Exploreaza sectiunile
Horoscop, zodiac
Reclama
AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Varsator

Horoscop saptamanal Varsator

Saptamana 20 - 26 Octombrie 2014

Varsator

Sanatate

Nici in cazul tau astrele nu trag semnale de alarma care sa te someze sa vezi mai abitir ca pana acum de sanatatea ta. Desi nu se prefigureaza motive de ingrijorare pe acest plan, nu strica sa-ti adecvezi dieta la nevoile specifice ale zodiei in care te-ai nascut. Opteaza pentru o alimentatie fara grasimi si care sa nu duca lipsa de portii generoase de legume si fructe bogate in vitamina C.

Bani si cariera

Luna Noua de vineri te ridica sau te coboara pe plan profesional si social. Gandeste-te cum te-ai folosit de autoritatea functiei pe care o detii pe plan profesional sau daca te-ai ridicat intr-adevar la inaltimea numelui pe care-l porti. Daca ti-ai facut munca cu simt de raspundere si n-ai incercat sa te ridici pe spatele altora, poti primi o promovare la serviciu sau lumea incepe sa te vada altfel.

Familie si cuplu

Desi Luna Noua de vineri a venit la pachet cu o promovare la serviciu sau cu o ascensiune pe plan social, aceste realizari nu constituie motive pentru a te purta ca un mic tiran in cuplu weekendul acesta. Poate ca te-ai simti in controlul vietii tale sentimentale daca ai avea ultimul cuvant de spus in toate privintele, dar este nevoie de un echilibru al fortelor intre tine si cel drag.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul saptamanal, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Cititi si pentru saptamana urmatoare »

Horoscop saptamanal pentru fiecare zodie

Horoscop

Va oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc saptamanal

Aflati-va semnul chinezesc...

Meniul sectiunii
Cursuri astrologie
Cautare
Cautare cu Google in AstroDex
Reclama
Carti de astrologie
Horoscop saptamanal chinezesc
Recomandari diverse
Recomandari astrologice

Cand Luna este in semne cardinale (Berbec, Balanta, Rac, Capricorn), este oportun sa intreprindem noi proiecte gospodaresti, sa avem curajul de a ne materializa ideile.

Fidelia
Copyright © Editura Fidelia

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme