consolidam si sa perseveram in a le duce la bun sfarsit.

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme