AstroFidelia English En 
Horoscop Rac

Horoscop saptamanal Rac

Saptamana 23-29 ianuarie 2017

Rac

Sănătate

Luna Nouă de sâmbătă se perfectează în casa transformărilor din horoscopul tău general, indiciu cum că-n următoarele două săptămâni pot avea loc evenimente nebunești cu impact emoțional destul de puternic care pot avea conexiune cu persoana iubită. Ceea ce tu trebuie să înțelegi de pe urma lor este faptul că trebuie să le iei așa cum sunt și să nu mai încerci să le controlezi.

Bani și carieră

Banii ar putea constitui un motiv de dispută în raport cu partenerul de viață/afaceri, mai ales dacă i-ați câștigat împreună sau îi aveți la comun. Ideea ar fi să-i împărțiți sau să vă folosiți de ei în mod echitabil, căci altfel se poate ajunge la conflicte de proporții din această cauză. În plus, de dorit ar fi să corectați dezechilibrele de forță din relația voastră. În caz contrar, iar vă certați.

Familie și cuplu

Luna Nouă de sâmbătă caută să-ți transmită faptul că dacă urmărești să readuci spontaneitatea în cuplu, de dorit ar fi să nu-ți mai reprimi ideile nebunești și să le pui în practică. Nu numai că-l vei lua prin surprindere pe cel de lângă tine, dar vei aduce un strop de noutate în cuplu, stârnind focul pasiunii dintre voi. Astfel, îi dai persoanei iubite curajul să acționeze în același mod.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul saptamanal, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Cititi si pentru saptamana urmatoare »

Horoscop saptamanal pentru fiecare zodie

Horoscop

Va oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc saptamanal

Aflati-va semnul chinezesc...

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 27 ianuarie 2017
Recomandari astrologice

Cand este Luna Noua, incepeti ceva nou in viata dumneavoastra! De asemenea, puteti incerca sa va lasati de fumat sau de alcool, in general de obiceiurile de care vreti sa scapati.

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme