AstroFidelia English En 
Horoscop Vărsător

Horoscop săptămânal Vărsător

Săptămâna 14-20 august 2017

Varsator

Sănătate

Joi și vineri, Luna se micșă prin casa sănătății fizice din horoscopul tău general, indiciu cum că orice stare de disconfort cu care te-ai putea alege la finele acestei săptămânii are o puternică încărcătură emoțională. Poate că dacă ai fi mai echilibrat/ă pe plan interior, nu te-ar deranja mai niic la nivel fizic. Caută așadar să faci pace cu propriile tale emoții și vei ajunge foarte departe.

Bani și carieră

Din câte se pare, cele mai pline și obositoare zile pentru tine la locul de muncă sunt cele de joi și vineri. Așteptările sunt mari în ceea ce te privește, ai mult de lucru și nu vrei să dezamăgești pe nimeni. Poate că dacă nu te-ai mai gândi la fel de mult la acest aspect, ai reuși să-ți faci treaba mai bine. Nu-i nimic rău în a pune suflet în ceea ce faci, dar mai păstrează ceva și pentru tine.

Familie și cuplu

Dacă timpul îți permite lunea aceasta, străduiește-te să petreci măcar câteva ore cu cei dragi. Cu siguranță le va face și lor bine, dar și ție. Marți și miercuri, se întrevăd ocazii de flirt dacă încă nu ai pe cineva, dar și oportunități de a reaprinde flacăra pasiunii între tine și cel drag dacă s-a mai domolit. Sâmbătă și duminică, se creează contextul astral perfect pentru a face ceva în doi.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul săptămânal, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să citiţi şi zodia corespunzătoare.

Citiţi şi pentru săptămâna următoare »

Horoscop săptămânal pentru fiecare zodie

Horoscop

Vă oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc săptămânal

Aflati-va semnul chinezesc...