Exploreaza sectiunile
Horoscop, zodiac
Reclama
AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Varsator

Horoscop saptamanal Varsator

Saptamana 26 Ianuarie - 1 Februarie 2015

Varsator

Sanatate

Luna se perinda weekendul acesta, mai precis sambata si duminica, prin casa sanatatii fizice din horoscopul tau general, iar daca nu te aduce fata in fata cu o afectiune netratata sau nu-ti lasa garda imunitara jos, cu siguranta te incordeaza mai mult decat ai putea duce cu demnitate. Aceasta stare de neliniste poate crea o bresa in agenda ta zilnica, ceea ce te poate da peste cap.

Bani si cariera

Chiar daca Venus se simte bine in Pesti, altfel spus, in casa banilor si a posesiunilor personale din horoscopul tau general, intrarea sa de marti in acest semn nu putea cadea mai prost de-atat, data fiind aglomerarea din acest sector de viata. Daca se cer facute investitii serioase joi si vineri in planurile tale de scurta si/sau lunga durata, asigura-te ca nu ramai fara bani pana la salariu.

Familie si cuplu

Zilele acestea nu treci prin cea mai roz perioada pe plan sentimental. Atat tu, cat si cel drag pareti sa va doriti altceva de la viata, iar timpul petrecut impreuna va aduce mai putine satisfactii decat pana acum. Atmosfera se tensioneaza simtitor in intervalul luni-miercuri, poate pe fondul unei chestiuni care vizeaza spatiul locativ si familial. Daca vreti s-o rezolvati, treceti peste diferente!

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul saptamanal, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Cititi si pentru saptamana urmatoare »

Horoscop saptamanal pentru fiecare zodie

Horoscop

Va oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc saptamanal

Aflati-va semnul chinezesc...

Meniul sectiunii
Cursuri astrologie
Cautare
Cautare cu Google in AstroDex
Reclama
Carti
Horoscop saptamanal chinezesc
Recomandari diverse
Recomandari astrologice

Cand Marte este in miscare retrograda, este posibil ca randamentul dvs. sa scada si sa deveniti mai irascibil. Nu actionati pripit! Manati fiind de o neliniste interioara, ati putea porni spre o directie gresita. E un moment bun sa meditati si sa va controlati corpul.

Fidelia

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme