Exploreaza sectiunile
Horoscop, zodiac
Reclama
AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Pesti

Horoscop saptamanal Pesti

Saptamana 30 Martie - 5 Aprilie 2015

Pesti

Sănătate

Ceea ce oferi în relație cu ceilalți trebuie să echivaleze cu ceea ce ți se oferă. Indiferent dacă, după ce privești retrospectiv, realizezi că ai așteptat mai mult decât ai dat la rândul tău sau invers, acum este momentul să faci o schimbare. Totuși, ferește-te să te implici sau să dai curs unor legături de interdependență nesănătoase între tine și cei din jur, dar mai ales partener.

Bani și carieră

Eclipsa totală de Lună de sâmbătă nu contorizează doar schimburile de energie și investițiile, respectiv cheltuielile de timp pe care le pui în joc în raport cu apropiații, ci felul în care-ți gestionezi banii. Dacă resursele tale sunt departe de a fi stabile, profită de această lunație pentru a-ți seta anumite limite, dar și pentru a clarifica până unde se întinde partea ta în parteneriatele cu buget comun.

Familie și cuplu

Așa cum am spus, Eclipsa totală de Lună de sâmbătă nu lasă nesancționate relațiile în care unul dintre parteneri oferă și nu primește nimic în schimb sau așteaptă mereu să i se facă lucruri ori să i se spună vorbe dulci, dar când vine rândul lui, nu-și respectă angajamentele. Indiferent de care parte a baricadei te afli, un lucru este cert - balanța trebuie să ajungă cumva într-o stare de echilibru.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul saptamanal, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Cititi si pentru saptamana urmatoare »

Vizionati horoscopul saptamanal video »

Horoscop saptamanal pentru fiecare zodie

Horoscop

Va oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc saptamanal

Aflati-va semnul chinezesc...

Meniul sectiunii
Cursuri astrologie
Cautare
Cautare cu Google in AstroDex
Reclama
Carti
Horoscop saptamanal chinezesc
Recomandari diverse
Recomandari astrologice

Evitati sa calatoriti la departare cand Jupiter si Mercur sunt in miscare retrograda (consultati tabelul planetelor retrograde).

Fidelia

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme