AstroFidelia English En 
Horoscop Varsator

Horoscop saptamanal Varsator

Saptamana 20-26 martie 2017

Varsator

Sănătate

De luni până vineri, Luna se mișcă prin casa subconștientului din horoscopul tău general, ceea ce te poate determina să dai dovadă de o rigiditate în gândire care riscă să-ți dăuneze destul de mult, nu numai pe plan personal, ci și-n raport cu cei din jurul tău. Caută să fii așa cum ești tu de obicei: flexibil/ă și tolerantă. În caz contrar, ți-ai putea face o serie de deservicii singur/ă.

Bani și carieră

Sâmbătă și duminică, se pot înmulți simțitor șansele de câștig. Poate vor apărea în calea ta noi oportunități de a-ți înmulți veniturile ori de a-ți valorifica economiile făcute până acum. Indiferent de felul în care evoluează lucrurile, ține minte că există riscul să ți se scurgă printre degete la fel de ușor cum ți s-au ivit în drum. Depinde doar de tine să le găsești destinația bună.

Familie și cuplu

Joi și vineri, Luna se mișcă prin zodia nașterii tale, potențându-ți considerabil șarmul și carisma. Deși este drept că te-ai putea folosi de acest potențial și pe plan profesional, cu siguranță ai avea parte de succes și la nivel sentimental. Dacă ești în căutarea partenerului ideal, s-ar putea să ai de unde alege weekend-ul acesta, iar dacă urmărești să-l recucerești pe cel drag, ai sorți de izbândă.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul saptamanal, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Cititi si pentru saptamana urmatoare »

Horoscop saptamanal pentru fiecare zodie

Horoscop

Va oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc saptamanal

Aflati-va semnul chinezesc...

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 21 aprilie 2017
Recomandari astrologice

Daca doriti sa perseverati cu studiul intr-o anumita directie si sa aprofundati un anumit concept, profitati de momentele in care Mercur se afla intr-un semn fix (Taur, Leu, Scorpion, Varsator).

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme