AstroFidelia English En 
Horoscop Varsator

Horoscop saptamanal Varsator

Saptamana 23-29 ianuarie 2017

Varsator

Sănătate

Luna Nouă de sâmbătă se perfectează în casa vitalității din horoscopul tău general, semn că dacă te-ai simțit lipsit/ă de energie în ultima vreme, lucrurile s-ar putea muta pe făgașul normal începând de sîptămâna aceasta. Forțele-ți vor reveni trepat în următoarele două săptămâni, prilej numai bun să recuperezi avântul unor activități la care ai cam șomat de ceva vreme încoace.

Bani și carieră

Grație Lunii Noi de sâmbătă, ai putea deveni mai ofertant/ă pe piața muncii. Poți primi oferte de a colabora cu personaje importante, relații de ordin profesional care pot ajunge departe dacă ești echitabil/ă și-ți faci treaba cu seriozitate. Caută doar să aduci în aceste parteneriate simțul tău inovator. Cu siguranță va fi apreciat așa cum se cuvine, deci nu-ți fie teamă să șochezi cu idei.

Familie și cuplu

Luna Nouă de sâmbătă te-ar putea transforma într-un magnet, sporindu-ți exponențial numărul de admiratori/oare. Iată un prilej bun să ieși și să vezi dacă nu cumva persoana potrivită pentru tine se află printre acei/lea care-ți fac curte. Acum ar fi o ocazie bună, de asemenea, să-l recucerești pe cel drag, mai ales dacă s-a așternut plictisul în relația de cuplu în ultima vreme.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul saptamanal, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Cititi si pentru saptamana urmatoare »

Horoscop saptamanal pentru fiecare zodie

Horoscop

Va oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc saptamanal

Aflati-va semnul chinezesc...

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 27 ianuarie 2017
Recomandari astrologice

Daca doriti sa aduceti ajustari unor idei si concepte sau aveti nevoie de timp pentru o mai buna documentare, profitati de momentele in care Mercur se afla intr-un semn mobil (Fecioara, Gemeni, Sagetator, Pesti).

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme