Exploreaza sectiunile
Horoscop, zodiac
Reclama
AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Pesti

Horoscop saptamanal Pesti

Saptamana 20 - 26 Octombrie 2014

Pesti

Sanatate

Evenimentele care preced si care se succed Lunii Noi de vineri au rolul de a-ti revela cat si ce anume ai invatat de pe urma provocarilor pe care ti le-a lansat Saturn in ultimii doi ani. Fie ca ai trecut printr-o despartire dureroasa, un impas financiar sau pierderea serviciului sau a unui om drag, cert este ca nu trebuie sa tratezi nimic din viata ta ca pe ceva care ti se cuvine intru-totul.

Bani si cariera

Casa a noua in care se perfecteaza Luna Noua vineri simbolizeaza, printre altele, si calatoriile ori studiile universitare. Bobocii pot realiza saptamana aceasta ca asteptarile pe care le-au avut cu privire la facultate nu s-au implinit si ca nu mai sunt la fel de siguri ca vor sa urmeze cursurile la care visau. Aceia care lucreaza pot fi nevoiti sa intreprinda delegatii la mare distanta de casa.

Familie si cuplu

Luna Noua de vineri te indeamna sa mai dai o sansa relatiei cu socrii sau cu cei dragi aflati in strainatate ori cu amicii care provin dintr-o cultura diferita. Probabil ca exista diferente de mentalitate intre tine si parintii partenerului sau distanta te-a indepartat de apropiatii de peste hotare sau de prietenii cunoscuti in concediu, dar acum ai sansa de a remedia aceste situatii.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul saptamanal, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Cititi si pentru saptamana urmatoare »

Horoscop saptamanal pentru fiecare zodie

Horoscop

Va oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc saptamanal

Aflati-va semnul chinezesc...

Meniul sectiunii
Cursuri astrologie
Cautare
Cautare cu Google in AstroDex
Reclama
Carti de astrologie
Horoscop saptamanal chinezesc
Recomandari diverse
Recomandari astrologice

Cand este Luna Noua, incepeti ceva nou in viata dumneavoastra! De asemenea, puteti incerca sa va lasati de fumat sau de alcool, in general de obiceiurile de care vreti sa scapati.

Fidelia
Copyright © Editura Fidelia

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme