AstroFidelia English En 
Horoscop Pesti

Horoscop saptamanal Pesti

Saptamana 27 martie - 2 aprilie 2017

Pesti

Sănătate

Vineri și sâmbătă, Luna se mișcă prin casa familiei din horoscopul tău general, perfectând cândva în cursul acelor zile un aspect tensionat cu Neptun din casa personalității tale. Cei dragi pot avea unele remarci mai puțin trecute prin filtrul rațiunii la adresa ta, generându-ți o stare neplăcută care riscă să-ți strice sfârșitul de săptămână. Caută să nu le iei chiar așa de personal.

Bani și carieră

Luna Nouă de marți se perfectează în casa banilor și a bunurilor pe care le-ai câștigat prin munca proprie, ceea ce înseamnă că pe fondul acestui eveniment astral, s-ar putea să apară mai multe oportunități de a-ți suplimenta veniturile și/sau a-ți valorifica economiile făcute acum. Mizează pe câștiguri care se întind pe o perioadă mai lungă, chiar dacă nu sunt tocmai cele mai mari.

Familie și cuplu

Așa cum menționam anterior, vineri și sâmbătă este vorba despre familie. Tranzitul Lunii prin casa aferentă acestui sector de viață face în așa fel încât să schimbe suficient de mult climatul de acasă. nu depinde decât de relația ta cu cei dragi dacă este vorba de evenimente plăcute sau întâmplări mai puțin plăcute. Caută să faci în așa fel încât să întorci orice situație în favoarea ta.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul saptamanal, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Cititi si pentru saptamana urmatoare »

Horoscop saptamanal pentru fiecare zodie

Horoscop

Va oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc saptamanal

Aflati-va semnul chinezesc...

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 21 aprilie 2017
Recomandari astrologice

Cand Luna este in semne mutabile (Fecioara, Gemeni, Sagetator, Pesti), este oportun sa ne informam si sa aducem ajustari ingenioase proiectelor gospodaresti incepute, poate chiar sa le transformam in altceva decat am hotarat initial.

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme