AstroFidelia English En 
Horoscop Scorpion

Horoscop saptamanal Scorpion

Saptamana 20-26 martie 2017

Scorpion

Sănătate

Intrarea Soarelui în casa sănătății fizice din horoscopul tău general coincide cu debutul unei perioade în care ești ceva mai tensionat/ă decât de obicei, fapt care se manifestă într-o conduită destul de pripită și dezorganizată. Lipsa de îndemânare poate avea consecințe nefaste cândva în următoarele săptămâni, deci caută să nu te implici în prea multe activități cu risc de accidente.

Bani și carieră

S-ar părea că, începând de luni, vei avea parte de o lună destul de solicitantă și aglomerată la locul de muncă. Colegii ți-ar putea da mai multe bătăi de cap decât de obicei, se așteaptă de la tine să dai dovadă de mai multă rapiditate în executarea sarcinilor de serviciu care-ți sunt delegate, iar atmosfera în general pare să fie una destul de tensionată la birou. Fii calm/ă.

Familie și cuplu

Sâmbătă și duminică, Luna tranzitează casa iubirii și a copiilor din horoscopul tău general, fapt pentru care de dorit ar fi ca acest sfârșit de săptămână să-l petreci în compania lor. Gândește-te care ar fi activitățile care ar putea ajuta la întreținerea conexiunii emoționale dintre voi și fă în așa fel încât să apară în programul vostru de weekend-ul acesta. Aveți nevoie de timp de calitate.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul saptamanal, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Cititi si pentru saptamana urmatoare »

Horoscop saptamanal pentru fiecare zodie

Horoscop

Va oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc saptamanal

Aflati-va semnul chinezesc...

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 21 aprilie 2017
Recomandari astrologice

Cand Mercur este in miscare retrograda, cele mai eficiente activitati sunt cele care incep cu "re": reanalizare a ideilor si informatiilor, revizuire a contractelor, revederea unor prieteni vechi, s.a.m.d. (consultati tabelul planetelor retrograde)

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme