AstroFidelia English En 
Horoscop Sagetator

Horoscop saptamanal Sagetator

Saptamana 27 martie - 2 aprilie 2017

Sagetator

Sănătate

Miercuri și joi, Luna se mișcă prin casa sănătății fizice din horoscopul tău general, fapt pentru care s-ar dori să faci în așa fel încât să acorzi mai multă energie menținerii unei stări de bine. Dacă urmărești așadar să aduci unele ajustări stilului tău de viață și alimentație, acele zile sunt de bun augur pentru acele activități. Caută să faci în așa fel încât să nu le lași să treacă pe lângă tine.

Bani și carieră

În zilele de miercuri și joi, s-ar putea să ai parte și de cele mai aglomerate și solicitante momente la serviciu. Înarmează-te cu multă răbdare atunci, mai ales dacă serviciul tău implică să intri în contact cu tot felul de oameni sau specificul meseriei tale implică să te adaptezi multor necunoscute. oricare ar fi situația, cert este că trebuie să încerci să nu te pierzi cu firea deloc.

Familie și cuplu

Luna Nouă de marți se perfectează tocmai în casa iubirii și a copiilor, indiciu cum că nativii/ele acestei zodii și-ar putea cunoaște partenerul în zilele care urmează. Acum ar fi momentul cel mai bun să-și dea întâlniri și să-l scoată pe acel cineva special în oraș. Dacă ai deja pe cineva, gândește-te cum ai putea reaprinde scânteia în cuplu. Pune-ți în minte să-ți recucerești partenerul.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul saptamanal, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Cititi si pentru saptamana urmatoare »

Horoscop saptamanal pentru fiecare zodie

Horoscop

Va oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc saptamanal

Aflati-va semnul chinezesc...

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 21 aprilie 2017
Recomandari astrologice

Cand Luna este in semne mutabile (Fecioara, Gemeni, Sagetator, Pesti), este oportun sa ne informam si sa aducem ajustari ingenioase proiectelor gospodaresti incepute, poate chiar sa le transformam in altceva decat am hotarat initial.

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme