AstroFidelia English En 
Horoscop Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion

Săptămâna 14-20 august 2017

Scorpion

Sănătate

Din câte se pare, s-ar părea că joia aceasta sau într-o zi în jurul ei nu te afli în cea mai bună dispoziție a ta. Cel mai probabil, te macină întrebări ale căror răspunsuri sunt greu sau chiar imposibil de aflat. Din fericire, poți trăi bine și fără să te preocupi prea mult în direcția aflării acestor misterii, deci caută să-ți direcționezi energia către lucruri care sunt mai productive.

Bani și carieră

Luni, atenția îți este atrasă în direcția parteneriatului de afaceri sau a relației pe care o ai cu clienții și/sau colaboratorii. Dacă te concentrewzi asupra lor, s-ar putea să realizați lucruri frumoase împreună marți și/sau miercuri. Joi și/sau vineri, ai putea întreprinde călătorii în interes de afaceri, participa la cursuri sau rezolva chestiuni birocratice. Astrele sunt de partea ta.

Familie și cuplu

Lunea aceasta ar fi de dorit să-i acorzi mai multă atenție și partenerului, mai ales dacă săptămâna trecută n-ai prea avut timp de investit în viața de cuplu. În felul acesta, v-ați putea apropia mai mult marți și miercuri. Un telefon, e-mail sau chiar o vizită din partea rudelor apropiate ale partenerului te-ar putea surprinde joi și/sau vineri, făcându-i celui drag weekend-ul mai frumos.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul săptămânal, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să citiţi şi zodia corespunzătoare.

Citiţi şi pentru săptămâna următoare »

Horoscop săptămânal pentru fiecare zodie

Horoscop

Vă oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc săptămânal

Aflati-va semnul chinezesc...

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 8 septembrie 2017
Recomandari astrologice

Cand Saturn este in miscare retrograda, cel mai bine este sa va retrageti, sa asteptati, sa analizati situatia, sa trageti niste concluzii si sa va planificati actiunile viitoare. Dar nu actionati acum! Rabdare! (consultati tabelul planetelor retrograde)