AstroFidelia English En 
Horoscop Taur

Horoscop saptamanal Taur

Saptamana 27 martie - 2 aprilie 2017

Taur

Sănătate

Luna Nouă de marți se perfectează tocmai în casa subconștientului din horoscopul tău general, indiciu cum că-n zilele care urmează ai putea fi ceva mai tensionat/ă decât de obicei. Ține-te departe de acei stimuli care ți-ar putea declanșa o ieșire nervoasă care te-ar putea determina să spui ori să faci lucruri pe care ai putea ajunge să le regreți mai depreme ori mai târziu.

Bani și carieră

Vineri și sâmbătă, Luna tranzitează casa finanțelor și a bunurilor câștigate prin munca proprie, fapt care denotă că pot apărea oportunități de suplimentare a veniturilor și/sau valorificare a economiilor realizate până acum. Fii selectiv/ă totuși și nu investi timp și energie decât în acele șanse de câștig care sunt de lungă durată. În caz contrar, este o soluție la probleme de moment.

Familie și cuplu

Duminică, Luna pătrunde în casa rudelor și a apropiaților din horoscopul tău general, indiciu cum că atunci ar fi cel mai bun moment din săptămână să petreci timp cu cei dragi. Invită-i să ia masa la tine sau fă-le tu o vizită. Cu siguranță îți va prinde foarte bine să schimbi o vorbă cu ei și să stai în compania lor. Trebuie să investești mai mult timp și energie în relația pe care o ai cu ei.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul saptamanal, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Cititi si pentru saptamana urmatoare »

Horoscop saptamanal pentru fiecare zodie

Horoscop

Va oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc saptamanal

Aflati-va semnul chinezesc...

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 21 aprilie 2017
Recomandari astrologice

Din 7 in 7 ani (un sfert din ciclul lui Saturn), in viata fiecarui om se incheie o etapa importanta si incepe o alta. Daca va aflati la finele sau la inceputul unei astfel de etape, profitati de moment si luati cele mai intelepte decizii pentru viitorul dvs.!

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme