AstroFidelia English En 
Horoscop Taur

Horoscop saptamanal Taur

Saptamana 16-22 ianuarie 2017

Taur

Sănătate

Marți și miercuri, Luna se plimbă prin casa sănătății din horoscopul tău general, predispunzându-te la delăsare și lene. Nu-i nimic în a-ți acorda clipe ține însuți/ăți, dar asigură-te că ai făcut ceva ca să le meriți. Altfel, sfârșești prin a lâncezi toată ziua fără a realiza nimic notabil. Așadar, caută să-ți menții starea de spirit și cea fizică în echilibru și să te achiți în timp util de sarcinile avute.

Bani și carieră

Din câte se pare, a doua și a treia zi din săptămână se prefigurează a fi cele în care randamentul tău se va ridica la cotele așteptate. Indicat ar fi așadar să te concentrezi atunci pe activitățile care presupun să depui efort intelectual și fizic deopotrivă. Joi și vineri, bazează-te pe abilitățile tale de socializare și comunicare. Interacționezi cu oameni importanți și ai nevoie de intervenția lor.

Familie și cuplu

De vineri până sâmbătă, reflectorul cosmic rămâne ațintit pe viața ta sentimentală. Nu-i exclus ca-n acest interval să sporească evenimentele cu impact emoțional destul de puternic, indiciu cum că se creează o mai profundă conexiune între tine și partener. Îndrăznește mai mult când vine vorba de cel drag, respectiv comunicați ceea ce vă doriți și vă deranjează unul la celălalt.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul saptamanal, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Cititi si pentru saptamana urmatoare »

Horoscop saptamanal pentru fiecare zodie

Horoscop

Va oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc saptamanal

Aflati-va semnul chinezesc...

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 27 ianuarie 2017
Recomandari astrologice

Evitati sa va programati interventiile chirurgicale atunci cand este Luna Plina (plus cate o zi inainte si dupa)! Bineinteles, urgentele nu intra in discutie.

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme