AstroFidelia English En 
Horoscop Varsator

Horoscop saptamanal Varsator

Saptamana 25 Aprilie - 1 Mai 2016

Varsator

Sănătate

Zilele de miercuri și joi te-ar putea găsi cam crispat/ă și morocănos/oasă. Poate că această stare se datorează faptului că-ți vine greu să te-mparți între pregătirile de sărbători, muncă și curățenie, iar cum nu ești genul de persoană care să-și expună emoțiile prea ușor, ți se creează o astfel de dispoziție. Ține de tine să te simți din nou bine-n pielea ta. Zâmbește și totul va merge de la sine.

Bani și carieră

Financiar vorbind, zilele de luni și marți nu se anunță a fi cele mai fericite, cel mai probabil pentru că se cam adună cheltuielile pentru Paști și cadouri celor dragi. Dacă lucrezi miercuri și joi, ferește-te să te implici în intrigi, să lansezi sau să perpetuezi bârfe la adresa celorlalți colegi. Riscul este destul de mare să se-ntoarcă împotriva ta, deci nu da curs unor astfel de tentații.

Familie și cuplu

Dacă nu ți-ai făcut planuri pentru sărbători, iar prietenii au tărăgănat luarea unei decizii-n ultima vreme, nu-ți pune prea multe speranțe-n ei. Faptul că nu s-au hotărât mai din timp poate ridica costurile unui eventual city break. Vestea bună este că, cel puțin vineri și sâmbătă, ești în apele tale. Nu lăsa toanele părinților să-ți strice dispoziția festivă. Caută să-i iei așa cum sunt.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul saptamanal, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Cititi si pentru saptamana urmatoare »

Vizionati horoscopul saptamanal video »

Horoscop saptamanal pentru fiecare zodie

Horoscop

Va oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc saptamanal

Aflati-va semnul chinezesc...

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 3 iunie 2016
Recomandari astrologice

Daca doriti sa perseverati cu studiul intr-o anumita directie si sa aprofundati un anumit concept, profitati de momentele in care Mercur se afla intr-un semn fix (Taur, Leu, Scorpion, Varsator).

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme