AstroFidelia English En 
Horoscop Taur

Horoscop săptămânal Taur

Săptămâna 24-30 iulie 2017

Taur

Sănătate

De joi până sâmbătă, Luna se mișcă prin casa sănătății fizice din horoscopul tău general, indiciu cum că în ultima parte a acestei săptămâni ar fi de dorit să te concentrezi pe stabilirea și/sau menținerea unui echilibru interior stabil. În caz contrar, s-ar putea ca ceea ce te afectează emoțional să ajungă să-și pună amprenta și pe starea în care se află organismul tău acum.

Bani și carieră

Din câte se pare, ultimele două zile ale săptămânii acestea lucrătoare ar putea fi cele mai pline și obositoare pentru tine. Cu toate acestea, dacă încerci să nu stârnești prea multe valuri în raport cu colegii de muncă și nu lași eventualele tensiuni de la serviciu să-ți afecteze echilibrul interior, nu vei întâmpina probleme prea mari. Până la urmă, depinde numai de tine să rămâi în control.

Familie și cuplu

Dacă reușești să-ți faci timp marți și/sau miercuri, de dorit ar fi să-l petreci în compania copiilor sau a partenerului. Discuțiile purtate cu aceștia la începutul acestei săptămâni pot fi mai mult decât agreeabile, ceea ce ar putea face ca lucrurile să continue în aceeași notă până duminică sau chiar mai mult decât atât. Ai putea fi plăcut impresionat/ă de realismul cu care văd lucruri.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul săptămânal, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să citiţi şi zodia corespunzătoare.

Citiţi şi pentru săptămâna următoare »

Horoscop săptămânal pentru fiecare zodie

Horoscop

Vă oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc săptămânal

Aflati-va semnul chinezesc...