AstroFidelia English En 
Horoscop Pesti

Horoscop saptamanal Pesti

Saptamana 27 Iunie - 3 Iulie 2016

Pesti

Sănătate

Nu se-ntrevede nicio surpriză pe acest plan. Ar fi de dorit totuși să-ți pui o oarecare ordine-n viață, mai ales pentru că ai tendința de a fi destul de dezorganizat/ă. Un program mai riguros de masă și somn te-ar putea ajuta să-ți menții energia la cotele normale. Dacă-ți planifici agenda fiecărei zile cu atenție, vei reuși chiar să-ți faci timp pentru unele pauze binemeritate.

Bani și carieră

Lunea aceasta ar fi indicat să te ții de lista de cumpărături. De dorit ar fi să nu achiziționezi lucruri care nu reprezintă o prioritate perioada aceasta. Nu-ți programa negocieri, întâlniri de afaceri, ședinte importante sau brainstorming-uri în intervalul marți-vineri. De vineri încolo, ai liber la călătorii la mare distanță de casă, dar și peste hotare, dar și la cursuri.

Familie și cuplu

De joi încolo, se-ndulces interacțiunile cu apropiații aflați în străinătate sau o altă localitate și nu-i exclus să comunici mai eficient cu partenerul și copiii. Îndatoririle gospodărești și/sau proprii părinți s-ar putea intercala-ntre tine și persoana iubită vineri și/sau sâmbătă. Vineri și/sau duminică, ți-ar putea fi destul de greu să-i mulțumești atât pe prieteni, cât și pe cel drag.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul saptamanal, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Cititi si pentru saptamana urmatoare »

Vizionati horoscopul saptamanal video »

Horoscop saptamanal pentru fiecare zodie

Horoscop

Va oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc saptamanal

Aflati-va semnul chinezesc...

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 15 iulie 2016
Recomandari astrologice

Cand Luna este in semne fixe (Taur, Leu, Scorpion, Varsator), este oportun sa continuam activitatile gospodaresti deja incepute, sa le consolidam si sa perseveram in a le duce la bun sfarsit.

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme