AstroFidelia English En 
Horoscop Rac

Horoscop saptamanal Rac

Saptamana 24-30 aprilie 2017

Rac

Sănătate

Vineri și sâmbătă, Luna tranzitează casa subconștientului din horoscopul tău general, indiciu cum că ai putea concepe în minte tot felul de scenarii care mai de care mai îndepărtate de realitate. Pentru a nu-ți irosi energia cultivându-le, este necesar să le alungi degrabă din gândul tău. Cu siguranță ai alte lucruri mai importante pe care ai putea să te concentrezi zilele acestea.

Bani și carieră

Luna Nouă de miercuri se formează în casa proiectelor de grup și a planurilor de viitor din horoscopul tău general, indiciu cum că ar trebui să te concentrezi asupra lor în următoarele două săptămâni. Acestea ar putea face progrese suficient de mari în această perioadă încât să ajungi să te bucuri de beneficiile pe care ți le oferă mult mai devreme decât ai preconizat la început.

Familie și cuplu

Și-n cazul tău sectorul vieții sociale iese în evidență săptămâna aceasta. Dacă ai trecut printr-o perioadă în care ți-ai triat prietenii sau unele evnimente sau făcut acest lucru în locul tău, s-ar putea să apară în peisaj alte persoane care merită acest statut. oricare ar fi situația, cert este că îți ies în cale persoane cu care poți lega o amiciție solidă și de durată. Investește în oameni.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul saptamanal, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Cititi si pentru saptamana urmatoare »

Horoscop saptamanal pentru fiecare zodie

Horoscop

Va oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc saptamanal

Aflati-va semnul chinezesc...

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 2 iunie 2017
Recomandari astrologice

Cand Luna este in semne mutabile (Fecioara, Gemeni, Sagetator, Pesti), este oportun sa ne informam si sa aducem ajustari ingenioase proiectelor gospodaresti incepute, poate chiar sa le transformam in altceva decat am hotarat initial.

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme