AstroFidelia English En 
Horoscop Vărsător

Horoscop săptămânal Vărsător

Săptămâna 11-17 decembrie 2017

Varsator

Sănătate

Astrele te sar săptămâna aceasta la numărătoarea zodiilor greu încercate pe acest plan, motiv pentru care dispui de liber arbitru în această privință. Indicat ar fi să nu uiți totuși că tinzi să te suprasoliciți prea mult, motiv pentru care ai nevoie de mai multă odihnă pentru a te bucura de nivelul de energie cu care te-ai obișnuit pân-acum. Caută să te pui la somn la ore rezonabile.

Bani și carieră

Luni și/sau marți ți se poate oferi oportunitatea de a merge într-un schimb de experiență peste hotare sau la mare depărtare de casă, de a participa la un training derulat de o reputată companie străină ori de a lua parte la atelierul unei somități din domeniul în care activezi. Sunt favorizate de asemenea cursurile de orice fel, dar și călătoriile în interes de afaceri. Fii activ/ă.

Familie și cuplu

Sâmbătă și duminică, se potrivește că Luna se mișcă prin casa prietenilor din horoscopul tău general, moment bun să ieși împreună cu ei și să faceți tot felul de lucruri împreună, cu atât mai mult dacă nu v-ați văzut de mult timp unii cu ceilalți. Recuperați într-o manieră sau alta timpul pierdut, organizând activități care să vă aducă mai aproape și care să vă unească mai puternic.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul săptămânal, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să citiţi şi zodia corespunzătoare.

Citiţi şi pentru săptămâna următoare »

Horoscop săptămânal pentru fiecare zodie

Dacă ai pagină Facebook şi vrei să primeşti de fiecare dată înştiinţări de la AstroDex, click pe butonul
şi eşti abonat automat.

Horoscop

Vă oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc săptămânal

Aflati-va semnul chinezesc...