Exploreaza sectiunile
Horoscop, zodiac
Reclama
AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Varsator

Horoscop saptamanal Varsator

Saptamana 5 - 11 Octombrie 2015

Varsator

Sănătate

E posibil să începi săptămâna cu stângul, cel puțin cât privește acest capitol. Dacă ai parte de provocări, află că printre cauze se numără și cele de natură psihosomatică. Poate că te roade ceva și pân-acum n-ai avut urajul să-ți verbalizezi gândurile și emoțiile. Încearcă să te descarci cumva, fie că vorbești cu cineva apropiat sau te destăinui unui jurnal. Caută să nu le mai internalizezi.

Bani și carieră

Poți avea impresia că sarcinile de serviciu primite marțea aceasta te depășesc ca și complexitate sau nu deții experiența necesară pentru a le face față. Ia-le ca pe-o provocare și problema e pe jumătate rezolvată. În intervalul miercuri-sâmbătă, dar mai ales în a treia zi din săptămână, te poți lovi de lipsuri financiare. Ține o evidență mai clară a bugetului personal și totul va fi bine.

Familie și cuplu

Unele probleme de cuplu experimentate de ceva timp încoace pot atinge apogeul în jurul zilei de duminică, determinându-te să-l excluzi ușor-ușor pe partener din planurile tale de viitor. Dacă l-ai convoca totuși la o discuție serioasă, nu-i exclus să fie mai receptiv decât te-ai aștepta. Evită să iei decizii majore înainte de a purta o conversație deschisă. Este vital să ai conștiința împăcată!

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul saptamanal, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Cititi si pentru saptamana urmatoare »

Vizionati horoscopul saptamanal video »

Horoscop saptamanal pentru fiecare zodie

Horoscop

Va oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc saptamanal

Aflati-va semnul chinezesc...

Meniul sectiunii
Cursuri astrologie
Reclama
Horoscop saptamanal chinezesc
Recomandari diverse
Recomandari astrologice

Daca doriti sa perseverati cu studiul intr-o anumita directie si sa aprofundati un anumit concept, profitati de momentele in care Mercur se afla intr-un semn fix (Taur, Leu, Scorpion, Varsator).

Fidelia

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme