AstroFidelia English En 
Horoscop Taur

Horoscop săptămânal Taur

Săptămâna 18-24 septembrie 2017

Taur

Sănătate

Luna Nouă de miercuri se formează în casa sănătății fizice din horoscopul tău general, semn c-ar trebui să dai dovadă de echilibru pe acest plan în următoarele două săptămâni. Nu-ți propune să aduci modificări regimului tău de viață și alimentație pe care nu le poți menține o perioadă îndelungată. Fă pași mici în direcția unui stil care să-ți cultive strea de bine general pe acest plan.

Bani și carieră

Casa care găzduiește Luna Nouă de miercuri mai simbolizează și munca, indiciu cum că următoarele două săptămâni lucrătoare se anunță a fi pline și solicitante. Caută să lucrezi la o atmosferă caldă-ntre tine și colegii de muncă, iar toate vor decurge firesc în direcția țelului avut. Poți îndeplini tot ceea ce ți-ai propus dacă eviți stările tensionate și nu ești deloc impulsiv/ă.

Familie și cuplu

De vineri până duminică, Luna se mișcă prin casa cuplului din horoscopul tău general, indiciu cum că o bună parte din acest sfârșit de săptămână ar trebui s-o petreci alături de persoana iubită. Dacă te afli încă în căutarea unei persoane care să se potrivească standardelor tale, nu trebuie decât să ieși și vei atrage cu siguranță atenția multor persoane. Afișează că ești disponibil/ă.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul săptămânal, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să citiţi şi zodia corespunzătoare.

Citiţi şi pentru săptămâna următoare »

Horoscop săptămânal pentru fiecare zodie

Horoscop

Vă oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc săptămânal

Aflati-va semnul chinezesc...