AstroFidelia English En 
Horoscop Varsator

Horoscop saptamanal Varsator

Saptamana 25 - 31 Iulie 2016

Varsator

Sănătate

S-ar părea că cea mai mare bucată din sfârșitul săptămânii, adică zilele de sâmbătă și duminică, nu te găsesc tocmai în cea mai bună formă fizică sau emoțională. Acest lucru s-ar puea datora faptului că ești mai sensibil/ă decât de obicei, fapt pentru care ar fi de dorit să te ții departe de oamenii negativiști și de contexte sociale cu energii pesimiste. În felul acesta, te vei proteja.

Bani și carieră

Ziua de miercuri se arată propice să discuți eventuale noi colaborări, parteneriate, fapt pentru care n-ar fi rău să poți atunci negocierile care se impun. Cu toate acestea, dacă nu stabiliți un echilibru de forțe din capul locului, există riscul ca vineri să se nască primele bătălii ale orgoliilor. Tratați totul cu cărțile pe față și nu va fi nevoie să treceți prin astfel de momente.

Familie și cuplu

Zilele de luni și miercuri se anunță a fi unele de bun augur pentru relația de cuplu dacă nu faceți apel la evenimentele mai puțin fericite din trecut. Marți și/sau miercuri, familia ți-ar putea reproșa că acorzi mai multă atenție muncii decât lor. Programează-ți activitățile ordonat joi și vineri, astfel încât să poți petrece timp și cu partenerul și cu prietenii. Depinde numai de tine.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul saptamanal, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Cititi si pentru saptamana urmatoare »

Vizionati horoscopul saptamanal video »

Horoscop saptamanal pentru fiecare zodie

Horoscop

Va oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc saptamanal

Aflati-va semnul chinezesc...

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 9 septembrie 2016
Recomandari astrologice

Daca doriti sa aduceti ajustari unor idei si concepte sau aveti nevoie de timp pentru o mai buna documentare, profitati de momentele in care Mercur se afla intr-un semn mobil (Fecioara, Gemeni, Sagetator, Pesti).

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme