AstroFidelia English En 
Horoscop Pesti

Horoscop saptamanal Pesti

Saptamana 22-28 mai 2017

Pesti

Sănătate

Luna Nouă de joi se formează tocmai în casa familiei din horoscopul tău general, ceea ce face ca echilibrul tău mental să aibă destul de mult de suferit în umrătoarele două săptămâni. Se prea poate, de exemplu, să se redeschidă anumite răni din copilărie sau pricinuite mai mult ori mai puțin deliberat de către părinți, dar nu depinde decât de tine să le închizi și să mergi mai departe.

Bani și carieră

Luna Nouă de joi deschide o perioadă propice tranzacțiilor imobiliare. Așa se facă că, indiferent dacă cumperi, vinzi, închiriezi sau cauți să iei sub arendă un imobil, spațiu de locuit sau teren, astrele sunt de partea ta, permițându-ți să obții o ofertă mai mult decât avantajoasă. Caută așadar să-ți programezi perioada aceasta astfel de întreprinderi. Succesul va fi de partea ta acum.

Familie și cuplu

Luna Nouă de joi poate agita nițel lucrurile pe plan familial, cel mai probabil din pricina faptului că nu ați excelat în ultima vreme la capitolul comunicare. Ideal ar fi așadar să convoci o ședință de familie pentru ca toată lumea să aibă posibilitatea de a spune ce și cât îl doare. În caz contrar, există riscul ca lucrurile să nu evolueze într-o direcție prea bună pentru voi ca grup.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul saptamanal, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Cititi si pentru saptamana urmatoare »

Horoscop saptamanal pentru fiecare zodie

Horoscop

Va oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc saptamanal

Aflati-va semnul chinezesc...

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 2 iunie 2017
Recomandari astrologice

Din 7 in 7 ani (un sfert din ciclul lui Saturn), in viata fiecarui om se incheie o etapa importanta si incepe o alta. Daca va aflati la finele sau la inceputul unei astfel de etape, profitati de moment si luati cele mai intelepte decizii pentru viitorul dvs.!

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme