AstroFidelia English En 
Horoscop Rac

Horoscop săptămânal Rac

Săptămâna 16-22 octombrie 2017

Rac

Sănătate

Luna Nouă de joi se perfectează-n casa familiei din horoscopul tău general. Emoțional, te situezi undeva cam jos în preajma acestui eveniment astral, iar dacă cei dragi sunt răspunzători pentru acest lucru, soluția pentru ceea ce simți vine tot de la ei. Încearcă să cultivi o atmosferă pașnică între tine și cei dragi. Vei vedea beneficiile acestei atitudini mult mai repede decât te aștepți.

Bani și carieră

În cursul sau în preajma zilei, Luna se mai află în casa comunicării din horoscopul tău general, indiciu cum că atunci ar fi indicat să-ți programezi ședințele, întrevederile profesionale și/sau negocierile. În cursul sau în jurul zilei de joi, se prea poate să te împarți cu dificultate între viața de carieră și cea de familie. Caută să nu exagerezi pre-o parte și să intri în conflict cu superiorii.

Familie și cuplu

Luna Nouă de joi îți indică faptul că următoarele două săptămâni vin la pachet cu evenimente importante în cadrul familiei. Întrucât acest eveniment astral anunță noi începuturi, ideal ar fi să schimbi ceva în felul în care te raportezi la ei. Vei constata destul de repede că și felul în care se poartă ei cu tine va suferi modificări mai mult decât substanțiale. Schimbă-ți modul de abordare.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul săptămânal, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să citiţi şi zodia corespunzătoare.

Citiţi şi pentru săptămâna următoare »

Horoscop săptămânal pentru fiecare zodie

Horoscop

Vă oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc săptămânal

Aflati-va semnul chinezesc...