Exploreaza sectiunile
Horoscop, zodiac
Reclama
AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Pesti

Horoscop saptamanal Pesti

Saptamana 24 - 30 Noiembrie 2014

Pesti

Sanatate

Cand ti-ai facut ultima oara un control oftalmologic? In cazul in care calitatea vederii a inceput sa scada in ultima vreme sau deja porti ochelari, dar nu ti-ai monitorizat regulat parcursul afectiunii oculare, e cazul sa vizitezi cabinetul specialistului candva la mijlocul saptamanii. Poate ca exista tratamente sau regimuri alimentare care te pot ajuta sa-ti corectezi in timp vederea.

Bani si cariera

Poate superiorii ti-au dat mana libera in anumite privinte, dar nu-ti da dreptul s-o iei pe aratura. Nu e simplu de sesizat care este limita dintre un proiect ingenios, creativ, dar fezabil si unul care nu are aplicabilitate practica. Prin urmare, poate fi destul de complicat joia sau vinerea aceasta sa descoperi viziunea care functioneaza atat in teorie, cat si la fata locului. Ia-o ca o provocare!

Familie si cuplu

Nu doar la inceputul acestei saptamani, dar si in general, este important sa nu le permiti parerilor celorlalti sa dicteze ce anume crezi despre tine insuti sau sa decida care este valoarea ta ca om. Totusi, daca timpul ti-a demonstrat ca poti avea incredere in anumite persoane, merita sa pleci urechea atunci cand iti spun ca ai inceput sa nu te prea mai iei in serios. Ai grija cui dai crezare!

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul saptamanal, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Cititi si pentru saptamana urmatoare »

Horoscop saptamanal pentru fiecare zodie

Horoscop

Va oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc saptamanal

Aflati-va semnul chinezesc...

Meniul sectiunii
Cursuri astrologie
Cautare
Cautare cu Google in AstroDex
Reclama
Carti
Horoscop saptamanal chinezesc
Recomandari diverse
Recomandari astrologice

Din 7 in 7 ani (un sfert din ciclul lui Saturn), in viata fiecarui om se incheie o etapa importanta si incepe o alta. Daca va aflati la finele sau la inceputul unei astfel de etape, profitati de moment si luati cele mai intelepte decizii pentru viitorul dvs.!

Fidelia

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme