Exploreaza sectiunile
Horoscop, zodiac
Reclama
AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Varsator

Horoscop saptamanal Varsator

Saptamana 31 August - 6 Septembrie 2015

Varsator

Sănătate

Duminica aceasta te surprinde capricios și hipersensibil. Pentru că cei din jur nu sunt obișnuiți cu această fațetă a personalității tale, ar putea spune și face unele lucruri care să te deranjeze, deși în mod normal nu te-ar afecta aproape de loc. Nu pune la suflet toate nimicurile și privește-le dintr-un unghi mai puțin subiectiv. Dacă nu, te consumi degeaba pentru ceva absolut inofensiv.

Bani și carieră

Financiar, te-ai putea confrunta cu dificultăți cândva în jurul zilei de luni. Tot atunci, poate chiar și marți, se ivesc ședințe de urgență care-ți oferă oportunitatea să iei cuvântul și să te faci remarcat. Nu e exclus să ți se propună să devii asociat în cadrul unei afaceri sau să te implici într-un proiect care momentan există doar în teorie. Premisele sunt bune, deci ia în calcul ideea!

Familie și cuplu

Un telefon sau email de la o persoană cu care n-ai menținut un contact stabil ori o întâlnire-surpriză îți fac ziua de luni sau marți mai bună. O chestiune de familie, locativă sau neîndeplinirea sarcinilor gospodărești ar putea interveni între tine și partener miercuri și/sau joi. Cu toate acestea, vineri sau sâmbătă vă scăldați din nou în ape limpezi. Nu da curs conflictelor!

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul saptamanal, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Cititi si pentru saptamana urmatoare »

Vizionati horoscopul saptamanal video »

Horoscop saptamanal pentru fiecare zodie

Horoscop

Va oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc saptamanal

Aflati-va semnul chinezesc...

Fidelia

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme