AstroFidelia English En 
Horoscop Scorpion

Horoscop saptamanal Scorpion

Saptamana 24-30 aprilie 2017

Scorpion

Sănătate

Luni și marți, Luna traversează casa sănătății fizice din horoscopul tău general, indiciu cum că primele două zile lucrătoare ale acestei săptămâni vor fi destul de pline și solicitante pentru tine. Drămuiește-ți cu mare atenție energia, mai ales dacă simți că ai pornit cu stângul zilele acestea. Este în puterea ta să decizi când anume ai putea să iei o pauză și să te deconectezi de la ce faci.

Bani și carieră

Luna Nouă de miercuri se desăvâșește în casa asociaților, clienților și colaboratorilor din horoscopul tău general, indiciu cum că parteneriatele pe care le stabilești pe plan profesional pot juca un rol-cheie în următoarele două săptămâni. Încearcă să te arăți flexibil/ă atunci când ceilalți nu reușeșc acest lucru și vei vedea cu situațiile se vor întoarce în favoarea ta. Renunță la orgoliu.

Familie și cuplu

Luna Nouă de miercuri mai face referire și la viața de cuplu, fapt pentru care ai putea avea senzația că, pe fondul acestui eveniment astral, ea se reînnoiește într-un fel sau altul. Iată așadar un prilej mai mult decât bun să te asiguri că nu mai faceți aceleași greșeli ca-n ultima vreme. Nativii/ele burlaci/ăcițe ale acestui semn pot întâlni pe cineva special în următoarea perioadă.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul saptamanal, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Cititi si pentru saptamana urmatoare »

Horoscop saptamanal pentru fiecare zodie

Horoscop

Va oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc saptamanal

Aflati-va semnul chinezesc...

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 2 iunie 2017
Recomandari astrologice

Cand Luna este in semne mutabile (Fecioara, Gemeni, Sagetator, Pesti), este oportun sa ne informam si sa aducem ajustari ingenioase proiectelor gospodaresti incepute, poate chiar sa le transformam in altceva decat am hotarat initial.

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme