Exploreaza sectiunile
Horoscop, zodiac
Reclama
AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Varsator

Horoscop saptamanal Varsator

Saptamana 29 Iunie - 5 Iulie 2015

Varsator

Sănătate

Luna Plină de joi se suprapune tocmai peste axa sănătății din horoscopul tău general, cu mențiunea că efectele acestei lunații se resimt cel mai intens în perimetrul formei tale mentale, nu fizice. Dacă nu-ți recunoști nevoile emoționale și-ți refuzi apropierea afectivă după care tânjești, nu te așteaptă o săptămână tocmai comodă. Admite că ai nevoie de afecțiune!

Bani și carieră

Axa caselor VI-XII pe care "cade" Luna Plină de joi este și cea a muncii, semn că s-ar putea să ai parte de o săptămână plină la locul de muncă. Competiția neloială poate deveni simțitor mai acerbă, manifestându-se prin faptul că unii colegi de serviciu nu sunt disponibili pentru o colaborare eficientă. Încearcă să nu depinzi prea mult de aportul și ajutorul lor!

Familie și cuplu

În intervalul de zile vineri-duminică, viața ta sentimentală intră în colimatorul astrelor. Coeziunea echipei pe care o formezi cu partenerul poate avea de suferit dacă nu te concentrezi pe completarea reciprocă, focusându-te doar pe diferențele dintre voi. Fii cel mai mare fan al celui drag și vei avea parte de tot devotamentul și loialitatea de care este el/ea în stare. Apreciază-l/o!

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul saptamanal, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Cititi si pentru saptamana urmatoare »

Vizionati horoscopul saptamanal video »

Horoscop saptamanal pentru fiecare zodie

Horoscop

Va oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc saptamanal

Aflati-va semnul chinezesc...

Meniul sectiunii
Cursuri astrologie
Reclama
Carti
Horoscop saptamanal chinezesc
Recomandari diverse
Recomandari astrologice

Cand Mercur este in miscare retrograda, cele mai eficiente activitati sunt cele care incep cu "re": reanalizare a ideilor si informatiilor, revizuire a contractelor, revederea unor prieteni vechi, s.a.m.d. (consultati tabelul planetelor retrograde)

Fidelia

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme