AstroFidelia English En 
Horoscop Pesti

Horoscop saptamanal Pesti

Saptamana 26 Septembrie - 2 Octombrie 2016

Pesti

Sănătate

Luna Nouă de sâmbătă se perfectează-n casa transformărilor din horoscopul tău general,, fapt pentru care-n următoarele două săptămâni se anunță o multitudine de evenimente cu impact emoțional destul de puternic. Iată un prilej mai mult decât bun să demonstrezi că poți rămâne stăpân/ă pe situație, indiferent de circumstanțe. Ești capabil/ă de mai mult decât crezi.

Bani și carieră

Luna Nouă de sâmbătă te mai anunță că a venit momentul să dai dovadă de echitabilitate când vine vorba de banii și bunurile câștigate și/sau deținute la comun cu terțe persoane. Dacă fiecare dintre voi a contribuit în egală măsură la aceste câștiguri, ideal ar fi să vă și folosiți de ele cu aceleași drepturi. În caz contrar, lucrurile ar putea lua o întorsătură pe care nu ți-o doreai.

Familie și cuplu

Luna Nouă de sâmbătă poate, de asemenea, să prefigureze o perioadă de două săptămâni în care viața ta intimă o apucă pe o cale ascendentă. Așadar, monotonia și plictisul instalate în dormitor par să se mai domolească, cu atât mai mult dacă tu și partenerul căutați să dați dovadă de la fel de multă implicare pe acest plan. Aveți multe de câștigat dacă vedeți lucrurile în acest fel.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul saptamanal, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Cititi si pentru saptamana urmatoare »

Horoscop saptamanal pentru fiecare zodie

Horoscop

Va oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc saptamanal

Aflati-va semnul chinezesc...

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 21 octombrie 2016
Recomandari astrologice

Evitati sa va programati interventiile chirurgicale atunci cand este Luna Plina (plus cate o zi inainte si dupa)! Bineinteles, urgentele nu intra in discutie.

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme