AstroFidelia English En 
Horoscop Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion

Săptămâna 11-17 decembrie 2017

Scorpion

Sănătate

Luni și marți, Luna tranzitează casa subconștientului din horoscopul tău general, tentându-te să persiști în tipare de gândire învechite și coercitive care-ți fac mai mult rău decât bine. Ideal ar fi să dai dovadă de flexibilitate maximă în aceste momente. Altfel, riști să te autosabotezi și să-ți creezi deservicii majore. Cu cât ieși mai repede din această stare, cu atât e mai bine pentru tine.

Bani și carieră

Sâmbătă și duminică, Luna se mișcă prin casa banilor din horoscopul tău general, lansând aspecte tensionate altor planete, fapt pentru care acest aspect ar putea avea destul de mult de suferit. Las-o mai moale cu cheltuielile și limtează-te la ce ai pe lista de cumpărături. Cu cât îți drămuiești bugetul cu mai multă înțelepciune, cu atât mai bine pentru tine. Fii chivernisit/ă.

Familie și cuplu

Farmecul pe care ți-l conferă Luna de miercuri până vineri nu trece neobservat nici pe plan social, indiciu cum că numărul de admiratori/oare ar putea crește mult săptămâna aceasta. Dacă ești implicat/ă într-o relație, încearcă să-l recucerești pe partener. Nu va dura mult până când se va reîndrăgosti de tine. În cazu-n care ești disponibil/ă pentru o relație, cineva te va curta.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul săptămânal, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să citiţi şi zodia corespunzătoare.

Citiţi şi pentru săptămâna următoare »

Horoscop săptămânal pentru fiecare zodie

Dacă ai pagină Facebook şi vrei să primeşti de fiecare dată înştiinţări de la AstroDex, click pe butonul
şi eşti abonat automat.

Horoscop

Vă oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc săptămânal

Aflati-va semnul chinezesc...