Exploreaza sectiunile
Horoscop, zodiac
Reclama
AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Pesti

Horoscop saptamanal Pesti

Saptamana 15 - 21 Decembrie 2014

Pesti

Sanatate

Uneori, mai exact joi si vineri, percepi viata in alb si negru, motiv pentru care te descurajezi foarte usor si ajungi sa nu mai vezi padurea de copaci. Pesimismul nu numai ca-ti taie din pofta de viata, determinandu-te sa cedezi in fata apatiei, dar iti poate slabi organismul, predispunandu-te la boli de care te poti molipsi la mjlocul saptamanii. Incearca sa-i rezisti acestei predilectii!

Bani si cariera

Succesul intreprinderilor de la inceputul saptamanii depinde de abilitatea ta de a-ti asuma doar sarcinile pe care le poti onora. De asemenea, nu face din tantar armasar, gasindu-le colegilor tai de munca metehne pe care nu le au. Daca weekend-ul sau sambata te surprinde la serviciu, macar te consolezi cu faptul ca atmosfera s-a mai detensionat si ti s-a luat o greutate de pe urmeri.

Familie si cuplu

Astrele nu se pronunta cu privire la sfera vietii sociale, familiale sau sentimentale saptamana aceasta, dar merita mentionat faptul ca Soarele si Mercur li se alatura lui Venus si lui Pluto din Capricorn caruia-i corespunde casa prietenilor din horoscopul tau general. Astfel, se recomanda sa-ti consolidezi relatia cu anturajul si sa mizezi pe calitate si nu pe cantitate in acest sector.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul saptamanal, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Cititi si pentru saptamana urmatoare »

Horoscop saptamanal pentru fiecare zodie

Horoscop

Va oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc saptamanal

Aflati-va semnul chinezesc...

Meniul sectiunii
Cursuri astrologie
Cautare
Cautare cu Google in AstroDex
Reclama
Carti
Horoscop saptamanal chinezesc
Recomandari diverse
Recomandari astrologice

Daca doriti sa perseverati cu studiul intr-o anumita directie si sa aprofundati un anumit concept, profitati de momentele in care Mercur se afla intr-un semn fix (Taur, Leu, Scorpion, Varsator).

Fidelia

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme