Exploreaza sectiunile
Horoscop, zodiac
Reclama
AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Varsator

Horoscop saptamanal Varsator

Saptamana 2 - 8 Martie 2015

Varsator

Sanatate

Luna Plina de joi te indeamna sa pui in balanta ceea ce investesti in relatiile cu ceilalti si beneficiile pe care ti le aduc timpul si energia pe care le depui in oamenii de langa tine. Acum este momentul sa intrerupi legaturile cu aceia care nu sunt altceva decat vampiri energetici sau care nu fac decat sa ridice la cote peste limita admisa nivelul de toxicitate din viata ta.

Bani si cariera

Nu doar resursele de timp si cele energetice puse la bataie in relatii intra in colimatorul Lunii Pline de joi, ci si felul in care intelegi sa-ti administrezi resursele detinute in asociere cu terte persoane, fie ele parteneri de afaceri sau de viata. Tine minte ca nu ajuti pe cineva daca-i oferi un peste, ci daca-l inveti cum sa pescuiasca. Cultiva relatii sentimentale si profesionale sanatoase!

Familie si cuplu

Asa cum spuneam, pe fondul Lunii Pline de joi, se cer reevaluate relatiile cu oamenii din viata ta, dar in special pe cea avuta cu partenerul. Daca ceea ce va leaga cel mai strans nu sunt sentimentele si viziunile comune, ci un raport de codependenta, intreaba-te daca va faceti bine unul celuilalt sau doar alimentati ceva care a inceput pe picior gresit. E timpul sa-ti dai trezirea!

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul saptamanal, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Cititi si pentru saptamana urmatoare »

Horoscop saptamanal pentru fiecare zodie

Horoscop

Va oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc saptamanal

Aflati-va semnul chinezesc...

Meniul sectiunii
Cursuri astrologie
Cautare
Cautare cu Google in AstroDex
Reclama
Carti
Horoscop saptamanal chinezesc
Recomandari diverse
Recomandari astrologice

Daca Jupiter este in miscare retrograda, conturile cu autoritatile din viata dumneavoastra (mentori, sefi, politie, creditori etc.) s-ar putea regla in urma unor evenimente nu tocmai placute. Cautati sa nu va creati singur probleme! (consultati tabelul planetelor retrograde)

Fidelia

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme