AstroFidelia English En 
Horoscop Scorpion

Horoscop saptamanal Scorpion

Saptamana 20-26 februarie 2017

Scorpion

Sănătate

Dacă vrei să-ți fie bine, caută ca miercurea acesta să nu apleci urechea la bârfe și să nu diseminezi zvonuri. Există riscul ca acest lucru să se întoarcă împotriva ta ori să pătimești de pe urma unor lucruri care nu sunt adevărate. În cazul în care te preocupă ceva, ideal ar fi să comunci direct acest lucru și să afli chiar de la sursă dacă ai motive reale de îngrijorare sau nu.

Bani și carieră

În afara zilei de miercuri, astrele nu-și manifestă influența în aceste sectoare de viață ale tale. Cu toate acestea, merită să știi că-n a treia zi din săptămână pot avea loc defecțiuni ale aparaturii de la birou sau neînțelegeri cu colegii de serviciu care riscă să se termine destul de urât. Poate dacă ai avea o atitudine orientată către rezolvarea problemelor, situația ar arăta cu totul altfel.

Familie și cuplu

Luna Nouă de duminică se perfectează tocmai în casa iubirii și a copiilor din horoscopul tău general, indiciu cum că dacă tu și partenerul vă gândiți să vă măriți familia, săptămâna aceasta ar fi momentul ideal să reflectați serios la această idee. Dacă te afli încă în căutarea persoanei potrivite, este posibil să te apropii mai mult decât crezi de ea zilele acestea. Deschide larg ochii.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul saptamanal, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Cititi si pentru saptamana urmatoare »

Horoscop saptamanal pentru fiecare zodie

Horoscop

Va oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc saptamanal

Aflati-va semnul chinezesc...

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 10 martie 2017
Recomandari astrologice

Daca doriti sa perseverati cu studiul intr-o anumita directie si sa aprofundati un anumit concept, profitati de momentele in care Mercur se afla intr-un semn fix (Taur, Leu, Scorpion, Varsator).

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme