AstroFidelia English En 
Horoscop Taur

Horoscop săptămânal Taur

Săptămâna 11-17 decembrie 2017

Taur

Sănătate

Zilele de luni și marți ar putea veni la pachet cu provocări pe acest plan. Cel mai probabil este vorba de o durere de spate ori de altceva similar care nu-ți permite să începi și să închei săptămâna așa cum se cuvine. Indiferent de ce anume experimentezi atunci, gândește-te că poate ar fi mai bine să ai mai multă grijă de sănătatea ta pe viitor. Beneficiile se vor vedea repede.

Bani și carieră

Aceleași zile îți pot da bătăi de cap și la locul de muncă, indiciu cum că te așteaptă un început de săptămână cam complicat la nivel profesional. Oricare ar fi situația, dacă preiei inițiativa îndreptării lucrurilor sau a concilierii, fii sigur că vei întoarce orice situație neplăcută în favoarea ta. Până la urmă, nu ține decât de tine să faci ca lucrurile să meargă în direcția cea mai potrivită.

Familie și cuplu

Relația de cuplu se numără printre domeniile tale de viață care răspund la descărcarea de energii produsă de tranzitul Lunii prin Scorpion de miercuri până vineri. Există riscul să fie nevoie de mai multă implicare decât ești tu capabil/ă să dai dovadă în următoarea perioadă. Tu și persoana iubită aveți multe de-nvățat unul de la celălalt, dar este nevoie ca amândoi să vă dați silința.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul săptămânal, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să citiţi şi zodia corespunzătoare.

Citiţi şi pentru săptămâna următoare »

Horoscop săptămânal pentru fiecare zodie

Dacă ai pagină Facebook şi vrei să primeşti de fiecare dată înştiinţări de la AstroDex, click pe butonul
şi eşti abonat automat.

Horoscop

Vă oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc săptămânal

Aflati-va semnul chinezesc...

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Actuala serie a cursurilor de astrologie şi numerologie a început în 8 decembrie. Se mai pot face înscrieri până vineri 15 decembrie.
Libraria Fidelia