Exploreaza sectiunile
Horoscop, zodiac
Reclama
AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Varsator

Horoscop saptamanal Varsator

Saptamana 30 Martie - 5 Aprilie 2015

Varsator

Sănătate

Eclipsa totală de Lună de sâmbătă creează o punte de legătură între casa mentalului inferior și cea a celui superior din horoscopul tău general, recomandarea acestei lunații fiind aceea de a-ți pune în ordine gândurile înainte de a încerca să le transmiți celorlalți. Dacă nu există o relație funcțională între ceea ce gândești și ce spui, prima persoană pe care o vei dezamăgi poți fi chiar tu însuți.

Bani și carieră

Influența Eclipsei totale de Lună de sâmbătă se face simțită și pe plan profesional, iar dacă se anunță ședințe, întrevederi, întâlniri sau interviuri, fie ele de angajare sau nu săptămâna aceasta, fii foarte atent cum îți verbalizezi intențiile și motivațiile. Poate că ele sunt bune, altruiste și empatice, dar felul în care le spui este cu totul altul. Gândește de două ori înainte de a lăsa porumbelul să zboare!

Familie și cuplu

De aceeași provocare comunicațională ai parte și pe plan personal, cu mențiunea că Eclipsa totală de Lună de sâmbătă te cheamă să ajungi la un numitor comun cu rudele partenerului, mai exact cumnații/ele tale, poate chiar și cu socrii tăi, mai ales dacă nu v-ați cam avut la suflet în ultima perioadă. Șterge trecutul cu buretele și alege să scrii un nou capitol în ceea ce vă privește!

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul saptamanal, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Cititi si pentru saptamana urmatoare »

Vizionati horoscopul saptamanal video »

Horoscop saptamanal pentru fiecare zodie

Horoscop

Va oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc saptamanal

Aflati-va semnul chinezesc...

Meniul sectiunii
Cursuri astrologie
Cautare
Cautare cu Google in AstroDex
Reclama
Carti
Horoscop saptamanal chinezesc
Recomandari diverse
Recomandari astrologice

Cand Mercur este in miscare retrograda, cele mai eficiente activitati sunt cele care incep cu "re": reanalizare a ideilor si informatiilor, revizuire a contractelor, revederea unor prieteni vechi, s.a.m.d. (consultati tabelul planetelor retrograde)

Fidelia

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme