AstroFidelia English En 
Horoscop Varsator

Horoscop saptamanal Varsator

Saptamana 26 Septembrie - 2 Octombrie 2016

Varsator

Sănătate

Luna Nouă de sâmbătă se perfectează-n casa filozofiei tale de viață, indiciu cum că echilibrul în tot și toate ar trebui să fie cel mai important princicpiu după care te ghidezi cel puțin în următoarele două săptămâni. Nu exagera în nicio privința, lasă lucrurile să curgă și încearcă să te adaptezi pe parcurs. Atunci când nu forțezi schimbare se-ntâmplă cele mai bune lucruri.

Bani și carieră

Luna Nouă de sâmbătă favorizează reluarea/finalizarea/începerea de studii, delegațiile peste hotare sau la mare distanță de casă, cursuri de calificare sau ateliere ori seminare organizate de somități din domeniu. Ai multe de învățat de pe urma acestora, deci nu pierde oportunitatea de a te perfecționa. Acest lucru va contribui la dezvoltarea ta profesională din viitorul apropiat.

Familie și cuplu

Luna Nouă de sâmbătă îți propune să schimbi atitudinea în raport cu rudele apropiate ale celui drag sau vis-a-vis de apropiații stabiliți la mare distanță de localitatea de baștină sau chiar peste hotare. Dacă n-ați menținut contactul stabil, poate n-ar fi rău acum să-ncerci să te interesezi mai des cum îi tratează viața. Vei vedea că aceste ajustări de comportament vor fi binevenite.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul saptamanal, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Cititi si pentru saptamana urmatoare »

Horoscop saptamanal pentru fiecare zodie

Horoscop

Va oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc saptamanal

Aflati-va semnul chinezesc...

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 21 octombrie 2016
Recomandari astrologice

Cand Mercur este in miscare retrograda, cele mai eficiente activitati sunt cele care incep cu "re": reanalizare a ideilor si informatiilor, revizuire a contractelor, revederea unor prieteni vechi, s.a.m.d. (consultati tabelul planetelor retrograde)

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme