AstroFidelia English En 
Horoscop Varsator

Horoscop saptamanal Varsator

Saptamana 20-26 februarie 2017

Varsator

Sănătate

Marți și miercuri, Luna tranzitează casa subconștientului din horoscopul tău general, surprinzându-te cel mai probabil captiv/ă în tipare de gândire coercitive care fie-ți stagnează evoluția, fie te expun riscului de a face câțiva pași în spate pe acest plan. Ideal ar fi să te rupi de ele și să te deschizi unor noi oportunități. În caz contrar, nu vei ajunge prea departe.

Bani și carieră

Luna Nouă de duminică se perfectează în casa banilor, respectiv a bunurilor câștigate prin munca proprie, indiciu cm că săptămâna aceasta pot apărea oportunități de a-ți suplimenta veniturile și/sau valorifica economiile făcute până acum. Indiferent în care situație dintre cele două te vei afla în zilele următoare, cert este că situația ta materială se schimbă în bine. Evită cheltuielile.

Familie și cuplu

Armonia dintre tine și prieteni poate încasa o lovitură destul de mare lunea aceasta, iar consecințele pot ajunge să se vadă abia miercuri. Cel mai probabil, este vorba de ceva legat de bani, poate chiar de un împrumut nerestituit la timp sau de o afacere care a eșuat și cu ea odată s-au dus pe apa sâmbetei unele sume de bani câștigate nu tocmai ușor. Vezi ce este de făcut.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul saptamanal, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Cititi si pentru saptamana urmatoare »

Horoscop saptamanal pentru fiecare zodie

Horoscop

Va oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc saptamanal

Aflati-va semnul chinezesc...

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 10 martie 2017
Recomandari astrologice

Cand Mercur este in miscare retrograda, incercati sa fiti mai atent la modul in care comunicati! Diferentele de opinii pot iesi la iveala intr-un mod suparator. Desi aceste momente sunt de fapt ocazii bune de a clarifica lucrurile, asta se poate intampla numai de veti comunica intr-un mod diplomat si intelept. Altfel, rezultatul va fi doar o cearta inutila... (consultati tabelul planetelor retrograde)

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme