AstroFidelia English En 
Horoscop Varsator

Horoscop saptamanal Varsator

Saptamana 29 August - 4 Septembrie 2016

Varsator

Sănătate

Luna Nouă de joi se desăvârșește-n casa transformărilor din horoscopul tău general, semn că poți avea parte de evenimente cu impact emoțional destul de puternic săptămâna aceasta. Indicat ar fi să-ncerci să le abordezi dintr-o perspectivă analitică, astfel încât să-ți dai seama ce anume poți învăța de pe urma lor. Acestea te pot ajuta să evoluezi mult dacă rămâi cu ceva de pe urma lor.

Bani și carieră

Casa care găzduiește Luna Nouă de joi mai face referire și la banii și bunurile câștigate și/sau deținute în asociere cu terțe persoane ca partenerul de viață și/sau afaceri. Dacă nu reglementați cumva împărțeala și/sau uzul lor, există riscul ca peste două săptămâni s-aveți parte de o ceartă destul de aprinsă pe această temă. Comunicarea îți este aliatul de nădejde în zilele următoare.

Familie și cuplu

Grație Lunii Noi de joi, viața ta inimă poate să (re)înflorească. Poate dac-ai trata lucrurile care țin de dormitor cu mai multă seriozitate și implicare, tensiunea care se abate aasupra ta și a persoanei iubite s-ar mai risipi. Contează mult să dai dovadă de la fel de multă conștiinciozitate și pe acest plan. Caută ca-n următoarele două săptămâni să pui acest sector pe lista de priorități.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul saptamanal, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Cititi si pentru saptamana urmatoare »

Vizionati horoscopul saptamanal video »

Horoscop saptamanal pentru fiecare zodie

Horoscop

Va oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc saptamanal

Aflati-va semnul chinezesc...

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 9 septembrie 2016
Recomandari astrologice

Daca doriti sa incepeti o cura de slabire, faceti-o atunci cand Luna este in descrestere, pentru a obtine efecte maxime!

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme