AstroFidelia English En 
Horoscop Taur

Horoscop saptamanal Taur

Saptamana 22-28 mai 2017

Taur

Sănătate

Din câte se pare, începi săptămâna destul de tensionat/ă, fără un motiv bine întemeiat, cel mai probabil pentru că Luna se mai află luna în casa subconștientului din horoscopul tău general. Așa se face, de exemplu, că ți-ai putea ieși din pepeni la cel mai mic stimul, ceea ce poate duce la multe regrete tardive. Caută să nu agiți apele înainte de a trece totul prin filtrul rațiunii.

Bani și carieră

Luna Nouă de joi se formează tocmai în casa banilor și a bunurilor din horoscopul tău general, fapt pentru care se poate spune că, în cazul tău, începe o perioadă de cel puțin două săptămâni în care apar mai multe oportunități de suplimentare a veniturilor și/sau valorificare a economiilor realizate până acum. Acționează de îndată ce apar și bugetul tău va avea mult de câștigat.

Familie și cuplu

Vineri și sâmbătă, Luna se mișcă prin casa rudelor apropiate și a vecinilor din horoscopul tău general, indiciu cum că în weekend-ul acesta ai parte de o atmosferă numai bună pentru a primi musafiri și a lega legături mai puternice cu cei din imediata ta apropiere. Așadar, caută să faci în așa fel încât să fii mai sociabil/ă. Acest lucru te poate ajuta destul de mult în viitorul apropiat.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul saptamanal, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Cititi si pentru saptamana urmatoare »

Horoscop saptamanal pentru fiecare zodie

Horoscop

Va oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc saptamanal

Aflati-va semnul chinezesc...

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 2 iunie 2017
Recomandari astrologice

Cand Mercur este in miscare retrograda, cele mai eficiente activitati sunt cele care incep cu "re": reanalizare a ideilor si informatiilor, revizuire a contractelor, revederea unor prieteni vechi, s.a.m.d. (consultati tabelul planetelor retrograde)

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme