AstroFidelia English En 
Horoscop Peşti

Horoscop săptămânal Peşti

Săptămâna 13-19 noiembrie 2017

Pesti

Sănătate

Luna Nouă de sâmbătă se formează în casa filozofiei tale de viață, semn că ar trebui să aduci unele ajustări de proporție sistemului tău de valori, principii și credințe. De ceva vreme încoace, ți s-au întâmplat destul de multe lucruri care ți-au oferit lecții de viață importante și ar fi cazul să acorzi timpul necesar tragerii de concluzii. În caz contrar, există riscul să repeți anumite greșeli.

Bani și carieră

Luna Nouă de sâmbătă indică debutul unei perioade în care sunt favorizate delegațiile la mare depărtare de casă sau chiar peste hotare, reluare și/sau înscrierea la cursuri de orice fel, precum și schimburile de experiență. În acest fel, te dezvolți continuu ca profesionist și devii din ce în ce mai atractiv pentru cmpaniile pe care le vizezi și în cadrul cărora îți dorești demult să activezi.

Familie și cuplu

Luna Nouă de sâmbătă mai semnalează faptul că s-ar dori o schimbare de atitudine în raport cu rudele apropiate ale partenerului sau chiar cu cei dragi ai tăi stabiliți la mare depărtare de localitatea de baștină ori chiar în străinătate. Poate ar fi de dorit să-i cauți mai des și să menții contactul stabil. Este drept că nu-i ușor, dar doar așa vă puteți bucura de o relație funcțională.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul săptămânal, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să citiţi şi zodia corespunzătoare.

Citiţi şi pentru săptămâna următoare »

Horoscop săptămânal pentru fiecare zodie

Horoscop

Vă oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc săptămânal

Aflati-va semnul chinezesc...