AstroFidelia English En 
Horoscop Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion

Săptămâna 12-18 februarie 2018

Scorpion

Sănătate

Luna Nouă de joi are loc tocmai în casa familiei, universul tău interior, fapt pentru care ar putea avea loc unele evenimente de familie care riscă să te scoată nițel dintr-ale tale. Nu vei reuși să evoluezi și să treci de acest prag în care te afli dacă nu pui punct unor capitole neîncheiate din viața ta, mai ales dacă au rămas deschide încă din copilărie. Iartă și caută să mergi mai departe.

Bani și carieră

Din câte se pare, săptămâna aceasta nu se arată a fi una ieșită din comun din punct de vedere financiar și profesional. Așteaptă-te totuși la eventualele decalaje de rutină, dar cu siguranță nu va fi vorba de nimic ce nu poate fi rezolvat. Încearcă să dai dovadă de professionalism și simț de răspundere. Doar în felul acesta vei reuși să faci față oricăror provocări care pot veni în calea ta.

Familie și cuplu

Luna Nouă de joia aceasta ar putea anima nițel atmosfera pe plan familial, fapt pentru care ar fi de dorit să vezi cum gestionezi această descărcare de energii de la acest nivel. Profită de această oportunitate pentru a a deschide un nou capitol în relația ta cu părinții. Caută să-i tolerezi, chiar dacă nu le înțelegi mereu punctele de vedere. Uneori, doar atât poți face și nimic mai mult.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul săptămânal, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să citiţi şi zodia corespunzătoare.

Citiţi şi pentru săptămâna următoare »

Horoscop săptămânal pentru fiecare zodie

Dacă ai pagină Facebook şi vrei să primeşti de fiecare dată înştiinţări de la AstroDex, click pe butonul
şi eşti abonat automat.

Horoscop

Vă oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc săptămânal

Aflati-va semnul chinezesc...