AstroFidelia English En 
Horoscop Varsator

Horoscop saptamanal Varsator

Saptamana 5 - 11 Decembrie 2016

Varsator

Sănătate

Felul în care gândești și cât de mult te interesează ce iese din gura lumii dictează starea ta de spirit de joia și vinerea aceasta. Acest lucru nu înseamnă însă că ar trebui să te izolezi ori să renunți cu totul la sistemul tău actual de referință. Totuși, ai putea fi ceva mai selectiv/ă în ceea ce privește genul de oameni cu care-ți petreci timpul și gândurile cărora le acorzi importanță.

Bani și carieră

Marți și miercuri, Luna se perindă prin casa finanțelor și a bunurilor câștigate prin munca proprie, indiciu cum că atunci s-ar putea ivi oportunități de suplimentare a veniturilor și de valorificare a economiilor pe care le ai la dispoziție. Oricare ar fi situația, cert este că nu se recomandă să investești în proiecte de grup ări în planuri de viitor lipsite de fezabilitate.

Familie și cuplu

Zilele de sâmbătă și duminică se cer petrecute în compania familiei, mai cu seamă a celei de origine. Mai mult ca sigur, îți vine greu să stai prea mult timp în preajma părinților, mai ales atunci când încep să te cicălească cu tot felul de nimicuri. Cu cât ești mai înețelegător/oare, cu atât vei reuși să vezi dincolo de aceste mici dezavantaje. Vă vor face tuturora bine aceste clipe.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul saptamanal, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Cititi si pentru saptamana urmatoare »

Horoscop saptamanal pentru fiecare zodie

Horoscop

Va oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc saptamanal

Aflati-va semnul chinezesc...

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 9 decembrie 2016
Recomandari astrologice

Evitati sa calatoriti la departare cand Jupiter si Mercur sunt in miscare retrograda (consultati tabelul planetelor retrograde).

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme