Exploreaza sectiunile
Horoscop, zodiac
Reclama
AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Pesti

Horoscop saptamanal Pesti

Saptamana 23 Februarie - 1 Martie 2015

Pesti

Sanatate

Lipsa unui program zilnic sau de masa fix sau din contra, incercarile repetate de a te supune la unul prea solicitant pot incepe sa-si spuna cuvantul incepand de saptamana aceasta. In plus, consuma mai multe alimente organice sau cu mai putini conservanti si coloranti. In acest fel, nu numai ca echilibrezi alimentatia, ci te si protejezi impotriva virusurilor de sezon. Fii prevazator!

Bani si cariera

Inceputul saptamanii lucratoare nu se arata a fi asa cum l-ai preconizat tu, dar nici nu ti se da mana libera sa te ocupi de sarcini asa cum crezi tu de cuviinta. In consecinta, fii flexibil, dar cere indicatii suplimentare atunci cand situatia te depaseste. Daca te gandesti sa redecorezi un colt al casei sau sa investesti in imobiliare, rascoleste magazinele sau siturile de profil miercuri si joi.

Familie si cuplu

Familia se arata destul de deranjata de faptul ca, in intervalul de zile miercuri-vineri, plutesti in deriva, nu reusesti sa te concentrezi asa cum ar trebui sau pur si simplu visezi la cai verzi pe pereti. Daca ai trecut cu bine de mijlocul saptamanii, incearca sa nu redeschizi subiectele de discutie care v-au adus la cutite candva in weekend. Nu e momentul sa vorbiti despre ele!

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul saptamanal, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Cititi si pentru saptamana urmatoare »

Horoscop saptamanal pentru fiecare zodie

Horoscop

Va oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc saptamanal

Aflati-va semnul chinezesc...

Meniul sectiunii
Cursuri astrologie
Cautare
Cautare cu Google in AstroDex
Reclama
Carti
Horoscop saptamanal chinezesc
Recomandari diverse
Recomandari astrologice

Cand Mercur este in miscare retrograda, incercati sa fiti mai atent la modul in care comunicati! Diferentele de opinii pot iesi la iveala intr-un mod suparator. Desi aceste momente sunt de fapt ocazii bune de a clarifica lucrurile, asta se poate intampla numai de veti comunica intr-un mod diplomat si intelept. Altfel, rezultatul va fi doar o cearta inutila... (consultati tabelul planetelor retrograde)

Fidelia

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme