AstroFidelia English En 
Horoscop Săgetător

Horoscop săptămânal Săgetător

Săptămâna 18-24 septembrie 2017

Sagetator

Sănătate

De vineri până duminică, Luna se mișcă prin casa subconștientului din horoscopul tău general, fapt pentru care se prea poate ca, într-o circumstanță sau alta, să revină în actualitate unele nemulțumiri, trauma, frici sau obsesii care ți-au pricinui numai probleme în trecut. Gândește-te care ar fi metodele prin care poți să scapi de ele și să te asiguri că nu vor mai reveni în viața ta.

Bani și carieră

Luna Nouă de miercuri se formează-n casa proiectelor și a planurilor de viitor, indiciu cum c-acestea ar putea înregistra progrese formidabile în următoarele două săptămâni. Important este să ții tu pasul cu ele și să ai pregătită din timp următoare etapă. Vei ajunge foarte departe dacă nu pierzi oportunitățile care se anunță că vor veni în cele ce urmează. Profită de ele la maximum.

Familie și cuplu

Luna Nouă de miercuri mai indică și faptul că viața ta socială o va apuca pe o curbă ascendentă. Fie că apar fețe noi în anturajele pe care le frecventezi deja sau pătrunzi tu într-un nou cerc de persoane, cert este că lucrurile vor evolua într-o manieră bună. Întâlnești persoane care-ți împărtășesc valorile și principiile, fapt pentru care simți o gură de aer proaspăt în viața ta.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul săptămânal, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să citiţi şi zodia corespunzătoare.

Citiţi şi pentru săptămâna următoare »

Horoscop săptămânal pentru fiecare zodie

Horoscop

Vă oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc săptămânal

Aflati-va semnul chinezesc...

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 20 octombrie 2017
Libraria Fidelia