Exploreaza sectiunile
Horoscop, zodiac
Reclama
AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Varsator

Horoscop saptamanal Varsator

Saptamana 27 Octombrie - 2 Noiembrie 2014

Varsator

Sanatate

In intervalul luni-miercuri, te poate incerca o larga varietate de trairi, dar toate au in comun faptul ca pot deveni un al doilea motor, numai bun pentru a-ti pune in practica si mai multe proiecte noi si indraznete. Poate ca ti se pare ca altii primesc totul pe tava si esti numit pe nedrept un maniac al controlului. Ai incredere si permite-i Universului sa-si faca putin de cap!

Bani si cariera

Se spune ca atunci cand viata iti serveste numai lamai, cea mai bune idee e sa le transformi in limonada. Cam aceasta ar trebui sa fie si atitudinea ta in prima parte a saptamanii. Situatia ta financiara, respectiv pozitia in societatea in cadrul careia traiesti sau muncesti se poate schimba radical pana miercuri daca renunti sa mai fii rigid uneori si-ti exersezi continuu creativitatea!

Familie si cuplu

Probabil ca de la o vreme incoace i-ai acordat multa atentie partenerului sau persoana iubita necesita mai multe declaratii si dovezi de afectiune decat pana acum, dar intamplarea face ca, in jurul zilei de sambata, pur si simplu sa nu-ti mai vina sa-i canti in struna. Nu te astepta ca raceala ta subita sa-l lase indiferent! Va fi insotita de lamentarile de rigoare, dar da dovada de stoicism.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul saptamanal, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Cititi si pentru saptamana urmatoare »

Horoscop saptamanal pentru fiecare zodie

Horoscop

Va oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc saptamanal

Aflati-va semnul chinezesc...

Meniul sectiunii
Cursuri astrologie
Cautare
Cautare cu Google in AstroDex
Reclama
Carti
Horoscop saptamanal chinezesc
Recomandari diverse
Recomandari astrologice

Cand Mercur este in miscare retrograda, cele mai eficiente activitati sunt cele care incep cu "re": reanalizare a ideilor si informatiilor, revizuire a contractelor, revederea unor prieteni vechi, s.a.m.d. (consultati tabelul planetelor retrograde)

Fidelia

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme