AstroFidelia English En 
Horoscop Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion

Săptămâna 16-22 octombrie 2017

Scorpion

Sănătate

Luna Nouă de joi se desăvârșește tocmai în casa subconștientului din horoscopul tău general, fapt pentru carese cere să-ți schimbi timparul de gândire în ceea ce privește experiențele mai puțin plăcute de pe planul amoros. Dacă-ncepi să le vezi mai puțin ca pe o dezamăgire și mai mult ca pe o lecție, multe lucruri s-ar schimba în ceea ce privește temerile și obsesiile tale.

Bani și carieră

S-ar părea că astrele nu te solicită prea mult pe acest plan săptămâna aceasta. Dacă urmărești însă să nu lași să treacă aceste zile fără să realizezi nimic notabil, concentrează-te lunea aceasta pe proiectele de grup și planurile tale de viitor. Poți face mai progrese în această zonă. În cursul sau în preajma zilei de joi însă, există riscul să treci prin probleme la serviciu. Fii stăpân/ă pe tine.

Familie și cuplu

Luna Nouă de joi poate face în așa fel încât să reapară-n peisajul actual cineva din trecutul tău, fapt pentru care ți se oferă oportunitatea de a închide un capitol din viața ta sau a-l continua de unde ai lăsat. Atâta timp cât iei în considerare faptul că ciorba reîncălzită arareori are același gust, nu-ți mai rămâne decât să mai încerci înc-o dată. Ferește-te însă să ai așteptări prea mari.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul săptămânal, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să citiţi şi zodia corespunzătoare.

Citiţi şi pentru săptămâna următoare »

Horoscop săptămânal pentru fiecare zodie

Horoscop

Vă oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc săptămânal

Aflati-va semnul chinezesc...

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Actuala serie a cursurilor de astrologie si numerologie a inceput in 20 octombrie. Se mai pot face inscrieri pana vineri 27 octombrie.
Recomandari astrologice

Daca Jupiter este in miscare retrograda, conturile cu autoritatile din viata dumneavoastra (mentori, sefi, politie, creditori etc.) s-ar putea regla in urma unor evenimente nu tocmai placute. Cautati sa nu va creati singur probleme! (consultati tabelul planetelor retrograde)