AstroFidelia English En 
Horoscop Rac

Horoscop săptămânal Rac

Săptămâna 21-27 mai 2018

Rac

Sănătate

În cursul sau în preajma zilei de sâmbătă, se prea poate să nu te afli în cea mai bună stare fizică și mentală. Cu siguranță, munca este cea care te-a adus în această stare, dar tot activitatea este cea care te va ajuta să-ți pui gândurile în ordine și să te întremezi. Caută să vezi cum anume ai putea să-ți construiești o rutină a muncii și un stil de viață mai sănătoase decât cele de până acum.

Bani și carieră

Prima zi lucrătoare a acestei săptămâni nu se arată una prea grozavă, dar nu înseamnă că-ți va merge la fel până vineri. Marți și miercuri, astrele înlesnesc procesele birocratice în cazul tău, prilejul perfect de a alerga pentru o aprobare sau întocmirea unui dosar. De joi până sâmbătă, poți avea șansa de a avansa pe scara ierarhică la serviciu dacă-ți joci cărțile inteligent și atent.

Familie și cuplu

În prima parte a săptămânii, s-ar putea să primești o vizită din partea unei rude apropiate sau un telefon din partea unui prieten despre care n-ai mai auzit nimic în ultima vreme. La mijlocul săptămânii, s-ar preta să petreci mai mult timp cu familia, în special de origine, urmând să stai și cu cei dragi ai tăi în weekend. AstroDex recomandă ieșirile cu prietenii și persoana iubită.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul săptămânal, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să citiţi şi zodia corespunzătoare.

Citiţi şi pentru săptămâna următoare »

Horoscop săptămânal pentru fiecare zodie

Dacă ai pagină Facebook şi vrei să primeşti de fiecare dată înştiinţări de la AstroDex, click pe butonul
şi eşti abonat automat.

Horoscop

Vă oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc săptămânal

Aflati-va semnul chinezesc...

Recomandari astrologice

Cand Jupiter este in miscare retrograda, s-ar putea ca placerile lumesti care va bucurau altadata sa-si piarda usor gustul. Este un moment in care lumea exterioara nu va mai da motive de fericire, astfel ca trebuie sa generati singur aceste momente din interior, pentru a trece peste obstacole sau pesimism. (consultati tabelul planetelor retrograde)