AstroFidelia English En 
Horoscop Pesti

Horoscop saptamanal Pesti

Saptamana 2 - 8 Mai 2016

Pesti

Sănătate

Ziua de luni poate veni la pachet cu stări de spirit oscilante, motiv pentru care celorlalți le-ar putea fi greu să-și dea seama cum să te ia. Nu te mira așadar dacă apar derapaje din partea lor pentru că nu știu în cel să te abordeze. Ia-ți unele puncte de repere, găsește-ți o oarecare constantă și nu vei fi nevoit/ă să suferi de pe urma stângăciilor celor de lângă tine.

Bani și carieră

Luna Nouă de vineri se desăvârșește-n casa comunicării și a deplasărilor pe distanțe scurte, semn că te așteaptă ședințe, convorbiri telefonice, schimburi de mail-uri, drumuri de colo până colo prin oraș mai multe decât de obicei săptămâna aceasta. Se anunță zile favorabile purtării de negocieri, susținerii de pitch-uri și participării la interviuri de angajare. Vor fi cu noroc.

Familie și cuplu

Grație Lunii Noi de vineri, relația ta cu rudele apropiate și vecinii s-ar putea suda și mai mult, dându-ți seama că te poți baza într-adevăr pe ei. Nu te îndepărta de adevăr, fii scurt și la obiect și ei vor aprecia mai mult decât te-ai aștepta atitudinea ta francă și fără ocolișuri. Aparent, ei fac parte din acea categorie de oameni care apreciază naturalețea și firescul relațiilor interumane.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul saptamanal, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Cititi si pentru saptamana urmatoare »

Vizionati horoscopul saptamanal video »

Horoscop saptamanal pentru fiecare zodie

Horoscop

Va oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc saptamanal

Aflati-va semnul chinezesc...

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 3 iunie 2016
Recomandari astrologice

Cand Luna este in semne fixe (Taur, Leu, Scorpion, Varsator), este oportun sa continuam activitatile gospodaresti deja incepute, sa le consolidam si sa perseveram in a le duce la bun sfarsit.

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme