AstroFidelia English En 
Horoscop Rac

Horoscop saptamanal Rac

Saptamana 20-26 martie 2017

Rac

Sănătate

Este drept că astrele nu te solicită prea mult pe acest plan săptămâna aceasta, dar totuși de dorit ar fi să nu te culci pe o ureche și să-ți imaginezi că nu este nevoie de intervenția ta pentru ca lucrurile să meargă bine pe acest plan. Ținem să-ți reamintim că Saturn se află încă în casa sănătății fizice din horoscopul tău general, fapt pentru care există încă riscul să se schimbe foaia.

Bani și carieră

În intervalul de zile luni-miercuri, cât Luna se mișcă prin casa parteneriatelor din horoscopul tău profesional, indicat ar fi să te concentrezi pe îmbunătățirea relațiilor cu asociații, colaboratorii și clienții. În caz contrar, din pricina lipsei unui raport de forțe echilibrat între voi, există riscul ca în jurul sau în cursul zilei de vineri să aibă loc un conflict de proporții care nu se va termina bine.

Familie și cuplu

Presiunea din perioada cuprinsă între zilele de luni și miercuri ai putea-o resimți și pe plan amoros, fapt pentru care ți se recomandă să dai dovadă de mai mult taci și diplomație ori de câte ori interacționezi cu partenerul de viață. În preajma sau cândva vineri, se prea poate ca statutul în societate al unuia dintre voi ori cariera altuia să deranjeze liniștea din cuplu. Nu permite asta.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul saptamanal, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Cititi si pentru saptamana urmatoare »

Horoscop saptamanal pentru fiecare zodie

Horoscop

Va oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc saptamanal

Aflati-va semnul chinezesc...

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 21 aprilie 2017
Recomandari astrologice

Daca doriti sa perseverati cu studiul intr-o anumita directie si sa aprofundati un anumit concept, profitati de momentele in care Mercur se afla intr-un semn fix (Taur, Leu, Scorpion, Varsator).

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme