Exploreaza sectiunile
Horoscop, zodiac
Reclama
AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Pesti

Horoscop saptamanal Pesti

Saptamana 31 August - 6 Septembrie 2015

Pesti

Sănătate

Din câte se pare, nu ți se pregătesc surprize neplăcute la acest capitol. Perioada aceasta ar fi indicat totuși să eviți mâncărurile prea condimentate, fierbinți și carnea roșie, dar îți fac bine cerealele și rădăcinoasele. Ceaiul de mușețel îți relaxează nervii încordați și te readuce pe linia de plutire atunci când presiunile de la serviciu planează mult prea greu asupra ta. Relaxează-te!

Bani și carieră

Te-ai putea pomeni lunea sau marțea aceasta cu bani din surse pe care nici nu le bănuiai. Deși nu ești o fire prea comunicativă, străduiește-te miercuri și joi să-ți așterni viziunile în cuvinte pentru a evita neînțelegerile cu colegii de muncă. Nu e recomandat să (re)negociezi, respectiv semnezi contracte în aceste zile. S-ar putea să te trezești că ai convenit asupra unor clauze neavantajoase.

Familie și cuplu

S-ar putea spune despre tine vineri și sâmbătă că ești un/o familist/ă convins/ă pentru că faci tot posibilul să petreci timp cu părinții. Reușești totuși să-ți faci timp și pentru partener, respectiv copii, dar abia duminică. În loc să stați acasă, mai bine ați opta pentru o ieșire în afara orașului. Nu numai că evadați din cotidian, dar aveți prilejul să faceți ceva care vă aduce mai aproape.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul saptamanal, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Cititi si pentru saptamana urmatoare »

Vizionati horoscopul saptamanal video »

Horoscop saptamanal pentru fiecare zodie

Horoscop

Va oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc saptamanal

Aflati-va semnul chinezesc...

Fidelia

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme