AstroFidelia English En 
Horoscop Vărsător

Horoscop săptămânal Vărsător

Săptămâna 16-22 octombrie 2017

Varsator

Sănătate

Luna Nouă de joi se perfectează-n casa filozofiei tale de viață, indiciu cum că echilibrul în tot și toate ar trebui să fie cel mai important princicpiu după care te ghidezi cel puțin în următoarele două săptămâni. Nu exagera în nicio privința, lasă lucrurile să curgă și încearcă să te adaptezi pe parcurs. Atunci când nu forțezi schimbarea, se pot întâmplă cele mai bune lucruri pentru tine.

Bani și carieră

Luna Nouă de joi favorizează reluarea/finalizarea/începerea de studii, delegațiile peste hotare sau la mare distanță de casă, cursuri de calificare sau ateliere ori seminare organizate de somități din domeniu. Ai multe de învățat de pe urma acestora, deci nu pierde oportunitatea de a te perfecționa. Acest lucru contribuie la dezvoltarea ta profesională din viitorul apropiat și nu doar.

Familie și cuplu

Luna Nouă de joi îți propune să schimbi atitudinea în raport cu rudele apropiate ale celui drag sau vis-a-vis de apropiații stabiliți la mare distanță de localitatea de baștină sau chiar peste hotare. Dacă n-ați menținut contactul stabil, poate n-ar fi rău acum să-ncerci să te interesezi mai des cum îi tratează viața. Vei vedea că aceste ajustări de comportament vor fi binevenite.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul săptămânal, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să citiţi şi zodia corespunzătoare.

Citiţi şi pentru săptămâna următoare »

Horoscop săptămânal pentru fiecare zodie

Horoscop

Vă oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc săptămânal

Aflati-va semnul chinezesc...

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Actuala serie a cursurilor de astrologie si numerologie a inceput in 20 octombrie. Se mai pot face inscrieri pana vineri 27 octombrie.
Libraria Fidelia