AstroFidelia English En 
Horoscop Scorpion

Horoscop saptamanal Scorpion

Saptamana 23-29 ianuarie 2017

Scorpion

Sănătate

Luna Nouă de sâmbătă are loc tocmai în casa familiei, universul tău interior, fapt pentru care ar putea avea loc unele evenimente de familie care riscă să te scoată nițel dintr-ale tale. Nu vei reuși să evoluezi și să treci de acest prag în care te afli dacă nu pui punct unor capitole neîncheiate din viața ta, mai ales dacă au rămas deschide încă din copilărie. Iartă și caută să mergi mai departe.

Bani și carieră

Din punct de vedere financiar, ziua de luni s-ar putea dovedi de bun augur. Fii atent/ă întrucât ar putea apărea oportuntăți de câștig demne de luate în seamă. Altfel, riscă să treacă pe lângă tine și să aibă de suferit bugetul tău. În rest, nu se anunță evenimente notabile, dar dacă dai dovadă de profesionalism, nici nu vor apărea. Până la urmă, depinde doar de felul în care acționezi tu.

Familie și cuplu

Luna Nouă de sâmbătă ar putea anima nițel atmosfera pe plan familial, fapt pentru care ar fi de dorit să vezi cum gestionezi această descărcare de energii de la acest nivel. Profită de această oportunitate pentru a a deschide un nou capitol în relația ta cu părinții. Caută să-i tolerezi, chiar dacă nu le înțelegi mereu punctele de vedere. Uneori, doar atât poți face și nimic mai mult.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul saptamanal, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Cititi si pentru saptamana urmatoare »

Horoscop saptamanal pentru fiecare zodie

Horoscop

Va oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc saptamanal

Aflati-va semnul chinezesc...

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 27 ianuarie 2017
Recomandari astrologice

Cand Saturn este in miscare retrograda, cel mai bine este sa va retrageti, sa asteptati, sa analizati situatia, sa trageti niste concluzii si sa va planificati actiunile viitoare. Dar nu actionati acum! Rabdare! (consultati tabelul planetelor retrograde)

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme