Exploreaza sectiunile
Horoscop, zodiac
Reclama
AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Varsator

Horoscop saptamanal Varsator

Saptamana 25 - 31 Mai 2015

Varsator

Sănătate

Forma ta fizică s-ar putea să fie ceva mai delicată luni, vulnerabilă schimbărilor atmosferice, energiilor persoanelor cu care vii în contact și vibrațiilor locurilor pe care le frecventezi. Dacă te simți în vreun fel încolțit în această zi, s-ar putea să scapi porumbelul și să spui lucruri pe care să le regreți mai târziu. Dacă nu ești în apele tale nu înseamnă că trebuie să îneci corăbiile tuturor!

Bani și carieră

S-ar putea ca lunea aceasta să-ți revină niște sarcini de muncă mai delicate care necesită nu doar migală în execuție, ci și o oarecare sensibilitate. De asemenea, e posibil ca tovarășii tăi de serviciu să se lezeze foarte ușor, adresându-ți-se destul de tăios. De luni încolo, evită să aloci un buget considerabil hobby-urilor, să-ți iei obiecte scumpe care nu figurează pe lista de priorități.

Familie și cuplu

Cu excepția zilei de luni, s-ar putea ca atmosfera în cuplu să fie destul de confuză. Dacă te vezi cu cineva de ceva vreme, e posibil să te frustreze în aceste zile faptul că nu faci progrese cu acel cineva special. Poate că la mijloc se află o problemă de încredere ori așteptări financiare nerealizabile. Cert este că dacă simți că bați pasul pe loc, nu pierzi nimic dacă grăbești tu ritmul!

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul saptamanal, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Cititi si pentru saptamana urmatoare »

Vizionati horoscopul saptamanal video »

Horoscop saptamanal pentru fiecare zodie

Horoscop

Va oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc saptamanal

Aflati-va semnul chinezesc...

Meniul sectiunii
Cursuri astrologie
Cautare
Cautare cu Google in AstroDex
Reclama
Cursuri si seminarii
Carti
Horoscop saptamanal chinezesc
Recomandari diverse
Recomandari astrologice

Cand Saturn este in miscare retrograda, cel mai bine este sa va retrageti, sa asteptati, sa analizati situatia, sa trageti niste concluzii si sa va planificati actiunile viitoare. Dar nu actionati acum! Rabdare! (consultati tabelul planetelor retrograde)

Fidelia

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme