AstroFidelia English En 
Horoscop Pesti

Horoscop saptamanal Pesti

Saptamana 24 - 30 Octombrie 2016

Pesti

Sănătate

Luna Nouă de duminică se formează în casa filozofiei tale de viață, semn că ar trebui să aduci unele ajustări de proporție sistemului tău de valori, principii și credințe. De ceva vreme încoace, ți s-au întâmplat destul de multe lucruri care ți-au oferit lecții de viață importante și ar fi cazul să acorzi timpul necesar tragerii de concluzii. În caz contrar, există riscul să repeți anumite greșeli.

Bani și carieră

Luna Nouă de duminică indică debutul unei perioade în care sunt favorizate delegațiile la mare depărtare de casă sau chiar peste hotare, reluare și/sau înscrierea la cursuri de orice fel, precum și schimburile de experiență. În acest fel, te dezvolți continuu ca profesionist și devii din ce în ce mai atractiv pentru cmpaniile pe care le vizezi și în cadrul cărora îți dorești demult să activezi.

Familie și cuplu

Luna Nouă de duminică mai semnalează faptul că s-ar dori o schimbare de atitudine în raport cu rudele apropiate ale partenerului sau chiar cu cei dragi ai tăi stabiliți la mare depărtare de localitatea de baștină ori chiar în străinătate. Poate ar fi de dorit să-i cauți mai des și să menții contactul stabil. Este drept că nu-i ușor, dar doar așa vă puteți bucura de o relație funcțională.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul saptamanal, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Cititi si pentru saptamana urmatoare »

Horoscop saptamanal pentru fiecare zodie

Horoscop

Va oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc saptamanal

Aflati-va semnul chinezesc...

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Actuala serie a cursurilor de astrologie si numerologie a inceput in 21 octombrie. Inca se mai pot face inscrieri pana vineri 28 octombrie.
Recomandari astrologice

Evitati sa calatoriti la departare cand Jupiter si Mercur sunt in miscare retrograda (consultati tabelul planetelor retrograde).

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme