AstroFidelia English En 
Horoscop Varsator

Horoscop saptamanal Varsator

Saptamana 8 - 14 Februarie 2016

Varsator

Sănătate

Întrucât Luna Nouă de luni se formează în zodia nașterii tale, este de așteptat ca săptămâna aceasta să te surprindă cu un avânt și o determinare suficient de puternice pentru a muta munții din loc. Dozează-ți înțelept energia întrucât te așteaptă câteva săptămâni destul de pline. Este în interesul tău să-ți conservi bateriile pentru a nu fi nevoit să stai pe tușă când e nevoie să acționezi.

Bani și carieră

Dat fiind că Luna Nouă se perfectează luni în casa personalității tale, atenția poate fi atrasă în direcția ta săptămâna aceasta, ceea ce nu-i tocmai un lucru bun dacă lucrezi cu oamenii, în echipă sau în cadrul unui parteneriat. Iată totuși o ocazie mai mult decât bună să-ți etalezi viziunile prin care îndatorile și drepturile ar trebui să revină în aceeași măsură tutoror. Vei fi apreciat/ă cum se cuvine.

Familie și cuplu

Luna Nouă de luni din casa personalității tale poate atrage persoane noi și interesante în direcția ta. Acest lucru n-ar fi o problemă, ci dimpotrivă, dacă unii/ele nativi/e născuți/te în acest semn n-ar avea deja pe cineva special în viața lor. Deși le-ar surâde poate să facă ochi dulci cuiva, li se recomandă să-și îndrepte armele de seducție către partener și să caute să-l recucerească.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul saptamanal, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Cititi si pentru saptamana urmatoare »

Vizionati horoscopul saptamanal video »

Horoscop saptamanal pentru fiecare zodie

Horoscop

Va oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc saptamanal

Aflati-va semnul chinezesc...

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 4 martie 2016
Recomandari astrologice

Daca doriti sa perseverati cu studiul intr-o anumita directie si sa aprofundati un anumit concept, profitati de momentele in care Mercur se afla intr-un semn fix (Taur, Leu, Scorpion, Varsator).

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme