AstroFidelia English En 
Horoscop Sagetator

Horoscop săptămânal Sagetator

Săptămâna 24-30 iulie 2017

Sagetator

Sănătate

Duminică, Luna ajunge în casa subconștientului din horoscopul tău general, indiciu cum că ultima zi a săptămânii te-ar putea surprinde într-o dispoziție nu tocmai bună. Într-un fel sau altul, unele temeri, frustrări sau nemulțumiri ar ajunge la suprafață, ceea ce înseamnă că riști să te găsești într-o stare destul de proastă. Înconjoară-te de oameni pozitivi cu o energie pe măsură.

Bani și carieră

În prima zi a săptămânii, indicat ar fi să te concentrezi pe chestiunile birocratice sau orice ar implica să ai contact cu instituțiile publice. S-ar putea să le rezolvi mai repede decât te-ai aștepta. Marți și miercuri, Luna se mișcă prin casa carierei din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că ești mai pregătit/ă ca niciodată să dai dovadă de ce poți la serviciu. Dă-ți superiorii pe spate.

Familie și cuplu

Ziua de luni ar putea veni la pachet cu unele ciondăneli între tine și persoana iubită, ceea ce înseamnă că nu este tocmai o idee bună să vă concentrați pe subiectele de discuție sensibile care v-ar putea aduce la un scenariu de acest fel. Ideal ar fi așadar să le lași pe altă dată. Dacă urmărești să faci progrese în relația cu cei dragi de peste hotare, lucrează la ea luni și joi.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul săptămânal, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să citiţi şi zodia corespunzătoare.

Citiţi şi pentru săptămâna următoare »

Horoscop săptămânal pentru fiecare zodie

Horoscop

Vă oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc săptămânal

Aflati-va semnul chinezesc...