Exploreaza sectiunile
Horoscop, zodiac
Reclama
AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Pesti

Horoscop saptamanal Pesti

Saptamana 5 - 11 Octombrie 2015

Pesti

Sănătate

Astrele aduc vești bune legate de forma ta fizică și mentală de săptămâna aceasta. Maximul de energie și vitalitate l-ai putea avea marți și miercuri când este indicat să-ți programezi activitățile cele mai solicitante ale acestor zile. Totuși, e important să aloci suficient timp odihnei, astfel încât weekend-ul să nu te surprindă cu bateriile descărcate. Important e să nu te suprasoliciți.

Bani și carieră

Dacă ești implicat într-un parteneriat profesional sau derulezi un proiect de grup cu terțe persoane, dar de ceva vreme încoace tu ești cel care trage la căruță mai mult decât ceilalți, e indicat ca acest lucru să se schimbe. Altfel, nu vă puteți atinge obiectivele. În cazul în care urmărești să te angajezi sau să obții un contract avantajos, programează întâlnirile luni.

Familie și cuplu

Ziua de luni se poate dovedi propice nativilor/elor liberi/e de contract care urmăresc să obțină o întâlnire cu acel cineva special, dar și celor născuți/te în această zodie care doresc să-și revitalizeze viața intimă și/sau să se apropie mai mult de copii. Totuși, intervalul de zile miercuri-sâmbătă poate plana destul de greu asupra vieții de cuplu. Caută să rezonezi cu cel drag.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul saptamanal, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Cititi si pentru saptamana urmatoare »

Vizionati horoscopul saptamanal video »

Horoscop saptamanal pentru fiecare zodie

Horoscop

Va oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc saptamanal

Aflati-va semnul chinezesc...

Fidelia

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme