AstroFidelia English En 
Horoscop Sagetator

Horoscop saptamanal Sagetator

Saptamana 20-26 februarie 2017

Sagetator

Sănătate

Luna Nouă de duminică se perfectează în casa familiei din horoscopul tău general, indiciu cum că pot reveni în actualitate răni care ți-au fost pricinuite în copilărie sau de părinți. Dacă observi acest lucru, înseamnă că a venit vremea să închizi aceste capitole rămase deschise. Înainte să ierți pe oricine, începe cu tine. Mai mult ca sigur, nu a fost vina ta și nu are rost să te simți aiurea.

Bani și carieră

Ziua de marți se arată a fi una propice discutării termenilor unui contract sau ai unei colaborări pe care o vei începe în scurt timp. Oricare ar fi situația, cert este că rezultatul va fi unul promițător pentru tine dacă acționezi atunci. Dacă marți sau miercuri intri în posesiunea unor sume de bani, de dorit ar fi ca-n a treia zi din săptămână să nu bagi mâna prea adânc în buzunar.

Familie și cuplu

După cum spuneam, Luna Nouă de duminică se perfectează în casa familiei din horoscopul tău general, fapt pentru care pot avea loc evenimente cu impact emoțional destul de puternic în raport cu cei dragi ai casei. Rolul acestora este acela de a te face mai tolerant/ă în ceea ce-i privește, chiar dacă aveți opinii diferite pe anumite teme. Dragostea învinge totul întotdeauna.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul saptamanal, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Cititi si pentru saptamana urmatoare »

Horoscop saptamanal pentru fiecare zodie

Horoscop

Va oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc saptamanal

Aflati-va semnul chinezesc...

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 10 martie 2017
Recomandari astrologice

Cand Venus este in miscare retrograda, e posibil sa izbucneasca conflicte in viata de cuplu. Abordate cu intelepciune, conflictele pot oferi ocazii de a clarifica nemultumirile si de a reanima relatia. Daca va pripiti insa, situatia poate degenera intr-o ruptura.

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme