AstroFidelia English En 
Horoscop Sagetator

Horoscop saptamanal Sagetator

Saptamana 23-29 ianuarie 2017

Sagetator

Sănătate

Luna Nouă de sâmbătă se formează în casa comunicării din horoscopul tău general, indiciu cum că dacă urmărești să-ți atingi întregul potențial, ar fi de dorit să le ceri părerea apropiaților și să vezi unde anume cred ei că mai ai de lucrat. Încearcă să iei cât mai bine criticile constructive și să vezi la timp că nu-ți doresc decât binele. Poți ajunge foarte departe dacă realizezi acest lucru.

Bani și carieră

Luna nouă de sâmbătă arată că-n următoarele două săptămâni va trebui să fii foarte activ/ă. Ai de dat telefoane, de răspuns la e-mailuri, de alergat de colo-colo pentru semnături, dar și de făcut comisioane peste comisioane. Asigură-te că-ți dai silința să-ți organizezi sarcinile suficient de bine încât să dispui de timpul necesar pentru a te achita de ele cât mai bine cu putință.

Familie și cuplu

Luna Nouă de sâmbătă îți oferă prilejul cel mai bun de a pune pe făgașul normal relația cu rudele apropiate sau prietenii vechi de care te-ai îndepărtat, mai mult sau mai puțin voit, în ultima vreme. Preia inițiativa și sună-i ori vizitează-i. Nu numai că-i vei lua prin surprindere, dar vei și relega relațiile cu ei. Aveți multe de discutat de când nu v-ați mai văzut și vă va prinde bine.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul saptamanal, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Cititi si pentru saptamana urmatoare »

Horoscop saptamanal pentru fiecare zodie

Horoscop

Va oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc saptamanal

Aflati-va semnul chinezesc...

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 27 ianuarie 2017
Recomandari astrologice

Cand Venus este in miscare retrograda, e posibil sa izbucneasca conflicte in viata de cuplu. Abordate cu intelepciune, conflictele pot oferi ocazii de a clarifica nemultumirile si de a reanima relatia. Daca va pripiti insa, situatia poate degenera intr-o ruptura.

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme