AstroFidelia English En 
Horoscop Peşti

Horoscop săptămânal Peşti

Săptămâna 18-24 septembrie 2017

Pesti

Sănătate

Luna Nouă de miercuri se perfectează-n casa transformărilor din horoscopul tău general,, fapt pentru care-n următoarele două săptămâni se anunță o multitudine de evenimente cu impact emoțional destul de puternic. Iată un prilej mai mult decât bun să demonstrezi că poți rămâne stăpân/ă pe situație, indiferent de circumstanțe. Ești capabil/ă de mai mult decât crezi.

Bani și carieră

Luna Nouă de miercuri te mai anunță că a venit momentul să dai dovadă de echitabilitate când vine vorba de banii și bunurile câștigate și/sau deținute la comun cu terțe persoane. Dacă fiecare dintre voi a contribuit în egală măsură la aceste câștiguri, ideal ar fi să vă și folosiți de ele cu aceleași drepturi. În caz contrar, lucrurile ar putea lua o întorsătură pe care nu ți-o doreai.

Familie și cuplu

Luna Nouă de miercuri poate, de asemenea, să prefigureze o perioadă de două săptămâni în care viața ta intimă o apucă pe o cale ascendentă. Așadar, monotonia și plictisul instalate în dormitor par să se mai domolească, cu atât mai mult dacă tu și partenerul căutați să dați dovadă de la fel de multă implicare pe acest plan. Aveți multe de câștigat dacă vedeți lucrurile în acest fel.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul săptămânal, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să citiţi şi zodia corespunzătoare.

Citiţi şi pentru săptămâna următoare »

Horoscop săptămânal pentru fiecare zodie

Horoscop

Vă oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc săptămânal

Aflati-va semnul chinezesc...

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 20 octombrie 2017
Recomandari astrologice

Cand Venus este in miscare retrograda, e posibil sa izbucneasca conflicte in viata de cuplu. Abordate cu intelepciune, conflictele pot oferi ocazii de a clarifica nemultumirile si de a reanima relatia. Daca va pripiti insa, situatia poate degenera intr-o ruptura.