AstroFidelia English En 
Horoscop Varsator

Horoscop saptamanal Varsator

Saptamana 27 Iunie - 3 Iulie 2016

Varsator

Sănătate

Zilele de vineri și duminică nu se anunță a fi prea grozave pe acest plan. Ai putea avea de tras destul de mult de pe urma faptului că te lași prea tare afectat/ă de ce se-ntâmplă-n jurul tău. Nu te mira dacă te alegi cu o durere de stomac sau alt fel de neplăcere fizică de pe urma faptului că pui la suflet până și lucrurile care sunt menite să treacă pe lângă tine fără să investești emoțional.

Bani și carieră

Ai mare grijă ce scoți pe gură lunea aceasta. Nu-i nevoie decât să iasă porumbelul pentru a pune-n pericol echilibrul profesional fragil la care ai ajuns în raport cu colegii de muncă. Este posibil ca performanțele acestei zile să-ți fie recompensate cu o primă sau un bonus. De joi încolo, te-nțelegi parcă mai bine cu tovarășii de serviciu și se reduc tensiunile dintre tine și superiori.

Familie și cuplu

În intervalul marți-vineri ți-ar putea fi dificil să te-mparți cu succes între viața de carieră și cea de familie. În primele două zile ale sfârșitului de săptămână, este posibil să nu poți împăca cu succes viața socială și cea sentimentală. Din câte se pare, lecția acestor zile ar fi aceea că trebuie să-ți organizezi timpul cu mai multă sârguință. Altfel, nu vei putea face față așteptărilor.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul saptamanal, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Cititi si pentru saptamana urmatoare »

Vizionati horoscopul saptamanal video »

Horoscop saptamanal pentru fiecare zodie

Horoscop

Va oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc saptamanal

Aflati-va semnul chinezesc...

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Urmatoarea serie a cursurilor de astrologie si numerologie incepe in 15 iulie 2016
Recomandari astrologice

Daca doriti sa incepeti o cura de slabire, faceti-o atunci cand Luna este in descrestere, pentru a obtine efecte maxime!

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme