AstroFidelia English En 
Horoscop Pesti

Horoscop saptamanal Pesti

Saptamana 5 - 11 Decembrie 2016

Pesti

Sănătate

Marți și miercuri, Luna traversează casa personalității din horoscopul tău general, fapt pentru care nivelul tău de energie ar putea fluctua destul de mult. Prin extensie, așteaptă-te ca și starea ta de spirit să aibă de pătimit de pe urma acestor oscilații. În orice caz, cert este că atunci când înveți să nu te mai împotrivești valului, toate vor decurge de la sine așa cum ți-ai dorit.

Bani și carieră

Joi și vineri, situația ta financiară ar putea ajunge să nu fie una tocmai fericită. Cel mai probabil, acest lucru va avea o influență nefastă în ceea ce privește capacitatea ta de a face infuzii de capital în proiectele de viitor și planurile de viitor derulate perioada aceasta. Oricare ar fi situația, cert este că se pretează să strângi nițel cureaua până mai apar niște oportunități serioase de câștig.

Familie și cuplu

Faptul că nu stai prea bine cu banii joia și vinerea aceasta poate afecta într-o anumită măsură și relația pe care o ai cu unii prieteni. Aceștia ar putea să-ți reproșeze că nu te alături activităților de grup și că nu faci act de prezență atunci când toată lumea se străduiește să se adune. Poate dacă le-ai explica cum stă treaba, ar înțelege care este motivul pentru care ești nevoit să-i refuzi.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul saptamanal, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Cititi si pentru saptamana urmatoare »

Horoscop saptamanal pentru fiecare zodie

Horoscop

Va oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc saptamanal

Aflati-va semnul chinezesc...

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 9 decembrie 2016
Recomandari astrologice

Cand Luna este in semne cardinale (Berbec, Balanta, Rac, Capricorn), este oportun sa intreprindem noi proiecte gospodaresti, sa avem curajul de a ne materializa ideile.

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme