Exploreaza sectiunile
Horoscop, zodiac
Reclama
AstroDex - astrologie la superlativ
Horoscop Varsator

Horoscop saptamanal Varsator

Saptamana 27 Aprilie - 3 Mai 2015

Varsator

Sănătate

Chiar dacă sănătatea ta fizică nu se regăsește în colimatorul astrelor săptămâna aceasta, s-ar putea să resimți influența aspectelor lor distonante în climatul tău interior. În a doua parte a săptămânii, se poate lăsa cu schimburi de replici destul de acide, probabil ca urmare a faptului că unele persoane din jurul tău încearcă prea mult să te convingă de ceva anume. Nu pune la suflet!

Bani și carieră

De marți dup-amiază până joi, poți fi tentat să faci investiții consistente în planurile tale de viitor, dar și în preocupările tale prezente. În orice caz, schimbările se lasă așteptate, poate pentru că e nevoie de timp ca rezultatele să se vadă în proiectele avute pe rol, de exemplu. Abordează sarcinile care-ți revin joi și vineri cu creativitate și o minte deschisă către noi perspective.

Familie și cuplu

Aparent, începutul și sfârșitul de săptămână creează valuri în sectorul de viață familial și sentimental. Dacă luni partenerului pare să nu-i surâdă ideea îndeplinirii îndatoririlor domestice, fapt ale cărui urmări se răsfrâng în bunul mers al gospodăriei, în jurul zilei de duminică, obligațiile sociale, fie ale sale personale ori ale voastre în calitate de cuplu, riscă să-l copleșească.

Anca Simina Martin

Pentru a va citi horoscopul saptamanal, va invitam sa va alegeti semnul zodiacal corespunzator.
Daca va cunoasteti Ascendentul zodiacal, va sfatuim sa cititi si zodia corespunzatoare.

Cititi si pentru saptamana urmatoare »

Vizionati horoscopul saptamanal video »

Horoscop saptamanal pentru fiecare zodie

Horoscop

Va oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc saptamanal

Aflati-va semnul chinezesc...

Meniul sectiunii
Cursuri astrologie
Cautare
Cautare cu Google in AstroDex
Reclama
Cursuri si seminarii
Carti
Horoscop saptamanal chinezesc
Recomandari diverse
Recomandari astrologice

Cand Mercur este in miscare retrograda, cele mai eficiente activitati sunt cele care incep cu "re": reanalizare a ideilor si informatiilor, revizuire a contractelor, revederea unor prieteni vechi, s.a.m.d. (consultati tabelul planetelor retrograde)

Fidelia

AstroDex - astrologie, horoscop, zodiac, dex, celebritati, efemeride, dictionar, personalitati, servicii, horoscop zilnic, horoscop dragoste, astrograme