AstroFidelia English En 
Horoscop Pesti

Horoscop saptamanal Pesti

Saptamana 25 - 31 Iulie 2016

Pesti

Sănătate

Dacă se-ntâmplă să ai nevoie să mergi la medic vinerea aceasta, este posibil să ai nevoie de o a doua părere. Ține cont totuși că felul în care gândești îți poate influența starea de sănătate, atât în bine, cât și în rău. Programează-ți mintea să-ți vindece sufletul și corpul și nu va dura mult până când vei începe să vezi rezultatele. Un atelier de dezvoltare personală te poate ajuta-n acest sens.

Bani și carieră

Zilele de luni și miercuri pot avea un impact pozitiv asupra finanțelor tale, dar nu te gândi să-ți investești câștigurile, cel puțin atunci, în planuri de viitor sau proiecte de grup. Miercuri și/sau joi, apare riscul ca diferențele de mentalitate dintre tine și interlocutori să ducă la conflicte destul de aprinse. Vineri, termene-limită dificil de respectat sau cerințele șefilor îți pot da bătăi de cap.

Familie și cuplu

Marți și/sau miercuri, ți-ar putea fi dificil să ajungi la o-nțelegere cu rudele apropiate în privința acelor viziuni ale voastre care sunt complet paralele. În următoarele două zile, te-ai putea-mpărți cu dificultate-ntre familie și carieră, iar sâmbătă și/sau duminică, viața socială și cea sentimentală te solicită-n egală măsură. Poate n-ar fi rău să fii ceva mai ordonat/ă cu agenda ta de zi cu zi.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul saptamanal, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Cititi si pentru saptamana urmatoare »

Vizionati horoscopul saptamanal video »

Horoscop saptamanal pentru fiecare zodie

Horoscop

Va oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc saptamanal

Aflati-va semnul chinezesc...

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 9 septembrie 2016
Recomandari astrologice

Cand Mercur este in miscare retrograda, cele mai eficiente activitati sunt cele care incep cu "re": reanalizare a ideilor si informatiilor, revizuire a contractelor, revederea unor prieteni vechi, s.a.m.d. (consultati tabelul planetelor retrograde)

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme