AstroFidelia English En 
Horoscop Varsator

Horoscop saptamanal Varsator

Saptamana 24 - 30 Octombrie 2016

Varsator

Sănătate

În mod normal, nu ești o persoană cu viziuni înguste, dar felul în care pui problema cândva în decursul unei discuții purtate sâmbătă te-ar putea surprinde până și pe tine. Ideal ar fi să te gândești de două ori înainte de a spune ori a face ceva care ar putea constitui motiv de regret cândva mai târziu. Impulsivitatea este cel mai mare dușman al tău zilele acestea. Ferește-te de el.

Bani și carieră

Luna Nouă de duminică se manifestă tocmai în casa carierei din horoscopul tău general, semn că se deschide un nou capitol în viața ta profesională. Poate ești curtat/ă de o companie mare sau doar încep să te privească superiorii cu alți ochi. Oricare ar fi situația, cert este că ești pe o curbă ascendentă din acest punct de vedere. Menține-te pe această direcție și vei ajunge departe.

Familie și cuplu

Banii și bunurile câștigate și/sau deținute în asociere cu partenerul de viață și/sau afaceri constituie subiectul principal al zilelor de marți și miercuri. Acordă-i atenția care i se cuvine. Duminică, se prea poate ca banii, invidia sau trădarea încrederii să intervină între tine și anumiți prieteni. Oricare ar fi motivul, cert este că nu puteți să măturați gunoiul sub covor. Fiți sinceri.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul saptamanal, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Cititi si pentru saptamana urmatoare »

Horoscop saptamanal pentru fiecare zodie

Horoscop

Va oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc saptamanal

Aflati-va semnul chinezesc...

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Actuala serie a cursurilor de astrologie si numerologie a inceput in 21 octombrie. Inca se mai pot face inscrieri pana vineri 28 octombrie.
Recomandari astrologice

Cand Luna este in semne mutabile (Fecioara, Gemeni, Sagetator, Pesti), este oportun sa ne informam si sa aducem ajustari ingenioase proiectelor gospodaresti incepute, poate chiar sa le transformam in altceva decat am hotarat initial.

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme