AstroFidelia English En 
Horoscop Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion

Săptămâna 19-25 iunie 2017

Scorpion

Sănătate

Luna Nouă de sâmbătă se perfectează în casa filozofiei de viață din horoscopul tău general, motiv pentru care se întrevăd cel puțin două săptămâni în care s-ar dori să aduci anumite schimbări sistemului tău de valori, principii și credințe. Cel mai probabil, în viața ta au avut loc evenimente care te-au învățat lecții importante și ar fi recomandabil pentru tine să le memorezi.

Bani și carieră

Luna Nouă de sâmbătă marchează începutul unei perioade în care sunt favorizate cursurile și călătoriile. Se pot arăta oportunități de a pleca în delegație în străinătate sau la mare distanță de casă ori să-ți continui studiile. Poți cunoaște astfel persoane de la care ai multe de învățat pe plan profesional. Trebuie doar să ieși din zona de confort și să vrei să te perfecționezi în domeniu.

Familie și cuplu

Luna Nouă de sâmbătă semnalează debutul a două săptămâni în care nativii/ele acestei zodii implicați/te în relații la distanță pot avea parte de o peroadă bună în cuplu. Același lucru se poate spune și despre cei/le care au rude sau prieteni în străinătate sau de altă religie și/sau naționalitate. Cel mai probabil, se vor apropia și mai mult de cei care nu le sunt aproape fizic.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul săptămânal, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să citiţi şi zodia corespunzătoare.

Citiţi şi pentru săptămâna următoare »

Horoscop săptămânal pentru fiecare zodie

Horoscop

Vă oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc săptămânal

Aflati-va semnul chinezesc...

Recomandari astrologice

Din 7 in 7 ani (un sfert din ciclul lui Saturn), in viata fiecarui om se incheie o etapa importanta si incepe o alta. Daca va aflati la finele sau la inceputul unei astfel de etape, profitati de moment si luati cele mai intelepte decizii pentru viitorul dvs.!