AstroFidelia English En 
Horoscop Pesti

Horoscop saptamanal Pesti

Saptamana 8 - 14 Februarie 2016

Pesti

Sănătate

Luna Nouă de luni se perfectează tocmai în casa subconștientului din horoscopul tău general, anunțându-te că a venit momentul să îmbrățișezi toate acele aspecte ale personalității tale cu care până mai ieri ți-era rușine. Ține cont că normalitatea nu-i decât o ștachetă ridicată de cei mulți și că n-ai niciun motiv să te crezi pe dinafară. Te vei simți altfel dacă conștientizezi acest lucru.

Bani și carieră

Cum Luna Nouă de luni se formează în casa trecutului, este de așteptat ca săptămâna aceasta să iasă la iveală unele greșeli comise în exercițiul funcțiunii ori felul superficial în care ai tratat anumite sarcini de lucru primite acum ceva timp. Ferește-te, de asemenea, și de competiția nelioală care-ți poate răsufla în ceafă mai abitir ca niciodată săptămâna aceasta. Ai grijă-n cine ai încredere.

Familie și cuplu

Grație sau din cauza Lunii Noi de luni, ar putea apărea în peisaj un fost partener pentru care nutrești încă sentimente destul de puternice sau cu care nu ți-ai încheiat socotelile așa cum se cuvine. Ai șansa fie să vă împăcați, fie să reluați discuțiile rămase în coadă de pește și să puneți capăt așa cum se cuvine relației voastre. Gândește-te ce-ar fi mai bine să faci și preia inițiativa.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul saptamanal, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Cititi si pentru saptamana urmatoare »

Vizionati horoscopul saptamanal video »

Horoscop saptamanal pentru fiecare zodie

Horoscop

Va oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc saptamanal

Aflati-va semnul chinezesc...

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 4 martie 2016
Recomandari astrologice

Daca doriti sa incepeti o cura de slabire, faceti-o atunci cand Luna este in descrestere, pentru a obtine efecte maxime!

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme