Exploreaza sectiunile
Horoscop, zodiac
Reclama
AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Pesti

Horoscop saptamanal Pesti

Saptamana 29 Iunie - 5 Iulie 2015

Pesti

Sănătate

De vineri până duminică dimineață, s-ar putea să nu te afli în cea mai bună formă fizică și/sau mentală. De regulă, îți sacrifici atenția pe care ți-ai putea-o oferi ție însuți dăruind-o celorlalți, dar de data aceasta, se dorește să te concentrezi mai mult asupra propriei persoane, mai ales dacă nu te afli în cea mai fericită stare de spirit ori sănătatea lasă de dorit. Uneori trebuie să fii egoist!

Bani și carieră

Efectele Lunii Pline de joi se fac simțite cu preponderență în casa planurilor de viitor, respectiv a proiectelor de grup. Dacă ți-ai concentrat eforturile în direcția lor în ultimele două săptămâni, s-ar putea ca zilele acestea să genereze primele profituri sau să observi o evoluție semnificativă. Altfel, fă din ele o prioritate pentru că există șansa unor salturi vizibile într-un timp scurt.

Familie și cuplu

Luna Plină de joi creează o punte de legătură între casa iubirii și cea a prieteniei din horoscopul tău general, deci n-ar fi de mirare dacă cele două noțiuni ajung să se îngemăneze, cel mai probabil în detrimentul tău. În aceste zile, ar fi indicat ca viața ta sentimentală să nu se amestece cu cea socială. Fă față provocării de a-ți împărți timpul liber echitabil între amici și partener!

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul saptamanal, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Cititi si pentru saptamana urmatoare »

Vizionati horoscopul saptamanal video »

Horoscop saptamanal pentru fiecare zodie

Horoscop

Va oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc saptamanal

Aflati-va semnul chinezesc...

Meniul sectiunii
Cursuri astrologie
Reclama
Carti
Horoscop saptamanal chinezesc
Recomandari diverse
Recomandari astrologice

Cand Jupiter este in miscare retrograda, s-ar putea ca placerile lumesti care va bucurau altadata sa-si piarda usor gustul. Este un moment in care lumea exterioara nu va mai da motive de fericire, astfel ca trebuie sa generati singur aceste momente din interior, pentru a trece peste obstacole sau pesimism. (consultati tabelul planetelor retrograde)

Fidelia

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme