AstroFidelia English En 
Horoscop Peşti

Horoscop săptămânal Peşti

Săptămâna 15-21 ianuarie 2018

Pesti

Sănătate

De vineri până duminică, Luna se mișcă prin casa vitalității tale, semn că la sfârșitul acestei săptămâni energia ta ar putea fluctua destul de mult, chiar dacă, per ansamblu, pari să te simți destul de bine în pielea ta. Oricare ar fi situația, ideal este să nu-ți iei angajamente sociale care presupun să debordezi de energie. În caz contrar, există posibilitatea să nu te poți ține de ele.

Bani și carieră

Luna Nouă de miercuri se formează în casa proiectelor de grup și a planurilor de viitor, indiciu cum că se anunță două săptămâni în care s-ar dori ca energia ta să fie direcționată, asemeni resurselor, spre aceste preocupări. Acum este un moment potrivit să cauți finanțatori și persoane care îți împărtășesc idealurile și visurile. Te pot ajuta să-ți pui pe picioare afacerea mult visată.

Familie și cuplu

Luna Nouă de miercuri se perfectează în casa prietenilor din horoscopul tău general, indiciu cum că viața ta socială urmează o curbă ascendentă în anul acesta. Fie că apar oameni noi în cercul de prieteni pe care-l frecventezi deja, fie pătrunzi tu într-un alt anturaj. Cert este că prosperi din acest punct de vedere, bucurându-te de compania unor persoane care-ți împărtășesc idealurile.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul săptămânal, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să citiţi şi zodia corespunzătoare.

Citiţi şi pentru săptămâna următoare »

Horoscop săptămânal pentru fiecare zodie

Dacă ai pagină Facebook şi vrei să primeşti de fiecare dată înştiinţări de la AstroDex, click pe butonul
şi eşti abonat automat.

Horoscop

Vă oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc săptămânal

Aflati-va semnul chinezesc...