AstroFidelia English En 
Horoscop Rac

Horoscop săptămânal Rac

Săptămâna 14-20 august 2017

Rac

Sănătate

Marți și miercuri, Luna se mișcă prin casa subconștientului din horoscopul tău general, indiciu cum că la mijlocul acestei săptămâni te-ar putea încerca tot felul de gânduri care mai de care mai dăunătoare pentru echilibrul tău interior. Ia-ți un reper stabil și nu-ți irosi energia făcând scenarii care nu au nicio legătură cu realitatea. Îți datorezi ție în primul rând acest lucru, apoi celor dragi.

Bani și carieră

În prima zi a săptămânii, de dorit ar fi să te concentrezi asupra planurilor de viitor și proiectelor de grup întrucât ai putea face progrese mai mari decât te-ai așteptat în acest domeniu. În cursul sau în jurul zilei de marți, se prea poate să intri în unele conflicte cu asociatul/a, clienții și/sau colaboratorii. Acest lucru nu vă va veni deloc bine, deci caută o cale să conlucrați eficient.

Familie și cuplu

Dacă timpul îți permite, n-ar fi rău să-ți petreci dup-amiaza sau seara de luni în compania prietenilor. În felul acesta, te asiguri că începi săptămâna cu zâmbetul pe buze. În cursul sau în jurul zilei de marți, se prea poate să ai parte de unele discuții în contradictoriu cu partenerul. Caută să aplanezi orice conflict înainte de a începe. Discutați civilizat orice aveți de discutat.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul săptămânal, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să citiţi şi zodia corespunzătoare.

Citiţi şi pentru săptămâna următoare »

Horoscop săptămânal pentru fiecare zodie

Horoscop

Vă oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc săptămânal

Aflati-va semnul chinezesc...