AstroFidelia English En 
Horoscop Varsator

Horoscop saptamanal Varsator

Saptamana 23 - 29 Mai 2016

Varsator

Sănătate

Zilele de marți și miercuri pot veni cu provocări la acest capitol. Din câte se pare, acestea nu vor fi de natură fizică, ci de ordin emoțional. Caută să-ți echilibrezi universul interior căci altfel riști ca relațiile tale cu cei din jur să aibă de suferit de pe urma acestei situații din pricina nervozității tale accentuate. Ține numai de tine să limpezești apele-n care te scalzi perioada aceasta.

Bani și carieră

Felul în care decurg lucrurile la serviciu marțea și/sau miercurea aceasta depinde-n mare măsură de modul în care comunici cu colegii de muncă. Nu le ascunde informații, nu vorbi lucruri pe la spatele lor și caută să fii cât se poate de clar/ă-n exprimare. Sâmbătă și duminică ar fi de dorit să nu-ți programezi activități de weekend prea costisitoare cu prietenii. Îți pot da gaură-n buget.

Familie și cuplu

Viața ta socială și cea sentimentală ar putea ajunge-n antiteză una cu cealaltă miercurea aceasta, deci ar fi indicat să-ți împarți echitabil timpul între cele două domenii de viață. Nu-i ușor, dar nici imposibil. Dacă-ți cere vreun prieten bani împrumut joia aceasta, gândește-te de două ori înainte să-i acorzi suma solicitantă. Există riscul să nu ți-o restituie prea curând. Fii-nțelept/aptă.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul saptamanal, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Cititi si pentru saptamana urmatoare »

Vizionati horoscopul saptamanal video »

Horoscop saptamanal pentru fiecare zodie

Horoscop

Va oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc saptamanal

Aflati-va semnul chinezesc...

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 3 iunie 2016
Recomandari astrologice

Daca Jupiter este in miscare retrograda, conturile cu autoritatile din viata dumneavoastra (mentori, sefi, politie, creditori etc.) s-ar putea regla in urma unor evenimente nu tocmai placute. Cautati sa nu va creati singur probleme! (consultati tabelul planetelor retrograde)

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme