Exploreaza sectiunile
Horoscop, zodiac
Reclama
AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Pesti

Horoscop saptamanal Pesti

Saptamana 23 - 29 Noiembrie 2015

Pesti

Sănătate

Luna Plină de joi se face simțită cu precădere în casa familiei din horoscopul tău general căreia-i corespunde fundația universului tău interior. Dacă te bântuie încă unele momente mai puțin plăcute sau de-a dreptul ciudate din copilărie sau trăite în raport cu părinții, cere-le lămuriri cu privire la aceste evenimente. Explicațiile lor te-ar putea ajuta să ți le asumi și să treci peste ele.

Bani și carieră

Cum Luna Plină de joi se manifestă plenar în casa imobiliarelor, este de așteptt să se ivească oportunități de a te muta singur, într-un alt loc ori de a-ți achiziționa sau a vinde un teren/imobil la un preț avantajos. Acum este momentul să întrebi în stânga și-n dreapta dacă nu cumva știe careva pe cineva interesat să cumpere ori să înstrăineze un spațiu de locuit ori un teren.

Familie și cuplu

Luna Plină de joi se formează, așa cum spuneam, în casa familiei, indiciu cum că relația dintre tine și membrii familiei de origine s-ar putea schimba într-o mai mică sau mai mare măsură pe fondul acestui eveniment astral. Este-n puterea ta să te asiguri că lucrurile evoluează într-o direcție care vă poate avantaja pe toți pe termen lung. Mizează mai mult pe comunicare.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul saptamanal, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Cititi si pentru saptamana urmatoare »

Vizionati horoscopul saptamanal video »

Horoscop saptamanal pentru fiecare zodie

Horoscop

Va oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc saptamanal

Aflati-va semnul chinezesc...

Meniul sectiunii
Cursuri astrologie
Reclama
Horoscop saptamanal chinezesc
Recomandari diverse
Recomandari astrologice

Cand Mercur este in miscare retrograda, cele mai eficiente activitati sunt cele care incep cu "re": reanalizare a ideilor si informatiilor, revizuire a contractelor, revederea unor prieteni vechi, s.a.m.d. (consultati tabelul planetelor retrograde)

Fidelia

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme