AstroFidelia English En 
Horoscop Taur

Horoscop săptămânal Taur

Săptămâna 18-24 iunie 2018

Taur

Sănătate

Miercuri și joi, Luna se mișcă prin casa sănătății fizice din horoscopul tău general, indiciu cum că ar trebui ca la mijlocul acestei săptămâni să te forjezi mai puțin decât în cealaltă parte a săptămânii. În caz contrar, rezervele tale de energie ar putea avea de suferit, ceea ce riscă să aducă un deficit pe această parte la finele săptămânii când ți-ai programat angajamente sociale.

Bani și carieră

Fie urmărești să demarezi o afacere împreună cu niște prieteni ori te-ai asociat deja cu ei, cauți sponsori pentru un proiect în care crezi sau cineva se oferă să te sprijine financiar pentru a realiza un anumit obiectiv, e vital ca în weekendul acesta să rămâi cu capul pe umeri. Ferește-te să dai un avans ori să împuternicești pe cineva să acționeze în numele tău. Există riscul să fii escrocat!

Familie și cuplu

Cât anume ești dispus să lași de la tine de dragul prieteniei tale cu unele persoane la care ții mult? Se pune această problemă weekendul care vine, probabil în jurul zilei de sâmbătă. Poate e nevoie să renunți la convingeri personale sau să sacrifici unele credințe pentru a-i păstra aproape pe unii membrii ai cercului tău de prieteni. Nu va fi ușor, dar dacă merită, ar fi bine s-o faci!

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul săptămânal, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să citiţi şi zodia corespunzătoare.

Citiţi şi pentru săptămâna următoare »

Horoscop săptămânal pentru fiecare zodie

Dacă ai pagină Facebook şi vrei să primeşti de fiecare dată înştiinţări de la AstroDex, click pe butonul
şi eşti abonat automat.

Horoscop

Vă oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc săptămânal

Aflati-va semnul chinezesc...