Exploreaza sectiunile
Horoscop, zodiac
Reclama
AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Pesti

Horoscop saptamanal Pesti

Saptamana 4 - 10 Mai 2015

Pesti

Sănătate

Luna Plină de luni se perfectează în casa filozofiei tale de viață, ceea ce înseamnă că se dorește să-ți reactualizezi sistemul de referință la oamenii din jurul tău și la viață în general, incorporând lecțiile care ți-au fost predate cu ocazia ultimelor turnuri pe care le-a luat destinul tău. În acest fel, înveți să te raportezi corect la surprizele mai puțin plăcute pe care ți le rezervă viața uneori.

Bani și carieră

Cu ocazia Lunii Pline de luni, e posibil să apară delegații urgente la distanțe mai mici sau mai mari de casă, poate chiar și posibilitatea de a participa la cursuri de pregătire continuă în domeniul în care lucrezi sau de reconversie profesională. Nu numai că ai ocazia de a cunoaște somități din aria ta de activitate, ci și oportunitatea de a afla trucuri sau de a fura meserie!

Familie și cuplu

Dacă nu ai păstrat legătura cu unii oameni speciali cunoscuți în străinătate sau distanța te-a cam îndepărtat de anumiți cunoscuți care s-au relocat pe alte meleaguri, s-ar putea ca Luna Plină de luni să vă aducă mai aproape. Poate reușiți să reînnodați cumva relațiile, astfel încât pe viitor să nu vă mai pierdeți urma unii altora. Experiențele lor îți pot deschide ochii într-o privință sau alta!

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul saptamanal, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Cititi si pentru saptamana urmatoare »

Vizionati horoscopul saptamanal video »

Horoscop saptamanal pentru fiecare zodie

Horoscop

Va oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc saptamanal

Aflati-va semnul chinezesc...

Meniul sectiunii
Cursuri astrologie
Cautare
Cautare cu Google in AstroDex
Reclama
Cursuri si seminarii
Carti
Horoscop saptamanal chinezesc
Recomandari diverse
Recomandari astrologice

Evitati sa calatoriti la departare cand Jupiter si Mercur sunt in miscare retrograda (consultati tabelul planetelor retrograde).

Fidelia

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme