AstroFidelia English En 
Horoscop Varsator

Horoscop săptămânal Varsator

Săptămâna 19-25 iunie 2017

Varsator

Sănătate

Luna Nouă de sâmbătă se formează în casa sănătății fizice din horoscopul tău general, indiciu cum că ar trebui ca, măcar în umrătoarele două săptămâni, să te concentrezi pe acest aspect al vieții tale. Poate că dacă ai fi mai atent/ă cu ceea ce simți și ți-ai explora mai mult emoțiile, acestea nu s-ar mai răsfrânge asupra stării tale de bine. Este în puterea ta să faci acest lucru.

Bani și carieră

Luna Nouă de sâmbătă mai indică și faptul că următoarele două săptămâni ar putea fi destul de pline pentru tine pe plan profesional. S-ar putea ca sarcinile de serviciu primite să fie mai multe decât de obicei sau mai dificile, fapt care-și va pune amprenta în mare măsură pe programul pe care ți l-ai conceput săptămâna aceasta. Străduiește-te să faci față provocărilor cu brio.

Familie și cuplu

Marți și miercuri, Luna se mișcă prin casa familiei din horoscopul tău general, indiciu că-n prima parte a săptămânii n-ar fi rău să stai mai mult alături de cei dragi ai casei. În următoarele două zile însă, concentrează-te mai mult pe viața de cuplu. Se arată o atmosferă astrală care favorizează momentele petrecute alături de persoana iubită. Vă vor face extrem de mult bine.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul săptămânal, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să citiţi şi zodia corespunzătoare.

Citiţi şi pentru săptămâna următoare »

Horoscop săptămânal pentru fiecare zodie

Horoscop

Vă oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc săptămânal

Aflati-va semnul chinezesc...

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 14 iulie 2017
Recomandari astrologice

Cand Mercur este in miscare retrograda, incercati sa fiti mai atent la modul in care comunicati! Diferentele de opinii pot iesi la iveala intr-un mod suparator. Desi aceste momente sunt de fapt ocazii bune de a clarifica lucrurile, asta se poate intampla numai de veti comunica intr-un mod diplomat si intelept. Altfel, rezultatul va fi doar o cearta inutila... (consultati tabelul planetelor retrograde)