Exploreaza sectiunile
Horoscop, zodiac
Reclama
AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Varsator

Horoscop saptamanal Varsator

Saptamana 22 - 28 Decembrie 2014

Varsator

Sanatate

Luna Noua de luni se perfecteaza in casa subconstientului din horoscopul tau general, semn ca fie ti se accentueaza teama de a fi considerat comun, plictisitor sau rigid ori reusesti sa constientizezi faptul ca uneori te lasi prea mult influentat de aceasta angoasa in luarea unor decizii cu bataie lunga. Depinde de tine cum te folosesti de energia acestui eveniment astral!

Bani si cariera

In tranzitul ei prin zodia Pestilor, Luna traseaza un aspect dinamic la Saturn abia intrat in casa proiectelor si planurilor de viitor, dar si a prietenilor din horoscopul tau general. Vinerea sau sambata aceasta, inspirat de unul dintre membrii anturajului tau sau de la tine citire, poti ajunge sa faci o investitie destul de riscanta. Poate ar fi mai bine sa tii de bani perioada aceasta!

Familie si cuplu

Se stie ca esti o persoana sociabila, deschisa, cu un cerc de prieteni carora nu multi i-ar face fata, motiv pentru care te viziteaza nenumarati colindatori in seara de Ajun, dar si in prima zi de Craciun. Mai mult, toti amicii tai se asteapta sa treci pe la ei, fapt care l-ar putea face pe partener sa se simta stingher sau privat de atentie. Fa-l sa se simta bine in compania apropiatilor tai!

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul saptamanal, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Cititi si pentru saptamana urmatoare »

Horoscop saptamanal pentru fiecare zodie

Horoscop

Va oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc saptamanal

Aflati-va semnul chinezesc...

Meniul sectiunii
Cursuri astrologie
Cautare
Cautare cu Google in AstroDex
Reclama
Carti
Horoscop saptamanal chinezesc
Recomandari diverse
Recomandari astrologice

Cand Marte este in miscare retrograda, este posibil ca randamentul dvs. sa scada si sa deveniti mai irascibil. Nu actionati pripit! Manati fiind de o neliniste interioara, ati putea porni spre o directie gresita. E un moment bun sa meditati si sa va controlati corpul.

Fidelia

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme