AstroFidelia English En 
Horoscop Pesti

Horoscop saptamanal Pesti

Saptamana 22 - 28 August 2016

Pesti

Sănătate

Norii negri promit să nu se abată nici asupra stării tale de sănătate, nici asupra dispoziției în care te regăsești săptămâna aceasta. Dacă alegi totuși să te concentrezi într-o anumită măsură pe acest aspect al vieții tale, recomandarea ar fi aceea de a aduce ordine-n programul tău zilnic. În felul acesta, eviți haosul și nu-ți mai dau bătăi de cap așa mari activitățile de pe agenda săptămânii.

Bani și carieră

Lunea se anunță a fi o zi propice negocierilor, dar și întrevederilor de afaceri. Tot atunci s-ar dori să discuți eventualele chestiuni presante cu partenerii de afaceri, clienții și/sau colaboratorii. Miercuri, părerile tale ar putea atârna mai greu decât crezi în ochii superiorilor, deci caută să vezi lucrurile într-o lumină cât mai clară cu putință. Altfel, apar discuții-n contradictoriu cu ei vineri.

Familie și cuplu

Lunea, sâmbăta și duminica sunt zilele în care au loc cele mai multe evenimente notabile în cadrul cuplului. Dacă apar situații tensionate, dezamorsează-le comunicând cu partenerul. Joi și vineri, ar fi de dorit să treci pe la părinți sau măcar să-i suni. Poate au nevoie de ajutorul tău și nu îndrăznesc să ți-l ceară. Se vor bucura cu siguranță că te interesezi din când în când de soarta lor.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul saptamanal, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Cititi si pentru saptamana urmatoare »

Vizionati horoscopul saptamanal video »

Horoscop saptamanal pentru fiecare zodie

Horoscop

Va oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc saptamanal

Aflati-va semnul chinezesc...

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 9 septembrie 2016
Recomandari astrologice

Cand Marte este in miscare retrograda, este posibil ca randamentul dvs. sa scada si sa deveniti mai irascibil. Nu actionati pripit! Manati fiind de o neliniste interioara, ati putea porni spre o directie gresita. E un moment bun sa meditati si sa va controlati corpul.

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme