AstroFidelia English En 
Horoscop Rac

Horoscop saptamanal Rac

Saptamana 20-26 februarie 2017

Rac

Sănătate

Luna Nouă de duminică se perfectează în casa filozofiei de viață, indiciu cum că cel puțin săptămâna aceasta compasiunea și iertarea ar trebui să se numere printre principiile după care te ghidezi în orice situație. Dacă ai trecut prin evenimente importante de curând, acum ar fi cel mai bun moment să tragi unele învățăminte și să le incorporezi în sistemul tău de valori și credințe.

Bani și carieră

Luna Nouă ce se perfectează duminică semnifică debutul unei perioade în care de bun augur sunt înscrierile la cursuri de calificare/perfecționare continuă/reconversie profesională, dar și delegațiile la mare distanță de casă ori chiar peste hotare. nu numai că vei întâlni persoane de la care ai de învățat, dar cu siguranță vei reuși să dobândești mai multă experiență profesională.

Familie și cuplu

Luna Nouă ce se desăvârșește duminică arată și că ar trebui să se deschidă un nou capitol în relația ta cu cei dragi ai tăi stabiliți în străinătate și/sau la mare distanță de localitatea de baștină. Dacă n-aveți probleme în a menține un contact stabil, înseamnă că se cer aduse ajustări în raport cu rudele apropiate ale partenerului. Poate dacă ai da dovadă de mai multă căldură, ar fi altfel.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul saptamanal, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Cititi si pentru saptamana urmatoare »

Horoscop saptamanal pentru fiecare zodie

Horoscop

Va oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc saptamanal

Aflati-va semnul chinezesc...

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 10 martie 2017
Recomandari astrologice

Cand Luna este in semne fixe (Taur, Leu, Scorpion, Varsator), este oportun sa continuam activitatile gospodaresti deja incepute, sa le consolidam si sa perseveram in a le duce la bun sfarsit.

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme