Exploreaza sectiunile
Horoscop, zodiac
Reclama
AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Pesti

Horoscop saptamanal Pesti

Saptamana 17 - 23 Noiembrie 2014

Pesti

Sanatate

In a doua jumatate a saptamanii, se duce o revolutie in interiorul tau. Nu mai stii in cine sa te increzi, in virtutea caror principii actioneaza mecanismele divine sau cum se face ca, atunci cand credeai ca nimic nu se mai poate intampla, au loc schimbari drastice de macaz. Ideea e ca nu exista garantii si ca merita sa nu privesti anumite lucruri in viata ta drept bunuri inalienabile!

Bani si cariera

Luna Noua de sambata se desavarseste in casa carierei si a statutului social din horoscopul tau general. Tintesti catre o promovare? Ti-ai dori sa ai mai multa notorietate in firma in cadrul careia activezi sau in comunitatea in care traiesti? Acum e momentul sa faci demersurile necesare pentru a te remarca. Nu uita ca e important sa te recomande faptele, nu vorbele!

Familie si cuplu

In prima parte a saptamanii, s-ar putea ca relatia cu prietenii tai sa aiba de suferit de pe urma increderii tradate ori chiar din pricina banilor. Chiar daca a inceput de cateva zile sa se separe de Pluto, Marte isi propune sa-ti trieze anturajul si zilele acestea. Poate ar trebui sa le acorzi mai multa libertate de expresie si miscare amicilor tai si sa le studiezi atent comportamentul mai apoi.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul saptamanal, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Cititi si pentru saptamana urmatoare »

Horoscop saptamanal pentru fiecare zodie

Horoscop

Va oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc saptamanal

Aflati-va semnul chinezesc...

Meniul sectiunii
Cursuri astrologie
Cautare
Cautare cu Google in AstroDex
Reclama
Carti
Horoscop saptamanal chinezesc
Recomandari diverse
Recomandari astrologice

Evitati sa va programati interventiile chirurgicale atunci cand este Luna Plina (plus cate o zi inainte si dupa)! Bineinteles, urgentele nu intra in discutie.

Fidelia

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme