Exploreaza sectiunile
Horoscop, zodiac
Reclama
AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Varsator

Horoscop saptamanal Varsator

Saptamana 24 - 30 Noiembrie 2014

Varsator

Sanatate

Ceea ce semeni in Univers luni, vei culege nu mai tarziu de marti sau miercuri. Cu siguranta, cunosti principiile dupa care functioneaza legea atractiei universale si se pare ca, cel putin saptamana aceasta, ti se potriveste manusa. In loc sa te framanti, incearca sa te vizualizezi in contextul potrivit in viitorul apropiat. Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa se intample!

Bani si cariera

Cand nu stii pana unde se-ntinde plapuma, nu risca sa te faci prea comod. Cam acesta pare sa fie mesajul astrelor catre sfarsitul saptamanii. Evita sa faci donatii pentru cauze nobile daca reprezentantilor acestora le lipseste credibilitatea, nu te implica in proiecte care nu prezinta incredere, desi sunt initiate de prietenii tai si nici nu face imprumuturi substantiale. Fii rezervat!

Familie si cuplu

Cel putin in weekend, nevoia constanta de atentie a partenerului atrage un efect complet opus din partea ta, cautand sa-i eviti prezenta si momentele in care te preseaza sa spui lucruri la comanda. Tanjesti dupa o conexiune intelectuala, intr-un plan superior, dar nu reusiti sa va acordati pe aceeasi frecventa. Propune-i sa discutati despre un subiect care va intriga pe amandoi!

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul saptamanal, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Cititi si pentru saptamana urmatoare »

Horoscop saptamanal pentru fiecare zodie

Horoscop

Va oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc saptamanal

Aflati-va semnul chinezesc...

Meniul sectiunii
Cursuri astrologie
Cautare
Cautare cu Google in AstroDex
Reclama
Carti
Horoscop saptamanal chinezesc
Recomandari diverse
Recomandari astrologice

Cand Luna este in semne cardinale (Berbec, Balanta, Rac, Capricorn), este oportun sa intreprindem noi proiecte gospodaresti, sa avem curajul de a ne materializa ideile.

Fidelia

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme