AstroFidelia English En 
Horoscop Taur

Horoscop saptamanal Taur

Saptamana 13-19 februarie 2017

Taur

Sănătate

De luni până miercuri, Luna se mișcă prin casa sănătății fizice din horoscopul tău general. Cei/le născuți/te în această zodie care au probleme cu spatele ori cu sistemul excretor pot avea parte de unele provocări în zilele care urmează, dar dacă au mai multă grijă de sănătatea lor, niciuna nu va fi prea greu de făcut față. Menținerea unei stări de echilibru la nivel emoțional poate ajuta.

Bani și carieră

Din punct de vedere profesional, s-ar părea că săptămâna aceasta va fi una destul de aglomerată și solicitantă, cu atât mai mult dacă ești implicat/ă într-un parteneriat profesional. De dorit ar fi, printre altele, să nu pleci urechea la bârfe și să eviți cu orice preț implicarea în intrigile de la birou. Mai mult, joi și/sau vineri, ai mare grijă cum interacționezi cu asociații și clienții.

Familie și cuplu

S-ar părea că până miercuri inclusiv viața ta sentimentală nu se află în vizorul cosmic. Situația se schimbă însă de joi începând când aceasta ar trebui să se regăsească pe o poziție fruntață în lista ta de priorități. Evită totuși ca sâmbătă și duminică, din exces de zel sau într-o încercare de a te revanșa pentru faptul c-ai fost ocupat/ă peste săptămână, să dai dovadă de gelozie și posesivitate.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul saptamanal, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Cititi si pentru saptamana urmatoare »

Horoscop saptamanal pentru fiecare zodie

Horoscop

Va oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc saptamanal

Aflati-va semnul chinezesc...

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 10 martie 2017
Recomandari astrologice

Daca aveti nevoie de idei noi, ingenioase si curajoase, asteptati ca Mercur sa treaca intr-un semn cardinal (Berbec, Balanta, Rac, Capricorn) pentru un plus de inspiratie.

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme