AstroFidelia English En 
Horoscop Vărsător

Horoscop săptămânal Vărsător

Săptămâna 18-24 iunie 2018

Varsator

Sănătate

Ceea ce semeni în Univers luni, vei culege nu mai târziu de marți sau miercuri. Cu siguranță, cunoști principiile după care funcționează legea atracției universale și se pare că, cel puțin săptămâna aceasta, ți se potrivește mănuță. În loc să te frămânți, încearcă să te vizualizezi în contextul potrivit în viitorul apropiat. Ai grijă ce-ți dorești că s-ar putea să se întâmple!

Bani și carieră

Când nu știi până unde se-ntinde plapuma, nu risca să te faci prea comod. Cam acesta pare să fie mesajul astrelor către sfârșitul săptămânii. Evită să faci donații pentru cauze nobile dacă reprezentanților acestora le lipsește credibilitatea, nu te implica în proiecte care nu prezintă încredere, deși sunt inițiate de prietenii tăi și nici nu face împrumuturi substanțiale. Fii rezervat!

Familie și cuplu

Cel puțin în weekend, nevoia constantă de atenție a partenerului atrage un efect complet opus din partea ta, căutând să-i eviți prezența și momenteleîncare te preseaza săspui lucruri la comanda. Tanjesti dupa o conexiune intelectuala, intr-un plan superior, dar nu reusiti săva acordati pe aceeasi frecventa. Propune-i sădiscutati despre un subiect care va intriga pe amandoi!

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul săptămânal, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să citiţi şi zodia corespunzătoare.

Citiţi şi pentru săptămâna următoare »

Horoscop săptămânal pentru fiecare zodie

Dacă ai pagină Facebook şi vrei să primeşti de fiecare dată înştiinţări de la AstroDex, click pe butonul
şi eşti abonat automat.

Horoscop

Vă oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc săptămânal

Aflati-va semnul chinezesc...