AstroFidelia English En 
Horoscop Sagetator

Horoscop saptamanal Sagetator

Saptamana 22-28 mai 2017

Sagetator

Sănătate

Marți și miercuri, Luna traznitează casa sănătății fizice din horoscopul tău general, ceea ce ar trebui să te determine să acorzi o mai multă importanță acestui domeniu al vieții tale. Nu ți-ar strica niscaiva răsfăț, mai ales dacă ai muncit pe brânci săptămâna trecută. Străduiește-te așadar să-ți conferi un minim de indulgență, cu atât mai mult dacă te-ai solicitat în ultima perioadă.

Bani și carieră

Luna Nouă de joi se formează pe casa asociaților, clienților și colaboratorilor, indiciu cum că parteneriatele profesionale vor juca un rol-cheie în acest domeniu al vieții tale săptămâna aceasta. Străduiește-te așadar să le cultivi cum poți mai bine, căci altfel există riscul ca acel potențial să nu se fructifice. Până la urmă, nu depinde decât de tine să dai un exemplu.

Familie și cuplu

Luna Nouă de joi ar putea veni cu beneficii demne de luat în seamă și pe plan sentimental. Așa se face, de exemplu, că cei aflați într-o relație pot trece la un nivel superior, iar cei care se află încă în căutarea persoanei potrivite pot întâlni pe cineva mai mult decât special. Nu le rămâne așadar decât să dea tot ceea ce au mai bun la acest nivel pentru a se bucura de rezultate.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul saptamanal, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Cititi si pentru saptamana urmatoare »

Horoscop saptamanal pentru fiecare zodie

Horoscop

Va oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc saptamanal

Aflati-va semnul chinezesc...

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 2 iunie 2017
Recomandari astrologice

Daca doriti sa aduceti ajustari unor idei si concepte sau aveti nevoie de timp pentru o mai buna documentare, profitati de momentele in care Mercur se afla intr-un semn mobil (Fecioara, Gemeni, Sagetator, Pesti).

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme