AstroFidelia English En 
Horoscop Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion

Săptămâna 21-27 mai 2018

Scorpion

Sănătate

Zilele de vineri și sâmbătă s-ar putea să te surprindă ușor melancolic, poate chiar negativist, atitudine despre care nu se poate spune că te caracterizează. De asemenea, e posibil să consideri că nu dispui de energia necesară pentru a ieși din acest con de umbră. Nimic mai fals! Fă un efort și schimbă-ți optica. Ești mai capabil decât oricine altcineva să vezi lucrurile într-o lumină nouă.

Bani și carieră

În cursul sau în jurul zilei de sâmbătă, se prea poate să apară unele cheltuieli neprevăzute. Dacă ai prezență de spirit, se prea poate să reușești să le eviți, dar în cazul în care nu este posibil acest lucru, AstroDex recomandă să le reduci. Poate dacă dai dovadă de frugalitate în restul zilelor din săptămână, nu vei fi pus/ă în situația de a te gândi cum anume să scoți aceste sume din buzunar.

Familie și cuplu

În cursul sau în preajma zilei de vineri, se așterne o atmosferă bună pe plan social, dar și sentimental. Ești, în mare parte, acolo unde ți-ai dorit să fii pe acest plan, dar această relativă stare de echilibru s-ar putea să fie mai fragilă decât te-ai aștepta. Caută să o cultivi și să o menții pentru că acum nu este momentul să ataci subiecte sensibile cu cei de lângă tine. Fii prudent/ă.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul săptămânal, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să citiţi şi zodia corespunzătoare.

Citiţi şi pentru săptămâna următoare »

Horoscop săptămânal pentru fiecare zodie

Dacă ai pagină Facebook şi vrei să primeşti de fiecare dată înştiinţări de la AstroDex, click pe butonul
şi eşti abonat automat.

Horoscop

Vă oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc săptămânal

Aflati-va semnul chinezesc...

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Următoarea serie a cursurilor de astrologie şi numerologie începe în 8 iunie 2018
Recomandari astrologice

Cand Mercur este in miscare retrograda, incercati sa fiti mai atent la modul in care comunicati! Diferentele de opinii pot iesi la iveala intr-un mod suparator. Desi aceste momente sunt de fapt ocazii bune de a clarifica lucrurile, asta se poate intampla numai de veti comunica intr-un mod diplomat si intelept. Altfel, rezultatul va fi doar o cearta inutila... (consultati tabelul planetelor retrograde)