AstroFidelia English En 
Horoscop Săgetător

Horoscop săptămânal Săgetător

Săptămâna 15-21 ianuarie 2018

Sagetator

Sănătate

Din câte se pare, astrele nu pun gând rău acestui sector al vieții tale săptămâna aceasta, dar ține cont că tranzitul lui Saturn prin zodia nașterii tale te-a lăsa destul de vlăguit/ă și slăbit/ă și ar fi cazul să nu exagerezi în vreun fel sau altul. Caută să faci în așa fel încât să nu te epuizezi la începutul săptămânii și în weekend să fii într-atât de obosit/ă încât să nu mai poți face nimic.

Bani și carieră

Luna Nouă de miercuri se perfectează în casa banilor și a bunurilor câștigate prin munca proprie, indiciu cum că acest sector de viață va juca, mai mult decât în alți ani, un rol important în viața ta. Dacă te concentrezi asupra lui, nu te îndoi că vor apărea oportunități de a-ți suplimenta veniturile și/sau valorifica economiile. Vei ajunge departe dacă nu le pierzi din vedere.

Familie și cuplu

De vineri pănă duminică, Luna se mișcă prin casa familiei din horoscopul tău general, fapt pentru care se recomandă ca weekend-ul acesta să-l dedici rudelor celor mai apropiate. Indicat ar fi așadar să faci în așa fel încât să organizezi o masă la care să inviți toată familia extinsă. V-ar prinde foarte bine să vp puneți la curent cu felul în care v-a tratat viața în ultima perioadă.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul săptămânal, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să citiţi şi zodia corespunzătoare.

Citiţi şi pentru săptămâna următoare »

Horoscop săptămânal pentru fiecare zodie

Dacă ai pagină Facebook şi vrei să primeşti de fiecare dată înştiinţări de la AstroDex, click pe butonul
şi eşti abonat automat.

Horoscop

Vă oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc săptămânal

Aflati-va semnul chinezesc...