Exploreaza sectiunile
Horoscop, zodiac
Reclama
AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Pesti

Horoscop saptamanal Pesti

Saptamana 25 - 31 Mai 2015

Pesti

Sănătate

Concentrează-te joia și vinerea aceasta pe echilibrarea forțelor în cuplu. În acest fel, unele probleme care țin de intimitate își pot găsi rezolvarea prin împăcarea cu sinele și cu trecutul vostru ca și cuplu. Sâmbăta și duminica sunt rezervate meditației și introspecției care te pot ajuta să-ți dai seama unde te situezi evolutiv vorbind și încotro s-ar dori s-o iei în viitorul apropiat.

Bani și carieră

Intervalul de zile luni-miercuri te poate aduce în contact cu oameni pragmatici, cu capul pe umeri, provocarea costând în faptul că va trebui să ții pasul cu viziunile lor realiste, fără a te mai pierde în reverii. În rest, rezistă tentației de a ceda insistențelor partenerului și/sau copiilor de a face investiții consistente în bunuri de care te-ai putea lipsi momentan. În final, vor înțelege!

Familie și cuplu

De luni încolo, se prefigurează multe evenimente pe plan domestic și casnic, existând riscul să nu poți ține pasul cu ele. Se vehiculează idei multe și mărunte în discuțiile purtate în ședințele de familie și poate că nu vei reuși să înțelegi de fiecare dată unde bat cu exactitate. Dacă simți că ai pierdut șirul, cere lămuriri. În acest fel, eviți să-ți reinterpretezi cele spuse de apropiații tăi!

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul saptamanal, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Cititi si pentru saptamana urmatoare »

Vizionati horoscopul saptamanal video »

Horoscop saptamanal pentru fiecare zodie

Horoscop

Va oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc saptamanal

Aflati-va semnul chinezesc...

Meniul sectiunii
Cursuri astrologie
Cautare
Cautare cu Google in AstroDex
Reclama
Cursuri si seminarii
Carti
Horoscop saptamanal chinezesc
Recomandari diverse
Recomandari astrologice

Cand Luna este in semne cardinale (Berbec, Balanta, Rac, Capricorn), este oportun sa intreprindem noi proiecte gospodaresti, sa avem curajul de a ne materializa ideile.

Fidelia

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme