Exploreaza sectiunile
Horoscop, zodiac
Reclama
AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Varsator

Horoscop saptamanal Varsator

Saptamana 27 Iulie - 2 August 2015

Varsator

Sănătate

De vreme ce una dintre casele stimulate de Luna Plină de vineri este tocmai cea a vitalității tale, nu-i de mirare dacă organismul tău răspunde prompt acestei lunații. Poate că vei întâmpina dificultăți în ceea ce privește odihna și vei gestiona destul de anevoios energiile acestui eveniment astral. Totuși, nu te descuraja, căci te afli printre privilegiații acestei săptămâni.

Bani și carieră

Chiar dacă efectele acestei lunații se resimt cu preponderență în casa personalității tale, să nu uităm că Luna Plină de vineri o leagă de cea a asociaților, colaboratorilor, clienților, dar și a competiției. Fă-i să se simtă în centrul atenției, apreciați și admirați dacă-ți dorești să faci casă bună cu ei. E drept că tu crezi că toți sunteți egali, dar fă-i să creadă că-s mai egali decât tine.

Familie și cuplu

Cealaltă casă stimulată de Luna Plină de vineri îl simbolizează și pe partener care s-ar putea să înghită mai greu faptul că tu ești vedeta acestei săptămâni și nu el/ea. Se știe că nu ți-e dificil să împarți lumina reflectoarelor cu altcineva, deci profită de acest lucru și lasă-l/o și pe el/ea să strălucească nițel dacă vrei să nu-ți sară prea mult în cap. Până la urmă, cel mai deștept cedează!

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul saptamanal, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Cititi si pentru saptamana urmatoare »

Vizionati horoscopul saptamanal video »

Horoscop saptamanal pentru fiecare zodie

Horoscop

Va oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc saptamanal

Aflati-va semnul chinezesc...

Fidelia

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme