AstroFidelia English En 
Horoscop Săgetător

Horoscop săptămânal Săgetător

Săptămâna 13-19 noiembrie 2017

Sagetator

Sănătate

Luna Nouă de sâmbătă se perfectează în casa subconștientului din horoscopul tău general, fapt pentru care s-ar dori să abordezi o atitudine nouă în fața obsesiilor, temerilor și regretelor cu care te confrunți, mai mult sau mai puțin, în fiecare zi. Poate dacă ai căuta să le înțelegi, ai ajunge la sursa lor și nu te-ar mai afecta chiar atât de puternic pe viitor. Fii cel mai bun prieten al tău.

Bani și carieră

În cursul sau în jurul zilei de luni, se prea poate să nu treci printr-o perioadă cam bună la locul de muncă. Așa se face că s-ar putea să trebuiască să investești mai mult timp și mai multă energie pe plan profesional. În rest, s-ar părea că astrele nu te încearcă prea mult pe plan profesional. Cu toate acestea, ideal ar fi să nu te lași pe tânjeală. În caz contrar, se poate să se observe acest lucru.

Familie și cuplu

Marți și miercuri, Luna se mișcă prin casa prietenilor din horoscopul tău general, semn că viața ta socială urmează o curbă ascendentă către mijlocul acestei săptămâni. Se prea pare așadar că vor apărea persoane noi în cercul de persoane pe care îl frecventezi sau tu ești cel/ea care pătrunde într-un nou anturaj pe care nu l-a mai frecventat până acum. Vor aduce noul în viața ta.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul săptămânal, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să citiţi şi zodia corespunzătoare.

Citiţi şi pentru săptămâna următoare »

Horoscop săptămânal pentru fiecare zodie

Horoscop

Vă oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc săptămânal

Aflati-va semnul chinezesc...