AstroFidelia English En 
Horoscop Rac

Horoscop săptămânal Rac

Săptămâna 11-17 decembrie 2017

Rac

Sănătate

Sâmbăta și duminica te-ar putea surprinde cu nivelul de energie scăzut, fapt pentru care ți se recomandă să te ocupi de acest aspect mâncând sănătos și punându-te în pat la ore fixe. Ideea ar fi să nu te ocupi atunci de activități solicitante întrucât s-ar putea să nu dispui de forța necesară să le duci la bun sfârșit. Iată deci un prilej potrivit s-o iei mai ușor și să nu te aglomerezi inutil.

Bani și carieră

Nu te aștepta la o săptămână lucrătoare prea încărcată. Conform astrelor, nu vei avea parte de evenimente importante la birou zilele acestea. Cu toate acestea, ține cont că și Soarele și Mercur traversează acum casa muncii din horoscopul tău general, fapt pentru care ți se recomandă multă prudență la serviciu, precum și în interacțiunile sociale avute cu cei cu care împarți biroul.

Familie și cuplu

Primele două zile din săptămână ar trebui petrecute în compania familiei, deci stai mai mult prin preajma celor dragi și ascultă ce anume ar avea de spus. S-ar putea să se fi gândit la aceleași lucruri ca și tine. În zilele următoare, acordă-i mai multă atenție partenerului și acesta va aprecia gesturile tale. Dacă petreci timp cu familia și cu persoana iubită, totul va merge așa cum trebuie.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul săptămânal, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să citiţi şi zodia corespunzătoare.

Citiţi şi pentru săptămâna următoare »

Horoscop săptămânal pentru fiecare zodie

Dacă ai pagină Facebook şi vrei să primeşti de fiecare dată înştiinţări de la AstroDex, click pe butonul
şi eşti abonat automat.

Horoscop

Vă oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc săptămânal

Aflati-va semnul chinezesc...