Exploreaza sectiunile
Horoscop, zodiac
Reclama
AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Varsator

Horoscop saptamanal Varsator

Saptamana 23 - 29 Noiembrie 2015

Varsator

Sănătate

Dat fiind că Luna Plină de joi se formează în casa plăcerilor din horoscopul tău general, n-ar trebui să te mire faptul că excesele s-ar putea ține lanț săptămâna aceasta. Lasă rațiunea să preia controlul dacă-ți dorești să rămâi cumpătat în privința consumul alimentelor și/sau băuturilor nesănătoase, care îngrașă sau care îți afectează capacitatea de a lua decizii înțelepte. Fii atent.

Bani și carieră

Luna Plină de joi ți-ar putea deschide apetitul pentru speculații financiare. Nu-ți sunt contraindicate cu totul jocurile la bursă, loterie sau noroc, dar dacă totuși te decizi să dai curs acestei tentații, măsoară de două ori riscurile înainte de a-ți pune economiile și bunurile la bătaie. Altfel, s-ar putea ca acest capriciu să ajungă să te coste mai scump decât te-ai fi așteptat.

Familie și cuplu

Luna Plină de joi animă viața amoroasă, atât a nativilor/elor care nu au în prezent pe cineva, cât și a celor care sunt implicați/te deja într-o relație consacrată. Orice tentativă de a revitaliza acest sector se poate solda cu un succes nesperat și fulminant, deci sunt mai mult decât binevenite aceste încercări de surescitare a vieții intime. Lasă-te purtat de val și dă-ți frâu liber imaginației.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul saptamanal, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Cititi si pentru saptamana urmatoare »

Vizionati horoscopul saptamanal video »

Horoscop saptamanal pentru fiecare zodie

Horoscop

Va oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc saptamanal

Aflati-va semnul chinezesc...

Meniul sectiunii
Cursuri astrologie
Reclama
Horoscop saptamanal chinezesc
Recomandari diverse
Recomandari astrologice

Daca aveti nevoie de idei noi, ingenioase si curajoase, asteptati ca Mercur sa treaca intr-un semn cardinal (Berbec, Balanta, Rac, Capricorn) pentru un plus de inspiratie.

Fidelia

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme