AstroFidelia English En 
Horoscop Pesti

Horoscop saptamanal Pesti

Saptamana 20-26 februarie 2017

Pesti

Sănătate

Luna Nouă de duminică se desăvârșește tocmai în casa vitalității din horoscopul tău general, indiciu cum că poți simți că nivelul tău de energie crește treptat zilele acestea. Dacă apar progrese, ideal ar fi totuși să nu supralicitezi, punând prea multe presiuni pe tine însuți. Nu ajungi niciunde dacă procedezi în acest fel. Ai răbdare cu tine însuți/ăți și totul va fi bine.

Bani și carieră

Luna Nouă de duminică atrage lumina reflectoarelor de partea ta, deci dacă urmărești să dai bine în ochii unor potențiali colaboratori, asociați sau clienți, zilele acestea ar fi cazul să faci primele demersuri în acest sens. Pune-te într-o lumină bună, lasă faptele să bvorbească despre tine și beneficiile vor apărea mai repede decât te așteptai. Orice mișcare îți este atent urmărită acum.

Familie și cuplu

Luna Nouă de duminică îți potențează destul de mult șarmul și carisma, indiciu cum că zilele acestea ar fi indicat să ieși mai mult și să socializezi, cu atât mai mult dacă ești în căutarea unei persoane care să se conformeze standardelor pe care le ai pe plan amoros. În cazul în care ai deja pe cineva, nu-i nevoie decât de un minim de efort pentru a reaprinde flacăra pasiunii în cuplu.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul saptamanal, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Cititi si pentru saptamana urmatoare »

Horoscop saptamanal pentru fiecare zodie

Horoscop

Va oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc saptamanal

Aflati-va semnul chinezesc...

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 10 martie 2017
Recomandari astrologice

Cand Venus este in miscare retrograda, e posibil sa izbucneasca conflicte in viata de cuplu. Abordate cu intelepciune, conflictele pot oferi ocazii de a clarifica nemultumirile si de a reanima relatia. Daca va pripiti insa, situatia poate degenera intr-o ruptura.

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme