Exploreaza sectiunile
Horoscop, zodiac
Reclama
AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Pesti

Horoscop saptamanal Pesti

Saptamana 26 Ianuarie - 1 Februarie 2015

Pesti

Sanatate

Cel putin in prima parte a saptamanii, mai bine spus in intervalul luni-miercuri, agenda zilnica se arata destul de incarcata, semn ca nu prea ai cum sa te fofilezi si sa faci lucrurile doar pe jumatate. Dar cu doua planete retrograde, adica Mercur in casa componentei emotionale si mentale a sanatatii si Jupiter in casa componentei fizice medicale, nu e tocmai usor. Fii optimist!

Bani si cariera

Asa cum am spus, primele trei zile din saptamana nu sunt usoare. Nici pe plan profesional nu treci printr-o perioada mai usoara, fie ca ai de-a face cu un program supraaglomerat, ai primit sarcini care te depasesc sau nu te intelegi nicicum cu colegii. Pe plan financiar, se prefigureaza provocari mai mici sau mai mari sambata si duminica, deci esti scuzat daca esti strans la punga.

Familie si cuplu

Planul casnic si/sau familial pare sa intre in contradictie joi si vineri cu cel profesional, iar tu risti sa ramai prins la mijloc. Tendinta ta generala, dar si particulara de acum, date fiind conjuncturile astrale curente, este aceea de a nu forta lucrurile, in speranta ca se vor rezolva de la sine, dar daca vrei ca situatia sa nu degenereze, e de dorit sa te impui. Fa-ti vocea auzita in casa si la munca!

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul saptamanal, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Cititi si pentru saptamana urmatoare »

Horoscop saptamanal pentru fiecare zodie

Horoscop

Va oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc saptamanal

Aflati-va semnul chinezesc...

Meniul sectiunii
Cursuri astrologie
Cautare
Cautare cu Google in AstroDex
Reclama
Carti
Horoscop saptamanal chinezesc
Recomandari diverse
Recomandari astrologice

Evitati sa calatoriti la departare cand Jupiter si Mercur sunt in miscare retrograda (consultati tabelul planetelor retrograde).

Fidelia

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme