AstroFidelia English En 
Horoscop Pesti

Horoscop saptamanal Pesti

Saptamana 23-29 ianuarie 2017

Pesti

Sănătate

Luna Nouă de sâmbătă se perfectează în casa subconștientului din horoscopul tău general, exacerbându-ți senzația că uneori ești diferit/ă de oamenii din jurul tău și acesta este motivul pentru care ei nu te înțeleg. Poate dacă ți-ai îmbrățișa unicitatea și ciudățeniile, ai avea o altă părere despre tine și s-ar mai reduce din paranoia care te cuprinde uneori. Depinde doar de tine.

Bani și carieră

Luna Nouă de sâmbătă te atenționează că-n următoarele două săptămâni s-ar dori să stai departe de intrigile de la birou, să nu dai crezare, dar nici să nu apleci urechea la bârfe și zvonuri. Printr-o turnură de situație, aceste lucruri s-ar putea întoarce împotriva ta, deci caută să nu te dedai la așa ceva. Cu siguranță ai altceva de făcut decât să perpetuezi sau să crezi niște neadevăruri.

Familie și cuplu

Luna Nouă de sâmbătă ar putea crea contextul necesar debutului unei relații departe de ochii curioșilor sau chiar a unei aventuri. Ideal ar fi să nu îți asumi astfel de riscuri. Dacă relația de cuplu nu merge tocmai bine, poți vorbi cu partenerul despre asta și problemele s-ar putea rezolva. Ar putea fi aventuros la început, dar multă lume va suferi mai devreme sau mai târziu.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul saptamanal, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Cititi si pentru saptamana urmatoare »

Horoscop saptamanal pentru fiecare zodie

Horoscop

Va oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc saptamanal

Aflati-va semnul chinezesc...

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 27 ianuarie 2017
Recomandari astrologice

Daca aveti nevoie de idei noi, ingenioase si curajoase, asteptati ca Mercur sa treaca intr-un semn cardinal (Berbec, Balanta, Rac, Capricorn) pentru un plus de inspiratie.

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme