AstroFidelia English En 
Horoscop Varsator

Horoscop saptamanal Varsator

Saptamana 24-30 aprilie 2017

Varsator

Sănătate

Luna intră duminică în casa sănătății fizice din horoscopul tău general, indiciu cum că ai putea fi mai sensibil/ă la acest nivel în ultima zi a acestui weekend. Se prea poate așadar ca starea ta la nivel emoțional să coincidă cu cea fizică, deci dacă vrei ca lucrurile să se schimbe în bine pentru tine pe acest plan, ar fi indicat să-ți schimbi optica. Doar așa vezi că lucrurile nu stau așa rău.

Bani și carieră

S-ar părea că săptămâna aceasta abilitățile tale de comunicare și socializare ies în evidență. Așadar, dacă urmărești să susții un interviu de angajare, să strălucești în cadrul unei ședințe sau să (re)negociezi un contract, ideal ar fi s-o faci luni, marți sau vineri. În felul acesta, s-ar putea ca acestea să se finalizeze în avantajul tău. Ești capabil/ă de mai multe lucruri decâte ți-ai imaginat.

Familie și cuplu

Luna Nouă de miercuri se formează în casa familiei din horoscopul tău general, indiciu cum că acest sector de viață va fi cel mai populat de evenimente importante în următoarele două săptămâni. Ai toate motivele să petreci mai mult timp cu cei dragi, dar mai ales cu părinții, cu atât mai mult dacă nu ai reușit să ajungi pe la ei de sărbători. Caută să te apropii mai mult de ei.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul saptamanal, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Cititi si pentru saptamana urmatoare »

Horoscop saptamanal pentru fiecare zodie

Horoscop

Va oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc saptamanal

Aflati-va semnul chinezesc...

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 2 iunie 2017
Recomandari astrologice

Cand Saturn este in miscare retrograda, cel mai bine este sa va retrageti, sa asteptati, sa analizati situatia, sa trageti niste concluzii si sa va planificati actiunile viitoare. Dar nu actionati acum! Rabdare! (consultati tabelul planetelor retrograde)

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme